Új privát üzeneted érkezett!

Vikike,
sikerült szavaznom, már 9 volt Levi babának!!! Majd még apát is ráuszítom este.. DE bele kell húznia, mert ahogy néztem az első tíznek 20 körül volt :shock:

Judy,
tök jó, hogy ilyen olcsón kaptál gatyót. Ez jó árnak számít, nem?

Ani,
az elsőn én is látom, amit kell :P :P Nagyon helyes kis gyerkőcötök van!!!

Kriszta,
tudom, hogy nehéz, de tényleg próbálj meg arra koncentrálni, hogy kétszer nincs ugyanaz és most azért óvatosabbak vagytok, az orvosok is alaposabbak. Nézegesd a szívhangot a sztetoszkóppal és akkor minden rendben lesz!!!
Ja és gratula az ágyhoz!!! Ez szerintem is nagyon klassz ár és praktikus!!!

Kata,
államvizsgád "csak" jövő év elején lesz, vagy még az idén??

No, visszarántom magam ebéd és pihi után s dolgozom egy kicsit ismét :wink:
Vendég

Bocsi, hogy még mindig nem reagálok a hozzászólásaitokhoz! (de annak is eljön az ideje)
Gondoltam képet is rakok fel Grétáról. Engem mindig megnyugtat, ha megnézem!
Kép
Kép

Kép
tand

Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok!

Vikike!
Én is szavaztam Levi babára,nagyon édes!!!

Kriszta!
Ne izgulj,mindjárt letellik a hét és fellélegezhetsz :wink:
Egy hét múlva,meg lesz UH is,úgyhogy nyugi!!!!

Ani!
Jók az UH-s képek,főleg az első,én is a napokban nézegettem a mi 12 hetes UH-s fotónkat és elcsodálkoztam milyen gyorsan is megy az idő!
És igen,a világ legnagyobb csodája a magzat.Ilyen picike még és már szinte mindene megvan,csodálatos!!!Ezek után mondja még valaki,hogy ilyenkor még nem igazi kis emberkék????

Nati!
Ma hagytam abba az antibiotikumot,remélem rendbe hozott.Amúgy nem tudni mitől van,hogy folyamatosan sok a baci a pisimben,de most már szülésig nem fogom kideríteni.Terhességem előtt is ilyen volt.
A táskám összekészítve,készen állok a nagy "útra" :?

Puszi Mindenkinek!Gabi
Vendég

Andi!

Nem baj,ha nem reagálsz,de legalább tudjuk,hogy itt vagy és örülünk,hogy megosztod velünk az érzéseidet!

Csodálatos a kis Gréta,gratulálok hozzá!!!!
Vendég

Nati,

Szeritem elég jó árnak számít a 3990 ft, bár turkiban olcsóbban kaptam volna, de megláttam, és nem tudtam otthagyni. :lol:

Jó munkát délutánra. :wink: :wink: Én inkább alszok egyet. :lol: :lol: :lol:

Andi,

Nagyon édes Gréta baba, olyan aranyosan elbújt a méhlepényben. :lol: :lol: Édi-bédi nózija van.
Gratulálok hozzá. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Andi,
gyere csak és oszd meg velünk a gondolataidat!!!
Gréta baba csodaszép, szerintem igazi kislányos arca van :P , helyes kis nózija és édes pocakja :P :lol: nagyon drága!!!!!
Dolgozol még / már?
sok puszi és ölelés!!!!
Vendég

Sziasztok!!

Annyira kedvet kaptam Andi babájának a fotója láttán hogy rögtön felhívtam én is a 4d-s ultrahangot :D Milyen jól tettem mert alig van időpont és csak délelőttre lehet menni...szóval Dec.3-án 10órára megyünk a Sziget utcába..akit érdekel 10000ft..már alig várom!

Andi

Gyönyörű képek,nagyon szépen látszik Gréta..mi annak is örülünk hogy néha írsz egy pár sort.teszel fel a képet..a lényeg hogy jól vagytok..!!!

Judy
Nem vészes a 3990ft a gatyóért én tavaly 8000ft-ért vettem és már szakad szét..a skálában hol vannak kismama nacik?

Gabi
Hihetetlen hogy már itt tartasz,nem semmi karácsonyotok lesz nektek is!Remélem a jövő héten talizunk és megleshetlek! :D

Köszönöm hogy bíztattok,és hogy erőt adtok..sokat jelent nagyon...!!

Puszi mindenkinek
Vendég

Kriszta!
Én is bízom benne,hogy találkozunk,de ha vmiért nem futnánk össze,csütörtökön a Topictalin majd dumcsizunk!
Mikor hozzátok el a kiságyat?
Vendég

:D :D
Ha minden jól megy akkor szombaton mehetünk érte..már csak anyóssal kell beszélni az anyagiakról :oops:
Vendég

Én is bejelentkeztem egy utolsó 4D-re december 13-án 9.30-ra. Akkor már 30 hetes leszek, utána már ugysem tudnak olyan szupi képeket csinálni. :lol: :lol:
Annyira kiváncsi vagyok a kis pofikájára, el sem tudom képzelni a srácokat lányban. Ők eléggé hasonlítanak egymásra.

Krixta,

Szerintem sem volt olyan vészes, a C&A-ban egy ilyen gatyó kb 8 000 ft. Szóval örülök, hogy megvettem.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Te is a Sziget u-ba mész?És az első 4d mikor volt?Mármint Barbi babánál :oops: :D
Vendég

Sziasztok!

hű megint jó sok mindent írtatok!
Gabi tök jó lehet már útra készen állni!!! Annyira várom már én is!
Judy, ne aggódj a költekezés miatt, én is mindig ezt csinálom, aztán hónapokig semmit se veszek. Így is lehet...de HOL vannak a kismamacuccok a skálában?? :)
Krixta ne izggulj? Érzed vagy nem érzed, hogy minden oké a piciddel?? Na hát akkor meg..? :D
Andi csodálatos a kislányod!!! :D Nagyon szép baba, gratulálok!!!
Ani jók ezek a képek, kb nekünk is így sikerült a 12 hetes fotó, nem túl sok látszik ,de ilyen avatott szemeknek ugye már...:D Szerintem lány. :D
Nati 12 vizsgám lesz, abból 2 szigorlat. Lesz dolgom...szerintem kihúzom őket egész január végéig, úgy többet tudok pihenni közben, nem szeretnék megszakadni. Amúgy ma voltam megbeszélni a szakdolgozat-témámat (mármint azt egyiket, a másikat csak februárban kell) egész felvillanyozott. Úgy érzem, már kibírom a végéig...Ja, tök aranyos volt a tanszékvezető, akinél írom: Jé, Mártika, maga csak nem kisbabát vár?? :D :D
Vicuska, merre vagy?
Viki, szavaztam én is az előbb, akkor 13-nál tartott!

Hű nektek is szokta a hólyagotokat rugdosni, hogy 5 percenként pisilni mentek...?? :)

jaaa és folsav: az elevitre az van írva, hogy az is van benne és nem kell hozzá mést szedni egyáltalán. szóval én nem szedtem, nem szedek most se...ez gáz?
Vendég

*mést=mást :oops:
Vendég

Márti!

Én se szedtem folsavat,amint megtudtam,hogy babát várok onnantól Elevitet szedtem csak.
Vendég

dettó. :)
Vendég

mindig ez van, akkor van pangás,mikor itthon vagyon végre! :? :D
Vendég

Sziasztok Csajszik!

Megmutattam édesapámnak a képeket, olyan zavarba jött, látnotok kellet volna. Édes volt.
Jah felrakom nektek a második kép magyarázatos változatát is:
Kép
Remélem így már jobban kivehető.

Kriszta, az az ágy nagyon szupi, egy jó barátnak is olyan van és csak dícséri, bár náluk már nem kiságyként hanem gyermekágyként funkcionál (3 éves a kisfiú).

Judy, mi is szeretnénk majd 4D-re menni, majd ha aktuális lesz úgyis kérdezni fogom tőletek :)

Andi, nagyon jók a képek Gréta babáról (hogy az én orvosom nem tud ilyet) Nagyon édes pofija van.

Gabi, hát igen, bár én már akkor emberkének tekintettem amikor pozitív lett a tesztem.

Jut eszembe pozitív teszt, képzeljétek: Írtam a múltkor hogy a szomszéd csaj meg a párja már rég óta próbálkoznak. Ma feljött és remegő kézzel kérte menjek le valamit meg akar mutatni. Kérdeztem útközbe: Csak nem? Erre ő: de igen csak nem hiszi el. Megnéztem a teszt full pozitív volt, ilyen erős pozitívat NKM után egy nappal még nem is láttam (ráadásul du. pisiből). A férjét akkor még fel se hívta, mondtam neki nyugodtan felhívhatja, nem csak a szeme káprázik. Olyan boldog vagyok, annyira megérdemlik. Remélem minden rendbe lesz. Izgatottabb voltam mint a saját tesztemnél. :)

Márti, nem gond ha nem szedtél plussz folsavat, dokim is mondta hogy az elevitbe benne van az a mennyiség amire szüksége van a babának.

madiani

Csajszik, kérdezett még valaki valami fontosat? Kicsit rövid ma az agyam.

Rakok táblit, de tudjátok ha valami nem jó szóljatok!!!!!!!

Kép
Kép

madiani

Hali!

Ani!

gratula a szép fotókhoz a babóról :lol: :lol:

Andi!

örülök én is hogy jelentkeztél,biztos gyönyörű lesz a kis Gréta-baba és sok boldogságod és örömöd lesz benne :P

Nati!

drukk az UH-hoz!én is kivi vagyok nagyon,hányan lesznek a kicsik :roll: 8)

Viki!

én is szavaztam Levikére :wink:

Többieknek is millió drukk hogy minden szépen alakuljon továbbra is a babavárás :lol:
Vendég

Ani!

írtam 1 regényt,de elszállt :evil: nincs erőm újra írni :? talán majd máskor :roll:
Vendég

Vicuska!

Várjuk azt a regényt!!!Kiváncsiak vagyunk Rád!

Jó éjt Mindenkinek!
Gabi
Vendég

Jó reggelt!

Azta, mennyit írtatok... :shock: Csak győzzem visszaolvasni...
Gyorsan bele is csapok!
Vendég

Meseszép jó reggelt!!!!
Nem akartam feltenni, de ezt muszáj megmutatnom... ma vagyok 21 dpo-n és ma is csináltam tesztet, és nézzétek milyen lett :oops: :P Majdnem sikítoztam örömömben :P :P (a tesztek egyébként 12, 14, 16, 18 és 21 dpo-n készültek)

Kép

Ani,
bizsergett a gyomrom, mikor a szomszédotokat olvastam... nagyon drukkolok így ismeretlenben is!!!!!
Babókád pedig teljesen jól látszik ezen is, szerintem azért nem annyira kivehető, mint Andién, mert az övé 4d.

Vicuska,
de jó, hogy jössz!!!! Dokival mi volt??????

Gabi és Márti,
szerintem extra folsavat csak azoknak kell szedni, vagy azoknak mondják, akiknél nehezen jött össze és minden extra dologgal támogatják a babát. Normális esetben szerintem is elég az elevit :wink:

Márti,
12 vizsga az rengeteg!!!! nem irigyellek!!!! Nem lesz egy egyszerű karácsonyod, új éved...

Szilvi,
mi volt a dokiknál???? Minden rendben?
Vendég

Nati, de gyönyörű teszted lett!!!! :D Jaj vigyázz ám rá nagyon!!!
Vicuska ez ismerős, tegnap én is így jártam...én már nem is dühöngök...:)
Ani jók ezek, nekem tényleg nem lett ilyen jó felvétel a 12 hetes!
Gabi felkerült a vonalzódra az ANYÁNAK MÁR NAGY POCAKJA VAN!!:D
Ne aggódjatok, már gonddolatban beosztottam a vizsgákat, ezekből lényeében 5 az, ami húzós, na talán 6, de azokat januárban csinálom és mindig lesz majdnem 1 hét 2 vizsga között! Eddig mindig az volt, hogy 1 nap 2 vizsga, pörgés és január 10-re finiss :D Most elvileg kihúzom őket a hó végéig.
Vendég

Jó reggelt!

Lányok nagyon rendesek vagytok köszönöm szépen mindenkinek a szavazást, de igazán. Hát nem valószínű, hogy nyer a kis Levim, van akinek már 41szavazata van, no de majd meglátjuk. Képzeljétek a sógornőm számtech tanár egy középiskolában és mondta, hogy megpróbálja órán feladatnak kiadni, hogy szavazzanak Levire és aki szavaz kap egy ötöst :lol: , jó lenne ha tényleg sikerülne, három osztálya is van, abból jó sok szavazat összejönne. Na mindegy majd meglátjuk, de ha nem nyer akkor is nekem az én kis lurkóm a legszebb :D.

Andi nagyon örülök, hogy jelentkeztél megint, nem baj egyáltalán, hogy nem írsz hozzászólást az a lényeg, hogy jössz és írsz! Gréta babának nagyon helyes kis pofija van :D , jól sikerült a kép nagyon. Az hogy a lányok az apukájukra hasonlítanak tényleg igaz, én is inkább apumra hasonlítok. Sok erőt és jó egézséget kívánok!

Anta örülök, hogy jöttél tegnap, de tudod, mindig örülök ha jössz. Szombaton akkor várlak ha jössz. Lehet Eszó is jön, beszéltem vele, Laci viszont valszeg nem mert Pesten lesz suliban. Na de majd megbeszéljük telefonon.

Vicuska én is várom a regényt, kíváncsi vagyok. Akkor most nem lesz inszem ugye jól emlékszem? Szerintem nektek éppen ezért fog most összejönni :D . Jó sokat legyetek együtt, szeressétek egymást. Jut eszembe, nem szeretnétek Zalakarosra menni? Anitának és nekem bevált a hely ami a babaprojectet illeti :D . Lehet tényleg van valami varázsa, hogy ha odamész akkor már babásan jössz el :D . Ha tehetitek szerintem menjetek el egy hétvégére.

Nati hát nem irigyellek a vizsgák miatt :shock: , biztos más is észreveszi vizsgán majd, hogy babát vársz és nem csak a tanszékvezető, legalább jutnál egy kis előnyhöz :roll: . Én sem szedtem folsavat a terhességem alatt, csak az elevitet, szerintem az elég, de akkor sincs baj ha szeded, szedted.

Gabi olyan izgi már ilyenkor mikor a táska is össze van készítve, én olyan lelkesen pakolgattam :D és nagyon vártam már, hogy eljöjjön a szülés ideje, babszem volt már a s...gemben :D , de aztán csak eljött az idő. Még csak annyi, hogy te is olyan hálós bugyit vettél a gyógyszertárba? Nekem az nagyon bevált a szülés után, jól szellőzik, kényelmes és még ki is lehet mosni. Betétnek meg a Tenát, bár az egy kicsit vastag, de muszály, hogy az legyen.

Na felébredt Levi mennem kell mert nagyon sír. Puszi mindenkinek, bocsi ha valakit kihagytam.

Kép

Kép
vikike_

Sziasztok,

Krixta,

Igen én is a Sziget utcába megyek 4D-re. Először 14+5 hetesen voltam, utána pont 20 hetesen, most elvileg 30+1 hetesen megyek, és ez lesz az utolsó. Utána majd élőben. :lol: :lol:

Márti,

Hát nem irigyelek a vizsgák miatt, ez rengeteg. nem rontja el az egész ünnepet???? :lol: :lol:
Amugy nem igazán vannak kismamacuccok a Skálában, 1 fajta farmer van, meg talán pár felső. Az első emeleten bal oldalt hátul vannak. De ha megkérdezed segítenek. Velem is rendik voltak. :lol: :lol:
Pisilés nálam is így van, kb 20 percenként megyek, és sajna már volt olyan, hogy hirtelen egy nagyot moccant, pont eltalálta a hólyagomat, és bizony befolyott egy kicsit. :oops: :oops: :oops:
Ez van. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Gratulálok a szomszédotoknak. :lol: :lol: Annyira szuper érzés először 2 csíkoy tesztet látni. Én is majd kiugrottam a bőrö,ből, pedig már nem az első alkalom volt. A tesztelést soha nem lehet megunni. :lol: :lol:

Vicuska,

Drukkolok neked ehhez a spontán hónaphoz. :lol: :lol:

Szia Szilvi,

Hát te aztán jól felszívódtál ám. :lol: :lol: :lol: Hol jártál ilyen sokáig??? :lol: :lol:

Nati,

Nagyon szép erős zebrád lett, itt nem lesz semmi gond. Babóca beköltözött a pocidba, ez már tény. :lol: :lol:

Vikike,

Azért ne add fel, még nyerhet Levi baba. :lol: :lol:
Csak az a baj, hogy vannak olyanok, akik az egész falut ráuszítják a gyerekük szavazására, és ellenük elég nehéz felvenni a "harcot" :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Nati drága gyönyörű a teszted :D !!!!!

Kép

Kép
vikike_

Judy nekem is volt olyan a terhesség alatt, hogy becsurgott :roll: , hát ez sajnos ezzel jár :D . Na azért nem adom fel a szavazást, de tényleg így van, hogy van aki az egész falut beizzítja :shock: . Majd meglátjuk mi lesz. Szombat reggel szokott lenni Liptai Klaudiával a babavilág, biztos láttátok már, a műsor végén szokták bemondani, hogy melyik baba nyert.

Ha már a szavazásnál tartunk, még nem is mondtam nektek, hogy vittük fotó válogatásra Levit múltkor és visszahívtak, hogy szeretnénk e ha Levi az interspáros újságban reklámozzon egy kis gatyát, mondtuk persze, fel is vittük két hete apával fotózásra és most jelent meg tegnap az interspáros újságban ha van nektek nézzétek meg, de ha nincs akkor majd viszek a talira. Egész pici a kép, de ott van, egy barna kantáros kordnadrágban, nagyon cuki :D . A babakellékeknél nézzétek. Van még két kislány meg egy kisfiú, ők is ott voltak.

Kép

Kép
vikike_

No, végre a végére értem. :D

Kata
Gratula a sikeres vizsgához! A fegyverek pedig kellenek. :D
A karácsonyi bevásárlást még nem kezdtük el, de az ajándékok egy részére már van ötletünk. Megvárjuk a fizut, utána nekikezdünk.

Krixta
Nagyon aranyosak a malackáitok!
Gratula az ágyikóhoz!

Ani
A társasház mellett van 2 bazinagy fenyő, beérjük azokkal. :D
Nekem hiányzik a karácsonyfa, de jövőre lesz, Titababa kedvéért (meg az enyémért is!). :D
Szegény cica! :( Amúgy meg helyesek a kutyával.
Örülök, hogy a babókával minden rendben van. Tüneményes a képeken.

Vikike
Lassan rendeződnek a dolgaim. Van dokim, fehérváron :), a főbérlő intézi az ideiglenes lakcímemet. Remélem, jövő héten már meglesz.
A pörgésből igyekszem kiszállni, mamásan adom elő magam. :D Márciusig terveztem dolgozni, aztán majd meglátjuk, hogy bírom.

Nati
Aranyosak a képek! :D Főleg szegény macska, ahogy próbálja Mazsit lebírkózni. :D
Sajnálom, hogy nem jössz a talira. :(

Alexa
Köszi a 4Ds infókat, majd engem is érdekelne. Jó lenne apával együtt menni, de ő elég nagy bizonytalansági tényező. :?
Nekünk nem volt fenyőnk, de tűlevelekkel mi is tele vagyunk. :oops:

Chrissyy
Gyógyulást a kis pocakfájósnak! Elmúlt már a hasmarsod?
Azta, mekkora hal!

Andi
Gratulálok Gréta babához! Édes pofija van! Sok erőt kívánok!

Judy
A szopispárnát én se tudom, hogy is műkszik, de szeretnék egyet. Legfeljebb továbbadom. :D

Orvostól orvosig jártam. Voltam endokrinológián, ott rosszul lett egy beteg, meg kellett várni a mentőt. Nagy élmény volt. Az EKGm tökéletes lett, majd januárban megyek pajzsmirigy UHra, utána vissza. Voltam fogdokinál, leszedte a picike fogkövemet. Vérvételt is túléltem. 2 hét múlva lesz eredmény, mert kifogytak egy csomó cuccból. :shock: :? Meg a háziörvöst is meglátogattam az EKGval, a vérnyomásom is OK.
Sikerült szegeden cipellőt is vennem, majd csak el kell hozni anyáéktól. Rieker, alig 16 rugó volt, viszont nagyon kényelmes és meleg! Párom szerint jó választás volt.
Ja, meg találtam szegeden egy nagyon jó kismami boltot, majd ott veszek egy fekete bársonynacit. Már egyik nadrágom se jön fel. :roll: Kénytelen vagyok kismaminaciban lenni, viszont valahogy bővebb lett csípőben. Mikor megvettem még jó volt. Hogy csináltam... :roll:
Vendég

[color=darkblue]Vikike
Kaptam intersparos újságot, de még nem néztem meg. :oops: Otthon alaposan szemügyre veszem. :D
Vendég

Szia Szilvi, örülök, hogy végre van dokid, és kit választottál végül? Szegeden egyébként jó orvosok vannak? Sógornőm ott szülte mindkét kislányát amikor még ott laktak, de most már ők is ideköltöztek Fehérvárra, egy házban lakunk :D .
Na majd kuksizd meg Levit, biztos megtalálod, barna kantáros gatyó :D .

Kép

Kép
vikike_

Vikike
RLnél maradok, majd jövő héten megyek hozzája. :)
Szegeden is vannak jó orvosok, de most a kórházösszevonások miatt elég nagy a fejetlenség. Egyik barátnőm ott szült, másodjára már pesten, másik barátnőm elégedett volt, a harnadik barátném január 3-ra van kiírva. :)
Levi babát nem fogom kihagyni. :D
Vendég

Sziasztok!

nem írom újra a kisregényt :?

Ani!
átírnád a táblában,hogy segésanyag :hőmérő,folsav?más semmi.
ja,és régi-új doki R.L :lol: :lol: :lol:

egyébként rájöttem,hogy csak miattam ilyen bonyolult a tábla :shock: ,úgyhogy ki is hagyhattok nyugodtan belőle és akkor eccerűbb lesz :wink:

Januárig spontánozunk és utána valszeg újra inszem,de máshol.
Vendég

Nati!

szépek a tesztek 8)
Vendég

Vicuska, méghogy kihagyni Téged a táblából! ?!? ne mááá...
Vendég

Márti!
:D köszi :wink:

Szilvi!
ugyanaz lesz a dokibácsink,hihihi 8) 8) 8)

szegénynek a múlt héten vették ki a manduláját :( biztos forrásból tudom... :wink: tegnap meg ma is találkoztam vele :D gyógyítgatom a cicáját :P
és belement,hogy újra ő lesz a dokim-bevallottam neki mindent,hogy megcsaltam a D-vel,de őt szeretném visszakapni :oops: :P
Vendég

Sziasztok!

Vicuska! Irgum burgum ilyenre még gondolni se tessék!!!!! Ott a helyed a tábliba, azonnal javítom!

Mindjárt visszaolvasok...

madiani

Köszönöm mindenkinek a Babócika (kép) dícséretet. :)

Nati, gyönyörűek a tesztek :)

Judy, holnap én is megnézem azt a gatyót. Maa vettem harisnyanadrágokat, mert állandóan fázok. Na meg egy tök jó pulcsit, mondta a csajszi hogy ez jó lesz ha nagyobb lesz a pocim.
Keresgéltem ma gatyót több türiba is de nem találtam sehol. Na meg megnéztem egy üzletet is a rendőrség mellet (Vikike mondta), de ott se volt gatyó. Mondta az eladó hogy már sajna nem tartanak mert nem nagyon keresték. :(

Szilvi, örülök hogy veletek is minden rendbe. A cipő nekem is olyan dolog amiért nem sajnálok áldozni ha jó. :)

Vicuska, ne írogass nekem ilyen butaságokat. Te közénk tartozol a tábliban a helyed. Sajnálom hogy elvesztetted amit írtál :(

Márti, próbáld ügyesen beosztani az időd a tanuláshoz és akkor talán könnyebb lesz.

madiani

Vicuska,
tetszik a megcsaltam sztory. Szerintem RL pont az a tipus, aki megérti és jót mosolyog az egészen :P :lol: Remélem, hogy nektek is lesz minél előbb babótok, és ha arra lesz szükség, Te is elégedett leszel a kórház inszemjével :wink: Nekem bejött :lol: :P
S a táblában ott a helyed, ez nem kérdés!!!!!

Szilvi,
nagyon örülök, hogy minden rendben nálad! A házvásárlással hogy álltok? Nem irogatsz róla....

Ani,
ennyire nehéz kismamis holmikat venni???

Vikike,
már várom a sparos katalógust, alaposan át fogom böngészni :P

Képzeljétek, kb 150 köbméter ruha gyült össze... hatalmas mennyiség, holnap szortirozok, hogy melyik doboz hová megy :P Még egyszer köszi Ani és Kriszta, a tietek is benne van!!!

Reggel ismét meló :cry: Pedig olyan jó volt itthon!!!! Ma is délig ágyban voltam, jót pihiztem :P :lol:
Vendég

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Megint meghülyült a gépem..... megint írtam jó pár sort, valamit megnyomtam (lehet, hogy mégsem a gépem a hülye??? :wink: ) és elszállt..... :twisted:

Na, mindegy.

Szóval azzel kezdem: Vicuska, verd ki a hülyeségeket a fejedből. Mindenki drukkol neked, és csak neked ezerrel, hogy összejöjjön. Te is ide tartozol, úgyhogy nyomd meg a "delete" gombot az agyadban, ha ilyenek jutnak eszedbe!! :wink:
Mit szólt RL?? Nevetett, vagy furcsán nézett??? :roll:

Nati, hát én nem jutottam el addig, hogy összeszedjem a ruháinkat... :oops: pedig biztos találtam volna... Jól vagy?? A teszted gyönyörű!!! :P Rosszullét nem kerülget?? És róka komáék??

Maci, örülök, hogy minden eredményed okés!! :wink: Akkor RL-nél maradsz. Mikor kell hozzá menned jövő héten??Kórházba mész, vagy maszek rendelésre??

Mindenki tehetne fel poci képet!! (Vicuska, te is, hogy így már 4-5 napos terhes vagy!!!! :wink: )

Vikike, még nincs katalógusunk, de feltétlen meg fogom nézni az édi-bédi szívtipródat!!!

Ma is vettem pár cuccot Geri bébimnek.... szívem szerint lefényképezném, és felraknám őket ide, olyan édesek. Csak kicsit macerás az egész.....

Judy, te mikor akarsz túrni?? :lol: :lol:

Ani, nem tudom, megdícsértem-e már a babócátokat.... asszem igen, de ha mésgem ,akkor nagyon édi!! Ja, és szerintem lány lesz!! Meglátjuk!!

MÁRTI, NEM IRIGYELLEK A VIZSGÁID MIATT.. Én már úúúútálom a sulikat, soha többet!!

Andi, naygon szép pofija van Gréta babának!! Vigyázz magatokra nagyon!

na, elküldöm, mielőtt ez is elszáll....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Nati!

Mütyürük! :lol: :lol: ez nagyon jó :wink:
mindjárt péntek és megláthatod őket :P
Vendég

Nati, sztem nem nehéz kismamacuccot venni, csak én vagyok béna :)

Kata, köszönöm szépen, amilyen macerás vagyok egyik se jó vagy a színe nem teccik vagy a méret nem jó :evil:

madiani

Kata!

pocifotó :shock: ez jó :lol: lehet nekem igy 6 napos terhesen már nagyobb,mint nektek :oops: 8)

nem tom mosolygott-e,ő legalább akkora zavarban volt,mint én :roll: mivel most én voltam a doki,ő meg a paciens :shock: :P :lol:
Vendég

Krixta!

neked holnap szülés-felkészítő lesz!meg védőnő?Drukk,majd gyere mi volt :D :D

Ani!

neked is védőnő????az izgi?micsináltok?ő megy hozzátok,vagy te hozzá???? :P

Ja,és holnap lesz a Jónás-napom :oops: 8)
Vendég

Látjátok,vagyok én,most asszem sok is belőlem,csak ti sose vagytok akkor mikor én vagyok :(
Vendég

Sziasztok Csajok!

Ma is jó sokat írtatok,elég volt visszaolvasni.

Márti!
Remélem azért nem hajszolod magad túl a tanulásba,csak szépen,lassan előbb-utóbb minden vizsgád meglesz.Én észre se vettem,hogy megjelent a vonalzómon hogy, "anyának már nagy pocija van" :P !Nem semmi mennyire észreveszed a részleteket.

Nati!
Szuper babás a teszted :P :P :P ...és már csak kettőt kell aludnod és UH!Remélem látszani fognak a kis lurkók-nagyon szorítok!!!
Amúgy kismamis holmikat nem nehéz venni,csak legyen az embernek elég pénze rá.Én is turiba vettem nacit,felsőket meg lehet elég jókat kifogni piacon is,szerencsére a divat a kismamiknak kedvez (én a Shiva-ban a Plázában szereztem be egy-két darabot)

Vikike!
Ne szomorkodj,ha nem Levi baba nyeri a szavazást,mi és aki még ismer Titeket tudjuk,hogy eszméletlen,gyönyörű a Ti kis szívtiprótok! :P
Nekünk sajna nem jár Interspáros újság,néztem a neten,de ott nem találtam :( ,de sebaj majd a talira hozol egyet és megnézhetem,amúgy miért nem MOSÓGÉPET REKLÁMOZTOK :lol: :lol: :lol: ???? (találó lenne)
Ja és én is Tena fix hálós bugyit vettem +extra Tena betétet,más is ezt javasolta.

Vicuska!
RL nekem is nagyon szimpi,ő is tartott előadást szülésfelkészítőn.Reméljük,hogy nemcsak szimpi,de tud is vmit,amitől Te is babás leszel.Bár lehet nincs is rá szükség,mert a spontán hónap meghozza a termését :D :D :D
Gyere Te is a talira,hátha megfertőzünk kismamasággal!!!

Puszi!Gabi
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?