Jó reggelt!
Lányok nagyon rendesek vagytok köszönöm szépen mindenkinek a szavazást, de igazán. Hát nem valószínű, hogy nyer a kis Levim, van akinek már 41szavazata van, no de majd meglátjuk. Képzeljétek a sógornőm számtech tanár egy középiskolában és mondta, hogy megpróbálja órán feladatnak kiadni, hogy szavazzanak Levire és aki szavaz kap egy ötöst
, jó lenne ha tényleg sikerülne, három osztálya is van, abból jó sok szavazat összejönne. Na mindegy majd meglátjuk, de ha nem nyer akkor is nekem az én kis lurkóm a legszebb
.
Andi nagyon örülök, hogy jelentkeztél megint, nem baj egyáltalán, hogy nem írsz hozzászólást az a lényeg, hogy jössz és írsz! Gréta babának nagyon helyes kis pofija van
, jól sikerült a kép nagyon. Az hogy a lányok az apukájukra hasonlítanak tényleg igaz, én is inkább apumra hasonlítok. Sok erőt és jó egézséget kívánok!
Anta örülök, hogy jöttél tegnap, de tudod, mindig örülök ha jössz. Szombaton akkor várlak ha jössz. Lehet Eszó is jön, beszéltem vele, Laci viszont valszeg nem mert Pesten lesz suliban. Na de majd megbeszéljük telefonon.
Vicuska én is várom a regényt, kíváncsi vagyok. Akkor most nem lesz inszem ugye jól emlékszem? Szerintem nektek éppen ezért fog most összejönni
. Jó sokat legyetek együtt, szeressétek egymást. Jut eszembe, nem szeretnétek Zalakarosra menni? Anitának és nekem bevált a hely ami a babaprojectet illeti
. Lehet tényleg van valami varázsa, hogy ha odamész akkor már babásan jössz el
. Ha tehetitek szerintem menjetek el egy hétvégére.
Nati hát nem irigyellek a vizsgák miatt
, biztos más is észreveszi vizsgán majd, hogy babát vársz és nem csak a tanszékvezető, legalább jutnál egy kis előnyhöz
. Én sem szedtem folsavat a terhességem alatt, csak az elevitet, szerintem az elég, de akkor sincs baj ha szeded, szedted.
Gabi olyan izgi már ilyenkor mikor a táska is össze van készítve, én olyan lelkesen pakolgattam
és nagyon vártam már, hogy eljöjjön a szülés ideje, babszem volt már a s...gemben
, de aztán csak eljött az idő. Még csak annyi, hogy te is olyan hálós bugyit vettél a gyógyszertárba? Nekem az nagyon bevált a szülés után, jól szellőzik, kényelmes és még ki is lehet mosni. Betétnek meg a Tenát, bár az egy kicsit vastag, de muszály, hogy az legyen.
Na felébredt Levi mennem kell mert nagyon sír. Puszi mindenkinek, bocsi ha valakit kihagytam.