Új privát üzeneted érkezett!

Fleur!

Én is azt érzem, hogy most érezhettük igazán, hogy mekkora kincset is kaptunk!

Engem teljesen más jellegű megpróbáltatások értek az elmúlt naokban, de én is volt, hogy csak öleltem és öleltem Timcsát, miközben a könnyeim potyogtak a hajára! :oops: És biztosan Ő is érezte, hogy Anya szomorú, mert máskor nem szereti, ha ennyire ölelgetve van, de akkor tűrte türelmesen!

Barátnődet rettenetesen sajnálom! Nekünk kb. 1 éve volt a 18 hetes UH, amin ugye kiderült, hogy Timcsa szívén van vmi., aminek nem kéne ott lenni, akkor nekem is átfutott az agyamon, hogy mi van, ha ... De hál Istennek, nem volt ha!

Évi!

Ne is mondd! Ezen már én is gondolkoztam, hogy nem lehetne-e vhogy visszacsinálni, azt a kort, amikor még csak letettem a földre és 1 óra múlva is ugyanabban a pózban kalimpált! Most már 1 percig sem marad a fenekén! Amúgy meg olyan kis édes, ahogy hallom, hogy lemászik a szőnyegről és csattog a tenyere a parkettán és meglesem és látom, hogy elindul a nagyvilágban a kiszemelt objektum felé, miközben körbeles, hogy látja-e vki., hogy Ő most rosszalkodik.

kacsa14

Juj, lap tetejére kerültem! Tessék akkor jó sokat írni, mert nem akarok sokáig itt trónolni!!!

kacsa14

Kacsa
Mosolyra szalad a szám, ahogy elképzelem, hogy Timi csattog az édes kis pici tenyerével :)
Nálunk is parketta van, amilyen kis gazember biztos itt is lesz csattogás :)
Azért már tudunk ám kicsit hisztizni bizonyos dolgokért :)

Pl. Menjünk már fürdeni, ezért könnyesre képes sírni a szemét este.
Meg a sapka miatt is :lol: persze, ha apa adja rá akkor minden ok, de banya már annyiszor csinálta, hogy bőgök :)

írtam gyorsan, hogy ne legyél sokáig a lap tetején :)
szerintem jó is, hogy oldalt váltottunk...

KépKép
KépKép
fleur

Syry!
Vállald be a következő gyerkőcöt. Könnyen teherbe estél, még éppen időben vagy, nehogy később megbánd!!!

Mindenkinek szebb napokat.
Vendég

Fleur!

Ugye ti nem lettetek betegek?
Tegnapra már Berci és én is kidőltünk, remélem nem fertőztünk össze benneteket szerdán!
Nagyon nehéz egyszerre ennyi rossz hírt feldolgozni, de biztos, hogy ennek is oka, célja van! És az idő sem derít jókedvre ugye?
Nem baj, most örüljünk Heninek és drukkoljunk, hogy minden ok. legyen!

Márti
borossné becz márta

Fleur!

Majd próbálok videózni ilyen tenyér csattogós mászást! :) Csak mikor előkerül a gép, akkor vagy elszégyelli magát vagy rögtön ráizgul a gépre és akkkor már nem lehet jól bepózicionálni magam, de majd igyekszem!

Márti!

Jobbulást Nektek!

kacsa14

syry
szerintem se aggódj. nem lehet úgy nekivágni, h. rögtön a rossz dolgokra gondol az ember. akkor sosem vállalna. amúgy anyum 38 évesen szülte öcsém, úgyhogy hajrá.

kacsa
hát tök jó lenne.

márti
azerencsére semmi bajunk. az oltás után sem volt semmi, kicsit aluszékonyabb volt.
amúgy igen az idő sem segít...

KépKép
KépKép
fleur

kacsa14

kacsa14

Kacsa
Megnéztem.Nagyon ügyi, mozgékony a kiscsaj, igazi felfedező. :lol:

Junko,Fleur
igazatok van, megfogadom, nem aggódom. alapjában optimista vagyok, csak most elkapott egy negatív hullám. :(

Kép

Kép
syrynx

Syry!

Én ugyan nem ismerem a c.betegség terhességre és babára gyakorolt hatását, de ha Mátéból indulok ki, azt tudom mondani, ha 1x már sikerült, akkor biztosan másodjára sem lesz gond!

A koroddal pedig szerintem ne foglalkozz! Rengetegen szültek már 40 körül!

Sőt titkon nekem is van olyan tervem, hogyha már Timcsa és a kistesó nagy lókötők lesznek, belevágunk még egy babába ... Annyira meg azért én sem vagyok fiatal ...

kacsa14

Sziasztok!

Engem is nagyon megérintett ami az elmúlt napokban történt, még ha ritkán is jövök, így a jó dolgokra eddig nem is tudtam reagálni.

CsHeni, Ági!
Még nem volt alkalmam gratulálni Nektek.
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Mindanyiótoknak :D !!!

SzHeni!
Gratulálok :D !!! Nagyon boldog pocakoskodást kívánok!!!
Kíváncsian várom, hogy hány pocaklakó csücsül odabent :)
Köszi kérdésed, most egy kicsit egyhelyben topogunk, mert nem találunk kőművest, és ahogy leszedtük a lambériát, sajnos beázási nyomokat is találtunk :? , amit a visszagipszkartonozás előtt meg kell majd oldani.

A Babák egyszerűen csodaszépek, és szinte napról-napra hatlmasat nőnek és változnak :D

dido
dido

Sziasztok!

Látom, lassan mindenki kezd megnyugodni. Azért nagy kincs, hogy ismerhetünk olyan nagyszerű embert, mint Tündi!! És Őáltala Rolikát, aki sokat tanított nekünk...

Kacsa és Juca is hiányolt engem nemrégiben, köszönöm nekik az érdeklődést! :) Sajnos csak ritkán van módomban leülni a gép elé, nem vagyunk nagyon otthonülősök Levivel. :)

CsHeni!
Gratulálok!!! :D Ez nagyon jó hír! Boldog babavárást kívánok!

Kacsa!
Tündéri Timi, ahogy mászik! Nagyon nagyot nőtt a kiscsaj. Szilveszret tájékán megint megyünk Debrecenbe, akár összefuthatnánk megint, ha van kedvetek. :)

Fleur!
Lilla baba is gyönyörűséges!

Mi jól vagyunk, bár volt egy kis riadalom 3 hete, Levinek volt egy asztmás rohama, és kórházban kötöttünk ki. Oxigén, infúzió, minden szépséges dolog volt. :shock: :( Akkor nagyon sokat gondoltam Tündiékre. De szerencsére most már jól van, ha megint befulladna, van már gyógyszerünk.

Rakok egy képet róla, hogy lássátok mekkora kópé!
Kép

Kép

Kép
adriana

Adri!
Olvastam a blogodat, örülök hogy jobban van Levi!A májával mi van?Mit modtak rá?
Taliban benne vagyunk, remélem itthon leszünk akkor.Majd írd meg mikor jöttök.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem még.
Szóval tegnap minden rendben volt és volt uh és láttuk is a picikét.
Az egyik gyógyszerrel támad egy kis gond, hogy nem hozzák meg mire elfogy a másik (ösztrogén, futártól rendeltem), de megnyugtattak, hogy nem lesz baj, ha egy nap kimarad, mert sajna nem sikerült szereznem. Kaptam uh képet is, ha lesz egy kis időm ígérem felteszem, meg presze a tesztet is. (megpróbálom minél gyorsabban).
Vettek vért is hcgg-t néznek, ma hívtam a dokit, de pont voltak nála és mondták, hogy visszahív, de még nem hívott, biztos nem volt még ideje.

Bocsi, ha most nem írok mindenkinek, de most csak ennyire volt időm.

Annácska, Norwell, Dido, Adri:
köszönöm nektek is, nagyon jól esik mindenkitől

Panka:
megmondom őszíntén nem volt ilyesmiről szó
de én egyébként úgy tudom a turner nem örökletes

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!
Akkor bocsi :oops:
A lényeg a lényeg, hogy ragadjon a bélyeg! :wink: :lol: Jó erőssen!
Ezek szerint egy babó van?Vagy csk nem látszanak a tesó(k)?
Biztos nem gond ha egy nap kimarad a gyógyiból.

Kép
pankaa

Panka! :)

Levi májával egyenlőre nincs újabb fejlemény. Várunk egy vizsgálatra, de sajnos nem támogatja a magyar eü., :evil: mert csak külföldön tudják elvégezni, olyan ritka betegsége van. És mivel Levi nincs életveszélyes állapotban, nem sietik el... :evil: :evil:
Az orvos türelmet kér... Hát az van bőven. No de meddig??
No, mindegy, lényeg, hogy nincs nagy baj, legalább is látszólag.
Decemberi talit majd egyeztetjük. :)
Puszik

Kép

Kép
adriana

SzHeni
de jó, hogy minden ok. és hogy az uh-n is láttad a picúrkezdeményt. képet várjuk. :lol:

Adri
sajnálom, hogy Levike kórházban volt. (én is olvastam a blogod. :( ) a lényeg, hogy helyrejött. sokszor hallani, hogy az asztmát felnőtt korukra kinövik a gyerekek. talán nálatok is van erre remény! (?) Köszönjük a képet, tényleg sokat nőtt Levi. :D

Ma voltam nődokinál. megejtettük a rákszűrést. most már magánrendelése van. (anno csak a kórházba mentem hozzá) most átkerült másik kórházba, ahol csak szerződéssel van, szülést levezetni, meg műteni jár be a kórházba, rendelése bent nincs. :( Nem volt olcsó (7.000 Ft)

Felhívtam az egykori szobatársamat a szülészetről. egy napon születtek a gyerekeink. (ő is császáros volt, magas dioptria miatt.) a kisfia farkasszájjal született (szájpadlása ép volt, "csak" az ajkán volt hasadék). most volt a műtét egy hete. kisfiú jól viselte. két éjszakát ő is a kórházban töltött a kicsivel. (férje vitt be matracot, így a földön tudott pihenni éjjel.)

Kép

Kép
syrynx

Annácska
várjuk, hogy jelentkezz! ígérted hogy írsz kicsit magatokról!

Brill?
Angie?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok :)
Adri :)
Sajnálom, hogy még mindig nincs teljesen jól :(
Felháborító, hogy az eü mire képes! Csak játszakan az ember életével... Remélem sikerül mielőbb megcsináltatnotok a vizsgálatot.

SzHeni :)
Annyira örülök, hogy végre egyenesben vagytok :) A képet várjuk :)

Syry :)
Nem semmi milyen tarifája van ma már a dokiknak. Gondolom számlát te sem kaptál :wink:

Na akkor megpróbálom összefoglalni a múlt hetünket:
Múlt hétfőn voltunk 12 hetes ultrahangon. Sajnos megint nem jó eredményt kaptunk, a tarkóredő a megengedett határérték fölött volt :( Mondhatnám, hogy már rutinosan, de a hír sokkolt :cry:
Kedden reggel mentünk az Istenhegyi klinikára egy kombinált tesztre egy vagyonért. Néha tényleg nem értem miért a másik ember nyomorából kell egyeseknek meggazdagodnia :cry:
Na a kedd sem volt könnyebb :(
A vérvétel alatt közölte a nővérke, hogy sajnos rossz a gép, így nem tudnak eredményt mondani, majd telefonálnak. Hát köszi!
Az ultrahangon mindent megnéztek alaposan. A redőt már nem mérték annyira soknak, de még így is a határérték fölött volt. Az orrcsontja látszódik, ami jó hír, mert a down-os gyereknél ez általában hiányzik. A szivecskéjének mind a 4 kamrája megvan :)
Hihetetlen, hogy mennyivel többet tud az a gép, mint az amivel a klinikán néznek. A Manócskát pont korának megfelelő méretűnek látták, így azt mondta a doki, hogy ezzel az eredménnyel megnyugodhatunk, de azért várjuk a hívást.
Délután hívtak is, hogy a kromoszóma rendellenességre a szűrés egyértelműen negatív, de a down-kórra mérsékelten negatív eredményt kaptak :( Lényegesen kevesebb az esély mint a pozitív eredménynél, de azért ismételjük meg a tesztet 16 hetes (további súlyos tízezrekért) Dehát a gyerek egészsége mindenek előtt :)
Kaptunk szép képet is a Manóról, majd igyekszem feltenni :)
A családnak amúgy elmondtuk, Annamari nagyon örült neki,el is sírta magát, azt mondta örömében :D
Azóta jól vagyunk, egy cseppet sem érzem magam várandósnak, max abban, hogy estére kicsit már érzem a pocim húzódását :) A sok emelgetés, meg a harmadikra való felcuccolás lift nélkül néha kicsit sok :)

Szép álmokat Mindekinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska
hát ilyen hírre nem számítottam. :( de úgylátom végül mégis elvetették a Down kór esélyét. egy valamit nem értek. azt írod, kromoszóma rendellenességet kiszűrték. Akkor ezzel nem tudják teljes mértékben kizárni a D.kórt is??? hisz a D.kór kromoszóma rendellenesség miatt jön létre (ha jól tudom.) szerintem nem lesz semmi gond. De aranyos a kis Annamari! :D Jó a vonalzód.

(én is meglepődtem, de kaptam számlát a dokinál, és nem neki kellett fizetnem direktbe, hanem az asszisztensnek/titkárnőnek, aki a pénzt bezárta egy kazettába. és az asztalon ki volt rakva egy papír, amint fent voltak a tarifák: rákszűrés, uh, terhesgondozás stb. mindegyik mellé oda volt írva, hogy mi mennyi. eddig egyetlen egyszer voltam magándokinál - egy másiknál- 2006. februárjában, és ott bizony a doki kezébe kellett nyomni a pénzt, az árak se voltak kirakva sehova.)

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Annácska!
:( Nagyon remélem, és kívánom, hogy ne legyen semmi baj!!!
Sokszor hallani, hogy pozitívnak mondott eredmény ellenére is egészséges a baba!Azért azon mindig gondolkoztam, hogy 1-2 mm-t hogy lehet pontosan! megmérni,mikor mindig minden méretre azt mondják, hogy ez csak hozzávetőleges!Hisz ha csak kicsit is másképp fordul a baba,már lehet fél perc múlva mm-ekkel másabbat mérnek,mint előtte. :roll:

Syry!
Akkor te egy rendes dokinál voltál, ha még az árrtábla is kint volt!

Emili már jól van, egy kicsit még köhög.

Kép
pankaa

Annácsak! ne haragudj, hogy ismeretlenül belekotyogok, de én a helyedben elvégeztetnék egy amniocentézist, nem azért, hogy most bepánikoltassalak, de biztosat úgyis csak az tud mutatni, ezek a vértesztek nem érnek semmit, hidd el, megnyugtatni 100%-ra csak az amnio tud.

csak egy pár sort magamról: én most vesztettem el a 23. hetes kisbabámat kromoszómarendellenesség miatt, meg kellett szülnöm, mert 14. -es triszómiája volt, ami élettel összeegyeztethetetlen betegség. 12. hetes uh-on 1,2mm volt a tarkóredőnk, ami nagyon is normális eredmény, és volt orrcsont is, szóval azt mondták, hogy ez a baba tuti egészséges. aztán jött a 16. hét, afp. eredmény: afp: 0,66. hcg: 3,1. eredményezve: 1% esély a down kórra. viszont a genetikai uh-k nem mutattak semmit, minden szerve épp volt, szépen fejlődött. semmi down-ra utaló jel, ezért nyugtattak is, de azért javasoltak az amniót, mivelhogy sok kromoszómarendellenesség nem látható uh-gal. megcsináltattam, persze sokat dilemmáztunk rajta, de végül belementem, mert nem akartam még a hátralévő időt végig aggódni. jól döntöttem, mert erre még az orvosok se gondoltak, hisz a down-ra volt esélyem, és a 14.-es triszómia lett.

én csak azért mondom el ezt neked, hogy mérlegelni tudj. biztosat csak az amnió mutat, a többi ilyen vérteszt csak pénzbe kerül, de nem ad biztos eredményt, az is csak találgatás.

ne haragudj, hogy ilyen hosszúra sikerült és hogy beleszóltam, csak azóta én minden ilyen hasonló esetet a szívemen viselek.
szorítok, hogy nálad ne legyen semmi! üdv: Baba
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Panka,

Orülök, hogy Emili jobban van mar!

Anna,

Biztosan minden rendben a picivel, a 16. het mindjart itt van es akkor vegre teljesen megnyugodhattok! Van egy lany egy masik topikon akinek kifejezetten rossz volt a genetikai vizsgalat eredmenye, elküldtek amniora es minden rendben! Az is nagyon jo, hogy lattak az orrcsontot! Minden rendben lesz!

Syry,

A Down kor is kromoszoma rendellenesseg, az a leggyakoribb. Az a 21-es kr. hiba. Viszont van masik ket kr. a 13.-as es a 18.-as is amit neznek. Az egyiket Patau-nak hivjak (18-as) A masik nevere nem emlekszem. Ezeket mondtak valoszinüleg Annanak.

Tenyleg nagyon sokat elkernek az orvosok mar egy sima rakszüresert is. En a Kaaliban voltam kiaakadva. Aprilisban a konzultacio alkalmaval, a fagyis beülti elött csinalt nekem a doktor ur rakszürest, ecetprobat stb. Nagyon alaposan es kimeletesen megvizsgalt es mindezert 2200 ft.-ot fizettem a recepcion. A KAALIBAN!!! Rögtön eszembe jutott, hogy a fehervari nödokim ezert kb. 5-6 ezret szokott kerni annak idejen. Azt nem tudom most mennyi lenne...

Adri,

Sajnalom, hogy Levike korhazban volt, de jo, hogy mar minden rendben es otthon van! Azert az eü. hozzaallassa tenyleg bosszanto! :twisted:

Sz.Heni,

Tiszta szivemböl gratulalok, boldog honapokat kivanok!

Mi jol vagyunk, azt leszamitva, hogy sajnos megint antibiotikumot kell szednem mert az inyem egyfolytaban gyulladasban van. Amikor mar 5 ejszaka nem aludtam akkor mondta az orvos, hogy nincs mas valasztas, antibiotikum. Mostanra mar sikerül 4-5 orat aludnom egyhuzamban, de borzalmas mindig arra felkelni, hogy nagyon faj.

Evi,

Nagyon sokat gondolok Rad es drukkolok!

Kép
Kép
jucmuc

Baba,

Nagyon sajnalom ami Veled törtent! :( Nem is hallottam meg a 14.-es triszomiarol! Borzalmas mennyi minden lehet.

Igen, az biztos, hogy az amnioval sokkal több rendellenesseg kimutathato, megis azt gondolom nem könnyü a döntes föleg az olyan estben mint amilyen a Tied is. Azaz amikor latszolag minden rendben. Az en estemben pl. nagyobb volt az eselye a spontan abortusznak amit az amnio valthat ki mint a kromoszoma rendellenessegnek.

Nehez döntesek ezek, az nagyon fontos, hogy mindket szülö velemenye ugyanaz legyen!

Kivanom, hogy mielöbb szep egeszseges babat hozzal a vilagra!

Kép
Kép
jucmuc

Annácska!

Nem lesz baj!

Baba!

Annácska ezt már egyszer pontról pontra amnióval együtt végigcsinálta.

Évi!

Kép

tjuca

Sziasztok!

Panka!

Én is állati bőgős lettem. Azt hittem, hogy szülés után idővel ez elmúlik, de nem. Bőgőmasina maradok :twisted:
Úgy tetszik ez a tengerpartos aláírásod :)

Syry!

Szerintem inkább a dokidat kérdezd meg, hogy ő lát-e rizikót a cukorbetegséggel kapcsolatban, és ne hagyd magad mindenféle újságcikkekkel riogatni. Kell az a tesóbébi! :)
Egyébként az én dokimnál is ki van téve az "árlista", és az asszisztensnél kell fizetni. Azt hittem, ez mindenhol így van, de ezek szerint ez ritkaságszámba megy :(
Kacsa!

Megnéztem a videót, csúcs ez a gyerek, ahogy mászik. Na és ahogy irányt változtat az üveg felé, megzabáltam :)

Dido!

Ti se unatkoztok akkor :) Azért pihenésképpen nézz ne néha :)

Adri!

Képzelem az ijedtséget, mikor kórházba kellett menni Levivel :( Fő, hogy jobban van!
Nagy kópé az biztos, és a mamusz is nagyon tetszik a lábán :)

Heni!

De örülök! Várom a képeket :) Imádom a zebrás teszteket nézegetni :) Meg persze az uh-s képeket is.

Annácska!

Ti aztán elláttok minket izgalmakkal :( Biztos minden rendben lesz Manócskával! Annamari de kis édes lehetett :)

Jucmuc!

Gyógyulj meg gyorsan!

Juca!

Hali :) Hogy vagy?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

köszi meg. kinga lázas. :cry:
amúgy meg megjön, ami jó, mert legalább tudok számolni a clostyhoz. persze hoztam a formám :roll:
nagyon bízom a clostyban, hogy kicsit helyrepofozza a rendszert. örülök, hogy piri jön, nincs para, számolgatás stb. tiszta ügy, már fel sem veszem különösebben. Már csak akkor leszek egy dühödt némber, ha mégsem jön, vagy csak jövöget a majom! :twisted:

tjuca

Sziasztok!

Most jutottam el idáig, hogy tudok írni.
Szóval tegnap délután még visszahívott a doktorúr és mondta, hoy a hcg szépen emelkedet(később megtudtam harcikától 1700 körül volt hétfőn), de a progeszteron esett.
A képet felteszem, ha sogornőm beszkennelte nekem, a tesztet meg majd csak hétvégén , az egy kicsit bonyolultabb, de mindenképp felteszem.
Jövöhét hétfőn kell visszamennem, újabb vérvétel lesz.
Ma már nem jövök többett, de holnap jövök és írok mindenkinek.
Már utólértem magam a munkában, úgyhogy lesz időm írni.
Ja és kész az új vonalzóm.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Évi!

Köszi a dicsit!

Dóriról rég láttunk már fotót! Tessék már megmutizni!!!!!!

Adri!

Tali ügyben várjuk akkor majd a fejleményket!

Annácska!

Ezek tényleg nem túl jó hírek! De bízzunk benne, hgoy minden rendben van és ez csak amolyan szokásos ijesztgetősdi a babó részéről!

Heni!

Nagyon csini lett az új vonalzód!

---

Hoztam 2 újabb videót:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/111688
http://www.videoplayer.hu/videos/play/111677

kacsa14

Heni!

Na, akkor tessék csak szorgosan növeszteni azt a pocakot! :lol:

Syry!

És még csak nem is drága a dokid! Ma már Pesten a 15.000.-/ alkalom sem ritka és akkor még nem feltétlenül kapsz garanciát arra, hogy a doki a szülésnél ott legyen! Ha jól tudom, az átlagár már 10.000.- körül mozog, és tényleg szerencsés az, aki kap számlát!

Márti
borossné becz márta

Márti
húha. hát akkor tényleg nem volt drága.nálad mikor lesz "piros nap" utána már "élesbe" lesztek??
fiúk meggyógyultak?

Kacsa
az első, a lehuppanós videó nagyon jó. (Máténak még nem mindig sikerül a huppanás. sokszor percekig álldogál és elkezd sírni, nyűszíteni, mert elfárad és nem tudja hogy üljön vissza, még nem mindig tökéletes a "talajfogása". viszont már többször láttam, hogy a bútorok mentén elkezdett araszolgatni. aranyos ahogy teszi egymásmellé a csöpp lábait.)

Kép

Kép
syrynx

Jucmuc!
Átérzem, nekem is fájt az ínyem sokat, szinte végig, ésd vérzett is, de anitibio nem kellett.Hiába minden fogkrém, akkor is fájt, duzadt volt.Ha ezt érzik a babák is, amikor jön a foguk, akkor részvétem nekik, mert nagyon rossz!Kedvem sem volt sokszor enni ez miatt.
Ti hogy vagytok?Babó?Már csak 10 hét!!! :D

Évi!
Akkor ketten vagyunk bőgőmasinák :wink: :lol:

Heni!
Progit lehet pótolni, ne izgulj, doki elintézi majd.
Jó az új vonalzód! :wink: Nagyon rószaszín! :wink: :D

Kép
pankaa

Panka!

Köszi az együtterzest! :) Hat igen, nagyon rossz tud lenni. Az a baj, hogy nekem be van gyulladva rendesen es borzalmasan faj ejjelente. Pont ugy mint egy lyukas fog. Talan ma ejjel mar valamivel jobb lesz. Mar 5 gyogyit bevettem.
Szegeny, Te pedig vegig szenvedtel emiatt...

Mi jol vagyunk köszi, Davide rengeteget mozog, neha megijedek olyan rugasokat produkal. :D Bizony, mar csak tiz het...kezdem rendezgetni a kölcsönbe kapott rucikat, atgondolni mit is kell vinnem majd a korhazba stb.
Nagyon örülök, mert a korhaz bababarat igy ott lehet majd velem a pici.

Ja, en is bögömasina vagyok amiota pocakom van.

Teszek fel egy-ket kepet magunkrol. Kép

Kép

a babaszoba fala:
Kép

Kép
Kép
jucmuc

Syry!

Jók a megérzéseid,Piroska épp tegap kopogtatott, de még megvárjuk a köv. ciklust, mert nem merem bevállalni az augusztus végi szülést, ugyanis én eddig mindig legalább 8 nappal kiírás előtt szültem, az már ( ha nagyon optimista vagyok és elsőre sikerül) augusztus közepe lenne és a dokim többnyire augusztusban van szabin. A két nagy júliusban született és doki ült a kocsiba és jött föl a Balcsiról,de ha teszem azt külföldön van, ha akarna se tudna időben befutni! :lol:

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

Jucmuc!
Ez igen! Szép nagy pocakod van már! :D

Dobok fel én is egy UH képet gyorsan. Sajnos még mindig medencevégű fekvésben van, de bíztatjuk, hogy forduljon meg. :)

A 28. héten készült, de nem lett túl jó. Kép

Jó éjszakát!

Kép
Kép
tina82

Jucmuc, Tina
micsoda képek!!!!! köszönjük hogy megosztottátok velünk. :lol:

Jucmuc
csini a pocakod. :lol: (nem is tudtam, hogy az ínygyulladás ilyen durva tud lenni. :evil: vérezni nekem is vérzett a terhesség alatt, minden egyes fogmosás után, de nem fájt. szülés után 2-3 hétig teljesen megszűnt a vérzés. azt mondják a hormon vált. miatt. de aztán újra visszatért.)Nekem a tesóm a Meridol szájvizet ajánlotta.

Tina
még simán megfordulhat. ne izgulj e miatt.

Márti
szóval akkor még egy hónap. megértem az érvelésed.

Kép

Kép
syrynx

Jó reggelt!

Látom, kezd visszatérni az élet.

Heni
El se hiszem! Annyira örülök neked! Gratulálok!!!!!

Panka
Emilinek gyors gyógyulást!

Fleur
Nagyon sajnálom a barátnődet! :(

Syry
Szerintem se vagy lekésve semmiről! Párom anyukája bőven 40 fölött szült 2 gyereket is.

Évi
Mikor lesz a nagy nap? Vagy már túl is vagy rajta? :roll: Kicsit kiestem a dolgok menetéből. :oops:

Adri
Sajnálom az asztmás rohamot! Én is ugy hallottam, hogy általában kinövik a gyerkőcök.
Levi zavábálnivaló!

Annácska
Sajnálom a megpróbáltatásokat, de a lényeg, hogy minden rendben van.

Jucmuc
Nagyon rossz az ínygyulladás, mielőbbi gyógyulást!
David baba nagyon édes! A pocid is szép formás. :)

Tina
Köszi a képet!

Mi jól vagyunk. Most voltam vérvételen, majd 2 hét múlva lesz eredmény. :shock: Az EKGm szép, a vérnyomásom is rendben van. Jövő héten megyek a nőgyógyihoz.
Vendég

Sziasztok!

Maci:
Köszönöm
Örülök, hogy jól vagytok és minden rendben.

Syrinx:
Azért szerintem nem vagy még idős, nyugodtan lehet még tesóbaba és ne ijeszd el magad, inkább az orvossal beszélj

Tina:
Azért így is nagyon szép a picibabád

Jucmuc:
Nagyon sajnálom, hogy szenvedsz a fájdalomtól
Nagyon szép pocid van

Panka:
Nem aggódom a progi miatt, mondjuk napi 4 ampulla szurit kapok és a hát a fenekem már szita és csomós, pedig borogatom
Remélem nem fog mégjobban esni
A vonalzó nem szándékosan lett rózsaszín, ez tetszett nagyon, bár nem tagadom kislányra vágyom
Emili jól van?

Márta:
Növesztem is.
Drukkolok neked is, hogy minél előbb legyen baba

Kacsa:
Köszönöm a vonalzódicséretet

Juca:
Kingának jobulást
Neked drukkolok, hogy minél előbb legyen tesóbaba

Évi:
Neked mikor lesz az inszem?
Nagyon drukkolok

Baba:
Sajnálom ami történt
Kívánom, hogy minél előbb összetudjátok szedni magatokat

Annácska:
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen, azért nem kis izgalmon mész keresztűl
Gyerekek jól vannak?
Suli megy?

Adri:
Sajnálom, hogy Levi rosszul volt, de örülök, hogy jobban van

Dido:
Kitartás az építkezéshez

Fleur:
Köszönöm neked a gólyát, tudtam, ideér
Hogy vagytok?

Norwell:
Köszönöm, én sem vártam más eredmény magamtól
Ti jól vagytok?

Most ennyi, képet meg otthonról rakom fel este.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Annácska! :)
Sajnálom, hogy újra át kell ezen esned, de nagyon remélem, hogy megint nem lesz semmi baj! Szorítok! :)

Évi! :)
Bizony, nagyon megijedtünk, amikor Levinek már lilult a szája, és úgy rohantunk a kórházba. Ott még azért fontosabb volt az adminisztráció, mint az elsősegélynyújtás :evil: , de azért viszonylag hamar elláttak.
Ne haragudj, hogy ,megkérdezem, de le vagyok kicsit maradva, hogy áll a tesóprojekt most nálatok? Voltál azóta a Kaáliban?

Juca! :)
Kingának gyógypuszik! :) Ez lesz az első closty-s hónapod? Remélem eredményes lesz! :wink:

Kacsa! :)
Nagyon édik a videók! :D

Jucmuc! :)
Jobbulást, sajnálom, hogy ennyire fáj az inyed!
A pocakod nagyon csinos! Már csak 10 hét? Hogy elrepült az idő! Még csak most drukkoltunk, hogy sikerüljön... :D

Macika! :)
Már 14 hetes vagy? tényleg gyorsan megy az idő!
Az asztmát az apjától örökölte Levi, de ő felnőttkorára is az maradt, így nem biztos, hogy kinövi. :(

Sz.Heni! :)
Nagyon szép a vonalzód! A képet kíváncsain várom!

Syry! :)
Szerintem sincs még késő! Beszéld meg az orvossal, biztosan támogatni fogja.
A kórházban földön alvást én is ismerem sajnos. Levi asztmája sajna örökletes.

Panka! :)
Emilinek gyógyulást!
Talit majd megbeszéljük, mert egyenlőre még nem 100% az időpont, de a szilveszert ott szeretnénk tölteni. Mindenszentekkor is ott akartunk lenni, de pont akkor került Levi kórházba, ezért nem merek tutira mondani semmit.Persze, remélem most nem lesz ilyen! :)

Szép napot mindenkinek! :D

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

De jó, felélénkült a fórum!!! :D

Hoztam egy ácsorgós babafotót:

Kép

Jucmuc!

Tündéri a baba beltéri és kültéri fotója is!
És a szoba is édi lesz!

Tina!

A Te Manód is aranyos!

Mit mond a doki, ha marad faros, akkor nekifuttok természetes úton vagy mindenképpen csaszi?

Ismerős kisfia még a 38. héten is forgolódott, addig fejes volt, majd gondolt egyet és popóra csüccsent, majd másnapra ismét fejreállt!
És így hogy faros, hol érzed a mozgásokat és a csuklást? Fent csuklik a gyomorszájadnál? És rugdalja a hólyagod?

Syry!

Azért a leülés még nekünk sem megy olyan jól! Ha tovább ment volna a felvétel, akkor hallatszott volna a bömbi az esés miatt!

---

Felébredt, megyek ebédeltetni!

kacsa14

Sziasztok!

Juca!

Jobbulást kívánok Kingának! Neked meg azt kívánom, hogy úgy alakuljon minden, hogy ne kelljen idegeskedned. Legyen egyértelmű igen, vagy nem. Extra drukkjaira feltétlenül számíthatsz :wink:

Heni!

Progiszurit kapsz? Tündéri a vonalzód :)

Jucmuc!

Gyönyörű szép poci! Énisnekemisilyet :) Olyan jól sikerült uh kép ez, ritkán kapnak el iylen jó pillanatokat. Jól sikerült kiskrapek a fiad :) A szobája is klassz lesz :)

Tina!

A ti manótok is édes :) Babucika, fordulj meg! Nagy bukfencet kérünk :)

Maci!

De jó rólatok is hallani egy kicsit. Jó nagy már a bébitek :)
Még nem tudom melyik nap kapom be a legyet, talán hétfőn. Majd a holnapi uh-n kiderül.

Adri!

Köszi a az érdeklődést, holnap megyek uh-ra, megnézzük van- e tüszőm, és hogy mikorra várható az akció.

Holnap fél 9-kor (ha ráértek és nem alszotok éppen) küldenétek egy kis drukkot? Úgy szeretném, ha lenne két szép tüszőm... Háromra gondolni se merek, pedig a Dóri is háromból lett egyedüli befutó. Most kevesebb gyógyszert kapok, mint akkor, meglátjuk mire megyünk vele... Izgulok...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Két kép:

Kis tüskeböki (megnyírtam a loboncát :))

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Csajooooooooook!

Kint az első fogunk!!!!!!!!!!!!!!

Bal alsó első!

A kis fogatlan kobránk nem lesz többé fogatlan! Átmegy piranjába! :lol:

kacsa14

Évi:
igen kapok progiszurit, már teljesen fáj a hátsom is tőle, meg be is van csomósodva, napi 4 ampullát kapot.
Én mindenképpen drukkolok neked holnap reggel, én akkor már dolgozóban leszek, úgyhogy fennt leszek már :lol:
tuti minden rendben lesz
köszi a vonalzó dicséretet

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni
Rosszullét, rókakomák nem kerülgetnek?

Adri
Sajnálom azt a fránya asztmát! De azért hátha....
Igen, 14. hétben járok, már mindegyik nadrágom kinőttem. :oops: Vettem egy kismami nacit, már azt hordom.

Kacsa
Milyen nagy már Timcsa és ügyesen áll. Ha majd elindul.... :D

Évi
Hűha, akkor nagyon drukkolok! :)
Titababa is szépen növöget, jövő hét pénteken megyek dokibácsihoz. Valószínű, hogy apa is tud jönni mozizni. :D
Vendég

Kacsa:
gratulálok az első fogacskához

Évi:
Dóri gyönyörű

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Évi
Nagyon csini lett Dóri!

Kacsa
Gratula az első fogacskához!
Vendég

Maci:
még nem egyenlőre
inkább nagyon álmos és fáradt vagyok folyamatosan
tudnék aludni nem mondom, de meló közben nem lehet sajna
és neked rosszullétek stb.?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Maci:
hát a nadrágokról én is tudnék mesélni, pedig azért még az elején tartok, de már most feszülnek rendesen a nacik, farmert már fel sem tudom venni

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?