Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Szilvi17
Gratula Leventéhez! Jó egészséget Nektek, sok tejcsit, és minden jókat! :) Várjuk, hogy jelentkezz!

Nincs most erőm végigolvasni, csak gyorsan átfutottam, úgyhogy bocs Mindenkitől! :oops:

7végén majdnem vettünk kiságyat, meg egy csomagban lehet kapni a rácsvédőt, paplant, kispárnahuzatot (minek!). De még megnézzük máshol is, aztán majd meglátjuk.

Csütörtökön doki!!! Már nagyon várom, hogy kapjak egy képet az én kis Törpémről! És még egy kísérlet, hátha megtudom a nemét... Aztán lehet, hogy kereshetünk fiúnevet is!!!

Na Lányok, most ennyi futotta Tőlem. :(
Lehet, hogy később jövök még!

Vigyázzatok Magatokra és a Babákra!

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Na lányok........megvolt az első közös éjszakánk Rékával.Hajnali fél 1-ig kinlódott mellettünk,aztán kaja,és fél négyig szunyókált.Amúgy nagyon jó baba.Viszont még nincs légtzésfigyelőnk,amit igazából nem is akartam venni,de tiszta paramami lettem,és állandóan azt nézegetem,hogy szuszog-e.Úgyhogy be kell egyez szerezni.

Cas:Sajnálom a faros fekvést,de igy,vagy úgy biztos hogy kijön.

Kép

Kép
ancsa03

Drumka
Fú, a csiszolás tényleg eszméletlen pormennyiség, tényleg jobb, ha nem kell nyelnetek! :) Biztos klassz lesz a konyha, majd tegyél fel képet arról is mindenképp!!!

Kia
Én hajnalban torokfájás elleni homeós bogyóval a számban aludtam el véletlenül. Reggel meg néztem nagyot, mi a fene van a számban? (Egy kis maradék... :lol:)
Farosság: hát mostmár mindegy. Ha vmi csoda folytán megfordulna, nem bánnám, de jó lesz ez így is. Azért az se rossz, ha rá tudok készülni, és úgy itthon hagyni a családot, hogy minél kevesebb gondjuk legyen. :) FŐleg Sebinél tartok tőle, mi lenne akkor, ha csak úgy hirtelen kéne leadni vhová, mert beindult a szülés. így meg lenne idő nyugisan átvinni, és úgy otthagyni, hogy jól érzi magát, és remélhetőleg addig a 4 napig, míg bent leszünk eszébe se nagyon jut, hogy hol vagyunk. :)

Réka
Na majd megnézem azt az oldalt!
Azért egy picit van fogalmam róla, mi meló lehet egy ekkora project (végülis szakmabeli vónék, vagy vmi hasonló)! :D

Tittina
Drukk a csütörtökhöz!!! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Tittina
Azt kívánom, hogy csüt-ön minden rendben legyen és tudjátok meg a nemét :wink:

Ancsa
Örülök, hogy minden rendben! Jó éjszakákat kívánok Rékával... maradjon nyugodt baba!
Ha lesz időd... mesélsz nekem a kórházról?
Elhelyezés, szoba, az ottani élet... Lassan én is megtudom :P
..és várjuk az új képeket!

Cas
Jól bírta a homeós bogyó :lol:
Fáj a torkod??
Vigyázz magatokra! Ne legyél beteg!

Én ma pl. jégkrémet ettem - már nagyon vágytam rá :wink: Szerencsére bírja a torkom..

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia:Sajnos nem tudom hogy a csecsemőosztályon mi a helyzet,mert én lent voltam az elsőn mert ott van a koraszülött intenziv,és nekem nem kellett orvosi ellátás,csak egy hétig.A nővérekkel meg voltam elégedve,csecsemősökről meg csak a koraszülöttesekről van tapasztalatom.
Itthoni képeket még nem csináltam,de majd pótolom.

Kép

Kép
ancsa03

Kia
Á, hülye voltam, és megfázott a torkom (benyakaltam egy pohár túl hideg üdítőt, pedig melegem volt), és persze megint felkúszott egy kis náthának is. :evil: A torkom már jó, a nátha se vészes.
Csak annyira bosszant, mert alig lábaltam ki az előzőből?! :(

Kép
Kép
Kép
cas

Ancsa
Remélem én is meg leszek elégedve....

Cas
Jobbulást!

Képzeljétek... bealudtam a gép előtt :lol:
Olvasgattam a taglistát... és ... :wink: Közben hallgatom a roxy-t és egy zenére ébredtem...

De most megyek... sütni akarok egy kis sütit..
Itt keresgéltem. (Vannak nagyon egyszerű, gyors receptek is, amit ki is próbálok..)
www.webcukraszda.hu

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia
Nagy szenyóság volt ez a link?! :twisted: Persze, hogy megnéztem! És most csorog a nyálam! :lol:

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Neked mi a foglalkozásod, mert szerintem eddig erről nem is beszélgettünk? Csak hogy írtad szakmabeli vagy? Mostmár nagyon-nagyon kiváncsi vagyok :) .

Kia
Tényleg jó a honlap, köszi. Már én is akartam valamit sütni mostanában (a palacsintán kívül, bár Apa első számú édessége, így ha választhat egy meggyes pite és kakaós palacsinta között, akkor nem is kérdés melyiket) :lol: .

Ancsa
Szóval meg volt az első éjszaka otthon. Izgis lehetett és ha még fárasztó is, akkor is olyan jó dolog, hogy otthon vagytok.
Válaszoltam a privát e-mailedre és meg egyszer köszi :) .

Tittina
Drukkolunk, hogy kiderüljön a picur neme :lol: . Drukk-drukk!!!

Cas
El is felejtettem írni. Megjött a csomagszállító és minden tuti. A mosódió ugyanaz a csomagolás, mint amit korábban vettem. Most újra kb. 1 évre letudtam a mosószert. Rendeltem még hajfestéket és ma be is fetette Anyu a hajam, ami tényleg hihetetlen finom illatú festék volt. Semmi vegyszer vagy kemikália nem volt kiérezhető belőle. Végigolvastam és állítólag csak növényi kivonatok, olajak vannak benne. Nem olcsó, de most nekem fontos volt, hogy Csongor ne kapjon csak természetes anyagokat.
Rendeltem még egy általános tisztítószert (folyékony), de ezt még nem próbáltam ki, mert a takarítgatást csak kb. 1-1,5 hét múlva kezdem. Akkor majd megírom milyen tapasztalatokkal (valóban hatásos-e).
Mosódszóda még mindig nincs, hogy mikor csalom el a Párom oda a Nádor u.-ba fogalmam sincs.

Réka

Kép
solymosy

Drumka
Nem is írtam, hogy ez az antik és címeres tégla kérdés nagyon jól hangzik. Ha kész lesz mindenképpen tegyél fel képet, mert nagyon kiváncsi vagyok. Szeretem az ilyen dolgokat. Biztos álomkonyhád lesz :) .
A 111 cm-s pocakméret pedig tényleg nem semmi :) .

Kép
solymosy

Na azért én is összedobtam egy gyors almássütit, úgyis jönnek vendégek! :lol:

Réka
Én info szakon végeztem az eltén, bár szívesen programozgattam, az egyetem alatt és után tanítottam, diplomaosztón már terhes voltam Sebivel, szóval "élesben" nem dolgoztam programozóként soha.
De a párom olyasmivel foglalkozik, mint te, szóval képben vagyok úgy nagyjából.
Persze azóta se sikerült megnéznem az oldalt, ahhoz nyugi kéne.
Na majd holnap, míg Sebi alszik.
örülök, hogy nem fürödtél be a mosódiósokkal. Meg tudnád adni, honnan is rendelted?
Hajfesték: nekem is nagyon kéne már, az utsó doboz bolti vegyszeres a szekrényben áll, terhesen-szoptatósan nem akarom azzal festeni.
Szóval megnézném azt a céget!

Kép
Kép
Kép
cas

Kia! én mielőtt lefeküdtem bevettem egy renniet, hajnali 3kor még egyet, de előtte megittam fél liter tejet, aztán fél ötkor még egyet, meg 6kor is egyet...
Ma voltam Ctg-n. Az alsó sor a fájás ugye? Mennyinek kell lenni, hogy az tényleg fájás e? 0-100-ig van a görbe és nekem volt két 40es. Az a jósló? Emlékeztek írtam azt a fémes ízt a számban. Na mind a két alkalomnál amikor a görbe kijelzett előtte éreztem a számban.

Kép
nyafi

Nyafi
Tej: nekem az elején remekül bevált a tej gyomorégés ellen, de most már többet árt, mint használ. :(
A 40-es nem rossz jóslónak, de szüléskor a komolyabb fájások már felfelé kilógnak a 100-as skálából! :)
Fájás előtt a fémes íz?! Nahát, nem hallottam még ilyet! :roll:
Mondtak rá vmit, mi lehet?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas viszek szívesen sütit Neked...
Apa már bevágta majdnem a felét..
Tényleg nagyon gyors dolog.. A neve : Almás sütemény

Te milyet sütöttél?

Nekem CTG-n eddig csak egy "görbe" volt, Manó szívhangja..
A doki magánrendelőjében lévő CTG még régebbi gép, mint a kórházi, ott még nyomni is kellett egy gombot, ha Manó rúg..
Kiváncsi lennék egy jóslófájásra... hogy mutatja...

Nyafi
Tényleg jobb éjszakát kívánok Nektek!

Ancsa
Nektek is szép álmokat!
Remélem Réka ügyes baba lesz...

Manó csak nyomja a hátát, hogy simogassam :P

Jó éjt Mindenkinek!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia
Köszi a felajánlást, de egyre jár az agyunk, mert kb. ugyanolyat sütöttem, mint te! :lol: CSak én tojás helyett rámát tettem bele, hogy Sebi is megehesse! :D
Nekünk is csak 3 szelet maradt a tepsiből, de voltunk páran! :)
Itt voltak barátaink a 7 hetes kisfiukkal! Nagyon édes volt a pici, teljesen meg is illetődtünk a párommal, hogy megint lesz ilyen kisbabánk?! :roll: Olyan hihetetlen... Főleg Sebi mellett, mert ő már olyan "nagy". :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Dokiról ígértem híreket (szombaton voltunk), s nagyon rendi volt (párom bejött velem, a jelenlétének is betudhatom), az uh-t megint átrakta 4d-re, kicsit elmosódva ugyan, de édi pofiját látni Mütyür Marcinak :D Kép
2800gramm körül van, jól fekszik, s minden ok, hál Istennek!
ctg-m nekem is volt, szívverés ok, de látjátok én ezeket nem is kérdeztem, hogy jelent-e valamit az a minimális kilengés, amit a fájásmérő mutat :shock:
Nekem volt 3 db 20-25-ös, s egy 50-60-as, ez utóbbira lehet mondani, hogy már valamit éreztem...de ilyen szokott lenni itthon is már vagy úgy két hete, teljesen rendszertelen időközönként....lehet, hogy már izgulhatok :shock:
Na majd szerdán az északi doki kielemzi, mert előtte 9-től ott is ctg, s utána "randevú" vele :roll:

Cas :D
Nagyon ügyik vagytok, hogy ennyit haladtatok a hétvégén! A faros fekvését Csillának sajnálom, de ezek szerint neki így jó....s látod, te is hajlasz afelé, hogy talán jobb ha előre tudod, hogy mi történik, mintha "csak úgy" el kell indulni....bár ezt nem mi választjuk meg. :wink:

Kia :D
Már nagyon nem sok van hátra nektek :wink:
Mit jelent a "csak egy görbe" a ctg-n???
Az alvással nekem sincs bajom, sőt túlzásba is tudom vinni :oops:

Én ettől nagyon félek, hogy fogom viselni a több éves nyugis éjszakák után a két-három óránkénti ébredést, s állandó kialvatlanságot.....mert anno ez volt Kristóffal, s nem hiszem (illetve nem is reménykedem), hogy Marcussal másként lenne...

Olyan jó lenne tudni, hogy mi van Benszivel, s Antiával....

Amaryl pedig holnapután szül, ha jól emlékszem! jÓ lenne, ha még holnap jelentkeznél!!!!!!

Ancsa :D
Szerintem az a három óra alvás egyhuzamban éjszaka nem rossz elsőre, főleg, hogy Réka baba még bent kéne, hogy csicsikáljon a pocidban :wink: Ő még picuri, s ennyit aludni kajcsi nélkül szerintem jó teljesítmény. Karácsonyra már átalussza az éjjel nagy részét, ha így haladtok :wink:

Titti :D
Te vagy a "legkisebb" terhes, s már ilyen nehezen bírod???? Mi a baj???? Gyere gyakrabban, ha tudsz!! Ugye már nem dolgozol???
Vásárlással azért lassan haladjatok, főleg, ha ilyen könnyen fáradsz!!
Csütörtökre mennek a drukkok!! Ezek szerint ti most lányt éreztek???

Réka :D
Olyan fura, de én is azt hittem anno (s szerintem mindenki a környezetemben), hogy nem tudok majd "leszakadni" a munkámról...s nem tudom, hogy miért (néha már ijesztően), de egyáltalán nem hiányzik a munka, az emberek, sőt kimondottan idegesítenek. S mindenkitől elvárnám, hogy tartsa tiszteletben, hogy engem most semmi más nem érdekel, csak és kizárólag a babavárás :oops: Bízom benne, hogy azért valamennyire sikerül majd visszaváltoznom :lol:
Már ti is "haladtok"! Gratula, csak így tovább! Adddig fejezzétek be, még van erőd!
Telszámot kaptál??

Hajfestés: én járok relatíve rendszeresen, anélkül elég érdekesen néznék ki. Először 9 hetesen merészkedtem el, addig tudtam húzni a lenövéssel, de akkor már nagyon rémesen néztem ki, s azóta kb 5 hetente....pont holnap akarok menni, aztán már csak karácsony előtt, mikor már megvan a babó....még nem tudom, hogy hogyan sikerül majd kivitelezni, de valahogy csak szakítok majd két órát :roll: Ezek a festékek szerintem már nem árthatnak...főleg ha belegondolok, hogy az 54 éves anyukámat a mamám, illetve az anyukám engem úgy hordtak ki, hogy végig dolgoztak fodrászként...anno még károsabbak voltak ezek az anyagok :roll:

S még egy számomra meglepő a "déli" dokimtól, hogy ő mondta, hogy dec 29-re kérjek hozzá legközelebb időpontot...kérdeztem, hogy nem jöhetek-e még a baba előtt, mondta, hogy persze, szívesen lát, de a fenti időpont az fixen az ő kérése/utasítása.
Nem korai az még??? :roll: Mondjuk nem baj, hogy oda akar figyelni rám(én naív ennek tudom be, nem a biztosítótól kapott pénznek :shock: ), de az még nagyon messze van az úgy nevezett 6 hetes kontrolltól :roll: na majd meglátjuk....akkor már apuka babázhat, még én bent vagyok....annyira fura :shock:

Jó éjt!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Cas - ha jól emlékszem anno még te kérdezted, s azóta mindig akarok válaszolni (de hát a kismama agyam ugye :oops: ), itt van a link arról a maciról, ami a méh hangját utánozza, s a múltkor kérdeztem róla:
http://w3.bababorze.hu/product_info.php ... ts_id/1749
na elmentem :arrow:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

jóreggelt :)

Szilvi, sok boldogságot és jó egészséget kívánunk mi is nektek!!!! kíváncsian várjuk a képeket Leventéről!

Cas, majd igyekszem lefotózni ay Esztit, amikor szívjuk az orrát, mert mostanában ez napi jelenség, csak az a baj, hogy ha már apja gyanús mozdulatokat tesz az orrszívó felé, már szalad el előle, és mondja, hogy fáj, neeem.
a lényeg, hogy terpeszben leülsz a földre, Sebi feje van feléd, a két kezét lefogod a comboddal, az arcát egyenesen tudod tartani a lábaiddal. ez így nagyon brutálul hangzik, de én máshogy nem tudom kiszívni az Eszti orrát, mert elrántja, és semmi nem jön ki. (a lábkörmeit is ezért nem tudom levágni már vagy egy hónapja, mert hétvégén elfelejtem, egyébként meg a bölcsiben alszik, és nem engedi, képes még a körmeit is külön mozgatni...)
na akkor jön a sterimar egyik lyukba, illetve én rögtön mind a kettőbe szoktam, hogy gyorsabban haladjunk.utána jön a szivattyú, úgy, hogy kicsit meg kiell nyomkodni az orrnyereg ill. orrcimpa mellett az arcát, közvetlenül az orra mellett. így az arcüregnyílás szabaddá válik, és onnan is ki tudod szívni a cuccot, ha nincs eldugulva. ugyanez a másik oldalon. igyekszem lefotózni, mert így elég nehezen érthető. az igazi proetzölésnek még az is a lényege (úgy tudom), hogy az egyik orrlyukba teszed a sóoldatot, a másikat szívod és fordítva (na ez tényleg sz.r)
ezzel a módszerrel megúsztunk már több kórságot sztem, és a patikai orrcseppet is alig kell használnunk, na attól tényleg nagyon fáj az Eszti orra.
még az merülhet fel, hogy be kell fogni az egyik orrlyukat, vagy sem. hát én nem fogom be, mert nincs annyi kezem, ha azt tenném, akkor viszont nem tudnék ilyen hatásos lenni, nálunk ez vált be. de tudom, hogy van aki ettől falnak megy, hogy kínzás, és az ő gyerekének mindig elég volt a kézi szívó. én január óta, amióta láttam, hogy a profi ezzel a technikával mit szedett ki a lányom orrából, meg vagyok győzve.
na megint hosszan ide offoltam :oops:

Szilvi,
édi pofi :) és szép méret :)
én tök ugyanígy voltam a munkával, mint te! munkabuzi voltam, aztán a terhesség egyik pillanatról a másikra megváltoztatott. úőgy gondoltam akkor, hogy feje tetejére állt a világ, de most már tudom, hogy akkor billent a helyére ;) :) és nagyon örülök neki, hogy helyrerázódott az értékrendem.
nemrég mondta a férjem, én már nem is emlékeztem rá, hogy azt mondtam a terhességem előtt, hogy fél év után visszamegyek dolgozni. na ehhez képest terhesen sem dolgoztam.

Ancsa, nagyon ügyesek vagytok!! Réka pláne ;) :D én kibékülnék ilyen éjszakákkal :) hajrá!!! légzésfigyut megértem, pláne, hogy Réka kisebb súllyal született, üdv a paramamik között, de kezdj ehhez hozzászokni, mert ez nem fog elmúlni a légzésfigyuval ;) ez csak a saját élményem :)

KépKép
KépKép
and

Nyafi!
A Rennie miatt ne aggodj, volt olyan ejszaka, hogy felorankent szedtem, csak hogy felig meddig fekvo allapotban tudjak maradni. Szules ota talan egyet, ha beszedtem, de szerintem azt is csak megszokasbol :lol:

Cas!
Annyira sajnalom a faros fekvest! Bar a legfontosabb tenyleg az, hogy szepen fejlodik Csilla, es ha sulyra igy halad, talan egy fejfekves eseten is szoba jott volna a csaszar, mint nalam! (Aztan nem lett, szerencsere, de nem zartuk ki az utolso pillanatig)
A hideget en is borzasztoan kivantam, pedig piszok fazos vagyok altalban. Ugyanugy, mint Kia, fagyiztam, es alkoholmentes aperitiven eltem az utolso hetekben, 4 jeggel egy poharban! :D A parom mar nem gyozte vasarolni!
Azt hiszem te kerdezted, Rebeka hogy fogadta/fogadja Zsofit.
El kell, hogy mondjam, nagy felelmem volt, hogy cirkuszok lesznek, de nincsenek. Teljesen oda van a babaert, ert egyfolytaban csak abajgatna, bar most mar kezd megnyugodni. Persze, vannak helyzetek, amikor hatarozottan a tudtodra adja, hogy az o takarojaval ne takard be Zsofit, hogy az o zoknijat ne huzzd a labara es igy tovabb, de alapvetoen nagyon kedves vele, es rajong erte. NAGYON KELL AZONBAN VIGYAZNI, HOGY NE TEGYEN BENNE KART!!!! Mert akarattalanul, de kinyomhatja a szemet, raul a fejere, vagy annyira erosen simogatja, hogy az mar faj a babanak. Szoval szemed a picin! De ne aggodj, minden rendben lesz, es ennel tobbet, marmint egy testvernel tobbet nem is adhatnal Sebinek!

Titti!
Kivancsi vagyok, megtudjatok-e Torpe nemet csutortokon. De ha nem, akkor se ess ketsegbe, lenyeg, hogy "talalkozol" vele, es hogy egeszseges legyen!
Vigyazz magadra, csak semmi megeroltetes!

And!
Teljesen egyetertek veled mindenben, amit az orrszivas temaban leirtal. Ugyanezt a technikat alkalmazzuk, es csak ez valik be. Mi sem fogjuk be a masik orrlukat, mert igy jobban tisztul az, amelyiket epp puccantjuk. Rebeka altalaban a megfazas elso napjaiban nagyon tiltakozik. Utana is tiltakozik, de mar csak megszokasbol, es neha mar jelzi is, hogy elkelne a porszivo. Aztan persze sirdogal, amikor csinaljuk, de mar nem olyan vehemensen. :)

Szilvi!
Nagyon edes ez a kep! Mar neked sincs sok hatra! Hajrahajra!
Amugy pedig ne ess ketsegbe a dec 29-ikei idopont miatt. En januar 8-ikara kaptam idopontot a hathetes kontrollra, ami baratok kozott is joval tobb, de mondvan, hogy ott van a Karacsony, meg a dokim egyebkent is masfel honapra elore tele van, en osszetettem a ket kezemet ezert az idopontert. Ha meg nem tudsz elmenni, lemondod akkor, de addig is legyen meg biztonsag keppen!

Kia!
Nagyon finisben vagy!

Jo lenne, ha vegre abbahagynatok ezt a sutogetest, mert megut a guta, hogy en nem ferek a sutohoz :cry: , masreszt meg ha odafernek (idoben), akkor is csak kuglofot tudnek csinalni, mert ez az egyetlen sutim.

Ctg-n kijelzett mehosszehuzodasok.
Nekem azt mondta a nover, hogy a 20-as az a kezdet, az tulajdonkeppen nem jelent fajast. Ezzel egyutt en meg szules kozben is tudtam 1-2-es fajasokat produkalni :roll: :roll: :roll:
:roll:
A szules eloestejen, amikor elkezdtek mozgatni a magzatburkot, 40-70 kozott produkaltam 3-5 perces rendszeres fajasokat, es volt egy ket 90-es is. No 60 felett mar elkezd fajni, de ezt mar akkor erzi az ember, hogy elegge fog fajni, amikor 30 korul mar egyenesen ivel felfele a fajas. Mar akkor tudod, hogy nem fog 40-nel megallni. A legmagasabb fajas, amit epidural nelkul produkaltam, 110 volt. Az mar igencsak fajdalmas.

Aztan beadtak az epiduralt, es en csak mosolyogtam a 160-as fajason. Mokas volt. :P

Ancsa!
Tenyleg nem rossz az elso ejszakanak! Nalunk is kb most ez van. Illetve most eloszor aludt Zsofi egyhuzamban 5 oran, ejfeltol 5-ig, aztan meg rahuzott kettot, fel 6-tol fel8-ig. Szoval nagyon elegedett vagyok, es azt kivanom, barcsaka holnap ejszaka is ilyen "pihenteto" lenne. :lol:

Tudja valaki Amaryl szamat? Tenyleg holnaputan fog mar szulni? vagy holnap???? Ki all vele kapcsolatban???

Puszi mindenkinek, es pihenjetek, pihenjetek! (mondom ezt en :lol: )
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Szia Gem!

hű de jó olvasni, amiket írtál!
nagyon elérzékenyültem, amit Casnak írtál, hogy mekkora ajándék a tesó :) teljesen meghatódtam!
az orrszíváson akkor megnyugodtam, hogy nem (csak) én vagyok egy szadista anya ;) :D
Zsófi meg egy tündér, hogy egy hetesen így elkényeztet téged! én inkább nem ábrándozom ilyenről, majd örülök minden percnek, amit pihenhetek :)
egyébként meg jó fej vagy, hogy mondod, hogy pihenjünk... ki ment a munkahelyéről szülni, mi?? :lol: ;)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok! :)

Szilvia
Tündéri a Kisfiad a 4D-s képen. Remélem most én is büszkélkedhetek majd valami hasonlóval!
Nincs semmi baj. És nem arról van szó, hogy nehezen bírom, hanem nyúzott meg nyűgös vagyok a kezem miatt.
Mostanában ez a menetrend: 4 óra körül felébredek a zsibbadásra, fájdalomra. Kimegyek pisilni; ráengedek egy kis hideg vizet. Elmúlik. Visszaalszom. 1 óra múlva megint felébredek, de akkor már járkálva lógatom, rázogatom. Kicsit jobb lesz, visszafekszem, viszont Törpi felébred, és nem tudok Tőle elaludni - kb fél órát rugdos. Hát ennyi a történet...
Hogy lányt érzünk-e? A pocakom állásáról gondolják, meg állítólag azért voltam olyan nagyon hányós, meg hogy (hála Istennek) nem tudok ránézni a cigire. Ilyen kisebb hiedelmek, babonák. :D :P
Nem dolgozom már, csak most van soron az itthoni nagytakarítás. Ma befejezem, aztán pihi.

Csajok
Ez a profi orrszívós porszívós dolog tényleg nagyon brutálisan hangzik. :oops: A józan eszem természetesen nekem is azt mondja, hogy az a legjobb, ha kijön, de nem tudom, hogy képes leszek ilyesmit csinálni a gyerekemmel. Anyukám sokat mondogatta: " A muszáj, az nagy úr!" Ez ebben az esetben is igaz lesz...
Párom azt mondja, majd Ő megtanítja a gyereket rendesen kifújni az orrát! Ő a markából felszív egy csomó vizet az orrába, és azzal fújja ki! :shock: :shock: :shock: Hát én nem bírnám ezt, ki sem próbálom.

Hú Gem, még van két hónapom, de ahogy olvastam szülésed történetét, egy kicsit beparáztam. Na majd elmúlik. Még korai lenne idegeskednem. :oops:

Egy kérdés: szerintetek hogy fekhet az én Törpém, ha mindkét oldalamon érzem a mozgását? Keresztbe? Lehet, hogy még van helye forogni, mert van hogy a gyomromat püföli... Olyan érdekes! Imádom érezni! :)

Na megyek, van még hátra egy szoba, amit még el sem kezdtem; mosogatás meg a konyha felmosása, és kész vagyok. :P

Na jók legyetek, majd jövök!

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, hogy még egyben vagyok, holnap kell befeküdnöm és vagy holnap csasziz meg, de csütörtökön reggel már mindenféleképpen babázok. Kicsit be vagyok tojva, pedig már 2 műtétem is volt, de nem is az a legrosszabb, hanem hogy a 2 fiamat itthon kell hagynom és az a pár nap a kórházban rossz lesz, de vhogy csak kibírjuk. Írni azért nem írtam, mert még mindig szar a helyzet itthon anyósom múlthéten még egy infarktust kapott így a páromat alig láttam(látom).

Szilvi!

Gratulálok Leventéhez, sok egészséget és tejcsit. :)

Bocsi, ha most másra nem reagálok, de vhogy most minden összejött.

Judit

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Amaryl!
Nagyon sajnálom anyósoddal történteket....bele sem akarok ebbe a szőrnyen fura helyzetbe gondolni (főleg a párod oldaláról), hogy valaki ennyire rosszul van, akit nagyon szeretünk, s közben napokon belül "jön" valaki, akinek meg nagyon örülünk....Kívánom, hogy mielőbb gyógyuljon meg, s együtt tudjatok örülni a kiscsajszinak!!! Neked pedig könnyű szülést/operációt! Majd írj valakinek egy sms-t, hogy ha már van kiről :!: :wink:

Titti!
Hááát kiváncsi leszek, hogy mit mond a doki a zsibbadásra, de nagyon nem hangzik jól :roll: Reméljük, hogy semmi komoly (mi is lenne, igaz :roll: :?: ), csak Manót fekszik valami idegszálon :roll:
Takarítással csak óvatosan - bár én is tudom, hogy milyen jó utána...én már kezdeném előlről, de nincs hozzá erőm, se kedvem...van egy lány, aki heti egyszer megcsinálja, de közel nem úgy, ahogy nekem jó, főleg, hogy tudom, hogy mindjárt itt van Marci, s legszívesebben minden nap kifertőtleníteném a lakást :oops: tudom hülye vagyok :oops:

And :D
Örülök, hogy nem csak én estem ebbe a "hibába", bár most én is úgy gondolom, hogy ez a helyes :roll:
Ez az orrszívósdi tényleg nem egyszerű sztori, nem biztos, hogy én is végig tudnám csinálni :roll: hiába tudom, hogy ez Mütyür érdeke...én Kristóffal is ilyen voltam :oops:

Gem :D
Nagyon ügyik vagytok, hogy már ilyen korán ennyit csicsikáltok!
Lehet, hogy a második babák ennyire tudják a "dolgukat" :?: Sokszor hallok/olvasok olyat, hogy elsővel nagyon nehéz volt az alvás, s a második pedig egy angyal :?:
Hasonlítottak az élmények a magyarországihoz??? vagy teljesen más volt??? (tudom, hogy vagy-gyal nem kezdünk mondatot :oops: :lol: )
Alváz ügyileg??? s egyébként?? Annyira fura, hogy már lassan egy hete otthon vagytok....s hogy már mi többiek is lassan babázunk 8) :shock:

Na mentem...
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

ja köszi a dícséreteket, kíváncsi vagyok kis arcára, majd ha kibújik....lázasan fogom hasonlítani ezekre a "benti" képekre, tudom :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Szilvi
Szép a kép Marciról!
Örülök, hogy minden rendben!

Megnéztem - most hogy elolvastam amit írtál - a CTG-s papírokat... Most látom, hogy alul is van egy táblázat :P erre nem is figyeltem.. és van ott is vonal!! De csak vonal. Tehát nem volt fájás ?
A kórházin 0-tól indul és 20-ig van egy egyenes hosszú vonal, a magánrendelőben készült papíron pedig 18-nál .
Szóval 2 "görbe" van.
Remélem most csüt-ön már nem csak ilyenek lesznek...

Judit
Gondolok RÁTOK holnap és drukkolok, hogy minden rendben menjen!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ma csináltam egy utolsó pocakfotót :lol:

Íme:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kaptam választ az iwiw-en Benszi tesója írt:

"...még egyben vannak, de nagyon úgy nék ki, hogy a jövő hetet már nem várják meg bent a kicsik :)..."

...és ha tud valamit megírja ide is.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Voltam ma vérvételen, és (bár nem számítottam rá) egyből ctg-n is. Csilla nem túlzottan aktivizálta magát, de azért jó lett az eredmény (jó szívhang, 0 fájás, na jó volt egy 20-as, de az lufi). Sebi nagyon türelmes volt, míg vártunk kint a sorunkra zsemlét evett és kávégépet szerelt, végigasszisztálta, ahogy vért vesznek tőlem, türelmesen végigvárta a mindenféle adminisztrációs vackok kitöltését, aztán mesét olvastunk a ctg alatt. Szóval egy hős. Az egyik szülésznővel aki ott dolgozik, nagyon össze is haverkodtak... :)
Du. megyek a dokimhoz, lesz pár papír, amit nézegethet... :)

Szilvi
Szerintem 50-60-nál még nem kell azért izgulni (én szülés előtt 2-3 héttel produkáltam ilyeneket, és én is alig éreztem). :roll:
Nagyon aranyos a kép Marcusról!!! :)
2800g?! Akkor az én lányom egy óriás tényleg! :oops:
Igen, engem is megnyugtatna, ha tudnék tervezni! Persze a spontán szülés az igazi, de nekünk már Sebivel is számolnunk kell. Szóval nem bánom, ha tudok készülni, tényleg én is nyugodtabban hagynám itthon a fiúkat. :)
Már nagyon kíváncsi vagyok, mit mond majd ma du. a dokim! :roll:
Alvás: ne félj, szerencsére a hormonok erről is gondoskodnak, simán fogod bírni 5-6 óra alvással (és azt is sok részletben). Szeded a vérképzőt? Mert már az sokat segít majd, ha végre nem leszel vérszegény! (Addig én is éjjel-nappal aludtam volna...)
Hajfestés: azt mondják, nem kimutatható a vérben, tehát a babához sem juthat el. Arra viszont vigyázni kell, hogy jól szellőző helyiségben csinálják, hogy ne szívd be a gőzöket, mert az már tényleg nem jó. De ennyi.
Dokid: gondolom akkor nyugszik meg a lelke, ha egyből lát téged szülés után, hogy sikerült! Inkább nézzenek meg kétszer, mint egyszer se! Hátha észrevesz vmi olyat, amit a másik esetleg nem...
:roll:
Köszi a linket, megnéztem, aranyos! :) És biztos jó is!
De nekünk asszem Sebi adja majd a megnyugtató alapzajt (meg a mosogatógép - közel a konyha a babaszobához)! :lol:

And
Én is simán brutál mód lefogtam a gyereket, amíg folyton elrántotta a fejét az orrszívótól, vhogy muszáj kiszívni a trutyit, utána pedig mindig egyből lenyugodott, és végre az orra is szelelt. És nem haragudott rám érte, csak a porszívót utálta! :)
Lábkörmök: hajaj! Bunyó az is! Most egy pár hónapja már csak nyafog közben, de nem kell vele birkózni, végülis tartja a művelethez. :)
Köszi a pontos leírást, azt hiszem értem (és részben így is csináltam)! Érdekes, hogy külső "nyomkodás" is segít, de hogy a másikba fújni a sós oldatot, mint amelyiket szívom?! Érdekes... nem gondoltam volna! (Sebinek 1-2-szer próbáltam be is fogni a másikat, mint amelyiket szívom, de úgy azonnal öklendezni kezd, úgyhogy felhagytam vele...:()
Nem volt ez off, mivel még jó néhány hónap takonykóros időszak van előttünk. :( És szerintem is inkább napi 2-3-4 kicsi kínzás, mint mondjuk egy alapos arcüreg-homloküreg gyulladás, vagy középfül, mert azt sokkal durvább kikezelni! :( A porszívós leszívás meg sokkal hatékonyabb minden másnál, jó néhány anyukát megkérdeztem a tapasztalatairól...
Sebinek szerencsére már elég jól megy az orrfújás, először azért ő is kap egy kis sóoldatot, és ha kicsit feloldotta a trutyit, akkor jó erősen ki tudja már fújni. (Ha esetleg nem fúj elég erősen, csak meg kell kérdeznem, hogy hozzam-e inkább a porszívót, és egyből rákapcsol! :D) Az utóbbi időben ennyi elég volt, de tudom, hogy jól jön majd még a porszívós!

Gem
Sebit 4200 g-mal "simán" megszültem, de nem volt egy sétagalopp! :( (Szülés után pont úgy néztem ki, mint te a képeken...)
Csilla is valszeg lesz akkora (vagy legalábbis nem sokkal kisebb), így vhol a lelkem mélyén nem bánnám, ha nem fordulna meg, és csaszi lenne, eléggé paráznék egy újabb hüvelyi szüléstől (még akkor is, ha az ember kis korkülönbséggel állítólag könnyebben szül).
Na majd meglátjuk! :roll:
Az biztos, hogy farosan csak nagyon-nagyon indokolt esetben vállalnám a szülést, és akkor nemcsak a saját kínjaimtól félnék (mert majdcsak túlélem és felépülök vhogy), hanem hogy a csajszinak baja ne essen... :roll:
Örülök, hogy Rebeka ilyen jól fogadja a tesót! A szemkinyomás és hasonlóktól én is tartok picit, az biztos, hogy mindig figyelnem kell majd Sebit. Bár ő már nagyobb kicsit, és szerencsére sokmindent megért szóból is, nemcsak tapasztalás útján! :)
"De ne aggodj, minden rendben lesz, es ennel tobbet, marmint egy testvernel tobbet nem is adhatnal Sebinek!" - ezt meg külön köszi, nagyon jó volt olvasni! :)

Na megjött sógornőm vigyázni Sebire, míg dokinál vagyok.
Majd jövök még!

Kép
Kép
Kép
cas

Kia :D
Nagyon csini vagy!!!!!....nekem is vannak képeim, de nincs még a sz.gépen, csak a fényképező memóriakártyáján :oops: majd du csinálok újakat, s valamelyik fiút megkérem, hogy segítsen....

Jajj, annyira fura, hogy vége (lassan) egy meghatározó időszaknak :shock:

Köszi a híreket Bensziről!!! Jó sokáig bírja....akkor Dóra baba biztos, hogy újra elkezdett fejlődni...de jó :lol:

Anitáról sikerül kinyomoznod valamit???? Annyira ügyi vagy!!!! :wink:

Kis Marcim most is itt hullámzik a pocimban :wink:

Képzeljétek annyira dühös vagyok, mert most fedezem fel sorra, hogy apróbb dolgok, amiket már megvettünk otthon (Magyarországon) hiányoznak....nem tudom, hogy hova kevertük el őket...most írtam össze, s hétvégén vehetjük meg őket újra :twisted: még körülnézünk de elképzelni sem tudom, hogy hol lehetnek...tartok tőle, hogy valamelyik szatyor véletlenül a kukában végezte :twisted:

Cas :?: :roll: :?: merre vagy?? Te mindig jelentkezel :roll:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Cas :D Ez jó volt :D
Most már értem, hogy hol - merre jártál/jártatok!!
Nagyon ügyi Sebi, hogy ilyen "nagyfiúsan" végigcsinálta a mai délelőttött Veled :wink:
Ezek szerint, még van időtök készülődni....legalábbis úgy néz ki :roll: :lol:
Várjuk a dokis híreket délutánról!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

a "délelőttött" -ben egy kicsit sok lett a "t" :oops: bocsika :oops:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Amaryl!
Veletek vagyok! Ne szomorkodj, az a par nap tenyleg hamar eltelik a korhazban. Kell ahhoz, hogy megszokd, van meg egy pici! Eloszor nekem olyan furcsa volt: bar 8 honapig vartam ra, megis olyan furcsa volt, hogy ott van egy uj kis leny mellettem, aki a masodik lanyom. De ha en mondom ezt neked, te ezen mar biztos atmentel!

Anyosodat sajnalom, es az ebbol adodo helyzetet is. Legy megerto a ferjeddel, nem lehet neki tul konnyu most. Jot fog tenni a lelkenek a baba erkezese, hidd el!

Szoritok, hogy gyorsan menjen a felepules a csaszi utan! Vigyazz nagyon magatokra, es varjuk a hireket!

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Cas
Sebi nagyon ügyes fiú!! :D
Mit mondott a doki?

Szilvi
Köszi :oops:

Elég sokan nem jelentkeznek már egy ideje...
Pl. Anita mellett Kriszti sem...
Merre vagytok eltűnt kismamik??

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Na voltam dokinál, minden oké továbbra is. C2100-t kaptam, de ez ilyenkortájt már teljesen rendben van. Még ma is faros :), azt mondta rá a dokim, hogy szép nagy feje van... :oops: Jajjjj...
Szóval megbeszéltük, hogyha faros marad, akkor a rizikófaktorok miatt inkább császár lesz.
Ha megfordul, akkor megpróbálkozunk a hüvelyi szüléssel.
38. héten mennem kell megint UH-ra, és telefonon megbeszéljük az eredményt.
Viszont a szülés beindulásáig vagy a kiírás napjáig békén vagyok hagyva! :) ennek azért mégis nagyon örülök!!! :)

Tittina
Én inkább nem adok tanácsot, hogy milyen mozgás milyen fekvésre utal... :oops: :lol:
Muszáj nagy úr: ebben igaza van anyukádnak. A gyerek egészsége érdekében sok "szadizásra" képes az ember. :) Nekem is a szívem szakadt meg, amikor Sebit le kellett fognom a vérvételhez, de hát muszáj volt... :(

Amaryl
Huh, sajnálom hogy anyósod ilyen rosszul van - és pont most! :(
Nektek mennek a drukkok a császárhoz, és a bent töltött napokhoz!
Aztán várjuk a híreket!!! :)

Szilvi
Tudom, hogy tombol benned a fészekrakó ösztön, de azért a túlzott sterilitás többet árt, mint használ a picinek! :roll:
Szóval tessék picit lazítani! :D
(hehe, bagoly mondja verébnek, ne tudd meg, a párom mennyire kiakadt, amit Csilla leendő szobájával és cuccaival rendezek... :lol:)

Kia
Szép nagy "púpod" van neked is! :lol:
Voltál Uh-on mostanság? Mekkorának saccolják a babát?

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Szóval faros... még most is...
A doki szerinte megfordulhat még?

Manót 5 napja mérte a doki 2832 grammnak :)
Ő nem nagy, csak a hasam :lol:

Amaryl
Én is nagyon sajnálom, ami anyósoddal történt..
Most esett le, hogy mit írtál... Remélem hamarosan meggyógyul.
Vigyázz magatokra!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia
Sose bánd, hogy nincs óriásbébid, bőven ráér megnőni idekint is! :)
Fordulás: volt már a praxisában olyan, hogy faros baba a császár előtti napon még faros volt, aztán másnap mire mentek volna a műtőbe, megfordult.
tehát minden lehetséges, főleg egy többedik babánál.
De azért ilyen későn már az a valószínűbb, hogy így marad. :roll:
Meglátjuk...

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
Nem vagyok tulsagosan feldobva, Rebeka megiscsak elkapta a baranyhimlot. Ket hetig lappangott benne, es most jott ki, ma.
Mar lazas, es halvany foltjai vannak. Holnap doki.
A heten mar ketszer fel napot egyedul voltam a ket csajszival, mert a bolcsiben meg mindig van baranyhimlos gyerek, es a parom delelottonkent nyelvtanfolyamon van! :twisted: Mi ezert Rebekat nem vittuk volna meg vagy ket hetig, de igy, hogy beteg, tuti nem megy. Kicsit felek a kovetkezo napoktol, mert azert egy beteg gyerek szazszor annyi odafigyelest meg olelgetest igenyel, mint egy egeszseges. Hat ez a harci helyzet.
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem
Hűűűűű, a "legjobbkor" tört ki rajta! Szegénykém! :( Gyors gyógyulást neki!
Neked kitartást az elkövetkező napokhoz!!!
(Te voltál már bárányhimlős?)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Gemini: Nagyon gyors gyógyulást kivánok Rebekának,és kitartást neked.Remélem Zsófi baba nem fogja elkapni.

Amaryl:Az anyósodnak jobbulást kivánok.

Szikvi:Nagyon helyes pofija van Marcinak.De lassan már élőben is láthatod.

Nálunk viszont lecsökkent egy órás időtartamra az éjszakai ramazuri,és ráadásul majdnem négy órát kibirtunk két kaja között.
Egy pár kép.
Kép Végre itthon........

Kép A kis sexi csajom.......

Kép Fürdés utáni elégedett arc........

Kép

Kép
ancsa03

Jaj Ancsa olyan édes!!!!! :mrgreen: zöld vagyok a féltékenységtől! :D
Gem! Nagyon sajnálom, hogy a gyereken pont most. Gyors gyógyulást.
Cas! Ha szeretnéd, hogy megforduljon, akkor van rá egy módszer. Nekem megfordult. Le kell térdelni imádkozó pózba az ágy mellett csináltam, s akkor nem dőltem el. Kb 3x10perc/nap. Próbáld meg. Mit veszíthetsz?

Kép
nyafi

Cas!
Igen, mar voltam baranyhimlos. Ez az egyetlen bizodalmam, mert ha nem adsz vedettseget a bebinek azaltal, hogy rajtad maratment a betegseg, es hogy vannak benned antitestek, meg persze ogy szoptatod, akkor iszonyatosan veszelyes lehet egy ilyen kis lenyre ez a betegseg. Tegnap jol ossze is kaptunk a parommal, mert en elkezdtem utanaolvasni a neten, es hat jottek a szarabbnal szarabb tortenetek. O meg nem akar parazni.

Ancsa
Bajos es gyonyoru babad van! Gratula a hosszu alvashoz! :D

Amaryl! Ezerrel gondolunk ratok, bar tudom, ezt mar nem olvasod.
Puszi
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Ancsa
Nagyon-nagyon édes Réka baba! És milyen kis mütyüri! :)

Nyafi
Köszi a tippet, de én úgy vagyok vele, hogyha ilyen későn még mindig faros, akkor annak oka van. :roll: Volt épp elég tekergés odabent, szerintem tuti próbált fordulni, és ha nem sikerült, akkor vmi akadályozhatja benne. Inkább nem nyaggatom! :)

Gem
Azt mondják ha te már voltál bárányhimlős, akkor kb. hat hónapra a pici is védettséget élvezhet (gondolom ezt a szoptatás csak még jobban fenntartja).
És TILOS ilyenkor a neten utánaolvasni, mert csak rémsztorikat találsz! :( (A jól végződő eseteket ki írná meg?! Az nem érdekes... :evil: )

Amaryl
Drukkkkkkkkk!!! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
Megjöttünk a dokitól!
Minden rendben a C3000, a kiscsaj most kb 55-56 cm és 3400 grammra írták, a gép szerint 3580 gramm volt. Azt hittem leesek az ágyról. Megvolt az NST is, ott is minden rendben van. Megvígasztalt a doki, hogy az utolsó hetekbe maximum 20 dkg-t híznak egy héten. Ha Barbi csak 10-et fog akkor is 3700 és jó nagy fejjel. Na majd meglátjuk 2-3 hét múlva. :roll:
Ancsa: Nagyon csini a kiscsaj!!! :wink:
Sajna dolgoznom kell, igaz már csak jövőhét végéig, utánna otthon készülődhetek. :lol:

drumka

Cas! Egy másik fórumon itt a babaneten ajánlottam egy lánynak ugyanezt és ő is pont ezt mondta. Érdekes én ebbe nem gondoltam bele. Megcsináltam 2x másnap mentünk dokihoz és azóta be van fordulva a helyére...Biztos igazatok van. Ő azt mondta azért nem meri, mert mi van, ha ott a köldökzsinór...

Kép
nyafi

Ancsa! Te mivel fürdeted a gyereked? Ez nem az a gusztustalan izé amit felír a védőnő és esélytelen használnod?

Kép
nyafi

Cas!
Kosz!

es egy ma reggeli bealvas:

Kép

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

irigy- irigy :oops:
Nagyon szép Réka is és Zsófi is! Gratula Mamik!!

Fura, hogy mááár csaaak 10 napom van :shock: :shock:

Amarylnak nagy nagy Drukk!!!

Ma sokszor érzek szúró érzést ott lent... Remélem még nem...
Érzem, hogy Manó fent van.. talán csak ő üt vagy rúg rossz helyre. :?

Cas
Én nem bánom, hogy picike... örülök neki. A doki is azt mondta ekkora babát is elég lesz... :P

Gem
Gyors gyógyulást Rebekának!
Remélem nem kapja el a kicsi...
..és tényleg ne nagyon olvass ilyen történeteket, mert csak rosszabb lesz Neked.

Ancsa
Gratula a jó alváshoz!
Szóval Réka még a szüleire is gondol és nem zaklatja őket egész éjjel :wink: Ügyes!

Viki
Hatalmas a lány!
Szép nagy baba!
Te még dolgozol???

A méhszáj vizsgálat... Eddig mindenkinél volt, csak nálam nem?
Az egyik kolléganő ma reggel jött fel hozzám , ő is kérdezte, hogy hogy áll a méhszáj... de ezt én nem tudom :shock:
A doki nem vizsgált mostanában meg kézzel....
Csak azt nem tudom miért...

Holnap végre megyünk a szülésznőhöz CTG-re... és ismerkedünk :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia: :D
Még teljes munkaidőbe dolgozom. Pont tegnap gondolkoztam, hogy biztos fog hiányozni a munkahelyem, de megígérték, hogy amennyit tudok otthonról is csinálhatom. Így talán nem fogok bedilizni az otthonléttől, nem vagyok egy nyugis típus, imádok pörögni, dolgozni. :lol:
Nekem minden dokilátogatásnál, megnézte a méhszájat, és a kiskönyvembe be is írta hogy C3000 eddig csak ilyenünk van. Igaz ma azt mondta, hogy szerinte 1 héttel hamarabb fogunk a szülőszobába talizni, mint gondoljuk, de azt is mondta, hogy dec 21-ig nem aggódunk. Magyarul +/- 1 hét belefér. Csak már ne hízzon tovább. :roll: Csajok Ti hogy álltok a gyümölccsel? Én napi 3 kg mandarint + banánt simán elpusztítok. :oops: Mondjuk "csak" 14 kg-t híztam. :lol:

drumka

Nahát Viki...
Én örülök, hogy nem kell melóznom...
(bár sokat számít a hely és a munka is)
Nekem emberekkel kellett "beszélgetnem" telefonon, meghallgatni minden hüleséget, minden gondjukat, azt is , ha szidtak "minket" és a kollégákat is kellett zaklatnom állandóan :P és mellette sok - sok apróság.. egy kicsit beleuntam..
Nem hiányzik - főleg az éjszakázás miatt is nem melózhatok...

Gyümievés
Én bevallom őszintén - alig eszek gyümit :?
Alma és mandarin , néha egy- egy körte amit megeszek.
Pl. a banán nem menne le...
Régen csináltam a "90 napos diétát" - akkor túl sok banán volt a reggelim :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Drumka
Na végre mégegy óriásbébi! :wink: (Lesz az simán 4 kg, ha végig kihordod... :))
Nektek még becsülnek hosszt? :shock: Nekem már rég nem...
Örülök, hogy minden oké veletek! :)
Mennyi gyümölcs?! Nem bírom a citrusféléket, eszement módon ég és csikar tőle a hasam, pedig szeretem... :oops: Én almát eszem almával, meg savanyúságokat! :)

Nyafi
Hát igen. Ilyenkor gondolom, hogy valszeg a tiéd se az "imádkozástól" fordult meg, hanem mert eljött az ideje... :D
Okos lurkók, tudják mi a dolguk! :)

Gem
Irtó édes Zsófi! :)
Látva picúrokat, mostmár bennem is egyre jobban motoszkál, hogy jaj de jó lesz megint egy cseppet babusgatni! :)
Kimostam a mózest a hétvégén, és olyan jó volt fogni, hogy nemsoká baba is lesz benne?! :D

Kia
Egyáltalán nem picike! Általában a babák 3000 és 3500 g között szoktak lenni. Aztán van 1-2 renitens... :D
Méhszáj-vizsgálat: dokija válogatja, hogy szokták. Van aki szeret "tisztán látni", hogy áll a kismama, van amelyik meg úgy van vele, hogy mostmár úgyis jöhet bármikor, minek nyaggasson a vizsgálattal? Ha elindul a pici azt úgyis észreveszi a kedves mama! :D

Kép
Kép
Kép
cas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?