Szasztok!
Bocsi, hogy hanyagoltalak titeket, de egyszerűen nem értem magam utól!
Ugye szombaton takarítással, díszítéssel , szendvicskészítéssel telt a délelőtt, majd kora délután elkezdett szállingózni a család apraja-nagyja!
Sürögtem-forogtam, kiszolgáltam, beszélgettem közben pedig figyeltem Flórára, ahogyan ismerkedett az ajándékokkal nemtudván melyikhez is kapjon!
Aztán mikorra bontottuk a tortát már naggyon kimerült volt, de igazi 1éves hölgy módjára tartotta magát egészen addig amíg az utolsó vendég el nem ment!
Aztán átöltöztettem pizsibe megitta egyedül a tápiját és azonnal álomba szenderült.
Egész éjjel énekelt álmában legszívesebben körbepuszikáltam volna!Szóval hiába az éjszakai alvás másnap fáradtak voltunk,de volt még egy körünk,hiszen a barátokat másnapra hívtuk!
Szóval délelőtt romeltakarítás éskészülődés, majd este annak is vége volt és úgy omlottunk az ágyba...
Vagyis mi Tamással omlottunk volna,mert apukám kétségbe esve hívott minket,hogy elesett a munkából hazafele, amikor sietett a vonathoz és nem bírfelállni!
Tamás rohant érte én meg rágtam a körmömet!
Szerencsére nincs nagy baj, de éjjel 2-kor aludtunk el!
Reggel viszont keltünk,mert manókát kedden délelőttönként viszem érdre tücsökzenére, így nagyjából elpakoltam elkészültünk, futás a foglalkozásra, majd hazajöttünk alvás, evés és ezerrel takarítás!
Persze Flóra is kapott takarítószettet, így sokat segített!
Még egy kis érdekesség:
Közel 100db lufit fújtunk fel , dísznek és a földre is a gyerekeknek!De folyamatosan durrantak maguktól, így éjjelre az összeset száműzni kellett a garázsba!
Az anyósom megint kitett magáért, mind a viselkedésével, pimaszságával, bunkóságával és főleg azzal,hogy ő csak másnap adta oda az ajándékát!
Na persze sorolhatnám miket csinált,de nem féride!
Ennyit rólunk!
Encu!
Kiskarcsi, hogy viselte az első babakocsizást?Csípte mi?
Barbi!
Már titeket is szeretnélek látnis,remélem jövőhéten már minden babát láthatok!
Nem nehéz a két manóval?Van segítséged?
Csilla!
Sajnálom, hogy így alakult,de lehet, hogy jobb ha szemelőtt vagy!Meglátod megéri, főleg amikor a két újdonsült szerelmedet a karodban tarthatod!
Niki!
Nektek is köszönjük a jókívánságokat!
Szisz!
csak nem babázol?
Zsuzsa!
Jól vagy?Közérzeted?
Móni!
Jajj, már nagyon várom, hogy láthassam a szépséget a mikulás szerkóban!
Én is vennék csajosat Flórának,de lecsúsztam róla a tezsveszen!
Képet még mindíg nemtok prezentálni!
Megyek szép álmokjat!