Új privát üzeneted érkezett!

De fura hogy külön vagytok :shock:
Miért nem alszotok együtt a nagyágyban? :roll: apa nem engedi? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ettél fűszeres kajcsit a bulin, mi? :lol: attól biza fáj a pocak, bár ha veled aludt akkor nem hiszem hogy pocakbaj volt, inkább anya kellett neki :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

:mrgreen:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Igyekszem figyelni, hogy mit eszem :) ...szegénykémnek bizony kutyorgott a pocak, meg jöttek a pukik is...Most evett 15 percet, aztán szunyál megint ;) Jó fáradt lehet... :roll:
Nem merek vele aludni...még olyan picuri...És Apa elég nagytestű... :) Félek, hogy nyomásproblémák lennének. Majd talán, ha nagyobb lesz :)

Kép
Kép
encu

Jaja!!! Ott a pont!! ;)

Kép
Kép
encu

Ki merre?

A babót minden nap érdemes sétálni vinni? :oops: :roll:

Kép
Kép
encu

Látom sehol senki, pedig HÉTFŐ van :shock: :lol:

Tesóka!

Szép álmokat :wink: Gondolom most van a beígért délutáni szunya :wink: :D :D

Hogy kell e mindennap vinni sétálni a babát?
Erre nekem azt mondta az Anna, hogy igen, min. 1 órát kell vele menni csak ha mínusz van akkor nem. Gondolhatod mennyire tartom be :oops: Szerintem csak úgy érdemes sétálni, ha az kellemes időtöltés lesz. Ha az arcomba vág a jeges szél, nem fogok kimenni, és szerintem a Ricsi sem élvezné az ilyen sétát. Szintén ilyen az eső, és a 35 fok feletti hőmérséklet. Egyébként ha tehetem megyünk sétálni, de van hogy engedné az idő de mire odajutnánk addigra eltelik a nap és kimaradt a séta. Szerintem ha van kedved és olyannak találod az időt, nyugodtan nekiindulhattok egy körre, max. visszafordulsz a sarokról :wink:
Viszont volt már olyan hogy egyáltalán nem sétálos idő volt, de ki kellett menni a Ricsivel mert totál meg volt kergülve. A séta lenyugtatta, de majd kifújta a kocsiból a szél. :lol:

Amúgy mi ma voltunk 1 órát sétálni, beiktatva egy kis tescos pénzköltést is 8) Vettem télikabátot másikat a Ricsinek, mert az egyik patentos és bemegy a hideg alá, a másik meg barack színű. Szóval most kapott szép kék, vízlepergetős kabátot. És mikulásos rugit. Haláli, majd lefotózom 3 hét múlva mikor várjuk majd a télapót :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:D

Akkor jó. Apa azt olvasta, hogy 1 hónapos kora után ajánlott csak sűrűbben vinni. Na, majd megkérdezem az Annát. Vagy te is ilyen pici kortól értetted a napi 1 órát???? Mert nekem fél órákat mondott, csak a sűrűségét nem említette. Na, majd szerdán kiderül.
A hasgörcsre meg kamilllateát javasolt a dokinéni, úgyhogy az esti szopikelőtt letolunk egy-két kanálka teát Kiskarcsinak, hátha szép lesz az álma ;)

Várjuk a fotókat!!! És nem kell feltétlenül várni velük a Télapóig ;)

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Csak nem a Golán a dokitok :wink: :D :D
Nekünk is ezt javasolta, szerencsétlen Ricsi még rosszabbul lett :evil: nem elég hogy fingott még fosott is tőle :evil: :evil:
De nyugodtan kipróbáhatod, mert hallottam olyat is akinek bevált. A köményt nem mondta? :lol: Nekünk az volt a második javaslata. Na attól volt ám puki :twisted: :twisted: Aztán befejeztük a házi praktikákat és az Annára halgatva meg a Gabóra is :D , vettünk a gyógyszertárban .... na mit is :roll: basszus nem jut eszembe :twisted: mindjárt visszaolvasok már írtam :lol:

Jajajjajajja, az elején elég lehet a fél óra is, de szerintem ez is időjárás függő :wink: Ha alszik Kiskarcsi nem tudod kitenni a kertbe egy kicsit? A Ricsi a teraszon szundizott sokáig. Kb. 4-6 hétig :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán megutálta a kocsit :o :lol: meg az alvást is :lol: :lol: :lol:
Mondjuk a kimozdulás inkább Neked kéne, nem :wink: :D

Ja, ha már kamillázod, meg ne cukrozd!!!!!! HASHAJTÓ HATÁSÚ CUKROZVA :lol:

Hason alvást kipróbáltad? Vannak hasfájós babák akiknek beválik a hason alvás.

Na megkeresem a cucc nevét :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Infacol, nekünk ez jött be :D

Narancsos lötyi, minden szopi előtt adni kell belőle egy adagot és segít büfizni. A kis buborékokból nagyot csinál, így kijön a naggya a büfivel és amiket meg lenyel a baba, azokat összekapcsolja és egyben jön ki a puki és nem apránként. 3-4 nap használat után már nagyon jól hat, nekünk a megváltást hozta. És nem gyógyszer hanem valami kivonat, az Anna szerint kömény.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na jó egyefene, lefotóztam, de a Ricsi úgy döntött hogy nem maradhat le a képről így meg nem igazán látszik a ruha, pedig próbálkoztam :lol:

Kép

Kép

Szóval látod, nem :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na szóval, tetszik? :D

Visszatérva a kamillára, tényleg próbáld ki mert lehet hogy használni fog. Minden baba más. Nehogy azt hidd hogy le akarlak róla beszélni, érdemes próbálkozni. Remélem segít nektek :wink: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

mennyi szóval :oops: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

A rugi bal keze alatt a sapka van, nem valami denevérszárny :lol:

Hol vagy????

Megyek, befejezem, annyit írtam most hogy estig kitart. 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Itt vagyok!!! :D

Kiskarcsi itt alszik a nappaliban velünk. Hogy nehogy elkapassam ;) :D:D:D:D:D

ÉÉÉÉÉéééédes lesz a Ricsi ebben a hacukában! ;) Várom már az "éles" képeket. ;)

Kipróbálom a kamillateát, hááátha-háátha :) Aztán ha nem válik be, akkor azt az Infacolt. Recept nélkül kapható? Direkt erre van amúgy?

Szóval naponta vihetném a kicsit? Hmmm.. :D MEgbeszélem Apával is, mert mégiscsak az ő fia is ;):D:D:D:D

Nem győzök betelni a fiaddal!! Hihetetlen jókedélyű minden fotón! És egyre hosszabb a haja!

Kép
Kép
encu

Feljöttem gyógyszert bevenni mert nagyon fáj a fejem, de megláttam hogy írsz, így nem hagyhattam ki :lol: :lol:

Képzeld mi az első 6 hétben nem mentünk ki sétálni csak a teraszra. 8) Tudod, túl óvatosak voltunk :lol:

Na hív a Ricsi majd folyt.köv

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ok, mi is fürcsizünk :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tegnap vendégeink voltak egész nap, a mai napot meg apuéknál töltöttük Vincével...hosszú sztori. A lényeg megvagyunk, és minálunk vannak az álommanók :D Éjjel csak egyszer keltünk, fél 3kor. Nagyon jólesett egybe 6 óra alvás, nagyon kivoltam már. Ugyanis én nappal nemigazán tudok mostanság aludni, nem tudom miért.

Gratulálok én is Flórának a nagy naphoz, így utólag is!

Encu, a sétához annyit, hogy szerintem a napi félóra séta az jót tesz a piciknek, persze ha nem túl rossz az idő. Még én sem vittem ki mindennap :oops:
Általában Vince úgy 10-20 percet szopizik, persze beájul a cicin, és próbálom büfiztetni, néha sikerrel, aztán én is altatom a karomban, majd lerakom a kiságyba, és kb 10 perc múlva felébred...nagyon rafkós :D. Egyébként naponta 8-10szer szopizik, reggel meg este sűrűbben...gondolom az éjszaka túlélése miatt.

Encu, Móni! Küldök álommanókat nektek! :D Jó éjszakát!

Kép

Kép
sbarbi

Szia Barbi!

De jó hogy előkerültél :wink:
Ma felétek sétáltunk, nagy volt a nyugalom nálatok, hát akkor ezért :D :D

Köszönjük a manót, azonnal munkábafogom ha ideér :roll: :lol:

Vince pár nap múlva már egy hónapos lesz :shock: :D :D :D

Tesóka!

Igen, direkt hasfájásra van, recept nélküli. De tudod, rengeteg ilyen készíítmény van hasfájásra. Kinek ez kinek az jön be. :?

Most ez célzás volt, hogy hosszú a haja? :roll: :wink: :D

Na megyek, össze pakolok. Egy óra múlva már itthon lesz párom és frászt kap hogy mi van itt. Még teregetnem is kel :twisted:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Guten Morgen! :D

Na jó, annyira azért nem gut...lehetne szebb az idő...

Barbi!! Tényleg! Csakhogy visszatértél, már hiányoltunk! A Vince ezek szerint egy kisangyal, hogy csak egyszer kel... Hozzánk egy fél álommanó tévedt, mert Kiskarcsi szépen indította az éjszakát ( 11től aludt fél 2ig, aztán 5ig fent volt...), aztán nem annyira szépen fejezte be. Ja, és mellettem az ágyban ;) Apa csak nézett reggel, hogy együtt alszunk :) Mellettem még a cici sem kellett :D
Ja, és nappal valahogy én sem tudok aludni. Próbálok, de nem alszom el, csak szenvedek... Este viszont, míg Karcsi tvzik, nyomok egy-másfél óra szunyát. Nagyon jól jön...

Tesóka! Végül nem főztem kamillateát, mert akkor 20 perccel később kapott volna enni Manótj, az meg sok lett volna a fürcsi után az idegeinek. De szerencsére ma éjjel nem éreztem, hogy kutyorgott volna a gyomra. Volt 1-1 erőlködés, hogy kijöjjenek a dolgok, de nem csinált feszkót :)
Már nemsokára mi is megnézhetők vagyunk, ha valakit érdekel ;)

Gabó!!! Hol vannak a képek??? :D

Csilla! (Viktor!) Mizujs? Hogy vagytok?

Niki! Merre tekeregsz?

Zsuzsa! Hogy vagytok a pocakoddal? :D

SZISZ!!!!!!!! Parázunk!!!!!! :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hát most éjszaka szokás szerint 2x keltünk, 11kor, meg 3kor, de csak rövid szopi, pelenkázás aztán durmi.

Encu, Hát én már nagyon kiváncsi vagyok rátok! :) És sétát nem terveztek ma? Egyedül olyan uncsi, de a gyerekért mindent :wink:

Ma jön a doki néni, kiváncsi vagyok, hogy addig pont bealszik-e Vince...

Kép

Kép
sbarbi

Barbi! Gyertek erre! Mikor mentek sétálni amúgy? És mennyi időre? Nekem még csak max fél órára ajánlott ;)

Nálunk tegnap a dokinéni vizsgálata alatt fel sem ébredt a kicsi ;)

Kép
Kép
encu

SZiaszok

Viktor biztos jön és beszámol
de én most megelözöm kicsit . Csilla mindenkit üdvözöl de csak sajnos akkor fog irni az orvos szerint ha Hárman lesznek . ezt az évet már a korházba tölti . de jol vannak a babák . és ö is a kaja pocsék az ágy kényelmetlen de jol vannak .
anha

ÚÚÚÚÚúúúú, szegény Csilla!!! Nekem egy hét is rémálom volt a kórházban, pedig nekem egyágyas, kényelmes szobám volt... :( KITARTÁS, Csilla!!!! Már nincs olyan sok, és hidd el, megéri a türelem!!!!
Viktor, ha olvasod, sok-sok-sok-sok puszit küldünk a duplapocis kismamának!! :D

Zsuzsa! Nem írtad: te hogy vagy?

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Szegény Csilla :cry: :cry: :cry:
Nekem is életem legrosszabb hete volt a kórházban töltött idő :evil:
Viszont nézhetjük a jobbik oldalról is, ott vannak jelen pillanatban a legjobb helyen. Ha bármi történik azonnal le tudják reagálni a dokik.

Viktor!

Kitartás, Neked is és Csillának is! :wink:
Ha megszületnek a manók majd meglátjátok, hogy megéri az a pár hét kórházasdi. Fantasztikus lesz az életetek :wink: :D :D

Tesóka!

Mi sem aludtunk jól :evil: óránként keltünk :( :(

Zsuzsa!

Köszönjük az infót :wink:

Magadról is mesélj, érdekel ám minket hogy mi van veletek!!!!!

Barbi!

Remélem nem kelti fel Vincét :twisted: :wink: :D :D :D

Tesóka!

Ahogy zöldj jelzést kapunk, futunk hozzátok :!: :!: :!: :!: :wink: :D

Voltunk reggel tanácsadáson és a Ricsi 11 kiló pár deka (majd megnézem pontosan csak most nem akarok zörögni, alszik) és 77 cm! Hatalmas, nem?! :o :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

NIKI?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jaj, még valami 8)

Tesóka!

És milyen volt együtt aludni? Tudtál aludni Te is?
Olyan jó érzés mikor ott szuszog melletted, nem? :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka, figyeld meg, nemsokára Ricsi tesz bele téged a babakocsiba, és elfut veled a Tescoba csokit venni :D:D:D:D
Jó nagy legény. Az én pici fiam tegnap esti mérés alapján 3.60kg... :D

Kép
Kép
encu

Most jelent meg a kérdésed... :shock: :?

Jó volt, igen. Asszem aludtam.. :D Bár eleinte csak a kicsi szuszogását és arcocskáját figyeltem..de asszem belealudtam. NAgyon jó érzés magam mellett tudni a fiamat ;) De azért a kiságya biztonságosabb ;) Anya tud nagydarab is lenni ;););) :D:D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Jaaaaaaaaaaaaaaaaj, de szép idő lett!!! :D

Kép
Kép
encu

Encu, szerintem mi nemsokára indulunk egy körre. Mi sem szoktunk még sokáig sétálni, főleg amilyen idő szokott lenni. Tudtok csatlakozni?

Kép

Kép
sbarbi

Barbi!!! Nagyon szépek vagytok!!!! Végre láttam Vincét! :D Még ha csak ilyen nagyon bebugyolálva is ;)

Kép
Kép
encu

Encu! Köszi szépen, hogy megkukkanthattam Kiskarcsit! Ti is nagyon szépek vagytok! :D

Kép

Kép
sbarbi

Voltunk sétálni! Manótj végig ébren volt...sztem élvezte :D
Gabó, felétek mentünk, hátha kint vagytok, de sajna nem jártunk szerencsével... talán legközelebb! ;)

Lányok!!! NAgyon pang a topik!!! Miért?? :D

Kép
Kép
encu

Barbi!!!! Remélem legközelebb nem maradunk le ;)!!!!! Kicsit nagyobb részervezést igényel, mint pocista korunkban, de egyszer csak összejön! :D

Kép
Kép
encu

Encu! Majdcsak összehozzuk tényleg a közös sétát! Így is örülök, hogy láttalak titeket! :D

Többiek???

Kép

Kép
sbarbi

IGEN!!! TÖBBIEK??? :D

Kép
Kép
encu

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
encu

Na ez már duuurva!!!!

Kép
Kép
encu

Szasztok!

Bocsi, hogy hanyagoltalak titeket, de egyszerűen nem értem magam utól!
Ugye szombaton takarítással, díszítéssel , szendvicskészítéssel telt a délelőtt, majd kora délután elkezdett szállingózni a család apraja-nagyja!
Sürögtem-forogtam, kiszolgáltam, beszélgettem közben pedig figyeltem Flórára, ahogyan ismerkedett az ajándékokkal nemtudván melyikhez is kapjon!
Aztán mikorra bontottuk a tortát már naggyon kimerült volt, de igazi 1éves hölgy módjára tartotta magát egészen addig amíg az utolsó vendég el nem ment!
Aztán átöltöztettem pizsibe megitta egyedül a tápiját és azonnal álomba szenderült.
Egész éjjel énekelt álmában legszívesebben körbepuszikáltam volna!Szóval hiába az éjszakai alvás másnap fáradtak voltunk,de volt még egy körünk,hiszen a barátokat másnapra hívtuk! :shock:
Szóval délelőtt romeltakarítás éskészülődés, majd este annak is vége volt és úgy omlottunk az ágyba...
Vagyis mi Tamással omlottunk volna,mert apukám kétségbe esve hívott minket,hogy elesett a munkából hazafele, amikor sietett a vonathoz és nem bírfelállni! :shock:
Tamás rohant érte én meg rágtam a körmömet! :roll:
Szerencsére nincs nagy baj, de éjjel 2-kor aludtunk el!
Reggel viszont keltünk,mert manókát kedden délelőttönként viszem érdre tücsökzenére, így nagyjából elpakoltam elkészültünk, futás a foglalkozásra, majd hazajöttünk alvás, evés és ezerrel takarítás!
Persze Flóra is kapott takarítószettet, így sokat segített! :wink:

Még egy kis érdekesség:
Közel 100db lufit fújtunk fel , dísznek és a földre is a gyerekeknek!De folyamatosan durrantak maguktól, így éjjelre az összeset száműzni kellett a garázsba! :evil:

Az anyósom megint kitett magáért, mind a viselkedésével, pimaszságával, bunkóságával és főleg azzal,hogy ő csak másnap adta oda az ajándékát! :evil:
Na persze sorolhatnám miket csinált,de nem féride! :lol:

Ennyit rólunk! :shock:

Encu!
Kiskarcsi, hogy viselte az első babakocsizást?Csípte mi?

Barbi!
Már titeket is szeretnélek látnis,remélem jövőhéten már minden babát láthatok!
Nem nehéz a két manóval?Van segítséged?

Csilla!
Sajnálom, hogy így alakult,de lehet, hogy jobb ha szemelőtt vagy!Meglátod megéri, főleg amikor a két újdonsült szerelmedet a karodban tarthatod! :wink:

Niki!
Nektek is köszönjük a jókívánságokat!

Szisz!
csak nem babázol?

Zsuzsa!
Jól vagy?Közérzeted?

Móni!
Jajj, már nagyon várom, hogy láthassam a szépséget a mikulás szerkóban! :lol:
Én is vennék csajosat Flórának,de lecsúsztam róla a tezsveszen! :oops:

Képet még mindíg nemtok prezentálni! :oops:
Megyek szép álmokjat!

Kép
gabriel79

Kaptam a keritől két képet!
Ez a "belemászóstorta" volt, mert egyébként katica formájú tortát is kapott!
Kép
Kép

Sajna egyenlőre ennyi! :cry:

Kép
gabriel79

Sziasztok!
Úgy látom a legfrisseb hírek már megelőztek, de azért leírom:
Tegnap a főorvosi viziten a doki mindent rendben talált. Vérkép, vizelet, vérnyomás, babák, minden OK! De mivel ez az állapot nem biztosan stabil a gyerekek és Csilla biztonsága érdekében (szerinte Százhalombatta messze van a kórháztól és ha valami gond van nem érünk be időbe) bent kell maradniuk valószínűleg a végéig.
Megpróbálom ellátni őket minden jóval és esténként munkaidő (és túlóra után) minél többet ott lenni velük. Kicsit el volt szomorodva tegnap Csilla de remélem, hogy a gyerekek érdekében ez nem tart sokáig. Mindenek mellett mindenkit üdvözöl és puszil!
ha lesz fejlemény mindenképpen jövök!

Viktor
rnecsi

Jó reggelt!!

Kiskarcsi meglepett majd 5 óra egyhozambani alvással :D Szóval alakulunk ;) De azért reggel már szinte óránként felébredt és cicizett 10-10 perceket, de ennyi. Szeret cicin nyammogni. Ínyenc :D:D:D:D

Ki merre??? Jön ma valaki felénk? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Ezek szerint meg lehet titeket látogatni, vagy csak kidugod az ablakon Kiskarcsit? :D :D :wink:

Viktor!

Köszi az infókat!

Szerintem ha huzamosabb ideig nem lesz gond a vérnyomival akkor talán hazaengedik őket. Főleg a karácsony lesz szerintem ilyen. Szóval kitartás! És ha nem jöhetnek haza már akkor sincs olyan sok hátra! :wink:

Ha majd tudjuk, meglátogatjuk őket, bizti örülne neki majd a Csilla, nem?

Na megyek, talán sikerül elaludnia a Ricsinek mert kibiírhatatlan ahogy nyüszít :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Nem az ablakba teszem ki, hanem a babakocsival az udvarra :D Aztán aki erre jár, ránézhet :D
Hát persze, hogy lehet látogatni!!!! Azért írtam!!! :D Jönnétek? ;)
Manótj is ébren van, de ő most csendesen nézelődik a kiságyában. Néha rá kell néznem, annyira csendben van ;) Pedig be van kapcsolva a babaőr... :D

Viktor!!! Ezermillióval megy az energia (+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...ÍME!!!) a Csillának!!! És szerintem is...a KArácsony mégiscsak Karácsony. Ha nem egyéb, akkor csak hazaengedik!! És már tényleg nincs olyan sok hátra. De természetesen tökre együtérzünk veletek...szörnyű, hogy az embert így elrángatják a párja mellől...még ha tök nemes is a cél. No, fel a fejjel!!!! Pusziljuk a Duplapocakút!!! ;););)

Halihó!!!!! Reggel van!!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Kibújt a második foga Nonónak. :D

Viktor!
Csillának üzenem, hogy kitartás, el hiszem, hogy el van szomordva, hiszen a kórház mégiscsak kórház. :(
És hát most itt vannak mindjárt az ünnepek is!!!
Én is sok puszit küldök nekik!!!!!!!!!!! :wink:

Látom mindenki jól van, nagyon helyes!!! :D

Gabó!
Nagyon kis tündéri Flórababa!!! :wink:

Barbi!
Nem tudom mikor tudunk menni, mert apa ezen a héten mindig olyan későn ér haza. :(

Móni!
Ricsikét is nagyon szeretném már élőben látni!!!!!!!!!!!!! :wink:

Na megyek a kétfogas babámhoz! :D

Kép
niki+baba

Niki!!!

Gratula a fogacskához ;) Lassan minden babó krokodil lesz ;) !!!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Niki!

Gratula a fogacskához!
Ezért voltál így eltűnve? :roll:

Képzeld, a multkor jól elkiabáltam ezt a nem harap dolgot. :evil: Azóta szétrágta a legény a mellem :cry: :cry: :lol:

Tesóka!

Jujj de jó, megyünk ám. Lehet holnap, ma nem hiszem. Nem bírok a Ricsivel :oops: Totál megkergült. Nem alszik sem éjjel sem nappal, csak nagyon keveset, sokat sír meg nyüszít. Nem tudom mi baja lehet :roll: talán ez a hülye idő, a szél mindig betett neki :evil:

Gabó!

Nagyon tündéri a Flóra! És már milyen szép nagy haja van :D :D
Két képpel kiszúrod a szemünk :shock: :wink: :D :D :D méééééééééééééééééééég légyszike :wink:

Niki!

Tényleg, mi még nem is találkoztunk élőben :shock: :shock: :shock:

Abba kel hagynom a gépelést, éberen alszik a ricsi és minden betűnél rázkódik egyet :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Fúj a szél? :shock: :shock: :shock: :? Észre sem vettem, pedig akartunk menni sétálni. Olyan szépen süt a nap...na, még meglátom... Annát várom még mindig.. :( Szegény gyerek egy szál pelenkában alszik betakargatva, mert nem akartam annyit nyaggatni...meg félig lejött a köldöke :D

Kép
Kép
encu

Dobok egy táblát. Bocsi, de mostanában nem volt időm rá.

Kép

Akinek változás van , légyszi írja meg.

Igen Móni még nem taliztunk, pedig már ideje lenne!!!!!!!! :wink:

Kép
niki+baba

Tesóka!

Sajnos fúj :evil: de nem tudom amúgy milyen odakint, még nem voltunk kint. Talán ha felkel a Ricsi és még süt a nap.

Képzeld beszéltünk tegnap a sétáról, erre hazafele jövet a rossmannból nem szembe jött velünk az Anna :shock: és ilyet beszol, hogy micsoda ritka pillanat hogy mi kint vagyunk az utcán :shock: :shock: hát kb. így néézhettem rá :shock: Valószínű azt hiszi hogy nem járunk ki sétálni mert a multkor sokaltam az egy órát :roll: :D :D hát igen, azt sem tudjuk mi az a friss levegő :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki!

Akkor lassan össze kéne hoznunk egy talit :wink: :D

Légyszi írd át a tábliban:
Jelenlegi súly: 11120 gramm és a hossz: 77 cm
Mit tud: kapaszkodva lépeget és HARAPNI :twisted: :D
Köszi :wink:

Majdnem 8 kiló Nonó? :D Szép nagy baba ő is :wink: :D :D :D

Akinek szülés után megjött azoktól kérdezném: volt előjele hogy meg fog jönni (görcs, folyás vagy valami) és olyan intenzitású meg lefolyású volt mint szülés előtt????? A legelsőre lennék kiváncsi :oops: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?