Szép napot mindnekinek!!
Reggel bezséltem Ivettel 2szót,azt mondta majd visszahív.Jól vannak,Máté 150m-re van tőle,de azt mondta ma megpróbál átmenni hozzá.Átérzem a helyzetét,császár után sétálgatni..hu...nem túl kellemes,de muszáj.
A tegnapi balesetet teósm látta,ma reggel mondta.És képzeljétek este amikor jött haza a munkából balesetezett a busz is
Akkora köd volt,hogy nem látta a sofőt az utca végét és nekiment egy villanykarónak,ami rájuk dőlt.Minden szikrázott a buszban.De szerencsére mindneki megúszta,"csak" sokkot kaptak.Tesóm alig bírt beszélni a telóban amikor szólt hogy mi történt.A busz totál összeroncsolódott
De az én napom is totál volt tegnap,ne haragudjtaok ha vkinek akérdésére nem válaszolok,de kicsit ki vagyok már a ház ügye miatt,és mostmár az eladók is türelmetlenek és mindeféléket mondanak.Estére oylan ideges lettem,hogy Luca nem is bírt szopizni,jött volna tejcsi,de nem kellett neki,így üvegből evett
Na,de nem panaszkodok ennyit.
Ja igen,még nem voltam a 6 hetes kontrollon,majd pénteken megyek,mert múltkorra nem kaptam már időpontot!