Új privát üzeneted érkezett!

Hajni, Petike nagyon édi tünemény, bár napközben is sokat igényel belőlem, na meg Imike is, így marad az éjszaka a tanulásra. Amennyi pihenésem van éjszaka az pont elég, aktívan kipihenem maga. De bárhol el tudok aludni, ha kb. két percnél hosszabb ideig ülök. :lol: Ez független attól, hogy milyen napszak van. Két perc is sokat számít. :lol:

Ancsi megszokta a sulit, jól megy neki.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Jaj lányok elfelejtettem írni, hogy a MÁK-nál állítólag felvétel van a gázártámogatás miatt! Gyorsan kell jelentkezni, ha valaki dolgozni akar!

Évi és
Kép
csongianya

Hali!

Igazából az lenne a kérdése Ivettnek hogy ilyen BPD-hez kb milyen súly tartozik?!
Bocsi, de én már olyan régen szültem...
Egyszer tudom be lett ide linkelve, valamilyen kalkulátor, de már nem emlékszem rá.

Évi és
Kép
csongianya

Hali.

Évi,férjecském azt mondja meg tudja csinálni :)

Ivettnek majd megnézem,hogy kb mekkorának felel meg +összehasonlítom az enyémekkel

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Évi.

Nézem,könyvből::::::

a szerint: a 35.héten az átlag: BPD: 84mm, a 90 egy kifejlett baba mérete (36-40hét),de ugye számítana a FL + THQ is
Szóval a könyv szerint is 3kg-os v. felette egy pindurival

Az én gyerekeimhez viszonyítva:

Sziszi 34-35hetes UH: BPD:87mm (40hétre született 3900g).asszem e szerint 35hetesen:3200körül kellett lennie.ráadásul a fiúk nagyobb súllyal születnek (csak ugye a tüdejükkel lehet gond a fiúknál még ilyenkor)

Szerintem szép,fejlett babája van!!!

puszilom őket

írj,ha tudsz valamit Évi

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo, ezer hála és köszönet!

Évi és
Kép
csongianya

Hali.

Évi.ezt tényleg meg sem kell köszönni...

ÉS

ÁGICA (remélem olvasgatsz minket)

NEKED IS NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!

KépKép
KépKép
cleo27

[size=24][]Szilbee! Boldog születésnapot kívánok Neked[/size]]

Kép
Kép
mongi

Ágica!Neked is nagyon boldog szülinapot!

Kép
Kép
mongi

Jó reggelt mindenkinek!

Végre csak tudok már irni.Még mindenki alszik nálunk csak én vagyok fönt 4 óra óta.

Régen nem irtam már, Antónia elég rendesen igénybe vesz.
Szerencsére nálunk minden rendben, most vagyok uh szerint 14 hetes naptár szerint 16 hetes. Ez most azért zavaró mert hamarosan le kell venni az afp-t és Svéd/terhesgondozóból /ragaszkodik a korábbi időponthoz, nem nagyon érdekli az uh- os eredmény pedig ez a reális. Én meg nem szeretnék rossz eredményt kapni.

Ivettnek nagyon szoritok, hogy minden rendben legyen.

Ildi! Nagyon ügyes vagy, hogy éjszaka is tanulsz. Petike már nagyon nagy baba. örülök, hogy Ancsika már mig is szokta az új sulit.

Cleo! Én a héten akarom elkezdeni a karácsonyi bevásárlást, de nagyon ötletszegény vagyok.

megpróbálok majd egy kicsit gyakrabban irni.

Na Antónia már fent is van, megyek hozzá.

Kép
Kép
mongi

Mongi, de jó neked, nemsokára te is babázhatsz. Szilbeenek is olyan gyorsan eltelt! Mikorra vagy kiírva?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok!

Ivettet fél 8-kor vitték a műtőbe! Sajnos nincs fenn vele senki, egyedül kell végig csinálnia, kb. 11-re ér oda a férje, de nem is lehetne benn vele ugye a császár miatt!
Nagyon izgulok érte, értük, remélem a kis Máté stramm gyerek és jól fog sikerülni a műtét!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Hajni! Majdnem egyidősek a lurkók, a Máté 3 hónappal idősebb a Marcinál.
Nagyon szeretik egymást, és alig várják, hogy találkozzanak, aztán egy idő után nyúzzák egymást :)

Ildi! Nagyon édesek a gyerkőcök! Petike már milyen nagy...

Letti! Örülök, hogy te is írtál! :) Jó korán keltél ma :shock:
Marci mostanában átment mormotába, ma is fél 9-ig aludtunk... Igaz, este is későn alszik el....

Évi! Majd írd meg, mi lett Ivettékkel! Biztos minden rendben lesz!

Szilviék elvileg holnap hazamehetnek a kórházból, nem?
judit_79

Ma jöhetenk haza,most írta Dorka!!!!

Ivettér izgulunk,nagyon nehéz lehet neki így egyedül végigcsináni ezt az egészet!

Ma befejezem az utolsó szoba takarítását Robi elaludt ilyenkor nem nagyon tudok mit csinálni,mert felébred és karácsonyig elfelejtem a nagytakarítást :D :D :D

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Megszületett Máté :lol: Csak az orvossal tudott az Ivett párja beszélni.... Ivett jól van, rendben volt minden, Máté kb. 2,5 kiló, most műtik... Küldöm nekik a pozitív energiát! Jaj, Istenem, csak minden rendben legyen!

Évi és
Kép
csongianya

Olyan sokat gondolok rá,reméllyük minden rendben lesz

Kép

Kép
katlina

Megy a drukk Ivettenk ezerrel ,reméljük minden rendben lesz Mátéval!!De biztosan rendben lesz!!!!Várjuk a további infókat Évi,még jó,hogy tudsz nekünk közvetíteni!

Szilviék meg már lehet otthon is vannak :) Hátha tud majd vmikor jelentkezni!

Mongi,nekem is a papír alapján csinálták az afp-t,igaz mondjuk én mindig előrébb voltam 2 héttel,de mégis a kiírt időpontban érkezett Luca :) Nekem mindig a papír szerint csinálták a vizsgálatokat és nem az uh-k alapján. Mi voltunk Mosonyinál,mert afp utáni uh-t Balogh.A csinátla és ő alacsonynak találta,holott jó eredméyn volt,de azért elmentünk.És Mosonyi azt mondta nekünk,hogy ez a vizsgálat már felesleges,és hogy már scak itt nálunk magyaroknál csinálják,és az a baj vele,hogy ezzel csak ilyesztgetik a kismamákat.Szerintem ne aggódj,minden rendben lesz!!!

Ildi,tegnap kimaradt a bejegyzésemből,hogy gratulálok a vizsgádhoz!!!Ne haragudj,hogy lefelejtettem,de mindig kihagyok vmit,olyan szita agyam van.Bocsánat!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Na, azóta már Máté is túl van a műtéten, remélem, legalábbis. Biztosan nem lesz semmi baj :lol: . Anyuci mellett meg már ott van apuci is. Évi! És a férje átmegy megnézni, vigyázni Mátéra? Hogy ne legyen olyan egyedül :cry: ? Vagy műtét után valamikor visszaviszik abba a kórházba?

Szilviék is hazamennek, de jó nekik :lol: !

Judit! Nem semmik vagytok! Eddig aludni :shock: ???

Voltunk játszócsoportba, de még jó, hogy Hajniékkal korábban mentünk, így volt egy szabad óránk! 10 után annyian lettünk, hogy nem hallottam a saját hangomat :roll: . El is jöttünk Hajniékkal, mert mind a 2 lány csak iszogatott már, meg hely sem volt már, ahol játszhattak volna. Lépni alig bírtam a gyerekektől…. :lol: Utána találkoztunk Katival és Szonjával is, elengedtük a 3 leányzót, kalandozott egyik erre, másik arra. Szoncsi is aranyosan tipeg már. Csináltunk képeket is, az enyémek elég gyatrára sikeredtek….
Kép
Franci szeretgette volna Lilcsit, de őt nem lehet csak úúúúgy... :lol:
Kép
Olyan szép az idő, délután megyünk csavarogni. Venni kéne már Lilcsinek egy normális bélelt csizmát is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elin 2009.04.30 16:32-kor.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

No, újabb híreim vannak. Ivett felébredt egy fél órája. Altatták, végül ő kérte, hogy ne érzéstelenítés legyen. Semmiről nem tud, a férje még nem ért oda (Ausztriából megy, mert ott kellett éjszakáznia), én mondtam meg neki, hogy kisfia van, és mekkora a nyílás a hasán, meg amit a férje elmondott :(
Infúzión van, mondta, hogy nagyon szenved, mert méhösszehúzódásai vannak, délután már fel kell kelnie.
Babóról még nem tudok semmit, apa ha odaér már ott lesz mellette, mert Ivettet csak este 5-6-ig lehet látogatni.

Évi és
Kép
csongianya

Ja, és mondtam neki, hogy itt mindenki gondol rá, és nagyon szorítunk értük! Köszöni szépen, nagyon jól esik neki!

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Hűha! Én is lemaradtam egy kicsit, miért kell műteni Mátét??

Nóri! Jó lehet ez a játszócsoport, de miért vannak olyan sokan? Ha amúgy is egész nap lehet menni! Lehet, hogy kéne több ilyen a városba!
Marcinak periódusai vannak ám! EGy hétig korán kelő, aztán behozza a lemaradást, és sokat alszik. Most épp ez van. Azt hiszem el is aludt. Csak este nehezebb egy kicsit vele, tegnap már volt vagy fél 10, mikorra elaludt.
judit_79

Ivett!

Gratula máté Babához!! :D

No mi is hazaértünk Dáviddal, fáradtan, kimerülten, de megvagyunk!

Majd olvasok vissza is, csak még nagyon hulla vagyok!

Várom "kicsi" Leventémet hogy láthassam. Nagyon hosszú volt ez az 5 nap nélküle. :cry:

Köszönet Mindenkinek a drukkokért! Mint utóbb kiderült ránk is fért, mert elkezdett szétnyílni a méhem az előző "fércelésnél"... de erről majd máskor!

Nagyon jól esett, hogy szurkoltatok! Betti, Dorka és Ádám tolmácsolta nekem a fejleményeket!

Az az igazság, hogy Ti is nagyon hiányoztatok nekem... pláne mikor egyedül feküdtem egy 4 ágyas szobában. :shock:

No! Majd jövök beszámolózni!
Pusszantok Mindekit! Kép
szilbee

Évi köszike az újabb infókat!Biztosan siekrül a műtét!!Gondolunk rá nagyon!!

Nóri,azért látszódika lényeg a képeken :) Nagyon édesek:)
Délután mi is sétálni voltunk,mert annyira szép idő volt :) Luca csak nézelődött ki a kocsiból,aztán mire hazaértünk el is aludt :)

Judit,azért kell műteni Mátét,mert lyuk van a hasaán,ha jól emlékszem,remélem nem irtam most badarságot!

Kép
Kép
tundi24

Szilbee!

Isten hozott idehaza! Még egyszer nagy gratuláció a kicsihez. Adám mindenről beszámolt, és hát megmondhatod neki, hogy tiszteletbeli topiklakónak fogadtuk!
Most már együtt a család, és lehet szeretni egymást nagyon!

Yvett!
Gratulálunk! Kép

Mátéka gyógyulj meg, nagyon szurkolok neked!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Mégegyszer én vagyok, mert nem akartam az előző lapra írni a mai napomat.
Nekem kár volt ma felkelnem. Sajnos alig egy órája elpusztult az egyik kiskutyánk, amit nemrég fogadtunk örökbe. Már reggel óta küzdöttem az életéért, de hiába. Kép Behoztam a lakásba az előszobába csináltam neki kuckót, de csak egyszer jött ki belőle, aztán már egyáltalán. Fecskendővel itattam, de alig bírt nyelni. Az állatorvos begyógyszerezte, aztán meg csak feküdt....és ......na hagyjuk. Már reggel éreztem, hogy valami rossz fog történni. Pedig még tegnap kijött az óljából. Na el is dugultam!
Jobb napot mindenkinek!

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szegény kutyus! :(

Szilbee!
Örülünk hogy újra köztnk vagy!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Ildi.

Sajnálom :( :( .nekünk macsek családtagunk van és tudom,hogy mennyire az ember szívéhez tudnak nőni a kisállatok :(

Évi.volt Csongi a sportnapon?milyen volt?
Mi nem voltunk,csak a nagycsopisok mehettek...

Tündi.hogy vagytok?voltál már a 6hetes kontrollon?

Letti.De jó,hogy írsz :)
Szerintem nem lesz gond az AFP-vel...
nekem is 2hét volt a számított és az UH szerinti kor között és engem Balogh az UH szerinti alapján küldött AFP-re.(jó is lett)
Svédet ált.nem érdekli csak a mensi alapján számított,ahogy észrevettem :lol:
Pl: mensi szerint Sziszivel aug 2-re lettem volna kiírva (de tudtam,hgoy nem mérvadó,mert a 25nap körül fogant...),és aug 17-én szültem (UH alapján 15-re voltam)-na ő volt az ügyeletes és teljesen el volt ájulva,hogy én már majd a 43.héten miért nem vagyok megszülesztve :roll: :lol: -hiába mondta neki a szülésznő,hogy jó van itt minden... :P :P

Nagyon drukkolok Máté babának!!!!!!!!

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

SZILVI. ÜDV ÚJRA KÖREINKBAN TE KIS 2GYERKŐCÖS ANYUKA!!!!
PIHIZZ AMENNYIT CSAK TUDSZ.Én szívesen meghallgatnám a Te szülés-élményedet is+kórházi bennlétről...:)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

IVETT

GRATULÁLOK MÁTÉHOZ,SOK EGÉSZSÉGET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!
Kép

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!!!
Szilbee!!!
De jó,hogy ismét vagy komolyan úgy hiányoztak az írásaid....és le a kalappal a 2x es apuka előtt annyira szupin leírt mindent ami veletek történt a "nagy"napon!!!!!!/Nem hiszem ,hogy enyém apa ilyen buzgón írna / :(

Yvett!!!!Gratulálok a pici Máté érkezéshez,nagyon sok boldogságot jó egészséget kívánok az egész családnak!!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Andi!!!

Bölcsit kérdezted háát most már úgy néz ki ,hogy bele jövünk :) Munkahelyről meg most nem is nagyon merek nyilatkozni csak halkan jegyzem meg holnap megyek állásinterjúra drukkolj nekem!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Ildi: Részvétem. :cry: :cry:

Andi/Letti: Svédet tényleg csak a ciklus szerinti kiírás érdekli, nagy felháborodással átírta a kiskönyvemben a Mosonyi által beírt várható születési dátumot. :shock: Csodálkoztam is, hogy mit írkál bele, amikor sem privi, sem Terhesgondozó szinten nem hozzá tartozom. Mondjuk, azóta azt a dátumot használjuk, én meg napra tudom, mikor fogant a kölök, úgyhogy nem is érdekel a kiírás igazából.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Na, jövök végre a jó hírrel! Máté stramm, erős kis fickó, 3 kg-val született, 52 cm. Nem kellett műteni, csak visszatették neki azt a részt ami kinn volt és a köldökzsinórral zárták le valahogy! Már volt széklete, pisilt, úgyhogy működik mindene!
Láttam róla képet, de sajna csak MMS-ben kaptam, onnan feltenni nem tudom! De nagyon édes rajta, tiszta apja! Kb. 2 hétig kell benn lennie.
Beszéltem Ivettel, most már sokkal jobban van ő is, és nagyon büszke a kicsi fiára!

Csongiék megőrizték tavalyi címüket, megint elsők lettek! Ma lesznek a Szolnok TV-ben!

Vali, megy a drukk a holnapi interjúhoz!

Ildi, szegény kis kutyuska! Én minden kutyámat megsirattam, annyira a szívéhez tudnak nőni az embernek.

Halkan, de hallottatok a Tószegi úti balesetről? Állítólag anya-apa meghalt, a három év körüli gyerkőc megúszta. Szörnyű... :cry:

Évi és
Kép
csongianya

Jaj, kimaradt!

Szilbee, üdv itthon! Majd mesélj, ha lesz energiád, hiányoztál!

Még egyszer nagy gratula!

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Szerencsére nem hallottam... :cry:

Örülök, hogy minden oké Mátéval. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok Lányok!

Még csak most jutok gépközelbe,úgy hogy írni is tudok!
Hát Ivettéknek nagyon szurkolok,hogy minden rendben legyen a kis Mátéval!

Évi!
Amint megtudsz valamit írj!

SZILBEE!

Végre otthon vagytok! :D Pihenj sokat,és ha már úgy érzed írj!Kíváncsian várom a beszámolót a bentöltött napokról!Vajon mindenki kedvenc csecsemősével összefutottál? :lol: És Leventével mi újság? Hogy fogadta a kis öcsi érkezését? Mindenre kíváncsi vagyok? :lol: Remélem nem baj? :oops: Ja és képeket is kérünk! :wink:

Vali!

Örülök ,hogy Diácska belerázódott a bölcsibe!Nehezen szokta meg?Holnap szorítunk!Majd jelentkezz mi volt!

Judit!

És az unokatesó,közel lakik,hozzátok?Tudnak sokat találkozni a fiúk?

Elin!

NEM TRIXI, FRANCI!! :D Egyébként az én képeim is nagyon rosszak lettek! Nem nagyon lehetett a lányokat lefotózni,nem nagyon működtek közbe!De azért azt a párat ami valamennyire jó felteszem!

Kép Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Jajj,nagyon örülök,hogy minden rendben van a kis Mátéval!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
IVETT!

Kép
Vendég

Jajj Lányok,találtam egy jó képet,gondoltam megosztom veletek!A testvéri szeretet is lehetne a címe! :lol: :lol: :lol:

Kép
(anyuka nem kevés ideig hagyhatta magukra őket,hogy így ki tudta pingálni) :lol:

Na jól van mára befejeztem! Sziasztok!!
Kép
Vendég

Jaj! Hajni! Bocsi! Nem tudom, honnan szedtem ezt a nevet!!!???? :shock:
Vettünk ma picőt Lilcsinek :lol: ! Ott, ahol ti. Valami tünemény meggypirosat néztem ki, de csak 24-től volt. Így a krémszínű változatát vettem meg. Azt is szép, csak hát minden meglátszik rajta majd.
Szupi képeket csináltál!!

Szilvi! Üdv otthon! Majd mesélj mindenről!!! De elsők a fiúk…szegény Levente! Hogy fog holnap bölcsibe menni? Biztos inkább otthon maradna a rég nem látott anyuval :cry: .

Ildi! Ezt nem mondod komolyan…. :cry: ? Mi lett szegény kutyival?

Ivettéknek gratulálok mostmár én is teljes szívből!!!! Nem semmi, hogy már az első napon volt kaki! :lol:
A balesetről nem hallottam, de azt igen, hogy nagyon mentek a tűzoltók, akkor biztosan oda… :cry:

Lányok! Egy ismim szeretné kidekorálni a lánya szobáját. És látott olyan dekorációt, ami nikecellből, vagy miből van kivágva és ki kell festeni. Tudtok valami ilyesmit itt Szolnokon? Mert akiknél látta, azok Pesten vették (hol máshol? :roll: ). Én meg az üvegmatricára vagyok rákattanva, de a makettboltban valami őrült összegért árulják! Még úgy is olcsóbb lenne, ha a neten keresztül rendelném meg…

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Ja! Évi! Akartam írni, hogy ha gondolod, akkor küldd el nekem az mms-t és felteszem! Mint anno Ka :wink: tlina Robikáját

Nóri és az ovis...
Kép
elin

No, ez :wink: érde :wink: kes lett :wink: ... lehet, tikkes a szemem :lol: ?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Jajj,de jó,hogy minden rendben van Ivettékkel :)

Szilbee,üdv itthon :) Majd mesélj ha lesz egy kis időd és energiád :) :)

Ildi,nagyon sajnálom a kutyuskátokat :(

A balesetről én nem hallottam,de borzasztó :(

Mano,hát nem semmi kép. :) Nagyon jó kis sminkes :)

Jó éjt mindenkinek :)

Kép
Kép
tundi24

Üdv!

Megjöttem a tornáról :)

Szilbee! üdv újra köztünk!! Várjuk, hogy leírd az eseményeket a te szemszögedből is, és mégegyszer gratula ehhez a tünemény babához!

Ivettnek is gratulálok, és örülök hogy minden rendben van a picivel!!

Hajni! Sajnos Marci nem találkozik valami sűrűn az unokatesóval, mivel ők Veszprémben laknak. A köv. hétvégén majd mi utazunk egy rövidke látogatásra, de általában csak 1 hónapban egyszer megyünk. Ők még ritkábban tudnak jönni, pl ebben a lakásban, ahol 1 éve lakunk, most voltak először.
Nahát, Franci is hogy megnőtt!! Ezeken a képeken nem is tűnik zsúfoltnak ez a játszócsoport.

Nóri! Üvegmatrica festéket lehet kapni a kreatív boltban, ami a piaccal szemben van, a Rossmans mellett. Nem olyan drágák a festékek, és lehet kapni kicsi kiszerelésben is.Én is onnan szereztem be, neki is állok pingálni a karácsonyi dekorációt! Ja és ott vannak nikecell formák is, amit ki lehet dekorálni.

Jó éjt mindenkinek
judit_79

Szilbee! De jó, hogy már itthon vagytok. Levente mit szólt Dávidhoz?

Ivettnek gratulálok és én is nagyon örülök, hogy minden rendben van a kicsivel.

Tündi, Cleo,Jaimee! Köszönöm a megnyugtató hozzászólásokat afp ügyben. Ez a kismanó is kb a ciklus 25. napján fogant.
Elég durva, hogy Svéd Attila csak igy lebarmolja a másik beirását.

Svéd szerint május7-én kellene majd szülnöm, hát nem tudom.Attila születésnapja meg 16-án jó lenne, ha akkor érkezne a baba.

Kép
Kép
mongi

Mongi!

Olyan jó,hogy te is írogatsz! Nem lesz ott semmi baj az AFP-vel,ne aggódj!Neked egyébként ki az orvosod?

Judit!

Hát akkor tényleg nincsennek közel,de azért jó,hogy ti havonta tudtok menni!
Jajj,hát ezek a képek a csoportban még az elején készültek,mikor olyan sokan lettünk már nem fotóztam.De nem tulzott Elin,szó szerint figyelni kellett még arra is hogy,hova lépsz mert még olyan babók is voltak akik még nem tudtak menni,és csak kúsztak másztak a szőnyegen!Bizony!
Igaz,hogy egész nap lehet menni,de délután már szerintem nem megy senki.

Jut eszembe, PETRI merre vagytok? Már rég nem írtál!
Vendég

NA JÓL VAN MOSTMÁR TÉNYLEG ELHÚZOK SZUNYÁLNI

Kép
Vendég

Szép napot mindnekinek!!

Reggel bezséltem Ivettel 2szót,azt mondta majd visszahív.Jól vannak,Máté 150m-re van tőle,de azt mondta ma megpróbál átmenni hozzá.Átérzem a helyzetét,császár után sétálgatni..hu...nem túl kellemes,de muszáj.

A tegnapi balesetet teósm látta,ma reggel mondta.És képzeljétek este amikor jött haza a munkából balesetezett a busz is :( Akkora köd volt,hogy nem látta a sofőt az utca végét és nekiment egy villanykarónak,ami rájuk dőlt.Minden szikrázott a buszban.De szerencsére mindneki megúszta,"csak" sokkot kaptak.Tesóm alig bírt beszélni a telóban amikor szólt hogy mi történt.A busz totál összeroncsolódott :(

De az én napom is totál volt tegnap,ne haragudjtaok ha vkinek akérdésére nem válaszolok,de kicsit ki vagyok már a ház ügye miatt,és mostmár az eladók is türelmetlenek és mindeféléket mondanak.Estére oylan ideges lettem,hogy Luca nem is bírt szopizni,jött volna tejcsi,de nem kellett neki,így üvegből evett :(

Na,de nem panaszkodok ennyit.

Ja igen,még nem voltam a 6 hetes kontrollon,majd pénteken megyek,mert múltkorra nem kaptam már időpontot!

Kép
Kép
tundi24

Most már nyugottan írom Isten hozott Máté!!!!!!!!

Tündi!
Tudom min mész át pedig én is okoskodni fogok életem legnagyobb hibálya volt amikor Robinak cumisüveget adtam,onnantól kezdve ő csak abból akart enni,mert ügye az könnyebb!
De emellett te érzed,te tudod,hogy mi jó neked és a babádnak!

Kép

Kép
katlina

Katlina,nem okoskodtál! Nem volt más megoldás,mert csak sírt,és sírt,de cicizni meg nem akart.aztán éjszaka,meg reggel már szépen evett szerencsére. Aventos cumisüveget vettünk neki,elég pcike lyuk van rajta,mondjuk nekem a cicit sem szívja erősen,mert elég könnyen jön a tejcsike belőlle :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
No ismét csak egy gyors bejelentkezést tudok megejteni!

Tegnap este Levente jobban örült Dávidnak, mint nekem! :shock: :D Úgy rohant hozzá, nagykabátban, bakancsban, ahogy épp megérkezett a bölcsiből. :lol: Rögtön nekiállt játszani vele. Mesimogatta, megitatta pohárból, a hordozóban elkezdte ringatni. Tüneményesek voltak. Dávidtól kapott ugye egy puzzle-t is, de nem elvonult a játékkal, hanem Dávidot nyözgette, hogy játszon már vele. Olyan drága volt. Azon se volt megrökönyödbe, hogy Dávidot szoptatom. Viszont míg oda voltam, nagyon szófogadatlan lett... de hát ez érthető... majd visszazökken ő is a régi kerékvágásba... no meg én is az újba... :roll:

Teszek néhány képet, aztán húzok aludni, mert az első éjszakánk, kicsit fárasztóra sikerált...

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
szilbee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?