Új privát üzeneted érkezett!

Hiába, ezek a pasik értünk vannak! :lol: :wink:

Juti,
na de jó, hogy jobb a kezed!!! Akkor szerencsére nem az volt!! :P

Lustálkodni meg...... Éééééééééén iiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss imáááááááádok!!!! :lol:

KépKép
viol81

Kurva élet amióta melózok nem bírlak titeket követni! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szal megvagyunk élünk és virulunk Levus nálunk is "beteges"csúnyán köhög!! :( :( :(
Én is voltam fodrásznál jó rövid lett meg sötét színű majd csinálok képet valami normit!

Viol!Édes pici kis dorka élvezkedik a szánkón!!!!
Levi is mikor meglátta először idén mondta "hó hoz nekem ajándékot"!!!!Ma viszem szánkózni én is!! :lol: :lol: :lol:

Anikó!Nagyon nagyot nőtt Kincső és tényleg jó hír,hogy nincs gond a szemével!

rik!Egyáltalán nem hiányzik a hegy pláne most,hogy marha nagy hó van itt!a babaprojekt jó pár évig szünetel!!Nálatok még mindíg semmi?Rajt vagyok ezerrel amúgy?

Esztermami!Mikor költöztök?

Ábizsani!Köszi jól vagyunk élvezzük a városi életet!!Olyan szép anyuka vagy és Léna is gyönyörű!Keresztapa miatt részvétem!! :( :( :( Milyen volt a koncert?

Zília!Majd eljön az idő aztán nekiáll egyedül játszani nálunk azóta megy már ez mióta bölis szépen elvan egyedül!!Abszulult nem viselte meg Levit a költözés jól érzi magát!Közel vannak az uncsitesói a kis barátai!!

Minden névnaposnak boldog névnapot!

Próbálok lépést tartani veletek,de nagyon nehéz így meló mellett fél 5-mire Levivel hazaérek utánna főzés,rendrakás és már itt is van az este!

Bocsi ha valakit kihagytam!

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Tegnap ÁbiZsaniéknál voltunk, teszek fel képeket, Léna olyan zabálnivaló! :-)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Nagyon jók a képek!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A beteg picuroknak jobbulást!

Kép
dzsezmin

Dzsezmin, rakhatnál fel képet Te is!

Hú, én is ettől félek, 1 év múlva lejár a gyes, utána nekem is meló jön.
Jó lenne csak 6 órában dolgozni.

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti,
nagyon jók a képek Ábizsaniékról, meg a gyerkekről mind!

Dzsezmin,
ha minden jól megy, a hétvévgén költözünk. Félve is írom le...nehogy valami közbe jöjjön.

KépKép
KépKép
esztermami

De jóóó képek!!!!!!!!!!!! Nagyon helyesek a gyerkőcök!!! :)
És LÉna is mennyit változott már! :) De látom a nagytesók sem unatkoztak! :wink:

Cajok,
nekem is kevés időm van már, én tavasszal megyek vissza dolgozni... :roll:

Eszter,
csak nem lesz semmi!!
+++++++++++++++ Drukkolunk!!!!

Kriszti,
milyen terveid vannak, hova mennél dolgozni?

KépKép
viol81

Óóó, és Gabó, cső!! :) :)

Na parázz, ahogy nézem, kicsit pangunk, nincs nagy pörgés itt.

Levikének jobbulást kívánok!

Te, azért ha jöttök Sopronba, azért szólj ám, hátha most tudunk vmi időpontot egyeztetni!
Meg lehet, hogy Esztiék is leugranának és akkor együtt, találkoznál velük is! :wink:

KépKép
viol81

Gabó,
nem kell konkrét számokban :wink: de azért megérzitek már, hogy melózol? Jobban vagytok?

KépKép
viol81

Ábizsani

Ne haragudj de le kell irnom!!Megszépültél teljesen !!!NAgyon jót tesz neked a babázás!!!
LÉna nagyon nagy lány!!!HAtalmas!! :shock: :D

Esztermami
csak nem jön közbe semmi!!!Legyünk pozitivak!!! :wink:
MOst már egyből az uj lakásba költöztök???

Viol

tudom beszéltünk már róla,de most bizonytalan vagyok:ki is vigyáz Dorkára mig Te dolizol???
Várod már???

Kriszta

NAgyon lelkes vagy!!! :lol: CSak ugy mint én!!! :lol:
Milyen melóban gondolkozol???

GAbó

ha van időd gyere!!MI várunk!!!!
Sopronba jössz valamikor????
Kéne talit szervezni, nem ????
Vendég

Erika,
anyuval lesz. Úgyis csak 4-6 órában gondoltam arra az egy évre, amíg ovis nem lesz. Annyit meg megvannak kettesben. Meg majd úgy alakíttatom az időbeosztást, hogy jó legyen. :wink: De tulajdonképpen mindegy is lenne, mert a napnak már minden szakában voltak együtt egyedül, tehát nélkülem, szóval megy minden. Etetés, altatás, pelus, stb. Anyu az a személy, akit Dorka - utánunk - a legtöbbet lát. :P

KépKép
viol81

Mirama!Majd teszek fel képet bár frissek nem igen vannak még fényképezni sincs időn sem erőm!!

Viol!Igen jobban vagyunk jövő hónapban meg még jobban leszünk!! :lol: :lol: :lol: :lol:
De te legalább tudsz a melóhelyen netezni!! :) :)
Nem megyünk haza,mert már nincs rávaló majd anyu jön Andinak már írtam lehet elküldi a szarvast én meg a pénzt!Sajna ez van,de nem tudunk hazamenni ha változna akkor úgyis írom!! :cry: :cry: :cry: :cry:

rik!Nem megyünk egyszrűen már nem fér bele a keretbe!De Januártól úgy tervezem,hogy minden hónapban megyünk haza ez már most 10000000%-ék és akkor lehet ereszd el a hajam minden hóban!! :lol: :lol: :lol:

Eszter!Már ilyen hamar?Nem félsz egy kicsit?Bár neked ott van mindenki!

Kép
dzsezmin

Viol!Ez tök jó,hogy így be tudod osztatni magad,hogy jó legyen!Jó melóhelyed van!!! :D :D :D :D

Kép
dzsezmin

Sziasztok!

Kicsit irigykedek ,hogy nálatok egyedül is eljátszanak a gyerekek.Egyszer majdcsak rájön az én pici lányom is ,hogy lehet anya és apa nélkül is játszani.
A hétvégén mi is szánkóztunk ugyan hó alig volt,de a hülye szülők beoltották vasárnap a gyereket, hogy esika a hó és megyünk majd szánkózni persze a hó meg nem maradt meg.De még hóembert is sikerült építenünk.Teszek majd fel képeket csak elöbb kicsinyítenem kell őket.Alexandrának nagyon tetszett.

Dzsezmin,jó hogy kezdtek anyagilag egyenesbe jönni.

Viol, te hol dolgoztál és hogyhogy visszamész dolgozni?

Zília

Kép
kertész ákosné

Hol vagytok ? Végre egyszer tudok jönni most meg mindenki eltünt. :( :evil: :)

Nálatok miket kapnak a gyerkőcök karácsonyra ha kiváncsiskodhatok?
Alexandrának olyan listája van amit meglát azt mindjárt mondja hogy kéri a Jézuskától és megy meg is írja neki sms-en.Modern gyerek.
:lol:

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Zilia!

Mar olyan regen nem lattam, hogy irtal. Jol vagytok?
Laranal en is most kezdem eszrevenni, hogy mar el jatszogat egyedül. Na nem egesz nap, de egy fel orat mindenkeppen.
Nalunk konyha lesz az ajandek. Es nalatok?

Viol!

Mikor kezdesz dolgozni?

Kriszta!

Te hol dolgoztal elötte?

Kép
Kép
reni76

Viol!

Mar olvastam. :oops:
Minden nap mesz majd melozni?
Ezt nem tudnam megtenni, anyosomat nem tudom meg nem is akarom ennyire leterhelni. Neki is van eleg dolga. Anyu meg kicsit messze van. :) Bar ö szivesen vigyazna ra biztosan minden nap.

Kép
Kép
reni76

Kép

Zilia!

Ez az a bizonyos konyha. :)

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Gabó,
de jó, hogy jelentkeztél :lol:
Jó kevés időd van a munka mellett, de az a lényeg, hogy jól érzed magad a melóhelyen. Ha meg jön a második baba, úgy is megint otthon leszel.
Nekem tök szerencsém van, hogy itthon dolgozhatok.

Quimby koncert szuper volt, teltházas, Léna csak akkor ébredt fel, amikor már hazaértem és zuhanyoztam.
Másnap meg voltak nálunk Krisztáék. Mira meg Ábel tök jól eljátszottak. Noel olyan jóképű kiscsávó, kár, hogy nem vagyok fiatalabb :lol:

Viol,
munka helyett nem szeretnél inkább újra babázni?

Rik,
köszi, ez jól esett. Önbizalmam úgyis romokban.

Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

[quote]J írta:ó melóhelyed van!!!

Gabó,
ezért is megyek oda vissza! :)

Kár, hogy nem jöttök... Na de jövőre!!! :)
Szegény szarvas nagy utat jár be... :lol:

Zília,
itt Hegykőn dolgoztam a fürdőn/panzióban recepciósként. Azért megyek vissza, mert valószínű nem lesz több gyerek, a gyeskiegészítés meg jól jön majd... :roll:

Cajok, majd folytatom, most elvileg suliban vok... :lol: :wink: :oops:

KépKép
viol81

Reni,
sztem nem mindennap megyek, majd attól függ hogy osztanak be. De ha úgyis csak pár óra, akkor tőlem mehetek minden nap is, nekem az is megfelel.
Hűűű, szupi az a játék, Lara tuti ellesz majd vele!!!! Mennyi volt? :roll: :oops: :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Reni, a határ menti Mol kútról jöttem el. Oda biztos nem mennék vissza. 12 óráztunk, éjjel is.
Mik a terveim? Hú, jó kérdés. Fontos, hogy szeressem a munkám, ne legyen 6 óránál több, hétvége ha lehet legyen szabad. Van ilyen? :lol:
Azt sem tudom milyen irányba menjek. Kereskedelmi érettségim egy számítástechnikai tanfolyamon van. És ha minden jól megy most elkezdek németet tanulni. /ÁbiZsanett jóvoltából :-) /
Nehéz eset lesz az biztos! :?

KépKép
KépKép
mirama

Dorka anyuéktól csúszdát kap, meg még valami mást, ezt még anyu sem tudja mi legyen...
Tőlünk favonat készletet, meg még valamit, de még nemtom mit, majd körülnézek... :)

Zsani,
hááát a baba nálunk sokszor megrágott téma már... :roll: De arra jutottunk, hogy nem, nekünk Dorka marad. Ez van. Ez bennem vegyes, néha szeretnék, néha nem. :roll:

KépKép
viol81

Nekünk is van játékonyhánk, egyik legkedveltebb játékunk mindkét gyereknél.
Szépet választottál Reni!
Nekünk is már elég jól alakulnak az ajik. :-)

KépKép
KépKép
mirama

[quote]e írta:lkezdek németet tanulni. /ÁbiZsanett jóvoltából /

hűűűűűűűűű, mester és tanítványa!!!! :)
Kriszti, papírod még nincs németből?

KépKép
viol81

Kriszti,
az a hármas már jól hangzik (keri, számtech, német)

KépKép
viol81

Á, mai világban az a hármas semmit sem ér. :-(
Nincs papírom németről sajna, nem is megy annyira. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Pedig Rolandtól is tanulhatnál... :wink: Ahogy tavaly láttam a két magyar apukát - Jocó és Roland - a német apukával - Dieter - csak úgy dumáltak, mint a nagyok! :lol:

KépKép
viol81

Reni,ebbe a rossz időbe majd megpróbálok többet jönni.Nemtudom visszaolvastál-e az utolsó bejelentkezésemig akkor gratuláltam a 2. babátokhoz egyből észrevettem , hogy 2 vonalzód van.Jól vagy? Mire várod?Család gondolom nagyon örül.Anyuddal ezer éve nem találkoztam pedig nem lakunk messze egymástól.Sogornődék tudják már?Mint mondtak neki mikor próbálkozhatnak újra?A konyha szuper főleg, hogy ha jól vettem ki hűtő és mosógép is van hozzá.Alexandra tavaly kapott konyhát mostanra igen megszerette ha én főzök ő is mindig főz főleg ha kap hozzá vizet is.Most éppen mindig borsófőzeléket csinál a Deáktéren összegyűjtött kavicsokból , gondolhatod sokszor az egész konyha tele van kavicsokkal.Lara is bizti örül neki.Tőlünk babát kap 7 funkciósat és mélybabakocsit ez a nagy kérés merthogy a tavaly kapott babakocsit a Fanni babája kinőtte az unaokatesóknál meg látott ilyen babát meg még egy két apróságot .A családtól mert hogy a nagy részét én szerzem be bevásárlókocsit pénztárgéppel ez is kérés folyamatosan szinte egész nap a Marika nénihez ( csarnok )jár boltba az egyik babáját nevezte ki Marika néninek.Orvosos kórházas szettett ezt már januárba megvettem, mert ünnepek után a negyedére le volt árazva ,mosógépet tetején vasalódeszkával és vasalóval, magnót meg még ruhát , könyvet .Szóval jó gazdag Jézuskája lesz már sokszor azon gondolgodom túlzás is, hogy egyszerre ennyi mindent kap.Jövőre már nálatok is biztos mondja Lara , hogy miket szeretne kapni.Nálunk amit meglát Alexandra és tetszik neki egyből mondja kérem a télapótól és a jézuskától de ilyenkor olyan aranyos mert meg is magyarázza miért kell neki.Na most jó hosszú lettem.Vigyázz magadra! Mikor jöttök haza? idén is itthon karácsonyoztok?

Viol,tényleg jó helyen dolgoztál.Hogyhogy nem akartok kistesót Dorkának , ha szabad megkérdezni?Megvan már mikor kezdesz pontosan dolgozni?Csak nappal kell dolgoznod?Szép ajándékai lesznek Dorkának is.A csúszdát bizti élvezi .Alexandra is imád csúszdázni főleg hogy már megy segítség nélkül is.

Mirama, és nálatok miket kapnak?Neked mikor kell visszamenned dolgozni? Szar ez a munkakeresés főleg olyant találni ami meg is felel minden elvárásnak.Sok sikert!

Tényleg jó hosszú lettem ma bocsi. :oops: :lol:

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Hát biztos tudna Roland a németbe segíteni de Ő ugye nem tanár, a nyelvtani része is biztos hiányos, hiába tűnik perfektnek. Ausztriában általában észre sem veszik, hogy Roland magyar. Szerencséje van, szinte beleszületett a németbe.

Zília! Elvileg jövő oktober végén jár le a gyesem, akkor lesz ovis Noel.
Mit kapnak karira?
Mira egy nagy doboz Playmobilt, még nem vettem meg, csak kinéztem, hogy mik a lehetséges verziók. Aztán könyveket, cd-t, Ariel-es babát, Barbies jelmezt, Dora babát, társast, kirakót....na ezt nem mind tőlünk, elosztva a családba. :-)
Noel kicsit nehezebb dió, Ő is kap vmi playmobilt, talán a nagy repcsit, egy Fisher Price zenegépet, egy nevető Erniet, könyveket.
Valahogy így, a nagy része már megvan. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Viol-Dorkádat láttam a Kisalföldben??? :lol: :lol: :lol: Nagyon édes, ahogy csak vár és vár és vár... :lol: :lol: :lol:

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkkkk

Ábizsani!

Nagyon gyönyörű Léna baba! És te is jól nézel ki.... emlékszem ilyenkor nekem is az önbizalmam odavolt.... :(

Én már híztam 5kg :oops:

Bocsi ha nem írok most mindenkinek.

Igazából egy kérdésem lenne, van valakinek tuti mézeskalács receptje?

Szép Napot!

katus78

Szia Katus,

köszi :)
Meggyógyultatok? Most nagyon kell vigyáznod magadra, mert nem szedhetsz gyógyszert.
Anyunak van egy olyan mézeskalács receptje, ami azonnal puha.
Elkérem tőle.
Ha már rendben vagytok jöhetnél Jókai felé :lol:

Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Nekem is van egy finom mézeskalács receptem, az oviból hoztam. :P

Most jöttem fogdokitól, a régi orvos belertörte a tűt a gyökérbe :oops:
Rohannom kell főzni :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Ábizsani!

Sajnos még mindig nem gyógyultunk meg teljesen, csúnyán köhögünk mindketten, homeopátiával próbálkozom, de lassan elfogy egy üveg stodal szirup és még semmi hatás..... :?

Amica!

[quote]M írta:ost jöttem fogdokitól, a régi orvos beletörte a tűt a gyökérbe

Hát ez durva!!! :evil: :evil: :evil: És eddig bent volt a gyökérben, nem is érezted???? :? :? :?
Mit mondott ez a doki?

Recepteket köszi várom....

katus78

halo, én is rövid leszek, ma suli is, meg munkahelyi vacsi is, még romokban a fejem is... :)

Anikó,
igen, ő volt az! :)

Andi,
ááááá, nekem fáj, ahogy írod.... :shock: :(

Katus,
nekem nincs recept, de látom lesz kitől kapnod! :)
Gyógyuljatok meg mielőbb!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De amúgy remélem minden rendben!!

KépKép
viol81

Katus, kiműti...
Most legalább kiderült, hogy miért maradt érzékeny és fájós :roll:

Majd előkeresem a receptet :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

NA csajok irtam egy litániát,és elszállt!! :twisted: :twisted: :twisted:

Amica

ez szörnyen hangzik.... :roll: MIkor veszik ki??

Viol

munkahelyi vacsi??De jó!!Mit ünnepeltek??

Mirama

jövő októberben?Hu de irigy vagyok!!
Én lassan de biztosan mehetek!! :evil: :evil: :evil:

Zília

Irj csak amennyit akarsz,hisz alig irsz.MOst legalább olvashattunk!!!
Tényleg gyere gyakrabban!!

CSajok Ágiról tudtok??
HOl van,hogy vannak??

JUti????Merre vagy????

Mézeskalácsreceptet én is szeretnék!!!
Meg valami karácsonyi fincsi sütit!!
:wink:
Vendég

Sziasztok!

Huhh, de sokan gondolkoztok a melóbaálláson. :shock: A napokban volt itt a védőnő, és tőlem is megkérdezte, hogy meddig maradok itthon? Meg hogy mikor jön a kistesó? :shock: Hááát, egyenlőre még mindkettő várat magára. :oops: :) De ha belegondolok olyan gyorsan telik az idő...
Adél az elmúlt napokban rájött hogy milyen jó neki hason tevékenykedni. Meg hogy könnyebben szerez meg dolgokat ha így próbálkozik. Na, emiatt legalább kezdek egy kicsit megnyugodni. Néhány nap alatt rengeteget erősödött. :lol:

Gyöngyi

Kép
wirág&

:shock: Na ezt most jól elszúrtam. Bocsesz. :oops: :oops: :oops: :lol:

Kép
wirág&

Jajjj, az előbbi hozzászólásomnál módosítottam a profilomon, így az egész elcsúszott. De mivel már visszaállítottam, így azt ti már nem is látjátok. Mégegyszer bocsesz. :oops: :lol:

Kép
wirág&

Sziasztok!

Az éjszaka látom jól elbeszélgettem itt magamban. :lol:

Viol!
Lehet mondtad már, mért nem szeretnétek Dorkának kistesót, csak nem emlékszem. :oops: :oops: :oops:
De ahol az első ilyen szép lett, ott nem szabad ám leállni! :wink: :lol: (Persze nem ismerem az indokaitokat.)

Amica!
Ez a fog ügy borzalmasan hangzik. :( Az új doki biztos úgy helyrehozza, hogy aztán el is felejted.

Ma olyan enyhe idő van, néhány nap múlva biztos hóesés lesz.

Minden Jót Nektek!

Gyöngyi

Kép
wirág&

Andi,
hát a "kiműtik" még rosszabbul hangzik... :shock:

Apósomnak pár napja varrtak odabent. Kihúztak egy fájó, gennyes (bocsi!!) fogat, alig akart elállni a vérzés. 20 percig szórakoztak, aztán injekció a popóba... :?

Erika,
hát igen, most meg fogsz lepődni, de ez már évzáró vacsi volt! :lol: Nov végén-dec elején szokott lenni, de ez naon koraira sikeredett...
pár kép:

http://www.gportal.hu/portal/violkepei/

Gyöngyi,
és inentől is még többet fog erősödni! :P Nyújtózkodik-nyújtózkodik, aztán majd kúszik!!

Még Zíliának is lógok egy indokkal, akkor most írom le! :P
Igazából mi már jóval terhesség előtt beszélgettünk arról, hogy egy gyerek lesz - azt meg már elkönyveltük, hogy nekünk Dorkánk lesz :wink: - de azt mondtuk, meglátjuk. Jó gyerek, nincs vele gond, nem is azért, meg segítségem is van/lenne is, de maradunk így. Tény, bevallom, egy gyerekkel sokkal könnyebb minden, de ez is csak egy indok a sok közül. Féltem itt is, hogy minden rendben menjen, egészséges legyen, császár lett. Gábor is tiszta ideg volt. Mondjuk kettőnk közül ő nem akarna jobban. Anyu szerint félt. Neki 2, nekem egy tesóm van, nekik jó a kapcsolatuk, nekem bátyámmal már nem annyira, csak megvagyunk/elvagyunk. Szóval ezen a téren is vegyesek a tapasztalatok. Anyagilag nem panaszkodhatunk, ami kell, minden megvan, jut mindenre, marad is félretenni. De persze maniból sosem elég. :lol: Ház, hely is van bőven, az sem gond. Viszont mi van, ha bármikor bármi történik? A mai világ (ország) olyan bizonytalan minden téren. Az ember örül, ha van melóhelye és kussol. Mert a gyerekek után járól támogatások... No comment. Töb úgysem lesz. Vagy azzal együtt megy fel minden. Szóval összességében azt mondanám, hogy ez a biztos, ami most van minden téren, így most minden jó. Sajnos mindketten pesszimisták vagyunk, ez van. Ha én akarnék, az azért lenne, mert jó volt pocakosan, büszke voltam, jó volt babázni, babusgatni, tologatni, emelgetni, amikor olyan kis csöpp volt. Ezért olyan jó még most is, amikor felkéredzkedik az ablakhoz nézegetni vagy a hifit nyomogatni és ölben együtt táncolni. :) A derekam leszakadna, de tartom, mert jó. Szóval ilyenek. :)

Nah, várom a véleményeket, negatívakat is! :D

KépKép
viol81

Fincsi sütirecepteket én is szeretnék!!!! :)

Amica, hát nem irigyellek a fogad miatt.Melyik orvos volt az a nagyon okos amelyik nem vette észre ,hogy beletörött a gyökérbe a tű?Kihez jársz most?

Katus, jobbulást nektek!

Rik, van már Thomasotok?

Wirág, te aztán jó sokáig fenntvoltál!

Zília

Kép
kertész ákosné

Viol,igazándiból megértelek, hogy a biztonságra törekedtek..Mi meg már régebben elhatároztuk, hohy mindenképpen legalább kettő gyerkőcöt szeretnénk.Én egyedüli gyerek vagyok és ezért tapasztalatból tudom nem jó én mindig szerettem volna tesót de nem lett aztán a szüleim is elváltak így aztán maradtam egyedül.Hiányzott , hogy játszhassak valakivel vagy dumcsizhassak mondjuk barátnőim mindig voltak, de az nem ugyan az.Ákosék hárman vannak tesók jó a kapcsolatuk ő meg azért mondja, hogy mindenképp legyen Alexandrának tesója.Mindig jó ha van egy közeli családtag akire lehet számítani.Úgyhogy így mi tesós pártiak vagyunk legyen akármilyen bizonytalan is a helyzet majd csak lesz valahogy.Ákos engem is féltett és félt is én is császáros lettem , de azért mégegyszer legalább szeretnék pocakos lenni olyan nagyon jó volt.Nem akarlak ám rábeszélni még egy gyerkőcre ez csak az én álláspontom. :)

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!

Viol- én is hasonlóan vagyok vele, mint te :wink: , tőlem nem kapsz negatív véleményt. Én nagy ajándéknak kaptam Kincsőt, már nem is számítottunk rá, valahogy annyira jól jött ki minden vele kapcsolatosan: terhesség, szülés, Kincső baba fejlődése, hogy félek egy kicsit, mi lenne a 2-nál? És biztos fura: de nekem hiányzik a munka, a bulizás. Bár, én ezt annak tudom be, hogy nincs akire Kincsőt rá tudnám bízni Kálmánon kívül, keveset vagyok csak felnőtt társaságban. Színházba is felváltva járunk, hol ő megy, hol én a bérletünkkel. Persze, tudom: ezt a néhány évet igazán kibírhatnám, most kell kiélvezni a babázást, de nekem hiányzik némi kis szusszanás. Ilyen vagyok... :oops: (Bevallom, a suli Szombathelyen nekem már terápia :oops: :oops:) Én kedden "jelentkeztem be" a sulimba dolgozni 2008. szeptembertől és lemondtam az igazgatóhelyettességről.

Wirág-nem válaszoltam neked: közoktatásvezetői képzésre járok Szombathelyre. Adél, ha már szeret hason, az óriási lépés, innentől már nagyon fog erősödni!!!

Andi-húú, az a fog, tényleg olvasni is rossz.... :? :? Nekem "csak" töméscseréim vannak hátra a fogorvosnál. Addig Kincső apjánál garázdálkodik, már szétpakolta az irodát és mindenkivel összehaverkodott.

Anikó

Kép[/url]
quito

Zília-a tesó miatt ingadozom én is, nekem is van egy öcsém. Gyerekkoromban martuk egymást, de így felnőtten már olyan jó, hogy van... De az biztos, hogy néhány év el fog telni, mire újra babát vállalok.

Anikó

Kép[/url]
quito

[quote]a írta: tesó miatt ingadozom én is,

ja, ez is detto. hogy neki jó legyen. ha ő szeretne majd... nem mondom, hogy rossz egyedül, mert nem tudom egyáltalán, hogy milyen. de van, aki egyke és nem mondta, hogy borzasztó lett volna. ez mindenkinél más. azt én sem szeretném, ha felnőtt korára egyedül maradna, de van 5 unokatesója, fiúk lányok vegyesen, csak jó lesz a kapcsolatuk. meg a barátok, barátnők. tudom én is, hogy az nem ugyanaz, mint egy testvér. de pl nekem tesómmal nem olyan hujj de jó a kapcsolatunk.

anikó,
megértelek! :) bennem ugyan ekkora bulizós hajlam már nincs, igaz sosem volt olyan hűűű, de nagy, de más társaságra, több emberre már én is vágyom. így nekem az a melóhely arra is pont jó. biztosan hiányozni is fog dorka, ha fél napokat nem leszek, de ez van. most is, tegnap elmentem itthonról kb 2-kor, beugrottam tescoba, suliban voltam, onnan előbb eljöttem, hogy odaérjek vacsira, és 11-kor értem haza, de a gyereket nem láttam addig. persze rossz volt. és olyan jó volt másnap reggel kivenni az ágyból és babusgatni! :) szóval összetett dolog ez, és mindenkinél máshogy van és másmiatt van. szerintem. :)

zília,
neked is írok majd :P , csak még egyszer el akarom olvasni, de az előző oldalon vagy. meg mindjárt megyek fürdetni és fürdeni, majd később jövök még! :)
de örülök, hogy írtál te is véleményt! :) hajrá ám a kistesóhoz! :) neked miért volt császár??

KépKép
viol81

"Jóccakát" mindenkinek :wink:
Nem értem ide a recepttel és most már nincs is kedvem bogarászni :oops:

Ma este nekünk is csak egy gyerekünk van :lol: :lol: :lol: :lol: , kipurcantunk a háromba :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Viol! Érdekes ez a 2. gyermek téma! Mi úgy gondoltuk eddig a Csabikámmal, hogy 2-t szeretnénk, meg a lakást is úgy vettük, hogy legyen 2 külön gyerekszoba, ha úgy alakul, de most hogy nemsokára meglesz az első, az az álláspontunk, hogy majd meglátjuk. Ez a világ, ami most van, nem igazán arra késztet, hogy szüld sorra a gyerekeket, sokan örülnek, ha egyet el tudnak rendesen tartani. Úgyhogy meggondolandó. Meg meglátjuk, milyen lesz a szülés, meg ilyenek. Amikor először gondoltunk a babára, a Csabi kijelentette, hogy Gyurcsánynak nem szülünk. De mindegy, ki van a porondon, sose lesz jobb szerintem.

Amúgy teljesen jól vagyok, babázom a barátnőmnél, most 3 hetes a kisfia, és tanulom a baba körüli teendőket. Holnap ott alszom nála, mert a férje éjjel dolgozik, és én fogom fürdetni, meg elaltatni, ilyesmi. Persze nem csak én, mert az anyucija is, de ez most olyan jól hangzott. :oops:

Meg a többi időmben a gyerekszobát pakolom, már lassan elkészül. Csak festeni kell, és be is lehet szépen rendezni.

Na puszi!

Megyek, alszom, mert megint bagoly vagyok! :lol:

jutiboszi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?