Andi,
hát a "kiműtik" még rosszabbul hangzik...
Apósomnak pár napja varrtak odabent. Kihúztak egy fájó, gennyes (bocsi!!) fogat, alig akart elállni a vérzés. 20 percig szórakoztak, aztán injekció a popóba...
Erika,
hát igen, most meg fogsz lepődni, de ez már évzáró vacsi volt!
Nov végén-dec elején szokott lenni, de ez naon koraira sikeredett...
pár kép:
http://www.gportal.hu/portal/violkepei/
Gyöngyi,
és inentől is még többet fog erősödni!
Nyújtózkodik-nyújtózkodik, aztán majd kúszik!!
Még Zíliának is lógok egy indokkal, akkor most írom le!
Igazából mi már jóval terhesség előtt beszélgettünk arról, hogy egy gyerek lesz - azt meg már elkönyveltük, hogy nekünk Dorkánk lesz
- de azt mondtuk, meglátjuk. Jó gyerek, nincs vele gond, nem is azért, meg segítségem is van/lenne is, de maradunk így. Tény, bevallom, egy gyerekkel sokkal könnyebb minden, de ez is csak egy indok a sok közül. Féltem itt is, hogy minden rendben menjen, egészséges legyen, császár lett. Gábor is tiszta ideg volt. Mondjuk kettőnk közül ő nem akarna jobban. Anyu szerint félt. Neki 2, nekem egy tesóm van, nekik jó a kapcsolatuk, nekem bátyámmal már nem annyira, csak megvagyunk/elvagyunk. Szóval ezen a téren is vegyesek a tapasztalatok. Anyagilag nem panaszkodhatunk, ami kell, minden megvan, jut mindenre, marad is félretenni. De persze maniból sosem elég.
Ház, hely is van bőven, az sem gond. Viszont mi van, ha bármikor bármi történik? A mai világ (ország) olyan bizonytalan minden téren. Az ember örül, ha van melóhelye és kussol. Mert a gyerekek után járól támogatások... No comment. Töb úgysem lesz. Vagy azzal együtt megy fel minden. Szóval összességében azt mondanám, hogy ez a biztos, ami most van minden téren, így most minden jó. Sajnos mindketten pesszimisták vagyunk, ez van. Ha én akarnék, az azért lenne, mert jó volt pocakosan, büszke voltam, jó volt babázni, babusgatni, tologatni, emelgetni, amikor olyan kis csöpp volt. Ezért olyan jó még most is, amikor felkéredzkedik az ablakhoz nézegetni vagy a hifit nyomogatni és ölben együtt táncolni.
A derekam leszakadna, de tartom, mert jó. Szóval ilyenek.
Nah, várom a véleményeket, negatívakat is!