Új privát üzeneted érkezett!

Jelentem Lucának megvan a bakancs!!! Beszerzési hely: Siesta outlet. Nem volt olcsó, de olyan keskeny lába van a Csajnak, hogy szinte alig van rá jó bakancs.
Holnap tovább folytatom Bencének. A Falcont én is nagyon szeretem, nekünk eddig olyan szandink volt, és nagyon bejött. Nálunk még a Maus jött be, mert a minőség és az ár is OK. Ami a Táncsicsot illeti az első igazi cipőjük az volt, de Bence elég furcsán ment benne, aztán a Dévényes azt mondta, hogy azért, mert elég nehéz a Táncsics cipő. Akkor lecseréltük Bencus cipőjét, és igaza volt a gyógytornásznak, mert rögtön megváltozott a járása. Tuti, hogy azóta már erősebb a Fiam lába, de nem szeretnék kísérletezni...Ja, én még ASSO-t is lesek! Ami nagyon meglepett, hogy ma több boltban is azt mondták, hogy nemhogy idén télen nagyon kevés télicipő van, mert a tavalyi tél miatt félnek a gyártók, de ezen belül még kevesebb a fiúcipő! Klassz! ;-) Majd beszámolok a fejleményekről...

Betegség ügyben talán egy kicsi javulás már van...de nem akarom elkiabálni...nagy szerencse, hogy az éjszakákat átalusszák!

Detti! A harapás még nálunk is megvan Bencénél. Én már büntetem, mert Luca úgy néz ki, mint egy ..... na nem is tudom...szóval nálunk van egy kis szájracsapás, és utána bocsánatot kell kérnie Lucától, meg puszit adni a harapás helyére. Nem gondolom, hogy ez a legjobb módszer, de valamit kell már tennem...érdekes, hogy a puszi után Luca is megnyugszik, mert gondolom azért fáj Neki. Van valami jobb módszered?

Lilla! Arra gondoltam, hogy mi már voltunk Nálatok, ha van kedved gyertek Ti hozzánk... Vélemény? Lécci, írj privit, hogy a többieket ne untassuk!

Na megyek aludni...
Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Lilla :)

Nekünk jó a jövö hétvége. Melyik nap legyen? Szívesen megyünk.
Pulmonológiára mikor mentek?

Detti :)
Jobbulást! Ez a sok betegség elég lenne egy évre is. :evil: :twisted: Te vagy velük otthon?

Munka hogy tetszik?

Vikóka :)
A Táncsicsban nem csak Táncsics cipöt árulnak. Nálunk itt a Nagy Lajoson van Maus, Asso, Linea, Horil stb. Mindegyik nagyon jó. Én Lineát néztem ki a fiúknak Gore Texest, de nem volt a méretükben, csak egy gyönyörü csajos. Így elestek egy csomó pénztöl, mert rájöttem, hogy a hótaposó tök elég télre, amellé már nem veszek 1-1 bör 10 ezres cipöt, mert tavaly is úgy adtam el, hogy nem is használtuk csak a dry texes bakikat, azt szerették. Azt mondják, hogy nagyon kényelmes a hótaposó.

Cat
Kép
cateye

Cat,

Ma én vagyok velük itthon, de holnap szerencsére jön anyukám, és ő lesz. A munkahelyemen eléggé toleránsak, én határozom meg, hogy szabit veszek ki ,vagy ledolgozom. Inkább az utóbbit szoktam választani, mert 6 órát elég könnyű behozni.

Egyébként tök fura itthon lenni, egyáltalán nem bánom, hogy már dolgozom, mert már elszoktam ettől... És kevésbé érzem magam toleránsnak :(
A munkám egyébként tök jó, néhány tízezres pályázatot koordinálgatok :lol:

Vikóka,

Most néhány napja már nem harap Bernát a bölcsiben. Itthon pedig ha valami nagyon rosszat csinálnak, akkor bezárom őket a szobájukba egy 5 percre. Na, utána már meggondolják, hogy dobálnak-e, verekednek-e, stb.
Most az a legújabb, hogy folyamatosan birkoznak. Általában Bernát leteperi Ambrust, ráfekszik, vagy éppen ugrál rajta. Ambrus meg az esetek többségében el is viseli, de azért ordít közben :lol:

D.

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Mi is vagyunk!Úgy néz kikeveredünk a bacikból.Oli meggyógyult,Beni is rendben.Még a Marcinak van egy érdekes "ugatása",de ezt inkább csak sírásnál vagy hirtelen levegővételnél hallom.De már határozottan jobban van ő is.
Nekem ezek a nyavajákból elég is volt erre a télre.

Vikóka!
Én is Asso párti vagyok.Eddig mindig az volt KETTŐNEK.Mert itt egy márkából egy méretben ugyan nem hoznának 3félét. Így a harmadik az útobbi két alkalommal Linea volt.Az is nagyon jó!!!
De most 8.500Ft-ért akarták adni a téli bakikat.Én meg azt soknak találtam.Mert játszósuk van.Így csak elmenős lett volna. Így aztán a Deichmanban vettük olyan hótaposó-szerűséget (magas szár,két tépőzár,olyan gumis az eleje és aránylag jól tartja a lábukat).Darabját 3.800-ért! Szeretik és ami fontos,hogy tök egyedül fel tudják venni.Meg a Dávidnak dry-tex-eset 7.000-ért!!Na ezzel is tökéletes elégedett vagyok.Azt mondja szupi,kénylemes,nem izzad benne a lába a suliba,bár néha melege van benne.De nem büdös,amikor leveti!!!És az ára is korrekt!!!!
Ha a minőség is rendben lesz,tavasszal is oda megyünk.
Egyetlen problémám van a picik cipőjével,hogy tök egyformák.Így ők nem tudják megkülönbözteti!De hát ennyi pénzért akkor is megérte!

Detti!
Ti 2 aquadoodle-t vesztek a fiúknak??? Nem elég belőle egy?Ketten nem tudnak vele játszani? Úgy láttam,lehet hozzá külön tollat kapni.
Én azt terveztem,hogy egy játszószönyeget kapnak+ 2 tollat még.Így egyszerre is rajzolhatnának rá!Vagy így nem fog működni a dolog? Most elgondolkodtam rajta(d)!
Jobbulást nektek!!!

Ditke!
Utólag is boldog szülinapot a lányoknak!
Azért olyan kár,hogy már nincs időd jönni hozzánk!Mikor kezditek az ovit?Várják már a csajok?

Annamari!
Én még sose rendeltem cipőt nekik,pedig én is sokszor ránézek a bébicipő-re!De ezt az egyet nem engedi az uram neten rendelni.Szerinte a cipőt muszály megpróbálni,mert ahogy nő a lábuk,változik a lábformájuk is. Nálatok bevált tökéletesen a dolgo?Nem volt ezekkel a cipőkkel sose gondod?

Itt esik a hó!Nálatok???Olyan jó lenne,ha megmaradna!
Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!
Visszaolvasni megint nincs időm rendesen, de köszönjük szépen a köszöntést mindenkinek!

A lányok a héten elkezdték az ovit, egész jól megy, olyannyira, hogy ma egész délelőtt ott voltak, nem volt balhé. Sőt, egyáltalán nem volt sírás érkezéskor, egy kislány sírt, erre odamentek megvigasztalni :lol:
Egyelőre még csak délelőttre maradnak, majd talán januártól ott is alszanak. És azt hiszem ha beszoknak lesz időm olvasni-írni :)

Mennem kell, 4-re jönnek a barátok, gyerekbuli lesz, utószülinap :)
Majd rakok fel képeket, remélem ha ovisok lesznek rengeteg időm lesz :wink: Bár annyi tervem van amire egy fél év is kevés, de lelkes vagyok :wink:

Üdv mindenkinek!
Ditke
ditke62

Sziasztok!

DEtti

Jobbulást! Az tök jó, hogy nem harap már B. De ezzel sztem elkiabáltad- nálunk legalábbis mindig így volt. Én is tegnap jelentettem ki pont Dá-ról és tessék, ma átjött a szomszéd kiscsaj- 2 éves és sz-rrá harapta. Persze az meg addig szivatta, amíg mindig kiprovokálta magának. :roll:

Vikó

A puszi nálunk is csodát tesz. Bármi sérülés van, rohannak a pusziért és ezzel vége is a sírásnak. Sőt, nyáron kitaláltam kínomban vezetés közben, hogy dobok puszit és kapják el. És ez is pont olyan jó!!! :D Elégedetten közlik, hogy elkaptam! :D
Viszont ha Dá bántja Nikit, tőle nem fogadja el a puszit: nem kell tőled puszi! Bocsánatkérés nálunk is megy ilyenkor. Viszont szájra csapás csak akkor működött, mikor minket harapott. Ilyenkor rögtön nyomtam neki a taslit. De azt ált nem látom, hogy Nikit harapja, csak hallon a hangján, hogy úgy sír, mint akit megharaptak. Akkor meg már tök hiába....

Cat

Nektek mindegy melyik nap? Talán inkább a szombat, nem?

Edit

Nekünk a 3800-asba nem ment bele a lábuk. Meg nekünk csak az lesz télre, így magasabb szárút is akartam. Sztem nektek is be fog válni. Viszont én más évszakra sosem találtam még ott igazán jó cipőt, vagy nem adtam érte annyit.
Nálunk havaseső esik- uuutálom!!!! Persze csakis azért, mert most lett kész a környékünkön az egyetlen játszótér. Ma adták át- naná, hogy olyan szutyok idő van, hogy nem tudjuk kipróbálni. :twisted: Amúgy ennek is sok értelme van, nem: télre megcsiálni a vadi új játszót!

Meme

Mostanában olyan keveset írsz! Túl sok a szabadidőd? :wink:

Én nagyon szeretném az 1 órás Thomast!!! Most gyorsan összeírom, hogy nekünk mik vannak meg és átküldöm a listát. Hátha tudunk vmit csereberélni.

Persze akit még érdekel, másnak is szívesen elküldöm. :)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Edit,

Csak egy Aqua doodle-t veszünk! És pluszban még hozzá tollat, mert asszem, hogy a legnagyobb ilyenhez nem adnak csak egyet.
Ilyenen nem szoktak összeveszni, csak a járműveken :lol:

D.

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Jó sok termés....., nem volt internetünk pár napig....

A héten mi sem bölcsizünk...., ugyan csak pici natha volt, de mivel szigetelik a házat, apa is itthon van, (nem mintha olyan nagy segítség lenne, mert szinte sosem látjuk, de akkor is....,), szóval itthon vagyunk, meg a jövő héten is.

Most hogy annyit beszéltek a karácsonyi ajándékokról, azt hiszem én is nekiállok nézelődni, rendelgetni, nehogy úgy járjak, mint szülinapkor.

Cipő: Még én sem kaptam téli cipőt, akkor kaptam észbe, mikor leesett a hó, hogy mibe viszem ki őket....., úgy értem, ha tényleg hó van, meg fagy, meg minden...., azt hittem szép kényelmesen ráérek még. Mi is a Deichmannba megyünk, mert sehol nem lelek normálisat, normális áron.

Cat!

Jó, hogy írtad ezt a theophillin (nemtom hogy kell írni) kúpot, most már másképp állok hozzá. Most már hiszek benne, hogy tényleg jó.
Képzelem akkor milyen lett volna, ha nem adom be.
Egy vagy kettő szerszámos készletet vesztek a fiúknak?

Edit!
örülök, hogy jobban vagytok!!

Detti!
Nektek meg jobbulást és kitartást! Az Aqua doodle -ból mit vesztek?...(nézegettem a játékot, de látnom kéne élőben, olyan nehéz elképzelnem) Egy lapot és plusz toll? És milyet vesztek?

Nálunk állandó a veszekedés, Vendel gyüjtöget...., az összes autót a kezében akarja fogni, persze nem tudja és potyog ki belőle, de egyet sem adna belőle Gergőnek..., múltkor is vettem két tök egyforma matchboxot nekik, egy ide- egy oda, azért is elveszi, hogy mind a kettő nála legyen. Total ki tudok akadni ezen. A másik meg, hogy újabban pakolják le a könyveket a könyvespolcról. Valakinél van ilyen vagy már leszoktak róla?

Ditke!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Nagylányaidnak utólag is!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Új feltöltés volt, nézzétek meg! :)

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Kata!!!
Könyvpakolás? :roll: :evil: Nálunk már amikor elkezdtek mászni,rányomultak apa több tízezres albunmaira,lexikonjaira (a mai napig nem tudom,hogy cicáltak ki)Na akkor eltűntettünk minden könyvet.Anyóséknál (még jó,hogy együtt lakunk :twisted: ) gyors könyvespolc csináltatás,azt pakolás lefelé.Most csak pár használtban lévő könyv van a felső polcokon (igaz,a Beni oda is felmászik,ha olyanja van),meg lent az ő könyveik.

Cat!Kata!
Cat már neked is akartam írni,hogy kész vagyok a kúptól.Olivér 2napig remegett minden pelenkázásnál.Sőt!Volt olyan,hogy inkább letagadta a kakit,csak ne tegyem tisztába.Sose adtam neki úgy kúpot,hogy ne mondtam volna meg,mégis!Annyira fél tőle,hogy közli vele este (még be sem ért a fenek fürcsivízbe),hogy nem érzi jól magát benne,ki szeretne jönni. :cry:
Még ma is minden tisztába tételnél elmondatta velem,hogy nem adok neki kúpot.De látom rajta,hogy igazándiból csak akkor nyugszik meg,ha rajta a tiszta pelus.Totál ki vagyok ettől!Ez volt az uccsó kupozás.Iratok fel neki ventolint,azt fogjuk legközelebb kipróbálni!

Detti!
Kösz!Akkor én is jól gondoltam,hogy elég ebből 1.Amúgy se olyan olcsó,hogy dobálózzunk itt hárommal!

Lilla!
Pedig ennek a hótaposónak elég magas a lábfeje.Meg így,hogy tépőzárás,tök jól szét lehet nyitni,könnyen becsúszik a lábuk.Mondjuk ez Olinál szempont,mert ő borzasztó kacifánto ürge!

Most mennem kell pizzát csinálni!
Edit

Kép

Kép
edit73

Edit!

Szerintem mindenképp írass fel Ventolint, nagyon hasznos. Bár ott is ordítani fog, de mindig azt mondják, jobb is ha ordít a gyerek, mert akkor jobban, mélyebben belélegzi.
Szegény Oli, hogy ennyire rosszul viseli a kúpot, nálunk azzal az eggyel sosem volt gond...., bezzeg amit le kellett nyelni.....

Melyik Aqua doodle-t veszítek?

Meggyugtattál a könyvpakolással...., eddig nálunk sem volt könyv, mi tavaly karácsonykor költöztünk és a könyveket ki sem pakoltuk, de már nagyon hiányoltam..., elkezdtem kipakolni a felső polcokra., aztán egyre lejjebb, kb. 3 hete az elérhető polcra került egy sor könyv. Egy darabig nem nyúltak hozzá, most viszont folyamatosan. Azt hiszem mindent visszacsinálok...., nagynéném épp most akarja megvenni a könyvespolcunkat, azt hiszem eladom. Lecseréljük valami zártra...., valami újat nézünk.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Dittke,
Isten éltesse a lányokat!!!!

Könyvespolc:
Nem tudnám hová tenni a könyveket, így úgy döntöttem, marad, és megtanulják szépen, hogy azt nem szabad. Nemrég volt egy időszak, amikor folyton huzigálták ki őket, az elérhető polcokon ezért összesűrítettem a könyveket, most nem tudják kihúzni. Persze mikor próbálkoznak milliószor elmondom, hogy azt nem, elviszem őket onnan, stb. Békén is hagyták egy darabig, de elkezdődött a mindenre felmászok időszak, van egy kis asztal épp az egyik könyvespolc előtt, felállnak rá, és piszkálják a könyveket. De ha rászólok abbahagyják. Remélem azért előbb-utóbb meglesz az eredménye, hogy rongyosra beszélem a számat. :lol:

Mi még mindig taknyosan.

Ja, senki nem talált azon az oldalon (ebay-Elmo) olyan játékot, ami érdekelné? Lassan rendelnék, ha senki többet, akkor ketten maradunk bellissimával.

Mindenkinek jobbulást!

Kép
baba888

Kata!

Én igazából a vonatosat néztem ki.De részemről mindegy lenne.Meg nem mi vesszük meg,hanem a sógoromék kapják feladatképpen.Mindig meg szoktuk beszélni,ki milyen ajcsit szeretne a gyerkőcének. Így most tőlük ezt hozhatná a Jézuska.Remélem,lesz is belőle ajándék.Na meg azt is,hogy a fiúknak tetszeni fog.Mert most per pillanat a filctollra kattantak rá. Már az egész lakást körberajzolták.Igaz,még csak a haptapi meg egy lepedőm bánja (a többiből kijött!).
Furcsák ezek a gyerkőcök!Sose tudja az ember,kit mi ráz meg,mi bántja piciny lelkét!Ki fogjuk próbálni a sprayt!

Edit

Kép

Kép
edit73

Legyen a szombat, de nekünk mindegy.

Edit, Kata:)
Kúpot én is nagyon nehezen tudok már adni a fiúknak, rettegnek töle. Így az a végsö esetben van pl. Rectodelt, vagy ha nem megy le a lázuk akkor a lázcsillapító kúp mindig hat. De utána napokig rettegnek a kúptól, és húzzák össze feneküket. :evil: :twisted:

Detti,Edit :)
A vonatos aquadudlin az enyémek mindig összevesznek. Mindegyiknek a vonat kellene, de az nem kapható külön hozzá. A filcek nem érdeklik öket, pedig vettem pótot is.

Cat
Kép
cateye

Cat!

Akkor vonatosat nem veszünk!!! :roll: :twisted:
Igazából a többi nem ismerem.Láttam még egy barbisat meg egy számosat.De ugyi a barbis kilőve,a számos meg... Nem igazán tudom,milyen!!!Na mindegy!Legyen ez a sógoromék gondja!

Edit

Kép

Kép
edit73

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Pszichológus, családkonzulens (ikres) édesanya vagyok. Négy éves ikergyermekeim egyike súlyos fejlődési rendellenességgel született, az ő fokozott ápolása, gondozása miatt munkámat itthonról végzem. Így elmondhatom, hogy elméleti tudásomat ugyan az egyetemen szereztem, de ikergyerekeim és a betegséggel járó teendők sok mindenre megtanítottak a gyakorlatban.

Gyerekneveléssel, családi gondokkal, párkapcsolati nehézségekkel, személyes jellegű problémákkal küzdő személyek bizalommal keressenek fel egy e-mailben, segítek megtalálni a jó megoldást és kivitelezni azt. Akinek egy kis bátorításra, problémáinak megoldásában segítségre lenne szüksége, de a távolság miatt, vagy bármi más okból kifolyólag nem tud személyesen keresni fel egy szakembert, annak ideális megoldás lehet az e-mail-en át történő konzultáció (pszichotanacs@freemail.hu). Lásd még: www.pszichologia.mlap.hu

A www.pszichologia.multiply.com oldalon ingyen letölthető anyagok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt: babazenék, gyerekzene, kifestők, rajzfilmek (angol, magyar), oktatóprogramok, könyvek, zene minden kornak... A feltöltés folyamatos, érdemes többször benézni.

üdvözlettel, Nisreen
nisreen

Vikóka!

A Nagy Lajos kir. út 168. sz. alatt van egy gyerekcipőbolt, ott akár rendelni is lehet, ha nincs megfelelő méret.
Nem véletlenül az aam-os Luca-Bence mama vagy?

Virág és Dávid anyukája, alias ikresmama
ikresmama

Vikóka!

A harapásra én is ugyanazt a módszert (is) alakalmazon mint te - csak nálunk Virág harapja Dávidot - de inkább a megelőzés jött be. Ez azt jelenti, hogy Virág azért harap, mert Dávid elvett valamit tőle. Megmagyaráztam neki, hogy szóljon ilyenkor. Most már szól, és tudja, hogy én visszaveszem Dávidtól az elvett dolgot, és visszaadom neki. Mióta ezt csinálom, sokkal kevesebb a harapás.

Próbáld te is elejét venni, biztos oka van, hogy Bence "harapós"!

Üdv.: ikresmama
ikresmama

Sziasztok!

Könyvespolc: Kivagyok!!!!!!!!!!!!!!!! Elpakoltam...., Gergő szombaton beesett a polc és a kanapé közé úgy, hogy beverte az arcát (szeme alatt 1 centire) a polc kiálló részébe.... képzelhetitek, hogy néz ki...., én már nem bírom idegileg ezt a sok aggódást, meg vért....és ez így fog menni, míg élek....

Baba!
Én hiába beszeltem, beszélem ronygyosra a számat, nekem nem sikerült, de remélem neked igen!!!! :D :D :D

Edit! Cat!
Azt hiszem én sem a vonatosat fogom választani, gyilkolnák a vonatért egymást....

Edit!
Nálunk is a rokonságtól kapnak sok mindent, csak nekem kell, kellene kitalálni, hogy mit, aztán szétosztani az ötletet.

Cipő: Végre vettünk, illetve csizmát....nem vagyok vele 100 % -osan elégedett, de sehol nem láttam normálisat. Deichman, 4000,- Ft, majd meglátjuk... Gondolkodtam mit vegyünk, bélelt bakancsot vagy csizmát. Végül a csizmát választottuk, mert a hóban a bakancs nem biztos, hogy jó lenne. Ezek után remélem jó sok hó fog esni.

Kata

Kép
kateduo

Jo hirek Niki szemerol... drukkolunk hogy igy maradjon! Hoemberest kepet varom :), multkor itt is esett, de alig maradt meg. A lanyok igy is tok izgatottak voltak es mentek ki azonnal hogy majd hogolyoznak :D, a 3 mm-es hoban... :D

Nagyon kijutott nektek a betegsegekbol... remelem mar sokkal jobban vagytok. Nalunk Reka veri folyamatosan Emet, o meg turi es ordit kozben... sot neha brutal hajtepes is van, Eme beszolt legutobb Rekanak hogy 'Nem marad hajam!!!' erre Reka csak annyit mondott: 'De meg van....'

Kata :)

Sajnalom a balesetet... de lenyeg hogy semmi komolyabb nem tortent. A pakolas tuti javulni fog, nalunk a csajok kriminalisak voltak, most meg siman beken hagyjak a konyveket. Kitartas!

Edit :)

Kulon Thomas vonatot nem lattam en se az aqua doodle-hez, de vannak mas nyomdak hozza. Mi egy sima aqua doodle-s szonyeget veszunk a csajoknak kulonbozo nyomdakkal...

Lecsereltuk a csajok babakocsijat. :)

Kép

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!

Gyöngyi!
A tietek pontosan milyen?Egy szőnyeg,toll+nyomdák?Vagy valami minta is van rajta?(nem láttam még élőben ilyet!)Kellene valami támpontot adnom a sogoroméknak,hogy milyet vegyenek illetve milyet ne!
Jó a duma!!! :lol: Vigyorgok is magamban!A babakocsi meg király! :wink:

Kata!
És ez még csak a kezdet! :wink: Ne vedd fel!Jobbulást nektek!
Vonatos aquadoodle-t mi sem kérünk!Én láttam számosat is,csak nem tudom annak mi a lényege!!!
A nagy hó ide is jöhetne!Kaptak a fiúk végre talicskát (volt 1 a Dávidtól,állandóan azon veszekedtek)Hát az valami királyság!!!! :lol: 3napja azzal járunk mindenhova.Összegyűjtöttük az összes havat az utcából,aztán a tópartról.Most meg,hogy elolvadt a hó,diót meg tobozt gyűjtöttünk bele.Ma 1órát "sétáltattuk" a talicskákat mindenféle veszekedés és sírás nélkül.Annyira jó volt,totál kipihentem magam! :wink: :lol:

Többiek merre vagytok?

Képzeljétek,olyan büszke vagyok a fiúkra!!!Annyira okosak!
A nyáron kétszer is jártam úgy (dühöngtem is rajta eleget),hogy ismerősök úgy adtak a fiúknak enni,hogy előtte nem kérdeztek meg (pedig ott voltam a közelben).Na és persze mi mást,mint csokit meg túró rudit.Na akkor elkezdtem nekik mondogatni,hogy mit nem ehetnek meg (kakaó,dió,mág,méz stb).Mára már nem csak fújják,hogy "Oli ehet csoki,mi nem" meg "én nem ehetek diót,csak Oli",hanem frankón be is tartják. Most már a hűtőből ők veszik ki az uzsijukat (ki mit választ).Ha azt mondom nekik,hogy abban kakaó van,simán visszateszik.Sőt azért sincs hiszti,hogy Oli kakaós pudingot,vagy kinder pinqui-t eszik. Beni meg a Marci akkor választanak olyat,amit nekik szabad enni.
Amúgy viszem őket januárban allergia vizsgálatra!!!Kíváncsi vagyok,mi lesz!

Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Meg nekunk sincs meg, karacsonyi ajandeknak szanom valamelyik csaladtagtol... de ez tulajdonkeppen egy nagy szonyeg (kulonbozo meretben van) es azt rajzolnak ra, amit akarnak... A nyomdak kulon vannak, probaltam megnezni, hogy otthon lehet-e kapni, de nem talaltam... Itt ezeket lehet kapni hozza:
KépKépKép
KépKép

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Jol nezhettetek ki a sok talicskaval! :) Tenyleg nagyon okosak a fiuk!!! Ezek kinoheto allergiak?

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Gyöngyi!
Ez jól néz ki!Na majd meglátjuk,nálunk mi lesz belőle.Aztán meg lehet,hogy csak én vagyok ennyire rázizzenve erre a vizes rajzolóra,őket meg nem is fogja érdekelni.Bár a filctollat imádják :roll: :evil: .Meg a mágneses rajzolótáblát is! :lol:
Az allergiájuk kinőhető lenne,ha tudnánk mire allergiásak.De van valami,amit nem tudunk kiszűrni.Csak rendszeresen jelentkeznek a tünetek,így most kivizsgáltatjuk őket.Remélem,eredménye is lesz,mert irtóra idegesít a helyzet.

Nyugodalmas estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Megvagyunk mi is, csak azóta komolyabbra fordult a betegség. Nincsen semmi nagy dolog, csak Bence a náthájára benyalt valami bacit, és torokgyulladása lett tőle. Eredmény: antibogyó. Nem örülök neki, de látom, hogy azóta javul. Mondjuk lekopogom, hogy elég jó beteg, mert alszik szépen, eszik is elég jól. Csak egy kicsit nyűgösebb, mint szokott lenni, de hát ki nem az ha beteg???

Jaj, képzeljétek megjött a Smoby konyha. Akkora doboz...valamelyik este gyorsan meglestük a párommal, hogy minden megvan-e benne, nehogy Kari előtt kelljen reklamálni. Mit ne mondjak, el tudnék játszani vele én is....remélem nagy lesz az öröm...na meg nekem egy kis nyugi...

Cipő: megvan mindkét bakancs. Nem volt olcsó, de legalább sikerült beszerezni...

Az aqua cuccon én is gondolkodom...Cat, Nálatok bejött, mintha az jött volna le a szavaidból, hogy nem annyira???

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Jobbulást Bencének! 8)

Nekünk nem annyira jött be az aquacucc, mondhatni kb 2* játszottak vele. A vonatja az nagyon kellene mindkettönek, mert sípol, püfög, megy stb. de azt elteszem, mert összevesznek rajta.

Az enyémek például rajzlapra sokkal jobban szeretnek filccel rajzolni, vagy vízfestékkel festeni. Most a szövegkihúzó filccel rajzolnak mindig. :) Lehet azért, mert ott megvan, hogy ez az Ö lapjuk, és nem ketten rajzolnak rá egyszerre, mint erre a dudlira.

Becsomagoljátok a Smoby konyhát? :lol: :lol:

Nekünk is megvan a Lego és a szerelöszettjük is karácsonyra. Erre megláttak Anyumnál a Minimaxon valami reklámot egy Thomasos táskát, amiböl bányát vagy mit lehet építeni, és benne vannak a vonatok, és behülyültek töle, hogy ez kell nekik télapóra. Persze szó sem lehet róla, de lehet, hogy valamelyik rokontól megkérjük.

Cat
Kép
cateye

Vikoka :)

Nalunk a lanyok kb. annyi idosek voltak amikor a kifestos aqua doodle-t kaptak, mint Luca es Bence. Az nalunk bejott, szeretnek vele jatszani. Azon sose volt veszekedes se, mivel 1-1 keszletet kaptak. Es abbol is van Thomasos, ha jol lattam.

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

es persze jobbulast Bencenek...

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Cat!
Smoby nem lesz becsomagolva....;-) Úgy döntöttünk, hogy a fa mellett összeszerelve várja őket. Már csak azt kell kilogisztikázzuk, hogy hogyan hozzuk össze a fadíszítés, Smoby-szerelés programot titokban. Zsolt azt mondta, hogy ő nem vállalja be a szintidőre történő szerelést (értsd az ikrek délutáni alvása alatt), így valszeg titokban megy majd a Smoby-szerelés a pincében. Nálunk az már bejött tavaly is, hogy 23 éjjel díszitjük a fát, reggelre hozza a fát a Jézuska, aztán a délutáni alvás alatt csempészi be az ajándékokat a fa alá.

Köszi a jobbulás-kívánságokat, átadom majd Bencének! Betegség folyomány: ma reggelre Bence kiütéses lett. Az arca meg a törzse..dokinéni szerint ez a 3 naposlázbetegség utolsó állomása...mondjuk valszeg nem hadovált, mert már mondta előre, hogy várható kiütés, és azt is eltalálta, hogy milyen lesz... ;-) nagyon megnyugtató számomra, hogy ilyen jó dokinénik van. Ha kell azonnal jön, és nagyon gyerekbarát! Eddig minden bejött...

Na megyek pihizek, mert elég nyafkák mostanában, és elég rosszul bírom pihi nélkül az "ipart"...nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nehezen bírom a bezártságot és a programnélküliséget egyben. És hát ugye betegség esetén...

Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Sziasztok,

Vikóka,

Nekem nagyon jót tett, hogy visszamentem dolgozni, és néhány órát külön töltök a gyerkőcöktől. Főleg, hogy ilyen f...s az idő... Amikor betegek voltak a múlt héten, és egy napot itthon kellett lennem velük, délután háromkor már teljesen kész voltam... Minden játékot végigjátszottunk, gyurmáztunk, kirakóztunk, autóztunk, vonatoztunk, és még mindig csak délelőtt 11 óra volt :o

Úgyhogy most, hogy már dolgozom, sokkal könnyebben elszórakozgatunk délután 3-tól.

Szerencsére meggyógyultak, Bernát még összeszedett némi fülgyulladást, de már az is rendben. Folyik még az orruk, de hát az egyáltalán nem számít bajnak.

Cat,

És azért nem jött be az aquadoodle, mert veszekednek a vonaton? Mert én nem vonatosat akarok nekik venni, hanem simát, pont a verekedések elkerülése miatt. Egyébként a rajzolás sem jön be nekik?
Még nem vettem meg, mert ez már nem fért bele az e havi költségvetésembe, de decemberben meg akarom rendelni.
Viszont megvettem már a Bruder Jeepeket, és azok nagyon tutik :lol:

Edti,

Most egy kicsit elgondolkodtam, hogy inkább kettő kicsi AD-t kéne venni??!!??!

Gyöngyi,

Nagyon jó a babakocsitok! Főleg a lányok sapkája! Én olyan cikinek tartottam ezt a sapkát gyerekkoromban, de most látom, hogy tök hasznos.

Kata,

Nálunk tegnap volt baleset: Bernát fellökte Ambrust, és szétcsapta a száját. Vérzett, ordított szegény. Én attól rettegek, hogy egyszer nehogy olyat essen, hogy kitörjön a foga :(

Detti

Ja, és Bernát nem harapott már a múlt hét óta a bölcsiben :lol:

KépKép
kiliman

Nekem rajzolni sem szeretnek az aquadudlival. :( Nem tudom miért, lehet mert nem színes, meg nem a kisasztalnál használjuk, hanem a földön. Ki tudja? Sokkal inkább szeretnek rajzlapra filccel a kisasztalnál rajzolni. Na és ez sokkal olcsóbb is.

Csak csatlakozni tudok Dettihez. Én már begolyóztam volna itthon a fiúkkal. Így hogy eljárok dolgozni, este sokkal elviselhetőbb a dolog, pedig akkor ezek meg pörögnek ezerrel, megy az ugrálás, ordibálás.
Főleg amióta nem lehet játszóterezni az estéket sem egyszerű velük kibírni.

Kata :)
Én is a rettegő anyák táborát erősítem, hogy mikor törik össze magukat a fiúk. Ráadásul már előre vízionálok mindig, hogy mi történhet itt meg ott velük, ha én nem vagyok ott vigyázni rájuk. Pl. mentem hétfőn értük a zeneoviba, és néztem az ovit kintről, és azt láttam, hogy minden szobából kb 20 lépcsőn lehet az udvarra lejutni. Na rögtön rettegéssel töltött el, hogy ezek majd lelökdösik egymást a lépcsőn, amikor ki lehet az udvarra menni, ha ide fognak oviba járni. Hogy lehet ilyen barom módjára építeni egy ovodát?
A betegségeknél is görcsbe rándul a gyomrom, ha hallom éjjel a szobájukból, hogy valamelyik elkezdett köhögni. :( Persze azért is van az aggódás, hogy hogy fogom megoldani a felügyeletüket, megint hány napot fogok a munkából hiányozni. :(

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat!
Csatlakozom!!!
Én is rettegek, ha már köhögést hallok.Például most vasárnap is Atika elkezdett köhögni (csúnyán, mélyről) hétfőn vittem is a dokihoz, most meg Anyóséknál vannak, mert nem tudok eljönni a munkából. :(
Minden másnap megyek oda aludni, mert egy kicsit sok lenne minden nap oda-vissza 40km kocsikáznom.Főleg este, mert tegnap olyan köd volt, hogy elég volt kibírnom azt a 7km hazáig.

Detti!
Tudom-tudom, hogy ír a párod, csak poeénnak szántam. :)
Ja és nekem is itt volt az ideje a munkába állásnak, mert nem bírtam volna már sokáig!!!

Gyöngyi!
Édik a csajok.Nálunk is nagy kedvenc a talicska.Mostz ősszel elég sokat fuvaroztam őket, amikor a falevelet szedtem össze.

Vikóka!
Jobbulást nektek!!!

Judyt
KépKép
judyt

Cat!
Nagyon boldog névnapot kívánok Olinak!!!!!

Judyt
KépKép
judyt

Cat, Edit,

Boldog névnapot az Olivéreknek :lol:

D.

KépKép
kiliman

Edit és Cat!

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Olivéreknek!!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Cat :) Edit :)

Isten eltesse az Olivereket!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!

Köszönöm Oli nevében is a jókívánságokat!

Ez az aquadodli tényleg nagy fejtörés nekem is!Na még van egy hetem,hogy okosabb legyek!!! :shock: De én azt hiszem, megkockáztatjuk a sima rajzolóst!!!Illetve ha itthon lehet nyomdásat kapni,akkor azt.
A bezártságot meg a hosszú délutánokat én is csak úgy viselem el,hogy a fiúk sokat vannak anyóséknál.Ha nincs az uram,akkor délután 4-től 6-ig ott van,én meg a Dáviddal tanulok.Így közben a házi munka is halad!Meg a piciknek is egy kis változatosság!!!

Detti!
Te honnan rendelnéd meg?Tudsz valami olcsó beszerzési forrást?
Ajándékon még nem agyaltam ennyit! :oops:

Vikóka!
Ez a konyha olyan,amiből folyik a csapból a víz,meg valami hangot is ad a tűzhelye?(most ilyet láttam!)

Cat!
Boldog névnapot Olinak!!!

Betegeknek jobbulást!
Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Edit,

Most elgondolkodtam két kisebb aquadudlin (ahogy Cat mondaná :lol: ). Én innen fogom rendelni:

http://toystore.hu/shop/product.php?kez ... d589d32db9

Ha veszek két 3690 ft-osat, akkor ott vagyok, mintha egy db 7289 ft-osat vennék, és talán akkor nem veszekednének. Nem tudom... Majd még eldöntöm.

Baba,

Neked meg ezt találtam, ha még aktuális:

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=250037

Ja, és képzeljétek, Ambrus elénekli tök egyedül a Tél apó itt van-t! Tegnap arra lettem figyelmes, hogy miközben tologatja a kisautót, valamit dudorászik. Aztán hallottam, hogy mit énekel :lol: :lol: Tökre meglepődtem, mert én csak a Hull a pelyhest énekeltem nekik, de örülök, hogy a bölcsiben foglalkoznak velük, mert ezt ott tanulták.
Bernát is tudja, de csak szavakat énekelget néha.

Detti

KépKép
kiliman

Edit!
Olinak nagyon boldog névnapot!!!!!

Judyt
KépKép
judyt

Köszönjük szépen lányok a köszöntéseket!

Olinak boldog névnapot kívánok!

Judyt :)
Jobbulást Atikának! Ez elég szarul hangzik ez a 2 napos láthatás! Rosszul lennék! :? :?

Nagyon úszom a munkával, szívok. Majd jövök ha tudok.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat, Edit
utólag is nagyon boldog névnapot kívánok az Olivéreknek!!

Detti
Köszike!!! :D

Kép
baba888

Cat,
Edit,

boldog névnapot igy utólag is az Oliknak!

Edit,
fogok irni, és küldöm a fotót is.. képtelen vagyok kicsinyiteni, igy meg nem tudom feltenni őket.
gyerekek óriásiak már, és csak nőnek-nőnek.. aggódom a ruháik miatt:)

Lilla,
macipark részemről OK tavasszal!!!! Jó lesz összefutni:)

Őrület, hogy mindenki már a karácsonyi ajándékokat gyüjti...??? Én még nem vettem semmit... ötleteim vannak csak. De ez a szerelőpad meg a konyha, hát, mindent überelnek.

Annamari,
én Thomas vonatot, fémet, eredetit a Tesco-ban vettem. De nyílt most egy Thomas diszkont a Gizella utca végén (Zugló), ott olcsón van temérdek Thomas-os cucc, játék, vonat, pálya, stb. Eredetiek.

Decembertől én is 8 órában dolgozom.. vége az aranyidőknek itthon.. Kicsit szomorú, de várom is.
Sziasztok

Kép
nettke

Sziasztok!

Na akkor gyorsan fel is dobom Nettke fotóit!!!!
Aztán majd később jelentkezem,csak most széjjel vagyok esve!Holnap vendégek jönnek,vasárnap mi megyünk vendégségbe.Hétfőn meg visszük Olit sebészeti kontrollra!Szorítsatok nekünk,hogy minden rendben legyen (én nem látok nála gondot,de... akkor leszek nyugodt,ha a doki is ezt mondja).

Szóval Nettke gyerkőcök:
Kép

Kép

Aki nem ismerné őket,annak mondom: a kisfiú Benike (Benjámin),a két kislány Sári ( a magasabb) és Nati (Natália).
Ugye Nettke jól gondolom???!

Edit

Kép

Kép
edit73

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen

Nettke :)
Nagyon szépek a gyerköcök! Beninek ezt a kópé fejét imádom. :D Mindig szimpatizál a fiúkkal, igazi partner velük minden "rosszaságban". :lol: :lol: Pénteken is az öltözőig kísérte őket. :D

Cat
Kép
cateye

Köszi Edit! Jól tudod Te! kösz a kicsinyítést.. és jó vendégeskedést!

Köszi Cat! Nem is tudtam h Beni jóban van a fiúkkal.. Mindig olyan kis magányos farkas! örülök neki!

Kép
nettke

Sziasztok,

A fiaim hol fára másznak, hol meg a fáról lehullott levelekben fürdőznek :lol: :lol:

Kép

D.

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Utólag is köszönöm mindenkinek Oli nevében a jókívánságokat!!!

Nettke!
Nagyon beégtem volna,ha rosszul emlékszem a csajok!!!
Már kétszer is írtam neked e-mailt,de ez a nyomorult freemail napok óta sz@rakodik,így nem tudtam elküldeni.
Tali január 5--én?

Detti!
Valld be őszintén,hogy ezt a halom levelet a fiúkkal gyűjtetted össze?!!!Édes nagyon!!!Ambrus van pirosban? (bocs,ha nem ismertem fel!).Olyan édi azzal a 4kis fogával,ami kivillan a szájából! :lol:

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Mi is nagyon sok BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK AZ OLIVÉREKNEK - így utólag is. ( :oops: :oops: :oops: )

Megvagyunk, csak az elmúlt 2 hét húzós volt.
Úgy gondoltam, hogy az eddigi lemaradásaimat egy csapásra pótolni tudom, de sajnos nem így volt.
A sok szabadidőben először lubickoltam, aztán meg ráfaragtam.
A túlzott tempó kidöntött a sorból. Úgyhogy nálunk én voltam az ügyeletes beteg. Valami vírus megtámadta a gyomromat. A szülési görcsök néha eltörpültek a gyomorgörcsök mellett.

A gyerkőcök jól vannak, remélem így is marad, mert az oviban bizony a csoport létszámon látszik, hogy megjöttek a bacik...

A karácsonyi ajándékok még csak fejben vannak meg, de jövőhéten mindenképpen szeretném megvenni őket.

Télapóra könyveket kapnak, nagyon szeretik őket, bízom benne ez most is így lesz. Zsombi a Thomas nagy könyvet kérte, Zsófi pedig Barbi hercegnőset. Kristóf meg Angol foglalkoztatót, bár Ő annyira nem kérte....

Kata!

Boldog névnapot Neked!!!!

Detti!

Én sem tudom melyik-melyik...Tipp ugyanaz mint Editnél.

Nettke!

Olyan kis önállónak tűnnek a külön asztalkájuknál.
Hogyan bírja egyedül a csajok között?

Lilla!

Odaért a CD? Nem tudtam már utána írni, kész voltam. Dávid köhögése remélem megszünt.
Meglesznek hamarosan az új részek is.

Csajok!

Ha valakinek kell a Thomas hosszú rész, vagy majd az új részek jelezzen nyugodtan, küldöm.

Én is dobok képet, ez friss:
Kép

További szép vasárnapot mindenkinek:

Meme
szinta

Meme

Ne haragudj!!! olyan bunkó vagyok! Persze, ideért a Cd, azóta ki se vettük a gépből. :wink: Tetszik nekik nagyon. :D

A köhöégs nem múlt el, sőt, most megérkezett hozzá a nátha is- sztem pénteken kapták el a pulmonológusnál. :shock: Ennek már sose lesz vége!!!! Már 5 hetes a kis uncsitesó és még mindig nem látták, azóta szinte egyfolytában betegek!

Hú, elég vacakul lehettél, szegény Te!!! Az is csoda, hogy az ovisok még talpon vannak!

A kép persze remek, mint mindig. De hát ilyen szép kölkökről nem is lehet rosszat csinálni, nem? :wink:

Mikulásra mi is könyvet..... ééés nyomdát! Jól meggondoltam én ezt?!! :?

Új Thomas részek? Jöhet!!! Hány csere-Dvd-t küldjek? Lassan sztem sikerül megíratni a tornádat is. 8)

Nettke

Majd küldd át a számodat valamikor, hogy ha megint eltűnsz, tavasszal meglegyen. Bár, a macipark- program még odébb van... :(

Gyerekek tündériek és mekkorák a lányok! Nem csoda, hogy Benike magányos farkas- nőuralom van rendesen, mi? :wink:

A pulmonológus-sztorinkat holnap megírom- hátha másnak is hasznára lesz. :)

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?