Sziasztok,
Vikóka,
Nekem nagyon jót tett, hogy visszamentem dolgozni, és néhány órát külön töltök a gyerkőcöktől. Főleg, hogy ilyen f...s az idő... Amikor betegek voltak a múlt héten, és egy napot itthon kellett lennem velük, délután háromkor már teljesen kész voltam... Minden játékot végigjátszottunk, gyurmáztunk, kirakóztunk, autóztunk, vonatoztunk, és még mindig csak délelőtt 11 óra volt
Úgyhogy most, hogy már dolgozom, sokkal könnyebben elszórakozgatunk délután 3-tól.
Szerencsére meggyógyultak, Bernát még összeszedett némi fülgyulladást, de már az is rendben. Folyik még az orruk, de hát az egyáltalán nem számít bajnak.
Cat,
És azért nem jött be az aquadoodle, mert veszekednek a vonaton? Mert én nem vonatosat akarok nekik venni, hanem simát, pont a verekedések elkerülése miatt. Egyébként a rajzolás sem jön be nekik?
Még nem vettem meg, mert ez már nem fért bele az e havi költségvetésembe, de decemberben meg akarom rendelni.
Viszont megvettem már a Bruder Jeepeket, és azok nagyon tutik
Edti,
Most egy kicsit elgondolkodtam, hogy inkább kettő kicsi AD-t kéne venni??!!??!
Gyöngyi,
Nagyon jó a babakocsitok! Főleg a lányok sapkája! Én olyan cikinek tartottam ezt a sapkát gyerekkoromban, de most látom, hogy tök hasznos.
Kata,
Nálunk tegnap volt baleset: Bernát fellökte Ambrust, és szétcsapta a száját. Vérzett, ordított szegény. Én attól rettegek, hogy egyszer nehogy olyat essen, hogy kitörjön a foga
Detti
Ja, és Bernát nem harapott már a múlt hét óta a bölcsiben