Új privát üzeneted érkezett!

Mvirág,
nekünk Pesten a Madarász utcai Gyerekklinika szakrendelőjében csinálták. Azt nézték, hogy a tejre, meg a tojásra vannak-e antigének a vérében. Na ugye akkor mi már közel 9 hónapja diétáztunk, persze, hogy nem volt, de ha valaki nem diétázik, és allergiás, akkor kimutatja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili- Hátha ma éjjel!? :) A hoemo bogyót mire szeded? És mit?

Thymi- De jó Neked, hogy szereted a telet! :? Én csak akkor, és addig ha síelni vagyunk vagy korizni valahol...
Ez tök jó, hogy ilyen ügyesen szokik a kislányod a bölcsibe! Akkor Ő valószínű, hogy igényli a közösséget. És jót is tesz Neki. Egyébként hogy- hogy beírattad bölibe? Dolgozol? Vagy csak Te is észrevetted, hogy igényli a gyerekeket?

Sajnálom Dóráékat a vérömleny miatt! :( Akkor ilyenkor mikor van kilátás a hazaérkezésre? Elhiszem, hogy "szerelmes" a kisfiába! Ez érthető! :lol:

Kép
estelle26

Még egy kép rólunk, pocakról. Remélem, hogy az utolsó. MA már nagyon mennék.....

Éva, a homeobogyót szülés előtt kell szedni, segíti elvileg a tágulást. Dóra adta, ő már későn vette.
Neve: caulophyllum 9ch

Kép
birolili

Éva, még nem tudni, h. mikor mehetnek haza Dóráék. Lehet, h. holnap, de lehet, h. addig nem, míg van ez a vérömleny. Ha kitisztul, akkor nem kell beavatkozás, de ha nem, akkor igen. :( Már oxitocint is kapott. :(
birolili

Sziasztok!
köszönöm MINDENKINEK a bókokat, teljesen elolvadtam :oops:
Na De lányok!!!! Ti is kergethetitek ám majd az udvarlókat, csak Levit neeee! :lol: :wink:

Lányok, tudtok nekem segíteni? szeretnék tanulni valamit, de munkaviszonyom van, akkor is támogat a munkaügyi kp? azt tom, hogy a kismamákat igen, de így is?

Lina!
Ne haragudj rám, hogy nem tudtalak hova tenn :oops: i, de Lili van kirakva itt, az ő arcát akkor meg nem láttam még, de róla tuti felismertelek volna, télleg nehari :oops:
Nem tudod, hogy hol van közelebb ez a biorezonancia vizsgálat?
vagy pesten hol van?
mert decemberben megyünk fel börzére, de hétvégén.

Hajny!
Hát ez véletlen volt szted?
Hogy utána is taliztunk?
Egyébként én is hasonló gondolkodású vagyok, már amennyit leszűrtem ennyi idő alatt!

MVirág!
Nem te voltál véletlen a leányzóval a múlthéten Kovács dokinál?

Lili!
és honnan tudjuk, hogy télleg a Te pocid van a képen :?: :lol: :lol:
Botika! tessék kibújni! ANYA már szeretne látni!

Kép
adrienn021

Lili, :lol: :lol: :lol: ,mekkora pocak!
Dóráéknak kitartást!

Hajny, tisztára meglepődtem,mikor olvastalak, de közben kiderült, h mégsem, de akkor mi van Veled???

Dettus,nagyon nagy gratula Nektek!

Virág,milyen a munka? Panka és Beni hogy bírják a bölcsit?

Allergiaügyben csak annyit szeretnék írni,h most olvastam a Petőfi Népében,h keddenként van az Izsáki úti Kh-ban szakrendelés, Szegedről jár ide egy doktornő.

Kép
seriff

Sziasztok!

Lili
az álmok nem hazudnak!Ilyenkor legalábbis ne,ha Virág megálmodta,akkor így legyen!

Virág
hogy vagytok?Böli hogy tetszik a gyerekeidnek?Dolgozol,sikerült valami?

Dorának remélem nem kell mütét,csak jönnének már haza.

Barnus 4 hét alatt 4 cm-t nött,60 dekát hízott,nem rossz szerintem. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adri,
Még azt tudom, hogy Lajosmizsén is van valamikor, de a neten biztos találsz infót róla. Amúgy én a vérvételt tartom igazán mérvadónak, csak azért csináltattam előtte ilyet, hogy ha semmit nem mutat ki, akkor lehet, hogy csak aggódom. De olyan szinten reagált a tejre az a kütyü, hogy csak na, ezért léptünk tovább.
Nagyon remélem, hogy jövő hét pénteken feloldják, és kinőtte Lili.
Amúgy dehogy haragszom :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lili-Olyan édes a pocakod!!! :D Ok, mostmár jöjjön Andris, de azért egy picit hiányozni fog a poci, nem? Én most el sem tudom képzelni még, hogy pocó nélkül ébredjek! :D
Nekem ilyen jó "hőérzetem" még nem volt soha. Abszolút nem fázom! Eddig mindig Tamás melegített, most fordítva van.Ez csak egy előnye a pocis állapotnak, de sok van még!
Bár a végén már biztos megkönnyebbülés is! Ezt csak Ti tudjátok, akik már szültetek!? :)
Dora oxitocint kap? Az mire jó? Szegényeket engedjék már ki! :(

Kép
estelle26

Sziasztok!

Adrienn!
Köszi a hiányolást! Jól vagyunk, Levinek igyekszek minden nap rostot adni, jó sokat. Nagy betyár már. Mindent beszél, már önálló kis humora is van. Pl. evés közben ásított, erre mondtam neki, hogy te álmos vagy.
Erre ijedt képpel azt válaszolta, nem vagyok álmos csak így csináltam - és tátogni kezdett :D :D :D
Vagy kérdeztem tőle, hogy lehet ilyen disznóólat csinálni, nagy ártatlanul felelte: így!
A te Levid jól van? Gyarapszik már?

Nagyon édi! Ja és nagyon nagy. Olvastam a többi vele egykorú gyerkőc méreteit , hát van különbség.
104-es ruha némelyik kicsi, 18 kg, 27-es láb!!!!!!!!!! :D :D :D Egy mostani kópé kép, a barátjával, és két újszülött fotó :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Judit,
tényleg óriási méretei vannak a fiadnak, ha belegondolok, hogy egyidősek Lilivel. 83 centi (de még a 80-as ruci azért jó, némelyik 74-es is, de már azért van 86-os is :lol: ), 12 kiló, és 21-es a lába. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Az apja is 2 méter, én 176 cm vagyok. Valószínű, hogy a 2 métert ő is eléri de inkább túl is szárnyalja.
Nem győzöm ruházni. A cipekedésről nem is beszélve. Bicikliülésbe, autóülésbe stb.
Tegnap is egy idegen megemelte, nagyot nyögött és azt mondta hogy Ólomkatona. :D :D
Nem néz ki azért 18 kg-nak. Olyan 14-15-nek gondolják. Nagyon nehezek a csontjai, izmai - olyan tömörek.......
Nem duci, mindenki azt mondja pont jó.
Én jobban örülnék ha átlagos méretekkel rendelkezne. Persze így is imádom és nagyon büszke vagyok rá.

A kislányok amúgy is könnyebbek, a Lili biztos kis ari baba.
Levivel biztos nagyobbak lesznek az elvárások az oviban is.
Néztem a héten is, hogy nem nagyobbak az ovisok mint ő!
A 3-4 éveseknek való ruha néha kicsi neki, 4-5 évesre valót kapott most is.

Balázs is nagy lesz, a doki az UH láttán mondta, hogy hoztuk a formánk és a kiskönyvembe beírta, hogy nagy magzat!!!!! :)

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Sziasztok!

Lili, mi újság, pocaklakó még mindig a pocakban?

Donoé, szépek a gyerkőceid!

cukker: megsírattál, én is megpróbálok segíteni. Gyönyörű és szomorú egyben.

Csajok mikor van aprók tánca? Én már nagyon régen nem voltam.
Találkozhatnánk ott!

Évi

Kép
Kép
kisévi

:)
birolili

Lili,

Mi ez a mosolygó figura, táncsak nem indultok????

Kép

Kép
nyhk

Estelle
Akkor még úgy volt h megyek vissza dolgozni, amikor beiratuk…Mikor kaptuk az értesíttőt h felvették, kb akkor tudtam meg h babát várok. Amúgy meg nagyon kell neki a társaság, sokat van felnőttekkel és nem nagyon tud mit kezdeni a kortársaival, csak a nála nagyobbakkal és főként a fiúkkal….(haj…mi lesz később?)

Lili
Jó nagy a babalakás! Még 5 nap?

Judit
Jó nagy a fiad! Gyopi sem kicsi (lányba)…91 cm, 23-as láb (12 kg-modell alkat lesz a drágám) …nem értem kire ütött? Nem vagyunk túl magasak (163,175) Talán a postásra?

Hajni
Mi újság az ujjaddal? TP?

Kép
Kép
Kép
thymi

juditkecskemét- De gyönyörű újszülött volt Levi! :) Az a sűrű fekete haj!Most is nagyon aranyos kis pofa!A méretei pedig nem csoda, hogy ekkorák, mert Ti is "nagyok" vagytok a férjeddel. Lesz belőle egy jó kis kosaras. Éppen tegnap olvastam az Univer NBI-es csapatról, és a tagok méretei is le voltak írva...háát: Lábméretek:46-49-ig! :shock:
Szép szál legények! :) Én emlékszem 7 évesen, 19 kg-mal mentem elsőbe... :? Édes a "Hogy lehet ekkora disznóólat csinálni?" kérdésre a válasza!De nem igaza van? :D Így!Egyébként hány kilóval született?

Thymi- És a második kisfiú lesz? :) Akkor legalább lesz Annának kedvére való társaság! :D

Hajni- Ujjad??? Mi történt vele?

Lili-Mi ez a gyanús mosoly? :)

Kép
estelle26

Sziasztok!

Thymi
ááá,két nap múlva már egész jól mozgattam,érzékeny naon,majd rendbe jön tökéletesen.
Ti jól vagytok?Apa szerencsésen hazaért?

Estelle
hát nekem nem volt nagy pocim,söt,de én alig vártam hogy legyen már meg Anna.Nem szerettem a terhességet,lehet a másodikat már jobban fogom élvezni.
Ja,az újjam.Kis baleset féle,elcsúsztam és visszahajlott az újjam.Bal kezem mutatóújja.Be volt dagadva,alig mozgott.

Ser
azt beszéltük a dokival,nögyógyival,valószínü ez olyasmi lesz mint az álterhesség.Az agyam kombinál,a testem dolgozik,a Barnusra elég ránéznem,elolvadok,naon akarok olyankor sajátot,és az agyam elkezdi irányítani a testemet.Így ez olyat produkál,hogy na.Végülis én nem beszélem be magamnak a terhességet,mert késöbb szeretnék.Hát,a hányinger elmúlt,a cicim néha feszül csak.Majd elmúlik. :lol:

Adri
nem tom mi volt az,jel vagy sem,még fogunk talizni,remélem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni- És már nem dagad az ujjad? Lehet, hogy meg kellene mutatni orvosnak, mert lehet hogy pihenteteni kellene, és munka közben nem tudod!
Igen, vannak akik kevésbé élvezik a pocakos időszakot. Én szeretem! :D
Álterhesség? Az lehet hogy nekem is volt...Mikor babát szerettünk volna, de még nem voltam terhes, én is beképzeletem a hányingert, szédülést. :) Anyu már nem hitt nekem. :(
Ezek azért érdekes dolgok! Innen látszik, hogy a fejben azért sok minden eldől! :roll:

Kazi_Majd ha kipihented a hétvégi bulit, tegyél fel képeket, meg a tortát is jó lenne megnézni! :) Miri volt oviban? Ügyes volt?Ja, mit kapott az óvó néniktől csütörtökön?

Lili-Mi a helyzet?

Kép
estelle26

Itt vagyok, a mosoly arra utalt, hogy a nyákdugó eltávozott. Zsófival is így kezdődött...... sztem éjszaka most már lesz vmi. Remélem. HA nem, akkor holnap. De úgy örültem, mikor láttam. Igaz, még csak egy darabka..... bocsánat, ha naturalisztikus vagyok. :oops: Úgy várom már, h. legyen vmi......

Dóráék ma mehetnek haza. :) Kaptam ma d.e.-t az sms-t.
birolili

Thymi, mi az, h. jó nagy a babalakás? :roll: Nem értem.....
birolili

Estelle
Bízom benne h Gyopi jól viseli majd ha jön a tesó...

Hajni
Szerencsésen hazaértek tegnap este. Keresztmami (Zsolti így hívja a keresztanyját) nagyon ki van. Hát együtt élték le az életüket. Sztem nagyon le fog épülni.
Jól vagyunk amúgy köszi! Remélem Gyopi megy már szerdán bölibe. Így is félek a kieséstől...

Lili
Nagy a pocid :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Estelle!
kicsit belekavarodtál itt a nevekbe! :D
Mikor mész dokihoz?

Lili!
a frászt hozod ám rám!
teljesen be vagyok zsongva!
jó lett volna beszélgetni szombaton, de hát Levivel róttam a köröket!

Kép
adrienn021

Lili :lol: ....

Kép
seriff

Sziasztok!

Lili
én is csak azt tom írni, :lol: .De jó lesz.

Bepa
nem is írtam,gyönyörü hajasbaba volt Levente,kis-nagy legény.

Thymi
nem kell félned,nem lesz semmi gond a böliben. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

ITTHON VAGYUNK! :D

Van par percem ... Andris alszik, apa most ment a mamaekhoz Katiert. :D
Koszonom mindenkinek a sok gratulaciot, jokivansagot, kedvesek vagytok! :D Csak atfutottam a hozzaszolasokat, ne haragudjatok, hogy most nem irok szemely szerint mindenkinek,

csak Mirabellnek kivannek boldog szulinapot!!!

Diohejban
a szulesrol: tenyleg gyors volt. Ejjel vettem eszre, hogy valami nem stimmel. Nemi vivodas utan fel negyre mentunk be a korhazba, pont elcsiptuk az orvosom, elottem szult egy kismamaja. Vizsgalat (ket ujjnyi), NST, kup, NST, elokeszites, 5.15-kor burokrepesztes - na ekkor jottek a jo kis fajasok, addig "elvoltam", nem engedtek felallni, hogy magasan a baba feje, szuleszno megvizsgalt, meg mindig azt mondta, hogy magasan van, ra ket percre Andris lekuldte magat egy jokora rugas kisereteben (szuleszno megdobbenve kiabalt az orvosert), majd a masodik tolasra meg is szuletett 5.55-kor. Ramtettek, nezelodott a nagy szemeivel, egy hangja sem volt. :D A utomunkalatok nagyon fajtak, jobban, mint a szules. :( Utana megkaptuk Andriskat kb. egy orara, ugyesen szopizott is. :D 10-ig meg a megfigyeloben voltam, utana kerultem korterembe.

a korhazrol: nekem pozitiv csalodas volt! Az elso napot hagyomanyos korterembe toltottem, masnap delutan mehettem baba-mamaba. Ejszakara is lehoztak Andrist szopizni. Kedvesek voltak a noverek (vigasztaltak, hogy maradnom kell meg), a csecsemosok is rendesek voltak, naponta jott a kis vedono ( van meg mit tanulnia, de fiatal meg es nagyon joszandeku ), meg a koszt is jo volt. A furdobe akkor jartam, mikor a tuloldalon megkaptak a babakat szoptatni, igy joforman csak parszor volt "tarsasagom" (ja es van fuggony a zuhanyzon- ugy tudtam nincs). Szoval en meg voltam elegedve mindennel.
Borsika mindig jott latogatni, segitett mindenben - kulon koszonet neki!

Este ha alszanak a gyerekek es lesz meg erom, teszek fel Andrisrol kepeket. Tiszta Katika! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Dóra:
Köszi a köszöntőt :) Tök jó,hogy minden oké veletek és hogy a szülés is gyorsan ment!!! :D A képet kíváncsian várom!

Lili:
:lol:

Hajni:
Állterhesség?! :shock:

Judit:
Nagyon édes kisbaba volt(és most is az,csak nem kicsi :lol: ) Levi!

Évi:
Oxitocin:méhösszehúzó-szülés alatt is szokták adni,meg utánna is
Oviban minden rendben,már nem sír :) Egy kis dobot kapott(konzervdobozból és 1hurkapálcikéra erősitettparafadugó az ütő-ötletes :) )
kazi

Sziasztok!

Balim, Marcinak utólag is boldog szülinapot kívánok!

Dóra, örülök, hogy jól vagy, boldog vagy! :D Várjuk a képeket kicsi Andrisról.

Kazi, hogy neked milyen figyelmes férjed van!

Lányok, akikkel az aprók táncán találkoztam. Jó lett volna veletek beszélgetni, de Flóra csak úgy volt hajlandó táncolni, ha én is ott vagyok mellette. Így ugrott a dumcsizás.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille:
Legyen is! :lol:

A képek:(bocsi aki már unja :roll: )
Kép Kép Kép Kép
kazi

Sziasztok!

Dora!
De jó hogy itthon vagytok,üdv a kétgyerekes anyukák közt.Beszélek én,nekem csak egy van.Naon kíváncsi vaok Andrisra! :lol:

Kazi
még mindig csudiszépek vagytok,Lari tündér a fotón,jó kis buli volt ahogy látom. :lol:

Estelle
már nem dagad az ujjam,nem kell orvos,csak végszükség esetén megyek oda. :lol: Ez szerencsére nem volt az.

Don
viszont neked kellene menned,tod,tüdöszürés?Mikor is mész?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dóra, üdv itt is! :) Legyetek nagyon boldogok! Olyan jó, h. otthon vagytok! :)

Kazi, gyönyörűek a lányok! :) Még mindig. Nagyon hasonlít Rád Miri! És örülök, h. már nincs gond az ovival!

Judit, nem semmi méretek! :shock: Szép legény. :) Az újszülött képe.... :) nagyon helyes!

Pille, Veled is jó lett volna beszélgetni! De majd máskor! :) :wink:
birolili

Dóra,üdv otthon! Katika mit szól a tejóhoz? Jobban vagy? És mesélj, hohy érzed Magad 2gyermekes anyaként?
Férjed még marad otthon pár napot?

Lili??? Mi újság? Hétvégén telihold lesz...ha előbb nem is akkor tuti ittlesz Boti is!

Kép
seriff

Sziasztok!

hát ez egyre rosszabb, mi lesz velem tél végéig?

Dóra!
Örülök, hogy otthon vagytok! mi volt ez a kis gond, megoldódott?

Kazi!
szuperek vagytok a képeken!Majd viszem udvarolni ám Levit!!!

Pille!
Ti is ott voltatok?
sajna nem ismertelek meg! :roll:

Kép
adrienn021

Ser, itt vagyok még. Nincs semmi. Egész nap éreztem a derekam, alhasam, sürögtem, forogtam, hátha.....de nincs semmi. Jó lenne, ha éjszaka...... most totál üres a gyermekágy, vagyis nagyon nagyon kevesen vannak. Most jó lenne szülni......
birolili

Mi van Cukkerral? Most olvasom kisévi hozzászólását..... miért síratta meg? Nem értem. :roll: :oops: Vki elmagyarázná?
birolili

Lili!
az elöző oldalon írt egy oldal címét, amit ott látott, azon sírt.
én nem néztem meg, mert nagyon felkavar az ilyen :oops:
Ha jól sejtem beteg kisgyermeknek kértek segítséget.

Kép
adrienn021

Értem. Hogy vagy Adri? Mi ez a depi? Rázd fel apátokat! :) :wink:
birolili

Lili! Remélem ez már nagyon a vége:)

Dóra!Örülök hogy otthon vagy!! Jobban vagy, vannak fájdalmaid?Magától rendeződött a dolog. Kati??? Gondolom most nagyon bújik Hozzád?

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

lili-látom hamarosan szülni fogsz.Nagyon szoritok nektek! :wink:

hajni-minden ok veletek? :roll:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Lili, mennek a drukkok! :D Es ne izgujjaaal mán! :wink:

Dettuseknak innen is gratulalok! :wink:

Adri, Bepa: priviben majd szivesen megirom, ide nem. :wink:

Ser, koszonom jobban vagyok sokkal! :D Foleg, hogy vegre itthon vagyunk! :wink:
Katikanak nagyon tetszik a kisteso. :D Nezegeti, simogatja, ismerkedik. :D Remelem kesobb is igy marad.
Erdekes, hogy kevesbe bujik. Talan kicsit haragszik ram, hogy itthon hagytam. :( Bizom benne, hogy helyre razodik a kis lelkivilaga - pl. az altatas sem volt most bokkenomentes, negyen fekudtunk a franciaagyon, vegul ket perc alatt elaludt (teny, hogy faradt is volt nagyon).
Parom meg marad a heten, o volt itthon Katival, meg jott anyosom, persze anyu is segitett. Nagyon boldog, hogy a szulinapjan szuletett Andris. :D

Par fenykep, aztan megyek aludni, mert ki tudja milyen lesz az ejszaka... :lol:

Andris fel naposan
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ezt a kepet Borsika csinalta :D
Kép

Ismerkednek a tesok:
Kép

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kisévi!

De aranyos vagy,nagyon kedves tőled,te picikéid is nagyon szépek!!! :D Nekem van még egy,ő Barbi,14 éves lesz dec.-ben :shock: nem vagyok ám öreg :D csak itt nem fér ki a vonalzó,de Kaziról koppintottam a nőivonalat,ott 1000 karakter,még egy karis is kifért :D S sokkal szebbek a vonalzóik!

Hajni!

Megyek ám majd :lol: de messzi is van(kb.100 méter :oops: )meg tényleg piszokul félek,hogy valami nagyon rossz lenne a papíron,inkább ne tudjak róla :shock:

Dóra!

Csodaszép Andris,Katika nagyon ismerkedik vele a képen,bizti imádni fogja :D Amit Borsika csinált,nagyon édi,mintha mérges lenne :lol:

Dettus!

Gratulálok pici pocaklakóhoz! :D

Kazi!

Abszolút nem untatsz szerintem senkit ezekkel a gyönyörű képekkel!Milyen szép tortája volt! :D
Vendég

Lili!

Nagyon-nagyon drukkolok nektek,gyors szülést,s kevésbé fájós varrást kívánok,mint Dórának!!! :DNekem Donáttal szombat este 1/2 8-kor ment el a nyákdugó,s hétfő este 19.48-kor sírt fel a drágám.
Vendég

Kép Kép Kép

Ha nem baj,én is teszek fel képeket,Donát azért vág ilyen furcsa arcot,mert megpróbálta egyensúlyozni a fején a kistálat,ma robotosat játszottak :lol:
Vendég

Dóra,
nagyon édesek a babácskák, hú, Andris milyen szép kisbaba, mintha nem is akkor született volna.
És végül milyen volt az éjszaka?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Don, de édesek a gyerekek! Az 1. kép.... :D Elvarázsollak Téged. :D Piszok jó. :)

Dóra, de cuki volt Katika! :) Hogy megnézte az új jövevényt. :D Te is jól nézel ki rajta! :wink: Milyen volt az éjszaka? Zsófi érez vmit, kelt tegnap is és most is éjjel....

Velünk minden rendben van....várunk. Apa Pesten van ma......újabb nyákdugó darab távozott........
birolili

Sziasztok!

Lili
de jó lenne meglenne ma a baba!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Lili!
Sajna ezzel nem lehet mit kezdeni, vannak jobb és rosszabb napok. Mostanában a rosszabbak vannak! :roll:
De majd meglátogatlak ha bentleszel és felvidítasz! :wink:
Várom ám az sms-ed! :wink:

Dóra!
hát gyönyörű Andrisbaba!
Sajnálom a varrás fájdalmait, nekem is nagyon fájt, de én a szülést is megszenvedtem :cry: . A végén nem voltam magamnál, így nem tudom milyen volt Levi amikor kibújt :cry: :cry: :cry:

Hajny!
Csudaszép lett Mirabel tortája! Igazán kitettél magadért!

Kazi!
Milyen aranyos apájátok van! Rózsa! :lol:

KisÉvi!
Mi van veletek, mikor jöttök sétálni?
Nézd meg az iwiwedet!

Lina!
én hiába írtam be a keresőbe a biorezonanciát, nem találtam semmit, csak cikkeket adott ki :?

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Megint csak kicsit vaok,Barnus az ölemben,nővérem a Ricsivel a balesetin,eltört a csuklója éjjel.

Dora
naon szépek vagytok,szép nagy fiad van,de jó hogy Katika ilyen jól fogadja. :lol:

Don
tök jó képk,fedő van Donát fején ?

Mennem kell,később jövök még.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny!
HOgy történt?
Ricsi a nagyobbik fia tesódnak?

Kép
adrienn021

Vissza: Lakóhely szerint