Sziasztok!
ITTHON VAGYUNK!
Van par percem ... Andris alszik, apa most ment a mamaekhoz Katiert.
Koszonom mindenkinek a sok gratulaciot, jokivansagot, kedvesek vagytok!
Csak atfutottam a hozzaszolasokat, ne haragudjatok, hogy most nem irok szemely szerint mindenkinek,
csak Mirabellnek kivannek boldog szulinapot!!!
Diohejban
a szulesrol: tenyleg gyors volt. Ejjel vettem eszre, hogy valami nem stimmel. Nemi vivodas utan fel negyre mentunk be a korhazba, pont elcsiptuk az orvosom, elottem szult egy kismamaja. Vizsgalat (ket ujjnyi), NST, kup, NST, elokeszites, 5.15-kor burokrepesztes - na ekkor jottek a jo kis fajasok, addig "elvoltam", nem engedtek felallni, hogy magasan a baba feje, szuleszno megvizsgalt, meg mindig azt mondta, hogy magasan van, ra ket percre Andris lekuldte magat egy jokora rugas kisereteben (szuleszno megdobbenve kiabalt az orvosert), majd a masodik tolasra meg is szuletett 5.55-kor. Ramtettek, nezelodott a nagy szemeivel, egy hangja sem volt.
A utomunkalatok nagyon fajtak, jobban, mint a szules.
Utana megkaptuk Andriskat kb. egy orara, ugyesen szopizott is.
10-ig meg a megfigyeloben voltam, utana kerultem korterembe.
a korhazrol: nekem pozitiv csalodas volt! Az elso napot hagyomanyos korterembe toltottem, masnap delutan mehettem baba-mamaba. Ejszakara is lehoztak Andrist szopizni. Kedvesek voltak a noverek (vigasztaltak, hogy maradnom kell meg), a csecsemosok is rendesek voltak, naponta jott a kis vedono ( van meg mit tanulnia, de fiatal meg es nagyon joszandeku ), meg a koszt is jo volt. A furdobe akkor jartam, mikor a tuloldalon megkaptak a babakat szoptatni, igy joforman csak parszor volt "tarsasagom" (ja es van fuggony a zuhanyzon- ugy tudtam nincs). Szoval en meg voltam elegedve mindennel.
Borsika mindig jott latogatni, segitett mindenben - kulon koszonet neki!
Este ha alszanak a gyerekek es lesz meg erom, teszek fel Andrisrol kepeket. Tiszta Katika!