Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme

Kismica!

Az elején én azt mondtam, hogy akár hármasikrek is lehetnének, neked meg van tapasztalatod, úgyhogy még könnyeben fog menni, nyugi! :)
Összehasonlítani ugyan nem tudom, nyilván nehezebb mint eggyel, de én mindig úgy éreztem, hogy akinek nincsenek ikrei máshogy gondolja nehéznek, mint valójában. Szerintem a technikai dolgok 8pelenkázás, szoltatás, öltöztetés, séta...) csak szervezés kérédse, de a legnehezebb most, kibírni a folytonos egymás piszkálását, a veszekedéseket :twisted:
Egy szer egy barátnőm megkérdezte (neki csak egy kislánya van), hogy "Nálatok mindig ilyen hagzavar van?" hát, sajna igen :( Csend egy pillanatig sincs. Ezért van az, hogy mióta gyerekeim vannak, imádom a csendet :)
ditke62

Kincs: Én 21 hónapja szültem a klinikán :D Megmondom őszintén nem tudok mit kiegészíteni az előttem írókat, szinte minden így volt nálunk is. Nálam volt fogadott orvos, szegényt ügyelet utáni éjjelen vasárnap kirángattuk otthonából ( ráadásul vidéki :!: ) A szülésznőt nem fogadtam, de mázlim volt, mert pont egy ismerős volt ügyeletben, akiről nem is tudtam, hogy szülésznő :lol: Nagyon jó volt vele, most valószínűleg fel fogom keresni, remélem el tud vállalni. Dokival együtt "ügyeskedtek", ezért egyikre nincs panaszom. A kaja pocsék volt, egy konyháról hozzák, ezért zöldborsó, karalábé, zöldbab voltak szemészetre és szülészetre is :evil: Anyukám hozott be mindig kömény levest meg mást. 2 ágyasban voltam, engem pl. nem zavartak a látogatók, ugyan úgy tudtam pihenni és szoptatni , csak másik oldalra fordultam, én is szerettem, ha van valaki velünk. Persze 1-2 embernél nem több. Mindenkivel kezet mosattam rögtön.

Sok örömöt kívánok a terhességedben és továbbá a babázásban!!!

Most nálunk is izgi van, egyre közelebb a szülés, bár nagyon aranyos kisfiam van, igazán jó kölök :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Ditke
köszi a hiányolást, mi élünk. Zsani és most mr Gréti is ovis, most igaz őszi szünet van (meg nekem elegem a folyamatos hangzavarból, most olyan csend van :D ) Petra meg nő mnt a gomba, nagyobb mint Zsani volt 3 hósan, de Grétit azért nem tudja felülmúlni. Munka ügyben van nálad valami? A csajok járnak már oviba?

Látom vannak újak is üdv köztünk. A klinika szülészetéről tudok nyilatkozni még friss az élmény. A 24 órás ügyelet után tényleg haza kell mennie az orvosnak nekem pont sikerült kifognom, pot a szülőszoba ajtajában kaptam el a saját dokimat. Megvizsgált meg átadott egy másik dokinak, de szülésre nem maradhatott mert nincs felelősségbiztosításuk olyankor. És ezzel nem nagyon mernek játszani. Amúgy a koszt... iszonyat volt a reggeli meg a vacsi ehető, de én kétszer kaptam ebédet (hétfőn 13 órakkor szültem és csütörtökön már nem kaptam mert jöttünk haza) de nem voltam olyan bátor hogy megkóstoljam mit is kaphattunk. Ja és aminek én külön örültem hogy akivel nem volt gond 72 óra után mehetett haza, az első kettőnél meg kellet küzdeni a hazameetelért. Mondjuk most Kovács Judittal nem futottam össze lehet az is benne vana dologban.

Era, Krisz, Orsi, Gabi
Merre vagytok? Mi van veletek?

Nadine
KépKépKép
nadine

Diafilm témában keresgettem, és ráakadtam erre az oldalra, Ditke hozzászólására.
Látom, vannak itt ismerős anyukák, Gabi, Kati, gratula nektek a kis manókhoz. Én Ági vagyok a Görgey utcáról (illetve már mi sem ott lakunk), Anna és Timike a két kislányom.
Ditke! Én is akarok diafilmet rendelni, nekem kb. 6 db van kinézve (eddig :) ). A Kartács utcai könyvtárba járunk, és ott beszéltem a témáról a könyvtárossal. Mesélte, hogy más is van aki érdeklődik, Jó lenne összehozni egy rendelést. Majd kérem, hogy hirdesse a dolgot. Te mennyit akarsz rendelni?
Ági
kreagi

Kedves Édesanyák, Édesapák!

A www.pszichologia.multiply.com oldalon letölthető kincseket találtok. Klasszikus zenék "babafülre" átdolgozva, melyek mellett a (leendő) szülők is ellazulhatnak, kellemesen tölthetik az időt 14. Baby Einstein zenealbum, Babazene 1-4 és még sok más. Majd lesz gyerekzene magyarul és angolul is.

Letölthetők készésgfejelsztők, játékok, kifestők is - a feltöltés folyamatos.

Már van néhány rajzfilm (Thomas, a gőzmozdony angolul, magyarul), és lesz oktatóprogram is!

Felnőttek részére könyvek.

A www.pszichologia.mlap.hu oldalon pedig lehetőség van tanácsadás kérésre. A levelekre szakképzett pszichológus válaszol. Ajánlom olyan személyek részére, akiknek egy kis bátorításra, problémáinak megoldásában segítségre lenne szüksége, de személyesen felkeresni egy szakembert valamilyen okból mégsem szeretne.

üdvözlettel, Nisreen
nisreen

Szia Ági!!!
Én Olgi vagyok, tudod, az T.Anikó sógornője :D
Hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Néhány hónapja jártam erre, azóta megszületett a kisfiam. :P
Jelenleg új gyerekdokit keresek, mert a régi nem vette észre,h a gyerek vérszegény, majdnem transzfúzió lett a vége. Pedig mondtam, h nem hízik eleget Ádám és hosszan szopizik. Semmit nem csinált, pedig ha legalább levetkőztette volna, látta volna, h elég sovány Ádám. Szerencsére mára már sokkal jobb a helyzet a neonatológusuknak hála.

Szóval a Vénkertben lakunk, és kb fél órás körzetben keresek dokit. Olyat szeretnék, aki megvizsgálja, megnézi a gyereket akkor is, ha nem betegség miatt megyünk, nem ruhában méri a gyereket, és nem csak annyit mond, h de aranyos ez a gyerek.
Előre is köszi a segítséget!

Szia Olgi!
Mi jól vagyunk. Látom a vonalzódon, már nem sok van hátra:)
Nektek nem kell diafilm?
Ági
kreagi

Ági: Nekünk hozni fog Anyukám egy dobozzal és a férjem szülei is elrakták. Így nem nagyon kell :wink:

Bizony nem sok van hátra, kezdek parázni :lol:
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!!
Én új vagyok itt és azt szeretném megkérdezni hogy A Nap rendelöről, a Battyányin, hallott e mar valaki? Dr. Bacskó György, szülész nőgyógyász és a kenézybe is dolgozik.
Kisbababát szeretnénk, remélem hamar összejön. :) :roll:
köszi
Vendég

Hello Mindenkinek!

Új vagyok itt köztetek, de már régebben is olvasgattalak Benneteket. :wink:
Két gyerekem van, fiam ovis 6 éves, lánykám 16 hós, vele vagyok gyeden. Mindkét gyereket a klinikán szültem. Orvosokkal, nővérkékkel elégedett voltam, de volt egy csecsemős nővér , aki szörnyű volt és hát persze a Kovács Judit adjunktusnő megkeseritette a kórházban töltött napjainkat. Sokszor teljesen ellentmondásos volt egy -egy dologról az ott dolgozók véleménye. :roll: Ugyhogy gyerekem etetésével kapcsolatban is ahány eü. dolgozót kérdeztem annyiféle választ kaptam. Kaja valóban nem a legjobb, nem szoptatós anyukáknak való sem a borsófőzelék, sem a karalábéleves... :(
Nekem fogadott dokim volt, akiről csak jókat tudok írni, mivel mindkét gyerekkel programozott császármetszésem volt, így szülésznőre nem volt szükségem. Persze ezt a terhességem alatt még előre nem lehetett tudni, csak a vége felé lehetett sejteni... :wink: Tömören most ennyit rólunk.

Pintyus ,
kérdezted a Nap rendelőt a Battyányin... igaz én nem jártam oda, nem is Bacskó a dokim, de csak jókat hallottam róla, és egyik munkatársam két gyereket is szült nála. Első gyereke születésénél még a Klinikán dolgozott, de második gyereknél már Kenézyben volt, és az anyuka ment a Kenézybe a doki után. Elégedett volt vele.
Hajrá azzal a babaprojekttel!!! :lol: :D

Üdv Nektek

Kép
Kép
bendor

Szia Bendor!!!

üdv itt!!!

Ha nem titok - ki volt a dokid. Priviben is küldheted.

Kép
Kép
Kép
olik22

Hali!
Eladó :
- egy teljesen használatlan kemény pelenkázólap, ami 70x 140 cm-es babaágyra tehető. 3 oldala (két oldalt és fejvégnél is) magasitott
- alig használt Pierre Cardin babahordozó/biztonsági ülés, világoskék-sötétkék színben
- szoptatóspárna
- bölcsőpárna
- Tigex elektromos mellszívó.. nagyon jó állapotban tartozékaival

Ha valakit érdekelne irjon.

Szép napot Mindenkinek!!!! :wink:
bendor

Halihó

sok sok új :lol: Üdv mindenkinek... mi régiek tényleg jól eltűntünk... :?
Én Kenézyben szültem, csak afelől vannak tapasztalataim. Bacsót ott imádják a betegei...

Ná,

ki volt az a gyerekorvos??? Akár priviben is, csakhogy jól elkerüljem...

Ági, :D
mi újság veltek? Csajszik?

Mi jól vagyunk. Petikém szépen növöget, már van két fogacskája is. Marci ovizik lelkesen. Imád járni, bár az ovónők szerint nem nagyon játszik a többiekkel, gyakrabban inkább megfigyel.Kicsit aggódom is emiat... ismeritek ez rá nem jellemző. Bár sztem az lehet a baj, hogy minden héten új beszokós gyerek van, akivel ott az apuka-anyuka és a felnőttektől kicsit szégyenlőssé válik...

Era, Orsi, Krisz, Enci !!!! Mi újság veletek????

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Csak kutyafuttában, mert este szülinapi buli van :D :D :D

diafilm: már rendeltem, de még van egy pátr amit szeretnék, ha összejön a csapat még én is beszállok.

gyerekdoki: Mi Siteryhez járunk a Thomas Mann-ra , én imádom. Mindig megvizsgálja a gyereket, nagyon kedves hozzájuk, nem tudom nincs-e messze nektek, de ha tudjátok, keressétek meg. Bár állítólag elég sok kártyája van, nem tudom vállal-e még újabb gyereket, mi protekciósok voltunk :oops:

Bacskó: imádják a nők :lol: :wink:

A lányok elkezdték a héten az ovit, elég jól alakul, kopp-kopp...

Megyek csinálok némi harapnivalót délutánra :)

Ditke
ditke62

Hali mindenkinek.

Szuper jó ez a társalgó, biztos azért mert jó a társaság. :D
Köszönöm az eddigi válaszokat Bacskoról, megnyugtattak. Nekem is nagyon szimpi volt de azért jo masoktol is hallani. :oops:

Már nagyon szeretnénk babukát. :) Remélem hamarosan sikerül.

Bendor: megkérdem az egyik barátnőmet, hátha kell neki valami a dolgok közül. Ő most babakocsi után nézeget, használtat szeretne.

szép estét mindenkinek
Vendég

Haliho Anyukák, leendő anyukák... !!! :D

Pintyus,
még babakocsival nem szolgálhatok a barátnődnek, használjuk mi is. :wink:

Karácsonyi láz átragadt már Rátok? :wink:
Hipermarketek már csillognak-villognak, kínálat van bőven, remélhetőleg mindenki megtalálja amit szeretne.
Igaz gyakorló anyukáknak még előtte a Mikuval kell üzletelnie, mit is hozzon a kis porontyoknak. :lol:

Nálunk kívánságlista van, próbáljuk teljesíteni az elérhető kívánságokat, persze módjával, mert gyerkőcnek a világ összes Scooby Doo-s játéka is kevés lenne. :P

Szép estét Nektek!

Kép
Kép
bendor

Ditke!

A címemre írd meg, milyen filmeket szeretnél még, ha szeretnél, megrendelem neked. Most összegyűlni látszik, bár még nincs nálam a lista. akrecz@gmail.com

Pintyus!

Nekem van eladó babakocsi, ha gondolod(vagy a barátnőd gondolja :) ), küldök képet róla.
kétfunkciós Bergon babakocsi, szürke színű, és nagyon szerettük, fájó szívvel, de megválnék tőle, nekünk már nem kell.

Gabi! A lányok jól vannak, februártól Timike is ovis. Épp a héten kapott jelet, a fenyőfát. Várja nagyon, mikor reggel vittük Annát, kérdezte:"Bemegyünk a mókus csoportba?" Aztán majd kiderül, mi lesz anya nélkül:)

Ági
kreagi

Üdv!

Sajnos úgy adódott, h hétfőn be kell "feküdnünk" a gyerekklinikára kivizsgálásokra. Ha volt már vki hasonló helyzetben, szívesen venném a tapsztalatait (pl. hol alszik az anyuka, hogy fürdetik a gyereket, hogyan történik a szoptatás,fejés, anyuka étkezése stb).

Előre is köszi.

Kreagi:

Nagyon köszönöm az ajánlatot, akkor várom a képet és egy árat: jancsozita@gmail.com. :lol:

Bendor: tudnál te is küldeni egy képet erröl az alig használt Pierre Cardin babahordozó/biztonsági ülés, világoskék-sötétkék színben meg egy árat. Hétvégén jön hozzánk a barátnőm es megnezne. :wink:

Amugy valaszolva a kerdesedre, kezd egy kicsit karacsonyi hangulat lenni, de az a baj hogy sok zsozso kene ahhoz hogy igazabol erezzuk a feelinget. :oops:

Anyi sok szep dolgot arulnak a boltokba hogy mindent megvenne az ember. Én a legjobban egy kisbabat szeretnek a jezuskatol. :?

Ti nem szoktatok chatelni itt az oldalon?
Vendég

Hali Mindenkinek!

Alig használt vagy teljesen új fülhőmérőt olcsón nem tudtok nekem ajánlani? Boltban legolcsóbb 8500 Ft körül van amit eddig láttam, de ha ezalatt találnék az jó lenne.

Helló Pintyus,

Látod-látod a legnagyobb ajándék pénzbe sem kerül :lol: :D :wink: Kívánom hogy a Jézuska (vagy bárki más :lol: ) teljesitse a vágyadat.
De igazad van, sajnos a piszkos anyagiak határt szabhatnak vágyaink teljesülésének, mármint ami a pénzen megvehető tárgyakat, ajándékokat illeti.

Huuu... anyuméknál vidéken van a babahordozó, mert panelben már nem férünk a sok cucctól és többek között ezt is száműztük, mivel nem használjuk. Leghamarabb szombat este tudok küldeni képet róla, mert akkor jövünk tőlük haza és a hordozót is behozom egyúttal. Az nem késő a barátnődnek? De igyekszem majd.

Én még nem chateltem itt az oldalon, de ha a leányzóm engedi talán felnézek majd...

Kellemes hétvégét Mindenkinek!!!

Kép
Kép
bendor

Kedves Ági!

Mi anno 5 éve feküdtünk 2 napot ill. éjszakát a gyerekklinikán. Akkor iszonyatosak voltak a körülmények, bízom benne, hogy ez mára pozitív irányban változott. Akkor anyukák a gyerek ágya melletti széken éjszakáztak ülve, vagy éppen ahogy tudtak, max 2 szék egymás mellé tolására volt lehetőség. Gyerekem akkor még 1 éves volt, ő rácsos ágyban aludt. Nagyobb gyerekek a szokványos kórházi ágyon aludtak, ott legalább mellé fekhetett a szülő.(egy anyuka akkor mikor mi bekerültünk már a 8. napját töltötte a kislányával egy ágyikóban). 4 ágyas kórterembe kerültünk, egy kis roma gyerekkel nem volt szülő, többi gyerek mellett anyuka legalább ott volt.Kórteremhez egy wc-s zuhanyzó is tartozott. Meg egy kis műanyag babafürdetőkád is volt ott talonban, de ahhoz nem volt gusztusom hogy használjam. Ha tovább bent maradunk biztos kitaláltam volna valamit, mert muszáj lett volna, de a 2 napot "megúsztuk" fürdetés-fürdés nélkül.
Éjszaka is nehezen telt , mert a szomszédos ágyon 40 fokos lázzal feküdt egy kisgyerek, szegényt vizesruházták , persze hogy ordított , mellette mint egy kis tüdőbeteg köhögött állandóan.
Én már ott tartottam, hogy saját felelősségemre hazajövünk, mert a gyerekem csak betegebb lesz ezek közt a körülmények közt.
Mi hányással és kisebb hasmenéssel mentünk be a kiszáradás veszélye miatt. Gyereknek két adagnyi infúziót irtak elő. Az első adaggal nem volt gond, gyerek bágyadt volt, ereje sem volt ellenkezni. De aztán magához tért a branült sem álhatta magában.Nővérke mondta nem küszködik vele, nem olyan fontos a második infúzió... csak néztem egy nagyot. :roll:
Semmit nem csináltak és a gyerek sem kapott már semmit, de az orvosok hangulatának voltunk kitéve hogy jöhetünk-e vagy sem. (Hányásunk megszünt ekkorra, de a széklet picit híg volt még mindig)
Már épp mondani akartam a doktornőnek, hogy aláirom a papirt saját felelősségre viszem haza a gyereket, mikor magától felajánlotta, ha gondolom menjünk haza, de maradhatunk is... Nem volt kérdés mit választottam.

Gondolom nem ennyire lélekemelő sztorira számitottál ....
De mint irtam is, ez már 5 éve történt és nagyon bízom benne, hogy a helyzet 180 fokos fordulatot vett. Majd ird meg a tapasztalataidat, remélem csupa pozitív dologról tudsz beszámolni.

Ja volt egy haláli koszos, morzsás játszószoba a gyerekeknek, de játék sem volt benne amit higiénikusnak mondhatnék... :cry:

Ennyi a mi gyerekklinikán tett látogatásunk röviden. :(

Kép
Kép
bendor

Hello Bendor!

Sajnos fülhőmérőben nem tudok segiteni. De nagyon szépen köszönöm a segitséget, jo lesz szombat este is a kép, ra ér. Ha gyakrabban is mentek anyudékhoz akkor rá ér késöbb is elhozni, persze ha tetszik Noinak (barátnőmnek). Van még idő, febr. 8ra van kiirva . Egyelore csak megnezne kepen. Ezt is nagyon megkoszonom egyelőre.

Nincsen valami honlap amelyiken fent van a leányzód?? Kivancsi lennék rá.

Várunk a chat oldalon is ha lesz rá időd. Kellemes hétvégét nektek, jo szorakozást a családnál.
Vendég

Pintyus,

Írtam priviben. Nézd majd meg. :)

Kép
Kép
bendor

Szia Ági!

Visszatérve a gyerekklinikára, tudod az 5 évvel ezelőtti sztorimhoz:
kérdezted a gyerek szoptatását és etetést ...
Nekem akkor a hányás és hasmenés miatt nem lehetett csak teát adni a gyereknek, eleinte az is kijött belőle.
Szülőknek akkor étkezés nem járt. Mi ugy oldottuk meg hogy én is egyek, hogy a férjem hozott kaját be (jobb híján szedvicset) , vagy vigyázott a gyerekre mig elszaladtam a boltba kajáért.

Tényleg remélem ilyen horrorban már Nektek nem lesz részetek, és a kis Ádámnál semmi komolyat nem találnak és hamarosan mehettek is haza. (mindenhol jó, de a legjobb otthon... kórházban meg amúgy sem felemelő lenni)

Minden jót, és ne aggódd halálra Magad.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Pintyus, írtam privit.

Ági, mi legutóbb 3 hete voltunk a kislányommal a Klinikán, igaz ő már nagyobb (3,5 éves) ezért bfo-on voltunk, mint februárban, de 2 éve 2x is az üvegkalickás részen voltunk. A gyerekklinika mellett van a kismamaszálló, akkor veheted igénybe ha szoptatsz, elvileg jár kaja is, én nem vettem igénybe, nagyon szabadulni akartam, hasonló okok miatt, mint Bendor. (Bendor, mi is infúziót kaptunk, szintén hányás miatt, az eddigi 4 kórházi tartózkódásunk alatt.)
Vigyél magadnak párnát a műanyag székre, papucsot, kényelmes ruhát, van zárható szekrény a folyosón, játékot a kicsinek. És könyörögj, hogy minél hamarabb engedjenek haza. :?

üdv, Sz.
szamoa

Kedves Édesanyák!

Újabb ingyen letölthető érdekességek kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra Látogassatok el.

A lenti linken az "Érdekességek" menüpontnál találtok egy listát a feltöltött darabokról.

Sokak kérésére sikerült kedvezőbb feltételeket kialakítani a pszichologiai tanácsadásban: www.pszichologia.mlap.hu

barátsággal, Nisreen
nisreen

Lányok, köszi az infót. Hááát remélem, h esténként hazaengednek minket, hiszen Ádám nem beteg, csak kivizsgálások lesznek. Elég gáz, amit írtatok.

Köszi mindenkinek a priviket. Elolvastam őket, valaszoltam is mailbe.

Elég rossz az egészségügy Debrecenbe, de szerintem mindenhol az, föleg mostanában.

Ági: ná:

Remélem jo lesz minden a klinikán, és nem kell bent maradjatok, de ha mégis akkor probáljátok a legjobbat ki hozni belőle. Ha lenne ismerős akkor hátha segitene nektek hogy jobb körülmények közt legyetek.

Sok szerencset nektek. Ird majd meg hogy telt.

Jó északát mindenkinek.
Vendég

Sziasztok!

Ma csak ide irogatok egész nap :D :lol: :D , De nagyon kiváncsi voltam frissebb gyerekklinikás élményekre mint a mienk volt.
Hihetetlen, hogy túl sok változás nem történt. Hát ehhez szépeket nem tudnék hozzászólni, inkább csendben maradok.
:evil: :evil: :evil:
Senki nem lesz képes ezt az egészségügyet kihúzni a slamasztikából??? :o
Csak beteg ne legyen az ember, de tényleg, mert bekerül egy kórházba és retteghet hogy még nagyobb bajjal jön ki mint ahogy bement. Na jó ez kissé sarkosítva van, de sajnos már ezen sem lepődnék meg. Tudom nem szabad általánosítani, és a lelkiismeretes, jó orvosok isszák meg ennek a levét.Dehát a jelenlegi körülmények közt csodákat ők sem tehetnek...

Csak egy kis infó az ésszerűtlenségről:
Biztos tudjátok, hogy nemrég átadták a klinikán az Auguszta program 10 milliárdos beruházását, az új hiper-szuper kardiológiát (lehet kardiológián kívül más is van, ezt konkrétan nem tudom). Ekkora beruházásba a klimára már nem futotta (ez a kisebbik gond), de a liftbe a betegszállitó ágy mellé az életmentő műszerek sem férnek be. Hallottatok már ilyet??? Ott dolgozó orvos ismerőstől tudom, nem kamuzok.Szóval a liftben meg is lehet halni, ha ne adj Isten még be is ragadna , esélye sem lenne a betegnek... Lényeg, hogy hatalmas kihasználatlan aulája az van, ami semmi funkcióval nem rendelkezik.

Ilyeneket hallva az ember zsebében a bicska kinyílik... ésszerűen miért nem lehet tervezni??

Morgolódást befejezem, kellemes hétvégét Nektek!

Ui.:
Ági!
Ne csüggedj, tényleg ha csak kivizsgálásra mentek akkor ha egy mód van ragaszkodj az éjszakai otthon alváshoz. Érvelj, gyereket elég kitenni a vizsgálatoknak, legalább a megszokott kis helyén hagy aludjon... de gondolom nem kell félteni Téged. :wink:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Debreceni kismama vagyok, január 8-ra várom a kislányom! :) Csatlakozhatnék?

A Klinikán fogok szülni, Fekete István az orvosom. Szült esetleg vki nála? Én nagyon meg vagyok elégedve vele, de azért örülnék 1-2 infonak arról is, hogy szülés közben milyen! :D

Na, meg egyéb klinikai infok is érdekelnének.... Jövő héten megyünk szülésfelkészítőre, utána hátha okosabb leszek...

Előre is köszi!

Zsuzsi
zsuzska81

Szia Zsuzsi!!!

Én Nála szültem, most is ( remélem :wink: )
Végtelenül megnyugtatott, készséges volt és segítőkész. Képzeld: szombati ügyelete után vasárnap hajnalban kihívtunk, eljött vidékről :roll: Szegény, de ott volt!!!
Terhességem alatt nem nagyon volt gond, ezért nem is gyakran találkoztunk :D
Szülésfelkészítőre nem jártam , még jobb is talán, mert amikor már én vajúdtam, akkor beállított egy párocska, pont erős fájásaim voltak. Próbáltam rájuk mosolyogni, de egy ronda vigyor lett belőle :? :lol: Nem is hiányzott, most meg tudom, hogy milyen az a SZÜLÉS :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Zsuzska!

Dokidat nem ismerem.
Mikre vagy kíváncsi a klinikával kapcsolatban?

Szia Olik!
Jaj, de jó, végre vki, aki nála szült! Ez jó hír, hogy teljesen meg voltál vele elégedve! Akkor most is jársz hozzá, ugye?

Nekem sajna sok gond volt/van a terhességemmel, de mindig nagyon alapos, kér minedféle vizsgálatot, hogy biztosra menjünk. Na, meg nekem szimpi az is, hogy olyan mososlygós, jókedvű mindig! Én egy fapofa dokival nem érezném jól magam, persze ez csak az én "extra" igényem! :)

Szia ná!
Klinikával kapcsolatban igazából gyakorlati tanácsok érdekelnének. Gondolom, hivatalosan azért a nem túl pozitív dolgokat nem fogják reklámozni.... De azért nincsenek olyan illúzióim, hogy a Klinkán minden csodálatos... Pl. hallottam már sok panaszt a csecsemősökre. Nektek mi a tapasztalatotok? Az, hogy 2 v. 4 ágyas szobába kerülök, ez csak a szerencsén múlik? Mert nem lenne mindegy... :? Ilyesmikre gondoltam. Úgy látom, a Te tapasztalataid még egészen frissek! :D
zsuzska81

Zsuzska!

Én a Klinikán általában mindennel meg voltam elégedve. Nekem a csecsemősök szimpik, inkább a gyermekágyas nővérkék voltak fapofák (ők foglalkoznak az anyukával). Én kétágyas szobába kerültem (volt egy tanítványom a szülőszobán, állítólag ő intézte el, pedig nem is kértem :oops: :wink: ) Ha erről beszélsz a dokiddal, sztem ő is tud majd lépni.

Kérdezz még!

Sziaztok!!

szamoa és kreagi: sajnos a babkocsik nem kellenek a baratnomnek, mert tul vilagosak, o egy sotetet szeretne. De nagyon szepen koszonom hogy elkuldtetek a kepeket.

Jenei Katalinrol hallott valaki valamit?? És Bacskó Györgynél nem szült senki???

Kellemes estét mindenkinek.
Vendég

Feketéről csak hallottam, viszont csak jót :lol:
A csecsemősökkel nem volt gondom, sőt a gyerekágyasokkal sem. Igazából a kaja kritikus :twisted:
Én 2 ágyasba kerültem, a szobatársam is, neki nem volt fogadott orvosa és vidéki volt, szerencse is....
kismica

Lányok! Köszönöm az infokat! Kajáról hallottam, hogy nem jó, meg nem is igazán szoptatós anyukának való, de ez legyen a legkevesebb...Majd Anyukám főz nekem! :)
Annak örülök, hogy a csecsemősökről mindketten jó véleménnyel vagytok! Hátha!
2 ágyas szoba nagyon jó lenne, mert az ugye lutri, hogy kivel kerül össze az ember, és 1-hez könnyebb alkalmazkodni, mint 3-hoz... Na, meg mikor bent voltam a terhes pathológián, láttam, hogy a 4 ágyasban fekvő anyukák csak a közös wc-t, zuhanyzót tudják használni....ez sem mindegy...
zsuzska81

Zsuzska: igen, most is hozzá járok. lehet, hogy össze is futunk Veled? :wink: :lol: Én kb. 2 hét múlva megyek hozzá 32 heti Uh-ra. Hányadik hétben vagy? Nem teszel fel egy vonalzót? Így szurkolhatunk együtt :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik! Holnap töltöm a 33. hetet. Én legközelebb (ha addigf nem lesz semmi) a 36. héten megyek Feketéhez, amikor nst-re is.
Vonalzót hogy kell feltenni? :oops:
zsuzska81

Zsu: Segítek Neked, ha nem megy.
Kat. pl. a www.noivonal.hu -ra. Ott regisztrálod, aztán megszerkeszted a vonalzódat, aztán kimásolod az url.-es kódot és beilleszted a profilodban az aláírásokhoz. Nagyon szívesen segítek, ha nem megy.

Kép
Kép
Kép
olik22

Pintyus!

Sajnálom, hogy nem kell a babakocsi. Amúgy annak ellenére, hogy világos, nagyon jó koszálló:) Tehát ilyen szempontból nem biztos, hogy a sötét babakocsi a nyerő, ráadásul nyáron meleg is.
De ha valakinek kell, szóljon, még megvan:)
kreagi

Én is csináltam vonalzót, most megnézem működik-e.

Kép

Kép
kreagi

Ági: Csinik a vonalzók :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!
Még új vagyok köztetek,de csatlakozhatok?
Alíznak hívnak és van egy 15 hónapos kisfiam akit Balázsnak hívnak.
A klinikáról annyit az én véleményem szerint:a kaja az pocsék de gondolom úgy is kapsz hazait. :lol:
A csecsemős nővérek között volt amelyik nagyon aranyos és készséges volt de volt köztük aki mint a pokróc olyan volt.
A gyermekágyas nővérkék közt is volt 1-2 flegma,de ki lehet bírni azt a pár napot.
Igazából nekem az adjunktus nővel volt bajom mert mindig kritizált minket(mármint engem meg a szobatársam) hogy rosszul szoptatunk de hogy segített volna.ÁÁÁÁ azt már nem.
Na de mindegy szerencsére belejöttünk a kis drágámmal és 1 éves koráig szopcsizott.Mára gyönyörű nagy fiú lett belőle.
Szia Olik!
Köszi az infót az ágyról,tényleg jól néz ki.

Kép

Kép

Kép
aliza

Szia Aliza!

Üdv itt. Igaz én sem vagyok régen itt (kb egy hete) :lol: :lol:
Vonalzómon láthatod majdnem egyidősek a gyerekeink. Dorkám 16 hós, lassan már 17.
Másik gyerkőcöm, Bence meg már ovis nagyfiú. :)

Igen-igen, a Kovács Judit adjunktusnő külön szám a klinikán, és az a csecsemősnővér aki mikor én feküdtem bent vele volt állandóan. Nevét nem tudom pontosan, de Veszprémi valakinek hívják (ha minden igaz) Az a nő bennünket még éjszaka is üldözött, nem volt teljesen komplett. De szerencsére elment szabira , igy megszabadultunk tőle.
Spontán szülésed volt? Volt dokid ? Szülésznőd?
Én császárral "szültem" mindkétszer, dokim volt, szülésznőm nem, de rá nem is volt szükség a műtét miatt.

Minden jót Nektek! És persze Mindekinek!

Kép
Kép
bendor

Aliza!

Édes a "nagy"fiad. :)

Kép
Kép
bendor

Olik!
Azt tudom, hogy kell vonalzót készíteni, csak azt nem tudom, ide hogy illesztem be.... Nem találom aprofilomban az aláírást sem...
zsuzska81

Sziasztok!!!

Aliza: nagyon szívesen :wink: mekkora már a babókád :shock: Igazi férfi már :lol: 8)

Zsu: Ott van a profilodban egy nagyobb üres ablak, balról aláírás cím alatt van. oda illeszd be a kódot és még lényeges, hogy lentebb a kérdéseknél be legyen pipálva az, hogy az aláírás mindig hozzá legyen adva!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?