Új privát üzeneted érkezett!

Ramboka: Ahha, hogy neked is lehet gratulálni... Nohát, akkor én is sok-sok boldog szülinapot kívánok!

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Van 11,5 levél, azaz majdnem 2 doboz (60darabos) 500mg-os Meforalom, ami nekem már nem kell! Ha valkinek szüksége lenne rá, szívesen elküldöm, ha dob egy pü-t.

Pusszantás

hajni...
Budaörs

Jaj ez lemaradt: :oops:
Azért bátorkodtam először itt szólni, mert gondolom, hogy van aki ezt szedi és hátha szüksége lenne rá. :wink:

Ugye nem haragszotok? :wink:

hajni...
Budaörs

Na helló mindenki!

Egy ideje nem voltam, de azért a szemem rajtatok tartottam folyamatosan. :D

Rólunk:

Pénteken, meg tegnap, erős bal majd jobb oldali pf. görcs után olyan gyönyörű tojcsifehérjém volt hogy majd elájultam. A Kedvessel is adtunk az érzésnek :oops:, uh lehet szurkolni. :wink: :D
A HSG-t, meg az apa vizsgálatot ettől függetlenül elkezdem a héten megszervezni.

Nálunk gyönyörű hó van, fehér szinte minden. Annyira jó kinézni az ablakon! :D
A hétvégén nagy munkában leszünk, lelaminált padlózzuk a gyerek szobát. Tökre örülök neki! :D Éppen egy évet vártunk rá. 8)

Hajni!

Kaptál 850-est vagy miért ajánlgatod a gyógyidat? :)

Szép hóesős napot mindenkinek! (De nekem mindenképp!) :D
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Hajni: Dehogy haragszunk! :)

Monee: Akkor egyenlőre csak halkan gratulálok a péhez, jó? Drukkolok, hogy az időzítésből legyen is valami ;) Max lemondjátok az időpontokat :lol:

Nálunk nem esett a hó :( Pedig milyen szép is lett volna a hétvégén...

Jaj, annyi munkám van, hogy nincs kedvem hozzákezdeni. Utálom a hétfőket!!!

Kép

Kép
bettica

Hol vagytok????????????????????
Képzeljétek!Van időpontom dec. elejére a mensmentisbe!Már alig várom!Persze mondták, hogy Tűű a tuti, márciusban van hozzá időpont :shock: :shock: :shock: , de én addig már nem tudok várni. És biztos, így is jó lesz!Annyira feldobódtam!

Én is akarok havat!Nálunk semmi. :(

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok! Tényleg nagyon pang a topik!

Szülinaposok! Utólag is gratulálok Nektek! Boldog szülinapot!

Zazzy, márciusra??? Nem semmi! Szerintem mindegy kihez mész, a lényeg, hogy jó kezekben leszel!

Rólam:

Kép

Kép
Nem engedte normál méretben a babanet. A lényeg, pár napja megugrott a hőm, 36,7-8. Lassan csak megjön.
Valószínűleg a 28. napon volt pé. Ez a 46. naphoz képest egész jó!!! Na azért pesze kivárom. De úgy feldobódtam, az első 36.8-as hő láttán!

Kép
mamint

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Valaki az MMC orvosajánlójában Dr. Knerczer Lászlót ajánlja. Tudna róla nekem (akár priviben) pár infóval szolgálni?
Köszi: Ági
panagi

Helló mindenkinek!

Monee: igen 850est szedek 3x1et, ezért ajánlgatom az 500as bogyót. :)

Ahh, kissé ideges vagyok!
Ugyanis az törpént, hogy szombaton kaptunk egy ágyat a férjem nagyijától karira megelőlegezve, mert az ágyunk katasztrófa volt már. Néha fáradtabban keltem fel mint ahogy lefeküdtem. Nahát az van, hogy ma meghozták az ágyat, mi össze is raktuk, ráültem és persze naná hogy az egyik rács szépen eltörött, mert azt láttuk, hogy kis repedés van a fán, de azt gondoltuk nem fog eltörni. Hát egy kissé naívak voltunk ugyebár. :D Szal holanap szedhetem szét és vihetem vissza az én oldalamon lévő ágyrácsot. :(

LAfi: örülök, hogy minden okés és végre otthon vagytok!!! Nem semmi ami veletek történt a kh-ban. :cry:

hajni...
Budaörs

Hajni!

Ráültél... én is ezt mondanám. :wink: :lol:
Tessék szépen szelíden szexelni, akkor nem esik baja az ágyikónak! :roll:

Emiatt nem érdemes visszavinni, ha ferdén tört és elég nagy a törési felület, de összeilleszthető, akkor meg tudod ragasztani a háztartási boltokban és barkácsáruházakban kapható Eporapid nevű ragasztóval. 24 órát kell kötnie, utána betonkemény! Ha nincs otthon pillanatszorítótok a két felület egymáshoz szorítására, akkor pár lexikon is megteszi. :wink:

rambóka

Sziasztok!

Tegnap reggelről mára sikerült beszednem egy jó kis megfázást. Fáj a torkom, folyik az orrom, stb.

Gondoltam nem szenvedek, hanem elmegyek a patikába oszt veszek egy két dolgot (C-vitamin, Neocitran, orrcsepp, lázcsillapító) és kúrálom magam. Hát olyan frászt hoztak rám a patikában, hogy még mindig le vagyok zsibbadva. Tök normális és segítőkész volt a patikus nő, nem arról van szó, de miután szépen kikértem mindent mondtam a végén, hogy valami olyan lázcsillapító is kellene, amit lehet recept nélkül kapni és esetleg az első trimeszterben is lehet használni. Aszongya, "magának kell?" Hát mondom igen, nekem kell, mert ugyan nem biztos, de akár lehet is babánk és jobb lenne ha nem bántanánk. Erre még nagyobb szemekkel kérdezi, hogy "ugye akkor a Neocitrant nem magának viszi?" Hátde mondom igen... "És szeretné a babát?" Hát igen... Erre egy mozdulattal visszavette a Neocitrant, "akkor ezt ne vegye meg". Csak álltam és bambultam szóhoz sem jutva. Milyen apró dolgokon is múlhat a baba... :( A hölgy szerint nem nagyon van olyan gyógyszer amit kúra szerűen lehet szedni az első trimeszterben, uh ha lázas vagyok hűtőfürdő, a torkomra meg méz és citromos tea. Rövid ideig lehet használni nagyon gázos torokfájásnál a Bioparox aeroszolt (ezt vettem is), de azt sem vigyem túlzásba. Így néztem: :shock:

Rambóka!

Mint fő gyógyszerész :) szólj hozzá, légyszi!

Nem nagy baj hogy nem tömhetem tele magam gyógyival, mert még nem haldoklok, de ha várandós lennék, mi a jobb a babának, ha anya sokáig beteg, fáj a feje, torka, stb. vagy ha adott esetben szed egy rövid ideig megfelelő gyógyszert?
Ez nálam korábbról jövő dilema... Had fájjon a fejem, majd elmúlik, vagy ne fájjon, mert az a babának is rossz ha anya rosszul van. :?:

Mamint!

Gratula a PÉhez! :wink:
Elcsíptétek apával?

Hajni...

Bosszantó a helyzet. Én is az otthoni reparáláshoz fordulnék mint ahogy Rambóka is említette. És én remélem hogy nemcsak a ráüléstől tört el a rács... :twisted: :D

Panagi!

Én sajna nem tudok ez ügyben segíteni Neked. :roll:

Zazzy!

Gratula az időponthoz! :D

És még rólunk annyit hogy nekem is pont most kellett megbetegedni, amikor vigyáznom kell a barátnőm kislányára. 16 hónapja ígéri hogy megkér rá egyszer majd, most el is jött az idő, erre meg megbetegszek. :evil: Talán annyi a szerencse hogy Tami is taknyos, uh megfertőzni talán nem fogom. Majd nem puszilgatom...

Monee

Monee

monee85

Monee!

A terhesség során nyugodtan alkalmazható fájdalom és lázcsillapító a paracetamol. Tehát pl. Panadolt, Mexalent, Rubophent minden további nélkül lehet szedni.
A láz is okozhat fejlődési rendellenességet, ha tartósan magas, ezért sokkal károsabb, ha az anya otthon döglődik, mondván, h. nem akarja vegyi anyagokkal károsítani a babát, mintha bevesz 1-2 tablettát.
Abban viszont igaza volt a patikusnődnak, h. a Neocitrant nem szabad terhesség ill. szopi esetén alkalmazni. Ezért mondjuk nem árt, ha ebben a mostani influenzás időben mindenki rákérdez a kedvenc szokásos szereinek terhesség alatti alkalmazására a gyógyszerészeknél! Max túllihegik a dolgot!

rambóka

Sziasztok,

Monee: jobbulást!!!

Hajni: rossz az, aki rosszra gondol! de a törött ágy sztorit olvasva én is egy kis entyem - pentyemre gondoltam rögtön :lol:
még egy szelíd babagyártáshoz is strapa ágyra van szükség! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Hajni!!!

Abban a bizonyos hónapban mi is szétszexeltük az ágyat a kedvessel.............. Leszakadt középen az egész, a lábam állt az égnek............ :):):):):):):):):):)

Az egész topik ezen vihogott, nagyon emlékszem!

Most meg Te............. Méghogy ráültél! :) :lol: :lol: :lol: :lol:

No, jó nem megsértődni.... Ugye nem? Főleg, ha tényleg úgy volt. Csak hát ezt a ziccert nem lehetett kihagyni, bocsi!
Vendég

Monee 38 fok feletti láz tartósan vetélést okozhat. az én nőgyógyim nem túl para, de azt kihangsúlyozta, 38 fok fölé NE menjen a lázam. sokkal rosszabb a magas láz, mit a pár szem gyógyi.

azért nem olyan egyszerű ám egy pindurka de életerős megtermékenyült petécskét aztán babácskát kiszedni onnan bentről. kezdjük ott, hogy két hétig nincs is közös vérkeringésetek a megtermékenyülés után. ekkor gyakorlatilag tök mindegy mit veszel be, nem jut bele a babába.

én domival anno csíraölő készítményt (diflucan, gomba ellen) vettem be, mert nem tudtam hogy terhes vagyok. rá van írva, szigorúba tilos terhesség alatt. aztán rohantunk genetikai taácsadásra. ott mondták, nyugodjak meg, semmi baja nem lesz a babának. és azt is, nagyon - nagyon kevés bizonyítottan ártalmas gyógyi van, egy-kettő. a többinél csak elővigyázatosság, hogy senkinek n ekelljen vállani a felelősséget, és ne legyenek perelhetőek.

nyugi! lázcsillapító, fájdalomcsillapító nyugodtan mehet. és gyakorlatilag bármilyen gyógyi, addig míg nincs a kezedben pozitív teszt. kb akkor alakul ki csak a közös vérkeringés.

Kép

Kép
rejo

Monee!

Sajnálom, hogy beteg vagy!
Rejoval abszolút egyetértek. A pozitív tesztig ne aggódj ezek miatt!!

Homeopátiás szereket pedig babásan is lehet szedni. Hogy mennyire hatásosak nem tudom... még sosem próbáltam ôket.
A hütöfürdôt nem tartom jó ötletnek babásan, inkább a priznic (így kell írni?).

Jobbulást!
Lona
lona1

legutóbb nekem is volt egy kis takonypócságom és homeopátiás cuccokat szedtem, aztán jó kis szövődményként kialakult egy kis tüdőgyuszi (még a hátam is fájt!), amire kellett már az antibiotikum!
a homeos cuccokra a körzetim azt mondta, h csak az enyhe megfázásokra jó, van amikor már kell az antibiotikum v az erősebb gyogyó!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Monee, én az első trimeszterben beteg voltam, szedtem panadolt és strepsils honeyt torokfájásra.
Vendég

tudna vki segíteni?

a progeszteron (utrogestan) mennyire befolyásolja a hőt?
ha reggelente mérem a hőmet, valós értéket fogok kapni, v a progi miatt nem?

köszönöm!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinki baromira megdobja a hőt a progi. kapsz most progipótlást, ugye, a stimu miatt? akkor az nem valós érték.

sajna hő miatt még ne kezdj el örülni, de én nagyon szurkolok neked!!!! valamit mongyá má, hányadik cn vagy?? mekkorák lettek végül és hány petike? kaptál tüszőrepit? Mikor tesztelsz?

de egyáltalán már az nagy siker, hogy nem lettél túlstimulálva, nem lett sok cisztád...még több... :roll:

Kép

Kép
rejo

Rejo: köszi !
a francba, gondoltam legalább most mérem a hőmet! :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Szió!

Hajni!
:D Szétesett az ágy :lol: tetszik :) De ne légy miatta ideges :wink:

Szülinaposoknak gratula!

Rambóka!
Köszike a gyógyis tanácsot! Kiírtak betegszabira, ágyat nyomom és maximum paralent veszek be, ha lesz lázam. Tea, méz, citrom ...ennyi

Monee!
neked is ezt tanácsolom: ágy + méz + citrom :) (esetleg paralen tartalmú valami lázra) És nyugika, nem lesz gond! (valahol olvastam olyat, hogy ha legyengül a szervezet picit, akár kicsit segítheti a beágyazódást, hisz igy kevésbé kell küzdenie a csöppségnek az anyuci szervezete ellen vagy mi...lehet hülyeség)

Nálam minden ok, ultrahangon láttam ma a bébit, 5,7 cm és mindene megvan :) A másik topicba dobok képet, ha valakit érdekel

Puszika

Gina
Vendég

Sziasztok!
Reggel ültem farkasszemet nézve a duphastonnal, mitévő legyek.
3 napja mérek hőt,36,5 36,4 szóval kizárt nak tartom, hogy történt volna bármi is, és 40 nap eltelt.És elkezdtem számolgatni, hoogy mikor fog megjönni, ha most elkezdem szedni, és pont jóra jön ki(merthogy természetesen nőgyógyászhoz is megyek decemberben, és biztos hülyét kapnék, ha pont akkor jönne meg)Csak azt se akarom, hogy lecsesszenek, hogy miért nem várok.Úgy várnék én, ha tudnám, hogy történik valami, de tartok tőle, hogy nem fog. Múltkor is emlékeztek valami 79 nap körül nyúltam a gyógyszerhez. Úgyhogy elkeserítő, de ez van. mától duphaston :cry:

Ágy:
Mi nyáron az esküvőnk után vettünk a befolyt összegből egy "nászágyat", ilyen matracos, ágyrácsosat, röpke 110ért, és nálunk is rögtön megadta magát egy léc, de nem attól, hogy ráültünk :lol: :lol: :lol:
Én naiv ráadásul azt hittem, hogy egy ilyen szuper ágy tuti nem fog nyikorogni, de tévedtem - vagy bennünk van a hiba? :lol:

Gina!Gratulálok! Hogy telik az idő :)

Puszi mindenkinek!Zazzy

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Zazzy: Hát, lassan tényleg kellene az a gyógyszer. Nagyon sajnálom, hogy megint be kell avatkozni... Talán a következő ciklusod szép pés lesz ;)

Panagi: Én sem tudok neked infót adni :( Talán más...

Monee: Ne tessék ezen aggódni! Tessék meggyógyulni, hogy mire beágyazódás lesz, addigra egészséges legyél. Hol is tartasz most a ciklusban?

Mamint: Gartula a szép péhez!

Ágy: hihi, nagyon jót mosolyogtam :) Mi vettünk egy billerbeck matracot tavaly. Sajnos keret nincs hozzá, mert nem fér be a matrac alá (fix 199cm lenne, mert 2 szekrény között van a matrac, ilyen méretűt max csináltatni lehet), de legalább nem nyikorog :oops: és nem törik el a léc ;)

Rambóka: Hogy vagytok? Gergőci?

Pussza

Kép

Kép
bettica

SziasztokLányok
Régen jártam erre. Bettica, gratula a babához! Monácsak, Te meg mrá itt jársz!
Lánykok! Voltam aa Sotén most nvet nem írok, de elgileg endorkinológusés ajánlák is a PCO-s oldalon. Hozzá kell tennem, hogy Mióta titeket olvaslak és a tüneteket azonístottam magamon egy cél lebegett előttem, mindenáron metet szedni. Szóval ennél a dokinál első alkalomra terhelése scukor vizsgálatot végeztek, ami nem mutatott igazán emelkedett értéket. Terheléses inzulin akkor sem volta csak áhgyomri. Az akkor 10 felett volt. Kicsit magasabb tesztoszteronszint mellett felírta nekem a metet. Szedtem és fantasztkisu, hogy a60 65 naps cilkusaimból már csak 39 naposak lettek. Sőt talán ebben a hónapban még peteérésem is volt. Azt javasolta, hogy három hóbnap múlva konrtol. Ez tegnap megtörtént én azt hittem, hogy most nézünk terheléses inzulint is, de ő közölte, hogy tök feleslegse, mert ha van IR akkor is szedem a metet, ha meg nincsa akkor is. Felírt 3 hvai gyogyit és kséz. Se labo se semmi. Na ezt kapjátok ki. Vagy az így ok?
Bocsa hogy hosszú voltam
Ágy: no persze....:-)
Vendég

bocsi, már írni sem tudok, de ezt megszokhattátok tőlem.
Vendég

Szia Babóca!

Akkor mit néztek a kontrollon?
Egyébként imádott T. dokink sem néz három hónap után Terheléses cukrot meg inzulint. Azért, mert ahormonok hamarabb mutatják a javulást és a romlást is. Én hiszek neki! Szóval ha hormonokat néztek akkor oké!

Lona
lona1

Panagi, a dokit nem ismerem....

Zazzy, sajna muszáj, állandóan arra várni mi van ha most a 100. napon lesz pé, persze, lehet, de hosszútávon a szervezeted sínyli meg!

Babüca, kontrollon hormont szoktak nézni és néha terhelésest.
Vendég

Sziasztok!

Nov. 27-én kedden 17:40-re van időpontom a MensMentisbe Dr.Tüü-höz. (kontroll). Nem tudok elmenni vérvételre, ezért szeretném valakivel elcserélni, 2-3 héttel későbbi időpontra.
Ha valakit érdekel, írjon, légyszi!
Köszi!
Szép napot mindenkinek!
itim

Sziasztok!

Panagi, sajnos én sem tudok segíteni Neked, bár a doki neve ismerős. Meylik kórházban van ő most?

Ginuska, meglestem a babócádat, nagyon szépséges! Gratulálok!!! :lol:

Czinkeb, ebben a ciklusban ne mérj hőt, felesleges! A plusz progi nagyon megnyomja, nem a valós értéket fogod látni.

zazzy, osztom az előttem szólók véleményét, ha ilyen alacsonyka a hőd, felesleges a végtelenségig várni!

Mamint, gratulálok a péhez! :lol:

Monee, jobbulást! És szerintem ha most vagy beteg, még felesleges azon agyalni, hogy a babával mi lesz, hiszen még csak most van péd! Mire össze lesztek kötve a babával, ha most meg is fogan, addigra simán meggyógyulsz!!!!!!!

Rambóka, Vicky
, így utólag is boldog szülinapot kívánok Nektek!

Hát Lányok, nálam nem bújkál zebra most sem. :cry: teszteltem ma egy atom negatívat, így kijelenthetem, hogy az első inszemünk nem sikerült. :cry: :cry: :cry:
Viszont két hete végre sikerült a 750-750-850-ről feltornásznom a metet 3x850-re! :lol: :lol: :lol: És ezzel együtt itt van a jó kis álmatlanság is, mint emelésnél mindig :evil: 4 napja nem alszom rendesen, este már kénytelen voltam a HOVA-hoz nyúlni, valamennyit segített.

Szép napot mindenkinek! Puszi!

Kép

Kép
anyoooka

Anyóm :cry:
Vendég

Anyóka!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(
Annyira sajnálom, pedig nagyon drukkoltam. Azt reméltem Te leszel a szabályt erősítő kivétel....................
Hogyan tovább? :cry: :cry: :cry:
Vendég

Köszönöm! Most spontánkodni fogunk, már csak azért is, hogy a következő ciklus után el tudjak menni vérvételre, most a stimu miatt nem akarok januárban pedig imádott T. dokinkhoz, mert az inszem miatt húztam a dolgot és lassan fél éve nem jártam felé :oops: :oops: Aztán meg majd meglátjuk...
Január közepéig vagyok itthon szabin, addig valami munkát is kéne találni, mert nem valószínű hogy visszavesznek, nincs helyem egyelőre :evil:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Köszi mindenkinek!
Ma rosszabbul vagyok mint tegnap, uh most napközben van elhúzok a háziorvoshoz és a héten már nem dolgozok.

Rambóka!

Köszi! Bár szerencsére nem vagyok lázas (nem is tudom mikor voltam utoljára) de ezt azért megjegyzem magamnak hogy a paracetamol tartalmú gyógyszerek mehetnek.

Rejo, Lona!

Nektek is köszi!

Gina!

A próféta szóljon belőled. :D Gyengülésből most nincs hiány, uh hajrá babóca, kapaszkodj! :)
Gyönyörűek a fotóitok! :wink:
Jól értem hogy Te is beteg vagy?
Szerintem én is ezt a kúrát fogom választani, mert úgy nem lehet meggyógyulni hogy állandóan rohangászok napközben. Jó lenne feküdni ebben a két napban, mert szombaton parkettázni akarunk otthon.

Bettica!

Csak a Te kedvedért megnéztem, mert magamtól nem tudtam, 18. cn van. :D A PÉ a 13.-15. nap között volt valamikor.

Erről eszembe jutott egy buta kérdés, nem fontos, csak érdekelne.
Előfordulhat az hogy 1-2 nap eltéréssel a jobb és a bal oldali pf-ben is van repedés? A 13. napon határozottan a bal oldalon éreztem a szúrást és volt délután tojcsifehérje is, a 15.-en meg a jobb oldalon fájtam és szintén volt tojcsifehérje... Csak nem ikrek készülnek hozzánk? :) És ha igen, akkor melyik petécske a nyerőbb? Csak egy gondolat erejéig átfutott mindez az agyamon. :)

Anyoo!

Sajnálom. :cry: :cry:

Czinkeb!

Ti hol jártok? Hányadik cn.?

Na cupp mindenkinek!
Monee

Monee

monee85

Hi!
Anyooka!
Nagyon sajnálom, h most nem sikerült (és még a munkahely is rátesz egy lapáttal), de egy pici szünet lehet, hogy jót fog tenni + a met adag emelés is. Próbáld "könnyedén" venni a dolgot, hisz aki nem védekezik az (még a mi esetünkben is) előbb - utóbb babás lesz!
Fel a fejjel!!

Gina!
Nagyon jók a képek! :D
Ugye raksz fel ma is!?!

Kép
lara26

Sziasztok,
Anyóka: sajnálom! :cry: de próbálkozzatok otthon nagyon!
az én dokim azt mondta, h az inszem +5 % esély. azt hittem sokkal több. :roll: tudom , h a párod miatt nektek jobb az inszem, de azért érdemes dolgozni otthon is! :wink:

az én dokim még azzal tört le egy kicsit, amikor az uh végeztével már épp jöttem el és azt mondta, h a szerencséseknek rögtön elsőre összejön a többieknek csak 2. jára , 3. jára.
én sajna nem vagyok szerencsés (bár a párom az!), de azért még reménykedem nagyon!!
nem is gondolnám, h a gyerekcsináláshoz szerencse is kell! :roll:

egyébként ma vagyok a 16. cn-on. és nagyon ideges vagyok! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Anyooka! Nagyon sajnálom, pedig én annyira reménykedtem.
:cry: :cry:
A munkahelyre mért ne vennének vissza?

Gina, megcsodáltam odaát az UHU képet, a kis picurkát!

Lafi, végre itthon! Egész felemelő érzés újból otthon lenni. Vigyázz magatokra, rendben lesz minden! Hunornak üzenem jobb neki még ott benn a meleg pociban.

Rambóka, megkésve, de nagyon boldog szülinapot kívánok! Remélem Gergőci meggyógyult!

Kép
apple

Sziasztok!

Anyooo: :( Ahogy a lányok is mondják, fel a fejjel és csak szeressétek egymást!
Miért nem akarnak visszavenni a munkahelyedre? Persze csak akkor írd le, ha publikus...

Apple: Tetszik a tickered! Nagyon aranyos!

Monee: Szerintem simán lehet, hogy egyszer csak mind2 petefészkedben megérik 1-1 petike. Remélem kihasználtátok az alkalmat ;)

Czinkeb, akkor nektek is lehet lassan drukkolni. De jó!
Olyan rég volt már zebránk :(
Zebrácskák, hol vagytok?

Szeretnék egy ismerősömről írni nektek. Nagyon tanulságos...
Az egyik PCOS barátnőm eddig nagyon szépen haladt, szedte a metet, diétázott is, de sajna csak nem jött nekik össze a spontán baba. Aztán egyszer csak 1 év tök jól működő petefészkek után elromlott nála valami és nem lett se péje, se mensije. Hirtelen észbekapott, hogy néhány hónapja eléggé elhanyagolta a mozgást és a diétát. Szépen visszatért a mozgás és diéta megtartására. Nem akartam hinni a szememnek, de kb. 1 1/2 - 2 hónap alatt ismét lett spontán péje úgy, hogy meghozták neki a mensijét, kapott clostyt mini adagban, hátha sikerül azzal egy pét összehozni. Sajna nem jött össze neki, de aztán egyszercsak lett egy spontán sunyi péje! Hihetetlen, hogy ennyit számít a diéta és a mozgás... Mindössze másfél, két hónap kellett hozzá.
Szóval lányok, ne adjátok fel. Ezt azért írtam le, hogy akinek eddig nem nagyon volt lelkiereje elkezdeni a mozgást és a diétát, az esetleg ezt hallva/olvasva, hátha több reménnyel és nagyobb elhatározással tud elindulni az életmódváltoztatás nehéz, rögös útján.

No, megyek vissza dolgozni :(

Kép

Kép
bettica

Anyóka!

Ez olyan szomorú... átérzem a helyzetedet!
Eddig olyan jól elvoltam, de a férjem felvetette újból a baba dolgot, meg az inszemet. Nekem már volt három tavaly. És mennék is meg nem is. Nagyon félek a sikertelenségtôl! A harmadik után rendesen megzuhantam...

Kívánom, hogy hamar jöjjön a kisbabátok és ne kelljen még a munkahelyen is aggódnod!

Lona
lona1

Sziasztok!

Gondoltam leírom nekted egy kolléganőm esetét.

Nem volt mensije, talán egyszer egy évben, és nem is foglalkozott vele. Amikor gyereket akart, elment a Kaáliba. Hormonkezelést kapott, elsőre sikerült majdnem, de elment a baba. Másodszori kezelésre nem sikerült. Ezután úgy gondolta, hogy nem foglalkozik egy darabig a dologgal. Mensi ezek után nem volt, de gondolta, mitől is lenne, hisz eddig se volt hormonkezelés nélkül....

Időközben itt-ott fájdogált neki, elment pár orvoshoz, mert nem tudta miért fáj a gyomra. Hogy hány orvos látta azt nem tudom, de a egyszer valamelyiknek sikerült megállapítani a "baj" okát: 26. hétben járt. (ne kérdezzétek hogyan nem vette észre egy doki sem, vagy az anyukat saját maga)
Gondolhatjátok a reakciót! Másnap búcsút mondott a cégnek, aztán elkezdte az elmaradt vizsgálatokat. Kisfia született, egészségesen.

Egyszercsak jöttek a hírek, hogy 5 hónapos a kisfiú és hipp-hopp újra babát vár! Avédekezés eszükbe se jutott ilyen előzmények után, talán még a mensije se jött meg és már jött a második baba. (kislány lesz)

Én gondolom, hogy nála is PCO lehet az alakjából (elég duci) és a mensi hiányából kiindulva. És ekkora "csoda" történt vele, kétszer is.

Csak érdekességként írtam le ezt a történetet, hogy jobb kedvre derítsen titeket! Vannak még csodák!

Sziasztok!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati!
Ez a történet nagyon jó!!! :D
Gondolom az UH végző doki, hogy meglepődhetett!! :lol: :lol:
Meg a család is! :lol:
Jó történet! :D
Vendég

hát igen, ez tényleg csoda!! kívánok mindenkinek ilyen szép csodát!!
a gyerekcsináláshoz mégis csak kell a szerencse is!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Babóca!
Ha egy picit visszaolvasol, én dühöngök általában az orvosom miatt, velem ezt már kétszer játszotta el (2X3 hónap után), hogy labor fölösleges, úgyis szarok az eredmények, a kontrollon semmi nem történt, mindig emelt hajszálnyit a meten, közölte, hogynagyon jó, hogy fogytam, majdcsak elindul valami(miközben se pé, se ciklus, se semmi lassan egy éve gyógyszer nélkül), ennyi!Ja meg, mindkétszer megjegyezte, hogy szemtelenül fiatal vagyok!Lassan betöltöm a 27-et!!! :evil:
Szóval az utolsó kontrollnál betelt a pohár, és decemberben megyek a mensmentisbe! :D

Bettica!
Tanulságos volt a történet nagyon. Nem tudom, mi kéne még hogy fejbeverjen, hogy elég erős legyek.
Bár jelentem, mióta emelt adagot szedek, nincs édességéhség!!! :D

Kati!
Nagyon jó volt a történet, de én személy szerint egy picit megijedtem, mert tegnap elkezdtem szedni a duphastont és el is felejtettem tesztet csinálni. :shock: Úgy el voltam kenődve, hogy megint nem történt semmi, de semmi, hogy tényleg eszembe sem jutott!Bár kizártnak tartom, hogy bármi lett volna, de egy picit megijedtem.

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: Ne aggódj, hiszen azt mondtad, hogy alacsonyan van a hőd. Sajnos ez is eléggé egyértelműen mutatja, ha tudod mennyire szokott felmenni pé után, hogy most sajna babáról szó sem lehet.
Persze azért ellőhetsz egyet, csak a biztonság kedvéért....

Kati: Valóban aranyos történet és ebből is látszik, hogy időnként a sors nagyon kreatív tud lenni ;)

Nem rég járt itt egy lány, aki ugyanígy járt, nem? Talán vmilyen Vera? Húú, nagyon nem emlékszem, ezóta szerintem nem is nagyon járt felénk. Szóval ő is huszon valahanyadik héten tudta meg, hogy babás :) Az is lehet, hogy róla szól a történet ;)
Valaki majdcsak kijavít, hogy ki volt az a leányzó ;)

Lona: Hát, neked is kitartást, ha újra belefogtok. Szomorú ez az egész ügy...

Kép

Kép
bettica

Bettica!
Nem tudom, mennyire "szokott"(nem nevezném szokásnak!)felmenni, egyrészt sosem hőmérőztem, másrészt nem is tudom, volt-e valaha egyáltalán pé-m?! :shock:
Csak azt hiszem Rambóka írta, hogy ennyit tegyünk meg gyógyszer előtt. Teszt,pár napig hőmérés, ha semmi, sajnos gyógyi.na ebből maradt ki a teszt :oops:

Kép
Kép
zazzy

baboca03: Nekem is Sotés a dokim és ő sem csináltat valami gyakran labor, ebben az évben volt eddig egy és most egy, úgy hogy tavaly december óta szedem a metet. Szerintem náluk ez a protokoll. Én úgy oldottam meg, hogy a nőgyógyászommal csináltattam hormonost első félévben és most a sotén. Terheléses cukor/inzulin nem volt tavaly óta. Szerintem nem olyan nagy gond, bár én is vártam már, hogy csináltasson új vizsgálatokat, de nem izgatom magam nagyon rajta. Úgy érzem, hogy használ a met, ez a lényeg.

anyooka: Sajnálom, hogy nem sikerült az inszem. Jönnek az ünnepek, hajrá családgyarapításra előre. Mit kap Dorka karácsonyra?

Lányok, ki mit vesz a párjának karácsonyra? Nekem még semmi ötletem. (Csak azok válaszoljanak, akiknek a párja nem szokott olvasgatni minket! :D )
vicky79
Budapest III. kerület

Anyoka! :(
Semmi letörtség! A következőnek sikerülnie kell. ( nekem mindig ez a gondolat segített) HAJRÁ SPONTÁN :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Új sztárfotók a másik topikban ....akit érdekel :)

Puszi!

Gina
Vendég

Bettika!
Köszi! Jól estek a szavaid! :)

Zazzy!
Nyugi! Ha gondolod csinálj egy tesztet! Amit szedsz az progeszteron így a babának nem árt! Ha csíkosat pisilnél, akkor elmész a dokihoz, aki (szerintem) azt fogja javasolni, hogy szedd a 12.hétig.

Képzeljétek holnap megyek Firenzébe öt napra!
Sajna a párocskám nélkül, de azért remélem sikerül feltöltekeznem és hozok neki is egy kis energiát.

Lona
lona1

g79: Nagyon aranyos!! Kisfiú?
vicky79
Budapest III. kerület

Bettica: Most esett le, amit írtál az ágyról.Tehát simán a matracon "alszotok" :lol: ? Ez jó ötlet! Lehet, hogy fölöslegesen vettünk 50-ért keretet, meg rácsot?!Úgyis scak aludni járunk a hálóba. Vagyis csak éjszakára... :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogykipróbáljuk keret nélkül :lol: Olyan izgalomba jöttem!Kár, hogy a férjem éjszakás... :(

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?