Sziasztok!
Ez a második próbálkozásom, mert tök sokat írtam, és nem ment el.
Ráadásul Nonó is felkelt.
Encu!
Mi sem aludtunk túl jól az éjjel, fent voltunk háromszor is. Már nem tudom eldönteni, hogy a foga miatt vagy az időjárás miatt ilyen.
Ráadásul este kétszer fel is sírt.
Nagyon rendes apa, hogy hagyott téged aludni szerda este, jó fáradt lehettél, ha a gyereksírásra nem ébredtél fel.
Nagyon szépek vagytok, nem is látszik a képen, hogy fáradt lennél, ki vagy teljesen simulva.
Szerintem is hozzátok előrébb a fürcsit. Mi fél hétkor szoktunk fürdetni, attól kicsit felélénkül, utána szopi, játszunk vele, szopi és alvás. Ált. már nyolckor bealszik, nagyon rikta hogy tovább maradna fent.
Gabó!
Megérkezett a kiscipő?
Ígértél képet!
Hogy állsz a készülődéssel?
Barbi!
Úgy néz ki, hogy a Kárász doktornőt válasszuk, mert a rendelési ideje is egész jó!
Megtudnád adni esetleg az otthoni vagy mobil számát?
Jövőhéten mennék hozzátok valamikor, de még nem tom mikor. Viszont csak úgy tudnék menni, ha apa levinne, ha ez nem gond.
Még azt sem tudom pontosan hol laksz.
Majd telcsin egyeztetünk.
Szerintetek beszéljek vele előtte, vagy már hozzá menjek tanácsadásra és majd ott kész tények elé állítom!?
Móni!
Az utolsó két kép nálam a nyerő! Nagyon édes Ricsibaba!
A bébihordozót már egyszer kitárgyaltuk Mónival, amiben nem értettünk egyet.
Ja igen még annyi, hogy ha szerintem csak prünnyög, az lehet attól is, hogy a közelségedre vágyik, de ha pl. alszik lehet az is, hogy éhes, de még túl fáradt ahhoz hogy felkeljen. Nonó legalábbis csinált ilyet! De próbáld meg cicire tenni és magad mellé az ágyra, vagy csak legyen kézbe.
És próbálj meg ne aggódni mindenen, tudom mondani könnyű.
Nálunk is volt párszor, hogy kiborultam, mikor pl annyira álmos volt Nonó, hogy úgy ordított mint akit ölnek, és nem kellett se a cici, a ringatástól sem nyugodott meg, és a végén apa vígasztalt mindkettőnket.