Új privát üzeneted érkezett!

Lányok! Nem hagyom sírni!

Gabó! Én is tudnék bemásolni ide a Suttogó titkai 1 ből, de majd odaadom a könyvet, hogy nézz bele, egyetértessz-e a nővel, aki írta. Jó dolgokat ír amúgy, csak ezek szerint egymásnak tudja ugrasztani az anyukákat.

Kiskarcsi alukál, én is aludtam 1 órácskát, már ettől felfrissültem kicsit.

Lányok! Végül nem mondott senki semmit...mikor fürdessek? :D
Barbi! Vince mikor fürcsizik? Nem pörög túl utána?

Kép
Kép
encu

Hoppá! ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Ez a második próbálkozásom, mert tök sokat írtam, és nem ment el. :? Ráadásul Nonó is felkelt.

Encu!
Mi sem aludtunk túl jól az éjjel, fent voltunk háromszor is. Már nem tudom eldönteni, hogy a foga miatt vagy az időjárás miatt ilyen.
Ráadásul este kétszer fel is sírt. :?
Nagyon rendes apa, hogy hagyott téged aludni szerda este, jó fáradt lehettél, ha a gyereksírásra nem ébredtél fel. :shock:
Nagyon szépek vagytok, nem is látszik a képen, hogy fáradt lennél, ki vagy teljesen simulva. :wink:
Szerintem is hozzátok előrébb a fürcsit. Mi fél hétkor szoktunk fürdetni, attól kicsit felélénkül, utána szopi, játszunk vele, szopi és alvás. Ált. már nyolckor bealszik, nagyon rikta hogy tovább maradna fent.

Gabó!
Megérkezett a kiscipő?
Ígértél képet! :wink:
Hogy állsz a készülődéssel?

Barbi!
Úgy néz ki, hogy a Kárász doktornőt válasszuk, mert a rendelési ideje is egész jó!
Megtudnád adni esetleg az otthoni vagy mobil számát?
Jövőhéten mennék hozzátok valamikor, de még nem tom mikor. Viszont csak úgy tudnék menni, ha apa levinne, ha ez nem gond.
Még azt sem tudom pontosan hol laksz. :shock: Majd telcsin egyeztetünk. :D

Szerintetek beszéljek vele előtte, vagy már hozzá menjek tanácsadásra és majd ott kész tények elé állítom!? :roll:

Móni!
Az utolsó két kép nálam a nyerő! Nagyon édes Ricsibaba! :D

A bébihordozót már egyszer kitárgyaltuk Mónival, amiben nem értettünk egyet. :wink:

Ja igen még annyi, hogy ha szerintem csak prünnyög, az lehet attól is, hogy a közelségedre vágyik, de ha pl. alszik lehet az is, hogy éhes, de még túl fáradt ahhoz hogy felkeljen. Nonó legalábbis csinált ilyet! De próbáld meg cicire tenni és magad mellé az ágyra, vagy csak legyen kézbe.
És próbálj meg ne aggódni mindenen, tudom mondani könnyű. :roll:
Nálunk is volt párszor, hogy kiborultam, mikor pl annyira álmos volt Nonó, hogy úgy ordított mint akit ölnek, és nem kellett se a cici, a ringatástól sem nyugodott meg, és a végén apa vígasztalt mindkettőnket. :shock: :D

Kép
niki+baba

Csak el ment az üzim. :lol:
Na megyek, mert már nyüszi van. :(

Nálunk szerencsére nem volt hasfájós Nonó, de tényleg nagyon figyelni kell, hogy mit esztek.

Encu!
Ugye most már eszel rendesen?

Kép
niki+baba

Niki!

Eszem, igen, persze. :D Sokat nem tudok egyszerre, de figylek, hogy az, amit eszem maximálisan egészséges és tejcsibarát legyen. Anyu akart csinálni nekem jó kis káposztás kaját, amit imádok is, de nem engedtem, nehogy kitoljak Karcsikával.
Amúgy én nem is tudtam, hogy a csöppségek ennyire érzékenyek az időjárásra... Én is csak pár éve érzem a frontokat, addig meg furcsán néztem anyumra, hogy fáj a feje mondjuk hidegfrontnál. Érdekes.

Vasárnap hivatalosak vagyunk az unokahúgom szülinapjára (még el kellene dönteni, hogy mit kapjon. Most lesz 6 éves...Ötletek???), visszük a kicsit is ;) Már most azon agyalok, hogy mit adjak rá, hogy csini kislegény legyen, meg hogy meg ne fázzon meg ilyenek. Pedig csak 5 házzal kell odébb mennünk ;)

Gabó! Már csak 2 nap ;) Tök jó! Sokan lesztek? Csinálsz megint tiramisut? Csak hogy kívánjam ;) :D:D:D:D:D:D Miket kap a kicsi lány? Olyan rég láttuk már!!! Képet akarunk!!!

Minden babáról akarunk képet!!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Ma jobb napja van Vincének, le is kopogom, de most meg azon aggódok, hogy eleget eszik-e...Tiszta hülye vagyok :oops: Pedig ma is kb 2 óránként kért hamit... :)

Encu!
Már írtam, hogy Vincét is apa fürdeti, így vacsi után kb fél8kor fürdik este, de őt elálmosítja, és volt olyan, hogy alig bírtam utána megetetni. :roll:

Niki!
Kárász telefonszáma: rendelőben: 354-202/119, otthoni: 356-418, mobilja nincs. Én mindig rendelési időben hívtam, ha volt valami gondunk.
A címem: Fogoly u.3., ha a Damjanich-ról lekanyarodtok jobbra, akkor a jobboldalon a 2. ház (szürke tető). Gyertek nyugodtan :D

Mennem kell, nyüszítés van...

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Elment barinőm :cry: kár hogy ilyen hamar elment, jó volt hogy itt volt :D :D

Zsuzsa!

Remélem nem üldöztelek el innen, csak mert úgy eltűntél :shock:

Még hozzáfűznék egy dolgot ha nem bánod :roll:
Szóval osztom az észt mint egy egy gyerekes anyuka. Te pedig tudod hogy már ezt két gyerekkel nem lehet. De a jelenlegi felállás szerint nekem elképzelhetetlen hogy sírni hagyjak egy gyereket csak mert ezt csinálom vagy azt. Persze a hiszti most nem téma. Viszont ha belegondolok a Ti helyzetetekbe, Barbiéba is, látom meg fel is fogom hogy ez már több gyereknél nem így működik és bizony az igények csak részben lesznek kielégítve. Csak most még ez elképzelhetetlen hogy ne ugorjak egyből ha valamit akar a Ricsi. Szóval érted :roll: :roll: Nem ellened írtam, csak nagyon más véleményen vagyok. Még :roll: aztán lehet pár év mulva meg majd hallom hogy, na ugye ugye :D :D

Amúgy tényleg, rosszul létek meg ilyenek? :D

Niki!

Hát igen, ezt már megbeszéltük (hordozó) :wink:
Tudod, mondom mint ötletet, nekünk bevált. Más meg hozzáfűz és az anyuka meg majd eldönti hogy kipróbálja e vagy sem :wink: :D

Nekünk is pocsék éjszakánk volt :x
nekünk szinte 100% hogy a foga miatt. Már elkezdett felszakadni a másiknál is az ínye :( illetve :) remélem hamar túl leszünk rajta, de még mennyi fog van hátra :twisted: :twisted:

Úh, ezek a túlpörgések nagyon rosszak :? ilyeneket a Ricsi is szokott csinálni, de már nem tud felzaklatni, megvárom míg kitoporzékolja magát, megyek vele egy két kört a házban közben meg visít mint a kismalac aztán elfárad és bealszik :roll: 8) még nem jöttem rá hogy ilyenkor mit lehetne csinálni ami egy kicsit barátibb megoldásnak számít :shock: :roll:

Tesóka!

Örülök hogy már eszegetsz :wink: :D :D

Mi most általában 7-8 között fürdünk és változó hogy mikor alszik be a Ricsi. Az tuti hogy 11-ig elalszik. De őt a legtöbbször felpörgeti a fürdés, annyira beindul :shock: :D Viszont mikor kicsi volt, akkor 5-6 között fürödtünk és ő is legkésőbb 7-8-ra ágyban volt és aludt.

Igazából elég nehéz tanácsot adni ez ügyben mert elég kicsi még Kiskarcsi, napról napra fog változni.

Barbi!

Vince is olyan kis szopi közben bealvós? :D :D A Ricsinek ezért volt sok szele mert ugye bealudt és az istenért sem akart büfizni. :twisted: Remélem megoldódik magától :wink: de ha nem, sok minden van rá. Ez is változó hogy kinek mi jön be. Nekünk szerencsére első próbálkozásra bevált az Infacol.

Tesóka!

Én most nem teszek fel képet, jó :wink: :D :D

Amúgy köszönjük szépen a dícséreteket, aranyosak vagytok :wink: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

Kép A Nagy és a Kicsi

Kép
Kép
encu

Tesóka!

Ejha, depasik :D :D

Akkora a nagy keze mint a fél kicsi :D :D

Nagyon aranyosak főleg így együtt :!: :D :D :D :D

Jajj, már hozzátok is úgy mennék babázni. Alig bírom már ki :oops: :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ugye?? Csoda, ha ki vagyok simulva? ;) Imádom őket!!!

Kép
Kép
encu

Lányok! HA tegnap fejtem egy fél adag tejcit és betettem a hűtőbe, ma meg feltöltöttem még egy kis adaggal, akkor még lefagyaszthatom? (hű, de hülye kérdés.. :oops: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
encu

http://www.lapi.hu/help/

remélem nem baj hogy felraktam . :cry:
anha

Lefagyaszthatod csak baromi gány lesz az íze ha egy napot áll. Nagyon megkeseredik! :twisted: Azonnal fagyaszd le és a fagyasztottra öntsél így nem keseredik. Viszont akkor nem áll el fél évig mert ugye valamelyest a régi amire öntesz, felmelegszik a frissen ráöntöttől. Én is így csináltam mikor már nagyüzemben fejtem :roll: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!

Mi ez? Nekem nem jelenik meg semmi csak fekete képernyő :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép jó estét!

Merre jártok????

Képzeljétek mi történt: leesett a Ricsi az ágyról, fejjel előre :shock: aludt és felriadt, felült majd kidőlt az ágy szélére és lecsúszott. Szegény, úgy sajnáltam. Pedig mikor ott alszik a helyemen direkt ki sem megyek a szobából nehogy ilyen történjen. Hihetetlen gyorsan történt. Fú de rossz volt, hirtelen azt sem tudtam fiú vagyok e vagy lány :cry: de úgy néz ki semmi baja nem lett szerencsére. (kopp-kopp-kopp)

És kibújt a 4. foginca is, a felső jobb első :D :D :D :D :D
Ahogy néztem a fogait az előbb, az alsóhoz képest jó nagy kapafogak lesznek a felsők :shock: :lol:

Zsuzsa!

Jajj, ez olyan szörnyű :cry: Nem bírtam végig nézni. Apának bejött az oldal de kiléptettem mert olyan rossz érzésem lett. Na nem is tudok mit írni, rossz :cry: :cry:

Igen, a két kicsid között nem lesz olyan nagy korkülömbség, hátha hamar össze "érnek" és tudnak majd jókat játszani együtt :wink: :D A Livi meg majd lehet a tanítónéni és a kicsik a diákok :D :D :D :D

Tesóka!

Bírod még szusszal???? :wink:

Figyu! Valaki küldje már át légyszi a Csilla tel.számát priviben. Már megint kitörölte a telóm a számát pedig már kétszer is megadta. Felhívnám hogy mi van velük.

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Bírom...mit csináljak egyebet?
5kor fürdettünk, ezzel talán előrébb hozva az "éjjel nem alszom" dolgot. Most is épp ettünk, meg tisztába tétettünk. Apa karjában csuklik épp...Remélem hamarosan bevágja a szunyát, mert ha nem, akkor kidőlök ;)

Csilla számát priviben küldjem? Nemrég megadta itt is....

Kép
Kép
encu

Te még ébren Tesóka?

Visszakerestem, jó sokat lapoztam vissza de meglett. Holnap érdeklődök felőle, remélem jól vannak. Azért köszi ari vagy :wink: :D :D :D

Egy másik topikban olvastam hogy egy csajnak sem akart éjjel aludni a manója és a védőnője ajánlotta neki hogy délben igyon meg egy pohár citromfű teát és a tejjel átjutnak estére a dolgok és aludni fog a manó. Esetleg rákérdezhetnél a dokinál vagy az Annánál mit tudnak erről, hátha hallottak erről és elég egyszerűnek tűnik :wink: :D

Küldök álommanókat Kiskarcsinak :wink: már úton is vannak :D :D

Jóccakát! :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!
Csilla férje vagyok. Egy picit tegnap délelőtt megijedtem, mert az orvosok azt mondták nekik, hogy ha hétfőig nem változik az állapotuk, akkor áthelyezik a Klinikákra. Viszont én még mindig bízom benne, hogy nem lesz gond, már azért is, mert tegnap dél óta 130 fölé nem ment a vérnyomása. A fiúkkal minden rendben van. A közérzete is jó Csillának, tehát végül is jelen pillanatban minden ok. Ha esetleg valami kérdésetek van Velük kapcsolatban nyugodtan írjatok, megpróbálok válaszolni.

Üdv mindenkinek! Viktor
rnecsi

Jó reggelt!

Bavált (eddig és le is kopogom!!! KOP-KOP-KOP!!) az előre hozott fürdetés. Éjfélkor, 3kor meg 5kor keltünk csak. Egész friss vagyok!!! :D:D:D:D Tesóka! Köszi az álommanókat! Ha nem baj, még marasztalom őket egy ideig...de persze kívánságra házhoz küldök ;)

Viktor!! Nagyon drukkolunk Csillának és a picikek, hogy mielőbb egészségesen hazajöjjenek!!!! Add át neki a puszinkat és hogy várjuk vissza nagyon!!

Kép
Kép
encu

Szia Viktor

Szoritunk Csillának Vigyázanak magukra .ha bármi van irj . ja és ha kell valami Csilának valami Nöi szolj megveszem és akkor be tudod vinni .

Üdv :Zsuzsa
anha

Sziasztok!

Viktor!

Jó hogy jöttél és írtál Csilláékról! Köszönjük szépen!!! Rendes vagy :wink:

Ne aggódj, minden a legnagyobb rendben lesz :wink: Ügyes lány a Csilla, tudja hogy nem kell aggódni és szupi lesz a vérnyomija :D :D :D :D

Nagyon várjuk őket mi is haza! Sok-sok puszit küldünk Nekik! :wink:

Tesóka!

Látom átért hozzátok a manónka. Úgy elhúzott innen hogy itt elfelejtette hogy azért lett volna dolga :shock: :lol: De örülök hogy Te legalább kipihent vagy :wink: :D :D :D Még maradhat ott pár napig, ok :wink: :D :D :D

Fürcsi :D :D :D

Ma nem leszek, mindjárt indulunk pestre :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Lányok! Csilla mindenkit üdvözöl, a babókat egyenként, név szerint puszil és reméli, hogy jövő hét közepén hazajöhetnek. A fiúk súlya 1040 és 720gramm. Állítólag 2 hét van közöttük. Ezt írta.

Jó nagyok a babák, nem? Hogy megy az idő...

Kitartás Csilla!!!!!!!!!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Tesóka, cserben hagyott teljesen ez manó? Assszem sokszorosítani kellene ;) Nem? :D NEm aludtatok?

Merre mentek? Én is úgy kimozdulnék!! Megyünk egy pici kört a Manótjal ma :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Csilla!
Nagyon szurkolok nektek, biztosan minden rendben lesz!!!! :wink:

Két hét van köztük? Ez érdekes! :shock: :)

Mi is jól aludtunk most :D ! Lehet egy-két álommanó útközben megszökött :lol: , mert Nonó este nyolctól reggel 5-ig aludt. Utána pedig fél hattól, kilencig.

Encu!
Jó korán fürdettetek! De legalább aludt a drága!!!!
Veled minden ok? Fáj még a sebed?

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Nagyon szurkolok én is Csillának, és a fiúknak, hogy minél tovább bent lehessenek a pocakban! Nem is értem, hogy lehet 2 hét köztük, persze kétpetéjű ikrek, mégis furcsa :shock:

Mi is jól aludtunk, éjfélkor, meg 4kor keltünk szokásosan :) És talán lekopogom a hasfájás is elmúlt...mégiscsak én ehettem valamit :shock: :oops: Most már minden falatot meggondolok :D

Encu, örülök, hogy bevált a korábbi fürdetés! :) És az apás kép meg nagyon jó, aranyosak együtt, milyen pici Kiskarcsi apa kezében :D

Kép

Kép
sbarbi

Na, első sétánk nagyon jól sikerült :) Kiskarcsi nagyon élvezte, utána szopizott egyet és most alszik :)

Merre vagytok?

Gabó! Megy a készülődés? A Flóra tudja, hogy mi lesz?

Kép
Kép
encu

:shock: :roll: Hétvége? :D

Kép
Kép
encu

:( :idea: :idea:

Kép
Kép
encu

Ejha... :shock: :shock: :shock: :shock: Ezt a pangó topikot!!! ;)

Kép
Kép
encu

Jó reggelt!..

Merre vagytok??

Nekünk jó sz@r éjszakánk volt... :(

Kép
Kép
encu

Kép BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FLÓRÁNAK!!!!!! :)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Ejha, de sokat termeltünk tegnap :shock: :lol:

Gabó!

Flórának sok-sok boldogságot kívánunk első szülinapja alkalmából! :wink: :D :D

Kép

Tesóka!

Na szép, nem vigyáztál kellőképpen az állommanóra és elhúzott tőletek is :wink: szomorú :cry: mi sem aludtunk, nálunk is durcázott :shock: :cry: és a legjobb, már túlvagyunk a délelőtti alváson is ami pontosan 10 perc volt :shock:

Na sebaj, majd ma alszunk :wink: :D :D :D :D

Gratulálok az első sétához, végig fent volt Kiskarcsi vagy alukázott is közben azért?

Többiek merre lehetnek????

Szisz??

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki!

Tündériek az új képek :!: Az avatarod nagyon jó!!! Nem teszed fel nagyban is? :wink: :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

És hogy hű legyek magamhoz :roll: 8)

Csilláéknál tényleg fura az a két hét :shock: :D :D Akcióztak rendesen, hogy tutira menjenek :D :D :D :D :D :D :D :D :D

De jó lenne ha hazaengednék őket, azért mégis csak jobb itthon :roll:

Na megyek mert frászt kapott a Ricsi hogy magára hagytam :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Hahóóóóóóóó :?: :?: :?: :?:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

En vagyok, de megyünk ebédelni szülinapra :D

Majd jövök és mesélek...kitartás! ;)

Kép
Kép
encu

Na szép, gondolom már megy a party :wink: :D :D :D

Remélem sikerül egy kicsit feltöltődnöd!!! :wink: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Nem tudtunk maradni, mert persze Manótj rögtön megéhezett és követelőzni kezdett. Úgyhogy gyorsan betettem arcba az ebédet és téptünk is haza... ;) Itthon evett, aztán egy órát altattam a mellkasomon, Most tettem le, remélem mélyen alszik és pihen egy kicsit...
Most meg körülnézek, hogy van-e valami finomság ;)

Ti mi jót csináltok?

Kép
Kép
encu

Boldog Szülcsinapot :lol:
anha

Nahát mekkora forgalom van itt :shock: :(

Tesóka!

Semmit sem csinálunk, dög unalom van :roll:

Végre alszik a Ricsi, illetve próbál mert állandóan sírva kel. Ki érti ezt????? Áttört mindkét felső foga de megint fogzási tüneteket produkál :shock: Az alsók mikor áttörtek megszüntek a fájdalmai. Most meg jobban sír mint pl tegnap vagy tegnapelőtt. Remélem elmúlik és nem újjabb fogak kezdték bántani :roll: :twisted:

Találtál valami finit?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jó éjt :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

NAhát, de hamar feladtad, Tesóka!

Találtam finit, ettem is ;) Kicsit végre van étvágyam... :)
Te hogy kezdtél el fejni? Én nem merek igazán, mert nem marad a kicsinek. Vagy mikor kezdtél el? Van vmi technikája? Hogy én milyen hülye vagyok mindenhez ;) :shock: :lol: :lol: :lol:
Sikerült aludnom másfél órát, Apa hozta Manótjot a végén, hogy most már enne :) Holnap jön a dokinéni, remélem mond valamit a köldökéről...merthogy az meg vérezget..nem nagyon, picit. De hát ugye mindent meg kell vizsgálni minden oldalról..

Lassan én is megyek alukálni...ma már nem Apával :(

Jó éccakát, remélem holnap nagyobb lesz a forgalom ;)

Barbi, Vince hányszor szopizik egy nap? Vagy legalábbis estefelé hogy eszik? Nekem Karcsika hol 10 percet, hol 45-50 percet kajál..

Na, elkukkanok.

Jó éjt!!!!

Gabó!! Kérünk élménybeszámolót!!!! :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Először isszeretném mindenkinek megköszönni a jókívánságokat!Köszönjük!
Tengernyi játékot és szeretetet kapott Flóra és lefekvés nélkül játszott, táncolt, evett ivott míg végül este bedőlt az ágyába és elaludt!
Persze túrkált a tortájába is!
Mi kameráztunk, de ha átküldi anyu a képeket, akkor teszekfel nektek!
Nagyon jól sikerlt,nagyon boldog éspersze hullafáradt vagyok!
Még nemtudtam visszaolvasni, demégjövök, csak romot takarítok! :lol:
Míly szép buli után a takarítás.... :lol: 8)

Kép
gabriel79

álommanót ide!!!!!!!!!!!!!!!!

Egész éjjel nem aludtunk!! :cry: :cry: :cry: Van még valakinek ilyen problémája? MErt akkor megint front lehetett... :roll: :roll:

Kép
Kép
encu

Merre vagytok??? :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni, mert Pesten voltunk anyuméknál.
És a szombat esti éjszakánk nagyon gázos volt, apával felváltva aludtunk, mert Nonónak nem volt kedve aludni éjféltől fél négyig. :?

[size=12]Utólag is Boldog Születésnapot Kívánok Flóra babának!!!!!!!!!!![/size]

Encu!
Mi most jól aludtunk!
De persze attól még lehet front. :roll:

Móni!
Gratulálok a fogacskákhoz, már négy fog, nem semmi :D
Nem szokott ráharapni a cicidre szopizás közben?
Nonónak is megvan duzzadva az ínye, jönni fog alul neki a második.

Lányok tudtok valamit Csilláékról? Mikor jöhetnek haza? Hogy vannak?

Mennem kell, sírás van. :shock:

Kép
niki+baba

Sziasztok!

Mi sem aludtunk :cry: :cry: :cry: vagyis azért egy picit igen, csak sokszor keltünk.

Tesóka!

Front van, szétszakad a fejem úgy fáj :twisted: :twisted:

Gabó!

Majd mesélsz részletesen is, mit hogy csináltatok?!
Nekem lövésem sincs hogy legyen a szülinap, el sem tudom képzelni hogy hogy kéne kivitelezni :oops:

Igen, képeket kérünk, sokat!!! :wink: :D

Niki!

Amióta négy foga van, azóta még nem harapott meg de volt már hogy a fogaival tartotta a mellem és nem engedett. Viszont amíg csak az alsó kettő volt, addig rendszeresen próbálkozott, volt hogy üvöltöttem úgy fájt. Ha rászoltam kiröhögött így belenyúltam a szájába a Ricsinek és szétfeszítettem. Persze ezt rossznéven vette és egy darabig utána nem próbálkozott, aztán kezdtük előről.

És ma reggel használta a fogait! :D Akkorát harapott a pogiból :o :D :D :D

Tesóka!

Hogy hogy egyedül voltál este? Karcsi dolizott?
VAgy nem is írtad hogy egyedül vagy? :roll: Na :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Niki, szerencsések vagytok ;)
A Csilláról vagy ezen az oldalon, vagy az előzőn olvashatsz ;)

Tesóka, nekünk a pocak fájt még pluszba..egész éjjjel cicizett volna, meg fel kellett venni, meg a kiságyában nem aludt, de ha magam mellé vettem, akkor igen, érdekes módon akkor nem is fájt a pocak ;) De én semmit nem aludtam...Most ezerrel húzza a lóbőrt, itt volt Golánnéni és hiába vizsgálta, meg tettem tisztába, aludt tovább :)
Most eszem, megvárom Apát az ebéddel és utána dobom én is a szunyát...
Ja, Kiskarcsinak, bár még nincs foga, rendesen rá tud cuppanni a cicimre...néha csak lesek... :D

Gabó!!! Bizony!! Kérünk dokumentációt a nagy napról!! :D:D:D

Halihó! Többiek!

Mi lehet a Szisszel???? Nincs meg vkinek a száma?

Kép
Kép
encu

Ja, Tesóka, nem voltam egyedül, csak mikor Apa megy dolizni, akkor én a gyerekszobában alszom. Hétvégén meg vele. :D

Kép
Kép
encu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?