Hello!
Andi,
sajna az edzőm sem tud semmi konkrétat, de körbekérdez! Amint megtudok valamit, szólok!
Giga,
tényleg, a Dunakeszi Buy-Way nincs olyan messze, ott van Kenguru Gold, meg Auchan, meg Electroworld, meg minden egyéb. Ha más nem, hát egy kicsit körbenézel! Egyébként ha Káposztásmegyer felé mész, akkor Csömör kb. 30-40 perc tőletek kocsival, akár eljöhetsz hozzánk is, dumálunk egy nagyot! Én sajna nem tudok menni, kocsihiány miatt. De szívesen látlak Mindkettőtöket!!!
Marci is folyton verekszik.
Szerintem ez teljesen babaszokás, még nem olyan kifinomultak a mozdulataik. Ráadásul milyen érdekes, hogy ha üt, az csattan, no meg néha a szülő is feljajdul! Na, hát ez tök jó játék! Aztán meg néha érzem, hogy simogatni akar, de csak csapkodni tud még a kis kezeivel...
Ja, meg a pelenkázásnál szabály szerint rugdos, erről próbálom leszoktatni, mert ha ismét lesz kistesó, akkor ennek fel sem tréfa.
Etetés,
Mintha Marciról írtatok volna!
Egyébként én is ezt bírom a legnehezebben, egyszerűen kiborulok, ha az étel szétmaszatolódik. Más nem szokott így kiborítani (most is a CD-lejátszót "javítja", de a kaja az más. Ha már nyúl a tányérjába, megy fel a pumpám. Pedig tudom,hogy csak kíváncsi, meg hagyni kéne, de ez van. Néha, ha valami csoda folytán angyali türelmem van, akkor hagyom, hogy pancsoljon, egyébként meg én fogom a tálkáját, és olyan messzire tartom,hogy ne érje el.
Férfiak....
ma reggel feladtam a méregdrága Up and Go-t Marcira, majd mielőtt indultunk edzésre, férjem szó, hogy úgy tűnik, bekakilt a gyerek. Mondtam, akkor legyen szíves felvinni és tisztába tenni, míg én összekészítettem a cuccokat. Hát, erre jön le, kérdeztem, volt-e kaki. Mondja, nem volt. Erre én, akkor ugye nem pelenkázta át? Erre ő: dehogynem. Kérdem,miért, ha nem volt kaki? Ő: mert nem mondtam, hogy előtte nézzen be a pelusba. Ááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Van 2 gyerekem!!!!!!!!!Hát még ezt is mondani kell?????????????
Képzeljétek, a 2 ünnep között megyek 3 napos edzőtáborba!!!! Reggel 8-tól délután 5-ig lesz, így nem kell ott aludnom, itt lesz Újpesten, tehát el tudok menni! A férjemmel megbeszéltem, bevállalja Marcit, mondjuk a fentiek ismeretében nem tudom, mi lesz, de azért eddig is elvoltak, max. kicsit bénáznak. Persze azt nem tudja, hogy pénzbe kerül (ajjaj, akkor megkapnám, hogy ő bezzeg fizeti a rezsit, spórol, én meg elb@szok ennyi pénzt szórakozásra...), 15ezer Ft, ami rengeteg, még nem is tudom, miből fizetem, de muszáj egy kicsit elmennem!!!! Ma is olyan jó volt, bent álltam végre a csapatban, gyakoroltuk a kűrt, és bár a belemet kiköptem a végén, de olyan volt, mint régen, kizártam minden gondot, csak a korira koncentráltam. Szóval úgy vagyok ezzel én is, mint Verna, hogy ez nekem jár, ráadásul, ha lesz kistesó, akkor jó ideig semmi szabadidőm nem lesz, tehát még egy utolsót kirúgok a hámból.
Úgy várom már, most jobban, mint a Karácsonyt.
Lányok, a múltkor beszéltünk a hiperaktivitásról. Azóta figyelem Marcit, és hát nálunk elég sanszos az alapján, amit írtatok. Egy másodpercig nem áll meg, de szó szerint! Kaja közben vagy a lába jár egyfolytában, vagy csapkod, vagy tekereg, de nem ülne nyugton egy másodpercig sem. Aztán játék közben is folyton mozog (ami rendben van), egyik pillanatban felkéredzkedik, majd azzal a mozdulattal már tépi is ki magát a kezemből, majd ha lerakom, kezdődik előről. Éjjel meg mikor felkel, állandóan mászik valahova az ágyában, majd felül, majd megy tovább, aztán feláll, mindezt félálomban, aztán persze eldől, és jól beveri a fejét, mire felébred és sír... Ha lerakom a hátára, hogy igyon egy kicsit a teájából, mert attól visszaalszik, már fordul is hasra, és kúszik tovább, persze addig, míg be nem veri a fejét az ágyba, és akkor sír. Egy idő után azért sikerül megitatnom, és akkor el is alszik, de azért ez jó időbe beletelik. Ez normális ilyen korban, vagy kezdjek aggódni?
Viszont most tudjátok mit csinált? Eddig a szobájában játszott, és most látom, hogy felmászott az ágyra, és elaludt... Jaj, olyan kis zabálnivaló!!!!