Erzsi, hányadik napon is jársz? Olyan rossz,hogy nem lehet látni, így mindig kérdezgetni kell, mert akkor agyam azért nincs,hogy megjegyezzem.
Ancsa, még egyszer Isten hozott újra itt. Remélem néha azért lesz időd bejelentkezni. Mesélj a babáról, ha van időd.Várjuk minden aggodalmad, kérdésed. (bár válaszolni nem biztos,hogy fogunk. Bár azért vannak már itt tapasztalt anyukák, akikre majd én is számítok ám)
Pintyus, azért örülünk ám neked is!Mesélj még magadról.Kíváncsiak vagyunk rád is, és számítunk a jelenlétedre!Ja, és köszi a gratulációt! A TÖBBIEKNEK IS! Hidd el, te is ebbe a helyzetbe fogsz kerülni. Nem tudom mennyire ismersz minket. Mi már 15 hónapja próbálkozunk, és itt van Kriszti, Krisztinka, és Erzsi is, ők is már több mint egy éve. És még mindig bíznak, mert ezt csak így lehet. Mondom ezt én, aki minden hónapban kiveri a hisztit.
Klarka, hát ezen tényleg nem sokat látni. Legalábbis én nem látok semmit.
De ez az én vakságom.Én ezeken az UH képeken alig látok valamit. Lehet,hogy majd a sajátomat megtanulom látni. De ennek ellenére nagyon tetszik!!!! 4D-re fogtok menni? Azt azért én is felismerem.
Krisztinka, nagyon szép a görbéd!!!!!!!!!!! Nemsoká kiderül sikerült-e. Neked is csak azt kívánom, hogy ne legyen több görbéd!Igaz én törtem meg a csendet, de mi lenne,ha nem lenne több csend?
Krisztiiiiii, nagyon irigyellek. Na nem a betegség miatt, hanem azért,hogy otthon lehetsz. Én is akarok!!!!!!!!! Ennek ellenére remélem a héten már meggyógyulsz! Pihend ki magad a héten, hogy új erővel vesd be magad.
Kislibussal mi lehet? Szegénykém nagyon elkettyent megint, én meg még rátettem egy lapáttal a bejelentésemmel.
Annyira sajnálom……. Tudom milyen szar, és még attól félek,hogy tudni is fogom. Próbálok pozitívan gondolkodni, de……….és inkább nem folytatom.
Kislibus, nagyon várunk vissza, szedd össze magad, és tojjál az olyanok fejére!( mintha az olyan könnyű lenne) Puszi neked!!!!