Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erzsi, köszi, de azért én még nem merek örülni. Ma nem csináltam tesztet, csak tegnap, majd hétfőn akarok még egyet, és kedden meg elmegyek dokihoz. Szerencsére már tegnap sem barnáztam, meg ma sem. (legalábbis eddig nem).
Majd megpróbálok feltenni egy képet a tesztemről ha sikerül.

Itt is esik a hó, de sajna elolvad. Tegnap még havas eső esett este, most meg hó. Nézni én is szeretem, de még jobban bírnám, ha nem olvadna el.
Pesten nem esik?

Kriszti, jobban vagy már?

Zsu

Kép
bvigh

Nem igazán,vagyok jól,most már nagyon hat a köptető,idegesit a köhögés!!!!!
NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!
Kicsit már megnyugodhatsz!!!!
Vendég

Zsu - Hát ez őrült jó hír!!!!!!!!!!!!!
Az én első pozitív tesztem is haloványka lett .. és 3-4 nappal rá csináltam egy másikat, az már erősebben látszott!!
Jajj de örülök - VÉGRE!!!
A MagenB6-ot szedd szorgalmasan, mert az segít a méhednek tágulni .. meg ruganyosabbá teszi, így nincsenek görcsök, feszülések .. és biztosabban megmarad a babuci!
Nekem a babvárás elejétől napi 3*1-et ajánlott a doki, plusz egy terhesvitamint.
Várjuk a további híreket!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
szösszenet

Kép

Ez kicsit nagyra sikeredett, de nem tudtam kisebbre venni. Remélem a hétfői már erősebb lesz.

Zsu

Kép
bvigh

Szösszenet! Te hány mikor csináltad az elsőt? Mármint a várt mensihez képest. Nekem vasárnap kellett volna megjönnie.Ahhoz képest nem halvány nagyon?

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Ez totál pozitiv!!!!
Azért halk gratuláció!!!!
Még most sem hiszed el????
Pedig elég valószinű!!!!
Vendég

Zsu!!! Hát ez ÓRJÁSI!!!!!! Ennél pozitívabb nem is lehet! Egyáltalán nem halvány :!: GRATULÁLOK!!! merem hangosan is :wink: :lol: Nagyon örülök !!! Vigyázz magatokra! A barnázásod miatt el kéne menni dokihoz, én is barnáztam, szedtem kis hormont, hogy jobban tapadjon. Minden ok!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Igen Kriszti, még most sem hiszem el.Majd ha a doki mondja, ezzel a párom is így van.Azt mondta, majd elhiszi, ha a nagyokos doki is megerősíti.
Egyébként me olyan hülyén érzem magam. Azt gonoltam csinálok egy pozitív tesztet, meg érzek valami olyat, amit eddig nem :oops: :oops: , és örülök majd mint majom a ..........
Hát ehelyett meg aggódom.

Zsu

Kép
bvigh

Kép

Nekem sokkal halványabb volt, 2 napra rá meg tessék... :wink: Nyugika!

Kép
Kép
Kép
olik22

[quote="bvigh"]S írta:bvighzösszenet! Te hány mikor csináltad az elsőt? Mármint a várt mensihez képest. Nekem vasárnap kellett volna megjönnie.Ahhoz képest nem halvány nagyon?

Én a 3. kimaradt napon csináltam .. 32-34 napos ciklusoknál a 37. napon .. de ennél még halványabb volt a csík!! :)
Ez nagyon látszik!
Én ha távol tartottam nem láttam .. mondjuk egy rosszabb teszt volt, mint ez ..
Ezt pont ismerem, mert a 2.-at már ezzel csináltam rá 3 nappal, és az már erős lett!
Nagyon halkan gratulálok! De szerintem itt nincs ok aggodalomra, ez egyértelműen pozitív! :)
Nagyon örülök!!!

Kép
szösszenet

[quote="bvigh"]H írta:bvighát ehelyett meg aggódom.

Szerintem a 12. hétig folyamatosan fogsz aggódni .. ez annyira normális :) Mindenki félti a benne lapuló életet :)
De nagyon megnyugtató lesz, ha a doki is azt mondja - lehet örülni!
Mikor mész hozzá, kedden?? :)
Én pont szerdán megyek a félidős UH-ra :D

Kép
szösszenet

Zsu: innentől kezdve csupa aggodalom lesz az életed :lol: De ez tök jó dolog, ezek szerint ÉLÜNK és érzünk :lol: :lol: !!! Rengeteg gyönyörű dolog jön majd ez után: első szívdobogások, jó AFP, első mozgások, ... születése stb.stb. Ezek miatt végig aggódunk, de megéri :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

[quote="olik22"]j írta:olik22ó AFP

pont most indulok a leletemért .. remélem jóóóóóó :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet: Akkor drukk!!! Bizti minden ok, különben már kerestek volna :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Zsu! Ez fantasztikus!!!
Gyönyörű!! Tök pozitív!! Ennél nekem sokkal halványabb volt az első!!

Holnap csinálsz megint tesztet!!

Hajrá!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Lányok, köszönöm a biztatást!

Szösszenet, remélem jelentkezel az eredménnyel.Biztos nincs semmi baj, ahogy Olik mondja.

Most olvastam:

Az esedékes menstruáció idején meglehetősen gyakran fordul elő pecsételő vérzés, barnázás, görcsölés – ilyenkor nem kell megijedni
Többnyire arról van szó, hogy a szervezet még “emlékszik”, hogy itt a menstruáció ideje.

Remélem nálam is csak erről van szó. Kedden kiderül.

Zsu

Kép
bvigh

Jelentkezem :)
Az eredményem tökéletes, a MOM érték 2,0 .. szóval jó! :)
Most szaladok tanítani, de este leszek!
Zsu - Persze, a barnázás még előfordul .. ne aggódj .. nekem a 8-9. héten volt 2.3 napot pecsételés, aztán látod már hol tartunk ;) :D

Kép
szösszenet

Zsu, ez fantasztikus. És ez nem halvány, ez erős, sokkal erősebb szerintem nem is lesz, vagy csak kicsit.
Ez egy erős pozitív teszt. Annyira örülök neked. Mennyi ideig is próbálkoztatok? Egy éve?

Én hamar elmennék dokihoz, mert a barnázgatás azért nyugtalanítani fog benneteket, de ha már múlik az mindenképpen jó. Meg azért is elmennék hogy lásson doki.

De minden rendben lesz, és nem győzöm mondani, hogy hogy örülök!

Kriszti, javulgatsz?

Zsuzsa, üdv itt!

Nálunk most Peti volt beteg 2-3 napot, de már jól van, ismét a régi :wink:
Megyek fel kell keltenem, különben este nem lesz elalvás.
Vendég

Sziasztok!

Szép hétvégét mindenkinek!

Szösszenet, gratulálok az eredményhez!
Neked a barnázás magától elmúlt, vagy kaptál rá valamit?
Igaz nekem már tegnap se volt semmi,és ma sincs. Remélem ez jó jel.

Nekem már olyan érzésem van,hogy vasárnap van, merthogy tegnap is itthon voltam.Azért ne izguljatok, holnap nem megyek el dolgozni. :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Zsu - Én a legelején nem barnáztam. A 8-9. hét körül viszont igen (akkor lett volna aktuális a második mensi) .. akkor beparázva felhívtam a dokit, és mondta, szedjek napi 2 rutascorbint .. nem tudom attól, vagy magától is abbamaradt volna, de 2-3 nap alatt elmúlt teljesen. És azóta sem volt semmi ilyesmi :)
Örülök, hogy jól vagy!
Második tesztet mikor csinálsz?

Kép
szösszenet

Sziasztok csajok!!!

Én uj vagyok itt, de azért csatlakozhatok??? :?:

Mi is nagyon szeretnenk babot, es most kezdenenk el probalkozni. Most pont pirizek, de ahogy lesz pém ra allunk a dologra. Sok jo dolgot tanultam tolletek.

Sajnos én dohanyos voltam, mondom voltam!!!
Nem vagyok buszke ra de sajna ez van. Egy hete teljesen elhagytam és nem is kell többet soha. Szerintetek ha teherbe esnék ebbe a hó-ba (ami latom nem megy olyan konyen), akkor baja lenne a picinek? marmint ugy ertem hogy eshet baja ha mar 3 hettel fogamzasa elott abba hagytam??

Párom azt mondja varjunk meg 6 honapig vele. De addig megorulok, nekem most kell pocaklako.

Mindenkinek kellemes kismamasagot, es akik probalkoznak azoknak hajra!!! Szurkolok ertetek
Vendég

Sziasztok!
Bocs, hogy csak így betoppanok közétek, de érdeklődni szeretnék, hogy valakinek nem lenne-e szüksége 84 db Elevitre?
Nekem már nincs szükségem rá, viszont a 100 db-os dobozból ennyi még megmaradt. 4500 Ft-ért eladom.
Ha valakit érdekel, akkor írjon a következő e-mailcímre:
picuranyu84@freemail.hu
Sziasztok
Vendég

zsu: csináltál már még tesztet? írj
erzsebet0312

jajj persze szép jó reggelt mindenkinek :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi, látom neked megint jó napod van!
Ma is sokan vannak?

Ma nem csináltam tesztet, bár nagy volt a kísértés, mert van egy itthon, de meghagytam holnapra.
Holnaphívom a dokit, kedden megyek hozzá.Bármit is mond, csak mondja, mert utálom ezt a bizonytalanságot.

Zsu

Kép
bvigh

zsu: ajjaj ne is mond eddig nem volt vészes de nehogy beinduljanak :roll: jajj ne izgulj ott van a babó és erősen kapasztkodik az anyukájába :lol: és érzel valamit? volt mensis érzésed?
erzsebet0312

Zsu - Biztos minden a legnagyobb rendben! Pihenj, kíméld magad, amennyire tudod! De ha a barnázás is elmúlt, akkor minden a legjobban halad :)
Annyira örülök nektek!!!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Végre itthon!Fantasztikus érzés.Gyors bejelentkezés mig a lánykám alszik.

Még nem volt időm visszaolvasni,de igérem bepótolom.Annyit viszont láttam,hogy egy csodálatos hírre jöttem haza.
Zsu:Nem találok szavakat.Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!
Mondtam hogy a babám szerencsét hoz.

Kép

Kép
ancsa03

jajj szia ancsa :lol: meséélj milyen volt a szülés??? nagyon fájt? apa bennt volt ????? írj pusza
erzsebet0312

Sziasztok!

Hogy milyen volt a szülés?Nem volt egy leányálom.Sajnos apa nem volt bent,mert császároztak.Fájni nem fájt,csak borzasztó kellemetlen volt.Nem tudom,hogy valaki szült-e már császárral,de nekem olyan érzésem volt,mintha (bocs a kifejezésért)a beleimet szedték volna ki,meg mintha átnyúltak volna a hátamon.
Hogy hogy történt?Igazából még megilyedni sem volt időm.Egy sima rutin UH-ra mentem,és már haza sem engedtek.Állitólag nem volt keringés a köldökzsinórban.Ez volt az eggyettlen vizsgálat amire apa nem tudott elkisérni.Szegényke 8-ra bement dolgozni,és fél 9-kor hivtam,hogy jöjjön mert azonnal császároznak.Innentől kezdve meg gyorsan pörögtek az események.Mindenkit megelőztem a műtőben,és 3/4 12-kor megszületett a lányom.Még most is nehezen hiszem el,hogy nincs semmi probléma,és teljesen egészséges.
Röviden ennyi,ha még valamire kiváncsiak vagytok,szivesen válaszolok.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Örülök,hogy jól vagytok!!!!!
Nekem mind 2 császáros volt!
Tudom milyen érzés!!!!
De az a lényeg,hogy minden rendben!!!!!
Sok tejcsit és jó egészséget!!!!!
Puszi!!!
Vendég

Sziasztok csajok!!!

Látom nekem senki nem irt!!! Kicsit elszomoritott. :( :(
Ez azt jelenti hogy nem fogadtok be????!!! :?:

Mindenesetre, gratulálok Zsunak, és Ancsa03-nak is.

Én is szeretnék már abba a helyztebe lenni mint Zsu.

Szép estét mindenkinek.
Vendég

Pintyus!

Ezer bocs!!!!!!
Nem direkt volt!!!!
Üdv itt!!!!
Mielőbbi babásodást!!!!
Vendég

Pintyus: Szia!!! Üdv. itt!!! nagyon örülünk, hogy csatlakoztál, mielőbbi babásodást kívánunk!!!

Ancsa: nagyon szupika, hogy már otthon vagytok!!! Mennyit nyom már a kisasszony? :lol: :lol: Jól eszik?
A szülés ide vagy oda - mindegy, lényeg, hogy egészséges és gyönyörű :lol: :lol: Még egyszer gratulálok!!!!!!!!

Zsu: Na, megvan az újabb pozitív tesztecske??? Dokit sikerült elérned?

Erzsi:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Pintyus, üdv köztünk!!

Én szerintem nem raktam fel múltkor az uh képet, de most megteszem, bár már olyan nagy, hogy elég nehéz kivenni bármit is... Kép

Kép
klarka

Sziasztok!

Zsu! Én mondtam, hogy ne izgulj a barnázás miatt!!!! Túl hamar volt az a barnázás és még mintagörbét is dobtam neked! Fantasztikus! Halk gratula!
Ez a teszt totál pozitív! Mikor mész ma dokihoz????

Zsuzska! Üdv közöttünk!

Pintyus! Te is légy üdvözölve! Mesélj magadról! Hány éves vagy, mióta próbálkoztok? Szedsz valamit, hőmérőzöl?
És ami legfontosabb mielőbbi babásodást az újaknak is!

Itt mostanában nagyon régen volt pozitív teszt! Zsu volt az aki most megtörte a csendet!

Erzsi! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kislibus! Nálad mi újság? AKcióztok újra???

Kriszti! Hogy vagy?

Ancsa! Nagyon szép a pici lányod! Én is császárral szültem, csak engem altattak, annyira kellett sietni, nem volt idő gerincérzéstelenítésre, így én nem éreztem semmit és szerencsére utána is elég jól bírtam mindent.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

ERZSI!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!!!!!!

KRISZTINKA!
Köszi jobban vagyok,még itthon vagyok a héten!
Megnéztem a görbédet,nagyon biztató!
DRUKKOLOK!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Most csak boldog névnapot jöttem köszönteni.

Erzsi, nagyon boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pintyus, én is üdvözöllek, ne haragudj,hogy tegnap nem tettem, de elszállt minden, amit írtam, és már csak Erzsinek írtam utána.

Ancsa, ez szuper jó!!!!!!!!!!!!Örülök, hogy már ilyen jól vagytok!

A mai teszt kicsit erősebb, holnap 6 után megyek dokihoz.

Este jövök bővebben.
Puszi mindenkinek!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Erzsi: Kép

Pintyus:Én is üdvözöllek a körünkben,remélem mihamarabb egy pozitiv tesztel jelentkezel majd.

Olik:Szombati adatok szerint 2040g.Most ruhástól 2200g.Nagyon jól eszik,kb.40-50g/etetés.
Mostmár én is elég jól vagyok.Ja és rám jönnek a régi ruháim!!!!!!!!Nagyon jó érzés.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa: örülök, hogy minden rendben!!!

Zsu: nagyon jó, hogy erősebb!! Ne gondolj arra, hogy ez nem baba, mert AZ!!

Kép
klarka

Erzsi - BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!

Zsu - Várjuk a helyzetjelentést a dokitól :)
Mi szerdán megyünk a 20 hetes UH-ra, és nagyon remélem kiderül, hogy Marcell vagy Aliz lakik odabent :lol: :lol: Annyira izgulunk!!!
De a babakocsink már megvan, igazi unisex darab :D ezüst-narancssárga :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Erzsi, neked még küldök egy névnapi virágot:

Kép

És most visszaolvasok, és írok mindenkinek.

Zsu

Kép
bvigh

Erzsi, hányadik napon is jársz? Olyan rossz,hogy nem lehet látni, így mindig kérdezgetni kell, mert akkor agyam azért nincs,hogy megjegyezzem.

Ancsa, még egyszer Isten hozott újra itt. Remélem néha azért lesz időd bejelentkezni. Mesélj a babáról, ha van időd.Várjuk minden aggodalmad, kérdésed. (bár válaszolni nem biztos,hogy fogunk. Bár azért vannak már itt tapasztalt anyukák, akikre majd én is számítok ám)

Pintyus, azért örülünk ám neked is!Mesélj még magadról.Kíváncsiak vagyunk rád is, és számítunk a jelenlétedre!Ja, és köszi a gratulációt! A TÖBBIEKNEK IS! Hidd el, te is ebbe a helyzetbe fogsz kerülni. Nem tudom mennyire ismersz minket. Mi már 15 hónapja próbálkozunk, és itt van Kriszti, Krisztinka, és Erzsi is, ők is már több mint egy éve. És még mindig bíznak, mert ezt csak így lehet. Mondom ezt én, aki minden hónapban kiveri a hisztit.

Klarka, hát ezen tényleg nem sokat látni. Legalábbis én nem látok semmit. :oops: :oops: De ez az én vakságom.Én ezeken az UH képeken alig látok valamit. Lehet,hogy majd a sajátomat megtanulom látni. De ennek ellenére nagyon tetszik!!!! 4D-re fogtok menni? Azt azért én is felismerem.

Krisztinka, nagyon szép a görbéd!!!!!!!!!!! Nemsoká kiderül sikerült-e. Neked is csak azt kívánom, hogy ne legyen több görbéd!Igaz én törtem meg a csendet, de mi lenne,ha nem lenne több csend?

Krisztiiiiii, nagyon irigyellek. Na nem a betegség miatt, hanem azért,hogy otthon lehetsz. Én is akarok!!!!!!!!! Ennek ellenére remélem a héten már meggyógyulsz! Pihend ki magad a héten, hogy új erővel vesd be magad. :idea:

Kislibussal mi lehet? Szegénykém nagyon elkettyent megint, én meg még rátettem egy lapáttal a bejelentésemmel. :twisted: Annyira sajnálom……. Tudom milyen szar, és még attól félek,hogy tudni is fogom. Próbálok pozitívan gondolkodni, de……….és inkább nem folytatom.
Kislibus, nagyon várunk vissza, szedd össze magad, és tojjál az olyanok fejére!( mintha az olyan könnyű lenne) Puszi neked!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Ismét sziasztok!

Minden Erzsébetnek nagyon boldog névanapot kívánok :D

A Bromo után most Norprolac 25mb/50mg-ot kaptam. VAlaki szedte ezt? Tudtok valamit mondani róla?

Illetve az normális, hogy a nőgyógyászom csak egy hónap múlva kért vissza kontrollra? Elévégre csak hat szem az egész gyógyszer?????

Zsuzska
kuzsanna

Zsu!
Hát én is nagyon irigyellek!!!!!
Te is otthon lehetsz nem sokára! :lol:
Vigyázz magadra!

Zsuzska!
Ebben a gyógyszeres ügyben én nem tudok mondani semmit,de hátha valakinek ismerős a gyógyszer!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Zsu: Szép álmokat neked:-)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bocsi Zsu, nem tőled akartam elköszönni :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hello csajok!!!

mOST MÁR MEGNYUGODTAM EGY KICSIT!!! Látom csak befogadtok! :) :) :) Jártam már más topicokban is de sehol sem törödtek úgy igazán velem, mert én új vagyok éás mindenki a régiekkel van elfoglalva. :cry: És ahol meg ténleg jól éreztem magam ott felbomlott a csapat.

Úgyhogy légyszi ne essünk szét, olyan jó lenne ha engem is végig kisérnétek a probálkozásokon, és drukkolnátok. Csak úgy bele olvasgattam a fórumba és láttam hogy olyan jó mikor az ember megoszthatja a dolgait olyanokkal akik ugyanabba a helyzetbe vannak. :D

Köszönöm nektek a kedves szavakat, igérem be pótolom és megtanulom hogy ki hogy smint van. De ha kerdezoskodok egyfolytaba ne haragudjatok meg. :oops:

Kérdeztétek ki vagyok mi vagyok stb.
:?: 22 éves vagyok, sajnos még sem a kismamik közé sem az anyukák közé nem tartozom. De ez a legnagyobb vágyam. Van egy csodálatos férjem, akinek 2007. május 26. mondtam ki a boldogitó IGEN-t.
Erdélyből származom, pontosabban Kolozsvárrol, 2 és fél éve élek Debrecenben. :D
Most döntöttük el hogy babát szeretnénk. Azért léptem be, hátha barátokra lelek akik segitenek több kérdésben és ha össze jön a baba, akkor velem együtt örülnek majd. Előre is köszönöm a segitséget :)) :P

El hagytam a cigit, erre nagyon büszke vagyok, szedem az Elevitet, Voltam dokinal is, aki azt mondta minden rendbe, baj nincsen, terhesseg vallalhato. Nagyon remenykedem.

Képek rólunk itt láthatók: http://www.babanet.hu/album/index.php?album=13926

Ov. tesztet szeretnék venni, de nem igazán tudom mikortol kell elkezdeni, és hogyan kell használni. egy kicsit butus vagyok még hozzá.

Elnézést, kicsit hosszura sikerült. Pusza

Zita
Vendég

Sziasztok!

Zsu! Mikor mész dokihoz?

Zita! Nagyon szépek voltatok az esküvőn, csodaszép menyasszony voltál! Ja és szemtelenül fiatal vagy!!!! :lol: :lol: :lol:

Ovu tesztet lehet kapni a patikában, dm, rossmann-ban 5 db van 1 dobozban és 2500 Ft körül van , de rendelhetsz olcsóbban is innen: http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... anguage=hu
Egyébként a www.babatervezok.otthona.net oldalon sok okosság is van.
Akkor érdemes elkezdeni, ha tojcsis váladékod van azaz nyúlós átlátszó.
Hány napos ciklusaid szoktak lenni???? Pl., ha 30, akkor abból kivonsz 14-et akkor az 16 és akörül van a pé-d, tehát úgy a 14. naptól érdemes kétnaponta tesztelned. Az ovutesztet délutáni pisiből kell csinálni, és ha először du. 4-kor tesztelsz , akkor minden nap vagy másnap ugyanabban az időpontban érdemes.

Még okosságok itt: http://www.babanet.mindenkilapja.hu/

Ja és kérdezz nyugodtan, hiszen visszaolvasni annyit nem lehet!

Pusszancs!
Vendég

Zita!
Nagyon szép pár vagytok és tényleg egy baba hiányzik!!!
De nincs semmi probléma akkor mindent bele és mielőbbi babásodást!!!!!!
Krisztinka megirt neked minden segitséget!!!
Ha mégis kérdésed volna nagyon szivesen válaszolunk!!!!!
Régebben nagyon aktiv volt ez a topik,de most valamiért kicsit szétszórt!!!!
De azért szoktunk irogatni!!!!!
Én 39 éves vagyok van egy 17 éves lányom és egy 13 éves fiam!!!!
Nov.1-én volt 1 éve,hogy próbálkozunk!!!!
Ha kérdésed van szivesen válaszolok!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?