Új privát üzeneted érkezett!

Mamm csodaszép kismami vagy. :)

Zuzmó Jázmin husimusi. :) Nagyon ügyin átálltatok, Én is remélem, hogy jól sikerül majd az átállás ciciről. Hallod e épp kérdezni akartam, hogy szoptattál még mikor teherbe estél? Na ez az igazi csoda, szopi mellett. :)

na mennem kell csajszika reklamázik itten. :)

Kép
Kép
Kép
Kép

chesti

Vicuska, ez az endómetriózis nem hangzik túl jól :( Hogy döntöttetek, visszamentek tesóért?

Rebe, én is abban reménykedem, hogy megúszom. A védőnő azt mondta, nagyon sok kismamája volt, aki egyszerűen nem volt hajlamos rá, és nem is kapta el soha, hiába voltak körülvéve macskákkal. Azért a biztonság kedvéért kerülöm a két cicánkat, mintha legalábbis leprásak lennének szegények :(

Zsókuci, mennyi ajándék! Tényleg jó ez a 30 éves szülinap ;) Én is nagyon örültem ám neki, nemcsak azért, mert nagyobb volt az ünneplés körülöttem, de valahogy éreztem, hogy a következő évtized lesz a legtutibb az életemben :) És különben is, szeretem a kerek számokat, és a hármas a szerencseszámom.

Agnese, mégegyszer köszönöm, és nagyon várom a talit! :)

Zuzmó, hát, Jázmin tényleg egy igazi csoda. Nagyon szép baba, és annyira gyönyörű barna szemei vannak!

Mamm, Bibar, nagyon szépek vagytok! :) Kicsit irigykedem, hogy nekem még nincs ilyen nyilvánvaló pocakom, persze tudom, hogy lesz még eleget, de akkor is. Olyan jó lenne már, ha mások is látnáááák :D

Kép
elan

Zuzmó!

Ez aztán a nagy hír!!!! Gratulálok!!!!!!

Bibar!

Nagyon csinos vagy! Szép a pocid!

Lukrécia!

Gyönyörű a lányod! Gyógyulj meg hamar!!!!

Mamm!

Nagyon szép a pocid, az enyém is kb. ekkora. Majd ha már nem félek az üléstől, akkor rakok fel képet.

Kép

Kép
sharon

Mamm:
Nagyon szép nagy a pocid, az enyém sehol sincs hozzád (és a hasonló korúakéhoz ) képest.

De ma voltam 4D-n, minden oké, baba mérete megfelelő, viszont medencefekvésű a drága és azt mondták egyértelmű, hogy LÁNY!
Sajnos 4D-s fotót nem sikerült róla csinálni, mert úgy helyezkedett hogy képtelenség volt, csak f-f képet kaptunk róla. Majd valamikor felrakom, de most hulla vagyok.
Ja, semmit nem vettünk még. :(
Vendég

Elan
ezzel nem is lehet betelni,imádok pocakos lenni :wink: :wink: én is mindig vártam hogy nagyobb legyen,most meg annyira imádom igy ahogy van :wink: :wink:

Sharon
köszi :oops: már mindjárt 33 leszel,látod milyen ügyi vagy :wink: :wink:

Estrella
gratula a kiscsajhoz :wink: mikor kezdtek el vásárolni?nekünk már majdnem minden megvan,én már decemberben vsak pihenni akarok :wink: :wink: arcocskáját azért láttátok?

bibar

Estrella!

Gratula a puncishoz :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok! :D

Hát nem semmi meló volt visszaolvasni...... :oops:

Nagyon köszönöm még egyszer,hogy szorítottatok nekünk!!! :D

Napcsi

Hát ez a Nóri egyszerűen GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ.Mint egy játékbaba.Gondoltam hogy így lesz.... :wink: :lol:

Sharon

Örülök hogy még 2 in 1. :D Ezt nekem mindig Lucia írta és imádtam!!!Feküdj sokat,kitartás,már jó vagy!!!Ne aggódj nálam gyulladás volt,az nyitotta tovább a méhszájat!

Rebe,Erika

Nekem is volt haematomám,pihi ezerrel,csak az segít. :)

Bibike

Már írtam sms-ben is,tünemény a kislány!!!!Köszi hogy gondoltál ránk!!! :P :P :P

ZUZMÓ

Hát te tényleg CSODA vagy!!!!Teljes szívemből gratulálok!!!!

Zsókuci drága :P :P

Na megvan a góc,szegénykém.Így viszont megoldódnak a problémák és jöhet a várva-várt tavasz..... :wink: :wink: :wink:

Chesti

Azok a szemek.... :roll: :roll: :roll:

Mamm

Nagyon csini kismami vagy!!! :D

Estrella

Gratulálok a kislányhoz!!!! :D :D :D

Lexi

Köszi a homeo-infót.Őszintén szólva nekem elég gyorsan javult az ügy,a seb fwelett még érzéketlen kicsit(gondolom lesz is még egy db-ig),amúgy egész gyorsan helyrerázódott a dolog.Remélem még nem kiabáltam el.... :oops:

Vicuska

remélem jobban vagy láz-ügyben.ez az endo nem semmi. :cry:

Gabi

tüneményes az UH képed,nekem is van egy majdnem ugyan ilyen,haláli kis gombóckák.... :D

Juci

Igen,neked dupla adag tejci kell,azt én sem bírnám.de ez elég változó,hol apad-hol több van,nem?Én is tartok ettől.kitartóan fejd,akkor hátha újra beáll.Mi a homeós bogyó neve?Én is kipróbálnám.
Még egy kérdés:a korababákat azt mondta a gyereorvos,3 óránként fel kell ébreszteni,mert maguktól nem mindig jeleznek.Nálatok ez hogy van? :roll: Olyan rossz mindig a legmélyebb álmából kelteni... :roll:
Ja,még egy:a kórházban azt mondták,ebben a gedvás időben 2 hónapig ne engedjünk ide senkit,csak a legszükségesebbet(pl nagyik)Nektek erről mondtak anno vmit?Vagy akkor még szép idő volt.... ??:roll: :roll: :roll:

Numa,Benszi,Gomba

Hát,én sem gondoltam volna hogy beelőzlek titeket :oops: Bár ne így történt volna... :shock:
Szorítok nektek nagyon.

Bibarkám

SZERETI :oops: :P :oops: :P

Na megyek etetni,hihetetlen lányok,másfél hete még szondán kapta az ételt,10ml-t,tüdőgyuszija volt,ma meg az előbb 80-at evett,abból 20-at ciciből.Büszke vagyok az én kis falatkámra :oops: Olyan jó hogy már nekem is van kisbabám.... :oops: :oops: :oops:

Kép
lukrécia

Sziasztok! Lukrécia! Kár, hogy nem lehet adni a másiknak egy pár hetet, mert én szívesen odaadnám neked ezt az utolsó kettőt :) jó babázást és rakjál majd fel képeket Lilikéről.

Mi még mindig egy testben vagyunk és babácska nagyon jól érzi magát a vizsgálatok szerint. Most éppen már eléggé be vagyok sza..va (ugye ez így nem káromkodás? :) ) hétfőn leszünk 10 nappal túl a kiírt időponton és az orvosom elmegy kedden szabadságra. Szóval mondta döntsük el hogy hétfőn indítsanak-e szülést vagy sem. Azt mondta nekem kell eldöntenem, mert a baba állapota jelenleg nem indokolja hogy beavatkozzanak, méhlepény tökéletes méhszájon hét lakat van, és a baba is élvezi még a helyzetet, de ugye nem lehet tudni ez mikor változik és akkor végül egy vadidegen ügyeletesnél szülhetek, ami nem is gáz ha minden ok, de ha indítani kell vagy neadjisten császár akkor nem szeretnék egy kezdő surmó orvos kezei alá kerülni. Szóval hétfőn befekszünk és indítják a szülést, szorítsatok nagyon, mert én nem így képzeltem ezt az egészet, és emiatt eléggé magam alatt vagyok, és ráadásul félek is tőle. Próbálom magam összeszedni, hogy ne így menjek be hétfőn már rögtön elkeseredve, de nagyon nehéz, állandóan rámjön a bőgés. Na kipanaszkodtam magam...
Bocs, hogy névszerint nem írok most nektek. Most megyünk a kórházba vizsgálatra, mert most már naponta kell. Még benézek majd hétfőig, aztán már csak a büszke kispapa jön reméljük jó hírekkel.
gombahölgy

Lukrécia
De jó Nektek. Nagyon szupi lehet, hogy már Neked is van kisbabád. Az meg, hogy kislány nálam külön irigylést érdemel. Mindig is kislányra vágytam. Már meggyógyultál??? Mekkora a vágásod? Jöhet priviben is és bocsi a hülyének tűnő kérdésért. :oops: :lol:

Gomba
Nagyon jól érzi magát ez a kisbaba. Pedig a héten a frontok is jöttek mentek. Elhiszem, hogy félsz és nem így képzelted. Próbálj meg ne ezen rágódni (asszem most bort iszom) hanem agyban arra koncentrálni, ami jön, mert ha aggódsz és félsz, akkor blokkolod a folyamatokat. Ügyes leszel, hiszen eddig is az voltál. Drukkolok nagyon és várom a jó híreket. Most már nincs más megoldás, előbb-utóbb csak ki kell jönnie annak a kicsikének. :wink:
Vendég

Mamm
Nagyon csini vagy!Hogy csinálod? :D

Lukrécia
De jó hogy már otthon vagytok!!Friss képet mikor kapunk?És büszke is lehetsz arra kis szépségre :D

Estrella
Gratulálok a lánykához!

Gomba
Megértem az aggodalmadat!!Reméljük azért hétfőig meggondolja magát a picur és jön magától is :D Kitartás és csuriban lesz a kezem hétfőn!Nagyon szorítok!!!
gabicsibe

Luki néni hát anyuci lettél. :) Köv babatalin m ér a karodon hozod a kiscsajt. :) Örülök, hogy jól vagytok, és nagyon hamar összeszedte magát, nagyon erős kis Falatka. :lol:
Képet kérünk ám, annyira gyönyörű. :)

Gomba, Lexinél jobb tanácsot aligha kaphatsz. Próbálj ellazulni (tudom, könnyű mondani).
Én az ügyeletesnél szültem, és nagyon aranyos volt. Ha a dokidnak szántál pénzt, és előtte megemlíted az ügyeletesnek, hogy ezt akkor neki szánod hidd el nem lesz surmó. A te dokid is szokott ügyeletes lenni. :)
Amit a lelked súg, azt tedd.

Estrella gratula a puncishoz. :) Kár hogy nincs kép. :( Hogy bírod ki, hogy ne vegyél semmit? :)

Lippaaaaaa hahóóó hiányzol ám, a két kis tündérrel!!!

Lucia vasárnap találkozunk. :)

Vicuska istenem...de mikor arra gondoltam Ramika veletek van már, azért Ő nagy ajándék. Visszamentek tesóért?

Na mennem kell csajszinak reggelit csinálok. :)

Ezt meg kell mutassam, tegnap csináltuk hajszárítás. :lol:

Kép Kép

chesti

Chesti és Bibar:
Eddig nem igazán volt pénzünk, ezért nem vettünk semmit. Már nézelődtünk is, de még nem vettünk semmit, mert közben lakásfelújítás is folyik nálunk és most arra kell a pénz. De amint haladunk veszünk mindent. Mondjuk sokminden van már, főleg ruhák, meg kiegészítők, meg pólya. Ezeket mind-mind a nővéremtől kaptam. Nagyon rendes, mindent eltett nekem és gyönyörű állapotban vannak a cuccok. :)
Hát igen, azt én is sajnálom, hogy nincs kép Dóráról, most már csak ha megszületik akkor fogom látni.
Kedden megyek a terheléses cukorra. :?
Vendég

Sziasztok!

Lányok, akik már szültetek! Nektek mikor jött meg először? Egyátalán szopi mellett megjön? Nekem 3 napja mensisen fáj a pocakom. Mit ne mondjak nem hiányzott ez az érzés...de vérzés nincs. Lehetséges 7 héttel a szülés után hogy valami készülődik?

Íme, néhány új kép:
Kép Apucival Kép Vicuska+Ramika Kép hálózsákban alszom:)
vicuska2007

Vicuska, édesek vagytok, az utolsón kész voltam. :) Imádom amikor így alszanak. :)
Nekem 8-9 hónapra jött meg, de Én is éreztem korábban, hogy na basszus most fog megjönni. Változó szerintem, hogy kinek mikor jön meg, őszi babásoknál van olyan akinek még mindig nem, de van akinek szinte azonnal. (Mind szoptatnak, Én is szoptatok még)

Estrella, a lakás legyen kész a kis Dórának ( Szééép név), kaja lesz , aludni akár veletek is tud. :) Tesód aranyos. :)

chesti

Chesti, Vicuska!

Csak gyönyörködöm! :lol: :lol:

Lukrécia!

Olyan jó volt olvasni, h már otthon vagytok együtt! Nagyon örülök nektek! :D Hogy teltek az első éjszakák?

Gomba!

Kezem, lábam szorítom értetek!!

Én ma reggel egy kicsit "pityeregtem", megkezdtük a 28. hetet... :roll:

Bensziről mi hír?
ballagyo

Mamm,
De jó, hogy rendben van az eredményed! A pocid meg nagyon aranyos! :wink:

Vicuska,
Hát ez az endós dolog nem hangzik jól! Jaj, és Rami annyira szép!

Estrella,
Gratula Dórához! :D Szép nevet választottatok!

Lukrécia,
Képet kérünk Falatkáról!

Gomba,
Hát nem lehet könnyű neked, a kis csaj nagyon jól érzi magát ott bent. Kitartás neked, minden rendben lesz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Alig győztem visszaolvasni,olyan sokat írtatok :o .

Rebe köszi,aranyos Vagy.Remélem most már minden ok.barnázás már megszűnt.

Gabi naggyon jó az uh kép.Örülök,hogy maradtál a BMC-ben.

Réka gratulálok az esküvőtökhöz.

Gomba nagyon szorítok Nektek holnapra,biztos minden rendben lesz.Várjuk majd a jó híreket!

Zsókuci drága örülök,hogy megvan a góc.Mandulaműtét miatt nem irigyellek,de legalább megoldódnak a problémák.

Juci nagyon jó a klipp és a képek is.Lányok hihetetlen milyen iramban növögetnek,gyönyörűek :D !

Sharon nagyon édes a "lába van,de keze nincs"sztori.Nagyon közeleg az a 35.hét,ügyes Vagy.Továbbra is drukkolok Nektek!

Bibike nagyon jók a keresztelős képek.Bettina egy kis angyalka és úgy is viselkedett.

Numa mi újság?Drukkolok,hogy holnap jó híreket kapj az orvostól.Hívj nyugodtan,ha segíthetek v.miben :wink: .

Jezsoerika üdv a babások között.Pihizzél sokat és nem lesz semmi baj!

Share gratulálok az első felálláshoz :D !Nagyon jó a kép :lol: !

Lucia tüneményesek a kis szerelők.

Luki örülök,hogy otthon Vagytok.Lili baba gyönyörűséges.Remélem már meggyógyultál!

Zuzmó tiszta szívemből gratulálok Nektek,ez aztán a jó hír!

Agnese Milán nagyon kis huncut továbbra is,gyönyörűűű :) !

Fiona biztos minden rendben lesz.Szerintem a tornát inkább hagyd ki.

Bibar gyönyörű a pocakod és Te is :wink: !

Mamm Te is nagyon szép Kismami Vagy.Vizsgákkal hogy állsz?

Estrella gratulálok a Kislányotokhoz!

Chesti képek mint mindig fantasztikusak!Milyen jól tűri Niki a hajszárítást :o .Örülök,hogy negatív lett a pisi tenyészésztés.Ja és köszi a hiányolást,jólesett :oops: .

Vicuska nagyon szép Ramika!Sajnálom az endós dolgot.Mensivel kapcsolatban egyik barátnőmnek szülés után hat héttel,nekem szülés után 15 hónappal jött meg,úgyhogy bármi lehetséges szerintem.

Rólunk bölcsit nagyon élvezik,gondozónéniket nagyon szeretik és a gondozónénik is Őket viszont.Állandóan dícsérik Őket amikor megyek Értük,én meg olvadozom persze :D .
Másik hír,hogy járok a BMC-be,ha minden jól megy jövőhéten visszakapjuk a Tesókat :D .
Voltam Benszinél is,jól van pocakja pedig hatalmas :shock: .

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lukrécia!

Nekünk hat hetet mondtak, de akkor még szebb idő volt.
Urtica urens ( kis zöld hengerben van )

Én az első három hétben keltettem őket három óránként, de totál kikészültem, mert ugye, másfél-két óra mire megkajáltak és szinte kezdhettem is előlről. Dokinénink mondta, hogy éjszaka nyugodtan hagyhatom négy órát őket, már nem voltak olyan picik és nekem is több tejem lett. Most már nem nagyon keltem őket, de lassan elérjük a négy kg-t.

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci

köszi az infót :D De jó,már ilyen nagyok vagytok... :D

Lippa

hajrá fagyik :wink:

Ballagyo

köszi,egész tűrhető a dolog,bár most keddig dolgozik az uram,szerdától leszünk kicsit együtt.De jó,már 28hét....mindenki úgy felgyorsult,amíg távol voltam.... :wink: :lol:

Vicuska

olyan szép ez a Rami-baba :P

Lexi

a szeméremcsont felett van egy vágás,nem túl nagy,hát nehéz meghatározni mekkora :oops:
Már a műtét utáni du pörögtem ,a fekvésből felülés és a felállás volt brutál.Ma már nem fáj,de néha belenyillal egy ponton,főleg fekve,ha hirtelen rosszul mozdulok. :oops: Felette van egy pukli,az még kissé érzéketlen.Hát vmi ilyesmi...A tied jobb már?

Kép
lukrécia

Vicuska
Én a múlt hét pénteken lettem újra nagylány. Na azóta is az vagyok. :shock: Milán is szopik még. Napjában ötször-hatszor, éjszaka is. Valszeg ezért csak most. Ramika gyönyörű kislány. Oyan édesen alszik, úgy szeretem ilyenkor nézni őket.

Chesti
Haláli jókép a felső. Az alsó meg egyszerűencsakszép. :wink:

Gomba
Hallgas a belső hangra, mit súg. Az lesz a jó. Kitartás, de tudom nehéz.

Lippa
Nagyon szuper, hogy a lányok ilyen jól érzik magukat. Szurkolok a tesóknak. Képet, képet!

Kép

Kép
agnese

Vicuska
nagyon jó képek :wink: :wink: aranyosak vagytok nagyon :wink:

Lippa
nem csodálom hogy szeretikőket,2 imádnivaló csajszi :wink: de jó hogy mentek a tesóért,nagyon szoritok nektek :wink:

Benszi irta nekem:
"ma reggel már 2,késöbb 5 perces jóslói voltak,nemsokára vége lesz,van beszarás .a méhszáj zárt,mindenkit puszilok" :wink: :wink:
hááát hajrá csajszikám :lol: :lol:

Gomba
kitartás,most már nincs sok hátra :wink: :wink: babaeső lesz itt nemsokára :wink:

Luki
:P :P :P

bibar

Sziasztok Lányok!

Valaki tudna nekem segíteni. 9 hetes terhes vagyok, szombaton és vasárnap volt egy kis barnás pecsételésem, de csak minimális. Ez normális ilyenkor, vagy kezdjek pánikolni? Kedden megyünk a Koncz tanár úrhoz UH-ra, de azért egy kicsit idegesit a dolog. Megköszönném ha valaki tudna segiteni.
toldikrisztina

Sziasztok!

Lányok, előre elnézést, hogy nem írok külön mindenkinek, de már csak nyüszítek, mint egy kutya, mert már tényleg SEHOGY sem jó, és SEMMI nem segít, iszonyat :oops:

Gomba, együttérzek veled, a dokim utoljára (okt.29-én) azt mondta, hogy ha kiírásig 27.éig nem indul meg, engem is indítanak 28.án...még 9 nap :cry: nagyon sok erőt kívánok, és veled vagyunk lélekben, hajrá!!!és ne sírj!Mindent a bébiért, tudod :wink:

Lippa, annyira jólesett veled beszélnem, még egyszer köszönöm :!: :!: Még biztos foglak zargatni :roll: :oops: mégiscsak rutinom ikres anyuka vagy már :lol:

Lukrécia, nagyon édes a kislányod, és csodaszép!Büszke lehetsz Magatokra :lol:

na, ennyit bírtam itt ülni,

mindenkit puszilok

Numa

Kép
numato

Toldikrisztina

küldtem pü-t.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jezsoerika

küldtem válasz pü-t.
toldikrisztina

Lippa,
Hű, de jó, visszamentetek a tesókért! Drukkolok nektek! :wink:

Bibar,
Köszi a Benszis híreket!

toldikrisztina,
Lehet a barnázás heamatóma miatt, de egyáltalán nem biztos. Heamatóma okozta nálam most, de nemcsak az, mert már azelőtt is volt pici világosbarna váladék. Azt mondják teljesen normális dolog. Nem most kellett volna amúgy megjönnie? Mert emiatt is lehet ilyenkor. Ne izgulj, kedden megnéz a tanár úr, nem lesz semmi baj. Mondom én, aki ugyanúgy parázok emiatt. :oops: :shock: :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Jó reggelt Csajok!

Sajna olvasgatni nincs időm, de Mindenkit puszilunk!! Babatalin ott leszünk!
Szép napot!
Kép
mot

Drágáim!
Eladó egy pocakhoz vásárolt téli kabát, 48-as méret!!! Akit esetleg érdekel vagy tudna rá vevőt, írjon privit!!! 5 e ft-ért eladó!!! (12 e volt C&A) Kép
mot

Rebe

Köszi az üzenetet. Tegnap délelőtt kiszámoltam, mert nekem is az jutott rögtön eszembe, hogy lehet most kell megjönnie, de nem, mert hó elejére számítottam ki. Végül tegnap este felhívtam a János Kórház nőgyógyászatát, és ott is megnyugtattak, ha nincs görcs, akkor ahogy Te is írtad ez ilyenkor normális.
Azért holnap egy kicsit izgulok az ultrahang miatt, remélem rendben lesz minden.
toldikrisztina

Sziasztok! Nem voltam a hétvégén, mert nagyon görcsölt a fejem.. :oops: Annyira, hogy már nem bírtam aludni 2 napig, vettem be egy Quarelint 2 nap után :oops: , így elmúlt, de nagyon pocsék hetem-hétvégém volt.

ZUZMÓ GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Elolvastam a másik topikot és látom, hogy Kriszti kilépett.. :( Értem és tudom az okát, de sajnálom!

Anyukák! Nagyon szépek ezek a kislányok!!! :D :D :D

Mamm,
mekkora a pocakod!! :D

Lexi,
még a múlt héten írtam neked 2 privit. Elolvastad? Mert nálam az olvasatlanban van. :roll:

Zsókuci, betehetsz a táblába! :wink: Vikkata-26-Szfvár-2. beültetés fagyis- 1 baba Köszi :D

Rebe, Gina hogy vagytok? Elan, Gabicsibe, Erika Ti?

Ballagyo
, ha tehetném minden nap megnézném :D , szóval ez a heti UH, ami eddig volt nem olyan sok. Így is most legközelebb csak 2 hét múlva mehetek majd. A 12. héttől meg elvileg havonta, a terhesgondozáson, de erről még futok egy kört a dokimmal. :D

Lányok, Ti hogy hagytátok abba a progiszurit és az utrót? Hányadik héten a szurit és hányadikon az utrót?
torolve_20130114141731

Mindenkinek szép napot!

Vicuska
Nagyon édes ez a lányka,én az ilyen apukás képeket imádom :D

Lippa
De jó hogy mentek!Akkor a másik táblába ezt beírom jó?nagyon drukkolok nektek :D

Gomba
Ezt már nem olvasod,de egy nagy kalappal neked mára!

Bibar
Köszi a Benszis híreketNagyon szorítunk érte is!!

Kata
Igaz nekem nem volt szurim csak az utró!A 10.héttől már csak napi 3X2 pár napig,aztán 3X1 pár napig és a 12. hétre már teljesen el kell hagynom.
Én továbra is nagyon jól vagyok,tünet mentesen :D Bár a gyomrom néha iszonyúan ég,de már tudom mitől,így megválok a kiváltó okoktól. :D
Sajnálom ezt a fejfájós dolgot, én a múlthéten jártam így tudom min mentél keresztül!

NUma
Kitartás már csak pár nap!!
gabicsibe

Sziasztok!

Pótolom egy régi "mulasztásom", küldöm Soma első 4D-képét. A fotó kb. egy hónapja készült. Lassan tervezzük, h újabb időpontot kérünk 4D-re.

Kép Soma
ballagyo

Vikkata
a szurit nekem a 12. héttől kellett elkezdenem csökkenteni és a 13. héten fejeztem be,ugyanigy az utrót is.ha fáj a fejed inkább algopirynt vegyél be,nekem az összes doki ezt javasolta,a quarelint nem ajánlották :oops: Krisztit én is láttam és szomorúan olvastam hogy kilép az életünkből :oops: :oops:

Gabi
nincs mit,kedden majd irom a friss hireket :wink:

Numa
szoritok neked nagyon hogy a héten már kibujjanak a picurok :wink:

bibar

toldikrisztina,
Hát persze, hogy azért izgulsz! Szorítok holnapra!

Kata,
Az nem jó, ha annyira fájt a fejed! Én köszi jól vagyok, émelygés néha-néha van, de nem vészes, és a gyomrom nekem is néha ég.

Numa,
Kitartás neked, nemsokára jönnek a picurok!

Ballagyo,
De jó kép! De szeretnék már én is ilyet! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Ja, és Zsókuci, boldog névnapot neked!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Drága Zsókuci nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!

Köszi Csajok a drukkokat nagyon aranyosak Vagytok!
Szóval ma voltam uh-n éééssss pénteken transzfer :D :D :D !
Sajnos a talin,így már tuti nem leszünk ott :( ,na de majd a következőn :wink: .

Voltam Benszikénél is még egyben van,a tegnapi fájások ellenére.Az egyik doki meg is kérdezte tőle,hogy-hogy még itt fekszik ilyen fájásokkal.Ma még nem jutott be Ctg-re,mert teltház volt a szülőszobán :roll: .

Numa drága tudod bármikor :wink: .Majd ha lesz erőd írd meg légyszíves mi volt a dokinál.

Ballagyo nagyon édes az uh kép :D .

Krisztike drága ha esetleg még olvasol,sajnálom nagyon fogsz hiányozni,de azért ha nem baj időnként írok majd mail-t,vagy sms-t!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

És egy kép :D

Kép

Lippa

lippa

Zsókuci
Boldog névnapot :P :P :P nemrég szülinap,most névnap,jó sok ünneplés :wink: :wink: és rég irtál,tessék gyakrabban,hiányzol :oops: :oops:

Lippa
húúú,már beülti is lesz,hányat kapsz vissza?mennyi volt még a fagyiba neked?nekem van még 5 drágám a fagyiba :oops: :oops: Benszikém aztán szót fogadott és ügyesen bennt tartja őket :wink: :wink:

bibar

Bibar ketten várakoznak még péntekig :D !

Hát igen Benszike szót fogadott az biztos.Remélem holnap megint azt mondják,hogy nőtt Dóri!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Megjöttünk a szemészetről, minden ok nőcik szemével, Dorkáéból vettek mintát, mert pár napja kicsit jobban váladékozik, 10 nap múlva lesz eredmény, addig is kaptunk cseppet és masszírozni kell.
Szoknyácskában voltunk, mindenki el volt ájulva tőlük, képek lesznek fent a honlapon, ha nem is ma, holnap tuti.

Benszike nagyon ügyi!

Hajrá Lippa! Két ikerpár :?: :!:

Numa, kitartás!

Puszi!

Judit

jucicuki

Kép

Zsókuci, nagyon boldog névnapot kívánunk!

Meiszter család :lol:

jucicuki

Kedves Zsókuci!

"Neved napján mit is mondhatnék?
Mindent,mit szeretnél,adjon meg az ég!
Légy boldog,míg világ a világ,
Fogadd ezt a verset,mert nincs nálam virág!"

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!

Andi és Máté

Kép
taptau

Zsókuci:BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!
Kép
Vendég

Helló lányok!

Itt vagyok ám én is,csak inkább olvasgatok,meg nézegetem a szebbnél szebb babafotókat!Velem nem történt a hasfájás óta semmi,lassan telnek a napok,jó lenne már babázni!! :lol: :lol: :lol:
Holnap megyek én is UH-ra,izgulok már nagyon!Ez mostmár mindig így lessz? :oops: :oops: :oops:

Kép
gina25

Zsókuci drága!

Sok boldog névnapot kívánok én is neked!! Kép

Kép
gina25

Zsókuci Drága!

Nagyon boldog névnapot!

Mot család!
mot

Zsókuci :P :P :P

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!

Kép
lukrécia

Zsókuci!!

Én is Boldog Névnapot kívánok!!!

Lányok, segítsetek már nekem, csináltam a Babafalván vonalzót, kaptam is emilen mindenféle kódot de nem tudok rájönni hogyan tudom itt megjelentetni..béna vagyok... :oops:
vicuska2007

Próba... :oops:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?