Sziasztok!
Alig győztem visszaolvasni,olyan sokat írtatok
.
Rebe köszi,aranyos Vagy.Remélem most már minden ok.barnázás már megszűnt.
Gabi naggyon jó az uh kép.Örülök,hogy maradtál a BMC-ben.
Réka gratulálok az esküvőtökhöz.
Gomba nagyon szorítok Nektek holnapra,biztos minden rendben lesz.Várjuk majd a jó híreket!
Zsókuci drága örülök,hogy megvan a góc.Mandulaműtét miatt nem irigyellek,de legalább megoldódnak a problémák.
Juci nagyon jó a klipp és a képek is.Lányok hihetetlen milyen iramban növögetnek,gyönyörűek
!
Sharon nagyon édes a "lába van,de keze nincs"sztori.Nagyon közeleg az a 35.hét,ügyes Vagy.Továbbra is drukkolok Nektek!
Bibike nagyon jók a keresztelős képek.Bettina egy kis angyalka és úgy is viselkedett.
Numa mi újság?Drukkolok,hogy holnap jó híreket kapj az orvostól.Hívj nyugodtan,ha segíthetek v.miben
.
Jezsoerika üdv a babások között.Pihizzél sokat és nem lesz semmi baj!
Share gratulálok az első felálláshoz
!Nagyon jó a kép
!
Lucia tüneményesek a kis szerelők.
Luki örülök,hogy otthon Vagytok.Lili baba gyönyörűséges.Remélem már meggyógyultál!
Zuzmó tiszta szívemből gratulálok Nektek,ez aztán a jó hír!
Agnese Milán nagyon kis huncut továbbra is,gyönyörűűű
!
Fiona biztos minden rendben lesz.Szerintem a tornát inkább hagyd ki.
Bibar gyönyörű a pocakod és Te is
!
Mamm Te is nagyon szép Kismami Vagy.Vizsgákkal hogy állsz?
Estrella gratulálok a Kislányotokhoz!
Chesti képek mint mindig fantasztikusak!Milyen jól tűri Niki a hajszárítást
.Örülök,hogy negatív lett a pisi tenyészésztés.Ja és köszi a hiányolást,jólesett
.
Vicuska nagyon szép Ramika!Sajnálom az endós dolgot.Mensivel kapcsolatban egyik barátnőmnek szülés után hat héttel,nekem szülés után 15 hónappal jött meg,úgyhogy bármi lehetséges szerintem.
Rólunk bölcsit nagyon élvezik,gondozónéniket nagyon szeretik és a gondozónénik is Őket viszont.Állandóan dícsérik Őket amikor megyek Értük,én meg olvadozom persze
.
Másik hír,hogy járok a BMC-be,ha minden jól megy jövőhéten visszakapjuk a Tesókat
.
Voltam Benszinél is,jól van pocakja pedig hatalmas
.
Mindenkinek puszi!
Lippa