Új privát üzeneted érkezett!

Henus, tényleg szörnyű! Mindhárom eset Kartalon történt, vagy a környéken? Borzasztó lehet most a gyerekek szüleinek, meg persze szegény gyerekeknek :( belegondolni is szörnyű.
Nekem is a mérgezés jutott először eszembe.

Amúgy köszönöm, hogy írtad, hogy hasonlít rám a Márk. A párom szülei, sőt az enyémek szerint is inkább az apjára hasonlít, nekem esetleg a kiskori képeimre :? Szóval jól esett :lol: :lol:

Lédi tényleg jól eltűnt!!! :( :( :roll:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

folyt.köv.
Kép olvastam Kép Piroska

KépKép
tüccs

Tüccs, pont becsúsztam a képeid közé :oops: :roll: :wink:
Dóri nagggyon édes. Látom szereti a hintáját (Márk nem nagyon van el az övében, pedig a nagyapja egy hétvégén át dolgozott a szerkezeten.)
Nagyon édes Dóri mosolya, tündéri. És milyen klassz kis haja van!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Igen mindhárom eset kartali. Mindhárom kislányt ismerem. 4 éves 5 éves, és egy harmadikos. :( Nekem a mérgezés eszembe sem jutott, de lehet benne valami... :roll: Az egyikük a legkisebb, már 3 hete kórházban van. :shock:

Tüccs, Dóri nagyon huncut...És hogy bir olvasni... :lol: :lol:

thenus

GRATULÁLOK BENI BABÁHOZ!!!!!

Andibab,
én versenyszerűen koriztam, és mikor én kezdtem 3 évesen, akkor az volt az alsó korhatár, és ha jól tudom, még most is az! Korábban max. kétélűvel lehet, mert még nem eléggé fejlettek az izmai az egyélű korihoz. Viszont, hogy hol lehet kétélűt kapni, nem tudom, próbáld a neten (vatera, vagy google stb.)

Henus,
jaj, kivert a víz!!!!! :cry: :cry: :cry: Szörnyű!!!!

Kép
Kép
nircee

Jó reggelt!

>> >> Egy borongós őszi napon az öreg indián elmegy a varázslóhoz, és
>> >> megkérdezi:
>> >> - Milyen lesz a tél?
>> >> - Kemény hideg tél lesz.
>> >> - Biztos?
>> >> - Biztos.
>> >> - Gyűjtsek fát?
>> >> - Még kérded? Gyűjts!
>> >> - A családom is gyűjtsön?
>> >> - A családod is.
>> >> - Az egész törzs gyűjtsön?
>> >> - Az egész törzs...persze.
>> >> Az öreg elballag, a varázslónak pedig kezd rossz lelkiismerete lenni.
>> >> Mi van, ha felesleges munkát adott az öregnek?
>> >> Hát bemegy a városba, a meteorológiai intézetbe, és megkérdezi:
>> >> - Milyen lesz a tél?
>> >> - Kemény, hideg tél lesz.
>> >> - Biztos?
>> >> - Biztos. A szatellit-felvételeken remekül látszik, hogy az indiánok
>> >> már mindenfelé gyűjtik a fát...

Kép Kép
Vendég

sziasztok

henus, hogy te miket írsz...ne idegesíts :(
írj ha többet tudsz...
na hívom is a védőnőt hétfőn mit tud erről.... :oops:

ház projekt hol tart??

hol voltál kreatív boltban??

pilla nagyon jók a képek amiket felraksz, ötleteket gyűjtöm róla...

lédi nagyon dolgozik biztos

:cry:
hátha most hétvégén mesél :wink:

látom Dórinak is a reklám újság a kedvenc olvasmánya :lol:

megyek takarítani

jó hétvégét!
becsi
Iklad

Danka én is gratulálok a kicsi fiadhoz!!!!Sok boldogság! :D
becsi
Iklad

Becsi, jók lettek a vonalzóid! :)
Vendég

Most mondják a rádióban, hogy Kistarcsán a kórházban nincs fűtés. Eltört valami cső. A műtétek elmaradnak, a betegeket más kórházakba szállítják, aki nem olyan súlyos az kapott dupla takarót. :roll:

thenus

pilla ugye ugye fejlődök...igaz a barátnőm segített kicsinyíteni... :oops:

henus most mondja a párom, hogy lehet, hogy már tegnap is volt valami, mert járt arra és egy csomó mentő szaladgált a környéken...

anyuval beszéltem tagnap nem mondta, hogy fáztak....
becsi
Iklad

Sziasztok!

Szantre köszi a tippet kipróbálom, kimostam mégegyszer, de nem igazán jött ki még vanissel sem :(

Thenus ez szörnyű, írj majd ha tutod mi van a gyerekekkel és milyen borzalom volt ez, mi sem vagyunk olyan messze Ikladtól

Danka gratulálok Beni babához, nem baj, hogy két óránként szopizik, neki kell a tejcsi, hogy gyarapodjon :wink:

Csütörtökön voltunk méreckedni, szegénykém mikor meglátja a mérleget kész van teljesen, nem lehet normálisan lemérni, múlkor is velem együtt mérték le a gyereket és úgy írták be, hogy 9200g, most meg csak 8800 g volt, kérdezte is a doki néni, hogy eszik-e eleget a lányzó :shock: ha tehetné egész nap enne, olyan jóízűen tud enni mindent amit elérakok, szerintem múltkor rosszúl mérték meg :roll: így kéthét múlva megyünk megint méreckedni.

Pilla annyira szépek a karácsonyi képek :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Danka!
[color=red]Gratulálunk Beni babához!!![/color]
Sok-sok egészséget és örömöt kívánunk nektek!
Majd ha van egy kis időd írd meg a történeted és tegyél fel képeket is! Várjuk! :wink:

Thenus!
Hát ez tényleg nem semmi. Ha valamit megtudsz róluk szólj!

Pilla!
Marha jó ez az indiános sztori! :lol:

Kép
Kép
giga1

Remélem a gyerekek nevében, hogy idén is lesz ekkora hó :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Danka: gratula Beni babához!!! Korababának szerintem is kell a 2 óránkénti szopi!

Ez a fertőzéses sztori szörnyű!!! Remélem, rendbejönnek a picurok!!!!

Tüccs: Dóri nagyon édes, olyan kis huncut vigyora van! ;)

A kórházat este láttam a híradóban (mondták is, hogy 4 szülés folyt éppen a szülészeten, abból egy még folyamatban volt akkor...)
Na és baromira kíváncsi vagyok, hogy hova tudták vinni a betegeket, mikor egy csomó kórházat bezártak...

(Lolo az előbb kikapcsolta a számítógépet...)
Vendég

Sziasztok,
köszönjük szépen a gratulációkat. Most már kezdek jobban lenni és úgy érzem kicsit kiegyensúlyozottabb vagyok, az első pár nap szörnyű volt, sokat bőgtem és nem tudtam miért. Most már a 2 óra kezd beállni. Aludni nehezen alszik el, sokat nyüglődik, és ha beteszem az ágyába, azonnal felébred. De nagyon imádom, olyan kis picike még, egy falat kenyér.
Majd küldök képet és beszámolót is, remélem lesz időm erre is.
Amúgy a szülés nagyon pozitiv élményként maradt meg bennem, a Szabó doki nagyon profi volt, és a férjem végig nagyon sokat segitett, bár meg sem tudott szólalni, de maszirozta a medencémet, mert az borzasztóan fájt. De képzeljétek vasárnap hajnali 1 kor ébredtem, hogy elfolyt a magzatviz és már reggel háromnegyed nyolckor kint volt a pici fiúcska...
Biztos azért számitott, hogy a méhnyak hetek óta fel volt szedődve.
Megyek, mert ébredezik Beni baba....

KépKép
Kép
danka33

Sziasztok!

Gratula Beni babához!

Csajok én úgy kivagyok, Lili megint lázas :cry: tegnapelőtt már 39,4 volt neki, és 3 óránként kellett váltogatnom a kúpokat mert nem vitte le a lázát. Most egyedül a paracetamol tartalmú viszi le. Megint jön két foga, meg azt mondta a dokinéni, hogy a múltkori megfázás valszeg ráhúzódott a fülére. Megint kapja az antibiotikumot. Jövőhéten pedig vizelet és vérvétel. Igaz nem tudom, hogy fogok pisit produkálni, eddig nem jöttek be a próbálkozások, mindenhova ment csak a zacsiba nem. Szóval nem vagyunk vmi jól. Olyan sápadt szegénykém :(
Ráadásul tegnap napközben már hűtőfüdőztem és azt hittem megint kell majd csinálnom mert visszament neki a láza, és mikor nyitom meg a csapot nem jött víz. Én olyan ideges lettem, hogy elbőgtem magam.
Bocs, hogy csak a problémámat írom le, és nem reagáltam senkire, de annyira el vagyok kenődve. 8 hónapos koráig semmi baja nem volt, most meg már lassan két hónapja mindig van vmi szarság.

megyek is mert fölkelt.

murphyke

Kép
murphyke

Sziasztok!

Danka:
Gratulálok Beni babához! Várjuk majd a szüléstörténeted! :):) Ez a kiborulásosdi egyébként teljesen természetes, az ember kicsit pánikba esik az első napokban otthon, semmi baj, majd elmúlik! :) Minden kezdet nehéz, gondolj arra! És ne törődj semmivel, takarítás meg ilyenek az első időkben a lényeg az legyen, hogy te meg a babó sokat legyetek együtt, feküdj, pihenj sokat. Az elején én akkor szoptattam, amikor egyet nyögött, azonnal. Volt, hogy egy óra telt el a két szoptatás között, mert az előző egy óráig tartott, de látod, itt van az eredménye, heti 20-25 dkg-t hízik mostanában. Ma volt 4,55 kg., hat hét alatt szedett fel 1,35 kg-t. Az a lényeg, hogy sokat szopizzon az elején, amíg meg tud erősödni és ki tudja szívni. Meg még az, hogy ha sokat szoptatsz, akkor sok tejed termelődik. Minden szoptatás után új termelődik, úgyhogy jó sok tejed lesz, ha sokat szopizik. :):):)
Igyál jó sokat és pihenj, feküdj sokat, mert akkor lesz sok tejcid. Ne idegeld magad azon, hogy mindenki mást mond, azt a tanácsot fogadd el, ami megnyugtat. A tejcit nagyon befolyásolja a nyugalmi állapotod. Semmi nem számít, csak az, hogy ti megvagytok együtt és kész! :):) Van egy nagyon jó mondás frissen szült anyukáknak, a kismamák három pontja:
1,Ne állj amikor ülhetsz
2,ne ülj amikor fekhetsz
3,ne feküdj amikor alhatsz :):):)
Én betartottam, az első két hetet szinte végigfeküdtem, de nagyon jót tett. :) Ha segíthetünk, szólj! :)

Murphyke:
Gyógyulást kívánok a babócádnak! Lehet, hogy érdemes lenne a babádnak valami immunerősítő, nem? Nem akarsz valami homeopátiás dokihoz menni? Lehet, hogy segítene. Nem tudom, csak kérdezem!

Az szép, ha a kistarcsai kórházban nincs fűtés, a szomszédasszonyom babája inkubátorban bent van a kórházban :(:(:( Most akkor velük mi lesz????

Timi:
szép az a hó :). A babó látom élvezi! :):):) Ő a Betti, igaz?

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Danka:
Az az igazság, hogy a Didri is nehezen aludt el az elején, de a kiságyába abszolut nem aludt el, hanem ordított. Mellettünk azért elalszik, ha front van, akkor nehezebben egy kicsit... Úgyhogy most azt csináljuk, hogy szoktatjuk a kiságyhoz, nappal bele szoktuk tenni pár órára, aztán remélem, megszokja.
Amúgy náluk eltart egy darabig, míg letisztul, mikor van éjjel és mikor nappal. Ez pár hónap alatt áll be, azért is alszanak el nehezebben.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska,
nyugi, az inkubátor nem a központi fűtéstől tart melegen, hanem saját melegítő funkciója van, ami meg árammal működik. Én inkább azt nem tudom, hogy amikor kiveszik, mi van? De a csecsemősszobába tuti tettek be valami olajradiátort, vagy hősugárzót, hiszen a nem inkubátoros babák inkább ki vannak téve a hidegnek.

Becsi,
tök jók a vonalzóid!

Pilla,
tetszett az indiános sztori! :lol:

Kép
Kép
nircee

Piroska,
most láttam a fürdős videótokat! Egyszerűen tudom jellemezni: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nircee

Szuper tájékozottság..... :shock:
Az én munkahelyemről ekkora hibáért már kirúgták az embert....

http://www.hirado.hu/cikk.php?id=243608

egyébként délelőtt olvastam egy hírben/most azt kerestem Nektek/, hogy már minden oké...és nem is fáztak , mert nem hűlt ki az épület...
becsi
Iklad

Nircee:
Hát a végén már elfogyott a lelkesedése. :) Pedig mielőtt felvettem volna, akkorákat mosolygott, annyira sajnálom, hogy nem tudtam azt felvenni. Amikor mosolyog, annyira nagy szájjal mosolyog, olyan aranyos! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

GRATULÁLOK BENI BABÁHOZ!!!sok örömöt, és jó egészséget kívánok!!

Henus, ez szörnyű, amit írtál a kislányokról. Remélem, hamar rendbe jönnek.

Szantre, nagyon jók a Fanta-reklámos képek :lol: :lol: 8)

Tüccs, Dóri olyan kis vidám, huncut, édes!!!

Kati, én is szoktam lyen mocorgásokat érezni néha, nem rendszeres, és ritkán. Szerintem bélmozgás amit én érzek. De kíváncsi vagyok a tesztedre, írj, ha van eredmény!Mostanában Sára is közöttünk érzi jól magát éjszaka. Megérzi, ha beteszem a kiságyba álmába, és felkel :wink: aztán irány a nagyágy, és szunya van tovább :lol:

Képzeljétek, a férjem tegnap előtt vett egy fotónyomtatót, hát én úgy örültem neki, és próbálgattam, mint egy gyerek a karácsonyi ajándékoknak. Nyomtattam is pár képet a mamáknak, meg dédiknek :D

Becsi, Dorka márc. 5-én született? Mert 4-én volt az esküvőnk, akkor még egy szem hó sem volt(szerencsére), sütött is a nap egy ideig, aztán másnapra megjött a tél, anyukámék már a nagy hóban mentek haza. Jók lettek a vonalzóid!

Murphyke, jobbulást kívánok szegény Lilinek!!!Remélem, hamar meggyógyul!!

szép napot mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

ichtus

Nem Dorka, Szonja szülinapján volt a hóesés...febr.27-én...Pilla 2006-os képet tett fel...ha jól emlékszem...arra írtam :lol:
becsi
Iklad

Hát én annyira nem vagyok megelégedve a vonalzókkal, elég elmosódott képek lettek...
becsi
Iklad

Piroska a képen a Bence van, Hugi akkor mégcsak tervbe volt véve :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Murphyke!
Nagyon sajnálom, hogy Lili ilyen kis beteg mostanában. Szerintem is érdemes megkérdezni egy homeopatát, hogy immunerősítést hogyan lehet babáknál... Veszíteni nem veszítesz vele!

Úgy látom ez ma a panaszkodós nap. Hát én is sírok egy kicsit.
Ma már elegem lett!
Kezdődött azzal, hogy reggel a férjem elment bringázni ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Nagyon ritkán (kb. 1 évben 2x) szoktam neki szólni, hogy most inkább ne menjen, és legyen velem, velünk. Most nem tettem inkább csöndben maradtam. Bár kicsit morcos voltam, de ebből ő semmit nem vett észre, mert késésben volt és kapkodott. A lányt bevágta az ágyba mellém. Én már majd bepisiltem. Akkor Lilit be a járókába (halóruhástól, tele pelussal), természetesen visítás. De legalább kiengendtem magamból az esti termést. Aztán a csajra tiszta pelus, itthoni ruci. Utána én is fel tudtam öltözni végre. Akkor reggeli a gyerkőcnek. Én majd csak utána tudtam enni, de addigra a kedvem is elment tőle. Sebaj, benyomtam egy jó nagy szenyát. Lili addig félig meddig el volt a járókában. Utána kivettem, hogy hadd flangáljon fel s alá a kecóban. Ekkor természetesen minden lekerül a helyéről. Cipők a cipősszekrényről, üres ásványvizes flakonok szanaszét, hűtőmágnesek szintén szétdobálva, fonott kosárból a krémek dettó... és még sorolhatnám. Ekkor már kezdtem egy kicsit bepipulni. Aztán ránéztem a konyhára. Az egész szaladt. Rengeteg mosatlan, kupleráj. Mindeközben már a szemöldököm mint a Kiszel Tündének, stb.
Sebaj, még mindig álltam a sarat. Hazajött a férjecském fél dél felé. Akkor ő kijelentette, hogy megy a fürdőbe megfürdeni, hajat vágni (hozzáteszem ő sem tudta levágni a haját már kb. 2 hete, pedig minden héten szokta). Mondtam neki, hogy de jó, hogy ő legalább ennyit tud magával foglalkozni. Aztán ebéd a csajnak. Na itt telt be a pohár. Lili az első néhány falat után mindenáron kézzel akarta megenni a kajáját. Ami természetesen nem annyira darabos (üveges kecskeméti). Szóval biztosan tudjátok milyen az állaga, ezt nem lehet neki odaadni így. Persze néhányszor frankón belevágta a kezét a kanálba. Minden ragadt. Rákiabáltam, erre apóca nagykegyesen kiszól a fürdőből, hogy hagyjam majd ő megeteti. Persze, gondoltam magamban, majd kb negyed óra múlva amikor végez... Tovább szenvedtem, a csaj csak hisztizett, hogy neki nem kell kanálból, állandóan elfordította a fejét, és kézzel akarta enni. Na kész, itt végem lett, és levágtam elé az etetősszékre a tányért benne a kajával, kanállal, és otthagytam. Háttal neki, leültem a kanapéra. Pár pillanat múlva hallom, hogy ledobta a tányért a földre, utána rögtön a kanalat is. Na itt eltőrt nálam a mécses, és elkezdtem bőgni. Elegem lett az egészből. Abból, hogy nem tudok magammal foglalkozni egy percet sem, szeretnék elmenni kozmetikushoz, manikűröshöz, pedikűröshöz, masszázsra... Aztán az is sok volt már, hogy meg sem tudom mondani, hogy mikor volt olyan nap amikor az egész család reggeltől estig együtt volt, úgy hogy apa nem tekert, és nem szerelt semmit. Plusz még (csúnya dolog vagy nem) Liliből is kicsit elegem lett. Hiába mondom neki, hogy mit nem szabad, nem tanulja meg. Már próbáltam ezer féle módon. Játékosan elvonni a figyelmét, rászólni, rákiabálni, rácsapni a kezére (persze csak éppenhogy!), de semmi nem hat. Közben milliószor elhagyja a számat a NEM szó egy nap alatt. Ő meg csak azt tudja utána mondani, hogy DE. Nem tudom, hogy hol tanulta meg, de komolyan ezt mondja... :shock:
Na szóval kiborultam. Most már lenyugodtam, de akkor úgy voltam vele, hogy ebéd után fogom magam és elhúzok otthonról. Be akartam menni valami bevásárlóközpontba emberek közé, nézelődni. De addigra lenyugodtam.
Bocs, hogy ilyen hosszú lettem, és hogy csak rinyálni tudok, de ezt most jól esett kiírni magamból...
:oops:

Kép
Kép
giga1

Giga:
megesik az ilyen hangulat! Szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy kiírod vagy kibeszéled magadból! De lehet, hogy kellett volna szólnod a férjecskédnek, hogy ma ne menjen bringázni, ennyire kell önzőnek lenned! Én szoktam ilyenkor szólni a drágámnak, mivel ez nem sűrűn fordul elő, nem gáz! Giga, nincs olyan barátnőd, akivel néha elmehetnél egy kicsit? Tényleg neked különösen kellene a kikapcsolódás, mert a kismamák amúgy is érzékenyebbek. Mit gondolsz? Lili meg szerintem épp a dackorszakát éli, háááát.... Szegénykém! Úgy segítenék, ha tudnék...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Giga, sajnálom... Tudom nem vígasztal, de én is elég gyakran érzem ugyanezt, mint Te. :oops: :(

Voltunk ma kint a háznál és végre nálam volt a fényképező, úgyhogy hoztam pár képet. :) Nem lettek túl jók, mert későn vettem észre, hogy véletlenül elállítottam a gépet... :oops: :evil:

Kép

Bal felső kép: nappali, bal alsó kép: előszoba, épp szárad a festék a falon, jobb felső kép: hálószobánk, aminek az egyik fala sötétbarna, de még csak egyszer van átkenve, azért foltos, jobb alsó kép: konyha

Kép

Bal felső kép: Laura szobája, bal alsó kép: fürdőszoba, jobb felső kép: háztartási helység, jobb alsó kép: nappali.
Vendég

Sziasztok!
Giga!
Nagyon-nagyon ismerős amit leírtál!Én szinte minden nap átélem ezt! :shock: :shock: Hárman három felé,aztán apa folyamatosan este fél 7-felé ér haza (hajnal 5-kor már nincsen ithon)!Már szinte minden hétvégén dolgozik (vasárnap is)és akkor is este 6 mire haza ér!Múlthét vasárnap volt ,hogy eltudtunk menni karácsonyi ajándékok után nézni!aztán ki is jelentette,hogy ő most karácsonyig minden hétvégén dolgozni fog! :shock: :cry: Én nyáron voltam utóljára kozmetikusnál a szemöldököm nekem is mint Kiszelé!Szoláriumról álmodni sem merek! :cry: Fodrászhoz majd karácsony előtt benézek!Talán,de nem biztos! :lol: :lol: Nem akarlak elkeseríteni,de ha meglessz a pici,még ennyi időd sem lessz!Beszélj apával sürgősen!!!!!Menj el pár órára legalább havonta 1x!!!!annyi kell!Én beszélek....! :lol: :lol: :lol: A géphez is úgy űlök le,hogy percenként felálok,hól Anettnek hól Zsaninak kell valami!Borzasztó néha,de én már belejöttem!Én is beszoktam sokalni néha(sokszór)és akkor a gyerekek is észre veszik,hogy már töb a soknál és akkor egy kicsit visszavesznek a tempóból!Már alig várom,hogy apa ithon legyen karácsonykor 2 hetet!!! :!: :!:
GIGA NYUGI ÉS KITARTÁS!!!!!!!

Danka!
Benibabához nagyon nagy gratula!!ÉLJETEK EGÉSZSÉGBEN ÉS LEGYETEK NAGYON BOLDOGOK!
Kép

mURPYKE!
Sajnálom,hogy már megint betegek vagytok!Tudom milyen érzés!Zsani nekem tavaly egész télen beteg volt!!!!!!Aztán most Anett már kéthetente ithon van állandóan visszaesik a köhögésbe!!!!Hiába kúrálom én ki,ha az oviban betegek a gyerekek!Na mindegy!Remélem hamarosan egyenesbe jöttök!!!! :!:

Henus!
ez borzasztó!!!!!Ilyenkor mikor ilyen borzasztó dolgokat hallok,már nézem is a gyerkőcöket!tiszta bolond vagyok azóta!!Úgy félek!!! :cry: :cry: :cry:

Pilla!
Nagyon jó lessz ha kész lessz a házatok!!!!!! :wink: :!:

Tüccs!
Nagyon jó az a kép rólatok!!!!! :wink: Látom a te csajod is szeret olvasni!!!! :lol: :lol:

Czakoca!
Nagyon jó lenne,ha idén ilyen szép nagy hó lenne legalább decemberben!!! :!: :)

Mindenki babója nagyon édes!!!!!!!!!Nem akarok senkit kihagyni!! :oops: :oops:

Szép estét mindenkinek! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Murphyke, sok gyógypuszit küldünk Lilinek!

Cakócza, de jók ezek a havas képek. Főleg ahol Bence lapátol! Látom van aki segít Nektek a hólapátolásban. :wink:

Giga, tényleg beszélj a pároddal. Biztos megérti, hogy ki vagy borulva és szükséged van egy kis "szabadságra".
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan, mert Bogi hajnal óta 39 fokos lázzal van, és semmi nem viszi le, se a kúp, se a szirup, se a hűtőfürdő, ráásul nem akar enni meg inni se. Kivagyok teljesen....

Nircee, köszi, de már minden szóba jöhető helyen megnéztem, szerintem már nem is létezik ilyen kétélű kori... :cry:

Danka,
nagy gratula a csöppséghez, nőjetek nagyra!!! (képek?)
andibab

Boginak is sok gyógypuszit küldünk!

Kép Mandarint eszek.
Vendég

Andi, nálunk dettó volt a helyzet, kora délutánra már 39,7 volt Lilinek a láza. Az az egy szerencsénk, hogy legalább iszik. Nem tudom mi vittel le végül, mert betekertük vizes pelusba, kúpot is nyomattuk ezerrel, de az is lehet, hogy kezd hatni az antibiotikum.
Szorítok, hogy jobban legyen Bogi!

Giga: kitartás neked, tényleg beszélj a férjeddel, mert ha megszületik ketteske még durvább lesz a helyzet.

Piroska: adok neki homeos immunerősítőt, a dokinénink is mondta.

Köszi lányok az aggódást, most kicsit nyugodtabb vagyok mert lement végre a láza.
Bár pont most megint úgy érzem, hogy kezd fölfele menni :(

murphyke

Kép
murphyke

KÖszönöm a gratulációkat!

Piroska, köszönöm a sok jó tanácsot és az üzenetet. Egyenlőre még mérjük a babát minden este és majd látjuk, hogy mennyit hizik naponta. Most úgy látom, hogy 30-40 néha 50 g ot eszik 2-3 óránként és a doki szerint a 30 a minimális. Fejem is a tejet, egy kaja után olyan 20 at tudok lefejni, úgyhogy nem ömlik belőlem a tej, de biztosan változik majd igény szerint.
Sokat iszom és finomakat eszem. Mindig 3 fogásos kaját, anyósom 1 hete csak főz és tele van a hűtő.
Képeket töltök majd fel, de előbb kicsinyitenem kell őket.
Ha lesz egy kis időm igérem megcsinálom...

KépKép
Kép
danka33

Hát sziasztok Csajok!!!!

Köszönöm, hogy hiányoltatok, jól esik!!!! :lol:
Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de nagyon sok mindent kellett hirtelen intéznem a munkábaállás miatt.
Az orvosi papírokat sem volt egyszerű beszerezni, mert pl. házi orvoshoz nem a XVI., ker-ben jártam, el kellett intézni a kartonom átvezetését ide.
Aztán meg egy csomó vizsgálatra mentem (széklet, vér, vizelet, tüdőszűrő, bőrgyógyászat). Minden délelőtt, aztán meg újra vissza a leletekért. A végén az összes papírral a bölcsi munkaügyére. Oda is kétszer!
Úgyhogy jövő héten kezdek hétfőn, drukkoljatok légysziii! :D

Aztán a Detti szerelembe esett! Az első szerelem :lol: :lol: Minden nap suli után maratoni msn-ezés :lol: Mondanom sem kell, sejthetitek!!!!! :P

A Roli is panaszkodik, hogy nem tud a gép elé ülni emiatt!!!!
Hát ez van velünk.

Ne haragudjatok az összes kisbabónak SZÜLINAPOSOKNAK, HÓFORDULÓSOKNAK utólag sok-sok boldogságot kívánok!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Megpróbálok többet jönni, ha hagynak! :wink: :wink:

Kép
Kép
lédi

Pilla!
Zsaninak is ugyan ilyen kistálkája van! :D

Kép
Kép
Kép
tiop

andibab!
Gyógypuszik mennek nektek is!!!!! :(

Kép
Kép
Kép
tiop

Andi:
nektek is gyógyulást kívánok!!!

Danka:
szerintem nem lesz ott semmi gond, csak igyál sokat, egyél sokat és pihenj sokat! :)

Lédi:
végre jelentkeztél! :) Szurkolunk neked! Majd írd meg, milyen! :)

Pilla:
szép lesz a házatok! Megértem, hogy már szeretnél beköltözni!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hú Pilla, szép lesz a házatok!

Lédi, na végre, hogy jelentkeztél már!!! Sok sikert a munkakezdéshez!!! Uh, hát nem irigyellek, 12 éves nagylányod szerelmes

Manó, na mi lett a teszt eredménye? Nekem is szokott olyan mozgás lenni.

Én meg megkaptam a hormonvizsgálat eredményét, és a hcg-nél felkiáltójel van, nem tudtam még egyik dokit sem elérni, megnéztem neten, de sokkal okosabb lettem, lehet nálunk is lesz kistesó... :shock: :lol: , Giga, ráragasztod a jónépre :lol: :lol: :lol:

Beteg babukáknak gyógyulást!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Andi, Murpyke remélem a csajszik hamar rendbe jönnek, sok-sok gyógypuszi mind a kettőjüknek :wink: :wink: hálisten lekopogom mind a két gyerekemet betegség szempontjából, Bence a röpke 4 éve alatt 2x volt dokinéninél betegség miatt, Hugi eddig csak egyszer, biztos jó géneket örököltek tőlünk és elég erős ezekszerint az immunredszerük is :wink: :wink: kopp,kopp,kopp

Giga beszélj apócával, hogy oldjátok meg valahogy, hogy neked is legyen egy kis szabadságod, mert befogsz dilizni, és ez természetes, hogy szeretnél egy kicsit magaddal is foglalkozni, kimozdulni ne legyen lelkiismeret furdalásod :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Pilla hát igen, lapátolt ezzerrel :wink: :wink: szépek lesztek nagyon

Manó teszteredmény :?: :?:

Lédi de jó, hogy írtál, márt azt hittük eltüntél, de ha a lányod nagyon szerelmes akkor ezekszerint ahogy írtad nem sűrűn fogsz a géphez jutni :wink:

én is szoktam hasonlóakat érezni, de az tuti, hogy babóca, szedem a bogyóimat, dehát láttunk már karón varjút nem igaz

akartam feltenni mai képeket, de valahogy nem sikerál :?

néztem a nőivonalat, nagyon tetszenek az ottani vonalzók, tök sok közül lehet válogatni, úgyhogy váltani figik én is :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

hogy nem babóca, már teljesen bazavarodok :oops: :oops: :oops:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

figik=fogok :oops: :oops: megyek aludni, mert ki tudja még mekkor marhaságot írok még le

Timi
Kép
Kép
czakoca30

*nem lettem sokkal okosabb

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Murphyke,
sok-sok gyógypuszi Lilinek!!!! Nagyon sajnálom,hogy ilyen sokat beteg szegényke! :cry: :cry: :cry:

Andibab,
Nektek is jobbulást kívánok!

Lédi,
nagyon drukkolok!!!!!! És mit olvasoooook???? SZERELEM????? Hajjaj, Te szegény!!!!! :lol: :lol: :lol:

Giga,
szegénykém! Én is haladéktalanul beszélnék a férjeddel, hiszen ez így nem mehet tovább!!!! Ráadásul babát vársz, most kell nagyon vigyázni Magadra!!!! Ennyi empátia és segítőkészség kell, hogy legyen benne, ez a minimum!!!! Ebben az időszakban nem ő az első, hanem Te, illetve a Babád! Mi van, ha a végén úgy besokallsz, hogy idő előtt megszülsz? Komolyan! A stressz a koraszülések egyik oka. Úgyhogy ne légy szívbajos, kapd el Apát, és mondd el neki, hogy igenis neki is részt kell vennie a mindennapokban, és vannak időszakok, mikor segítenie kell!!!! És mindenekelőtt NYUGI!!!! Van, hogy én is kiborulok Marcira, nem is egyszer, tudom, mit érzel! Olyankor én is teljesen tehetetlennek érzem magam, és csak kiabálnék. Olyankor leteszem a szobájában az ágyába, rázárom az ajtót (persze ordít), és kimegyek pár percre a levegőre. Ott nem hallom, de egy kicsit kiszellőztetem a fejem.

Andibab,
holnap megyek edzésre, ha gondolod, megkérdezem az edzőtől, tud-e segíteni!

Dálután elmentünk Dobogókőre, halljátok, milyen gyönyörű volt!!!!! DE:babakocsit havon tolni szinte lehetetlen. Pedig terepkocsink van, de a kerekei nem gurultak, csak csúszkáltak, majd besüppedtek, kész kínszenvedés volt az egész. Az alsó parkolótól a felsőig tudtunk elmenni, ott feladtuk. Vissza már nem is mentünk, Apa elment az autóért, és feljött értünk. Marcit nem igazán hatotta meg a fehér táj, mikor meg megmutattam neki a havat, elkezdtett keservesen ordítani, hogy az hideg, és onnantól semmivel nem tudtam megynugtatni, csak mikor hazafelé betértünk a Mekibe Békáson, akkor nyugodott meg. Úgyhogy bár a táj gyönyörű volt, összességében rossz ötlet volt elmenni. :cry: Majd teszek fel képeket, csak fel kell őket töltenem.

Lányok, nem bírtam megállni, és feltettem még 2 videót, ha van egy kis időtök, ajánlom figyelmetekbe!

Marci fényképész lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=FkSy6Iex840

A barátnőm fiával, aki 2 héttel idősebb, és 2 kilóval nehezebb Marcinál. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=2VWo1yE4NdM

Kép
Kép
nircee

Lányok, én alig tudok válogatni, olyan szépek a vonalzók a nőivonal-on! Csak az az egy bajom, hogy a szülinapnál nem lehet képet betenni. :cry:

Pilla, az előbb elfelejtettem, hogy gyönyörű lesz a házatok!!!

Kép
Kép
nircee

Bocs, hogy nem írok mindekinek, majd talán holnap..

Giga, tényleg próbáld a férjedet ráébreszteni, hogy milyen nehéz most neked. Egy 10 hónapos babát is épp elég egyedül ellátni, terhesen pedig iszonyatosan nehéz lehet. Biztosan segít a párod, csak talán nem is látja rajtad, hogy kivagy és pihenni szeretnél, szólj neki, hogy most igazán nagy szükséged van a segítségére Lili nevelésében, a házimunkában és a pihenésben is!! Gondolom nem lehet könnyű, de tényleg időt kéne szakítanod egy kis pihire, kikapcsolódásra..
És ne legyen lelkiismeretfurdalásod, amiatt, hogy olykor megharagszol Lilire, ha makacskodik. Ő abban a korban van, mikor próbálgatja a határait, a képességeit.. de teljesen jogosak az érzelmeid!!
Dunakeszin vannak ismerőseitek?

Pimpóka, mi az az új kisfiús vonalzó?? A második. Nem igazán értem. Csak nem a kistesóé?? :shock: :wink: :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre, de a kistesóé, de az csak a tervezett idő, ha már így kiszámolta, hát hagytam...meg tök vicces is(nekem), hogy mínusz 12x hetes kismama vagyok...

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?