Új privát üzeneted érkezett!

Sziaztok!

Örülök hogy jó volt a tali, bár mikor nem? Igaz! KépKépKép

Andi
Gyógyuláshoz vigyorikat küldünk! KépKépKépKép

Tányérajkú Lucának
is sok -sok gyógyi a kis szájára! KépKépKépKépKépKépKépKép:

Tikk Hannájának
szintén az elesés nyomainak eltűnéséhez!KépKépKépKépKépKépKép

Laura
Örömmel olvastam hogy ti is megvagytok!
Én is mindig azt gondoltam hogy Lackó előlünk menekül dolgozni, de majd ezen a kicsi-pici korszakon is túl lesztek, nemsokára majd könnyebb lesz meglátod!KépKépKép
Én is utálom ezt a szelet ki is vinniém Napocst meg nem is azért szokott valamit levegőn lenni, de féltem a fülét!
Persze ő nem Toncsi kategória már, mégis rossz, így bezárva!

Bogancsi
Tényleg sűrű programotok lett!
Zsófi elment hát, biztosan rengeteg élménnyel teli ér majd haza, bár ez most őt nem helyetesíti!
Julinak Boldog SZÜLETÉSNAPOT Kívánunk Napoccsal!
A hányadikat is?

Zebra
Gorsi vagy Menta vagy ....KépKépKép én már nem is tudom ki nem babás itt köztünk a végén csak én maradok picurka nélkül, irígykedni!
Most meg kíváncsian!

Pussz: Dzsili
dzsili

Utánanéztem, Menta mégcsak a 24. napon van, ha minden igaz, bár lehet, hogy ő tesztelt...?

Az egyik esélyesem kiesettKép, így szerintem GOrsi!!!Kép

Este még beugrok, légyszi Zebrácska, ne várj holnapig.Kép

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Nem én vagyok a zebrácska, egy gyors tipp, ill. kettő:
GOrsi vagy Beja

Taliról nincsenek képek?

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

Sziasztok!

Na jó, megszánlak Titeket Kép.
Először is bocsi az átverésért... bár én pár embernek mondtam anno a cseten, hogy leszek olyan dög, hogy tippelni fogok akkor is, ha én vagyok a kétcsíkosKép... és kölön bocsi Tikktől és corytól... őket privátban is félrevezettem... nem is kicsit Kép Ugye nincs harag????

Egyelőre "csak" egy határozottan kétcsíkos tesztem van, a dokit még nem értem el, töltődik a telefonom, amiben a száma van... Kép (bár most már ideje utána nézni, készen van e KépKép) Tesztet még nem akartam csinálni, mert nem bírom a csalódást, és egy egycsíkos igencsak nem tett volna jót az önbizalmamnak... Viszont magyarázatot kellett találni az álomkórnak (szerintetek miért nem jutottam el mostanában a csetre éjjel??? Kép... elaludtam a gyerekkel Kép)... na meg úgy émelygek, hogy rémes... Ez nekem új, Csengével semmi ilyesmi nem volt... ő szépen csendben növögetett bent...

Visszamenni dolgozni ezek után még sürgősebb... még belefér márciusig a 180 nap.... KépKép csak nehogy előbb érkezzen, mert akkor jól kiszúr velünk... ezt már most elkezdtem megbeszélni VELE... Kép

... most ennyi... a fejem légyszi azért hagyjátok a helyéééén!!! KépKépKépKép

Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebiiiiiii!

Hurrá! Gratula!!!!!KépKépKépKépKépKépKép Corynak mondtam délelőtt, de azt mondta, hogy Te csak a 60. napon fogsz tesztelni, de Te még nem vagy a 60. napnál.

Vigyázz magadra, illetve magatokra. Tegnap épp akkor repültem a csetről, amikor érkeztél. A mazsival kirugattam magam, mert nem bírtam elszakadni onnan.KépKépKép Pedig, akkor már előbbre lettem volna ma. Na mindegy. Este benézek a csetre, pedig nem akartam, de hátha összefutunk ott ma, jó lenne találkozni.KépKépKép

Szia Zsuzsa

beababa

Rebi!!

Elszámoltam 10-ig most már kultúráltan tudok reagálni.KépKépKép
Gratulálok itt is! Boldog pocakosodást! Kívánok egy ugyanilyen aranyos kis eleven babát nektek!KépKépKépKép

pussz

Tikk
tikk

Tikk

ugyanolyat, mint ki????? Kép
A szélvész skorpió helyett most egy nyugisabb halra számíthatunk .. Ez azért ad némi reményt... Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Rebi

Még ilyet, hát rád nem gondoltam!
Félrevezető volt a múltkori munkába menés és most a baba....

Nagyon Boldog Pocakosodást Kívánunk Nektek!
Kép

Dzsili és Napsugár
dzsili

Dzsili
A munkába menés most még fontosabb, mint eddig... Muszáj legalább 180 napra visszamenni, hogy normálisabb GYED-et kapjak majd, meg előtte járjon a GYÁS... Kép

Köszönöm Kép

rebi

Rebi
Persze, persze igazad van csak a tippelést vezette ez nálam félre!

Örülök, hogy a mostanában jól sikerülő dolgaitokat most még ez a hír is megkoronázza!!! KépKépKép

Dzsili
dzsili

Rebi,
itt is hatalmas gratulaKépKépKép!

Szila
szila

Rebiiiiiiiiiiiiii!Kép
Nagy-nagy gratula, mégis érdemes volt bekukkantanom! Hát engem is "félrevezettél"Kép, gondoltam úgyis visszamész dolgozni, úgyhogy egy jó ideig nem...de mégis!KépKépKép A halak tényleg nyugisabbak, elég ha a férjemet veszem alapul.Kép
Vigyázz nagyon magatokra! Amúgy hol tartasz, mert gondolom még nem vagy a 60. napon.

Szilvi
sztigris

Sziasztok!

Bogancsi
Manapság már mindenre írnak antibogyót.Kép Rutinból... Petinek amúgy aznap, amikor már nem volt láza, találtam egy új rágófog csücsköt a szájában.Kép Szóval legalább félig a fog is ludas volt abban a lázban.
Szokott nálatok egyáltalán nyugis nap is lenni?Kép

Rebi
Rád bizony én sem gondoltam. Gratulálok, ez olyan jó!Kép

A tali szerintem is szupi volt, bár mi elég hamar leléptünk, mert volt némi elintéznivalónk.
Ez a hülye szél elmúlhatna már...

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Be kell vallanom, hogy én tudtam, hogy Rebi az, csak hallgatást és tippelést ígértem Kép Zsuzsa, tikk: bocsi KépKépKépKép

Rebi: óriási gratula itt is!! KépKépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

REBIIIIIIII!!!!!!
De jóóó, gratulálok a kis pocaklakóhoz!KépKépKép Hát nem gondoltam volna, hogy te vagy, meg azt se, hogy ilyen gyorsan kiderül. De legalább nyugodtan lehet ma alukálniKép

Szila!
Kész lett a hímzésemKép Vettünk az Ikeában keretet, a párom már ki is rakta a nappaliban a fő helyre, olyan büszke rá, hogy én csináltam. Holnap lefényképezem és megpróbálom elküldeni, jó? Te küldesz képet a tieidről? Persze csak ha nem gond? Én most a karácsonyi képeket kezdem el, mivel gondolom szeptembertől már nemigen lesz időm vele foglalkozniKép

Taliképek lesznek esetleg valahol?

Puszi: NYuszimanóék 29.
nyuszimano

Sziasztok!

Most csak azért jöttem, hogy lelket öntsek azokba, akiknek a férjük olyan.ämilyen, és ezért nem mernek vállalni 2. vagy többedik gyereket.

Az én férjem egy angyal, sok mindent megcsinál a ház körül, de a gyerekek ellátása általában az én dolgom. Mondjuk a körömvágás mindegyik gyerkőcnél az ő feladatkörébe tartozik.Kép
De most nem is ez a lényeg. Lázat még sosem mért egyiknek sem. Ma amikor hazaértek a mamától, a Bea nagyon bágyadt volt, és csöndes, kókadt mindenfelé. Fogta a lázmérőt Apa, míg én csináltam a Bea tejét, és MEGMÉRTE a pici lány lázát. Hát hónaéjban mért 37,8-at, de nem tudta megvárni, hogy csipogjon, mert Bea nem engedte tovább, így én is megmértem popsiban, és ott 38,8 volt (levonva a 0,5 fokot, így 38,3). Nem tudni mitől ment fel a láza, lehet, hogy a foga, lehet, hogy csak fáradt volt, vagy ez a kettő együtt.

Szóval az egászből csak azt akartam kihozni, hogy a 3. gyereknél már apjuk is tudja hol a hőmérő, és esetleg megméri a lázát,sőt még tisztába is teszi. Na jó, ezt csak akkor ha nagyon-nagyon muszáj.

Nyuszimanó!
A képre én is kiváncsi lennék ám, amit hímeztél.KépKépKép

Hanna, és Luca púpos kisszájára sok gyógyot küldök. Nekem is ez a rémálmom, hogy mikor töri összemagát a leányzó, nagyon bátran közlekedik, már mindenhol.

Kár, hogy nem készültek talis képek tegnap!

GOrsi!
De jó, hogy Peti már jól van! Neki hány foga is van már? A Beának ha jól láttam meg van a 16 foga, így most csodálkozom is egy kicsit ezen a lázon, mert elvileg most egy kis szünetnek kéne jönni a fogzásában. Remélem nem a nyaralásra fogjuk majd ki a fogzást.

Bogancsi!
Zsófi már megérkezett a családhoz is?

No, csak ennyi voltam, olvasok mindenkit, de írni már nem sok időm van.KépKép

Sziasztok Zsuzsa + Beababa, aki ismét lehet, hogy fogzik?

beababa

Sziasztok!

El szeretném kerülni a mostani tali szerveződését. Így megkérdezem a társaságot: mit szólnátok, ha a Margitszigeten rendeznénk egy jó kis nosztalgiatalit a szabadtéri színpad mögötti réten a romoknál. Ahol tavaly is voltunk néhányszor. Plédes talira gondoltam. Ott jó nagy területen rohangálhatnának a kölkök. Ha meg nagyon meguntuk, átmehetünk egy játszóra, de nekem most speciel nincs sok kedvem rohangálni, meg felugrálni Balu után KépKép Mit szóltok?

cory+Balu aki ma nagyon hisztis volt+ 26+1

cory
Budapest

Cory!

Bár csúnya dolog volt így megviccelni, de ennekellenére támogatom a margitszigeti talit.Kép
Legyen péntek estig a döntés és akkor nincs az hogy vasárnap este várjuk, hogy mi lesz holnap.

Köszönjük a gyógyokat, már szebb a szája.
KisLucának is puszi rá és le az összes útban álló babakocsivalKép

Beababa! Jobban van a lány? Hátha nem valami vírust szedett össze, többnyire az járhat lázzal az elején.

Bogancsi! Meddig lesz kint Zsófi?

Cory, ma Hanna is elég nyűgös volt, szerintem unják már a szelet.

Jó éjt mindenkinek!

Tikk
tikk

Sziasztok!

Rebi: tök jó!!!!!!!!! Ez a baba igazi telki baba lesz, mint Tomi Kép Vigyázz magatokra!!! Émelygés Kép, de elmúlik egyszer...

andi3: én is irigylem, de Zsófi nem egészen boldog most - még nem ismeri ki magát a gyerekseregben, nem tudja a neveket, plusz vannak rokonok is látogatóban meg barátok és barátnők - szóval azt hiszem egy kisebbfajta hadsereg. De a szobája tetszik neki. Van medence a kertben, 2 kutya, 1 macsek. El van anyátlanodva a gyermek Kép Én is Kép De azért bíztattam, hogy már holnap jobb lesz. És beszélt vele Juli és Dani is, az jót tett neki. Mesélte, hogy iszonyú rendetlenek Kép

Dzsili: 16 lesz Juli pénteken Kép Nem csak Te vagy babátlan, én is - persze rám nem is gondolt senki Kép Na, majd jól megtréfállak Titeket Kép

Gorsi: Kép, hát néha még unalmas is tud lenni - főleg, amikor nincsenek itthon Kép

Szép, jó éccakát mindenkinek!!! bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Tikk: 28-án jön haza Zsófi
bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Jaj, de sajnálom, hogy csak este ültem le olvasni benneteket! Így kimaradtam az izgalmakból...

Rebi! Nagy-nagy gratula nektek, és bevallom töredelmesen, én sem rád tippeltem volna... Kép (Hanem Mentára.)
Érdekes, amikor pár napja írtad, hogy milyen terveid vannak, éppen akartam írni, hogy oké, de mi lesz, ha közben pocakos leszel?
Húúúú, nem lesz könnyű neked! Drukkok mennek, hogy minden terved sikerüljön! Kép Kép Kép Kép

Sziasztok: Lauráék

Ui: Már régóta szeretném megkérdezni: BMárti, mi van a kilóiddal?
p_laura

Sziasztok!

Kár, hogy nem jöttem hamarabb, én valahogy annyira éreztem, hogy Rebi a zebra! Kép
sok szeretettel gratulálok! Hogy megnyugtassalak én is Halak jegyében születtem, sőt anyukám és a barátja is, mindannnyian hangosak és érzelmesek és örökmozgók vagyunk. Szóval készülj fel egy inkább Csengére hasonló kölökre!KépKépKép Ja, és a Halak és a Skorpiók nagyon jól megvannak egymással, gondolom a rosszaságban is!Kép Hajrá!Kép

Tali jó volt, Dóri sokat mászkált, így nem nagyon tudtam a többiekkel beszélni. Nekem ez maradt meg a taliról: Andi hatalmas cseresznyéi és barackjai, mellé egy nagyon önálló ZsófiKép, Borcsa kínai kajája és kémiai felvilágosítása (azaz hogyan csináljunk löttyöt), Balu hatalmas jókedve, Hanna bibije, Bálint nyugalma (ahogy szemlélődve ült a hajós mászókán), Barna nagy mosolya (és hogy mennyire hasonlít anyukájára), Luca ahogy mindenkinek a nevét tudja, Beja szép barnasága, köszönési formák megvitatása (csókolom vagy jó napot?) és a nagy-nagy szél....

Nyuszimanó: tegnap nézegettem pont Donci régi képeit, nem frissíted a topikodat?

Dzsili: titeket is megnéztelek! Szép ez a lány, szép. Lesz vele gond !KépKépKép

Bogancsi: most már biztosan többet tudsz a lányodról, remélem jól sikerült az első napja! Elhiszem, hogy majdnem sírtatok, én is bőgtem volna. Másik lányod nem megy külföldre?

BMárti: bevált a rács nélküli ágy? Hogy ébredt Lacika? A nyaralásotokról nem is írtál semmit!Kép A Zafira tök jó autó, biztosan gyorsan beleszerettek! Milyen színű lesz?

Laura: én is rájöttem, igaz elég későn, hogy a napirenden múlik minden. Ma pl. elég zűrös napunk volt (9-fél 11-ig ügyintézés, fél 11-fél 1-ig játszótér, 1-kor gyors bevásárlás, fél 2-ig alvás, 4-től séta, 6-tól nagyi látogatás, fél 8-végre fürdés, 9-alvás). Szóval elég nehéz ilyen tempó mellett az időpontokat betartani, de szerencsére az étkezések mindig fixek, most az 1-órai alvással próbálkozom, ami több-kevesebb sikerrel össze is jön, csak ma pont az autóban aludt el és felriadt, mikor kivettemKép
Szóval teljesen igazad van, csak bennünk is van egy nagy hiba, nem tudunk nyugton maradni és állandóan jövünk-megyünk...Kép Ezen egy kicsit változtatnunk kell, most már muszáj megértenünk!
Örülök, hogy Toncsi ilyen szépen gyarapodik! Ha tudtok tegyetek fel fotókat! Te is gátvédelemmel szültél? Hogy vagy?

Andi: remélem nem leszel újból lázas, lehet, hogy csak a nagy széltől volt! Pihenj egy kicsit többet, ha tudsz!Kép

Na , hosszú lettem. Akiknek nem írtam bocsi, de így is soknak találom magam Kép
Üdv: zsuzsi
zsu26

Zsuzsa!

Nem én nem merem vállalni a másodikat, hanem az apja, mert ő még lelkiekben nem készült fel rá (2 síró babát hallgatni)...
Remélem Bea jobban van, és nem ment feljebb a láza! Aludjatok jól!

Cory: Dorkának ma feltűnően jó kedve volt, nagyon élvezte a napot és végig nevetgélt, bolondozottKép Majd megettemKép Szerintem a frontokra teljesen máshogy reagálnak a gyerekek, egyiküket megviseli, másikat feldobja. Holnap biztosan jobb napotok lesz!

Üdv: zsu
zsu26

Sziasztok!

Rebi!
Én is gratulálok Neked itt is!KépKép

Bevallom, én is tudtam róla, és megígértem, hogy nem árulom el.Kép

Bogancsi! Julinak boldog szülinapot!KépKép
Zsófi remélem hamar megbarátkozik a többiekkel, és nagyon jól fogja érezni magát!Kép Én 17 éves voltam, amikor 1 hónapra elmentem a vad oroszok Kép közé Leningrádba. Én is haza akartam jönni első nap, azt hittem, ezt nem bírom ki. Aztán a végén ott bőgtünk, hogy nem szállunk fel a repülőgépre, inkább itt maradunk, annyira jól sikerült.Kép

Cory! Tetszik a tali ötlete, én is támogatom.Kép

Zsuzsa! Bágyadt Beának gyógyok mentek!Kép

Luca ma csatlakozott a sebes szájúak táborához. Zoli elvitte őket játszóterezni, ott esett el, és elharapta a száját. Amikor hazaértek, mutatta, hogy fáj, és megjegyezte, hogy "Hanna szája bibis".KépKép

Megyek is, megígértem magamnak, hogy ma korán lefekszem.
Jó éjt!
Andi

Andi
andi3

Rebi!

Nem vagy semmi! Jól átvertél minket! De tudod, egy kismamának mindent szabad! Gratulálok a babához és boldog, hosszú pocakosodást kívánok neked!

Sziasztok

Szilvi és Peti
bszilvi

De jó!!!!!KépKépKépKépKép
Rebi! Óriás gratulahegyek!!
Jó gömbölyödést!

Margitsziget nekünk OK!

Lucának, Hannának ajakírKépKépKépKép!
Andi! Gyógyulj!KépKépKépKépKépKép!

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

REbi! Hatalmas nagy-nagy gratula! KépKépKép Én rád tippeltem volna - ha tegnap nem lett volna az öszes Kép gyerekem nagyon izé Kép és nem feklüdtem volna le már 9-kor a kidöglés miatt! Annnnnnnyira örülök nektek! Kép

Bogancsi! Az 5. Harry Potterhez már most ott kéne, hogy lakjon a baba - hát, az azért kicsit húzós lenne! Kép

Andi! Gyógyulj meg mihamarabb! KépKépKép

A szájfájósoknak (körömfájós nincs? Kép) is gyors gyógyulást! KépKépKép

Na, megyek gyerekezni, cvsak muszáj volt megnéznem, ki a zebra! Kép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Cory: Dorka ma nagyon hisztis Kép Remélem most Balunak van jó kedve!Kép

Zsu
zsu26

Sziasztok!

Kihasználtam ma délelőtt a szép, napos, de nem túl meleg időt, és elkocogtam Lacikával a Heim Pál-ba urológiai szakrendelésre. Nagyon kedves fiatal doktorbácsi volt, de nem igazán értette, hogy mit keresünk ott. Elmondtam neki, hogy a házi gyermekorvosunk már egy éve minden áron fel akarja tépkedni Lacika kukiján a bőrt, sőt, egyszer már meg is szaggatta neki. Én úgy gondolom, hogy ez nem jól van így, de mégiscsak ciki informatikai diplomával, egy női magazint lobogtatva vitába szállni a gyermekorvossal. Szóval mondjon már nekünk valami hívatalosat és szakszerűt. Tényleg tök rendes volt a pasi, megnézte, hogy mi a helyzet, de semmi gorombáskodás, Lackó annyit se szólt rá, hogy naaa, ne már. Úgy nyúlt Lacikához, ahogy azt elvárom azoktól, akik abban a rendkívüli kegyben részesülnek, hogy megérinthetik a gyermekemet. Kép Szóval kedvesen, gyengéden, de nagyon határozottan megvizsgálta. Azt mondta, hogy még most is látszik, hogy hol volt berepedve, és hogy van egy kis mértékű szűkület, éppen a berepedések gyógyulásakor keletkezett hegecskék miatt. De semmi komoly, még simán spontán fellazulhat. Azt mondta, hogy 2 éves kor előtt nem kell vele csinálni semmit, ha akkorra se fog magától feljönni az a fránya bőrke, akkor majd menjünk vissza. De akkor se fogja tépkedni, meg brutálozni, hanem ad valami kencét, ami segíti a fitymabőr spontán elvállását a makkról. Ja, és még annyit mondott, hogy most, hogy már elmúlt a gyerkőc 1,5 éves, esetleg annyival lehet ezt a folyamatot segíteni, hogy fürdés után, amikor kicsit fellazul, akkor óvatosan megmozgatni, hátrahúzni addig, amíg erőltetés nélkül megy. Szóval teljesen igazam volt, papírt is kaptam róla, hogy 2 éves koráig senki, semmilyen diplomával ne merje a fiam kukiját macerálni! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Rebi! Nagy-nagy gratula neked! KépKépKép Éppen a munkába állási terveid miatt nem gondoltam rád! Kép

Laura! A kilóim köszönik, jól vannak. Kép Szóval leadtam 4 kg.-ot spontán, itthoni keveset evéssel (1000-1200 kcal) még az akupunktúra előtt. Azután a 3,5 hét alatt, amíg a kúra tartott, napi 600 kcal-t "zabálva" lement még 7 kg. Ebből aztán 1 kg. visszajött gyakorlatilag amint egyszer jól laktam. Az nem is igazi fogyás volt, csak a gyomor és a belek kiürülése. Szóval az akupunktúra eredménye -6 kg lett. Szerintem nem érte meg, mert előtte heti egy kilót különösebb szenvedés nélkül le tudtam adni, ehhez képest a 3,5 hét alatti 6 kg. nem olyan nagy durranás, mint amennyire pocsék volt végigcsinálni. Persze lehet, hogy a heti 1 kg. leadása nem ment volna a végtelenségig, és jött volna valami holtpont, nem tudom. Mindenesetre nem vágnék újra bele az akupunktúrás fogyókúrába, az tuti. Most 10 kg.-mal kevesebb vagyok, mint amikor Lacika abbahagyta a szopizást, és én kiborultam a súlyom miatt. Így azért már el tudom viselni magam, de még mindig van rajtam 4-6 kg. fölösleg. Mostmár tornázni kellene, mert pl. a hasam csak a koplalástól nem fog elsimulni, az tuti. Már fel is írtam nagy betűkkel, hogy HOLNAPTÓL minden nap tornázni fogok! Kép

Zsuzsi! Arról még korai lenne nyilakoznom, hogy bevált-e a rács nélküli ágy. Első éjjel jó sokszor fenn volt Lacika, és már éjfél körül átvittem magunk közé kínomban. Erre jó volt a nyaralás, annyit aludt közöttünk, hogy már egészen megszokta az Apja is, hogy ott van a gyerkőc, és tud tőle aludni. Kép A második éjjel elalvás után fél órával megébredt Lacika, visszaaltattam, és utána hajnali 5-ig aludt egy kukk nélkül. Akkor felkelt, és harsány AnyaAnyaAnya csatakiáltással átjött a mi hálószobánkba. Mára virradó éjjel meg kb. éjféltől hajnal 2-ig kuporogtam a kiságy szélén, mert annyira felületesen aludt, hogy amint megmozdultam, már ébren is volt. Pl. amikor már azt hittem, alszik, felemelte az egyik kutyusát, megbökdösött vele, és közölte, hogy vau-vau. Azt se tudtam, sírjak, vagy röhögjek. KépKép 2 óra körül végre elmélyült az álma, és én egy kicsit ki tudtam nyújtózni a saját ágyamban, de még alig virradt, mikor már az ágyunk mellett állt, és AnyaAnyaAnyázott, hogy vegyem fel az ágyunkba, közénk. Sírni nem sírt egyik reggel se. Most viszont életében először teljesen egyedül aludt el délutáni szunyókálásra. Ugyanis alvás, vagy legalább lefekvés helyett idétlenkedett, ugrált az ágyban, én meg ott hagytam. (Máskor mindig mellette fekszem, és a hajamat birbitélve alszik el.) Egy darabig hallottam, hogy rosszcsontkodik, aztán nagy csönd lett. Benéztem, hát alszik... Kép
A nyaralásról azért nem írtam, mert nem volt semmi különleges. Először 1 hétig az én szüleimnél voltunk. Ott elmentük a környéken levő érdekes helyekre, fagyiztunk Csongrádon, és vásárolgattunk Kecskeméten. Voltunk a szarvasi arborétumban, ahol Apukám barátja a főkertész, és személyesen tartott nekünk idegenvezetést. Na, az csúcs szuper volt, tudni is, hogy mit látunk, és az miért érdekes. Kép Strandidő nem volt ránk, így Cserkeszőlőt kihagytuk, viszont Apa hozatott egy kocsi homokot Lacikának (meg a másik 3 unokájának), úgyhogy Lackó nem is nagyon kívánkozott ki a homokozóból. Kép Esetleg ha a nagyok fociztak... Kép Én jó sokat kertészkedtem Anya kertjében, Laci meg vigyázott Lacikára. Jó volt, tiszta nosztalgia lettem, olyan jól esett a kertben bogarászni, és egy kicsit levenni a szemem a gyerekemről. Kép Utána hétvégén átkeltünk Tiszasasról Sopronba. Útközben megálltunk Dunaföldváron, és felmentünk a várba bámészkodni. Utána komppal mentünk át a Balatonon Tihanynál, és az északi parton étteremben ebédeltünk. Az 5. helyen tudtak olyan etetőszéket adni, amibe Laci hajlandó volt beleültetni Lacikát. Kép Meg akartunk még állni Sárváron is, de Lacika bealudt, és Sopronig húzta a lóbőrt. Én meg már majdnem bepisiltem. Kép Sopronban aztán szinte semmit se csináltunk, ugynais Laci az első nap reggelén lesántult. Belerúgott egy vödörbe, csúnya, mély seb lett a kislábujja alatt, pont ahol hajlik az ember talpa, mikor lép. Így aztán a strand és a nagy kirándulások kapásból ki lettek húzva a programunkból. Sokat lustiztunk, olvastunk, videóztunk. Egyszer fel lettem víve a Sopron Plázába nézelődni, vásárolgatni (nem vettem semmit), meg egy nap csináltunk igazi nagy városnézést Sopronban. Anyósom volt a túravezető, ő aztán tényleg minden követ ismer ott. Egy nagyon kellemes helyen ebédeltünk, volt etetőszék, szuper kiszolgálásmég Lackónak is. Őbabasága meg úgy evett, mint egy afektáló lord. Kép Idős osztrák hölgyek ültek a mellettünk lévő asztalnál, végig Lackót nézték, ahogy evett elegánsan, porcelán tányérból, villával. Kép Ebéd után odajöttek megkérdezni, hogy milyen idős, mert nem tudták eldönteni, hogy vajon aprócska 3 éves, vagy csuda ügyes 2 éves lehet-e a fiúcska. Kép Apósom egyből elfelejtette, hogy ő elvből nem beszél labancul, és nagy büszkén közölte, hogy AZ Ő UNOKÁJA még csak másfél éves. Azt hiszem, nem lesz több beszólás, hogy miért engedem önállóskodni a gyereket evéskor. Kép Egyébként Lackónak isteni dolga volt Sopronban (is). A Nagymamája és a Nagypapája felváltva vitte sétálni, kirándulni, játszóterezni. A Kis Büdös meg élvezte a helyzetet. Reggel 6-kor ágyba vitte a Papájának a cipőjét, hogy nosza, keljen fel, és menjenek már. Kép Nem volt semmi cerkófmajomkodás, nagy boldogan integetett nekem a babakocsiból, hogy pápá Anya. KépKép Igazából örülök neki, hogy jól kijön a nagyszüleivel, de meg kell még szoknom, hogy már nem vagyok nélkülözhetetlen... KépKép Ahhoz képest, hogy nem volt semmi érdekes, jó sokat sikerült írnom a nyaralásról. Kép
A Zafira sötétkék lesz, olyan nagyonsötét-kék, ami szinte feketének látszik. Laci már bele is szeretett, amikor először beleült. Utána már csak tessék-lássék érdeklődött a többi autó márka és típus iránt, csak annyira, hogy érvei legyenek, miért is jobb annál a Zafira. Kép Én kicsit túlzásnak érzem, hogy egy három ajtós kis Corsát mindjárt Zafirára kelljen lecserélni, de nem akarom elrontani Laci örömét. Végül is úgyis ő keresi meg a rávalót. Aztán lehet, hogy én is bele fogok szeretni, ha egyszer beleülök. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Na nézzenek már odaKépKépKép Rebi, hatalmas gratula, vigyázz nagyon-nagyon magatokraKépKépKép Hát ez tök jóKép
Én meg jól kimaradtam a tippelgetésből most... de annyi baj legyenKép

Cory, a Margitszigetes tali jó ötlet, egyik hétfőn (úgy egy hónapja?) ott voltunk négyesben, Borcsáék, Zsuék, Zafiék és mi... (mást nem hagytam ki???) Tök jó volt, ott tényleg nem kell annyit rohangálni a gyerekek után, nincs annyi "veszélyzóna" a réten. Támogatom, megszavazomKép

Megyek, Bálintnak már egy órájra ígérgetem a játszót, folyton hajtogatja hogy játsz játsz.

cuppantás mindenkinek!

Beja, Bácus
beja

Sziasztok!

Bogancsi
Remélem hogy Zsófi most már jól érzi magát, minden kezdet nehéz, de majd haza sem akar jönni, meglátod! KépKép
Ó én nem lepődnék ha szülnél Tominak egy kistesót, miért ne????

Zsuzsi
Itt is köszi Napocska dícséretét mindig jól esik! KépKépKép
Tetszett a kivonatod a taliról!
Képzeld ma is aranyos volt a párom ez azért már valami! Kép

Andi
Lucádnak is gyógyik KépKépKépKépKépKépKépKépKép a szájacskájára, te hogy vagy?

BMárti
Örülök, hogy jó volt a nyaralás, nos ezután nem is panaszkodhatsz, ez a beszámoló nagyon jól hangzott!
KépKépKép
PiciLaci kuki problémája is megoldódni látszik, nagyon fontos hogy egy doki hogy áll a gyerekhez hozzá!!!

Ismerős a beleszeretni az autóba dolog, Laci is lecserélte az autónnkat egy 166-os Alfára, mondjuk nekünk egy ideje már muszály nagy autókat venni!

Na megyek mert Napocska kitalálta hogy Ita-Paita, vagyis mehetek hintásztatni!

Pussz: Dzsili
dzsili

muszály -> muszáj
bocsi de fájt olvasni (nem fály)
bocsi

Sziasztok!

Luca legújabb tudománya: bemászik a hintaszékbe, hajtja magát, és mondja hozzá,hogy hin-hin.KépKépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

bocsi

.. akkor ne olvasd... Itt nem névtelenül szoktunk figyelmeztetni... Kép

rebi

Sziasztok!
Együttalvással kapcsolatban szükségem lenne egy kis tanácsra, mert teljesen elbizonytalanodtam. Úgy emlékszem közületek többen is választották ezt a megoldást.
A helyzet nálunk a következő:
Mi a kislányomat újszülött kora óta külön szobában altattuk. Eleinte mindig felkeltem hozzá megszoptatni, de megunva a kialvatlanságot és a didergéseket, először elkezdtem csak a szopi idejére bevenni a közös ágyba, aztán egyre többször ottmaradt reggelig. Akkoriban még úgy gondoltuk, hogy nem akarunk családi ágyat, úgyhogy bevetettük az Aludj jól gyermekem módszert. Így Szonja három hónapos korától végigaludta az éjszakát - négy hónapos koráig. Akkor beteg lett, bárányhimlős, majd kétszer nagyon megfázott. Újra elkezdett éjjel ébredni, én pedig úgy gondoltam beteg gyereket nem trenírzunk, szüksége van ránk és a szopira. Innentől kezdve egyre gyakrabban felébredt, és én szorgalmasan bejártam hozzá, és mivel ő mindig is csak szopival aludt el, hát mindig szopott is. Körülbelül féléves korára ott tartottunk, hogy szinte még ki sem jöttem a szobából, már mehettem be újra, és ezzel ment el az egész estém. Mikor végre mi is lefeküdtünk a férjemmel aludni, akkor ha felébredt, kihoztam magunk közé, és így aludtunk reggelig. Ő tehát így alszik velünk, hogy éjjel hozom ki, mikor mi is lefeküdtünk már. Ismerőseim egyre bíztattak, hogy ez az állapot el fog múlni, talán egy foga jön, ha áttör, megint nyugodtan fog aludni, stb. Most kilenc hónapos, már három hónapja zajlik örökös újra-visszaaltatással az estém, és foga még csak most tört át, szóval nem hiszem, hogy három hónapja ezért ébred fel újra és újra. Mostanra megerősödött az a gyanúm, hogy ez a lány egyszerűen engem hiányol. Megszokta, hogy mellettem alszik el (ahogy írtam szopival alszik el, esténként mellé fekszem, úgy szopizik, és szépen belealszik, ráadásul sokszor délután is együtt alszunk, mert mire végre elalszik, addigra én is), és azért ébred újra és újra, mert én nem vagyok ott. Miután kiviszem magunk mellé, már legfeljebb csak egyszer ébred szopizni az éjjel, de különben jól alszik. Egy ismerősömtől azt a tanácsot kaptam, hogy felejtsem el ezt a kihurcolgatást, abban az ágyban altassam el a lányt, ahol mi is fogunk aludni, ahová csak bebújunk mellé. Így meg fogja tanulni, hogy nem kell állandóan felébrednie és hívnia, mert úgyis mellé fekszem le aludni. Amikor én elkezdtem kihozni magunk közé, akkor abban reménykedtem, hogy egyszer csak újra át fogja aludni az éjszakát, és nem kell többet kihozni őt. Én szeretek vele aludni, és a férjem is, de így legalább az éjszaka első felében van egy kis magánéletünk, még tudunk este beszélgetni az ágyban, egy kicsit összebújni stb, és annak ellenére, hogy szeretünk vele aludni, azért mégis jobb lenne, ha ez nem egy évekig tartó állapot lenne, hanem csak amíg baba. De én most már teljesen kifáradtam, ingerültté tesz, hogy egyszerűen nem tudok semmit rendesen megcsinálni. Ilyenkor este vasalnom, főznöm, mosogatnom, és nem utolsó sorban tanulnom kéne, mert fősulira járok, és úgy alakult, hogy most nyáron is aktívan tanulnom kell, különben búcsút mondhatok a sulinak. Meg elképzeltem, mi lesz, majd ha járni tud néhány hónap múlva: valahányszor kijön, mert felébred, mi szépen visszakísérgetjük az ágyába, aztán miután lefeküdtünk, egyszer csak nem küldjük vissza? Szegényke, teljesen össze fog zavarodni (talán már most sem érni mi ez, hogy anya van, aztán nincs, aztán megint van stb.) A férjem szerint viszont ha már eleve a mi ágyunkaban altatjuk el, akkor pont az ellenkezőjét fogjuk elérni annak, amit én szeretnék: még jobban hozzá fog szokni, hogy velünk alszik, és még kevésbé fogja tolerálni, hogy nem vagyok ott, amikor felébred. Mi a tapasztalatotok, véleményetek? Azóta sokat olvastam az Aludj jól gyermekem módszerről, és úgy gondolom, hogy nem akarom ezt többet alkalmazni, viszont a férjem nagyon mondogatja, hogy egyszer már bevált, ha engem zavar ez a helyzet, akkor csináljuk megint. Azt hiszem az éjjeli szopiról leszoktatás sem lenne megoldás. Vajon jó ez a "kicipelős" módszer? Vagy dönteni kéne, hogy csak a saját ágyában, vagy csak a mienkben alszik? Nem hiszem, hogy bírnám energiával állandóan bejárkálni hozzá egész éjjel, hiszen épp emiatt szoktunk rá, hogy kihozzuk. De ha a "teljes" együttalvás mellett döntünk, akkor be kéne vinni a szobájába az ágyunkat (mi a nappaliban alszunk, csak 1,5 szoba van), akkor nem tudom, hogy ha nagyobb lesz, hogyan tudjuk neki a saját fekhelyet biztosítani, hogyan tudjuk saját ágyba szoktatni? Ez főleg akkor gond, ha közben lesz egy kistesója, akivel akkor még együtt kell aludni. Jaj, légyszi, adjatok tanácsot, fogalmam sincs mi legyen.
Kata
Kalinta

Sziasztok!

bocsi: tökéletesen egyetértek Rebivel! Nem mindegy hogy ír valaki? Leginkább úgy, ahogy akar. Menj a helyesírós topicba!

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

JÓ HÍR: Zsófi már egész jól érzi magát Angliában Kép Ma ugyan a család elment lakást nézni, ő meg a házvezetőnővel, az albérlővel, egyéb rokonokkal, 2 kutyával, 2 macsekkal "egyedül" volt a rengeteg ajtóval rendelkező nagy, régi angol házban, de ma már nem volt sírós Kép Csak 1 gondja van, hogy a mobiltöltőjéhez nincs átalakító és nem tudja feltölteni.

Zsuzsi: úgy néz ki, hogy Julinak idén nem jön össze a Franciaország, csak jövőre. De levelezőpartnere már 3 is van Kép

andi3: köszi Juli nevében is! Hogy van Luca szája?

cory: Tomi is elég nyügi volt kedden, de ma nem Kép Balu?

BMárti: hogy hívják ezt a gyengéd, fiatal !Kép! kedves urológus dokibácsit??? Férjed lába megjavult már? Büszke lehetsz Lacikára!!! Nagyon élveztem a beszámolódat!!!

Dzsili: Kép kistesó Kép Még a végén megjavul az a jóképű férj Kép Kép Kép

Na, megyek aludni, mert pénteken hajnali fél 4-kor kelünk Danival... fél 5-re kell a Krisztina krt-on lennünk a busznál.... Fogalmam sincs, hogy fogok vezetni...

Jó éjt!!! bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!
Az előbb írtam egy hozzászólást, de nem jelent meg. Elküldöm még egyszer, ha esetleg később duplázódna, akkor bocsi.
Együttalvással kapcsolatban szükségem lenne egy kis tanácsra, mert teljesen elbizonytalanodtam. Úgy emlékszem közületek többen is választották ezt a megoldást.
A helyzet nálunk a következő:
Mi a kislányomat újszülött kora óta külön szobában altattuk. Eleinte mindig felkeltem hozzá megszoptatni, de megunva a kialvatlanságot és a didergéseket, először elkezdtem csak a szopi idejére bevenni a közös ágyba, aztán egyre többször ottmaradt reggelig. Akkoriban még úgy gondoltuk, hogy nem akarunk családi ágyat, úgyhogy bevetettük az Aludj jól gyermekem módszert. Így Szonja három hónapos korától végigaludta az éjszakát - négy hónapos koráig. Akkor beteg lett, bárányhimlős, majd kétszer nagyon megfázott. Újra elkezdett éjjel ébredni, én pedig úgy gondoltam beteg gyereket nem trenírzunk, szüksége van ránk és a szopira. Innentől kezdve egyre gyakrabban felébredt, és én szorgalmasan bejártam hozzá, és mivel ő mindig is csak szopival aludt el, hát mindig szopott is. Körülbelül féléves korára ott tartottunk, hogy szinte még ki sem jöttem a szobából, már mehettem be újra, és ezzel ment el az egész estém. Mikor végre mi is lefeküdtünk a férjemmel aludni, akkor ha felébredt, kihoztam magunk közé, és így aludtunk reggelig. Ő tehát így alszik velünk, hogy éjjel hozom ki, mikor mi is lefeküdtünk már. Ismerőseim egyre bíztattak, hogy ez az állapot el fog múlni, talán egy foga jön, ha áttör, megint nyugodtan fog aludni, stb. Most kilenc hónapos, már három hónapja zajlik örökös újra-visszaaltatással az estém, és foga még csak most tört át, szóval nem hiszem, hogy három hónapja ezért ébred fel újra és újra. Mostanra megerősödött az a gyanúm, hogy ez a lány egyszerűen engem hiányol. Megszokta, hogy mellettem alszik el (ahogy írtam szopival alszik el, esténként mellé fekszem, úgy szopizik, és szépen belealszik, ráadásul sokszor délután is együtt alszunk, mert mire végre elalszik, addigra én is), és azért ébred újra és újra, mert én nem vagyok ott. Miután kiviszem magunk mellé, már legfeljebb csak egyszer ébred szopizni az éjjel, de különben jól alszik. Egy ismerősömtől azt a tanácsot kaptam, hogy felejtsem el ezt a kihurcolgatást, abban az ágyban altassam el a lányt, ahol mi is fogunk aludni, ahová csak bebújunk mellé. Így meg fogja tanulni, hogy nem kell állandóan felébrednie és hívnia, mert úgyis mellé fekszem le aludni. Amikor én elkezdtem kihozni magunk közé, akkor abban reménykedtem, hogy egyszer csak újra át fogja aludni az éjszakát, és nem kell többet kihozni őt. Én szeretek vele aludni, és a férjem is, de így legalább az éjszaka első felében van egy kis magánéletünk, még tudunk este beszélgetni az ágyban, egy kicsit összebújni stb, és annak ellenére, hogy szeretünk vele aludni, azért mégis jobb lenne, ha ez nem egy évekig tartó állapot lenne, hanem csak amíg baba. De én most már teljesen kifáradtam, ingerültté tesz, hogy egyszerűen nem tudok semmit rendesen megcsinálni. Ilyenkor este vasalnom, főznöm, mosogatnom, és nem utolsó sorban tanulnom kéne, mert fősulira járok, és úgy alakult, hogy most nyáron is aktívan tanulnom kell, különben búcsút mondhatok a sulinak. Meg elképzeltem, mi lesz, majd ha járni tud néhány hónap múlva: valahányszor kijön, mert felébred, mi szépen visszakísérgetjük az ágyába, aztán miután lefeküdtünk, egyszer csak nem küldjük vissza? Szegényke, teljesen össze fog zavarodni (talán már most sem érni mi ez, hogy anya van, aztán nincs, aztán megint van stb.) A férjem szerint viszont ha már eleve a mi ágyunkaban altatjuk el, akkor pont az ellenkezőjét fogjuk elérni annak, amit én szeretnék: még jobban hozzá fog szokni, hogy velünk alszik, és még kevésbé fogja tolerálni, hogy nem vagyok ott, amikor felébred. Mi a tapasztalatotok, véleményetek? Azóta sokat olvastam az Aludj jól gyermekem módszerről, és úgy gondolom, hogy nem akarom ezt többet alkalmazni, viszont a férjem nagyon mondogatja, hogy egyszer már bevált, ha engem zavar ez a helyzet, akkor csináljuk megint. Azt hiszem az éjjeli szopiról leszoktatás sem lenne megoldás. Vajon jó ez a "kicipelős" módszer? Vagy dönteni kéne, hogy csak a saját ágyában, vagy csak a mienkben alszik? Nem hiszem, hogy bírnám energiával állandóan bejárkálni hozzá egész éjjel, hiszen épp emiatt szoktunk rá, hogy kihozzuk. De ha a "teljes" együttalvás mellett döntünk, akkor be kéne vinni a szobájába az ágyunkat (mi a nappaliban alszunk, csak 1,5 szoba van), akkor nem tudom, hogy ha nagyobb lesz, hogyan tudjuk neki a saját fekhelyet biztosítani, hogyan tudjuk saját ágyba szoktatni? Ez főleg akkor gond, ha közben lesz egy kistesója, akivel akkor még együtt kell aludni. Jaj, légyszi, adjatok tanácsot, fogalmam sincs mi legyen.
Kata
Kalinta

Elnézést, tényleg kétszer jelent meg. Nem értem, az előbb miért nem volt még itt az első.
Kata
Kalinta

Kata: én nagyon nem értek egyet az aludj jóllal, főleg nem egy néhány hónapos babánál. Én várnék még. Nálunk 9 hónaposan lett kiságyba szoktatás úgy, hogy Balut beraktuk a kiságyba, ami a franciaágy mellett volt közvetlenül, és lefeküdtünk a franciaágyra, és énekelgettünk neki, simogattuk... Majd első ébredéstől köztünk aludt. Ez elég jól bevált, aztán egyszercsak nem került közénk éjjel, mert végigaludta az éjszakát Kép Igaz, ez 18 hónapos korában történt.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Zsuzsa
Hú de irigy vagyok a 16 fogért.Kép Nekünk még csak 11 van. Mostanában a 4 rágó jött, gondolom azért szenvedett velük Peti ennyit.
Nyaralásos fogzás ellen mennek a drukkok.KépBeának meg gyógyok.Kép

cory
A tali okés, csak írd le légyszi vagy vki, hogy az Árpád-híd felől hogyan jutok a helyszínre, mert nem ismerem a szigetet.

Andi
Hogy vagy? Gyógyok mennek + Luca szájára is.KépKépKép

BMárti
Jó dolog a lustizás.Kép A kocsit biztosan te is megszereted!Kép

Kata
Szerintem ha nem gond, vigyétek át az ágyatokat és aludjatok együtt, hiszen ezek szerint jól tudtok közös ágyban aludni. Akkor a nappaliban este még te is tudsz tevékenykedni. Változtatni ezen csak akkor érdemes, ha már tudod, hogy jön a tesó, de az még sok idő, annyi idő alatt a gyerek is megérhet rá, hogy egyedül aludjon a kiságyban.
Mi annak idején és most sem tudunk jól aludni hármasban. Egyikünknek sem jó. Én is bejártam Petihez ezerszer ill. hoztuk-vittük Petit a 2 szoba között és rémes volt. Aztán kb. 11 hónaposan elkezdtük az aludj jól-t és végülis bevált és úgy tűnt, hogy Petinek is jó így, aztán jöttek a fogak... A metszőknél pár nap esti szopi után újra átaludta az éjszakát, de a köv. fogak egyre jobban megviselték, és mára szinte egybefolyik az egész fogzás, így egy jó ideje nem alussza át az éjszakát. 1x-2x biztosan felébred, igaz már nem szopizunk olyankor. Ráadásul apa szokott felkelni hozzá általában, így nekem egész jó dolgom van.Kép Ha nálunk bevált volna az együttalvás, akkor azt csináltuk volna, nem az aludj jólt.
Amit cory leírt, az szerintem nagyon ideális.Kép

Alig aludtam valamit.Kép Peti csak 1x ébredt, de azóta nem tudok aludni. Mire a kölyök beindul, én kidőlök. Ugyanakkor baromi jó, hogy kicsit ráérek és a többiek nem zargatnak semmivel.Kép Még a netre is jut időm apa zsörtölődése nélkül.Kép
Most Peti mintha kezdene nyugodtabb lenni a nagy nyügikorszak után. Persze nagyon akaratos tud lenni és simán ledobja magát a földre, ha nem az történik, amit ő akar.Kép Egyébként szerintem igazán jó fej.Kép

Valami mozgolódás van. Miért nem tud az én fiam 8-ig aludni?KépKép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Bogancsi!
Tenyleg zuros hetetek volt.
Orulok, hogy Zsofi sikeresen megerkezett Londonba. Remeljuk, hamarosan mar sokkal jobban erzi majd magat.

Andi!
Jobbulast neked! Sok gyogyKépKép

Rebi!
GRATULA a pocaklakohoz KépKépKépKép

Gorsi!
Gratula az uj ragofoghoz!

Zsuzsa!
Jobbulast Beanak! Sok gyogyKépKépKép

Hanna es Luca!
Jobbulast! Gyogyuljon meg minnel elobb a szajacskaitok!

BMarti!
Gratula a leadott kilodihoz es a kitartasodhoz!
Orulok, hogy jol sikerult a nyaralasotok.

Andysj
andysj

Sziasztok!

Köszönjük a gyógyokat, és mára kiderült, hogy mi volt a gond. Kép Nem semmi.
TEgnap reggel fél 10-kor megint lázasan ébredt Bea sírt, a kúp után is vígasztalhatatlan volt. Az ölemben sírdogált, és el-elnyomta az álom, pedig az éjszaka kisebb nyüszögésekkel, de végig aludt. Az ölemben is nyöszögött, inni nem akart, akkor gondoltam a fogára. Kis erőszakoskodás után megnéztem, hogy a jobb felső ötös duzzadt. KépDe csak nem nyugodott, én meg kezdtem kétségbeesni, pedig mostanság erre nem volt példa (mármint a kétségbeesésreKép) Amikor lefektettem, felébredt.Kép Aztán valamiért ki kellett mennem, és beraktam az ágyába. Arra rohantam vissza, hogy sír megint keservesen. Egy jót bukott. És innentől kezdve SEMMI baja nincs.KépKépKépKép Fél 1-kor letettem aludni, mondván úgysem fog aludni, de legalább a helyén van. 2,5!!! órát aludt.KépKépKép Nagyon szépen ébredt, és azóta igazi kis rosszcsont.KépKépKép
Tegnap délelőtt hívtam az anyósomat, hogy mit evett 2 napig a Bea, hogy ha mégis kihívom a dokit, akkor tudjak mit mondani. Mondta, hogy mit, ezeket már mind evett itthon is, úgyhogy gondoltam nem ettől volt a baj.
Na aztán a fiam ma reggel elmondta, hogy mindent egyszerre habzsolt az én lányom, amit látott, azt ette. Persze szegény mama egyedül volt a 4! unokával, így nem mindig látta, hogy mit eszik, iszik a kiscsaj. Meg hát örült, hogy végre eszik. Egyáltalán nem haragszom a mamára, mert tényleg nem adott a Beának olyat amit még ne kapott volna, csak hát a mérték sült el rosszul. Kép

A lényeg, hogy túl vagyunk rajta, mit ne mondjak rémisztő volt.Kép

Sziasztok!
Zsuzsa + a falánk Beababa KépKépKép

beababa

Csak elújságolnám:
Ma van a 10. házassági évferdülőnk!KépKépKépKép

Ebből az alkalomból visszakapjuk este Rékát is. KépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa: gratulálok KépKépKép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Kalinta, én is egyet értek Coryval, ha van a szobában hejetek, csinájjátok úgy, ahogy Ő monta! Egyépként pedig ne add fel, előbb-utóbb bisztos eljön az az idö, amikor megérik a külön-alvásra.

Andysj, mi újság a tápszerről a tejre való szoktatással? Kép

Borcsa, hatalmas gratula a házasági év fordulóhozKépKépKép

GOrsi, szióka!
Az Árpád Hídtól indul a 26-os (hüha... 26-os??? Segiccsetek lányok!!!) busz, az visz ki a szigetre, és a "Víztorony"-megállónál kell leszálni, ott van egy étterem, az mögöt már megtalálod a "helyszint". Kép

Felénk minden oké, bár Bálint jövögető alsó rágója néha "bezavar", de nem vészes.

Sziasztok, cupp mindenkinek,
Beja+Bácus

UI: Nesze, bocsi, ezen csámcsoghatsz kedvedre...
beja

Bejjja!KépKépKépKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Borcsa: gratulálok a ház.évf.-hoz!!! Kép

Ma sem unatkoztunk Kép Még tegnap este Dani focimeccse után benyomtam 3 adag mosást, úgyhogy fél 12-re már fel is teregettem mindent Kép Hajnalban meg kitettem a cuccokat a napra, így 10-re már minden megszáradt Kép Danival közösen sikerült mindent becsomagolnunk Svédországra, és már be is pakoltunk a kocsiba, bezártam és beriasztottam Kép Reggel csak egy ugrás és irány a találkozóhely Kép Apa épp most telefonált, és emgbeszéltük, hogy még inkább Pécsett alszik és nem jön haza éjfélre, hogy engem felébresszen, aztán meg hajnali fél 4-kor én ébreszteném fel őt.

Nemsokára megyünk egy kicsit sétálni, aztán alvás - bár fogalmam sincs, hogy fogok 8-tól aludni ...

bogancsi és egyre fogyatkozó gyerekcsapata

bogancsi
bogancsi

Andysj
Köszi.Kép

Borcsa
Gratulálok!Kép

Gorsi
gorsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: