Új privát üzeneted érkezett!

Hol van mindenki? Írjatok!

Roz, Niki hogy van?
birolili

Sziasztok!

Lili
kíváncsi leszek hogy megszületik e Botika,drukkolok hogy igen.

Amúgy negatív a teszt,akkor még ráérek teherbe esni.Megkönnyebültem egy kicsit.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille
küldtem pü-t vissza.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili,

Akkor a célegyenesben vagytok már! Gondolunk ám rátok!!!!!!

Nana,
Eddigi képeken nem is tünt fel, hogy Boti ilyen kis szöszke! Nagyon tündéri (hamár fiúra lehet ilyet mondani).

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Megígértem,itt vagyok,de most önző leszek,légyszi nézzétek el nekem :oops: .

Mert szeretném,ha ti is velünk örülnétek és szorítanátok nekünk,hogy minden rendben legyen,mert......szóval:

BABÁT VÁRUNK :D :D :D :D !!!!!

Tegnap voltam dokinál,már dobogott a pici szíve,most vagyunk 8+5 naposak :lol: !Lili köszönöm,hogy ajánlottad a dokit,mert tényleg nagyon szimpi volt!

Most mennem kell,mert megyünk anyuékhoz,puszi mindenkinek,szép hétvégét,jó Aprók táncát,annak aki megy,Lili neked külön is:hajrá!

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Reggel gyorsan írtam, gondoltam elküldöm az áramszünet előtt, hát nem jött össze :?

Lili!
Hú, de írj ám, ha van valami, majd én tájékoztatom a lányokat :oops: :wink:
De holnap talizzunk még!

Kazi!
Nekem Miriről a kishableány jutott az eszembe, rengeteget néztem a mikor kicsi voltam, imádtam! Gyönyörű mindkét lánykád!
Remélem holnap majd talizunk!
majd válaszolsz nekem, fentebb kérdeztem a sinlacról :wink:

Hajny!
majd akkor jöjjön a gólya, ha tesódnál már kicsit nagyobb lesz Barnus?
Én szólok ám neki! :lol:

Roz!
Hogy vagytok?
mostanában olyan keveset vagy itt :cry:

Judit?
Mi van már megint Veletek?HOgy alakul Levi nagydolga?

segítsetek, képet ugyanúgy kell beilleszteni, mint amikor fényképet teszek fel?

Kép
adrienn021

Dettus!!!!

Hatalmas gratuláció!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Lili,
Joslók vannak még? Vagy lassan már élesben lesz. Zsófival voltak josló fájásaid?

Kép

Kép
nyhk

Ez ám a válltás:bekapcsolom Hajni miatt a gépet erre Dettus a kismama :D

Dettus:
Szívből gratulálok!!!!És hogy vagy?Hányinger?

Adri:
neked is köszi! :)
A silacot vacsira kapja(de az ajánlása akár napi többszöri étkezést ír),aztán még cici.
A táncra mi nem megyünk,mert Miri bulija lesz akkor-de nekünk amúgy sem jó az az időpont,mert szombaton később kerülnek ágyba a lányok,így tovább is szundiznak(áll. 4-fél 5 mire felébrednek)
kazi

Lányok! Titeket követni!? :D Nem egyszerű dolog!
Este majd ismét feljövök, és írok, válaszolok! :?

Dettus! Ez csodálatos!!! Vigyázz nagyon magatokra! :D

Most mennem kell!

Kép
estelle26

Dettus, gratulálunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Fantasztikus!

Nyhk, Zsófival nem voltak jósló fájásaim. Most.....
birolili

Örülök, h. szimpatikus Neked is N.K. Én abszolút elégedett vagyok vele.
birolili

sziasztok :)

Dettus
hát ez fantasztikus :) :) :) :)

nana
nagyon édes Boti fiú :)
Milyen kis szöszi :) Nagyon édes :) gyógyuljatok meg minnél hamarabb :)

borsika
voltál ma a Zöldfa utcai játéknagykereben Lehet hoyg össze kevertelek Mi si ott voltunk anyukámmal :) Szerintem Te voltál de nem vagyok benne biztos :) Rajtam fekete kabát volt és fekete gatya fekete sprot cipővel ...

adri
téli depi dettó most nekem is nagyon össze jött miden probálok szombaton elmenni a gyerköcökkel aprók táncára hátha jobb lesz a kedvünk ... :)

hajny
eredményt várjuk ám nagyon :) Endrének petzegetted már?

seriff
Hannácska jól van ovi hogy tetszik neki ?
Éváék hogy vannak ? Pici Ricsi még mindig olyan jó baba?

Lina
olyan sokat vagy eszembe... Sajnálom hoyg tesó ilyen nehezen jön össze meg ez munkhely is... rád jár a rúd nagyon ...

mindenki aki kérdezte Nikit
jól van szerncsére azóta nem fájt semmije és oviba is jár most (((( öszinte lesz ha csak magamra hallagtnék én szivem szerint itthon hagynám és már rég Szegeden vagy Pesten lennék vele de mindenki szerint csak felfújom és ha eddig nem találtak semmit az orvosok ne aggódjak mindnenapos a "családdal " a vitám erról .... De mit csináljak aggódom és lassan tényleg bele betegszem az aggodalomba mindig ha csörög a telefonom összerezzenek és félek hoyg az oviból hívnak hoyg gond van .. már aludni sem tudok ... De nem is ragozom ... Én avgyok a hülye mindneki szerint és kassan el is hiszem nekik .. ))))

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Én ide most jelentkeztem be, majd fokozatosan megismerjük egymást.

Dettus, gratulálok a babához!

nyhk: lassan megérkezik a pici és ez szuper!

adrienn021: én vagyok a Hajni barátnője, akivel a múltkor sétáltál.

Mindenkinek kellemes estét kívánok!
kisévi

Roz Igen voltam a kolléganőmmel . Akkor ez egy ilyen nap, az alföldbe meg Lilivel futottunk össze, őt megismertem, bocs téged nem. Máskor szólj rám nyugodtan.

Dóráék jól vannak Andris gyönyörű, kicsit sárga, de jól szopizik, be indult a tejcsi is. Ha nem lesz sárgább holnap haza mehetnek.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Dettus,
gratulálok a kistesóhoz!

Roz,
hát majd csak lesz valahogy, 14 hónap még sok idő. Ma már kicsit kevésbé érdekel a dolog, beszéltem egy-két fontos emberrel, elláttak jótanácsokkal, szóval azért alakul, és megpróbálnak nekem ezalatt a 14 hónap alatt állandó státuszt szerezni. Ja és persze remélem, hogy ez az egész januárban már tárgytalan lesz. :lol:

Kazi,
ez a beszólás, tök jót nevettünk rajta a férjemmel. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Dettus
hatalmas gratula,ez csodás hír!Anyám,jó sokáig tudtad titkolni! :lol:

Szia Kisévi!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!
Dettus!!!
GRATULA!!!! :D Olyan jó az ilyet olvasni!

Üdv Kisévi!
csinálj vonalzót a leányzónak!képpel ám!
Szólj Hajninak, hogy ő is csatlakozzon hozzánk! Majd én is fűzöm :wink:
Hajni, ne csak olvass, írj is!!!! :lol:

Kazi!
és reggeli, ebéd, uzsi? azokra mit kap Lari?Mennyit kap a sinlacból?
miért nem rendes tejpépet kap?
ja és a múltkor kérdezeted a szopit. Hát nem nagyon kell neki, ma reggel lemértem fél óráig cicizgetett, majd megint mérleg, 50 gramm :cry: Lett volna még, csak nem akar :(
most este azért jobbat evett, de nem tudtam lemérni.

Roz!
akkor remélem talizunk! rám is rámférne egy kis nevetés
mi megyünk, csak később, mert Levi 4 körül eszik, majd előbbrehozom, jól megtömöm sinlaccal :lol:
én is így vagyok a családdal!csak nálunk a tejallergiát képzelem bele a gyerekbe :? mert sztük nem allergiás! persze, hogy ez lenne a jó, de akkor miért van minden nap 4-5 kakis pelus????

Lina!
hát remélem nem kell kivárod a 14 hónapot!
Mikor mentek Lilivel az allergia vizsgálatra? vagy kontrollra?

Kép
adrienn021

Adri, ennyi idősen Zsófinak is simán volt 4-5 kakis pelusa. Ez nem rendellenes! Miből gondolod, h. az? És még most is van olyan nap, h. 2 kakis pelusa van. Jó az emésztése, és kész. :wink: :)
birolili

Adri, ma taliztam a Hajnival és mondtam neki, hogy csatlakozzon.
Képet is teszek ám fel, csak még tanuló fázisban vagyok.

Kép
Kép
kisévi

Lili!
Hát ez a tejallergiás dolog nem hagy nyugodni!
most megint pár napja nem adok neki semmi tejeset, de nem csökken a kakaszám :( majd 28-án megyünk dokihoz, akkor megbeszélem vele!Hát ez a baj, hogy jó az emésztése, ezé' nem hízik a drágám :?

KisÉvi!
mekuksiztalak iwiwen! Azt a hajasbaba Eszter! :lol: nem semmi volt!de úgy láttam most sincs gondja a hajával!

Kép
adrienn021

Sziasztok

Szegeden voltam ma, mire hazaértem mindenki aludt:( Olyan rossz.majkd holnap mindekit agyonpustzilok gyorsan mert kiderült holnap vizsga lesz..no comment majd elszállt az agyam(ja és 8 ra menjek suliba mert abból is kérdez amit ott lead, na ne má')

Dettus!HATALMAS CSODÁS AJÁNDÉK....Gratulálok, most arra leszek kivi milyen nemű lesz.mert sokaknak sikerült a fiú-lány párosítás.Mit szeretnél???..tudom egészséges babát :lol:

Lili! ez már izgi, jósló, meg miegymás....SZORÍTOK

Kisévi, mikor szültál, hol???üdv

Adri! Levim, minden kaja után kakil (mondjuk most én is elgondolkoztam nem sok-e ez, de hihetetlen fogzásban van, -gy nem vagyok semmiben biztos)...dokinő, nem tudom mit mondana, de lehet a héten meglátogatom...Cebiont majd kipróbálom ha nem javul a szája...nbem nagyon látom mi van .

Roz! Sztem ez az anyák dolga, hogy parázzanak(Ki ha nem MI)
És okkal...én valószínű már Szegeden lennék(nem azért írom, mert Te rosszul csinálod!!) CSak ...Ha úgy érzed vinni kell Nikit, vidd, maximum negatív lesz minden, az meg csak jó!!!Ha kell segítség szólj, már Szegedre sokat mentem kocsival, szivesen leugrok Veletek!!!

most ennyi kicsit elfáradtam:)
PUSZIKA

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Sziasztok!

Kazi
Irtam privit.

Dettus
Gratulálok a bébihez! Vigyázz magadra!:-)

Lili
Drukkolok! Hasonló gyors szülést kívánok Neked, mint ahogyan a lányom született. Kb fél óra volt gáz, s két tolófájásra kint volt a kisasszony!:-)

Hallottatok a more milk plus kapszuláról? Állítólag nagyon jó tejszaporító, csak sajna nagyon drága. De ha bejön, inkább ezt veszem meg, mint a tápszert. Próbáltam két óránként szopiztatni, de ha nem éhes nem hajlandó szopizni, folyamatosan kiköpi, s közben rötyög. Így nekiálltam fejni. Nem semmi a kiscsajszi. Szerdán volt hét hetes s 5200 gr. 3250gr-mal született.

Ki jön holnap az aprók táncára? Ha nem jön közbe semmi viszem a gyerkőcöket. Peti imád táncolni. Mondtam neki, hogy holnap megyünk. Azóta folyamatosan azt emlegeti, hogy táncolni fog a lányokkal!:-)

Sziasztok

Andi
kocsisandrea

Jó reggelt mindenkinek!

Roz
el is felejtettem írni,én is ilyen anyatigris lennék,ha nem tudnám mi a gyerekem baja.Szerintem jól csinálod,tudni szeretnéd minden rendben van e.

Hát nem tom hogy jön össze az aprók tánca nekünk,szeretnék ott lenni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adri,
ha aggódsz, nagyon egyszerűen pontot lehet tenni az ügy végére. Egy db vérvétel!
Én előtte megnézettem mágneses biorezonanciás vizsgálaton, ami tudom, hogy nem a legelfogadottabb módszer, de az is kimutatta, így mentem tovább. Amúgy anno olyan 6 éve csináltak nálunk is a munkahelyen ilyet, és kimutatta azt, hogy érzékeny vagyok a cukorra. Akkor jót nevettem rajta, cukor, mint allergizáló dolog, ha-ha. Na azóta kiderült, hogy nem jó a cukoranyagcserém, nem tudom igazán lebontani. Szóval valamit csak tud.
Mi jövő pénteken megyünk kontrollra, remélem feloldják a dolgot. Amúgy csak azért, mert sokat kakil, még nem tejallergiás. Na ha az a kaki nyákos, már bocs, de olyan, mintha takony lenne a tetején, akkor talán.

Mi is próbálunk menni aprók táncára. Lili tegnap du. fél 6-tól ma reggel fél 8-ig aludt (már felkeltettük), 14 óra, talán kibírja a délutánt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Végre gép közelbe kerültem... :oops:

Hajni- Köszi a receptet, hamarosan kipróbálom, egy kis karácsonyi hangulat jól jönne. De már gadevi is kipróbálta, és neki is bejött! Ezek szerint depi ellen is jó. :lol: Tesó? Úgyis jön, ha jönnie kell! :D

Mandula-Bocs, h. lányt írtam a pici fiadra, de a gondolataim keveredtek. :oops: kocsisandrea kislányára gondoltam, és Neked írtam.. :oops: Mindegy nem magyarázkodom, mert ebbe is belekavarodok. :) Lényeg: Gyönyörű újszülött volt a kis Ádám, és most is az! Császárban igazad van, lényeg az épség! A Te és a babád épsége! :D

Lili- Ne aggódj a szoba miatt, Boti úgy fog időzíteni, hogy legyen szobátok! Hogy vagy? Aprók tánca? :)

Borsika- Köszönjük az infót Dóráról! Ezek igazán jó hírek! tejcsi, hazajövetel... :D

nana09-Aranyos vagy! De még ilyen szép kisfiút! :D

Roz- Remélem minden rendben lesz a munkahelyeden és segíteni fognak. Végül nekem is segítettek, de rengeteg utánna járásba került. Egyébként szerencse, és szimpátia kérdése is. Szerintem. Nem?És ha aggódsz a gyerekedért, vidd el oda ahova Te akarod, ne a család mondja meg . Te gyereked, Te dolgod, Te döntésed!(Kazitól tanultam :D ) Nem?

kisévi-Üdv! :)

Kazi- csütörtökön tudtam ám szunyálni! 2,5 órát! :oops: Nem kellett ringatni egy percig sem. Szerintem azért botlottam meg. Egészségedre a csokis perecet!!! :lol: Larival etted? Készülsz már a bulira? Szép virágot kaptál! Gratulálok én is az édesanyának is! :)
Tegnap jó volt Eszternél? Majd a mai buliról is tegyél fel képeket! Oviban csak ezt az egy képet készítették? Mirike, tényleg mint Ariel! :) Ritáéknak is puszi! :D Jó bulizást!

Mindenkinek szép napot! Jó aprókákat! :D

Kép
estelle26

Lina!
hol van ez biorezonanciás vizsgálat?
és a vérvétel, itt kméten?
kicsit nyákos a pelus :( , de épp beszétük anyuval, hogy talán a mandarin miatt, mert amióta azt kap, mintha akkor kezdődtek volna a tünetek,
Lehetséges?

Kazi!
Ja, akkor jó bulizást Nektek! majd várjuk a képeket! :wink:

Kocsisandi!
én nem hallottam semmit arról a kapszuláról :(
De szép súlyban van a kis Drága!

Kép
adrienn021

Andi, bocs, hogy ezen lovagolok, de ha nem kéri 2óránként sem a cicit, és boldog, nézelődik, akkor honnan gondolod, hogy nincs elég tejcsi? Nem akarlak piszkálni, csak sztem akkor bőven elég. És gyönyörűen fejlődik! :wink:

Éva, köszi, jól vagyunk, túl jól. :) Sétálunk, mozgunk, eddig semmi jel...... de nagyon várom/várjuk. MOst inkább izgatott vagyok, mintsem félnék. :) Aprók tánca? Sztem megyünk. :) Zsófi nagyon szereti. MOst viszünk kamerát is, mert eddig mindig elfelejtettük.

Roz, sztem sem vagy hülye! Egy anya érzi, mi a legjobb a gyerekének. Ha Te úgy gondolod, hogy tovább kell menni, menj!!!!!Ne hallgass senkire!
birolili

Andi, a kapszuláról én sem hallottam. Hol lehet venni? EGyébként sztem is érdemes minden szert kipróbálni, ami tejszaporító, mint a tápszer.
birolili

Beszéltem ma Dórával, nem mentek haza, de nem Andris miatt hanem őt figyelik még egy kicsit. Holnap valószínű hogy haza jöhetnek.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Sziasztok!

Adri:
a többi étkezésre azt kap Lari amit mi.Ő nemigen szerette a babás kajákat,így nem is erőltettem.Tudja ő ,hogy mi kell neki. :)
Azért nem tejpépet,mert ez bevállt annó Mirinél és ezzel kínáltam először(azthiszem1x kapott tejpépet,de nem kellett neki)Amúgy meg tejellenes vagyok,nagyon allergizáló,ha lehet elkerülöm-persze a savanyított tejtermékek más tészta.Mira is laktózmentes tejet kap,mert a simától fáj a hasa.
Ja...mennyit kap:1kissebbkompótos tálnyit eszik meg gyümivel együtt.

Évi:
Köszi neked is.Igen készültem,készülök a bulira. :)
kazi

Sziasztok!

Lili

azért kevés a tejcsi, mert november elején volt egy csúnya mellgyulladásom, ami több mint egy hét alatt jött helyre. Addig szedtem az antibiotikumot és a lázcsillapítót, mert nagyon magas, 40 fokos lázam volt. Addig viszonylag sok volt, s tudtam lefagyasztani is. S most amikor nem tud eleget szopizni, akkor a lefagyasztott tejcsiből pótolom neki, de sajnos mára eléggé megcsappant a készlet.
Két évvel ezelőtt a fiammal is volt mellgyulladásom, az a másik mellem volt. Abban most eleve már kevesebb tejcsi volt. Most sajna a másik gyulladt be. Jelenleg úgy állunk, hogy kettőből tud szopizni reggel és délelőtt egy adagot. Délután és este pedig kb 100 gr-ot tud szopizni, a többit pedig pótolnom kell a lefagyasztottból.
Azért küzdenék most, hogy ne kelljen majd tápszerrel pótolni, ha elfogy a tartalék tejcsim. Nem akar nagyon szaporodni, pedig már elég sok mindennel próbálkoztam, s próbálkozom.
kocsisandrea

Helló mindenki!

Jaj,ma naon jót dolgoztam.Annyit nevettem,hogy egy kilót híztam szerintem.

Aprók tánca?Még mindig nem tom megyünk e,Anna fél 2-kor aludt el.Nem tom mikor kel,én is fáradt vaok.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adri,
én Pesten csináltattam a biorezonanciát, és utána a Madarászban vizsgáltattuk ki, szintén Pesten. Lajosmizse a Heim Pálhoz tartozik gyerekgasztro tekintetében, de ők mondták, hogy a Madarászba menjünk, végül is egy intézmény most már.
Örülök, hogy élőben is megismertelek, milyen egy vagány kisfiad van!!!
:lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Örülök hogy taliztam veletek ma,bocsi akit nem ismertem meg,majd legközelebb.

Adri
vagány a kisfiad,a mosolya levett a lábamról! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Én is örülök nagyon, h. ilyen sokmindenkivel találkoztam! :) Minden kisgyerek olyan édes volt. :) Jól éreztétek magatokat? Zsófi haza akart jönni. :shock: Nem értettük, várta nagyon a táncot. Majd legközelebb. :)
Bea, meg kell állapítani, h. ahhoz képest, hogy most szültél..... :shock: :wink: Nagyon, nagyon csini vagy!
Adri kisfia tényleg cuki volt nagyon! Az a mosoly!..... :oops: :roll: elpirultam tőle. :)
birolili

Kazi
Először is nagyon sok boldog szülinapot kívánok Mirabellnek! Bölcsis beszámoló jön ám.
Ezek a csajok!!!! Sok pasiszívet fognak összetörni!

Adri
Télen soha nem vagyok depis. Imádom a telet!
Nagyon közel állt hozzánk a férjem keresztapja-ez bőven elég ahhoz h magam alatt legyek. Ráadásul tök hírtelen történ.

Hajni
Még most sem tudom felfogni igazán…hihetetlen h ennyi az élet.

Lina
Örülök h meggyógyultatok!

Nana
Nagyon édes Boti!

Dettus
Szívből gratulálok!

Andi
Ha pótolsz akkor kevesebb is lesz a tejed. Többször tedd mellre, de pótlás nélkül. Kell egy kis idő, de helyre fog állni a tejcsi.

Bölcsi
Nagyon jól alakult eddig. 2x már ott is aludt. Első nap beájult ebéd után, nem is hiányolt, másnap meg az ágyban takargatta az alvós „Bobóját” (bohóc) és úgy kellett rászólni h most már alvás van. Akkor sem hiányolt, hanem elaludt. Aztán első ébredésnél kihozták, másnap már ébredés után dumált az ágyszomszédjával és rászólt a hangosabbakra h pszt! Azt mondták h már teljesen úgy viselkedik, mint egy régi bölcsis. Ahhoz képest h én az alvástól féltem…. Néha nap közben eszébe jutok, de tök jól elvan.
Alvásról meg csak annyit h délben itthon is most már egyedül alszik el, pedig eddig csak velem volt hajlandó. Tök sokat változott 2 hét alatt. Sajna most beteg, de lehet h nem is betegség hanem fogzás….végülis a köhögést kivéve minden tünet lehet a fogzásé is és lázasnak még mindig nem lázas, csak hőemije van. Most éppen több rágófoga jön egyszerre. Uh antibigyó nélkül tengődünk és várjuk a változást….

Kép
Kép
Kép
thymi

Lili!

Mostmár nagyon finisben vagytok,pár nap,s ölelheted Botond babát! :D

Lina!

Nem semmi ez a meló dolog,de 14 hó tényleg sok idő :D

Kazi!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Mirinek! :D
Egyszerűen csodaszépek!!!Szép a te virágod is,nagyon klassz,hogy rólad is megemlékeznek az óvónénik!

Köszi lányok,aranyosak vagytok,hogy küldtök tüdőszűrésre,de majd :oops: elmegyek,eléggé félek az eredménytől :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hát elég pocsék lett az idő,nem?

Erszényes
nekem is fáj a torkom,majd rendbe jövünk!

Lili
hogy vagy?Most már ki kellene imádkozni Botikát!Nem akarja elhagyni anyát?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Még egyben, és nem nagyon érzem, h. lenne vmi változás..... bár iszom serényen a málnalevél teát, Dóra ajánlásával, napi fél, 1 litert. És szedem mellette a homeobogyókat is. Hátha. :) Jó lenne, ha megszületne, minden, és mindenki várja már itthon.
birolili

Sziasztok

Nagyon pocsék itt is az idő....
Kedvem sincs semmihez, pedig lenne mit.
Babák alszanak, Apjuk is sztem én is pihenek inkábbbbbbb

Lili! Mikor lesz nst? nem kell sűrűbben járnod???
Írok majd pü.t.Kiváncsi vagyok:)

Dóra! Otthon vagytok? Ha igen akkor mégegyszer Gratula!

Pusz

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Nana, Roz, hogy vagytok? Zsófi altatása közben jutottatok eszembe....
Nana, fiúk?
birolili

Bepa, szerdán kell nst-re mennem. Ha addig nem lesz semmi....
birolili

Bemásolok egy linket, remélem, hogy nem bánjátok. Nagyon megható, a discóban is egész este ment a felirat a kivetítőn, ebből gondolom, hogy talán nem kamu. Én elutalok pár százast, akkor segítettem is, és mégsem mentem miatta csődbe.

http://www.lapi.hu/help/

Aprók tánca ismét szuper volt, lányok eszméletlen csinosak.
Dettus hatalmas gratula!

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Köszi mindenkinek mégegyszer!

Don:
Nem az óvónőktől kaptam a rózsát,hanem Gyuszitól :)
A szűrést ne halogasd! :oops:

Thimi:
Szupi,hogy így megy a bölcsi,csak így tovább :wink:

Hajni:
A torta nagyon fini lett és mindenkinek tetszett,mégegyszer köszönöm!!!Majd rakok képet is,lett róla nagyon faja(ahogy te szoktad mondani) :D

Lili:
Pedig minden nap úgy kapcsolom be a gépet,hogy hátha már írt valaki,hogy kibújt Boti! :)
Pocid mekkora?Tesómé már hatalmas,pedig még 1hónap van neki hátra :shock:

A buli jól sikerült,volt nagy játékbontás,meg közös pónizás :D
Az aprók táncára sajnos nem tudtunk menni,de már írtam,hogy nekünk nem túl jó ez az időpont :? Ha valaki fényképezett,rakhatna fel képet!!
kazi

Azért léptem be , mert Lilivel álmodtam, hogy megszületett a baba, de látom még egyben vagytok :lol: :lol: :lol:
Zsofi, hogy birja, hogy anya nem olyan furge mint korabban?

Szoktalak neha olvasni Benneteket csak irni nem nagyon van idom :wink:
mvirag

Lina,
Irtad, hogy vervetellel lehetett kiszurni az allergiat. Hol csinaltattatok? Kinel?
mvirag

Dóráék sajnos nem mehetnek haza még. :( Volt ma uh-n, maradt vérömleny, aminek ki kell jönnie.... :(
birolili

Egyébként Andris jól van, eszik, alszik. És Dóra szerelmes a pici fiába. :D :lol: Sztem én is az leszek. :) Katika nagyon hiányzik Dórának.
birolili

Virág, ez jóslás? Akkor ma mehetünk a kórházba éjjel? :wink: :lol:
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?