Sziasztok!
Végre gép közelbe kerültem...
Hajni- Köszi a receptet, hamarosan kipróbálom, egy kis karácsonyi hangulat jól jönne. De már gadevi is kipróbálta, és neki is bejött! Ezek szerint depi ellen is jó.
Tesó? Úgyis jön, ha jönnie kell!
Mandula-Bocs, h. lányt írtam a pici fiadra, de a gondolataim keveredtek.
kocsisandrea kislányára gondoltam, és Neked írtam..
Mindegy nem magyarázkodom, mert ebbe is belekavarodok.
Lényeg: Gyönyörű újszülött volt a kis Ádám, és most is az! Császárban igazad van, lényeg az épség! A Te és a babád épsége!
Lili- Ne aggódj a szoba miatt, Boti úgy fog időzíteni, hogy legyen szobátok! Hogy vagy? Aprók tánca?
Borsika- Köszönjük az infót Dóráról! Ezek igazán jó hírek! tejcsi, hazajövetel...
nana09-Aranyos vagy! De még ilyen szép kisfiút!
Roz- Remélem minden rendben lesz a munkahelyeden és segíteni fognak. Végül nekem is segítettek, de rengeteg utánna járásba került. Egyébként szerencse, és szimpátia kérdése is. Szerintem. Nem?És ha aggódsz a gyerekedért, vidd el oda ahova Te akarod, ne a család mondja meg . Te gyereked, Te dolgod, Te döntésed!(Kazitól tanultam
) Nem?
kisévi-Üdv!
Kazi- csütörtökön tudtam ám szunyálni! 2,5 órát!
Nem kellett ringatni egy percig sem. Szerintem azért botlottam meg. Egészségedre a csokis perecet!!!
Larival etted? Készülsz már a bulira? Szép virágot kaptál! Gratulálok én is az édesanyának is!
Tegnap jó volt Eszternél? Majd a mai buliról is tegyél fel képeket! Oviban csak ezt az egy képet készítették? Mirike, tényleg mint Ariel!
Ritáéknak is puszi!
Jó bulizást!
Mindenkinek szép napot! Jó aprókákat!