Új privát üzeneted érkezett!

4 hétig nem nyúlhat hozzá???
(látszik, h nekem is gykoromban lyukasztották)

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka:
de nem ám.
4 hétig tiszta kézzel kell mozgatni, amugy még véletlenül sem szabad hozzáérni. naponta kell mozgatni, mert fertőtlenítővel kenni. Most víz sem érheti 3-4 napig.
Nekem még a kórházban kiszúrták ( akkor ugye még tűvel szúrták). De felnőttként 3x is lövettem. Hát... nekem nehéz volt kibírni ezeket a dolgokat. A lövés amugy nem fáj és egy pillanat csak. :)

Kép
Kép
h@jni

Köszi, hát nem könnyű, tényleg. Mondjuk ha most csináltatnánk, attól is félnék, h a fiú bizergálná. Tegnap is meglestem őket... na, majd legközelebb

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

most magyarázkodás jön :P

napokig próbáltam rájönni mi a jelszavam , azt gondoltam ennyire nem vagyok hülye... DE :lol:
régebben azt is gondoltam ,hogy ha már nem vagyok terhes elmúlik a feledékenység is :P ez sem jött be

jelentem megtaláltam a cetlit amire pont ilyen esetekre használok, csak kellett volna egy olyan cetli amire leírom, hogy hova teszem a jelszavas cetlit

nah ezt azt hiszem túltárgyaltam :roll:

Nézegettem a képeket jajj itt is nagyon helyes babócák vannak ( és lesznek is csak kitartás :) )meg olvasgattam , de szita az agyam szal bocsi

előljáróban megpróbálom röviden :lol:

75-ös vagyok :? Pilisvörösvári lakos immár 6.éve, lánykori éveimet szigetszentmiklóson töltöttem .párommal 97 óta vagyunk együtt
Krisztiánt Uzsokiba szültem császárral mert toxémiás lettem meg cukros.
Ákost ezért már nem is szülhettem ott , szal Ő már a Barossban lett meg szintén császár a súlya miatt (amit tullőtt az Uh.) megszülhettem volna rendesen
:evil:
ez a terhesség már inzulinos volt , és a 3.is :(
Babák mindhárom esetben teljesen normál méretekkel rendelkeztek és egészségesek (nem voltak cukrosak )
az inzulint mindkét esetben terhesség után el hagyhattam, mert újra "normális" lettem :wink:

Kép
Kép
Kép
madoemszi

ez tegnapi :)

Kép

Kép
Kép
Kép
madoemszi

nah jól széthúzta az oldalt pedig ez már le van kicsinyítve :?

Kép
Kép
Kép
madoemszi

nah megyek sziasztok

Kép
Kép
Kép
madoemszi

Sziasztok!

Marietta, nagyon drukkolok Nektek mára! :)

Én ma találkozom a védőnénivel, és jövőhét hétfőn lesz a kövi uh. :)
Akkor töltjük a 8. hetet, már biztosan lesz szívhangja a Manónknak. :) Már nagyon várjuk. :):):)
Idáig erősebb émelygéssel megúsztam, bár volt néhányszor olyan érzet, hogy én azonnal taccsolni fogok :(
Egyébként úgy néz ki, megvan a megoldás émelygésre: diétás kóla :):):)
Bár Apa szerint inkább gyümölcslevet kéne innom, az egészségesebb. De attól meg visszatér az émelygés :( Még gyümölcs evés után is le kell magam tenni, hogy ne jöjjön vissza. De azért eszem, mert sok benne a vitamon :)

Te hogy vagy ezzel?

Madoemszi, nagyon helyesek a gyerkőceid :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Drága Lányok!

Hááááát, annyi minden történt, hogy előre is bcsi, ha csak a lefrissebbekre reagálok...
Mindenkinek köszi a megnyugtatást Ákos alvásával kapcsolatban!Képzeljétek, mióta leesett a hó, újra ébred éjjel. Úgyhogy végképp feladtam minden nevelési elvemet, és három napja hajnaltól fél nyolc-nyolcig együtt alszunk, és tök jó...úgyhogy nem érdekelnek a szakkönyvek. És legalább volt majdnem két hónapunk, amikor aludhattam éjjel. :D

Madoemszi:D
Szia:D
Látom neked is van Ákosod:D:D:D: Nagyon szépek a gyerekeid, minden elismerésem, hisz az egyik pici, másik kicsi, a harmadik meg épenhogy nagyobbacska. Hogy bírod?

Hajni:D
Lilla biztos nagyon csábos a fülbevalóval. Nagyon megnőtt,gyönyörű kiscsajszi!

Dorka:D
Nagyfiad hihhetetlen jófej! :D Drka meg még mindíg tündérlány!

Anygyalka:D
Csengének gratula a felüléshez! A kutyus jópofa,egyik Pinkinével közös barátnénknak is van, ő azt mondta, hogy imádta a Gyermek.

Ágta:D
Jajjj, szeglny Csongi....Én is gondolkodtam rajta pont a napokban, hogy Áki alatt is nagyon hajlik a hinta állványa, nem fog-e letörni...szerencse,hgy nem lett komolyabb baj.
Nagyon nő a Nagyfiad, gyönyörű és szerintem is Rád hasonlít!

Marietta:D
Ne aggódj, én kétszer voltam úgy uh-n, hogy nem volt szívhang, csak láttuk, hogy nőtt Áki. Egysezr 4+2 egyszer pedig 5+6 naposan. Nekünk a 8+5 naposan volt először szívhang, aztán csak gyerek lett belőle:D:D:D:

Arwen:D
Atti gyönyöríséges! Micsoda tekintete van! Nagy nőcsábász lesz...n már most majd meghalok, ha belegondolok, hogy pár év, és közli a Fiam, hogynem alszik itthon...jajjj.:D

Orsi:D
Samu nagyon korán érő típus! Nagyon ügyes! És egyre szebb:D:D:

Milió puszimindenkinek

porsika

Pinkiné, ha nem volnál rosszul, azt tanácsolnám, olvasd vissza, miket írtunk, kinek mi használt hányinger ellen. Hajni is a kólára esküdött. Jéghideg italokat szokták még mondani, én használtam (jegesre hűtve) a Salvus vizet, és volt mézeskenyér, spárgakrémleves (porból :? ) és tejpépkorszakom. De én extrém voltam, Neked olyan nem lesz! :wink:

De jó lesz, h hallhattok majd szívhangot! Picipinki mekkora is most?

Madoemszi, én is 75-ös vagyok és 6 éve lakom a városunkban.
Nagyon édi Lilla (tudod, h ő a 3. Lilla a topikban?). Kisruha van rajta, vagy rugi? Nagyon csini.
Klassz, h senkinek nem maradt semmi inzulingondja a szülések után. Nem lehetett Nektek könnyű!

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Porsika!
Arr, h nem "érdekelnek a szakkönyvek" annyit mondok, h van olyan könyv is, h Családi ágy. :D Szóval ha azt veszed alapul...
Én is azt gondolom, h egy alapvetően (lelkileg) egészséges szülő nem tud rosszat tenni a babájának, ha úgy cselekszik, h a baba (és a család) nyugodt legyen. Nálunk is volt már olyan, mint Nálatok, és különben is mindig minden más.

Jó fej a fiam, igen. Ma megbeszéltük, mi minden jut eszébe Dorkával kapcs. Amikor ment felé a porszívócsővel. Mondtam neki, h sok jó és rossz gondolat is az eszébe juthat, nekem el is mondhatja, de megcsinálni nem szabad. Aztán miután ecsetelte, hogy kenné be a baba fejét kakival,egy perc múlva közölte Doróval: "olyan aranyos vagy!" Hát, ilyen ez.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Pinkiné, nekem a borsmenta illóolaj segített. 1-2- csepp egy zsepire, az mindig a zsebembe volt, és, ha émelyegtem, csak beleszippantottam. :wink:

Dorka, Madoemszi, és ti tudjátok, hogy 75-ös is 3 van a topikba? :wink: Segítek, én vagyok a 3. :mrgreen:

Poprsi. Nálunk is megínt 2× ébred Oli. Ma pl. Este 8-30-kor szopi. 10-körül elaludt, ekkor tettemm kiságyba. Éjfélkor felébredt, ekkor újra szopi. Belelaludt, de mikor betettem volna akiságyba, megint felébredt, így újra kajcsi a mások cicibő. Utánna végképp felébredt, és jó 1-1,5 óra vidámság jött. :roll: Marha jól érezte magát, amig nem volt a kiságyba. :twisted: Ergóba végűl elaludt. Ekkor 2-30 volt. 5-30-kor ébresztő megint. :( 6-40-re aludt el. :cry:
Azért nincs így minden nap, (illetve éjjel, de lassan már nem lesz különbség) sokszór belelalszik ő is a szopiba, ekkor 1-2- órát itt alszik mellettem, mert én is elbóbiskolok. :wink:

Viszont apát imádom!!!! Sokszor egy húzosm éjjel után, képes arra, hogy reggel hazajön a 12 órás éjszakai műszakból, és azt mondja, hogy fekűdjek le, majd ő intézi a gyerekekt!!!! Kép
Imádom! Néha nem tudom mivel érdemeltem ki!!!! :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Upsz! A helyesírás hiánya megint botrányosra sikeredett. :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Nálatok is minden nap készűl fénykép? :mrgreen:

Ezt tegnapelőtt ügyeskedte Olivér!

Kép

Imádom ezt a pofit. Főleg mikor mosolyog is közben! :lol:

Kép

Ő pedig a mi Lillánk, tegnap.

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Mekkora haja van Dorónak??? :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Dorka, piciPinki (nagyon tetszett a név) :):):) most tart 7+3-on, a hét végére elvileg eléri az 1cm-t :)
Múlt héten, 6+2-ön volt 15mm a petezsákunk.

Na, indulok védőnénihez, aztán apával megyünk festékszíneket válogatni a lakásfelújításhoz. Utána meg irány be Pest.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nem bírom megállni, hogy ezt a pár képet ne rakjam fel...

Kép

Rosszalkodás az ágyikóban:
Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Milyen gyönyörűek a babák! :D
Arwen! Nagyon csábosan néz Ati! :wink:
Fio! Milyen édes Oli és Lilla is!
Nándorka! Nagyon cuki a nevetős képeken Dorka! Milyeneket tud mosolyogni! :D :wink:

Hajni! Mi is elég rosszúl jártunk a fülbelövéssel. Az volt a baj, hogy mire odaértünk, már fáradt volt Csenge.. Így már akkor sírt, mikor még csak bejelölte neki a kozmetikus, hogy hova fogja lőni... Nekünk azt mondta, hogy ez olyan hipoallergén fülcsi, hogy fél évig benne kell lennie, és utána tehetjük bele, amit kaptunk, és így biztos nem fog begyulladni.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Angyalkrisz, ehhez én csak azt tudom hozzászólni, h: pedig én azt hittem, h a Te lányod is 2007-es! :D :D
Az első képen pont mint egy egyéves!!!
És gyönyörű!!!

Fio, mekkora? Mármint Doró haja. Szóval ez kérdés, vagy nőtt szted?

Üdv a 75-ösök közt! Nem csoda, h imádod ezeket a pofikat! :wink:
A férjedet pedig: "Imádom! Néha nem tudom mivel érdemeltem ki!!!! " Talán épp azzal, h imádod! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Krisz, mármint a képekhez szólom ezt. lassan le kell engednetek az ágyat!

Hozol olyan képet, amin látszanak a lányka ékszerei? Hadd gyönyörködjek bennük, én most azt hiszem, ezt nem vállalom még be, tekintve, h az apukája nem is nagyon szeretné.

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi! Samu is gyönyörűséges! Milyen nagy szemekkel néz! :D :wink:

Arwen! Sajnos ezt már nem tudom magamnak meggyógyítani, már pár hónapja küzdök vele. Már többször megjártam életemben ilyennel a sebészetet. Aztán pár éveg semmi, és most szülés óta küzdök vele... :cry:
Csenge szerencsére nem lázas,, de az orra folyik még. Nincs ilyenre valami homeós bogyó?

Nándorka! :D Ma fogjuk leengedni az ágyat, mert én is úgy gondoltam, hogy így már veszélyes... Majd csinálok a fülcsiről képet! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Attila az olemben...hol is mashol? :lol:

Krisz,
wow,nagyon ul ez a lany!!!!!!!!!!Renyleg nagyon nagy en is neznem 1evesnek!!!!Es de huncuuuuuuuuuuut!!! :lol: :lol:
Az agyat lejjebb,en is azt mondom!sztem nemsokra rajon,hogy hova kell kapaszkodni a felallashoz :wink: :wink:
Bizti van homeos kulon erre is,de sztem ami Jolly Joker az a Belladonna 9 v. 15 ch-val,mert ez jo mindenfele gyulladasra,es a lazas allapotokra is.

Nandorka,
sztem nott a haja komoly Dorkanak :lol: :lol: :lol: Nagyfiad meg nagy fazon :lol: :lol: olyan jo ez a korszak is,mikor mar igy dumalnak es jokat lehet veluk beszelgetni!!!!
Orulok,hogy Doro jobban van!

Pinkine,
vedoneninel mi volt?

Madoemszi,
szepek a gyerekek,es le a kalappal,hogy 3 kicsivel igy birod!!!!!!!

Fiona,
jaj de ugyes Oli!!!!!!!!Es a 2. kep az tunemenyes!!!!!!!!!!
Lilla olyan nagylanyos,jonnek majd az udvarlok :lol:

Na Attilam nyugos....

Marietta?????

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok csajok!

Hazaértem. Minden oké!

Dobogott a pici szivecskéje!!!

Képet majd rakok fel,igaz nem sok minden látszik rajta. Mert még a mi kis dobogó szivű életünk még csak egy kis pacának néz ki!!! :lol:

Csak még a párom nem ért haza csak este 8 után és megkérem hogy scannelje be hátha úgy jobban látszik majd!!!

Puszik!!

Édik a bébik!!!!!!!!!!!!![/b]
csipcsab

Marietta!

Jaj, de szuper! :):):) Nagyon örülök :):):):)
Ezek szerint 1 baby van a pocakodban :)

Mi hétfő reggel megyünk uh-ra, ma beszéltem doki bácsival. Már Apa is várja :)

Voltam a védőnéninél. Hát, nem egy iq bajnok :oops: :oops:
De kaptam kiskönyvet! :):) Igaz, ez a jóképességű nőci nem írta bele a szülés várható időpontját (pedig Ő maga számolta ki), és a mai találkozóhoz nem írta be, hogy hány hetes a terhesség.
Mind1, nem is izgatom magam. :) Adott egy csomó régi kiadású anyák lapját, meg kismama magazint, mert hogy nekik rendszeresen jár és nem szeretné, ha felhalmozódna.
A vérnyomásom teljesen jó (100/65) és képzeljétek, az elmúlt 1,5 hétben fogytam! :):):) Bár ez nem fog sokáig tartani, szerintem :):) Bár igyekszem nem "zabálni" :oops:
Ja, és azt mondta, hogy mivel veszélyeztetett vagyok, nem javasolja hogy bármilyen kismama-tornát vagy jogát csináljak. Én mondtam, hogy ha a doki engedi, a jogát kipróbálnám, már csak a légzéstechnika miatt is (bár nem biztos, hogy használni fogom). Szóval a kötelező pofi viziteken kívül, nem hiszem, hogy sok mindenről fogunk beszélgetni.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Marietta:
dejóó. :) izgultam értetek. :)
Most már hangos, sikítós gratula. :lol: :lol: :lol:

Pinkiné:
a terhességi hetet és a szül. várható idejét nem a védőnő írja be, hanem a doki. Mivel az függ az uh-tól is. :)

Krisszi:
annyira szép ez a csajszi. :)

Fioo:
Lillád gyönyörűűűű. Persze Olio is sármos kispasi. :)

fülbevalós Lilla:
Kép

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!

Sokan kérdezitek hogy hogy bírom .
Nehéz ezt leírnom :P anyós itt lakik mellettünk.
Helyesbítek mi költöztünk ide ideiglenesen (max 2 év)
Külön bejárat meg háztartás , de azért mindíg eggyel többször jön mint ahogy elviselném :?
Mindíg úgy voltam vele hogy nagyon messzire nem kell elköltözni csak papucsba ne tudjon átjönni... erre tessék :P
A lényeg a lényeg , hogy szokott vigyázni a srácokra Lillát még nehéz szívvel adom oda ,de nem mondhatok mindíg nemet sem.
Ez egy bazi nagy ház ahol lakunk szép nagy kerttel és azért jöttünk ide mert családi cég meg minden nyavaja van itt , szal itt a műhely is és párom is jön néha segíteni napközben ha tud.

Ha belegondoltok akkor már rögtön nem annyira nehéz, jó nem könnyű de lehetne rosszabb is .
megint nagyon klasszak a képek Csenge tényleg nagyon szépen ül és nagy csibész , Lilla nagyon szép kislány Olinak azok a szép vágású szemei és hogy 4kézlábazik :)

Nán-dorka Lillán ez egy kis ruha, de szó szerint kis :D
valahogy még sikerült bele szuszakolnom szerencsétlent , sajnáltam hogy csak 2X volt rajta , de olyan édes benne :D
Még szeptemberi börzén vettem a BNV-n

Amúgy a Lilla nevet 2002-ben találtuk még ki mikor is Krisztián született és azóta várta a gazdáját :)
megjegyzem Krisz szerintem tényleg lánynak készült csak valamiért meggondolta magát és megkukacosodott :D

nah megyek mert még itt van 2 adag amit ki kell teregetni csak nincs hova :? ezt úgy úúúúúúúúúúúúúútálom.
sziasztok

Kép
Kép
Kép
madoemszi

Sziasztok csajok!

Megőrjít ez a hülye képfelrakás!!!

Sikerült tök jól lefotózni az uh képet és nagyon jó lett tök jól látszik. Úgy akartam lekicsinyíteni ahogy Kriszti mondta. Paintbe. Le is vettem 20 és 30 %-ra is. Sőt még ennél kisebbre is és akkor is folyamatosan azt írja ki hogy túl nagy. Pedig már olyan pirinyó!!!!

Most mi a fene van??? Tudna vki segíteni hogy most miért nem sikerül????????????? Pedig már máskor is így raktam fel képet!!!

Köszike!!!
csipcsab

Hát Marietta, sajna nem tudok segíteni. Nekem avatart nem enged fel, néha szarakodik. Próbálkozz máskor. Jajjmán, pedig úgy megnézném a Csemetéd!!! Szupi, hogy minden rendben volt!

Szivi, nem is tudtam, hogy toxémiás voltál...:-( sebaj, alényeg a lényeg, hogy a gyerkőcökkel és most Veled is, minden rendben. Nagyon csábi Lillus abban a ruciban!
Megkukacosodott...hát vagyunk ezzel páran így :lol:

Az a helyzet, és ezt teljes elfogulatlansággal mondhatom, hogy gyönyörűek a babáink! :twisted:

A belladonna az valóban sokmindenre jó, többek közt a láz visszafogására is. (no meg az én fránya fejfájásomra :roll: )

Csengének nem semmi hasizma van...az a helyzet, hogy nekem még elég nehézkes a felülés. Kb. mint egy partra vetett bálna, olyan a mozgásom...
Szivivel már kitárgyaltuk a hasas kérdést. Nekem még mindig kötényke, oljan csúnyaaaaaaaaaaaaa! Már ment lejjebb, mert most próbálom a kenyeret visszafogni az étrendemből.
Ámbátor a csokik sajnos előtérbe kerültek. Asszem kezdjük elhanyagolni egymást Apával... Nem tudom, Ti hogy vagytok vele... Este 8kor én a Manóval együtt fekszem, merthát ugyi nem a hosszú alvásáról híres, legalábbis este, így próbálok minél többet aludni. Miután Apa hazajön, Csongi majdhogynem 2 embert igényel. Akkor már nem alszik, eléggé nyafis. 6kor szopi, utána Apa felviszi és meztelenkednek a franciaágyban. addig én megfürdök, aztán jön Csongi, utána szopi és alvás...
énénénén egyszerűen nem tudom, hogy ki hogy oldja meg, hogy Apával kettesben...

no megyek is csokit enni... :cry:

KépKép
KépKép
ragota

sziasztok !

Ágota beszéltem a védőnővel a köténykével :P kapcsolatban és pont a honvédba van egy Tamás Róbert nevű doki aki a plasztikai ambulancián csinál eltüntető :P műtétet, de mondjuk ez inkább olyanokat érint akik ebben szenvednek ,nem megy vissza és nem akarnak több babát.
Aki meg a másik táborba tartozik annak hajrá köténytelenítő kúra ;)

Kép
Kép
Kép
madoemszi

Marietta :!:

Be....ok :!: Terhes vagy :?: De joooooooooooooooo :!:
Csak veletlenul talaltalak meg, mert a regi kozos topikok erdeklodes hianyaban megszuntek.
Hat gratulalok es gyonyoruseges babavarast :!: :!: :!:
katavirag

Sziasztok!

sűrű a mai nap Nyunyi egyfolytában hason van vagy a zokinijait szedi le közben hangosan kacag :lol:

Marietta akkor 1 baba?de jó!!!

voltunk ma a turiban és megint csomó next cucc volt (pedig hétfőn van új áru) kapott is Nyunyi 2 pulcsit.lehet hozzánk jönnek a next-es zsákok?meg Ladybird is szokott lenni az is elég jó minőség.

Csajok vészesen jön ez a hétfő!!!
mondjuk legalább végre megtudjuk mi a helyzet mert ugye most még csak gyanú.
lassan össze írom a kérdéseim ami eszembe jut ha műtét lesz...
persze ha lesz erőm egyátalán kérdezni...

Bridzsi

Kép
esztora

Kép

Kép
Kép
Kép
madoemszi

sziasztok jó hétvégét

Kép
Kép
Kép
madoemszi

Esztora, mennek a drukkfolyamok megint!

Hajni, gyönyörű ez a kislány! Mennyi idős is? Ugye már elmúlt 4 hónapos? :D Komolyan, olyan okosan néz és olyan formás!

MARIETTA!!! Akkor most már kiabálhatunk egy nagy HURRÁ!-t, ugye? A legjobbakat Nektek!!! Babák számáról nem esett szó?

Doró: tényleg beindult a hajnövekedése. a fiúnak is az 5. és a 8. hónap közt alakult ki a későbbi jellemző haja. most kicsit csodálkozom: lehet, h Doró barnább lesz? mondjuk a szeme már sötétebb, mint a bátyjának ilyenkor. olyan izgi ez, h milyenek lesznek. és h ez már nagyjából most megvan bennük, beléjük van kódolva, csak még nem láthatjuk. de h amúgy milyenek lesznek...? nagyon izgi, nem?

Kép

Kép
nán-dorka

Nektek is jó 7végét, Madoemszi!
Ki mit csinál a 7végén?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

itt is érdemes nézelődni ajándék ügyben:
http://www.tulli.hu

jó kis babakocsit is találtam chicco ct.0.3 poone xs plus sydney színben eddig ez a befutó!!

Bridzsi

Kép
esztora

Nándorka mi ketten vagyunk Nyunyival így főzés lesz (zöldségcsíkos spagetti koktél rákkal ) délután meg sétálunk 1 nagyot hobby boltba kéne mennem.

Bridzsi

Kép
esztora

Lányok, ha valaki valami változást szeretne a táblában írjátok meg priviben, mert nem tudok jönni és folyamatosan olvasni, úgy meg csak meglátom, hogy mit szeretnétek!
Üdv az ÚJAKNAK!!!
Marietta: boldog és problémamentes babavárást kívánok!

Nálunk hatalmas káosz van. A házat ellepték a melósok, a munkahelyemen egy percem sincs, annyi a meló, a nagymamám nagyon beteg lett, meg is műtötték, de a kórház ahová tartozik 100 km-re van. Az idő trutyi, így minden út hosszabb lett. Szóval most egy jó kis hullámvölgyben vagyok, azért nem jelentkezem. Egyetlen vágyam, hogy 1 napig egyedül lehessek és semmi információ ne érjen el. Egyenlőre hiú ábrándnak tűnik a dolog.

Legyetek jók és vigyázzon mindenki Magára és a babucikra!

meriann

Sziasztok csajok!

Na sikerült vmennyire egy másik programmal lekicsinyíteni a képet. Hát remélem nem lett annyira rossz a minőség de másképp most nem megy. Remélem a lényeget látjátok! :D

Kép
csipcsab

Marietta, láttuk a gyönyörű kis lényeget! :wink: Hasonlít a lányomra, mikor ekkora volt. :wink:
Annyira klassz!

Esztora, ez azt jelenti, h rák volt ebédre? hű!

Ágota, épp én is gondolkoztam azon, amit Te írtál. sztem ez egy megoldatlan dolog több csdaládban. időt és helyet teremteni a szülőknek, h kettesben lehessenek, akármilyen célból. pedig ez is nagyon kell a család jól-létéhez!

Doró kakija megint olyan nyálkás, még nincs tökéletesen azt hiszem. Unom a betegséget!
képzeljétek, megjöttek a naptárok, tök szépek lettek, alig várom, h odaadhassam őket!

Kép

Kép
nán-dorka

képzeljétek, Dorót nem kell újraoltani, elég, h kitapintható az oltás helye.
a gyorvos szerint viszont nem kaphatok influenzaoltást. ez érdekes, mert a háziorovosm meg ajánlotta. így persze nem kérem!

hát senki se jár erre mostanában?

no, sebaj, szaladunk mi is, pá! :D

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok jóéjt

Kép

Kép
Kép
Kép
madoemszi

Sziasztok Drágáim!
Áki Apával garázdálkodik, így egy felmosás és két mosás között bekukkantok egy kicsit...:D

Marietta:D
Gyönyörű a Kiscsipi!! Nagyon örülök Nektek!

Dorka:D
A Tündérlány még mindíg olyan, mint egy kis angyalka:D Pont azelőtt, hogy olvastam volna, amit az éjszakai alvásról írtál, jutott eszembe, hogy tényleg, Dr. Sears, meg a családi ágy...:D
Egyébként most két éjszakája megint jól alszik...ennyit arról, hogy a Gyerek túl hamar hozzászokik a jóhoz és nem tudod utána kiszoktatni magatok mellől...:D

Fio:D
Szegénykém, jó húzós éjszakáitok lehettek mostanság...úgy látszik, ez a hó mindenkinél betette a kaput...Apa meg lehet, hogy épp azon morfondírozik, hogy Ő mivel érdemelt ki Téged.
Oli nagyon sármos, Lilla pedig hihetetlen gyönyörű!!

Madoemszi:D
Ez nagggggyon édes!
Lilla lánykád csudiszép!
Meg persze a többiek is, róluk is szívesen nézegetünk ám képeket!

Hajni:D
Istenem, ez a Kiscsajszi!!! Tényleg kinéz vagy 4 hósnak, gyönyörű!!!

Angyalka:D
Csenge nagggggggggggyon huncut, és borzasztóan ügyes!

Arwen:D
Atti gyönyörűségről is kérünk képeket méééééééég!!!

Esztora:D
Millió ezer drukk a CT-hez! Nagyon sokat gondolok Rátok!! Nyunyit is hiányolom, az a rágós képe még mindíg az egyik kedvencem!

Na, akkor most elárasztalak Titeket...vágre vettünk fotómasinát:D
Mosoly a kisvirágnak

Kép

fürcsi után
Kép

Tarts ki virág, mindjárt odaérek!
Kép

Apával örömködünk
Kép

Húúúúúúúú, de meglepődtem:D
Kép

Kép
Bocsi, de elkapott a hév...:D

porsika

sziasztok
egy kis ízelítő ahogy kérted porsika ;)

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
madoemszi

Madoemszi, nagyon helyesek!!!
És jó a vicc! Bár kellett egy idő, míg megértettem. Akkor jöttem rá, mikor a gyerekek már lefeküdtek aludni. Míg itt voltak a közelben, nem fogtam fel... Hát igen... :wink:

Porsika, ez már nagyon kellett, ez a fotóapparát! Nagyon édi Áki baba!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Na, megvolt a mai uh! :)

14mm a babó, ver a kis szíve és látszik a fej- és far vég
:):):):) Ja és egyedül van :)

Elővigyázzatosságból kaptam Duphastont, pedig nem volt semmi görcs se vérzés. Csak néha szúrkált a pocim (szerintem a szalagok nyúlnak), de Ő azért felírta. Meg kicsit többet kell feküdnöm, mint idáig. :roll:
Plusz kaptam Magne B6-ot, hányingerre, hányásra.

4 hét múlva van a kövi uh, akkor már nyakiredőt mérünk.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok!

Na végre elszabadultam kicsit! :)
Kicsi Beni nagyon jó baba, viszont rettentően hasfájós. Emiatt szenvedünk fleg éjjel, de ma délelőtt sem tudott szegénykém aludni. Olyan rossz, hogy ilyenkor semmivel sem tudok segíteni rajta.

Pinkiné, Marietta
Annyira örülök, hogy mostmár "kézzel fogható" a bizonyíték. Pihenjetek sokat és növesszétek nagyra a babákat.

Porsikám,
Áki nagyon édes.

Nándorka,
Nagyon kis szép Doró ebben a kimenős ruciban.

Jajj már én is alig várom, hogy kicsit kimehessek vele, de amíg 3 kiló nem lesz, addig marad a lakás. De szerencsére már elkezdtünk hízni :)

Madoemszi,
A Te csemetéid is nagyon aranyosak.

Én sem bírom ki kép nélkül :lol:
Egy mai:

Kép kukucs

Kép
bodzi

Megjöttünk persze amilyen rohadt szerencsés vagyok nem volt ct.
felmentünk vártunk dokinénire félórát majd lementünk a cthez újabb várakozás és kijött egy dokinő hogy nem jó a ct alkatrészre várnak most menjünk haza aztán kb 3 hét múlva telefonáljunk.
direkt elkérték a telefonszámom hogyha ilyen van tudjanak szólni....

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, ez botrányos! Képzelem, mit érezhettél! :evil: És akkor még 3 hét... :(

Bodzi, légy szíves, mééég kééééépet! Nagyon édi Beni baba!!!
Remélem, mihamarabb mehettek sétálni Ti is! Bár ilyenkor az öltöztetés miatt kissé fárasztó, de azért nagyon jót tesz mamának-babának egyaránt!
Hányóránként eszik Beni?

képzeljétek, mi meg voltunk fogorvosnál. fiammal minden rendben. letört a fogából egy pici db, de nincs vele teendő, a többi meg makkegészséges!
nekem viszont kéne majd egy töméscsere, ami akár fél évet is ráérhet, de kell. szuri nélkül most is megcsinálhattuk volna, de úgy féltem tőle. szuri után viszont 24 óráig nem szoptathatok.
rájöttem, h előreláthatólag fél év múlva sem fog még 24 órát cici nélkül kibírni, akkor sem, ha fejegetek tejet.
kinek milyen tapasztalata van szuri nélküli fogtömésről? :?:

Kép

Kép
nán-dorka

ma bevásároltam bébiételekből. bár még nem tudom, mikor kezdjük.

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?