Sziasztok Drága Lányok!
Hááááát, annyi minden történt, hogy előre is bcsi, ha csak a lefrissebbekre reagálok...
Mindenkinek köszi a megnyugtatást Ákos alvásával kapcsolatban!Képzeljétek, mióta leesett a hó, újra ébred éjjel. Úgyhogy végképp feladtam minden nevelési elvemet, és három napja hajnaltól fél nyolc-nyolcig együtt alszunk, és tök jó...úgyhogy nem érdekelnek a szakkönyvek. És legalább volt majdnem két hónapunk, amikor aludhattam éjjel.
Madoemszi:D
Szia:D
Látom neked is van Ákosod:D:D:D: Nagyon szépek a gyerekeid, minden elismerésem, hisz az egyik pici, másik kicsi, a harmadik meg épenhogy nagyobbacska. Hogy bírod?
Hajni:D
Lilla biztos nagyon csábos a fülbevalóval. Nagyon megnőtt,gyönyörű kiscsajszi!
Dorka:D
Nagyfiad hihhetetlen jófej!
Drka meg még mindíg tündérlány!
Anygyalka:D
Csengének gratula a felüléshez! A kutyus jópofa,egyik Pinkinével közös barátnénknak is van, ő azt mondta, hogy imádta a Gyermek.
Ágta:D
Jajjj, szeglny Csongi....Én is gondolkodtam rajta pont a napokban, hogy Áki alatt is nagyon hajlik a hinta állványa, nem fog-e letörni...szerencse,hgy nem lett komolyabb baj.
Nagyon nő a Nagyfiad, gyönyörű és szerintem is Rád hasonlít!
Marietta:D
Ne aggódj, én kétszer voltam úgy uh-n, hogy nem volt szívhang, csak láttuk, hogy nőtt Áki. Egysezr 4+2 egyszer pedig 5+6 naposan. Nekünk a 8+5 naposan volt először szívhang, aztán csak gyerek lett belőle:D:D:D:
Arwen:D
Atti gyönyöríséges! Micsoda tekintete van! Nagy nőcsábász lesz...n már most majd meghalok, ha belegondolok, hogy pár év, és közli a Fiam, hogynem alszik itthon...jajjj.
Orsi:D
Samu nagyon korán érő típus! Nagyon ügyes! És egyre szebb:D:D:
Milió puszimindenkinek