Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Este annyira ki voltam merülve, hogy Apa azt mondta, menjek vissza a hálóba mellé, hogy tudjak aludni. Lefeküdtem, már forgott velem a világ (Kiskarcsi akkor már 4. órája volt ébren és cicin), elaludtam. Karcsi pedig reggel elmondta, hogy fél 2 körül a picur veszettül üvöltött, én meg fel sem ébredtem, olyan voltam, mint akit leütöttek. Ő felvette a vállára, elringatta 5 perc alatt. Kiringatott belőle egy nagy pukit ;) Hát nem édesek? Aztán reggel 5kor kelt legközelebb, akkorra már volt tejcim és kajcsi után simán visszaaludt 8-ig, addigra meg már teljesen átázott az alvópólóm :) Most sterilizáltam fejőpoharat, megpróbálok fagyasztani szűkösebb időkre (megaztán ez növeli a hozamot, nem? :D )
A kaját meg nyomatom, még ha a hátamra sem kell ;)

A Laktoherb nekem bejött, a kicsinek csak elvétve van szélproblámája hál Istennek.

Most pedig kipihent vagyok és optimista!! :D

Lányok! Ki merre tekereg ebben a nem túl szép időben?

Kép
Kép
encu

HIHIHIIIii :D PONT!

Kép
Kép
encu

Sziasztok!
Már túl vagyok a konyha nagytakarításán még a hűtőt is kipucoltam! :?
Lassan nekikezdek a nappalinak, csak gondoltam előbb benézek!

Móni!
Dehogy haragszom! :lol:
Sajna ez a baj a magyar egészségüggyel, hogy semmiről nem tájékoztatnak!
Jajj nagyon izgulok, ezerrel pörgök!
Ráadásul most bőgtem egy nagyot, mert tegnap anyu elvitte manócskát, hogy nyugodtan tudjak takarítani!
Elmesélte, hogy rosszul aludt, felsírt és nehezen vígasztalódott!
Borzasztóan bánt, hogy nem voltam ott amikor szüksége lett volna rám! :cry:
Persze én mondtam anyunak, hogybármi történik ne halgassa el, hát lehet, hogy jobb lett volna!
Bár tudom, hogy nem mindíg tudok majd mellette lenni! :cry:

Na, de vidámabb téma!
Asszem teszvesz függő lettem! :oops: :shock:
Csupa jó kisholmihoz jutottam hozzá! :lol:

Encu!
Látod apa milyen kistündér! :wink:
Kiskarcsiról nem is beszélve! :lol:

Na menek folytatom a ganézást!

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Ma hidegfront van, Vince meg persze nyűgi, reggel 4 óta nem nagyon aludt csak rajtam, meg még hajnalban apán. Kiváncsi vagyok most meddig bírja a kiságyban.

Encu, szerintem bizti van elég tejed, csak bízni kell benne, és nem stresszelni!!!! Ha fejsz, akkor az bizony növeli a mennyiséget :) Hihetetlen, hogy nem vagy éhes, én iszonyúan éhezem, a főétkezések mellé, naponta lemegy egy doboz pilótakeksz :oops: És nem ettem magam degeszre...

Niki, a Kárász doki nagyon rendes. Ami nekem számít, hogy első kis náthára még nem ír antibiotikumot fel, csak ha már felülfertőzés van. És igazán alapos, pl tüdőgyulladása volt Szilárdnak, és laborba is küldött minket...Most meg hetente megnézi Vincét, 6 hetes koráig. Ja, kb 52 éves, és szőke meg szemüveges :lol:
Móni, a Golán doki meg orosz származású, azért beszél furcsán :D

Csilla, együtt érzünk veled, drukkolunk, hogy minél tovább bent lehessenek a fiúk a pocidban!!

Eddig bírta Vince sírás nélkül :(

Kép

Kép
sbarbi

Gabó! Kis otthon-tündér vagy! :) A Manócska meg biztos jól elvan mamával, ne aggódj..otthon is ugyanúgy felsírt volna, nem? És lehet, hogy te se vígasztaltad volna meg előbb. Erre gondolj és arra, hogy a manók a nagyanyáik szeme fénye, talán még jobban körül vannak ugrálva általuk, mint a szüleik által. Én tegnap adtam anyum kezébe először Karcsikát...hát, úgy fogta meg mint egy hímestojást... :D:D:D Mintha nem lett volna anno saját csecsemője ;) És alig mert szuszogni, nehogy "felzaklassa" ;) Szóval Flórababa bizti tök jól elvan. Ne sírj... (mondom én, aki tegnap este bőgött utoljára a fáradtságtól és aggodalomtól..)

Barbi! Kiskarcsi egész jól szunyál most...nem sírózik sokat. Mikor szopi után letettem a kiságyába, még jó fél órát prünnyögött meg mosorgott, aztán elaltatta magát és azóta húzza a lóbőrt. :) Én meg kicsit végre felfrissítettem magam..
Pilótakeksz? :shock: :lol: Édességre nem is gondolok, egyedül nagyanyám túrós linzerét eszem nem túl nagy mennyiségben. Nem tudom, miért nincs étvágyam.. :( De erőltetem, mert muszáj :)
Ma szerettem volna elnézni felétek 5 percre, hogy kicsit kimozdulak, de ebben az időben...hááát nem tudom. Meg persze azt sem, hogy zavarnék-e :oops:

Nem merek lepihenni, mert várom a Rossmannos szállítmányt... :twisted: :?

Hétvégére hideget és erős szelet mondanak...lehet, hogy elmarad a séta.. :( :roll:

Kép
Kép
encu

Encu, 5 percre nyugodtan zavarhatsz, amikor gondolod :wink:
Vincét most raktam le a kiságyba...hát remélem most alszik egy jót, ha nem esne, tuti sétáltunk volna, a friss levegő mindig jól elnyomja. De már nyüszög is :roll:

Kép

Kép
sbarbi

Az én kicsi csillagom meg már 3 órája alszik... :shock: :shock: :lol: :lol:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Voltunk délelőtt az auchanba és vettünk még játékot a Ricsinek. Egy hangosan mesélő mesekönyvet meg tanuló-kutyust, az is énekel, mondókázik meg a testrészeket tanítja. Erre a pénztáros ilyet szól: a mai anyukáknak milyen jó, nem kell foglalkozni a gyerekkel, bezzeg ő még mesekönyvet vett és abból olvasott meg játszott a gyerekkel. Gondolhatjátok, majd kiütöttem a kasszából. Ekkora tuskót, de végül is nem szóltam neki be de még most is piszkálja a csőröm. Mit képzel magáról? Biztos azt hiszi hogy odavágja az ember a gyereknek a játékot, nesze ba..meg játszál én meg tv-zek, vagy mi??? :evil: :evil: :evil: :evil:

Barbi!

Remélem mostanra már megnyugodott Vince és alukázik. :wink: Esetleg meglátogassunk hogy aludjon :wink: :D :D :D

Tesóka!

Szuper apátok van, le a kalappal Karcsi előtt :wink: :D :D

Hosszú cicizés :twisted: lehet ám csak komfort szopizik, nem? Nekem is volt szerencsém az ilyenhez, még most is van hogy állandóan szopizik, vagy egy órát nyammog rajta a Ricsi de nem szívja a tejet csak szopja a cicit :shock: :D :D

Na?????????? Átmentél kimozdulni :D :D :D na ezt jól meg mondtam :roll: szóval meglátogattad a Barbiékat?

Gabó!

Látom nem hatott Tamás tiltása, tesz-veszelsz tovább :wink: :D :D :D tényleg vannak jó dolgok, mi is ezerrel nyomatjuk bár most leáltam a vásárlással :roll:

Szerintem nagyon jól elvan Flóra a mamájával. Már ismeri, szereti őt. Ha vígasztalni kell, a mama is képes rá. :wink: :D :D :D
Amúgy meg le a kalappal előtted, én egy órára sem tudnám másnál hagyni a Ricsit :oops: :oops: :oops:

Már csak 3 nap :D :D :D :D :D

Megyek mert bealudt a Ricsi és pakolok egy kicsit :roll:

Na még valami 8)

Tegnap míg a Barbiéknál voltunk, apa meglepett minket és felszerelte a Ricsi hintáját, annyira élvezte, le is fotóztam:

Kép

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

mármint a Ricsi élvezte a hintázást és nem apa a szerelést :lol:
meg nem míg hanem amíg :oops: asszem parasztosodom 8)

Amúgy merre jártok??? :roll: :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Látom még mindig sehol senki :shock: már én sem vagyok csak visszaaludt a Ricsi az előbb így még jöttem hátha történt valami :roll: :lol: :lol:

Közben eszembejutott, hogy a Niki kérdezte, hogy a kajáktól változhat e a kaki.

Niki!

Igen :wink:
Vannak kaják amik fognak, tehát sűrítenek. Ilyen a banán, rizs, alma pl.
Aztán vannak amik lazítanak: őszibarack, narancs, birsalma, szilva.

És a legjobb, hogy megszinezik a kakit! Ne ilyedj meg ha pl. majd szilvát eszik Nonó és lilát kakil, vagy cékla után jó vöröset. :wink: :D Ja és a husi is egyben jön ki, úgy ahogy bement :roll: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

És a szaga :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na most komolyan, csajok! Hát hol vagytok????????? :lol:

Hát akkor írogatok magamnak. És hogy teljen az oldal, teszek fel pár képet, aztán majd szídhattok hogy állandóan ezt a kölköt kell néznetek :wink:

Kép hű de higed van

Kép Ezt nektek, ha nem vagytok képesek azonnal kivenni innen :D

Kép olvasok...

Kép na, elég volt már belőlem????

Kép ennek baromi pocsék íze van :?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Én aludtam egy soert, azért nem voltam! Háááát, meg kell zabálni a Ricsit!!!!

Minnyá jövök, csak megyek egy kört ;)

Kép
Kép
encu

Móni!
Kedvenc képem, amikor a pizsi csúszik a popóról! :lol:
Megrágnám a husiját! :wink:
Hát tudod kénytelen vagyok ugyanakkor tudom, hogy nagy szükség van arra, hogy mással is legyen.
Persze ezeket az ottalvásokat megelőzte, hogy anya hozzánk járt és ő aludt itt, mi pedig apával elmentünk itthonról.
Már harmadszorra alszik mamáéknál, de én minden egyes elválás után bőgök!Persze manó nem és nem is előtte, hanem már az autóban.
Óránként hívjuk egymást anyuval, vagy küldi az mms-t, hogy éppen mit játszik! :lol:

na szóval eddig takarítottam, pakoltam, rendszereztem, átrendeztem és hulla vagyok, pedig még a fürdő takarítása hátra van és kikéne vasalnom! :evil:
Megyek csöng amobil

Kép
gabriel79

NNNnaaa. Etettem, fektettem :) 25 perc szopitól kidőlt a kölök ;)

Tesóka, tényleg nagyon jók a képek, én is nézek tegnapi szerzeményeket!

Gabó! HŐS vagy!!!! :D:D:D:D Most egy időre letudtad ezeket a dolgokat. Anyós sem mondhat semmit!! :)

Akkor lássuk a képet: Kép Anyura kiabálok

Kép Aztán meg nézek huncutul :)

Kép
Kép
encu

Na, hol vagytok? :D

Kép
Kép
encu

Lányooook!!!!! Még Bagolyka sincs erre? :)

Kép
Kép
encu

Uhu UHU!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Etetés van! :wink: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Jajj édes istenem hát minnyá megzabizom a vejem! :lol:

Kép
gabriel79

Sziasztok!

Tesóka!

Gyönyörű Kiskarcsi :wink: :D :D :D :D
És Te is nagyon jól nézel ám ki! :D :D :D

Az előző hsz. apa volt :D :D :D :D :D

Gabó!

Elkondolkodtam hogy milyen vejedről beszélsz, de aztán leesett :roll: :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szóval, elgondolkodtam 8) de tudok írni :o :D :D

Azt mondta apa hogy nagy kapás lettem. Jól leparasztozott :lol:

Látom sehol senki, így megyek aludni. Szép álmokat babáknak mamáknak :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket, nagyon dagad a mellünk (kinek mitől :D )
2 órát fent volt most a kicsi, fürdött, 2x átöltözött (felpisilt a nyakáig ;) ), most meg betettem a kiságyba és sztem még szórakoztatja magát. Én meg megyek, dobok egy agyarsikálást és fekszem, hátha hagy aludni 1-2 órát ;)

Jó éjt, Csajszik, holnap gyüvök!!!

Kép
Kép
encu

Tesóka, egyszerre :)

Kép
Kép
encu

Egyszerre Tesóka :D

Jóccakát :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

ez is majdnem :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Szép jóóóóóóóóó reggelt mindenkinek!

Kép
gabriel79

Jóóó reggelt bizony! :D

Kép
Kép
encu

Jó reggelt :D :D

Hát ti mit kerestek itt ilyen korán????? :D :D :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Én a nyugalmat ;)

Kép
Kép
encu

Mi a baj Tesóka????

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Ehh, ne is kérdezd...Vagy már kérdezted? :)

Kb 3 órát aludtam éjjel. Kiskarcsi nem volt hajlandó elaludni. Este 8kor kelt, fürcsizett, felöltözött, kajált...aztán valahogy sztem túlpörötge magát és vmikor fél 2kor aludt el. Egy órára. Közben folyton nyafogott, tehát sokszor volt cicin is..Aztán fél 4-től sikerült aludnia fél 7ig...utána megint pelusozás, kaja...és megint nehezen aludt el. Nem tudom miért... Én meg olyan vagyok mint egy le*osott kilóméterkő... Kb ennyi :D

Kép
Kép
encu

Most is prünnyög.. :shock: :shock: :shock: :shock: Mit csináljak vele? Tegyem cicire, vagy hagyjam, hadd fárassza magát, vagy vegyem ölbe...?????
Arra gondoltam, ledőlök, de így...!

Kép
Kép
encu

Tesóka! Szinte napra pontosan 9 hónap van a babóink között! ;) :D:D

Kép
Kép
encu

Encu

ved fel de ha abahagya a nyüszögést akoor csak azt akarja hogy foglalkoz vele viszont ezt meg ne enged meg mert akkor ugy ársz mint én hogy zoé nélkül mégpisilni se tudok ugy rám van gyogyulva .

tudom szar dolog hagyni sirni de neked lesz jobb késöb .
anha

Zsuzsa! Szar dolog bizony...elig bírom elviselni, mikor sírdogál. Éjjel meg nem engedhetem, hogy önállóan megtanuljon elaludni, mert Apa a szomszéd szobában szintén aludna, és ha ő nem piheni ki magát, akkor bizony éhen halunk ;) Szóval ezért van az, hogy szinte egész éjjel a kezemben volt.. Most hagytam nyüfögni, 3x-4x rá-rázendített, aztán elaludt. Én meg várom anyósomat, aztán lehet, hogy hunyok egyet én is.
Egyébként hogy vagy? Rosszullétek stb?

Többiek! Merre vagytok? Ugye nem sétáltok? :D

Kép
Kép
encu

jol köszi most megin világvége hangulatom van de ez a hormonok .
anha

Látod-látod...felesleges volt aggódni! NEmsoká megint babázhatsz!!!! :D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Reggeliztünk, Tesóka :D :D
Majd szétrepedek, annyi tojást ettem :oops:

Én meg tök más véleményen vagyok, mint a Zsuzsa! Szerintem disznóság sírni hagyni a gyereket. Azért sír mert valami baja van. A Ricsi sem sír ha minden ok. Persze hogy igényli az anyja társaságát, hisz ő a minden. Nem most kell önnállóságra tanítani a gyereket, az még odébb van. Mindig felveszem ha sír a Ricsi, nem hagyom hogy sírjon. Sokkal nyugodtabb az életünk. És örülök hogy rám van nőve, ez úgyis hamar elszáll és utána meg ciki lesz még a puszi is. Kiélvezem. Persze néha szinte nyűg hogy állandóan cipelem a fenekét de olyan jó mikor odabújik vagy puszit ad és nyugodt. Ami a legfontosabb számomra. Persze nálunk már tényező a hiszti is de meg lehet külömböztetni a kettőt egymástól. Arra én sem vagyok vevő. De egy pár hetes baba nem hisztizik hanem harcol az anyjáért. Amúgy meg nem biztos hogy éhes, nem a hasa fáj? Hogy sír? csak úgy nyüszög vagy belevörösödik? Húzogatja a lábát felfelé? MÉred hogy mennyit szopizik? Szerintem ha éjjel nekiáll parádézni, öltöztesd jól fel és tekerd bele egy plédbe és uzsgyi ki a kertbe. A hideg levegő elnyomja és alszik majd. Talán :roll: Babakocsiban altatást próbáltad? Hordozóban altatást is próbáld ki, nekünk az vált be. Sokáig abban aludta a Ricsi, főleg nappal de volt hogy éjjel is abban aludt. Az anna azt mondta hogy nem lesz tőle semmi baja, csak néha vegyük ki hogy ki tudjon nyújtózkodni. Hátha nektek is beválik :wink:

Amúgy Tesóka, ne csodálkozz hogy későn fekszik. Este 8-kor fürödni az egy kicsit késő szerintem :roll: Fürdés után sok baba felélénkül. Próbáld vagy előbbre tenni a fürdést vagy reggelre áttenni. És délután nem kéne aludni hagyni ha ennyire nem akar aludni. Mondjuk még elég kicsi nem tudom hogy lehetne ébren tartani estig, szerencsére a Ricsi nem aludt nappal így én pont a fordítottjáért rimánkodtam :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka! Hogy hogy sír? Nem bömböl, hanem inkább prüszkölve erőlködik. Vagy ilyesmi...Nemtom. A kis lábaival hol kalimpál, hol felhúzza őket. A szélre én is gondoltam, olyankor próbálok segíteni neki. A babahordozóban nem görnyed túlzottan a gerince? Mikorra tegyük szerinted a fürdést? Reggelre nem tudom, mert nincs itthon Apa, egyedül meg nem megy még a köldöke miatt. 7re? Vagy még előbbre? Olyan tök jó nektek, hogy már mindenre van rálátásotok...én meg itt amatőrködök ezerrel :( De hát majd csak belejövök...Ja, és ha komolyra fordul nála a sírás dolog, akkor bizony jön a karomba. De prünnyögésnél nem mindig... :?

Kép
Kép
encu

momi

persze az elsönél én i igy voltam bár livi evet lut ne sirt csak ha téleg fályt valamije . igy én is midig felvettem de tudod jött a második és a zoé sirt meg sirt akkor is mikor kivettem a kiságybol és utána csönd lett . aztán mikor letetem megin sit és tudod bár livi értelmes okos lány sok mindent megért elfogad de mikor 10 halott azt hogy mindjárt megyek csak a zoé segét rézom meg most nem rajzolok mert a zoé a kezembe van és nem tudok kak kantani mert a zoé a kezembe van és ha leteszem ordit hát nem tudom . talán mégis kell egy kis önnáloság meg mikor nem tudtam elmeni mondjuk kozmetikába picit szépölni mert a zoé csak velem volt el tudom minek szépülni kinek akarok tedszeni . Ja és ugye nekem nincs nagymama anyu nem él a másikat meg jobban érdekli a Pici lány unokái azokra figyel vigyáz az enyimet meg le se szarja . apa meg estig dolgozik . tehát nem nagyon érti a Zoé szavait mikor mért nyafog . igynehéz volt vele hagyni Az uncsitesom sokat segit de ö meg 17 éves nem az a dolga hogy nálam logjon és nekem segitsen . Hanem hogy élje vilégét szerintem . ja és udod most hogy jön a harmadik és bár zoé 2 éves lesz adira nem tudom hogy diaza majd hogy nem ugrok azonal . EZ az én véleményem az önáloságrol .

:?

Bocsi tul hosszu lett
anha

Jó reggelt!!!

Hát én is elég fáradt vagyok, olyannyira, hogy éjjel megint apa kelt Vincéhez, és hozta enni, de az volt a bökkenő, hogy nem is igazán a kaja miatt kelt, hanem a hasija miatt. Tegnap is egész nap nyomta a kakit, pukit...és sikerült is neki, de valahogy mégsem könnyebbült meg. :shock:
Szóval szerencsére most alszik már fél8 óta, de megint hallom, hogy nyomja vörös fejjel. Borzasztó...Én legtöbbször ilyenkor is felveszem, pláne ha sír...Én is Mónival értek egyet, ilyenkor még fel kell venni a piciket, mert szükségük van a nyugtatásra. És tegnap is annyit aludt rajtam nappal, csak úgy volt neki jó. Éjjel nem szoktatom erre, mert sajnos nem bírok fent lenni...ilyenkor köztünk alszik, ha a kiságyban nem megy. Szilárd is közénk volt szoktatva, és kb 3 éves koráig jött is minden hajnalban, meg most a baba miatt gondolom megint :D Én ezt nem bánom, apa szegény kicsit fáradtabb, de majdcsak kipiheni magát egy pár év múlva :oops:

Mennem kell

Kép

Kép
sbarbi

Na hát apával egy kicsit össze zörrentünk ezen a felvegyem ne vegyem témán :shock: Hát vele sem értek egyet és ő sem velem :roll: :D :D

Nálunk sem a doki sem a védőnő nem mondta hogy nem jó csak hogy néha azért vegyük ki mert nem tud kellően mozogni benne. Az elején a lábrésznél alá volt támasztva a hordozó hogy jobban feküdjön benne de a lényeg nekünk az volt hogy a lábai fel voltak húzva és saját magát fingatta :roll: :lol:

Na mennem kell hív a Ricsi

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Encu!
Igazat kell,hogy adjakMóninak!ne hagyd sírni!
Bemásolok ide neked a Spock doki könyvéből!
El lehet-e kényeztetni a kisbabát?
-nem valószínű, hogy ebben a korban meg tudná tanulni azt, hogy elvárhatja, hogy szülei minden rezzenésére figyeljenek a nap huszonnégy órájában.
A kisbabák élete az itt és most jegyében zajlik, és természetesen efféle gondolatokat sem képes megfogalmazni:"Nos addig sanyargatom ezeket az embereket, amíg meg nem adnak mindent amit kívánok!"
Fontos tudni,hogy azért sírnak,mert szükségük van valamire érzelmileg épp úgy, mint testileg.
Azt is tudnunk kell,hogy ebben az életszakaszban alakul ki a világ iránti bizalma. Ha szükségleteit, gyorsan és szeretettel elégítik ki, úgy azt kezdi érezni, hogy a világ egy kellemes hely!

Én annyit fűznék hozzá, hogy és mivan akkor, ha elkényeztetjük?
Kihez is szaladna, ha nem a szüleihez amikor gondja van?és sajna pár év múlva már nagyon nem akar hozzánk bújni, tehát míg lehet élvezzük és ne érezzük tehernek.Ez szokotteszembejutni amikortúlságosananyásFlóra! :lol:
És azt is tudni kell, hogy értelmi fejlődés szempontjából fontos az anyai érintés és szeretet megnyílvánulás :wink:

Kép
gabriel79

Na

Ezek szerint én téleg béna vagyok . én elég nehezen tudom megoldani hogy ha zoé hisztizik a livire figyeljek ha meg a livire koncentrálok akkor a zoé hiv el és ha nem megyek azonal hisztizik .

lehet hogy hiba a harmadik gyerek mert nekem biztos kel ötis hagynom srni hogy mindenkinek eleget tegyek ja és nekem a mai napig egy gyerekhez se kelt fel soha és nem is fog .
anha

Zsuzsa!

Persze két gyerekkel más, már jobban kell tervezni de még mindig azt mondom hogy Kiskarcsi még kicsi ahhoz hogy arra tanítsák hogy ne sírj, maradj meg egyedül a kiságyadban. Más ez egy fél és egy egy éves gyerekkel. ők már valamelyest nyitnak a világ felé nem csak anya létezik. Szerintem sokkal jobban járható út lenne ha rájönnének hogy miért sír a gyerek és nem hagyni sírni.

Tudom milyen egész nap cipelni egy babát, nekem kijutott belőle. Egész nap a kezemben volt a Ricsi, ő is sírt ha letettem. Viszont mára elértük azt hogy ha játszik van hogy csak nézem őt tisztes távolságból hogy megtanuljon egyedül játszani. De ha hív hogy jöjjek akkor ott vagyok és játszunk együtt. Napról napra fejlődik és lesz önnállóbb. Szerintem ezt így kell csinálni. Mondom szerintem.

Csajok!

Hasfájás lehet attól is amit esztek! :wink: A Ricsi nagyon szeles volt, nem szeretett büfizni így sajnos fájt a hasa. Két hetes korára már úgy erölködött hogy attól féltem aranyere lesz :roll: Nekünk a köményes cucc, a kamilla tea nem vált be hanem az infacol. Minden szopi előtt kellett adni, ettől büfizett és nem lett annyira szeles. Persze még sokára értük el azt hogy ne erölködjön de legalább nem sírt a szelek miatt.

Tesóka!

Hidd el mire Kiskarcsi is ennyi idős lesz mint a Ricsi Te is tudni fogod hogy mi miért van kb. Mi is ugyanezeket éltük át, mindent megtapasztaltunk és azért tudjuk. Tudjuk hogy mi segít általában a gyerekünkön de nem biztos hogy az segít a másén is. Kitartás, te is megismered a gyereked és minden rezzenéséből fogod tudni hogy épp mit akar. Ez csak idő kérdése. Addig meg túl kell élni valahogy. Minden eltelt nehéz nap után gondolj arra hogy egyre közeledik az az idő amikor már sokkal de sokkal könnyebb lesz. Ez kb. a 6 hét körül változott nekünk aztán a 3 hós forduló is sok jót hozott az életünkbe. Onnan meg már voltak megint más problémák amikkel a mai napig nem tudok mit kezdeni. Látod, én is tanácstalan vagyok sok mindenben. Kérdezősködöm és próbálom megoldani. Aztán vagy sikerül vagy nem. Addig meg átvészeljük a dolgot. Az idő amúgy is megold mindent, tudod :wink:

És igazat adok én is a Gabónak!
Az elkényeztetés nem pár hetesen történik hanem a későbbiekben. Szerintem!

Na befejezem mert mindjárt itt van barinőm és még fogat sem mostam :shock: :oops: :oops: :oops:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa!

Nálunk sem kel fel éjjel senki, csak én. Nappal is szinte csak nálam van, pár percre vigyázz csak rá anyós vagy apa. A nap legtöbb részét együtt töltjük hiába a segítség.

Amúgy azt nem tudod megoldani hogy pl. együtt rajzolni meg ilyenek. Miért kel külön külön foglalkozni velük együtt nem lehet?
Mondom én mi akinek csak elképzelései vannak a több gyerekes felállásról :roll:

Amúgy miért csinálnád rosszul? MIndenki úgy oldja meg ahogy tudja. Más az elképzelésünk erről és máshoy oldjuk meg a problémáinkat. Kinek mi válik be :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Zsuzsa, persze két gyereknél már más, én sem tudom este megoldani, hogy ne hagyjam néha egy kicsit sírni Vincét, vagy Szilárd igényeit azonnal ki tudjam elégíteni...
Tegnap is este fél8kor ért haza apa, (általában 7kor szokott :) ), úgyhogy megvacsiztunk Szilárddal, majd megfürdettem, ezalatt Vince a fürdőszobában nézelődött, majd meseolvasás, amibe Vince többször belekiabált, és Szilárd már fél8kor ágyban volt, mire az apja hazaért. Normál este egyébként együtt vacsizunk, és Apa fürdeti mindkét gyerkőt, úgy hogy kb 8kor már mindkettő az ágyában van.

Kép

Kép
sbarbi

momi

livi nek már más az igénye ö szeret kreativkodni meg hát taulni kell vele vagyis csak az olvasás amit gyakorolni kell . nem igzán tudjuk még ugyanaval lekötni mindent elszedne a livitöl . :?
anha

gondolom a két kicsi már jöbban kijön majd egymásal vagyis hamarab remélem :)
anha

Ja, Móni, én semmi puffasztót nem eszek, csak hús, krumpli...De az igaz, hogy Vince sem mindig büfizik :( Ha ez így marad, hogy egész nap szenved szegénykém, akkor majd mondom a doktornéninek.

Kép

Kép
sbarbi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?