Sziasztok!
Voltunk délelőtt az auchanba és vettünk még játékot a Ricsinek. Egy hangosan mesélő mesekönyvet meg tanuló-kutyust, az is énekel, mondókázik meg a testrészeket tanítja. Erre a pénztáros ilyet szól: a mai anyukáknak milyen jó, nem kell foglalkozni a gyerekkel, bezzeg ő még mesekönyvet vett és abból olvasott meg játszott a gyerekkel. Gondolhatjátok, majd kiütöttem a kasszából. Ekkora tuskót, de végül is nem szóltam neki be de még most is piszkálja a csőröm. Mit képzel magáról? Biztos azt hiszi hogy odavágja az ember a gyereknek a játékot, nesze ba..meg játszál én meg tv-zek, vagy mi???
Barbi!
Remélem mostanra már megnyugodott Vince és alukázik.
Esetleg meglátogassunk hogy aludjon
Tesóka!
Szuper apátok van, le a kalappal Karcsi előtt
Hosszú cicizés
lehet ám csak komfort szopizik, nem? Nekem is volt szerencsém az ilyenhez, még most is van hogy állandóan szopizik, vagy egy órát nyammog rajta a Ricsi de nem szívja a tejet csak szopja a cicit
Na?????????? Átmentél kimozdulni
na ezt jól meg mondtam
szóval meglátogattad a Barbiékat?
Gabó!
Látom nem hatott Tamás tiltása, tesz-veszelsz tovább
tényleg vannak jó dolgok, mi is ezerrel nyomatjuk bár most leáltam a vásárlással
Szerintem nagyon jól elvan Flóra a mamájával. Már ismeri, szereti őt. Ha vígasztalni kell, a mama is képes rá.
Amúgy meg le a kalappal előtted, én egy órára sem tudnám másnál hagyni a Ricsit
Már csak 3 nap
Megyek mert bealudt a Ricsi és pakolok egy kicsit
Na még valami
Tegnap míg a Barbiéknál voltunk, apa meglepett minket és felszerelte a Ricsi hintáját, annyira élvezte, le is fotóztam: