Gem
CSODASZÉP (ek vagytok) !!!
Már van olyan kép az albumban, ahol Zsófi baba mosolyog...hihetetlen
1 kérdés: miért van "fiókja" a kiságynak....ilyet még nem láttam
Viszont én el sem tudom képzelni, hogy szülés után x órával én öltöztessem fel először Manót....persze nálatok csak két év s egy pici telt el, de én már több, mint 14 éve nem fogtam újszülöttet, apuka - ha addigra be is merészkedik - , pedig ugyebár soha....így remélem, hogy nálunk lesz "szaksegítség is"
+1x NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK Zsófi babához!!!!
Ugyanolyan szép csajszi, mint Rebeka
Marcinak stop!!!!
Szilvi
Akkor mindenképpen skórpió lesz Levi, hacsak nem húzza (no nem kívánom) 23-án hajnalig...mert onnan biza már nyilas lenne
Élvezd az alvást, a semmit tevést, hogy tudsz rendesen ülni, járni, fürdeni, stb....
s mondd meg párodnak, hogy most ne akarjon bonyolult kajákat sem
Cas
Nagyon jó kép Sebiről!!Formás babuci volt
Baldachin - hát nekünk is van, de annyira élvezem...már van fénykép a (majdnem kész) szobáról, már csak le kell "varázsolnom" a fényképező kártyájáról a gépre, lekicsinyíteni, s már rakom is fel.....
Azt viszont nem tudom, hogy nem lenne-e érdemes a kimosott, kivasalt (s már négy napja ott díszelgő) ágyneműt lehúzni, s csak akkor vissza, ha megjövünk Marcival
lehet, hogy még szűk hónap, minek "porosodjon", neeem??
Fertőtlenítés - beszerzek egy liter chicco folyadékot, ha kapok, aztán meglátjuk
cumifőzés - hááát én sétálni indultam anno Kristóffal, s a cumik pedig a gáztűzhelyen főttek...majd lefőttek
s az volt a nagy szerencsém, hogy valamiért visszamentem, s éreztem a szagot a lakásban...minden fekete volt
cumik, lábas...na most nekem is mikrós sterilizálóm van.
Tittina
Egy csomó cucc van, ami "csak" a szülők örömére, s a bababoltosok gyarapodására van kitalálva, s valójában nem sok hasznuk van....azt hogy mit vesztek meg, igazából csak attól függ, hogy mit tudtok erre szánni - én legalábbis így gondolom...semmit ne vegyél, mert másnak is van, csak ha te is jónak találod
Persze van egy csomó olyan dolog is, ami kell, s nem lehet meglenni nélküle, de a baldachin nem az
Bevásárlóközpont - s képzeld el, ma láttam a tv-ben (van magyar tv-nk
), hogy megnyílt Pesten a legnagyobb pláza, az Aréna pláza....jajj, már úgy mennék oda
majd talán tavasszal Marcival...apuci mozizik a Kristóffal, én anyuval lejárom a lábam, s Marcit tolljuk a babakocsiban....jajj, de jól hangzik
Imádok én is otthon jönni-menni, főleg a nyár végi árleszállításokat szeretem
Zsibbadás - jó, hogy szűnik, de nekem fura, hogy a vastól lenne
, bár nem vagyok orvos (illetve hiányoztam, amikor ezt oktatták)
+1, kicsit off, de le kell írnom: szintén ma tv-ben néztem, Németh Kristóf önimádóan áhítozott, hogy ők most mekkora dolgot vittek véghez, stb...hááát hánynom kell attól, hogy egy 1 hetes babához egy egész stábot beenged, csak azért, hogy magát fényezze
Más normális ember még a nagyikat is kifertőtleníti, s majd ha picit nagyobb a baba, s már talán anyuka is "szalonképes", akkor jöhetnek a látogatók....de még ezt is felhasználja, hogy a "csapból is ő follyon"....na csak ennyit akartam, hogy fúúújjjjjj
Kia
Továbbra is nagyon ügyi vagy! Nagyon klassz a szoba, s nagyon jó a fal színe is! Ma már nincs nagyon olyan, hogy fiús vagy lányos....na mondjuk rózsaszín nem kéne, de azon kívül jöhet minden a fiúknak is - szerintem
Érezni a meleg hangulatot!!!
Nyafi
Te kinek jelzed, ha van valami??? Küldjek számot?? Vagy már van??
Ancsáék jól vannak??
Benszi!!! Kérlek adj hírt magatokról, ha olvasol, vagy valaki, aki ismer!!!!
S HATALMAS BOCSÁNAT, DE UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT NEKED, MERT HOGY TE IS SZILVIA VAGY!!!!
Talán már babázol, s életed legszebb névnapi ajándékát kaptad?
Edith
Édesek vagytok Krisztával!!!
And
Jó, hogy jelentkeztél, s reméljük, hogy minden rendben is marad veletek!! Magzatvíz szivárog??? vagy mitől kevesebb???
bocsi, ha már írtad, plussz az előző oldalon van, s agyam már nem fog annyira
Mi jól vagyunk, ma töltöttük a 36.hetet, s bár tudom, hogy a
37-et mondják a vízválasztónak, én ezt tekintem annak....így mostantól relatíve nyugisan várakozok....szombaton megyek a déli dokihoz, majd szerdán az északihoz, s ctg-re...szerintem szombaton is csinálnak megint...nem baj, az nem baj, ha többször nézik, hogy minden ok-e
Valaki kérdezte - bocsi már nem tudom név szerint, hogy mi volt az anaszteziolósusnál: semmi, de valóban semmi!! Aranyos a csajszi, 50 körüli, s miután két papírt aláírtam, hogy nincs allergiám, stb....mondta, hogy majd talizunk a szülésnél...
legalább szimpi volt, s ez most jól esett a lelkemnek..
Na megyek fürcsi, s fekvés, mert ma két és fél ruhaszárítónyi rucit (felnőtt) vasaltam ki egész napra elosztva....s hááát elég volt. Mondjuk kaja csak hideg volt, de egyébként sem a konyhaművészetemért szeretnek a fiúk
Cas -jut eszembe - nagyon jó az oldal amit felraktál, már el is mentettem
még onnan nekem is kedvem támadhat néha napján valamit csinálni
Jó éjt!
Sziasztok!