Új privát üzeneted érkezett!

Hűűű Kia, durván két heted van. Hogy telik az időőő :shock:
Szerintem jó színe van a szobának, nincs vele semmi baj! És nagyon tetszik az ágy is, igazi Fiús.
Akartam már kérdezni. Nagyon szép dolog a baldachin, de mi szerepe van? Engem szerintem csak zavarni fog, hogy nem látom tőle a Törpét. :?
Mit csináltok a Mammutban?
Úgy mennék én is az otthoni jó kis megszokott helyekre... :?

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Tudtok nekem segíteni csajok???
Vettünk a Kikába egy kanapét 4 hónapja, de nem jó, szétesik, rosszak a rögzítések pedig nem volt olcsó.Kiharcoltam, hogy visszakapjuk a pénzt.Kéne venni helyette egy másikat, csak nem tudom, hogy hol.Az Ikeába néztük nincs olyan ami jó lenne, mert nagy a nappali és egy kis kanapé hogy nézne ki. :wink:
Tudtok valami jó kis helyet Budapesten vagy környékén, hol találhatunk kanapét????
Előre is köszönöm.

Szép napot

Kép

Kép
szilvi17

Kriszta nagyon helyes!!!
Tittina! Én csirkemell gyrost csináltam görögsalival, meg kefíres meggyes sütit meg most fogok római tálban csirkét krumplival. Hétvégén meg kocsonyát akarok, de még nem csináltam soha. Ki tudja hogyan kell?

Kép
nyafi

And
Köszi az orrcseppet, jól jöhet még! Esetleg el tudnád mesélni a "szabályos" orrleszívást? "proetz-féle arcüregöblítés" az micsoda? :roll:
A mikrós fertőtlenítés csak annyi, hogy egy fedeles edénybe (amin azért van szelep) kevés vízbe belepakolja az ember a fertőtleníteni valókat, és a mikróba teszi pár percre nagy teljesítményre. És kifőzi. Azért jobb (volt nekem legalábbis), mert nem lehet ottfelejteni a tűzön, ahogy nekem sikerült. :D
Chicco folyadék: akkor ezek szerint lehet, hogy egy árban jön ki a neomagnolos pepecseléssel, és még kényelmesebb is? :roll: Mondjuk én nem vittem túlzásba a fertőtlenítést, szerintem 4-5 hónapos kora után már nem főzögettem semmit túl gyakran, akkoriban már épp elég "koszt" benyalt a játékokról-lakásból, mert már kúszott a szőnyegen fel-alá! :lol: Lásd:
Kép

Edit
Nagyon aranyosak vagytok a képeken! :)
Én is úgy szeretem, amikor Sebi odabújik, megsimogatja a pocakomat, és megkérdezi, hogy mit csinál a picibaba? :)
Vagy amikor vmelyik este nagy szambázás volt odabent, és akkorákat nevetett a hasam ugrabugrálását látva?! :D

Tittina
Baldachin: nekünk sincs, nem kötelező ám! :) Engem idegesítenek az ilyen fidres-fodros "porfogók"... :oops: (Ezt most senki ne vegye sértésnek, csak az én ízlésem ilyen, bár szépnek találom őket, attól még zavarnak... :oops: Talán mert anyu kiskoromban mindenre fodort varrt, és már akkor utáltam... :D)

Szilvi
Na ez is ritka, hogy vkinek az a baja, hogy túl kicsik a kanapék?! :D
Kika :? Úúúúútálom, amikor tartós fogyasztási cikkeket képesek ilyen ócska minőségben legyártani és árulni. :evil:
Ötlet: a Víszínház mögött volt régen a Szenza bútorbolt, nemtom megvan-e még. Nekem onnan van a sarokgarnitúránk, 10 éves, kutya baja, pedig az ággyá nyitható részt is sokat használtuk! Kész darabok is vannak, de elemlistából kinézheted, mit is szeretnél pontosan (tehát sokféle méret és fazon van), és te választasz szövetet is, aztán pár hét alatt legyártják. Nekünk bejött. Ja, és vannak kész cuccok is, de azokból (nyilván) kisebb a választék.
Azt nemtom, léteznek-e még... :oops: Neten talán utánuk lehet nézni... :roll:

Kép
Kép
Kép
cas

Nyafi
Meggy?! Nyamnyam! Lent a fagyasztóban egy csomó van, csinálok is meggylevest hétvégére! :)
Kocsonya?! Milyen fajtát szeretnél? Anyu a füstölt húsosat szokta. Az csak annyi, hogy veszel nyers fülét, orrát, csülkét (csontosat) meg mindenféle füstölt húsokat (sonka minimum), és szemesborssal, pirospaprikával, fokhagymával, babérral (só nem kell, mert a füstöltek ált. jó sósak!) felteszed sok vízzel órákig főni egy nagy fazékba. Ha már jó sűrű, akkor kiporciózod tányérokba, és hideg helyre teszed. Jó sokáig kell és jó sűrűre főzni, hogy utána megaludjon. (Kb. egy egész délelőtt.) Tálaláskor esetleg le kell szedni a zsírt a tetejéről, ha túl sok, és mi citromot szoktunk rá csöpögtetni. Friss kenyérrel isteni.
Apunak ez a kedvence, amíg van, reggelire és ebédre és vacsorára IS ezt eszi! :) Nekem évi 1 tányér pont elég.

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Mindjárt indulunk a dokihoz a kórházba, kíváncsi vagyok mi lesz.
Remélem nem vagyok teljesen zárt. :wink:
Kicsit parázok :D

Szép estét mindenkinek

Sziasztok

Kép

Kép
szilvi17

Sziasztok!
Megjöttünk a kórházból, helyzet változatlan, teljesen zárt a méhszájam.Holnaptól minden nap ctg.
Ha nem indul meg magától akkor 22-én megindítja a szülést. :(
Letiltott a cukorról, szénhidrátról.Csak fehérjét, gyümit és zöldséget ehetek.Nagyon csúnyán vizesedek.
El van számolva biztos.Kicsit elkeseredtem megint, de már tényleg csak pár nap van.

Jó éjt nektek

Kép

Kép
szilvi17

Sziasztok!
Mar delutan hazaertunk a korhazbol, de sajnos nagyon nem jol voltam, ugyhogy eddig szinte meg sem tudtam mozdulni. Ejszaka elojott az aranyerem, nem konnyu mozogni, ulni, letezni tole.
Rakok fel egy par kepet es egy linket, ahol tobb kepet is meg tudtok nezni Zsofirol, es a korhazi napjainkrol.
Mindenkit puszilok
Gem

Kb fel orasan
Kép

Tan ketnaposan...
Kép

Es azert rola se feledkezzunk meg!
Kép

http://s112.photobucket.com/albums/n187 ... a/?start=0

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok Lányok!

Ma reggel már éhesen ébredtem :) , úgy örültem ezután a ronda gyomorrontás után. Bár a mai nap még egyszerűbb kajákkal telt, de holnap szerintem már egész jól fogok tudni enni. A tejtermékek maradnak még ki igazán, azoktól most ha csak rágondolok is kiráz a hideg (na meg a husitól is).

Cas
Azt hiszem veszek egy hálóinget még és két pizsit. Én valahogy pizsamás vagyok, ha már valami kell.
Nekem annyira melegem van éjszaka (pedig nem fűtünk, max. 19-20 fok van), hogy sokszor leizzadok. Persze ez csak a várandósságom óta van így, előtte én is vettem már ilyenkor egy egyszerű és bő polót.

Kia
Sok jót hallottam az ilyen egyszerá párásítókról ha a lakás kicsit száraz. Nagyon jót tesz a picinek és könnyebben tud aludni állítólag. És nem szárad bele a nozijába a trutyi, ha esetleg van és könnyebb kiszívni (legalábbis pont erről mesélt egy kisbabás ismerősünk, hogy megfázott a picit, de száraz volt a lakás és jobban beleszáradt a váladék a kis orrába és így küzdelem volt a kiszívás).
Nagyon édes a szoba (amennyit látunk belőle) és az ágyikó is. Jó látni, már én is alig várom, hogy így lássam a minéket.
Lassan mire nekünk is állni fog, közületek páran már a babáikat teszitek a sajátjukba. Elég fura gondolat, de így van :)

Tittina
Gratula a 30. héthez. Látod már el is érted, pedig a múltkor még írtad mennyi van hátra. Figyeld meg a többi hét már hipp-hopp fog elmenni és hirtelen ott leszel a kicsi babáddal a kezedben :) .

Sterilizáló
Mi megkaptuk a nővéremékét. Igazából tényleg egy kis semmiség. Egy műanyag tál, amibe vizet kell tenni és a tisztítandó edényeket, csak nem a gázra teszed egy lábasba, hanem a mikróba. Gondolom ugyanúgy felforralja a vizet és kész.
Azt nem is gondoltam, hogy a kórházban is lehet esetleg sterilizálni. No, erre majd rákérdezek.

Szilvia72
Szerintem a hisztisséget tényleg néha félreértik és ráfogják a másállapotra. Bár nálunk még tréfa szinten sem volt még megjegyzés, de ez nem azt jelenti, hogy nem érezte már azt hogy az vagyok :) .
Valahogy én most kezdek egy kicsit türelmetlen lenni. Úgy érzem még annyi mindent szeretnék csinálni és egyre nehezebben megy. Csak telnek a napok és alig haladok. Tudom még van pár hetünk, de most kicsit én pánikoltam be úgy, ahogy anno jópáron itt a topicon. Hiába ez senkit sem kerül el :?: :wink:

And
Gratulálunk a jó eredményekhez. A lényeg, hogy rendben vagytok.
Most valahogy két napja én is hulla vagyok és a hasam nekem is beton. Nem tudom, hogy az idő miatt van-e vagy ez már normális, de néha nagyon fárasztó, hogy olyan mintha egy vastag betondarab lenne köréd öntve. Persze igyekszem pihenni, de a javulás mindig csak időleges.
Mindenki azzal riogat, hogy így biztos meg lesz hamarabb a pici. Szerintetek ennek tényleg ennyire köze van egymáshoz?
Azzal nincs bajom, ha 1-2 héttel hamarabb jön, mert tudom nem számít, de azért még nem ott tartunk, főleg úgy hogy az UH szerint kisebb 1 héttel. Persze tudom, azért az UH által mért adatok sem igazán jelentenek semmit, arról nem is beszélve, hogy nem értem ekkora pocakban hogy lehet egy kisebb baba, amikor más, aki előrébb tarta, nem ekkora pocival rendelkezik :) .
De mielőtt írnátok, ezt is tudom, hogy a pocak méret nem függ a baba méretétől...

Edit
Édesek vagytok a képen mindhárman és szép nagy már a pocid is!

Cumisüveg kontra mell téma
A tegnapi szülésfelkészítőn azt mondta az előadó, hogy a babának 2-3 hét kell ahhoz hogy biztonsággal megtanulja a mellből való szoptatást. Utána használhatsz már néha-néha cumisüveget (ahogy mi is szeretnénk hogy egy-egy etetést Apa csináljon a lefejt tejciből), mert már meg tudja különböztetni a két evési módot. Ez jó lenne ha így lenne, bár tudom itt bejön az a kérdés is, amit anno Cas írt erről a témáról, hogy a babóca milyen és mennyire tolerálja ezt. Remélem Csongor fogja. Már most mondogatom neki, hogy Apa hogy szeretné néha etetni hajnalban, amikor úgy fennt van, hátha megjegyzi :lol:

Szilvi17
Sajnálom, hogy még mindig zárt a méhszáj, de kit tudja bármikor megindulhat attól még a dolog. A napi CTG azért nem túl jó, de nem biztos hogy indítás lesz belőle.
Több esetben olyat is hallottam, hogy meg akarták már indítani és az előző este döntött úgy a baba, hogy na akkor itt az idő. Hátha meghallja, hogy mit terveznek és magától dönt majd hogy ki akar bújni.
A Kikás ágy sztori nem túl szerencsés és elég bosszantó. Mi IKEA-sak vagyunk. Szinte minden bútorunk onnan van. Néha drágának tűnik (bár szörnyű, hogy minden más európai országban ez az olcsó márka, de nálunk nem mondható el róla), de eddig semmivel nem jártuk még meg. Nekünk amúgy is bejön ez az egyszerű, északi stílus. Ha tehetnénk alig lenne bútor a lakásban, néhány kiegészítő lenne még és nagy-nagy terek. De hát ez most egyáltalán nem mondható el rólunk ebben a két szobában.

Cas
Ez egy nagyon édes kép Sebiről :)

A tegnapi szülésfelkészítő nagyon-nagyon jó volt. A gyengéd születés témájában elmondták, hogy a szülés menete milyen is az Istvánba és ez hogy kapcsolódik a gyengéd születéshez. Hát az ottani protokoll (tényleg nem tudtam), pont álmaim szülését testesítené meg. Persze sokminden történhet, de az a fajta odafigyelés a baba szülés utáni stresszes állapotának megnyugtatására amit ott csinálnak nagyon tetszik és engem is nagyon megnyugtat. Már a második szülésfelkészítő amiről olyan jó érzésekkel jövök el, hogy komolyan kedvem van szülni még annak ellenére is, hogy a fájdalom és küzdelem részére mindig figyelmeztetem magam, nehogy túl a rózsaszín fellegekbe járjak.
Úgy érzem egy hatalamas csodában lesz részünk és ez fantasztikus.
Megnéztük a szülőszobákat is (az alternatívat is, ami a szívem csücske :) ) és csupa jó benyomást tett mindkettőnkre. Szép, barátságos és otthonos az egész környezet, még a folyósok és a WC is. Ezt nagyon jó hogy láttuk.
Jövőhét a babápolás, babagondozás, már alig várom... :lol: .

Na mára eldugulok, csak mindenkinek szerettem volna válaszolni.

Ja, még egy gondoltam ma bevásárolok a gyógyszertárba. Hát tenna betét extra méretben 1 db volt nekik, pelenka egy darab sem (újszülött, amit az egészségkártyámra szerettem volna venni), eldobható bugyit pedig nem is tartanak. Ez hogy lehet, Ti nem gyógyszertárba vetéttek ezeket (pl. a peluson kívül)? Pedig ez a nagy csepeli SZTK gyógyszertára... :shock: .

Jó éjt,
Réka

Kép
solymosy

Szia Gem!

A kilóméteres hozzászólásom után láttam, hogy közben te is bejelentkeztél.
Gyönyörűséges, szépséges kislányotok van!!! Egyébként mindkettő az :lol: :lol: :lol:.

Sajnálom, hogy nem voltál, vagy jól és kívánom hogy minnél hamarabb felépülj, bár gondolom elég a két csodálatos gyermekedre nézni és máris könnyebben megy!

Réka

Kép
solymosy

Gem :D :D
CSODASZÉP (ek vagytok) !!!
Már van olyan kép az albumban, ahol Zsófi baba mosolyog...hihetetlen :lol:
1 kérdés: miért van "fiókja" a kiságynak....ilyet még nem láttam :roll:
Viszont én el sem tudom képzelni, hogy szülés után x órával én öltöztessem fel először Manót....persze nálatok csak két év s egy pici telt el, de én már több, mint 14 éve nem fogtam újszülöttet, apuka - ha addigra be is merészkedik - , pedig ugyebár soha....így remélem, hogy nálunk lesz "szaksegítség is" :roll: :oops:
+1x NAGYON SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK Zsófi babához!!!!
Ugyanolyan szép csajszi, mint Rebeka :wink: Marcinak stop!!!! :wink:

Szilvi :D
Akkor mindenképpen skórpió lesz Levi, hacsak nem húzza (no nem kívánom) 23-án hajnalig...mert onnan biza már nyilas lenne :wink:
Élvezd az alvást, a semmit tevést, hogy tudsz rendesen ülni, járni, fürdeni, stb.... :wink: s mondd meg párodnak, hogy most ne akarjon bonyolult kajákat sem :lol:

Cas :D
Nagyon jó kép Sebiről!!Formás babuci volt :wink:
Baldachin - hát nekünk is van, de annyira élvezem...már van fénykép a (majdnem kész) szobáról, már csak le kell "varázsolnom" a fényképező kártyájáról a gépre, lekicsinyíteni, s már rakom is fel.....
Azt viszont nem tudom, hogy nem lenne-e érdemes a kimosott, kivasalt (s már négy napja ott díszelgő) ágyneműt lehúzni, s csak akkor vissza, ha megjövünk Marcival :roll: lehet, hogy még szűk hónap, minek "porosodjon", neeem?? :roll:
Fertőtlenítés - beszerzek egy liter chicco folyadékot, ha kapok, aztán meglátjuk :roll:
cumifőzés - hááát én sétálni indultam anno Kristóffal, s a cumik pedig a gáztűzhelyen főttek...majd lefőttek :oops: s az volt a nagy szerencsém, hogy valamiért visszamentem, s éreztem a szagot a lakásban...minden fekete volt :oops: cumik, lábas...na most nekem is mikrós sterilizálóm van. :wink: :lol:

Tittina :D
Egy csomó cucc van, ami "csak" a szülők örömére, s a bababoltosok gyarapodására van kitalálva, s valójában nem sok hasznuk van....azt hogy mit vesztek meg, igazából csak attól függ, hogy mit tudtok erre szánni - én legalábbis így gondolom...semmit ne vegyél, mert másnak is van, csak ha te is jónak találod :wink: Persze van egy csomó olyan dolog is, ami kell, s nem lehet meglenni nélküle, de a baldachin nem az :wink:
Bevásárlóközpont - s képzeld el, ma láttam a tv-ben (van magyar tv-nk 8) ), hogy megnyílt Pesten a legnagyobb pláza, az Aréna pláza....jajj, már úgy mennék oda :lol: majd talán tavasszal Marcival...apuci mozizik a Kristóffal, én anyuval lejárom a lábam, s Marcit tolljuk a babakocsiban....jajj, de jól hangzik :wink:
Imádok én is otthon jönni-menni, főleg a nyár végi árleszállításokat szeretem 8)
Zsibbadás - jó, hogy szűnik, de nekem fura, hogy a vastól lenne :roll: , bár nem vagyok orvos (illetve hiányoztam, amikor ezt oktatták)

+1, kicsit off, de le kell írnom: szintén ma tv-ben néztem, Németh Kristóf önimádóan áhítozott, hogy ők most mekkora dolgot vittek véghez, stb...hááát hánynom kell attól, hogy egy 1 hetes babához egy egész stábot beenged, csak azért, hogy magát fényezze :twisted: Más normális ember még a nagyikat is kifertőtleníti, s majd ha picit nagyobb a baba, s már talán anyuka is "szalonképes", akkor jöhetnek a látogatók....de még ezt is felhasználja, hogy a "csapból is ő follyon"....na csak ennyit akartam, hogy fúúújjjjjj :twisted: :twisted:

Kia :D
Továbbra is nagyon ügyi vagy! Nagyon klassz a szoba, s nagyon jó a fal színe is! Ma már nincs nagyon olyan, hogy fiús vagy lányos....na mondjuk rózsaszín nem kéne, de azon kívül jöhet minden a fiúknak is - szerintem :lol: Érezni a meleg hangulatot!!!

Nyafi :D
Te kinek jelzed, ha van valami??? Küldjek számot?? Vagy már van??

Ancsáék jól vannak??

Benszi!!! Kérlek adj hírt magatokról, ha olvasol, vagy valaki, aki ismer!!!!
S HATALMAS BOCSÁNAT, DE UTÓLAG IS BOLDOG NÉVNAPOT NEKED, MERT HOGY TE IS SZILVIA VAGY!!!! :lol: Talán már babázol, s életed legszebb névnapi ajándékát kaptad? :roll: :D

Edith :D
Édesek vagytok Krisztával!!!

And :D
Jó, hogy jelentkeztél, s reméljük, hogy minden rendben is marad veletek!! Magzatvíz szivárog??? vagy mitől kevesebb???
bocsi, ha már írtad, plussz az előző oldalon van, s agyam már nem fog annyira :oops:

Mi jól vagyunk, ma töltöttük a 36.hetet, s bár tudom, hogy a
37-et mondják a vízválasztónak, én ezt tekintem annak....így mostantól relatíve nyugisan várakozok....szombaton megyek a déli dokihoz, majd szerdán az északihoz, s ctg-re...szerintem szombaton is csinálnak megint...nem baj, az nem baj, ha többször nézik, hogy minden ok-e :D
Valaki kérdezte - bocsi már nem tudom név szerint, hogy mi volt az anaszteziolósusnál: semmi, de valóban semmi!! Aranyos a csajszi, 50 körüli, s miután két papírt aláírtam, hogy nincs allergiám, stb....mondta, hogy majd talizunk a szülésnél... :roll: legalább szimpi volt, s ez most jól esett a lelkemnek..

Na megyek fürcsi, s fekvés, mert ma két és fél ruhaszárítónyi rucit (felnőtt) vasaltam ki egész napra elosztva....s hááát elég volt. Mondjuk kaja csak hideg volt, de egyébként sem a konyhaművészetemért szeretnek a fiúk :wink:
Cas -jut eszembe - nagyon jó az oldal amit felraktál, már el is mentettem :wink: még onnan nekem is kedvem támadhat néha napján valamit csinálni :wink:

Jó éjt!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Réka :D
Én is látom, hogy sikerül egy kis két percest :wink: produkálnom nekem is, szinte egyszerre írtunk jó sokat :wink:
Para, készülődés - teljesen normális, most már a végefelé vagy, de még tudod, hogy van időd (kell, hogy legyen), s ezért pszihikailag (gondolom én) halasztod az intézni valókat, de közben már majd megőrülsz, hogy pakolásszál....szerintem a hétvégenként ezt-azt megcsinálom módszer bevállt többünknek :roll:
Ikea - háát a jómúltkor írtam a szárnyas hangyás matracról, így mostanában onnan nem igazán szeretnék vásárolni....bár nekünk is van jópár dolgunk, amit ott szereztünk be...s tényleg igaz, hogy itt pl. az egyik legolcsóbb bútoráruház 8)
Ma olvastam egyébként, hogy Ikea tulaja a világon a negyedig leggazdagabb svéd bácsi, s családja, s gyorséttermekben szeret enni, s egy 8 éves Volvoval jár, mert az nagyon jó neki :wink:
Az ilyen embereket tudom sokra becsülni :lol:
Na tényleg jó éjt!!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Sokat írtatok... :P

Köszi a szoba, ágy dícséretét :)

Tittina

A baldachinnak tényleg nem sok szerepe van. Én nem adtam volna érte úgy 15000 Ft-ot, de ezt is (2 db-ot) az ággyal együtt kaptuk a sógornőmtől, így van...
Annyira jó, hogy kicsit sötétebb lesz Manónak - bár az ablakon van reluxa...

A Mammutban voltunk a T-mobile-ban, mert a telefonommal voltak gondok, nem tudtam MMS-t küldeni amióta átváltottam előfizetésről Dominóra és az internetet is variáltuk egy kicsit. :D

Szilvi17

Nézz szét az interneten, remélem találsz jó kanapét.
Mi is az IKEA-t szeretjük már :) előtte vettünk bútort a Sconto-ban és az RS-ben, de megbántuk.

Remélem Levente jön magától pár napon belül... Drukkolok!!!

Nyafi
Csirkemell gyros... éhes leszek :lol:

Cas
Sebi tényleg nagyon édes a képen!

Gemini
Nagy - nagy gratula!!!!
Szépek a képek! Szép a picurka, a nagy és a szülők is :P
Jól néz ki a kórház, tetszik a kiságy..... Mo-on nincs ilyen..
Ahogy látom nem mosták le rögtön máztól... ez pozitív.
Sajnálom az aranyeredet, remélem hamar meggyógyulsz.

Réka
Örülök, hogy jó a kórház..
Én ma egy kicsit "elkenődtem" - a doki azt mondta a Szabolcs u-i kórház az esélyes, mert talán csak dec-ben költöznek át a szép - új MÁV-ba. :? Sajna.

Ancsát a jövőhéten, ha még bent lesz Rékával - meglátogatom.
Ma a doki megadta az egyik szülésznő számát (tök jó, hogy már láttam és tudom, hogy egy nagyon jó szülésznő) ha elvállal - a következő heti CTG-t ő csinálja.
Holnap hívjuk fel. Így akkor a Szabolcs u-i kórházba kell majd menni hozá - Ancsáék pedig ott vannak :wink:

Nagyon jó volt látni Manókát...
A feje teljesen lent van, a magzatvíz mennyisége jó, a méhlepényen van néhány kis folt (meszesedik)... de minden rendben.
A doki alig tudta lemérni Manó fejét, mert nagyon lent van :lol: de úgy 9.2 cm , a súlya 2832 gramm ... ezeknek a méreteknek nagyon örülök :wink: A doki is azt mondta - pont jó :P
..és hogy bármikor jöhet :shock:

Jó éjt! Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!
Köszi Cas a kocsonya infót!A férjem imádja a gyereked! :lol:
Ne izgulj Szilvi! Senki nem maradt örökre terhes!
Gem! Gyönyörű szép kislány! Rebi is! :D Sajnálom az aranyered, de azért biztos megérte. Én a naturlandtól használok aranyérkenőcsöt!
Ahol jó bútorok vannak a Kikával Lehel út szemben van egy nagyon drága olasz bútorbolt és a mögött egy pincében meg normális megfizethető szép bútorok A nevére sajna nem emlékszem, de így megtalálható, ha értetlen vagyok szólj

Kép
nyafi

Gem
Nagyon-nagyon aranyos Zsófi!!!! Szép, nagy baba az látszik! Mégegyszer óriási gratula nektek!!! :)
Viszont nagyon kemény szülés lehetett a fotókon elnézve téged! Szegénykém... :(
Remélem gyorsan felépülsz és "elfelejted"! :)
Aranyérre kaptál vmit?

Réka
"a babának 2-3 hét kell ahhoz hogy biztonsággal megtanulja a mellből való szoptatást"
Ne haragudj, de ez úgy hülyeség, ahogy van!!! NEM SZAKEMBER, aki ilyet mond! Kérdezz meg egy szopis tanácsadót, hogy hány olyan babát ismer, akinél 3 HÓNAPOSAN jön elő a cumizavar! :roll:
Szóval betegséggel orvoshoz fordul az ember, villanyszerelési problémákkal villanyszerelőhöz, szopis kérdésekkel meg szopis tanácsadóhoz! :)
Nagyon jó volt olvasni, amit az Istvánról írsz, szuper, hogy így érzel!! :)
Tena betétet és bugyit gyógyszertárban vettem anno. Nem akarják kérésre se megrendelni neked? Pelust dmben.

Nyafi
Na majd számolj be, hogy sikerült a kocsonya! Felelősséget nem vállalok ! :lol:

Köszi a Sebi-dicséreteket! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Jó reggelt!

Igaz már fél 6 óta vagyok fent, mert a hajnali pisi után Csongor úgy döntött már kellni kell :lol: .
Nem is baj, a nagy munka amin még itthon is dolgoztam ma kész lett és elindult az Interneten. Kicsit büszke is vagyok rá, igaz a végefele már nem túl sokat vettem részt benne, de "megszületett" és ez jó érzés. Így már nyugodtan szülhetek :D .

Szilvia72
Köszi a nyugtató szavakat. Igazából az ember a fejével tudja, hogy miért is ne készülne el a dolgokkal, csak valahogy mégis beparázik. Én nem is attól tolom tovább a dolgokat mert valahogy tudatalatt így érzem, hanem fizikailag nem bírom és ezt hagytam ki a számításaimból. Azt felejtettem csak el, hogy persze ráér ez meg az, de ahogy megy az idő annál ügyetlenebb leszek a pocakkal és annál fáradékonyabb és így nem hogy a felét sem, de már sokszor a negyedét sem bírom annak amit hinnék. Hát ez van, tudom így is minden meglesz.

Kia
Hátha összejön még a MÁV. No, nem úgy hogy mindenképpen addig kihúzzátok, csak hogy valami csoda történik. Bár a mai egészségügy most nem erről híres... :cry:, de drukkolok.
Örülök, hogy rendben minden, de édes ahogy ilyedt arcot vágtál, hogy az orvos azt mondta bármikor jöhet, de hát valóban ott tartasz, hogy bármikor jöhet :) . Igaz ezt így szemedbe mondva hallani egy orvostól még konkrétabb lehet...

Baldachin
Nekünk sincs. Mivel a kiságyat mi vettük és nem kaptuk, így már az elején megbeszéltük, hogy nem lesz. Valahogy mi sem vagyunk olyan fidres-fodros típusúak, de ez tényleg nem jelent semmit. Ízlések és pofonok, legalább lehet kapni és akinek tetszik, vehet.
Abban egyetértek, hogy annyi, de annyi mindent tudak gyártani, aminek valószínűleg nagyon kis értelme van, de jó pénzért megvetetik a rózsaszín ködben és fellegeben lebegő szülőkkel, nagyszülőkkel, rokonokkal. Hát ilyen a kereskedelem. Biztos lesz olyan cucc amit mi is alig fogunk használni. Ez a tanuló pénz :?

Cas
Lehet hogy igazad van ezzel a cumi kontra mell kérdéssel, én nem tudom. Ez a hölgy egy kb. Anyukám korabeli nő volt saját gyermekekkel és unokákkal (tehát azért nem tapasztalat nélküli, ahogy példákat is hozott fel), aki nem a kórház dolgozója, de egy másik kórházban dolgozik, csak ott még annyira nem fogadják el valószínűleg a gyengéd születéssel kapcsolatos dolgokat (ami úgy tűnik neki szive-ügye), hogy idejár előadást tartani, mert fontosnak tartja.
Azért nálam a remény hal meg utoljára, hátha összejön amit most elterveztünk ezügyben :)

Réka

Kép
solymosy

Réka
Grat az élesítéshez! Szabad megnézni mi az? Belinkelhetnéd... :) (Szakmai kíváncsiság... :))
"Anyukám korabeli nő volt saját gyermekekkel és unokákkal" - oké, azt megértem, hogy azt el tudja mesélni, NEKI mik a tapasztalatai. De azért te se operáltatnád meg a vakbeledet egy műtősfiúval, akárhány operációt is látott?! Hanem sebésszel, aki orvosit végzett, és lehetőség szerint minél többször operált már.
Szopis tanácsadónak lenni SZAKMA, hivatás. Iskolát kell hozzá elvégezni, MEGTANULNI bizonyos kutatási eredményeket, és persze ehhez jönnek a saját tapasztalatok!
Nyilván ők sem mindenhatók!
Viszont ez a szakmájuk!
Sajnos a nőgyógyászok, a gyerekorvosok, a védőnők NAGYON KEVESET tanulnak a szoptatásról, és azt is ezer éves eredmények alapján! :(
Ha minden áron szeretnétek, hogy apa is etessen, akkor keressetek a cumisüveg helyett vmi alternatív megoldást. Csőrös poharat, fecskendőt... :roll:
Tudom, hogy túl sokat "huhogok" itt szopi témában, de én a sok okos tanácsot mind megfogadva "csináltam" egy csúnyán cumizavaros gyereket, ezért vagyok ennyire érzékeny...
Ha túl sokat okoskodok nyugodtan szóljatok rám! :D
Csak szeretnék eloszlatni 1-2 tévhitet, aminek én is beugrottam... :(
Mégegyszer leszögezem: LEHET, hogy apa simán etethetne cumisüvegből napjában kétszer, és Csongor olyan gyönyörűen szopna 3 éves koráig, hogy még! :)
De ki tudhatja ezt előre?!
Mert nem olyan nagy élmény ám olyan gyerekkel küzdeni, aki üvöltve köpi ki a tejjel csurig cicit, mert nem jól szívja, és alig jön belőle neki vmi... :(

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Na igen. Ez a szoptatás - cumisüveg téma tényleg érdekes...
Az biztos, hogy a szoptatott csecsemőt nagyon megzavarhatja az üveg, amiből szinte ömlik a tej, nem kell úgy szívni...

Ha van tej és ügyes a baba - szerintem nem kell elrontani a folyamatot cumisüveggel...

Azt hiszem hívom a szülésznőt... már nics reggel és még nincs ebéd :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia
Ne írj ilyeneket, hogy hívod a szülésznőd, mert egyből összeugrott a gyomrom, hogy már mész is szülni?! :D
Aztán leesett, hogy még nem...

Kép
Kép
Kép
cas

Cas :lol: :lol: :lol:
Ez tetszett :) Bocsiiiii :lol:

A szülésznő azt mondta a jövőhéten találkozunk (csüt. du - remélem nem előbb) és megbeszélünk mindent.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

De csend volt ma...
Csak nem az idő miatt?
Remélem mindenki jól van.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Holnap már csak 2 hét :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Gem, jaj, de aranyos kis Zsófi! :) Igaz, a linket még nem néztem meg, de az ízelítő bnagyon tetszett! :D
Sok egészséget és gyrsan harmonikussá alakuló mindennapokat kívánok! :)

Szopi és cumisüveg: Cas-nak igaza van, és ez én is saját tapasztalatból mondom. Sajnos. :(

Kia, örülök, hoyg minden rendben, és ha szeretnéd, drukkolok, hoyg egyben érjétek meg a jövő csütörtököt. Pedig ha én már ennyi idős leszek, inkább azt kívánnám, hoyg kibújjék, mert nagyon nem szeretnék az ünnepeken kórházban lenni. De persze, ez nem kívánságműsor. :roll:
Bocs', hoyg én is belekotyogok kicsit a dolgokba: a babóknak nem jó a szobát lesötétíteni. A nappalok és éjszakák váltakozását csak úgy fogja észlelni, ha lát sötétséget is világosságot is. Ez elengedhetetlen, hoyg kialakuljon a jó alvásritmusa. Hidd el, amíg pár hetes és az első hónapokban úgyis nagyon mélyen alszanak általában, csak később kell majd csendben lenni. De akkor sem kell sötétítés.
Még egyszer elnézést kérek, hogy beleszóltam! :oops:

Köszönöm mindenknek a dicséreteket Krisztával kapcsolatban. Képzeljétek, ma a húgom is srátette a kezét a pocakomra, Kriszta meg, amikor meglátta, állandóan félrelökte a kezét és nagy mérgesen nézett rá, mintha azt mondaná, hogy ahhoz ne nyúljon senki, mert az övé!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

MOst már nagyon fáradt vagyok, megyek is lefeküdni. Jó éjt mindenkienk!

Szilvi drukkolok, hoyg holnap ne bulizz!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok! milyen érzés a fájás?

Kép
nyafi

Sziasztok!

Reggel elment a nyákdugó, végre!!! :wink:
Voltunk ctg-n minden oké volt.
a dokim megvizsgált és elkezdett kinyílni a méhszájam,kemény fél ujjnyira. :wink:
De legalább történt már valami kis változás.

Remélem mindenki jól van és jól aludtatok. :wink:

Szép napot

Kép

Kép
szilvi17

Húúú lányok!!
Ez két "nagy hír/kérdés" egy napra!!!

Szilvi - szorítok, s írj, ha gyorsulnak az események (sms-t, ha már babázol majd esetleg)
Nyákdugó - azt olvastam, hogy onnan még napok is lehetnek, de szerintem holnap estére babáztok!!!

Nyafi - háát nem tudom, jó lenne a tapasztaltabb anyukák is benéznének, mert én csak a menzis görcsöket tudom mondtani. Olvastam valahol- lehet itt - hogy fentről lefelé indul, s ha ilyen érzésed van, akkor figyeld az órát!!! Ha rendszeres, akkor már - szerintem- az!!!
Te is jelentkezz, hogy mik a történések!!

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Editnek igaza van a sötétítéssel kapcsolatban, sőt, a picinek igenis nagyon szüksége van a fényre is, hogy a pupillája "edződjön", úgy tudom... :roll:

Nyafi
Nekem a jóslók mindig a derekamból sugároznak ki a pocakomra.
A "rendes" fájások nekem is olyan mensis-görcs szerűek.
Hogy neked melyik van állítólag úgy lehet jól eldönteni, hogy beleülsz eg kád meleg vízbe lazítani. Ha elmúlnak, jósló volt. Ha meg nem, azt úgyis észreveszed! :)

Szilvi
Na ugye mondtam én, hogy programot kell szervezni?! :lol:

Edit
Aranyos a "féltékeny"-Kriszta! :D

Kép
Kép
Kép
cas

Kedves (leendő) Édesanyák, Édesapák!

Pszichológus, családkonzulens édesanya vagyok. Négy éves ikergyermekeim egyike súlyos fejlődési rendellenességgel született, az ő fokozott ápolása, gondozása miatt munkámat itthonról végzem. Így elmondhatom, hogy elméleti tudásomat ugyan az egyetemen szereztem, de ikergyerekeim és a betegséggel járó teendők sok mindenre megtanítottak a gyakorlatban.

Gyerekneveléssel, családi gondokkal, párkapcsolati nehézségekkel, személyes jellegű problémákkal küzdő személyek bizalommal keressenek fel egy e-mailben, segítek megtalálni a jó megoldást és kivitelezni azt. Akinek egy kis bátorításra, problémáinak megoldásában segítségre lenne szüksége, de a távolság miatt, vagy bármi más okból kifolyólag nem tud személyesen keresni fel egy szakembert, annak ideális megoldás lehet az e-mail-en át történő konzultáció (pszichotanacs@freemail.hu). Lásd még: www.pszichologia.mlap.hu

A www.pszichologia.multiply.com oldalon ingyen letölthető anyagok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt: babazenék, gyerekzene, kifestők, rajzfilmek (angol, magyar), oktatóprogramok, könyvek, zene minden kornak... A feltöltés folyamatos, érdemes többször benézni.

üdvözlettel, Nisreen
nisreen

Hajrá Szilvi!!!!
Egyenlőre nincs, csak érdeklődök!
Lányok! Szeretnék kérni őssejtes honlapcímet, vagy alapítványcímet nagyon gyorsan. A hugom úgy döntött, hogy megcsináltatja magán az őssejtes műtétet, és mi odaadnánk Abigél őssejtjeit, ha nem késünk el vele...

Kép
nyafi

Nyafi
http://zelion.hu/
Barátnőm itt fog dolgozni nemsoká! :) De amúgy állítólag ők az egyetlenek idehaza, akik állami garanciát vállalnak, hogyha a cég becsődölne, akkor sem vesznek el a minták.
Ja, és ha mégse sikerül (akármiért) a levétel, akkor csak a szett árát kell kifizetni, a többit nem (állítólag van olyan cég, amelyik akkor is kifizetteti a teljes árat :evil:
Hugodnak milyen problémája van, amihez ilyen műtét kell? Nem is tudtam, hogy Magyarországon végeznek ilyet?! :shock: (Vagy nem is itthon fogja?)
Azt ugye tudod, hogy Abigél mintája nem biztos, hogy stimmelni fog tesódnak, no nem mintha ezzel le akarnálak beszélni (!)... :roll: De erről biztos tudnak majd felvilágosítást adni a fenti cégnél, hogy hogyan is van ez pontosan... (én se értek hozzá).
Viszont tényleg húzzatok akkor bele az ügyintézésbe! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi17!
HAJRAHAJRA!!!! Egy-ket nap es babazol!!!

Mi jol vagyunk, tegnapelott irtam egy hosszabbat, de valamilyen okbol nem kuldtem el, es nem vettem eszre. No mindegy.
En kezdek jobban lenni, mar ami az also felemet illeti, es ez sokat lendit az allapotomon. Mar mozgok rendesen, bar azert a fel-es leules meg nehez, meg nem tudok mindent osszeszedni a foldrol, amit csaladom tagjai "elhagynak", de nem panaszkodom. Tegnap mar takaritottam is!

Zsofi egy angyal, napkozben, ejszaka meg kukorekol. Meg teljesen el van allitodva az oraja, este 11 es ejjel 2 kozott zsinorban szoptatom, hogy ne legyen siras. Ilyenkor ugy erzem, sosem lesz annyi tejem, amivel kielegithetem Zsofit, de aztan napkozben megnyugszom, mert akkor meg beall a rend, es tenyleg 3 orankent kell csak szoptatnom. Inkabb a cicim miatt, mint omiatta, mert mar nem birja tovabb.

Zsofi sokkal erosebb, mint amilyen Rebeka volt, es ennek megfeleloen joval tobb tejet is kovetel. Remelem ez a kereslet-kinalat teoria tenyleg igaz, es o lesz az, aki tobb tejet csinal maganak.

A korhazi elmenyek meg nagyon erosen elnek bennem, nem volt egy konnyu menet, de nagyon megerte. Megprobalom magam osszeszedni es irok egy szuletestortenetet. A korhaz nagyon jo volt, es mind a noverekrol, mind az orvosokrol csak a legjobbakat tudom elmondani. Meglepo volt szamomra, de amikor az ember hivott egy novert, az legfeljebb 3 percen belul ott volt. De majd errol is meg meselek

Csak nev nelkul valaszolnek nehany kerdesre:

Aranyos volt az a hozzaszolas, aki emlitette, hogy milyen szerencses vagyok, hogy egy ilyen szep havas napon szuletett Zsofi. Itt sajnos nem volt ho. Most mar itt is fagyok vannak, ami nagyon furcsa, de ho aztan tenyleg nagyon ritkan erkezik. Sajnos. :?

A kisagy alatti fiokokba lehetett a gyerko cuccait bepakolni. Ezzel mentem furdetni is. Eleg praktikus volt. Pelenka, popsitorlo, ruhak mind egy helyen, felette meg a pelenkazo es a kisagy.

Cas!
Nem tudom, biztos, hogy velem talalkoztal a Margitos forumon? Lehet, hogy egyszer betevedtem oda, de rendszeresen biztos nem latogattam. Mert ugyan obudai vagyok (voltam), de a Kutvolgyiben szultem.
Mas: korrigalom nehany honappal ezelott tett kijelentesemet. Igenis megeri valasztani orvost, mar ha az ember teheti. A dokinenim tenyleg kitett magaert, mind emberileg, mind szakmailag. Jelen volt, es tudta a dolgat. Halas vagyok neki.

Izgalommal tolt el, hogy nehanyotoknak mar tenyleg nagyon keves ideje van hatra. Pihenjetek, ha tudtok, es ha mar van gyerkotok, legyetek vele a legtobbet, mert a korhazban toltott napok alatt borzasztoan fog hianyozni!

Es egy kep tegnaprol, nem tul eles, de azert aranyos
Kép

Puszi mindenkinek, es szep vasarnapot
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gem
De jó hogy írtál, nagyon jó olvasni rólatok, sokat gondolok rád/rátok!
Nem csodálom, hogy az "alfeled" még nyúzott, elnézve vasgyúró-Zsófit, meg téged a képeken igencsak kemény menet lehetett.
Viszont igenis 6 hét gyermekÁGY! Tehát tessék pihenni, nem takarítani!!! Szépen mindennek gyógyulnia-regenerálódnia kell, ne ugrálj-pakolj! Irgum-burgum! :)
Addig a 6 hétig pont elég, ahogy a párod takarít, és ha bokáig lehet járni a kacatban akkor sincs semmi. Utána majd még háziasszonykodhatsz eleget! :)
Kereslet-kínálat: biztos be fog állni, ne aggódj! Főleg ha eszel-iszol rendesen, és néha pihensz is, nem lesz gond! :)
Mesélj, Rebeka hogy "tűri" a tesót?
Margitos fórum: igen, írtad is, hogy a Kútvölgyiben fogsz szülni, asszem egy barátnődnek kerestél orvost, vagy ilyesmi... :roll:
Ja, és nagyon aranyos a kép Zsófiról! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Gemi:Nagy nagy gratula a kislányhoz.Csak a képeken szaladtam végig.
Itthon vagyunk,fantasztikus érzés,majd még jövök,csak egyenlőre utól kell érnem magam itthon.

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok
Köszi az infókat az őssejtről!
Gem! Nagyon szép a kislány!

Kép
nyafi

Sziasztok!

Szilvi17 barátnője vagyok, éééééééés örömmel tudatom, hogy ma MEGSZÜLETETT:LEVENTE!!!!!![/size[size=18]]Császárral, 4100g, és 55 cm-el!
Baba is és mama is jól vannak!

Itt is gratulálok nekik

Kép

A többit majd már a kismamától tudjátok meg! :)

Mindenkinek jó babázást, a pocakosoknak kitartást kívánok! :)
manóci

Sziasztok!

Manóci
Ha olvasod..

NAGY NAGY GRATULA SZILVINEK LEVENTÉHEZ!
Nem kicsi baba...

Tényleg beindult a bébieső :lol:

Edith
Én nem akarok sötétséget csinálni a szobában, na meg nem is lehetne, mert a reluxa kevés hozzá... a baldachin-nal együtt is.
De pl. arra jó, hogy ha este mi nézzük a tv-t, vagy a villany fel van kapcsolva őt kevésbé zavarja a fénye.

Gem
Neked is ismét Gratula - szép a kép Zsófiról!!

Ancsa
A jövőhéten megyünk a Szabolcsba a szülésznőhöz CTG-re - be akatunk nézni hozzá, de így már nem látogatlak meg...
Örülök, hogy már otthon vagytok.
Remélem minden rendben...
Mesélj majd!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Nyafi
Remélem az őssejt dolog összejön...

A fájásról én is azt hallottam, hogy olyan, mint a menstr.görcs...
Azt biztos felismerem :? ... de remélem csak dec-ben kell éreznem.

Kellemes délutánt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ancsa
De jó, hogy végre itthon vagytok!!! :) majd gyere és mesélj, ha van egy kis időd!!! És tegyél fel képeket!

Szilvi
Óriási gratula egy óriási nagylegényhez! Sok-sok boldogságot nektek! :)
Ja, és bulizni azért még voltatok?! :D

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi!
ISTEN HOZTA LEVENTET, NEKED PEDIG HATALMAS GRATULA!
Gyors regeneralodast, es sok tejet kivanok!
Szeretettel
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Ancsa!
Orulok, hogy vegre otthon vagytok! Mostantol teljesen mas lesz minden! Sok sikert hozza, kivanom, hogy teljen sok oromotok a pici Rekaban!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

Gemi:Hasonló jókat kivánok Zsófihoz.
Mire le tudtam ülni a géphez,és hozni a jó hirt Szilviről,már megelőztek.

Szilvi:Mégegyszer nagy nagy gratula Leventéhez!!!!!!!!!!!

Igérem megpróbálok visszaolvasni.
Majd hozom a képeket is.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa
1 d betű lemaradt a hozzáD- ról...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

TUD VALAKI VALAMIT ANITAROL???
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Szilvi :D
GRATULA LEVENTÉHEZ!!!
Nem is késett sokat az Úriember!!
Szép méret :shock:
Sok boldogságot, s egészséget Nektek!
Mielőbb várjuk a híreket!!

Ancsa :D
Örülök, hogy már otthon vagytok!!
Majd kérünk képeket, híreket az első topik babáról :wink:

Gem :D
Szerintem is korai még a takarítás! Pihenj minél többet!
Nagyon tündérbogár Zsófi baba!!
Én is kíváncsi vagyok Rebeka "tesófogadtatásásra"!
Szüléstörténet, kórháztapasztalat is nagyon érdekel, persze csak ha van időd!

Anitáról és in szeretnék tudni!! Kivel cserélt telcsiszámot lányok???

Mi is voltunk dokinál tegnap, de kezdődik a film (folytatása, vége a reklámnak) a tv-ben, így azt majd holnap írom...de muszáj volt a babahíreket végigolvasni gyorsan :wink: :oops:

Jó éjt!!
Szilvi

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Szilvi sok tejcsit, jó egészséget!
Ancsa! Szuper, hogy mind a ketten otthon vagytok!
Én meg igennn. Hajnali 3 van és a savamtól nem tudok aludni. Ha netán elalszok horkolok, mert megpróbáltam feltámasztani magam és arra kelek fel. És van egy kis bibi. Nekem még nem volt mensis görcsöm. Ne utáljatok, de tényleg. :oops: Gondolom olyan érzés, hogy nagyon fáj a hasam...

Kép
nyafi

Voltunk UH-on, a csajszi 3350 g és még mindig faros! :shock: Tehát ha kihúzza végig, ő is lesz 4 kg, és ha így marad, akkor nem nagyon vágyom a hüvelyi szülésre... :oops:
Pedig annyira biztos voltam benne, hogy megfordult! :roll: (Persze lehet, hogy azóta meg vissza?! :D)
Na mindegy, holnap doki, és megbeszéljük a továbbiakat.

A hétvégén oda-vissza kitakarítottuk Csilla leendő babaszobáját (most a hálónk), és elmagyaráztam a páromnak, mit hogyan kell majd átrendeznie, mire hazajövünk. :) Viszont nem lesz bölcsőnk, nem az igazi a konstrukció, amit kölcsön kaptunk volna. Úgyhogy marad a kiságy.
A pelenkázóban már bepakolva a sok kisruha, minden egyéb kacatot is kimostam (még a puha mózest is, nem volt kis kaland visszavarázsolni bele az alsó merevítő lapot?!) Már csak a hurci és a babakocsi huzata van hátra (ez utóbbi 2 éve porosodik ugyan lenejlonozva, de a pincében...). Pelust is vettem már, furi megint ilyen picit venni... :)
Szóval lassan mi is a célegyenesbe kerülünk! :)
De nem is baj, mert ha prog. császár lesz, azzal szerintem úgyse várnánk meg a 40 hetet.
Legalábbis most azt hiszem... holnap kiderül! :)

Nyafi
Akkor legközelebb itt randizunk! Én is rendszeresen fent vagyok hajnalban 1-2 órát, engem nem a savam, hanem a "buborékok" nem hagynak aludni. :(
Azért remélem előtte-után tudsz pihenni?
Mensi görcs: nekem se volt soha komoly, csak amolyan kicsit kellemetlen "húzó" érzés az alhasamban, és az 5-perces fájásaim is igen hasonlóak voltak.

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
GRATULÁLOK LEVENTE BABÁNAK ÉS MAMÁNAK!!!! :wink:

Na mi is alakulunk. Kész a gyerekszoba, ki van festve a mi szobánk és a fürdő is teljesen kész. De még beköltözni mindíg nem tudunk, mert a konyhapultomat most fogják csinálni ami antik és címeres téglából lesz és a csiszolása nem kevés porral jár. de a srác aki csinálja megnyugtatott, hogy álomkonyhát csinál nekem. :lol:
Lemértem a hasamat 111 cm. Pedig kaja előtt voltunk. :lol:
Bensziről lehet tudni valamit :?: :?:
Valaki küldje el nekem a telcsiszámát amire küldhetek üzit, ha Barbi megszületik, mert apára nem lehet számítani, hogy ide írjon :lol: :lol:

drumka

Sziasztok!

Anitáról
- sajna én sem tudok semmit..
Megnéztem, utoljára okt. 29-én írt.
Merre vagy?

Kriszti???
A költözés miatt nem írsz?

Nyafi és Cas
Jó nektek, hogy nem tudjátok milyen a mensis görcs :oops:
Én sajna tudom... sokat szenvedtem...

Nyafi
Rennie-vel a szádban nem tudsz aludni?
Én csak úgy alszok el... és mostanában szerencsére hajnalban nem kell ismét bevenni - az a negyed db hat reggelig.

Cas
Szép nagy baba!!
Sajnálom, hogy faros...

Viki
Gratula a festéshez!
111 cm nem pici has :P

Sajna Bensziről sincs hír, de azt látom, hogy valaki néha belép az iwiw-en a rendszerébe... Írok oda- hátha válaszol a párja, ha ő lép be...

Nekem szerencsére 1-2 napja nincs annyi víz a bokámon.. Pedig nem fekszek többet..

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Megtaláltam Anitát is az iwiw-en, de ott is rég volt fent.

Aki keres talál... :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Szilvi
Nagyon-nagyon gratulálok Levente babához!!!
Sok boldogságot és egészséget nektek és persze tejecskét, meg egy szép új életet, hármasban :)

Ancsa
Üdvözlünk itthon! Gondolom nagyon jó érzés lehet ennyi idő után. A lényeg, hogy jól vagytok, otthon vagytok, mostmár minden rendben lesz :)))

Cas
Sajnálom a faros fekvést, de hát ha így alakult, akkor így. A lényeg, hogy egészségesek vagytok mindketten.
Az oldal címe www.itthon.hu, aranyos hogy érdeklődsz utána. Igazából nem látszik rajta az sok munka, ami mögötte van, de hát ez így szokott lenni. A háttérben egy több mint 30.000 objektumos turisztikai adatbázis van, aminek a karbantartása nem kis feladat. No, mindegy, most nem untatok vele senkit, csak azért írom, mert annyiszor írtam már, hogy mennyi munkám volt vele és ez most biztos nem fog látszódni :? .

Anita és Benszi már nekem is sokszor eszembe jutott, jó lenne tudni mi van velük.

Lányok én senkinek sem tudom a számát, így ha valaki megküldi az övét akinek majd én is írhatok, azt megköszönöm. A Férjem nem biztos hogy rögtön a topicra írással fog kezdeni, ezt azért már előre látom :) .
Én is szívessen megküldöm bárkinek az én számomat, de inkább priviben, mert ezeknek a topicoknak a tartalma bármilyen keresőben elérhető és nem szeretném ha a mobilszámom bárki számára akár véletlenül is, de elérhető lenne.

Már mi is összeraktuk a kiságyat hétvégén. Annyira édes, még nem vettük le a matracron a csomagolást sem és bele tettük, de persze még mosatlanul a kis fejvédőt, párnát stb. A mosás úgyis hátra van még, de annyira jó ránézni :lol: .
A héten elkezdem megnézegetni milyen kisruha kellhet még és pótoljuk. Vettünk pelust is (életünk első pelus csomagja :lol: , jó érzés volt megvenni). Hát lassan-lassan, de haladunk.
Párom a hétvégén fürdő, WC-t fest.

Bocsi, most rohanok, mert megyek Anyuval vásárolni, majd még jelentkezem.

Pussz

Kép
solymosy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?