Új privát üzeneted érkezett!

Gabi
Nem én voltam, melózok, meg poncsóban már befagyok. Ja, meg szőke vagyok. :D :lol:
A 29-e jó, max kicsit kések....
Vendég

Judy!

Akkor eddig az előbb írt dátum a legvalószínűbb,de még alakulhat,a többiektől függ akik eddig nem reagáltak.

Én választottam szülésznőt olyan 20 000 Ft-ot adok neki,azt mondták ilyen körül szoktak.Szerintem nagyon hasznos dolog.Ő is végigkíséri a terhességedet és nagyon sokat segít,és mint már Te is tudod végül is szinte mindent ő csinál a szülés alatt.Ja és egy tanács:ha úgy döntessz hogy mégis választasz,akkor kérdezd meg a kezelőorvosod,hogy ő kit ajánl,kivel szeret együtt dolgozni,mert nekem ebből volt egy kis galibám.

Puszi:Gabi
Vendég

Hogy felkerült ez a választgatósdni.... Én a dokin filózok.... Kell, nem kell, érdemes vagy sem? Teljesen tanácstalan vagyok. Ha úgy jön ki a lépés, az ügyeletes orvos vezeti le....
Ti hogy látjátok ezt a kérdéskört?
Vendég

Gabi,

A 29-e nekem is jó, max én is kések, mert még össze kell szednem a fiukat a suliból.
Ja a hely az Isolabella??????

Én is szívesen választanék szülésznőt csak tényleg nem tudjuk már kifizetni. Doki+anesztes+szülésznő, belekerülne vagy 100 000ft-ba. Mi meg elég csórok vagyunk.

Szilvi,

Fizuemelésről egyébként egy multi sem híres. Gomdolják örülj hogy van melód és fogd be a szádat. :lol: :lol:
Jobb, hogy a babázást választottad. Még ráérsz utána is gürizni nyugdíjig. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi,

Orvost mindenképpen válassz, különben megnézheted magad a szülésnél, ahogy a Fehérvári kórházat ismerem. Lehet máshol más a helyzet, de itt ne szülj doki nélkül. Ez csak jó tanács.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Elég rosszul gondolják. Pár cég már megkörnyékezett és legalább a 2x, hanem a 3x fizut adnák, mint itt.
Egyelőre babázgatok, aztán majd kiderül, hogy 3 vagy 5 év múlva mi változik itt. Ráérek akkor is a távozás hímes mezejére lépni. :D
Vendég

OK!
Csajok akkor eddig nov.29-e,4 óra,Isolabella.

Amúgy nekünk is kevés pénzünk van,és ugye 50 000 Ft a doki + 20 000 Ft a szülésznő,az már 70 000 Ft és akkor még a magánrendelésről nem is beszélek.Azért ez nem semmi.Nekünk is csak véletlen,hogy így alakult és van rá ennyi pénzünk.
Szerintem,akkor sincs semmi,ha nem választasz szülésznőt végül is a másik kettőt is anélkül szülted nem?És minden rendben volt.
Inkább költsd késöbb a picire azta pénzt!Úgy is kelleni fog és van a szülésznőnél fontosabb dolog is.

Vendég

Sziasztok!

Kép

Gabi!

micsoda pocak :lol: :lol: :lol: elindult nálad is a visszaszámlálás :P

Márti!

szupi ez az UH-os fotó,igaz nem nagyon tudom,pontosan mi látható rajta :oops: na jó, a kisbabád.. :lol:

Judy!

végre Bazsi meggyógyult!eltűnt az a fránya bacis gócpont :D

Ani!

drukk az UH-hoz,remélem te is hozol majd képet :wink:
Vendég

Sziasztok!

Gabi,szép nagy a pocid!!Én szülni mentem ekkorával! :shock: De lehet,hogy ekkora sem volt?Szerintetek?Ez a kép,a kiírás napján készült:
Kép
Vendég

Márti!Nagyon aranyos KisAti,mégegyszer megnézegettem! :D

Judy,szerinem is mindenképpen válassz orvost!Mondjuk én szülésznőt is választottam és nagyon jó volt,hogy végig ott volt velünk,1 percre sem hagyott magunkra.
Én olyat is hallottam,hogy vki nem választott dokit,csak szülésznőt,mondván a doki úgyis csak a végén lesz ott,amikor kibújik a baba.

Mi lehet,hogy megint nem leszünk ott a talin,mert babakocsival messze van Tőlünk az Isolabella,és még haza is kell gyalogolni.Mostmár hideg van,és nem merem ilyen hosszú sétára kivinni Martinkát. :(
Vendég

Alexaa!Amúgy szerintem pulcsiba nem látszik ilyen nagynak.Neked is jókora volt a szülés napján.Neked melyik hely lenne jó ami közel van hozzátok?Végül is mi még legtöbben a pocakunkban hordjuk,könnyebben alakalmazkodunk.Ajánlj valamit és eldöntjük,hogy jó lesz-e mindenkinek.Amúgy a dátum jó?

Vicuska!Örülök,hogy jelentkezdtél!Te el tudsz jönni a talira?Azért nagyon szorítok,hogy még is csak tévedj és ott legyen az a babó a pocidban!

Vendég

Gabi!

köszi,sajna a mai tesztem is nega.
Vendég

Sajnálom Vicuska!

De azért feltétlenül írd meg,mint mond a doki az UH-n.Hátha mégis.....
Vannak még csodák,hidd el!Tali???Nincs hozzá kedved?

Vendég

Alexa
Formás pocid volt!
Tudom, hogy mondtad, de elfelejtettem, hogy hol is laktok? ... :oops:

Vicuska
Sajnálom a tesztet. :( Azért ne add fel, az UH még mutathat mást. :)
Vendég

Vicuska, :cry: azért várjuk meg az uh-t, hátha..... :roll:

Alexa, ha gondolod, én nagyon szívesen elviszlek, meg hazaviszlek a talira/ról!! És akkor nem kell babakocsi, elég egy hordozó!!

Szilvi, én is az orvost kell választani álláspont mellett vagyok. A dokid úgyis bejön, ha szülsz! Kivéve persze, ha épp nem Hawaiin nyaral :wink: Én is úgy gondolom, az ember nem minden nap csinál ilyet, így ehhez az alkalomhoz érdemes megadni magadnak ezt a lehetőséget, hogy ismerős legyen ott veled, ne egy vadidegen!!

Alexa, így pulcsiban nem tűnik olyan hatalmasnak a pocid. Én azt mondanám a kép alapján, hogy kb 1 hónap még biztosan hátra van!! Milyen paraméterekkel született Martin baba??

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szilvi!Királysoron lakunk.Tudod,szinte szomszédok vagyunk! :wink:

Kata,nagyon aranyos vagy,de nem akarok senki terhére lenni.Meg mit csinálok,ha negyed óra múlva megunja Martinka a banánt?Nem szeretném,ha miattam Neked is el kéne jönnöd idő előtt.

Martinka 3630gr., és 57cm volt,de a védőnő csak 53cm-nek mérte. :shock:
Vendég

Alexa
Tényleg, mostmár emlékszem. :)

Köszönöm a dokis véleményeket!
Vendég

[color=red]Sziasztok!

MINDENKINEK köszönöm szépen a kedves szavakat..kialudtam a feszültséget is meg a hisztit is,egy jót beszélgettem a párommal és ez is megnyugtatott..tényleg sajnálom lányok... Embarassed Sad

Sajnos nagyon ideges vagyok és rettenetesen izgulok,egy picit a vérnyomásom is fennt van..ma voltunk a szüléstanfolyamon a párommal és megmérte a védőnő a vérnyomásomat ami 140/90 volt..a doki azt mondta 145-nél kórház...de próbálom terelni a gondolataimat (most pl.fincsi sütit sütök Razz) és nyugodt maradni...azért ugye picit megértitek a hisztimet??Persze nem bújhatok-e mögé de még a tengerimalacokkal is annyira türelmetlen vagyok...de már kezdek megnyugodni és arra gondolni hogy a kis punissal minden rendben lesz...már kezd beállni hogy mikor mocorog...nálam reggel szokott,délután lustizik aztán délutántól estig mocorog...Smile
A szívhangját is megnézte ma a védőnő és azt mondta minden okés...szóval nyugi..(ezt magamnak írtam)
A nevekkel gondban vagyunk mert a párom ragaszkodik a Krisztinához én meg annyira nem szeretném..elég egy a családban.. Very Happy

Gabi olyan aranyos köszönöm amit írtál..persze hogy talizunk a dokinál...
Olyat jót nevettem a képed alatti szövegen..tényleg szép nagy a pocid...szerintem hamarabb fog jönni a tervezettnél a picurotok..Krisztinél is így éreztem.. Embarassed

Szóval jövök mert szükségem van rátok még akkor is ha csak egy sziára van időtők...és ha rossz napom van akkor inkább az ágyban maradok és Mónika show-t nézek.. Very Happy Very Happy Very Happy

Nagy ölelés mindenkinek...Smile
Vendég

Sziasztok!!!!! :)

Hogy ti mennyit írtatok, 3 kis cetlicskét írtam tele jegyzettel :D (ilyenkor apa mindig megkérdezi: Te meg mi a frászt csinálsz? aztán amikor elmondom neki csak röhög rajtam) Rövid az agyam na...

Köszönöm mindenkinek a sok drukkot. Megpróbálok képet kérni. Már csak 1 óra :)

Vicuska, neked meg 2 óra. Sajnálom a tesztet :( Kiváncsi vagyok mit mond a doki. Nem szeretném ha itt hagynál minket. Tudom hogy nagyon nehéz, vagyis bocs, nem tudthatom de sejtem. Nem szeretnénk ha itt hagynál minket!

Kriszta, úgyanazt tudom írni mint Vicuskának. Nem szeretnénk ha itt hagynál minket! Sajnálom ha úgy érzed nem foglalkozunk veled. Sajnos mindanyiunknak vannak rossz napjai. Nem mindig tudunk a másikra kellőképpen figyelni. Viszont azért vagyunk itt hogy egymást segítsük jóban roszban.

Mindenki, előre is bocsi ha nem reagálok mindig mindenre. Sajna az életem nem csak babanet körül forog. Ahogy már írtam többször is, melózom (ameddig csak Babóci engedi), suliba járok (már amikor nem lógok :)), háztartást is kéne vezetnem. Imádok lustizni, barátnőzni :D Nem mindig marad időm. Sajnos :(
Nagyon szeretlek Titeket, nagyon sokat segítettetek, és remélem még fogtok is :) . Köszönöm!
Csak azt tudom tanácsolni hogy ha nem figyelek valamire, írjatok megint hogy: Héj Ani neked mia véleményed arról hogy:..... ? vagy hogy: Ani? Itt vagy egyáltalán mit szólsz ehez.....?

Na de nem akarok itt zagyválni csak ötleletekt keresek a probléma (de utálom ezt a szót) megoldására.
Most is az időt nézem, mert mindjárt UH, utána barátnőm, aztán Nati (jaj el ne felejtsem a csomagot a kocsiba rakni). Este remélem tudok képet hozni Nektek. Holnap kezdődik minden előről: meló, EKG, Vikike (barátnőzés). Na meg be is kéne vásárolnom :shock: És milyen szerencse hogy kötetlen a munkaidőm (nem kell 4-ig bent rohadnom)

Alexa, ismerős hogy Martinka nem hagy gépezni. Látom Vikikénél is mindig ez van :) Ma végre nekem is karácsonyi hangulatom van, esik a hó!!!! Feldíszíted Martinkának a lakást? Gondolok itt az ablakra helyezhető figurákra meg ilyenek? Nagyon szép pocid volt!

Márti,[b] nagyon cuki kis Ati, remélem én is kapok képet.

[b]Judy,
de szupi hogy bazsi jól van, na meg hogy a hányinger is eltünt :) Örülök hogy nem vagy haragudós (bár tudtam is :) pont azért írtam). Bocsi hogy elhoppóltam előled az övlehúzót, majd nézem neked én is. Amúgy tök véletlenül találtam rá.

Gabi, Huh mekkora pocid van. Nagyon jó volna talizni mielött még megszülsz :) Nekem előreláthatólag jó a 29.-e, bárhol, kocsival leszek. Nagyon mondjátok ezeket a fájdalmakat, jobb lesz ha felkészülök!? Sztem én se választok szülésznőt, csak dokit, de majd még meglátjuk.

Nati, most írtál nekem sms-t. :D Köszike aranyos vagy. Este talizunk. Vigyázzz magatokra!

Andi, Chrissyy, Kata, Szilvi, Vikike, ne haragudjatok, de 14:16 van, zuhiznom kell még és irány a csnk, most nektek nem tudok külön írni (pedig nagyon igyekeztem :P :twisted: )

Pusszantás, remélem tudok képet hozni. Köszönöm a drukkokat előre is.
Vicuska, Nati és mindenkinek akinek kell még MEGADRUKK!!!![/b]

madiani

Kriszta :D :D :D

Jaj, de jó hogy ezt írod, nagyon örülök (mármint hogy jössz). Próbálj meg tényleg kicsit lazítani, nyugodj meg minden rendbe lesz. Ha izgatod magad az a kicsilánynak se jó, lásd vérnyomásod.

Na most már tényleg mennem kell, ebből fürdés se lesz, el fogok késni.

madiani

Krixta
Ne idegesíts magad! Neked se tesz jót, meg a babókának se.
Elég idegbajos vagyok én is, de inkább átmentem minden mindegy állapotba, mert jobb így. Nem ér annyit az egész, hogy felidegeljem magam.
Van még időtök, találhatok még valami szép nevet, a Krisztinán kívül. :)

Ani
Jegyzettömbe szoktam írni a kis gondolatkáim, utána csak elég bemásolni. :D
Mennek a drukkok!

Vicuska
Neked is nagyon dukkolok!!!!!!
Vendég

Krixta, írtam privit. NA, gyere kicsit sűrűbben, mint eddig,jó?? Le ne lépj!!!! :lol: És remélem neked is jó a 29-e talizni!!

Alexa, nem gond, tényleg nagyon szívesen elviszlek benneteket, meg hozlak is. Ha kell, mert nyűgös lesz MArtinka, akkor hazaviszlek benneteket. Emiatt ne aggódj!! Ja, amúgy is arra mennék, úgyhogy útba estek,jó?? :wink:

Ani, drukk, tényleg kérjél képet!!

Vicuska, neked meg extra-giga-mega drukk!! Olyan jó lenne, ha a doki jó híreket mondana!! Tényleg van olyan, akinek nem mutatja ki a teszt korán..... Drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk-drukk!!!

Kép

Kép

hoppá

Krixta!

örülök hogy a pis nunis jól van,most már csak te kell vigyázz megadra :lol: nem szedsz vmi gyógyit a vérnyomásodra? :roll: vagy babásan azt nem lehet???? :shock: kívánom,hogy mindenh rendben legyen nálatok!!

Ja,szegény tengerimalackák 8) én meg a kutyikkal szoktam pörlekedni. :P

Na lépek,mer a végén még lekésem a dokit :? :D

Este majd gyüvök :lol:
Vendég

Ja,egyébként tudok ám helyesen írni :oops:
Vendég

Ani, Vicuska
Sok +++++++++++ hírrel gyertek.

Én most a távozás hímes mezejére lépek. Éhes vagyok. :D
Holnap folyt. köv.
Vendég

Ani,Vicus!!Várlak Titeket a jó hírekkel!

Nati?????

Kata,akkor naggggggyon köszönöm!!!!!!!Örülök,hogy végre találkozhatok mindenkivel!!! :D :D :D :D :D :D :D :D

Krixta,örülök,hogy jöttél, jössz is és megnyugodtál.Pihizz,lazíts,hogy a vérnyomásod rendben legyen.

Vicuska,lehet szedni vérnyomáscsökkentőt,én is kaptam az utolsó 2 hétben,mert 160/110 volt.Dopegytet szedtem 2x1 -et.

Ani naná,hogy feldíszítem a lakást!Már alig várom!!Szeretnék venni üvegfestéket,és festeni vmit az ablaküvegre,Meg persze teleaggatom a lakást díszekkel! :D :D :D Egyik nap azon gondolkodtunk,hol legyen a karácsonyfa.Vmi magas helyet kell keresni,mert Martinka biztos elintézné a sorsát! :D :D
Vendég

Sziasztok lányok!

Nagyon köszi a picifiam nevében is a bókokat :D Vicuska: ugyebár felül van a feje :) gondolom eddig rájöttél. Az arcát ->erre fordítja (ez asszem jobb...? :D :oops: ), előtte van ezek szerint a jobb keze, a bal is kb a füle előtt, a lába fel van húzva, a popsija vége lemaradt a fotóról, a hasa picit jobbra van fordulva, olyan kis kicsavart-négykézlábonállós, térd-könyök póz, legalábbis a doki így fogalmazott :D Én esküszöm az orrát is látom. :)

Alexa köszi h többször is megnézted őt, jólesik, hogy gyönyörködnek a kisfiamban!!! Alig várom, hogy a kezemben tartsam!!! Aranyosak lettek a névnapi fotók. :)

Szilvi, ne a plázában nézelődj kismamaruhát, én is így szívtam meg (a másik 2 gatyóm együtt is feleannyiba került mint 1 naci a C&Aban... :evil: ) oda tényleg csak nevetgélni járni jó! :) Majd együtt elmegyünk turkába...

Kata, hogy sikerültek a vizsgáid? Fájdogálsz még? :( Judy és Te? Tök jó, hogy túl vagy a 100 napon visszafelé! :)

Kriszti, jó ötlet volt a tali, tudok jönni. Martinka annyira édes lehet, szívesen megnézném, főleg miután Krixta beszélt róla! Jó volt nálad a kórházban, nagyon bánnám, ha nem mentem volna! Gabi neked is köszi, hogy szervezkedsz! Szóval 29-én 4-kor Isolabella. A baba még mindig lusti? :)

Krixta, örültem én is hogy találkoztunk, remélem még sokszor fogunk! :) Vigyázz nagyon a picilányra, de ne aggódj, nem lesz baj!!!!

Ani, hova jársz körzeti dokihoz? :) Nem a mészölyre véletlenül?

Nati, annyira örülök Neked!!!! Hogy érzed magad???:D:D Ugyee tudsz jönni Te is talira?

Andi, ha itt vagy: nagyon veled vagyok!!!

ja és nagyon szépek lettek a vonalzóitok! :)
Vendég

Vicuska, írj h mi volt! Nati????
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk Fehérvárról.Nagyon szupi a szülészet,mindent megnéztünk és előre röpültünk az időben. :)

Noel amúgy mocorog rendesen.Nem rúgdos,hanem nyomakszik mindenfelé.Alapvetően nem egy nyüzsi bébi,elég visszafogott,általában a szívecskéje se ver gyorsan mindig nyugott,remélem idekint is ilyen lesz.

Csak egy egyszerű összefoglaló a taliról,Nem olyan szép,mint Ani Táblácskája,de a célnak megfelel.Akinél még nincs jelzés az reagáljon vmit,hogy Neki mikor lenne jó. Kép

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Dokibácsival kicsit összezörrentünk.
Ö:mi ujság,hogy van?
én:hát,ez se sikerült
Ö:megjött?
én:nem ,de csináltam csomó nega tesztet,ma is
erre kiakadt,hogy mér teszteltem.uh-ra annyit mondott,hogy nem olyan szép a méhnyh-m mint múlt hóban,nem láccik,hogy lenne ott valaki de menjek el vérvételre,az a tuti,addig dugdossam a progit.
erre látta hogy huzom a szám,meg mondogatom,hogy minek,19.dpo-n már poz.lenne,ha lenne...erre ő jön a kivételekkel.....totál hülyének néz.azt mopndta ha nem akarom,ne menjek vérvételre szóval mind2-en besértödtünk.
aztán téptem az agyam,és csak levetettem az asszisztenssel a vért,bár ö is mondta,hogy minek
Nya!nehogy már még ö legyen kiakadva rám,hogy nem sikerült?rontom a statisztikáját meg hogy minek vagyok ilyen hozzáállású most nagyot csalódtam benne.

holnap du.kell hívnom mi lett az eredmény

Köszi a drukkokat,az utrot ma már nem dugdostam,persze ezt ö nem tudja nehogy már még 1 hetet várjak a pirire
Vendég

hú Vicuska ez durva...Ki is a dokid? :? Nehogy foglalkozz vele, hogy tehetnél Te bármiről, nálad jobban senki nem akarja, hogy babátok legyen!!! Fel a fejjel.
Vendég

Ja, Gabi! Nekem jó ám szerdán és pénteken is!!! Csak azért nem írtam le, merthogy a többségnek a csüt jó. :)
Vendég

Hát Vicuska!

Én megértem,hogy Te teljesen ki vagy borulva és már nem sok türelmed és erőd van ehhez a dologhoz ennyi csalódás után.A doki meg nem bírja elviselni a negatív hozzáállásod.Lehet,hogy le kellene váltanod és olyat keresned akivel jobban megértitek egymást.Hátha az Neked is erőt adna!Amúgy sajnálom,hogy így alakult a találkozásotok,biztos nagyon kellemetlen volt a beszélgetés,meg lehet,hogy ezután ő se fog úgy állni a dolgokhoz...
Mindegy azért,ha meglesz a véreredmény írd meg.

Vendég

Sziasztok!

Alexa, :) nagyon szupi, Vikike is pont most mondta hogy üvegfestéket rendelt és telerakja a lakást díszekkel. Sztem én is így teszek. Olyan szép.... :)

Márti, a Sarló utcába járok Gartai Imréhez. Nagyon szeretem csak kur.a sokan vannak mindig nála. Miért? Láttál (vagy azt hitted? :))

Gabi, :D nagyon ari vagy de azért nem olyan nagy szám a táblim, és amilyen lusta vagyok elég ritkán frissitem. Ejnye bejnye Ani! Amúgy nekem 28 nem jó, suliba vagyok, viszont 29, 30, 1 jó.
Mond meg Noelnek hogy mocorogjon csak, de csak óvatossan!

Vicuska, ez a dokis sztori nagyon durva. Sajnálom

madiani

Nati, Kriszta, annyira jó lett volna még veletek dumcsizni....

Kriszta ne haragudj hogy így ismeretlenül is letámadtalak, de muszáj volt megsimogatnom a pocid, úgy kívánkozott :) Nem tudom megmagyarázni. Örülök hogy megismerhettelek, nagyon szimpatikus vagy.

Nati, köszike a csokit és a virágot, apa meg is kérdezte kitől kaptam (kis féltékeny). Nagyon vigyázz magatokra!!!

madiani

Képzeljétek mi történt ma velem:

mentem az UH-ra és a lépcsőházba jött felfelé az egyik lakó a másfél éves kisfiával. Mondta neki az anyukája: köszönj szépen a néninek. De a gyerkőc csak azt hajtogatta hogy kislány, kislány. Anyukája kérdezte miért mondod, de a gyerek csak ezt hajtogatta: kislány. Anyukája nem értette. Amikor már nem láttuk egymást hallotam hogy azt mondja: baba, baba. (Nem tudják hogy babát várunk!) Én csak mosolyogtam, sztem az anyuka hülyének nézett. Biztos vagyok benne ha meg lesz a babánk elmesélem majd ezt az anyukának, hogy csoda fia van. Lehet a gyerekek megérzik? Talán kislány lesz?! Olyan jó érzés fogott el amikor mondta. Most hogy belegondolok lehet még csak ezt a két szót tudja :), de akkor is olyan misztikus, pedig nem hiszek ilyesmikbe.

madiani

Na leírom mi volt UH-on is hátha kíváncsiak vagytok :D

Egy percet se csúszott a rendelés! Nagyon jó! Jól kezdődik. Anyukám is odaért pedig majdnem nem tudott jönni.
Nagyon szimpatikus Schwarzinger doki! Nem volt bőbeszédű, de gondolom ha kérdeztem volna :) De mivel nagyon izgultam (képet se kértem bocsika, elfelejtettem).
BPD 20 mm
OFD 24 mm (ez mi is pontosan?)
NT 2,6
Placenta hátsófali
Magzatvíz mennyisége átlagos
Durva eltérés nem észlelhető
Viszont ő csak 11 hetesnek számolta :shock: Nem egy matek zseni :)

Anyca szemből látta, úgy vigyorgott mint egy tejbetők. Nagyon teccet neki, mutatta a kis kezét (5 ujja van :)), mint aki pápát int. Szemből volt, nem igazán akart megfordulni dokibácsi inzultálására se. De azért csak sikerült a tarkóredót lemérnie. Anya azt mondta nagy pocija van (mint az apukájának), szépen mocorgott, megmutatta a doki a köldökzsinórt. Nem mondott semmit a doki, gondolom ha valami nem stimmelne biztos mondta volna.

madiani

Sziasztok,

Ani, Kriszta, nagyon köszönöm az otthonok nevében is a ruhákat!!!!! Kedves volt tőletek!!!

Vicuska,
Basszus, ez nagyon durva. Ennek az embernek nincs szive!!!! Nemhogy biztatna vagy együttérezne veled!!!!! Nem szeretnél BB-hez járni? Megemlítsem neki? Azt hiszem idegenbe már nem fogad új betegeket..

Lányok, holnap délelőtt jövök, de most kénytelen vagyok lefeküdni, lefordulok a székről...

szép álmokat!!!

Ja, én kaptam utrot, napi 3-mat kell használnom, meg 2*1 duphastont. S nem emelhetek, sexelhetek :oops: , fürödhetek, sportolhatok, idegeskedhetek.... azt hiszem ennyi, de lehet, hogy még más is volt a sorban :shock: :oops:
Vendég

Ani!
Nem kell megijedni vagy meglepődni,ha a doki nem mond semmit.Ilyenkor nagyon koncentrál,hogy mindent jól lásson,ha baj lenne szólna.Amúgy örülök,hogy szimpi,én is nagyon szeretem.
Nem semmi a lépcsőházas sztori,és ha még kislány is lesz....
A méretei biztos jók a bébinek én már nem emlékszem nekem mekkora volt ilyenkor.
OFD:fronto-occipitális távolság,ha a baba fejét oldalról nézzük,a fej "hossza".

Ja és egy kicsit javítottam a táblán (volt hozzá kedvem) :D Remélem Nektek is tetszik!Tehát amelyik oszlopban a legtöbb + lesz,aznap megyünk,ha így jó Nektek.
Kép

Puszi Mindenkinek,majd holnap jövök!
Gabi
Vendég

ANi, örülök, hogy minden oké!!
OFD vagy FOD (Fronto-occipitaler Durchmesser, fronto-occipital diameter), a homlok és tarkó közötti távolság, azaz a fej hosszanti mérete.

Ja, és nem tudom, emlékszel-e a történeteddel kapcsolatban?? Az unokaöcsémnek, amikor megmutattam egy képet a telcsimben, amin én voltam a kolléganőm kisfiával, és kérdezte, hogy ki az, akkor mondtam, hogy a Barni. Kérdeztem tőle, hogy látod hol fekszik?? (mivel a mellkasomon feküdt, és ott aludt) Erre ő mutogat: igen, ott (elkezd a mellkasomtól lefelé mutogatni, kiköt a hasamnál), ott van bent. Barni... Ez június elején történt, amikor én még nem tudtam, hogy van baba, úgyhogy mondtam neki, hogy hát persze, de jó lenne.... Akkor már megfogant a kisfiúnk... Hihetetlen... én is azon gondolkodtam, vajon tudhatta?? Vagy csak véletlen????

Vicuska, sajnálom a doki ügyet! Lehet, hogy tényleg át kéne jönnöd BB-hez?? Persze megint mondom, nem akarom erőltetni, csak ő olyan emberséges, és nem csak közömbös doki, hanem érző ember!! Igaz, NAti???

Alexa, akkor elküldöm a számomat privibe, és majd értekezünk, pontosan, hol, mikor veszlek fel benneteket, jó??

Gabi, köszi a táblázatot, jó ötlet! ÉS akkor tetszett a kórházi szülészet? Ki vezetett végig??

Márti, jó, hogy te is jössz a talira. Különben táppénzen vagy??

Vizsgám holnap lesz, 2-től, majd gondoljatok rám, három tantárgyból vizsgázunk :? De nem baj, holnap este megint hokimeccs :P

Kép

Kép

hoppá

Na, amire leírtam mindent már Nati is írt Vicuskának.. ugyanazt, amit én :P

Vicuska, azért a holnapi vérvétel eredményre kíváncsi leszek!! :wink:

Gabi, tök jó lett a tali táblicsek!!

Kép

Kép

hoppá

http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

itt a táblázat a baba értékeiről!! Ezek átlagos értékek, úgyhogy senki ne ijedjen meg, ha kicsi eltérés van!!

Puszi

Kép

Kép

hoppá

Köszike csajok! Közbe én is megtaláltam a táblit :)

Gabi, nagyon szupi, ha szeretnéd a nagy táblit is csinálni, szívesen lepasszolom egy kicsit (akár örökre :)) De ezt mindenkinek mondom!!! Nem sok időm van erre is, de azért ha senki nem veszi át se fogom kidobni, akkor csinálom csak ritkábban frissitem. Nem ilyedtem meg a dokitól, nagyon szimpi volt.

Kata, emlékeztem a sztorira, csak azt nem tudtam már ki írta. Egyre jobban hiszek bene. :) Köszi hogy megint leírtad :)

madiani

Gabi, nem akarom rontani a statisztikát, de nekem csak 1-je lenne jó, szombat....
Hétköznap túl húzós....

millió puszi mindenkinek, holnap 10 után jelentkezem (addig ruhát gyűjtök és interjúzom egyet :wink: )

Kata,
kalappal a vizsgára!!!!

Ani,
nyaki redő mennyi lett???

Vicuska,
gyere ám holnap az eredménnyel!!!!!!
Csak Neked: ma az egyik szatyorban szelektálás közben két plüss zebrát találtam :P :lol: :P Gondoltam, na igen, ebből egyik az enyém, másik VICUSKÁÉ!!!!!! Szóval nem feladni!!!!! (persze, tudom, könnyű mondani)

Na megyek, mert már nagyon feszül poci alul....

szép álmokat MINDENKINEK!!!!!
Vendég

Nati, az az NT: 2,6 (gondolom mm), megnéztem azt írták hogy 3-ig jó.
Huncutkák? Ikrek? Azt szeretnél?

madiani

Sziasztok Lányok!!

Vicuska
Én is sajnálom hogy még a dokid is ilyen...hidd el az élet viszonozni fogja neked ezeket a nehéz napokat amit most átélsz...egyszer nekem is ezt mondta valaki és igaza volt..hinni kell és akkor nem lesz gond..kérlek szépen ne add fel!!Az akadályok azért vannak hogy megerősítsenek..tudom hogy ez most nem vígasz de annyira sokan szeretnek és drukkolnak neked hogy ennek segítenie kell :D

Ani
Semmi baj hogy megsimizted a pocakom igazából jól esett! :oops:
Nagyon aranyos vagy és örülök hogy személyesen is összefutottunk..!
Amúgy a Schwarzi klassz doki,amit átéltünk nem volt könnyű és ő végig segített nekünk és nagyon rendes volt hozzánk..most is bíztat és segít és le a kalappal előtte..tényleg nem túl bőbeszédű de írd fel mindig mielőtt mész ha kérdeznél valamit..a számításnál se aggódj nekem a 18.hétig kevesebb (a z Afp-nél volt is kavarodás) volt 2héttel a számítás mert a baba méreteit nézi és annak megfelelően mond időt..de aztán a babák előbb utóbb behozzák és most pont annyi vagyok amennyinek kell lenni!:)

Nati
Nekem volt segítség hogy volt hova a ruhákat adni mert kidobni sajnálnám de ha valakinek tudtam egy pulcsival segíteni már megérte...és én is köszönöm a csokit meg a virágot nagyon kedves vagy és neked is nagyon örülök!!!

Gabi
Szuper a táblázatod..nekem inkább a hétköznapok jobbak de próbálok igazodni hozzátok..

Szilvi

Neked is köszönöm szépen!Ha van valami jó nevetek ami megy a Patakihoz szívesen veszem:)

Alexa
Már tegnap is akartam írni hogy milyen szép pocakod volt...:)

Kata
Neked is egy hatalmas nagy puszi a levelekért...meg amúgy is:)

Kismamaruci
Én most licitáltam 2db kismamnadrágra a napokban a teszveszen..két csizmanaci..ma jött és mindkettő nagyon szuper..kényelmes,divatos és 3000ft volt...mondjuk rizikós de ha leméritek magatokat és kéritek az eladót hogy mérje le a nacit akkor nem lehet gond..legalábbis nekem bejött..pont tegnap beszéltük a Mártival hogy amit tavaly vettem butikban terhes nacim 8000ft-os már jön szét meg bolyhosodik stb.

Bocsánat ha kihagytam valakit..szép álmokat nektek!!!
Vendég

Krixta, örülök, hogy jelenteztél!!

Nati, kicsit kevesebbet kéne dolgoznod!!!!! :roll: A baba érdekében!! De komolyan!!!

Jó éjt! Babás álmokat!! :P

Kép

Kép

hoppá

Oké Kata,várom a privit,és majd hívlak!Köszi!Holnapra nagy kalappal!!

Ani,nagyon örülök,hogy minden rendben,nekem is azt mondta a doki,hogy 3-ig jó a tarkóredő.Nem semmi ami történt,lehet,hogy tényleg kislány! :wink:

Vicuska,nagyon sajnálom a doki témát,nem szabadna így viselkednie!Szerintem is válts,menj BB-hez!Én is úgy tudom,hogy ha egy ismerősöd megkéri,vállalni fog!
Dehát miért is beszélünk ilyenekről,hiszen nincs piri,és remélem jól el is kerül!!Hess piri,hess,hess!!! :wink:

Vikike!!Hol rendeltél üvegfestéket?Mennyiért?Hány db-ot,vagy ez egy készlet??

Gabi!Nagyon szép a táblázat,ügyes vagy!
Vendég

Kata,megkaptam a telszámaidat!Köszönöm!!

Én is elköszönök,jó éjt Mindenkinek!Babás álmokat! :D
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?