Sziasztok!!!!!
Hogy ti mennyit írtatok, 3 kis cetlicskét írtam tele jegyzettel
(ilyenkor apa mindig megkérdezi: Te meg mi a frászt csinálsz? aztán amikor elmondom neki csak röhög rajtam) Rövid az agyam na...
Köszönöm mindenkinek a sok drukkot. Megpróbálok képet kérni. Már csak 1 óra
Vicuska, neked meg 2 óra. Sajnálom a tesztet
Kiváncsi vagyok mit mond a doki. Nem szeretném ha itt hagynál minket. Tudom hogy nagyon nehéz, vagyis bocs, nem tudthatom de sejtem. Nem szeretnénk ha itt hagynál minket!
Kriszta, úgyanazt tudom írni mint Vicuskának. Nem szeretnénk ha itt hagynál minket! Sajnálom ha úgy érzed nem foglalkozunk veled. Sajnos mindanyiunknak vannak rossz napjai. Nem mindig tudunk a másikra kellőképpen figyelni. Viszont azért vagyunk itt hogy egymást segítsük jóban roszban.
Mindenki, előre is bocsi ha nem reagálok mindig mindenre. Sajna az életem nem csak babanet körül forog. Ahogy már írtam többször is, melózom (ameddig csak Babóci engedi), suliba járok (már amikor nem lógok
), háztartást is kéne vezetnem. Imádok lustizni, barátnőzni
Nem mindig marad időm. Sajnos
Nagyon szeretlek Titeket, nagyon sokat segítettetek, és remélem még fogtok is
. Köszönöm!
Csak azt tudom tanácsolni hogy ha nem figyelek valamire, írjatok megint hogy: Héj Ani neked mia véleményed arról hogy:..... ? vagy hogy: Ani? Itt vagy egyáltalán mit szólsz ehez.....?
Na de nem akarok itt zagyválni csak ötleletekt keresek a probléma (de utálom ezt a szót) megoldására.
Most is az időt nézem, mert mindjárt UH, utána barátnőm, aztán Nati (jaj el ne felejtsem a csomagot a kocsiba rakni). Este remélem tudok képet hozni Nektek. Holnap kezdődik minden előről: meló, EKG, Vikike (barátnőzés). Na meg be is kéne vásárolnom
És milyen szerencse hogy kötetlen a munkaidőm (nem kell 4-ig bent rohadnom)
Alexa, ismerős hogy Martinka nem hagy gépezni. Látom Vikikénél is mindig ez van
Ma végre nekem is karácsonyi hangulatom van, esik a hó!!!! Feldíszíted Martinkának a lakást? Gondolok itt az ablakra helyezhető figurákra meg ilyenek? Nagyon szép pocid volt!
Márti,[b] nagyon cuki kis Ati, remélem én is kapok képet.
[b]Judy, de szupi hogy bazsi jól van, na meg hogy a hányinger is eltünt
Örülök hogy nem vagy haragudós (bár tudtam is
pont azért írtam). Bocsi hogy elhoppóltam előled az övlehúzót, majd nézem neked én is. Amúgy tök véletlenül találtam rá.
Gabi, Huh mekkora pocid van. Nagyon jó volna talizni mielött még megszülsz
Nekem előreláthatólag jó a 29.-e, bárhol, kocsival leszek. Nagyon mondjátok ezeket a fájdalmakat, jobb lesz ha felkészülök!? Sztem én se választok szülésznőt, csak dokit, de majd még meglátjuk.
Nati, most írtál nekem sms-t.
Köszike aranyos vagy. Este talizunk. Vigyázzz magatokra!
Andi, Chrissyy, Kata, Szilvi, Vikike, ne haragudjatok, de 14:16 van, zuhiznom kell még és irány a csnk, most nektek nem tudok külön írni (pedig nagyon igyekeztem
)
Pusszantás, remélem tudok képet hozni. Köszönöm a drukkokat előre is.
Vicuska, Nati és mindenkinek akinek kell még MEGADRUKK!!!![/b]