Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Klarka, Kacika! Nem semi amiket leírtok... az előzmények után össze csinálnám magam ilyedtemben....

Nálam valszeg meint új hónap. :cry:

Kacika! Nem csodálom, hogy a szelet nem szereti, azt én se! Az a vicc, ogy amikor vk. kérdi, hogy mit kezdjen a hisztirohamokkal, be kell rá vágnom a tk. szerinti választ, holott tudom, hogy ember legyen a talpán aki bírja úgy kezelni a rohamot... Amúgy meg fingom nincs mit lehet iyenkor kezdeni a gyerekkel, anyám a seggünkre cspott ilyenkor, de tudom az se jó. (Meg aztán szép is lenne azt tanácsolni anyucinak, hogy verje el a gyereket....) :?

Kép
kislibus

sziasztok visszatértem csak szabin voltam a mult héten olyan jó volt otthon :lol: voltam dokibácsinál pénteken bal oldalt 19mm-es tüszőcske a dokim azt mondta este akció meg holnap este is akció és fekve maradni szigorúan úgy hogy mindent beleadtunk :lol: most már csak a kicsikénken múlik hogy kapaszkodjon erősen :lol: és ti? andi? zsu? többiek?
erzsebet0312

hellló kukucs hát egész nap egyedül hagytok? árván mint a kisujjam? :roll: :roll: gyertek dumcsizni :lol: :lol:
erzsebet0312

Én itt vagyok a gépnél, csak dolgozom...de ha ír valaki, szívesen válaszolok - hacsak nem ébred fel Andris

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Hello! Semi újság, piri megin feltartózhatatlanul jön... :(

Erzsi! remélem jó az időzítés!!! :)

Kép
kislibus

sziasztok most értem be melózni kislibus: remélem én is hogy jó volt az időzítés képzeljétek reggel kimentem a rötyire mert iszonyatos görcseim voltak és olyan nyúlós barnás véres jött ki ez érdekes mi lehetett?????? :lol: miből gondolod hogy jön a piri? barnázol már? puszi
erzsebet0312

Erzsi: ez jelenthet nagyon jót!!

Én most jöttem meg az uh-ról és minden rendben, eddig úgy néz ki, hogy kislány lesz, ami nagyon jó!!! Persze, ha fiú, akkor is, de fiú már sok van a családban...
Na, megyek, lesz ma még torna is!

Pusz!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

klarka: remélem én is :lol: kislány??? de jó :lol: :lol:
erzsebet0312

Erzsi! Hánydik napon vagy??? Csak nem túlheveskedtétek a dolgot apával??? Pé körül is lehet ilyen, beágyazódáskor is, de az nem szokott fájni...

Klarka! Gratula csajszikádhoz!

Ancsa! A te csajsziddal mi van???? Kéééééépeeeeeeeet!!!! :D

Kép
kislibus

Többiek! Téli álmot mentetek aludni????

Kép
kislibus

Ja és barnázom is, friss is jön, egyszóval: mensizek...

Kép
kislibus

Kislibus! Fujjjjjjjj piri! Nem tudok okosat mondani! Hajrááááááááááá új hónap! CSak már hány új hónap volt mi?

Kalarka! Kislány! Ez szupi!!!!!!

Zsu! Hol vagy???

Erzsi! Engem is érdekelne hanyadik napon vagy!
Vendég

lányok 15-en vagyok de a 11-en voltam dokinál akkor már dőlt belőlem a tojcsifehérje :lol: és görcsöltem is most meg ez hát most meg nem érzek semmit ki érti ezt?
erzsebet0312

Esetleg két pé??? :lol:

Kép
kislibus

Sziasztok!

Mi van veletek???????????????

Én itthon vagyok betegen!!!!!!
Elment a hangom is,de ennek örül a család!!!! :lol:

Ki,hogy van?????????
Vendég

Kriszti! Csak nem megfáztál? Lázad nem volt ugye? Egy kis torokfertőtlenítő segít és máris visszanyered a hangod! Azért még kihasználjátok a pé-t ugye?

Zsu! segíts! Hogy hatott a cickafark tea a mensidre?? Az létezik, hogy nagyon lecsökken és nem görcsöl az ember lánya?? Te ijesmit figyeltél meg?

Kép
kislibus

Kislibus!
De volt vagyis van lázam!!!!
A doki kiirt betegre!
Pé-n már túl vagyok!!!!
Irt gyógyszert a doki!!!!
A teák jók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

jó reggelt! lányok nagyon el vagytok tünve már aki gyertek dumcsizzunk :lol: :lol:
erzsebet0312

Erzsébet!
Én minden nap vagyok és benézek többször is!!!!!!
Vendég

Én itt vagyok!!!!!!!!!!!
De kivel beszélgessek???????
ERZSI?????????????????????????
Vendég

jajj itt vagyok én is bocsika csak közben annyian vannak az utasaim hogy csak na már most veszik a jegyet karácsonyra mi lesz még itt :roll:
erzsebet0312

kriszti most volt akció???? mármint akciós napok? vagy rosszul látom?
erzsebet0312

Erzsébet!

Jól látod!
Igyekeztünk kihasználni amennyire csak lehetett!!!!
Sajnos virust kaptam be,itthon vagyok beteg és lázas állapotban!!!
Te hol tartasz????
Vendég

nekünk multhét péntek szombat volt akciódús :lol: pénteken voltam uh-on és bal oldalt volt egy 19mm-es tüszőcske na a dokibácsi azt mondta akkor hogy akció indul :lol: :lol:
erzsebet0312

Erzsi!
Akkor drukkolok!!!!!!!
Tesóddal mi van???

Zsu!
Veled mi van??????
Jó lenne már ha hirt adnál magadról!!!!!!
Vendég

tesómnak megvan a vérvétel eredménye valami hormonja több van az átlagnál 4x ezért most eggy hónapig valami gyogyit kap és utánna minden rendben lesz feltehetőleg szegény volt vévételen a mult héten úgy sírt az a hülye nő 3xszúrta meg jól megforgatta a kezébe a tűt :twisted: én biztos behúztam volna neki egyet :roll: de túl van rajta és minden rendben lesz :lol:
erzsebet0312

Zsu! A kérdés sztorno, mert közbe piri megemberesedett, csak úgy dől, meg egész éjjel és egész nap görcsöltem...

Erzsi! sok sikert!

Én arrra jöttem rá, hogy fel kéne adnom a munkám. Ne tudok lekattanni a babatémáról, mert ezzel vagyok körbe véve. És annyi a negatív példa, kezdve onnan, hogy nem akartam elvetetem, folytatva odáig, hog akartam, de ellátni már hülye vagyok, végezetül a nem akartam, de megszülöm (mert félek, hogy többet nem lehet) oszt ellessz a többi mellett (alias majd az élet neveli). Egy szó mint száz: ELEGEM VAN!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

És még azt az átkozott borzalmas műtétet se tudtam kiheverni, sok mindenről eszembe jut, és máris görcsbe mindenem a méhemtől a gyomromig.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kislibus

Kislibus!
Megértelek!De ezért ezt a hivatást feladni nem szabad!Te is tudod,hogy mi egészségügyi dolgozók,felelünk az emberek egészségéért ki igy,ki úgy és ez egy olyan jó érzés ha segitesz valakin vagy igy vagy úgy!De ezt te is érzed,mikor több gyereken és anyukán segitesz!Hidd el,ez nem megoldás!
Én is megpróbáltam nem jönni a babanetre kerülni itthon a témát!
Nem ment s nem megy!
Harcolni kell érte!
Kitartás!
Vendég

Sziasztok lányok!

Új vagyok itt. Remélem, nem baj, hogy énis bekapcsolódom a témába.
Én is ebben a cipőben járok. Már mint május óta próbáljuk összehozni a pörpincset. Sajna eddig nem sikerült :( Azt hittem,hogy a rossz szemem miatt kell csak aggódnom. Aztán kiderült, hogy a prolactin szintem miatt nem esem teherbe. 753 volt egy hónapja. Kaptam Bromocriptin-t. Sajna nemhogy levitte volna, de 1034-re tornázódott fel :evil:
Erre fel elküldtek kétoldali fejröntgenre, amin nem találtak semmit sem.... jó agyam van :o
Két jóssal is beszéltem idén.... mindkettő 2008-ra jósolta a babát.... remélem, bejön a jóslat és nem kell éveket várnunk rá.
Vajon mi lesz a következő lépés? MEgint kapok egy másik bogyót, vagy küldenek tovább vizsgálatokra?

Zsuzska
kuzsanna

Zsuzska!
Üdv.itt!!!
Ne aggódj a prolaktin miatt,nekem egy barátnőm most lett babás!!!
Igaz,hogy 5 év kellett!!!!
De nem igazán voltak rákattanva,de azért gondoltak rá,hogy hátha sikerül,mert egy-két orvos elvette a kedvüket régebben,hogy nem lehetmár második gyermekük!!!
Sőtt ha ez vigasztal a párja több éve külföldön dolgozik,tehát nem is szexeltek olyan sűrűn!!!!
Mégis sikerült!!!!
Mielőbbi babásodást!!!!!!
Első baba???
Irj többet magadról!!!!
Vendég

Szia Kriszti!

Igen, első baba lenne.
Mit is írjak magamról..... 30 múltam és szeretnénk majd mégegy babókát.
Tavaly tavasszal hagytam abba a fogamzásgátlómat. Azóta nem védekeztünk. Igazából idén tavasszal álltunk rá a babaprojektre. Télen még 93 kg-t nyomtam.... most már csak 77-et:-) Gondoltuk, csak nem állunk neki ilyen súlytöbblettel:-) De sajna azóta sem jött össze.
:x
Bár mindenki azt mondja, hogy ne foglakozzak vele, de úgy nem lehet, ha ez ember barátnőjének 7 hetes a törpéje, a másik barátnő meg januárban fog szülni :lol:
Azért mi próbálkozunk, nem adjuk fel :wink:
Most kezdtem a főiskolát, úgyhogy nem minden percben foglalkozom a témával.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Az jó,ha van elfoglaltság!!!!!
Mit tanulsz????
Hidd el sikerülni fog!!!!
Én már elmúltam 39 de valahogy úgy érzem /nem mindig/,hogy sikerülnie kell!!!!!
Nekem már van 2 gyerkőc!!!!
Vendég

Informatikus könyvtáros szakon vagyok. Még csak most jön a java....

A jósnők is ezt mondták..... meg a barátnőim is, akik tündérbogarak :lol: :lol: :lol:

Nektek egyből sikerült?
kuzsanna

Az elsőt 21 évesen szültem a másodikat 25 évesen abba hagytam a gyógyszert és egy-két hónapra sikerült!!!!!
Most tavaly nov.1-től próbálkozunk!!!!
Vendég

Hol dolgozol????
Az én tesóm is műv.szervező és könyvtáros,de sajnos nem tud a fősulival elhelyezkedni még B.pesten sem ,ott lakik!!!!
Vendég

Szasztok!

Végre rászántam magam, hogy írjak nektek, nem bírtam tovább.

Először is üdv itt Zsuzska! Képzeld, nekem is van egy 16 hós keresztfiam, és 3 kismami barátnőm, akik kéthavonta folganak szülni februártól kezdve. Tudom, hogy nem könnyő,és néha én sem akarom látni sem őket, de azért erőt is adnak. Ha nekik sikerült akkor nekem is sikerülni fog! És Neked is!
És itt mindenkinek!

Kislibus, látom, megint magad alatt vagy. Téged irigyellek a legkevésbé. Nem elég neked a magad baja, még ilyen emberekkel is kell találkoznod. :twisted: :twisted:

Erzsi, neked még szorítok a hónapra, elvégre, most te vagy a legközelebb a csodához.

És most magamról. Utáljatok nagyon, de ma csináltam egy pozitív tesztet. Hát ezért nem jöttem. Nem mertem eddig leírni, mert féltem kimondani is. Vasárnap kellett volna megjönnie, de semmi. Barnázás volt csak, a hőm magasan. Kedden nem volt már barnázás, tegnap egy kicsi, ma meg megint semmi. A teszt pedig nagyon halvány lett, de ott van a csík. Félek.Nem szeretnék csalódni, úgyhogy még nem élem bele magam. Nem is tudom elhinni sem.Ez a barnázás nagyon nyugtaltanít.Ha még lesz, kedden megyek dokihoz, ha nem akkor csak 27-én. SZORÍTSATOK NEKEM LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!!!!
És még ne gratuláljatok, nem tudom van-e mihez.

Puszi

Zsu

Kép
bvigh

Szabó Ervin könyvtár egyik fiókkönyvtárjában. De nem javaslom senkinek. Viszont a Széchenyit igen. Vagy iskoláknál.

Keresni nem lehet vele :? :? :?

De én szeretem. Mivel rendesen be vagyok jelentve, baba előtt nem szeretnék ugrálni :roll: :roll: :roll:
kuzsanna

Zsu!
Hát te ilyen sunyi vagy????????????????,
Ne viccelj már miért utálnánk!!!!
Nagyon drukkolunk!!!!!
A barnázással én egy percet sem várnék irány a kórház!!!!!
Az uh már biztos kimutja és kapnál progit!!!!
Vendég

Szia Zsu!

Köszike! Aranyos vagy :P :P :P

Hát nagyon drukkolok neked, hogy maradjon az a vonalka. A barátném is barnázott eleinte, de nem lett semmi baja.... és most van egy gyönyörűséges kisfia :lol:
kuzsanna

A barátnőm ma megkérdezte a védőnőjét.
Olgyan ari volt. Reggel felhívtam, hogy mi van, erre délután hív,hogy most beszélt a védőnővel, és megkérdezte mi a véleménye rólam. Imádom ezt a csajt!
Szóval a védőnő üzente, hogy pihenjek, és nagyon vigyázzak, ha továbbra is barnázok, akkor húzzak a dokihoz. Lehet,hogy hétfőn felhívom a dokit,hogy nézzen meg. De már látják szerinted?
Addig is vettem Magne B6-ot,azt szedem.Ártani nem fog.

Zsu

Kép
bvigh

A magne B6 görcsre van,szerintem petezsák már látszódik 4 hetes már elmúltál!!!!
Vendég

Kriszti!

Milyen gyerkőceid vannak???? Lány, fiú????
kuzsanna

Zsuzska!
17 éves lány,13 éves fiú!
Vendég

Húúúúú kamaszkor..... nem lehet könnyű :wink:
kuzsanna

Azt hiszem, megyek aludni..... hosszú volt ez az orvosokkal teli hét. Szép álmokat és hétvégét mindenkinek. És köszönöm a kedves szavakat.
kuzsanna

JÓ ÉJT ÉS SZÉP ÁLMOKAT!!!!!!!
Vendég

zsu: most jó hogy ültem mert levágódtam volna :lol: csajszikám ez aztán a szuper jó hír :lol: végre annyi eltöltött türelmetlen hónap után istenem ez csodálatos hír zsu? csak nagyon halkan de gratula :lol: :lol: és érzel valamit? már nem barnázol? kuzsanna: üdv itt minálunk és mielőbbi babásodást nektek :lol:
erzsebet0312

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!

Nálunk esik a hó!!!!
Vendég

szia kriszti: hú de jó én úgy szeretem nézni a meleg szobából ahogy esik :lol: :lol:
erzsebet0312

zsu: csináltál ma reggel is tesztet? írj
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?