Szasztok!
Végre rászántam magam, hogy írjak nektek, nem bírtam tovább.
Először is üdv itt Zsuzska! Képzeld, nekem is van egy 16 hós keresztfiam, és 3 kismami barátnőm, akik kéthavonta folganak szülni februártól kezdve. Tudom, hogy nem könnyő,és néha én sem akarom látni sem őket, de azért erőt is adnak. Ha nekik sikerült akkor nekem is sikerülni fog! És Neked is!
És itt mindenkinek!
Kislibus, látom, megint magad alatt vagy. Téged irigyellek a legkevésbé. Nem elég neked a magad baja, még ilyen emberekkel is kell találkoznod.
Erzsi, neked még szorítok a hónapra, elvégre, most te vagy a legközelebb a csodához.
És most magamról. Utáljatok nagyon, de ma csináltam egy pozitív tesztet. Hát ezért nem jöttem. Nem mertem eddig leírni, mert féltem kimondani is. Vasárnap kellett volna megjönnie, de semmi. Barnázás volt csak, a hőm magasan. Kedden nem volt már barnázás, tegnap egy kicsi, ma meg megint semmi. A teszt pedig nagyon halvány lett, de ott van a csík. Félek.Nem szeretnék csalódni, úgyhogy még nem élem bele magam. Nem is tudom elhinni sem.Ez a barnázás nagyon nyugtaltanít.Ha még lesz, kedden megyek dokihoz, ha nem akkor csak 27-én. SZORÍTSATOK NEKEM LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!!!!
És még ne gratuláljatok, nem tudom van-e mihez.
Puszi