Sziasztok
Gondoltam, ma mar deleott benezek, mert ugy ereztem, valaki anyamano lett. Aztan meglattam Nyulasz ugralo nyulat es tudtam: ez Heni
Heni, sok-sok gratula
Anya lettel
Neked sokkal nehezebb dolgod van betegseged miatt, talan a kihordas is nehezkesebb lesz, de nezd meg Kiscsillagot, o is milyen kitarto. Maradj ilyen pozitiv, mint most es meglasd, julius vegen egeszseges kisbabat szulsz
Jo hir mellett rossz is van:
Csibepajtas, nagyon sajnalom. Nagyon
nekunk is van 3 embrikenk es ugy gondolok rajuk, hogy anya jovore megy ertetek, amikor a batyatok mer nem szopizik, es tartsatok ki. Csibe, sird ki magad es allj talpra ujra
Azt javaslom, bulizzatok egyet a hetvegen. Mert aztan terhesen mar nincs tivornya
Bella, nem akarom 100x leirni, de en halalosan meg voltam rola gyozodve, hogy meg fog jonni a mensim, pedig a teszt is pozitiv volt. Mindenki igy erzi, aztan nem jon meg
Apacs, te olyan jo apa leszel
Kiscsillag, a mokuskad edes lehet. Nekem egy cinkem volt tavaly a konyhaablak feletti kis lukban. Minden nap negykor jott haza es kaparaszott meg fel orat, amit bentrol lehetett hallani. Azt hittem, eger. Aztan rajottem, hogy cinke, mert mindig csak sotetedeskor kotoraszott, es meg is lestem. Kapott szalonnat, szotyit, jol attelelt nalunk. Iden nem jott, de mar van egy masik Tonink (igy hivtuk), aki helyette is kaparaszik...
Panda, koszonom az infokat
Lehet, hogy meg elmegyek egy 4D UH-ra, mondjuk a 25 het korul, mert a 16 heten meg olyan kis sovanyak a babak, nem oly kifejezo az arcuk.
G79, te is lombikos vagy
Bocsi, talan irtad korabban. Ha igen, latom sikeres voltal
Tenyleg,
Tibuval mi lehet
Hajnoca, te is reg jelentkeztel