Új privát üzeneted érkezett!

Csibe!
Hihetelen!Végtelenül sajnálom!
Kép
Vendég

Heni,
Nagyon örülök! Gratulálok! :D :D :D

Csibe,
Sajnálom! Mondjuk én úgy tudtam, hogy 3 hónapnak kell eltelnie. Vagy úgy kell értelmezni, hogy akkor az ember a 4. hónapban kezdhet?!
Vendég

Heni: nagyon örülök ennek a hírnek, kitartást a vérvételig, most pedig tessék pihenni, jókat enni, és vigyázni a Pöttömre/Pöttömkékre (?) :D
Kép

Csibe: valóban nem tűnik úgy gázosnak, ahogy leírtad, de tudom (hazudok, nem tudom), de sejtem mennyire rossz érzés!
Küldök egy nagy-nagy ciberölelést, és sok-sok türelmet kívánok!

Valahogy az az érzésem, itt januárban zebraeső lesz :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Henikém!
Úgy éreztem, hogy sikerülni fog! :D Annyira örülök :!: Most aztán nyugi és pihi :!:

Csibe!
Én ezt felháborítónak tartom, hogy ennyit várattak, és nem lehetett ezt telefonon megtudakolni! Hihetetlen, hogy ennyire fútószalagnak tünik, hogy az emberi érzelmekkel nem törödnek... :( DE kitartás! :!: 3. hónapban lehet elkezdeni a stimut. Én így tudom. vagyis a 4. hónap már beülti! Január február és Te is kismami leszel! :!: :wink:

Nyulasz!
imádom a nyulaidat... :wink: De lehet, hogy ezt már mondtam :roll: :lol:

Bella! Mnzsani!
Tessék a pozitiv példát követni!

Kis-Csillag!
Akkor mennek a drukkok, hogy kisfiú legyen (persze a kislánynak is örülni fogtok :P )
dezsina

Heni,
küldjed már át hozzám a zebrákat légyszíves :D :D
Vendég

Itt egy zebra
Kép

Bella: mennek a drukkok Neked is :wink: Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Bella:
csak nyugi, minden rendben lesz, csak bízz magadban

Dezsikém:
el sem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok

Nyulasz, Kis*, Csibe:
köszönöm nektek is, kívánom a legjobbakat

Azért holnapig még picit izgulok, kiváncsi vagyok a doktor bácsim mit szól majd hozzá, persze nagyon hálás vagyok Krizsa doktornak

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Katica!
Nagyon szoritok Nektek! Gyere mihamarabb a hírekkel!

Heni!
Nagyon örülök, hogy örülsz! Megérdemlitek :!: :wink: Most már csak azon gondolkodom, hogy hányan leszenek :roll: Szerintem ketten :? :wink: :wink:
dezsina

Lehet, hogy az a baj, hogy már nem bízom magamban a folyamatos hasfájás miatt. Szóval már annyira bele vagyok zavarodva, hogy azt sem tudom, hogy ez mensis tünet, vagy valamivel másabb-e. Azt tudom, hogy a tegnap esti tipikus meg akarós jönni tünet volt.

Köszönöm a zebrákat! Ígérem igyekszem összeszedni magam lelkileg!
Vendég

Dezsi:
bár a doktor bácsi nem nagyon szeretne több babát nekem, csak egyet, a termetem miatt, de főleg a kétszarvú méhem miatt
és őszíntén szólva ha kettő lenne egy kicsit aggódnék is, hogy rendben ki tudjam hordani, természetesen boldog lennék akkor is

Bella:
nekem is volt olyan pillanat, hogy az hittem megjön, de valahogy mégis másképp fáj a pocim, inkább feszül nagyon
tényleg bizz magadban, hidd el nekem nagyon sokat segített
én már eleve úgy indultam neki, hogy ez sikerülni fog és minden az agyban dől el

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
Gratulálok és annak külön örülök hogy te is végig pozitív voltál tudtad hogy sikerülni fog és így is lett :wink: :lol: ezzel megerősítetted azt hogy bizony nem mindegy hogyan áll hozzá az ember!
Kép Kép
Kép

Kis*,
Ha tehetitek a 4Dgenesisben menjetek. Voltam nővéremmel is kétszer ott. Min. 40 percig tart a mozizás máshol ez 20 perc. Csokival üditővel kínálnak a wc olyan tiszta hogy ilyet még nem láttam a gépük szuper a legjobb képeket itt csinálják az tuti és nagyon kedvesek nem drágák.
Vendég

Csibe,
Nekem ez nem tetszik a Bmc-ben hogy mindig ennyit kell várni. Nem értem miért nem lehet ezt gyorsan közölni a beteggel még várjál is a rossz eredményre órákig reménykedve :? Bocsi csak én is jártam oda és ez már akkor sem tetszett.
Vendég

Pandácska, az igaz, hogy sokat kell várni, de annak az az oka, hogy napi szinten 250-300 pár jár náluk , és a párok száma napról napra nő. Mi nagyon kötve vagyunk hozzájuk, mert az alapbajunkat ők kezelik a legjobban és elég rugalmasan állnak hozzánk. Velünk ezidáig nagyon rendesek voltak, csak a tegnapi nap érintett meg nagyon. Dehát ez van az élet megy tovább :wink: , koncentrálok a folytatásra. :wink: :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok :!:

Gondoltam, ma mar deleott benezek, mert ugy ereztem, valaki anyamano lett. Aztan meglattam Nyulasz ugralo nyulat es tudtam: ez Heni :!:

Heni, sok-sok gratula :!: Anya lettel :!: Neked sokkal nehezebb dolgod van betegseged miatt, talan a kihordas is nehezkesebb lesz, de nezd meg Kiscsillagot, o is milyen kitarto. Maradj ilyen pozitiv, mint most es meglasd, julius vegen egeszseges kisbabat szulsz :!:

Jo hir mellett rossz is van: Csibepajtas, nagyon sajnalom. Nagyon :cry: nekunk is van 3 embrikenk es ugy gondolok rajuk, hogy anya jovore megy ertetek, amikor a batyatok mer nem szopizik, es tartsatok ki. Csibe, sird ki magad es allj talpra ujra :!: Azt javaslom, bulizzatok egyet a hetvegen. Mert aztan terhesen mar nincs tivornya :wink:

Bella, nem akarom 100x leirni, de en halalosan meg voltam rola gyozodve, hogy meg fog jonni a mensim, pedig a teszt is pozitiv volt. Mindenki igy erzi, aztan nem jon meg :wink:

Apacs, te olyan jo apa leszel :!:

Kiscsillag, a mokuskad edes lehet. Nekem egy cinkem volt tavaly a konyhaablak feletti kis lukban. Minden nap negykor jott haza es kaparaszott meg fel orat, amit bentrol lehetett hallani. Azt hittem, eger. Aztan rajottem, hogy cinke, mert mindig csak sotetedeskor kotoraszott, es meg is lestem. Kapott szalonnat, szotyit, jol attelelt nalunk. Iden nem jott, de mar van egy masik Tonink (igy hivtuk), aki helyette is kaparaszik... :wink:

Panda, koszonom az infokat :!: Lehet, hogy meg elmegyek egy 4D UH-ra, mondjuk a 25 het korul, mert a 16 heten meg olyan kis sovanyak a babak, nem oly kifejezo az arcuk.

G79, te is lombikos vagy :?: Bocsi, talan irtad korabban. Ha igen, latom sikeres voltal :wink:

Tenyleg, Tibuval mi lehet :?: Hajnoca, te is reg jelentkeztel :!:
katavirag

Katavirág: ezen most bevallom, elpityeregtem magam :oops:
A cinke itt nálam olyan furfangos, a mókuci kajcsiját fosztogatja :lol: :lol: :lol: :lol: de már van róla képem! Élő bizonyíték :lol: :lol: Ha gondoljátok, teszek fel :D :roll:

Heni: igen, igaza van Katavirágnak, nagyon fontos, hogy mindig próbálj a lehető legpozitívabb maradni, másképp sajnos nem megy..

Panda: meggyőztél, legkésőbb januárban elmegyünk ide, majd apát is megfűzöm..
Mi a véleményed, s a tapasztalatod, mennyivel előbb kell bejelentkezni?
Csak az úttól félek, főleg ha ilyen havas telünk lesz.. :oops: :oops: :shock: de Apus fel nem ülne a vonatra..

Kép
kis-csillag
Tököl

Katavirág:
annyira elérzékenyültem, azon amit írtál, hogy majdnem itt elbőgtem magam, de a munkahelyén az ember nem nagyon tesz ilyen
kiváncsi vagyok meddig tudok és meddig lehet majd dolgozni, azért szeretnék a legtovább
és igen valóban Kis* jó példa előttem, bár nem szeretném követni ebben a dologban

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni nagyon örülök nektek :D :D :D Boldog pocakosodást kívánok nektek!

Bella, neked is mennek a drukkok, de én úgy érzem, most ++++ hullámok terjengenek az éterben és ez hozzátok is elér :D Nyáron babázol :wink:

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Heni: akartam ugyan írni valamit, de meggondoltam magam :roll:
Tanács - addig dolgozz, míg kényelmes, és nem okoz panaszt..
Szerintem :D
És kívánom Neked gondtalan békés gömbölödést :wink: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Köszönöm a biztatást, bevallom azért beszélgetek ám velük és titkon reménykedek, de azért jó, hogy itt egy picit nyavajoghatok nektek, egyébként alapvetően nem vagyok nyavajgos típus. Úgyhogy elnézést mindenkitől akinek esetleg már az agyára megyek.

Katavirag,
értettem és helyrerázom magam! :D

És egyébként is Heni zebrái most nagyon feldobtak! :D
Vendég

Kis*:
na légyszíves írd le, kiváncsi vagyok mit akartál írni, ha nem publikus akkor jöhet priviben is

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Bella!
Kitartás! :!: Már csak pár nap és Te is nézegetheted a + tesztedet :wink: Nagyon drukkolok! És a mesis fájdogálás jelentheti pont azt, hogy ott lapulnak a babók! :D
Csak nyavajogjál :P Erre vagyunk itt mi! :wink:
dezsina

HENI!!!!!ÉLLJEN!Annyira éreztem olyan jó,pityergek úgy örülök mintha én csináltam volna a tesztet :D
Csibe ne szomorkodj!Tényleg ez nem volt tőlük szép,de nemsokára itt lesz hogy nő a pocid!
Holnap megyünk 07:30.ra a manócskákért :D nagyon várom hogy itt legyenek a pocimban,vigyázhassak rájuk,szerintetek ez normális hogy hétfőn volt leszívás és pénteken rakják vissza?nem sok idő ez?vagy az a jó :?: három jön a pociba négyen mennek fagyiba kistesónak :D

lanyané

amúgy a fagyibabákat mennyiért rakják el a budapesti kaáliban :?: és ez hány évre szól :?: ha esetleg valaki tudja.köszi

lanyané

Kép

lanyané

HENI ezt a gyönyörűséget Neked!!!!!! :D

lanyané

Lanané,
Nem baj hogy ennyi idő múlva teszik vissza őket biztos már jó sok sejtesek az meg csak jó :wink: A fagyasztás 20ezer/év nekünk is van még 3 babánk ott.
Vendég

Lanyané:
nagyon drukkolok holnapra
köszönöm a gyönyörűséget, hasonlót kívánok neked is

egyébként a fagyasztás még év elején 20000 ft/év volt, azóta lehet, hogy emelkedett

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Lanyané,
szerintem normális, ezek szerint jól fejlődnek:)

Nekem szombaton volt a leszívás és kedden kaptam vissza őket.

Fagyis dolgot nem tudom, nincs fent a honlapjukon?
Vendég

Köszi mindenkinek a gyors választ :D
gyorsan gyártottam ugyan holnap lesz a beülti de kiszámoltam,ez a szerencsehozó topicom,dukál hozzá szerencsehozó vonalzó és Heninek is bevált :wink:

lanyané

Megnéztem egy honlapon, hogy mik a feltételei az örökbefogadásnak. Most nagyon elkeseredtem, hogy ha mégsem leszek jövőre terhes (hiszen 2008ban felhasználom a maradék két támogatott lombiklehetőségemet) akkor nem lesz gyerekem. Semmilyen. Mert az örökbefogadás feltétele, hogy az ember ne legyen 45évnél idősebb. A párom már 49. Hoppá :!: mi már mindenből kiestünk. :cry: Egyszerüen fel sem fogom, hogy hogy lehet ilyen igazságtalan törvényt kitalálni. Készvagyok.
dezsina

Dezsi,
Ne szomorkodj ezen nem lesz szükség öribabára simán sikerülhet a 4. és az 5. lombik is :wink: tényleg ne gondolj most erre amúgy igazad van fura törvény ez bár több ilyen is van ebben az országban :? Ha lehetne neked adnám a maradék lehetőségeimet de elég lesz neked az a kettő és még tesó is lehet belőle :wink:
Vendég

Dezsinám:
erre ne is gondolj, hiszen az a két lehetőség is sokat számít.
sajnos hallottam olyanról, hogy van akinek csak az utosóra sikerül, de lesz és ez a lényeg

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni - hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bella - most te jössz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majd meglátod!

Lanyané - nagyon drukkolok!!!! Sok beszélgetés, pocaksimogatás, teljes pihenés - ami jólesik azt tedd!!!!!!!!!!!!!S sok-sok pozitiv gondolat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dezsina - huh! Hát nem könnyű! Nagyon-nagyon hiszek abban, hogy nektek szülőknek kell lennetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudom, vagyis gondolom, hogy rettentően nehéz, és biztosan lesznek még nagyon nehéz időszakok, de hidd el feladatotok van együtt. Úgy de úgy megölelnélek!!!!!!! (Mi januárban indítjuk az örökbefogadást, bár nem tudom hogy lesz ez így kismamásan, majd meglátjuk. Az ikrek előtt tettünk egy fogadalmat, aztán nem teljesítettük. Többé nem követjük el ezt a hibát.)

Apacs - kényeztessétek egymást anyával! Ajándékozzátok meg egymást sok-sok figyelmességgel, kedvességgel, szeretettel, békével. Nincs nap, hogy ne gondolnánk rátok (már csak az ikrek miatt is) Nagyon drukkolunk nektek!

Puszi mindenki pocakjára, meg a leendő pocakjára is!

Kép

Kép
julika79

Pandácska!
bocs, hogy igy kifakadtam, csak próbálom nem idegesíteni magam, hogy nincs gyerekünk. És gondoltam megnyugszom, ahogyan azt el is képzeltem, hogy ha nem lesz, akkor majd 38-40 éves koromban örökbefogadunk és boldogok leszünk így is. Erre tessék. Nem akarok görcsösen kapaszkodni a lombikba. Begolyózok akkor. Most sírni tudnék. úgy látom ma rossz hangulatom van. De igazad van. Ott vannak a fagyibabáim (csak Csibének sem sikerült feléleszteni őket és ez is lehangolt) és még 2 lehetőség. Csak el vagyok keseredve. Igyekszem felfogni, hogy gyerek nélkül is ér valamit az életem. De nem ér semmit.
dezsina

Sziasztok!

Bocs a betörésért, Heni miatt kukkantottam be :)

Heni!

Szívből gratulálok, nagyon-nagyon örülök nektek! Gondtalan pocis hónapokat kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi:
köszönöm szépen, csak a másik topikban most nem szerettem volna leírni, talán pár nap múlva

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Ja és természetesen én is nagyon drukkolok neked, hogy összejöjjön a tesóbaba
tudsz már időpontot?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni!

Sejtettem, azért is rontottam rátok itt :) És maximálisan megértelek :(
Drukkot köszi, szombattól Closti, jövő pénteken uh :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi:
akkor mennek a drukkok folyamatosan

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

jajj Lányok sosincs lázam se hőemelkedésem erre most az egyik pillanatról a másikra éreztem....beraktam lázmérőt és 37.3.bebujtam Apa csinált teát algopirin remélem reggelre elmúlik :cry: :cry: :cry: ezt nem hiszem el :cry:

lanyané

Lanyané:
most már akkor feküdj reggelig
küldök egy kis+++++++++++++++, hogy minden rendben legyen
de szerintem ezzel nem lesz gond, csak pihenj, teázz

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni nagyon aranyos vagy,azért vagyok betojva mert azt hallottam,hogy nem ültetik vissza őket ha hőemelkedés van ez igaz lehet :?: :cry:

lanyané

nekem úgy rémlik, hogy még hőemelkedésnél még megcsinálják, de nem akarok hülyeséget mondani
amúgy véleményem szerint az is lehetséges, hogy csak hormonjaid dolgoznak és az miatt van ez a hőemelkedés
próbálj megnyugodni
vagy hívd fel a doktornőt és kérdezd meg, hogy ilyenkor mi van

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Lanyané - hát........elvileg akkor gyulladásban van a szervezet. DE nem lehet, hogy nagyon izgulsz???????????? Nekem attól is szokott simán 37,5 köré emelkedni! Feküdj, teázz, pihenj, és próbálj megnyugodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozitív gondolatok, meg kell próbálni!!!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!(nekem a beültetés után volt 37,8 napokig, folyamatos gyulladásban volt a szervezetem - mint megtudtam a punkcókor 8szor szúrták meg a bal petefészkemet, szóval a beültetés után is lázas voltam, és sikerült!!!) Tessék nagyon bizakodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI meg majd aggódunk helyetted!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Lanyané,
Szedsz progit? Mert attól is magas lehet szerintem ez a hormonoktól van nekem is magasabb volt amikor progit szedtem.
Vendég

pandi az a golyócska az progi mert napi3 szor kettőt :oops:

lanyané

bocs hogy ilyen bénán irok csak alig érem el a gépet,nem akarok nagyon kitakarózni.
julika heni köszi nektek is a nyugtatást,jol jön nadon beparáztam.
Pandus gondolod attól van.Neked is köszi

lanyané

Lanyané,
Bizony az az Utrogestan lesz ami progi és mint a normális ciklusban itt is a progi felviheti a hőt :wink: nem tudom hőmérőztél-e de ha igen akkor tudod hogy a progi szakaszban mindig magasabb a hő és sokszor 37 felett van.
Vendég

köszönöm,egy picit megnyugodtam akkor tuti az lesz és semmi baj sem lesz,mondjam a dokinak holnap :?: nem hőmérőztem soha most is csak azért mert belobbant a fejem :( na jó mostmár nyugizok :lol: köszönöm :!: :wink:

lanyané

Amúgy a tested is termeli most bőven a progit hiszen a petesejtjeid kiszabadultak és volt is bőven belőlük, szerintem ez attól lesz és nem gyulladástól stb.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?