Sziasztok!
Lina- Tényleg egyáltalán nem támogatják a kismamákat a munkahelyeken! Nagy szemétség amit csinálnak! Nem baj, próbálj másra koncentrálni, és majd a kistesó megoldja!:)
Hajni-Dióval töltött alma!?
Fúú, de rácuppantam a témára! Hogy kell készíteni? Én is megcsinálom. Ha térfogatnövelő, hát akkor az, nem baj, de legalább nagyon finom!Köszi a tegnap előtti bókot! Aranyos vagy!
És hát igen: "Téli depi! Né má!" Pedig ez a mai nap nekem is picit olyan...
Szeretem az ilyen hozzáállást!
Mandula- Üdv! Édesek a gyerekeid! És tényleg milyen kis hurkás a pici lány!
Thimy- Igen, vannak ilyen időszakok amikor az embernek összejönnek a dolgai..., de csak idő kérdése, és rendben lesz minden, hiszen ott a gyönyörű gyermeked! Ők aztán fényt visznek az ember életébe! Fel a fejjel!
Hajni mégegyszer- Akkor hamarosan indulhat nálatok is a tesó projekt! Anna már úgyis olyan nagy lány, és olyan értelmes. Meg lehet vele már mindent beszélni!
Kazi- Nagyon jó volt Nálatok! Kössz mindent!
Képzeld hazaérek, és kutatom a kulcsom mire kiderül: Nincs! Tamást hívom:Lemerült. Vezetékesüket hívom senki nem veszi fel, mert ebédszünet. Egyszercsak elértem. Fél órát ácsorogtam a folyosón
Felfelé meg majdnem elestem a lépcsőn...., ez egy ilyen nap. Azt hiszem jobb ha sehova nem megyek.
Mirabelnek mégegyszer NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!! Milyen volt az ovis szülinap? Tegyél fel képet, ha sikerült készíteni az óvó néniknek!
Lili-Ha minden rendben, akkor Boti nagyon jól érzi ott magát! Nem akar Ő még kijönni!
Minek, ha ott olyan jó?