Új privát üzeneted érkezett!

Andi,Hajni:
Írtam pü-t!!!
kazi

Sziasztok! Adri vagyok, 25 éves. Van egy kisfiam, Ádám. Ő most 7 hónapos. Ha nem gond csatlakoznék Hozzátok! :wink: Van, aki már ismer, mert a másik kecskeméti topikból jövök. Szoktalak Benneteket is olvasgatni, csak még idáig nem nagyon mertem ide írni, mert látom elég összeszokott kis csapat vagytok. :oops: De most vettem a bátorságot...

Kép
Kép
mandula82

Sziasztok :)

dóra
hatalmas garatula a nagyfiúhoz :)

Lili
Te jössz :wink: :lol:

Lina
munkahely nagggyon gáz milyen szemét ez a mai világ :x

csak ennyire volt időm :( du vagy holnap probálok vissza olvasni ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Adri, üdvözlünk. :)

Andi, Szépek a gyerkőcök nagyon! Milyen husis a csajszikád! :) Zsófi is ilyen volt picinek. Sztem egyébként a sok folyadék nem árt. Szopi szempontból tuti nem ártasz. De egyébként gyönyörű hurkás a kisnunis, miért aggódsz, h. nincs elég tejed? Milyen jelei vannak, h. úgy gondolod? Tápszerhez sztem addig ne nyúlj, amíg nem extra sírós a bébi az éhségtől.....
Persze nem okoskodni szeretnék, csak segíteni. :roll:

Roz, ne is mond...... várom is, meg nem is.

BEpa, viszketés: Este, éjszaka, reggel. Kezemben mindig érzem. És a legrosszabb, ZSófi is vakarja a kezét....úgyhogy holnap bőrgyógyász.
birolili

Bepa, ha bent leszek a kórházban, GAbi lesz ZSófival, és anyukám. Anyós is bejelentkezett, lehet, h. ő is benéz hozzájuk.
birolili

Sziasztok!

Lina
nagyon sajnálom a munkahelyed. :( Sajnos nemigazán törödnek velünk,anyákkal.

Szia Mandula!Üdv erre felénk,csatlakozz,mesélj még magadról,nyitottak vagyunk,kérdezhetsz is bátran ha valami segítség kell.

Bepa
hát a szájpenész elég csúnya dolog,ha elmúlik,hátha kell neki a cici.Barnusnak is volt,talán már elmúlt,azóta az étvágya még jobb.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Üdv Mandula!
Hát nagyon szép kis husis a kányod, Levi soha nem volt ilyen :(
Gyönyörű mindkettő!

Kazi!
hogy adod neki a sinlacot, mikor? kajcsi előtt, után vagy helyette?
Levinek már reggel is adnom kell a tápit, mert falatos kajcsit nem sokat eszik, a ciciből meg már lassan elapad a tejcsi :cry:

Lili!
mi volt tegnap du a dokinál???

Hajny!
írni akartam neked valami fontosat, de most nagyon sietek és elfelejtettem :? :evil:

Most mennem is kell!

ja, Bepa!
Nem akarlak elkeseríteni, de mi 1, 5 hónapot szenvedtünk a szájpenésszel! tudom, hogy szürnyű még a gondolat is, de citromnak a levélel dörzsöld át vele belül a száját, nálunk az segített! majd a boraxxal! sokszor én is sírtam Levivel, de muszály volt! Nagyon kínlódás a cicikenegetés is, de remélem Ti sokkal hamarabb átvészelitek!

na szaladok
sziasztok

Kép
adrienn021

Adri, írtam, hogy mi volt a dokinál. Kicsit feljebb. :wink:
birolili

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást! :) Nekem is lenne egy kérdésem. Szerintetek az antibiotikum okozhat kiütéseket? Ádám már kapott kisebb korában Amoxicilint, akkor nem volt rá érzékeny. Múlt héten elkapott egy vírusos nyavaját, és ezt írta fel neki a doktornő, mondván nem érzékeny rá. Már 2 napja kapta, de tegnap este láttam, hogy az egész hátán pici piros pöttyök vannak. Ma viszem vissza a dokihoz.

Lili! Drukkolok, hogy minél előbb kikívánkozzon a kisfiad! :wink:

Lina! Nagyon sajnálom a munkahelyeden történteket! Hogy alakul a babaproject?

Dóra! Így ismeretlenül is gratulálok a kicsi fiadhoz! :)

Hajni! Rólunk még annyit, hogy Kecskeméten lakunk mi is. Ádámról még írok picit: április 2-án született 3800 grammal, 50cm-el császárral. Azóta 8250 grammra gyarapodott és már 72 cm. Szopizni már csak reggel hajlandó, de ez sem lesz így sokáig, mert úgy néz ki nagyon apad a tejcsi. :(

Rakok fel Ádámról pár képet.:

Kép Ádi pár órásan

Ezek mostanában készültek:

Kép

Kép

Kép
Kép
mandula82

Adri, gyönyörű a nagyfiad! Milyen szép volt pár órásan is! :) Nem olyan, mint egy újszülött. :)
birolili

Adri: gyönyörűséges a fiad!! Miért volt császár (Nekem is az volt?

Adrienn! Nos szájpenész Bebének is volt (2 hét) most nem tom mennyi lesz, pedig napont a 2 x sterilizálok.... Nekem azt mondták van valami citromos ampulla ha nem javul azt próbáljam (csak vényköteles -gy még nem jutottam hozzá) Hétha magától is javul(boraxtól)

Lili! nem lehet hogy Zsófi látta, hogy vakarod a kezed és csak utánoz???

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

sziasztok!

Dóra
Hatalmas Gratula! Majd gyere mesélni!

Én egy kicsit magam alatt vagyok. Sem testileg sem lelkileg nem vagyok a toppon. Bár jobban vagyok takonykórilag (ha egyáltalán ez az volt), de erre este anyósék szólnak h apa keresztapja meghalt tegnap és temetésre kell menni. Szombaton lesz, de GYopinak nincs útlevele, meg hosszú lenne neki a 10 óra kocsiban, ráadásul vasárnap jönnek is haza apáék......

Bölcsi alakulgat, majd írok eről is bővebben, csak valahogy magam alatt vagyok kicsit....

Kép
Kép
Kép
thymi

Kazi!
Elővettem a sinlacot, volt még egy bontatlan zacskóval itthon, hát úgy verte befelé! nem úgy mint a krumplilevest :? :roll:
Tetszik neki!
Múltkor már vettem rendes tejpépet, dm-eset, de az nem tetszett neki.

Hajny!
eszembejutott! Mennyit kért most a dokibácsi?

Bepa!
nekünk valami gyógyszert is kellett a végén szedni rá, amit a gyógyszertárba összetörtek porrá és belekevertek valami mást is. De az is vényköteles!
Ha oda kerül a sor, szólj, mert még van abból a gyógyiból, mert csak pár szemet használtak fel!!! szívesen adok(jaj, nem annyira szívesen, mert betegségre kell :cry: )Na ha kell, szólj!

Mandula!
hát milyen nagybaba volt Ádi!
Az én Levim 3550 g volt és 55 centi, mi Szolnokon "születtünk"
Nekünk is volt olyan rugink, mint a 2. képen, csak nekünk kékben, de imádtam rajta! Nekünk az volt a hazahozósunk!

Kép
adrienn021

Bepa, lemaradt!
nekem a védőnő azt mondta, hogy ha van otthon cebion csepp, azzal töröljem át a száját belülről (szte ugyanolyan hatásos, mint az az ampulla, és ráadásul vény nélkül kapható, és nem ártalamas a pici gyomrának a c vitamin!
na befejeztem az okoskodásomat! :roll:
télleg csak segíteni akarok, mert mi is sokat szenvedtünk)
Thimy!
Mi a baj?
Csak nem neked is kezdődik a téli depid?
én már benne vagyok :roll: :cry:

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Adri
a dokibácsi nem sokat kért,rákszürés volt,meg hurok ellenörzés,5000 kért.Nem sok ugyi? :lol:
Mi az hogy téli depi?Né má!Egy kis vitamin,egy kis torna,akár a gyerekkel otthon és máris jó kedve van az embernek.Nézz meg egy jó kis vígjátékot,mesét a Levivel,Nem szabad depinek lenni,megérzi a csemete rajtad és akkor jaj neked! :lol: :lol:

Mandula
elfelejtettem írni már az elöbb is hogy gyönyörü gyerekeid vannak,hát tényleg nem olyan Ádám mint aki pár órás. :lol:

Thymi
sajnálom keresztapa dolgot,lelkileg megviselt naon? :(

Lili
hogy vagy?Aktívkodik Botika?

Geli
te is jól vagy?Festés nincs már? :wink:

Erszényes
hogy vagy?Jobban mint tegnap?Én nem! :oops:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Mandula,
üdv itt is!!!

Bepa,
igen, elvileg, ha Lili 3 éves lesz +1 hónap, akkor megszűnik a munkaviszonyom. De ha addig mondjuk újra terhes leszek, akkor a kistesó 3 éves kora +1 hónap után. Na én erre gyúrok. De az az igazság, hogy ez már nem az a hely, ahova én anno szívesen jártam dolgozni. Sokan kérték is, hogy rúgják ki őket, véletlenül se maradjanak. Hát ez van, azért 14 hónap még sok idő.

Jelentem, Lili végre két hét után meggyógyult. Ma vittem vissza dokihoz, és minden rendben. Li is mérték, 12 kiló, és 83 centi. Hát nagy valószínűséggel modell nem lesz :D Mondtam is a védőnőnek poénból, hogy na tessék, csak megháromszorozta a születési súlyát, igaz egy évvel később, mint várták anno tőle :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Elnézést, hogy megint így eltűntem. :(

Elnézést, ha valaki választ vár tőlem :( igyekszem pótolni:(

Elnézést, hogy nem írok most Mindenkinek:(

Először is....
DÓRI, ÓRIÁSI GRATULA GYÖNYÖRŰŰŰŰ, ÉDES, PICI ANDRISOTOKHOZ!!! MINDEN SZÉPET ÉS JÓT!!! :) :)

Hajny
Nagyon-nagyon!! :) jól esett, hogy eszedbe jutott és néztél Danusnak nacit. :) Meghatódtam.

Seriff
Úgy szintén, tündér vagy, hogy eszedbe jutott az FP és nagyon köszi. :) A múlt héten vettünk a Corába. :)

Adri
A férjem próbálja elérni a megrendelőt, szólok ha van valami :)

Roz
Mi újság Nikivel???

Lili
Olvasom hogy viszketés kínoz :( sajnálom! Kitartás! :)

Lina
Én is nagyon drukkolokkk! :) Lili csoda édes a képeken! :)

Mandula
Üdv köztünk! :) Ádám baba is nagyon helyes! :)

Sajnos ennyire futja... :(

Betegek vagyunk. :( elkaptunk valami hasmenéses vírust:((. Boti nagyon szenved. :(

Rakok egy képet, itt még nem volt beteg.
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Hajny!
írtam püt!

Nana!
az irományra gondoltál? :roll:
valamelyik nap már szándékomban állt írni neked! de elmaradt :(
örülök, hogy írtál!
Gyógyuljatok meg hamar!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Lina- Tényleg egyáltalán nem támogatják a kismamákat a munkahelyeken! Nagy szemétség amit csinálnak! Nem baj, próbálj másra koncentrálni, és majd a kistesó megoldja!:)

Hajni-Dióval töltött alma!? :D Fúú, de rácuppantam a témára! Hogy kell készíteni? Én is megcsinálom. Ha térfogatnövelő, hát akkor az, nem baj, de legalább nagyon finom!Köszi a tegnap előtti bókot! Aranyos vagy! :D
És hát igen: "Téli depi! Né má!" Pedig ez a mai nap nekem is picit olyan... :? Szeretem az ilyen hozzáállást!

:lol:

Mandula- Üdv! Édesek a gyerekeid! És tényleg milyen kis hurkás a pici lány! :D

Thimy- Igen, vannak ilyen időszakok amikor az embernek összejönnek a dolgai..., de csak idő kérdése, és rendben lesz minden, hiszen ott a gyönyörű gyermeked! Ők aztán fényt visznek az ember életébe! Fel a fejjel!

Hajni mégegyszer- Akkor hamarosan indulhat nálatok is a tesó projekt! Anna már úgyis olyan nagy lány, és olyan értelmes. Meg lehet vele már mindent beszélni! :)

Kazi- Nagyon jó volt Nálatok! Kössz mindent! :)
Képzeld hazaérek, és kutatom a kulcsom mire kiderül: Nincs! Tamást hívom:Lemerült. Vezetékesüket hívom senki nem veszi fel, mert ebédszünet. Egyszercsak elértem. Fél órát ácsorogtam a folyosón :( Felfelé meg majdnem elestem a lépcsőn...., ez egy ilyen nap. Azt hiszem jobb ha sehova nem megyek. :?
Mirabelnek mégegyszer NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!! Milyen volt az ovis szülinap? Tegyél fel képet, ha sikerült készíteni az óvó néniknek! :)

Lili-Ha minden rendben, akkor Boti nagyon jól érzi ott magát! Nem akar Ő még kijönni! :D Minek, ha ott olyan jó? :lol:

Kép
estelle26

Nana- De szép kisfiú Boti! Azt mondják ilyenkor szépeket kell nézegetni! :lol: Nézegetem!!!

Kép
estelle26

sziasztok
itt ülök a gép előtt, semmihez sincs kedvem:(
Még nem főztem, halomban a mosogatnivaló
wááá
elegem van!
Ti is vagytok így néha?
ilyenkor kirohanék a világból :cry:

Kép
adrienn021

Csak gyorsan:

Dóra üzeni:
"Átkerültem tegnap baba-mama szobába, így elfoglaltabb lettem. :) A gát eléggé fáj, de egyébként jól vagyok. Tejcsi még kevéske. Talán szombaton mehetünk haza. Katika tegnap bent volt, tetszett neki a tesó, otthon is jól elvan. Sok puszi!"

Majd este még jövök. :) Ne depizzetek lányok! Hallgassatok szép zenét, énekeljetek! :)

Nana, Boti gyönyörű! :)
birolili

Sziasztok!

Évi:
Köszi a köszöntést,Mirabel nevében is!A képeket még nem töltöttem fel,de ami késik nem múlik :wink:
Az ovis ünneplés jól sikerült,csak a tortát nem kóstolta meg a kisbetyár... :? De a marcipán Mickey egér figurát bevágta :D
Örülök,hogy jól érezted magad,annak már kevésbé,hogy ki lettél zárva.Elesés pedig végképp nem hiányzott volna :oops:
Tudtál szunyálni?Én nem igazán,mert Lari felsírt nemsokkal elalvás után :? Bánatomban bevágtam az összes csokisperecet :D

Nana:
Boti csuda édes,nagyon nagyfiú! :)
Jobbulást neki!

Lili:
Örülök,hogy Dóra babás szobában van,remélem neked is sikerül!

Adri:
Klassz,hogy Levinek csúszik a sinlac.Rázd fel magad valami finomsággal,vagy fürdővel!

Lina:
Sajnálom,hogy ilyen gázos a munkahelyedde legalább neked még van :(

Mandula:
Üdv itt!Gratulálok a kisfiadhoz,nagyon aranyos! :)

Thymi:
Fel a fejjel!gondolj a pici fiadra,meg Gyopira! :wink:
A bölcsis beszámolót várom,kíváncsi vagyok!
kazi

Adri
Igen arra gondoltam. Szerintem mindenkinek vannak ilyen napjai :(

Estelle
(Évi, ugye? :) ) ez nagyon aranyos volt :) Jót nevettem rajta :D . köszönjük a dícséretet. Te kis Mózesed még szebb lesz. :)

Lili
Jó hogy rád nem hat a rossz idő. :) Dóra hírének örülök! :)
Bele sem gondoltam eddig, milyen jó hogy nekünk nem kellett várni és rögtön baba-mamában voltunk... eszembe se jutott hogy ez lehet másként is. Amikor én szültem a nem baba-mama részen volt teltház. Többen akartak odamenni... :shock: :shock:

Kazi
BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT MIRABELNEK!!! :) :)
Sok-sok képet kérünk szépen!!! :)

KépKép
KépKép
nana09

Kazi
Mirának Boldog Szülinapot kívánunk ,nöjjön nagyra,és legyen szép mint mindig...Tod,sok szépet és jót kívánok!

Adri
nem kaptam meg a pü-t.Írod megint?

Nana
hüü,Boti naon tetszik,tutti édes! :lol:

Lina
ne keseregj a munka miatt,hisz Lili egészséges és ez tök jó.Meg szép is.

Estelle
Az almát jól megmosod,félbevágod,majd kiszeded a magot.Valamennyi húst is szedj ki,így cukorral kevert darált diót beletöltheted.Minél több dió van benne,annál jobb.Majd a tetejére csurgass mézet,és be a sütöbe.150 fokon süsd kb.úgy nem ég,hanem párolódik az alma a saját levében és a cukros-diós-mézes gözben.Isteni.Jó étvágyat hozzá.Ja,elég addig sütni,amíg az alma széle elkezd púposodni,pirul a széle.
Azt hiszem a tesó elöbb jön mint gondoltam. :)

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adri
mégiscsak megjött a pü-d.Írok választ mindjárt.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajni:
Hogy-hogy előbb jön csak nem kismama vagy???????

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTŐT :)
kazi

Mirabellnek nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is! :) Képet! :)
birolili

Sziasztok!Mennyi gyönyörű Picurka!! :D
Sajna csak arra van időm,hogy néha végigfussam az írásaitokat...nem tudom felvenni a tempót,örülök ha Aliét bírom.Az almás finomság nálam is készül,jó volt az ötlet. :wink: Kipróbálhatná mindenki aki depisnek érzi magát. :D Üdv É

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat Ádám nevében is! Aranyosak vagytok! :)

Estelle! Kisfiam van, de jól esik, hogy csajszinak nézed. :lol:

Hajni! Idáig még csak egyedül van, de ha minden igaz lesz kistesója is, csak arra még picit várni kell. :D Lehet a recepted én is kipróbálom. :wink:

Gabi! Azért volt császáros, mert mindkét szememen vékony a retina, és azt mondták az erőlködéstől könnyen leválhat. :roll: Pedig nagyon szerettem volna természetesen szülni, de az a lényeg hogy mindketten épségben vagyunk.

Kazi! Mirabellnek boldog szülinapot kívánok! :) Nagyon szép nevük van a lányoknak!

Nana! Gyönyörű Boti! Gyógyuljon meg minél előbb!

Adri! Milyen a szolnoki kórház? Csak kíváncsi vagyok, mert egy ismerősöm ott fog szülni.

Kép
Kép
mandula82

Ez még lemaradt. :oops: :

Lina! Örülök, hogy rendben van Lili! Mostmár jöjjön a kistesó is! :wink: Szorítok én is!

Kép
Kép
mandula82

Hajny!
ment a válasz!

Most csak ennyi, bocsi mindenkitől :roll:

Kép
adrienn021

Nana, gyógyulást kívánok Nektek! :( Szegénykék. Én is csak most gondoltam bele, h. Zsófival mekkora szerencsém volt, h. volt hely a baba-mamában. Nem is gondoltam arra, hoyg nem lesz. MOst sem akarok belegondolni.... éjszaka azon agyaltam, h. mit kellene tenni, h. legyen hely. :D :roll:

Hajni, kismama vagy? Igaz? Írj már légyszi, ne csigázz minket! :) :wink:

Bepa, nem lehet, h. látta..... érzésileg ugyanolyan Zsófi keze, mint az enyém, tiszta pötty. VAgyis bőr alatti pöttyös. Ezt így nehéz elmagyarázni, de olyan "ekcéma" - szerű. És éjszaka viszket a legjobban nekem. Zsófi még szerencsére nem kelt fel rá.

Thymi, mi a baj, h. most ilyen lelki állapotban vagy? Nehéz így kismamaként minden, igaz? Sajnálom!

Adri, ne depizz! :wink:
birolili

Sziasztok!

Nem tok semmi konkrétat,de holnap kiderítem mizu velem.3 hete hányinger,mellfeszülés.Ja,meg nött is a súlyom,mellem.Nem tom,de ma elkapott egy kis pánik,mi van ha tényleg.Holnap tesztezek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jó estét!

Kazi, Mirabellnek boldog szülcsinapot!! :D

Kép

Hajni, drukkolok. Vagy most még inkább ne? :)

Nana, nagyon szép Botid. Milyen szőszke :D Eddig fel sem tűnt, hogy ennyire.
És igen, nagggyon vigyori lányaim vannak. :lol: Kivéve mikor nem (és mostanában Orsival egyre inkább előfordul) :roll:

Balim, remélem tudok gyakrabban is jönni.

Thymi, nekem nem kell a hormonokkal is küzdenem, mint neked, ettől függetlenül nekem is ramaty hangulatom van néhány napja.

Erszényes, remélem gyorsan találnak megoldást a bajodra, ez így nagyon xar lehet.

Roz, Niki hogy van? Viszed oviba?

Üdv az újaknak!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Hajni:
Nem semmi! :) És mit mondott a doki?Most voltál nála nem?A spirál nem gond?

Köszike mindenkinek a köszöntést! :)

Mandula:
Neked is köszi a dicséretet :)

A képek:
közös pizsis Kép huncutKép álmos reggeliKép Kép
kazi

Seriff, köszi a tippet. Tegnap csajos délutánt tartottunk Flórával, kapott csizmát, meg megnéztük azt az üzletet is, amit írtál. Már máskor is nézelődtem ott, de vásárlásig nem jutottam. (most sem :roll: )

pillle

Kazi, jaj de jók ezek a képek. :lol: Szépek a lányok!

pillle

Kép ovis köszöntősKépezt meg én kaptam :)
kazi

Kazi, Boldog Szülinapot irinek!
Gyönyörű! Azt hiszem,Apája készítheti a vadászpuskát!

Kép
seriff

Kazi,
sok bolgog szülinapot kívánunk Mirinek!!! Olyan gyönyörű kislány!!!

Hajny,
hú, de kiváncsi vagyok, írjál holnap, hogy mi volt.

Nemrég beszéltem egy "sorstársammal" szintén kismama, csak szegényt még a pasija is otthagyta a 1,5 éves kisánnyal, ezért jött vissza, ő ma ott volt egy megbeszélésen, amin én nem, és teljesen ki van akadva, ahogy beszéltek vele... tényleg, mint valami megtűrt személy. Na ehhez nincs kedvem igazán.
Viszont anyagilag biztos nehéz lesz másik ilyet találni. De még mindig azt mondom, hogy 14 hónap hosszú idő :lol:

Lányok,
ha Lili megfertőzte a nagymamáját, most anyu beteg nagyon, de Lili nála van, szóval visszakaphatja ugyanazt? Még holnapig ab-t is szed.

Lili,
te mikorra vagy kiírva pontosan? Valamikor 20-25 környékére?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kazi,

Nagyon sok boldok szülinapot Mirabellnek!
Egyszerűen meseszép!!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Lina, sajnálom ezt a munkahelyi dolgot. :( Reméljük tesóka már ott van a méhedben. :)
Nov. 25-re vagyok kiírva. Az jövő hét szombat. Ajjjjjaj, de közel van. :D

Miri tényleg csodaszép kislány! :) És sztem nagyon Rád hasonlít Regina! :)

Ser, hogy vagytok?

Nyhk, és ti?

Ja, és amiért most jöttem: Hajni, szorítok! :) :wink: Örülnél?
birolili

Sziasztok!

Lili
örülnék neki,bár nem mostanra tervezem.Ha mégsem vaok az,elmegyek a háziorvoshoz,nem normális hogy hányingerem van és a melleim fájnak.Amilyen gyagya vaok,már a fiú nevet is kitalálta.Albert-Norbert.Jól hangzik a kettö együtt. :lol:

Kazi
Naon szép a két lányod,hogy lehetnek ilyen szépek? :lol: Mint a mesében.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
ez a munkahely... :( .Borzasztó.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Jó reggelt mindenkinek!

Hajni, de a dokinak csak észre kellett volna vennie, nem?

Lina, remélem nem fertőződik vissza Lilid. Aranyos a képeken, kis fürtös :D Munkahely meg... Pedig már azt hittem, legalább a tiéd ember/anya barát. :cry:

Nana, keveredjetek ki minél hamarabb a hasmenéses nyavajából. Suli hogy megy? Angol?

Hajni, írok pü-t.

pillle

Hajni, megvan a tesz eredménye?

Az éjszaka azt hittem, h. mehetünk....de csak jóslóak voltak. Éjfélig jöttek a keményedések rendesen, felállltam, sétáltam, de elmúltak. Lehet, h. a hétvégén megszületik László Botond? Nagyon várom, olyan kíváncsi vagyok rá. :)
birolili

Sziasztok :)

Kazi

Nagyon nagyon sok boldog szülinapot kívánunk a nagylányak :) Győnyőrű két lánykád van :) meseszépek :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek! :)

Lili:
Ez nagyon izgalmas,szerintem nemsoká kibújik a pici fiad :wink:

Hajni:
Mi zujs???????
kazi

Kazi, :)