Sziasztok,
Vikinek és Daninak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Pilla, Laura nagyon tündéri, ahogy nevet a tüzijátékon és ahogy csomagolja az ajándékokat. Sajnálom, hogy a családban akad olyan aki nincs tekinettel a kicsire. Lehet én vagyok túl gáz, de nálunk ha vendégek vannak, akkor is apa fürdet és arra a fél órára én bizony magukra hagyom, amíg fürdetünk, mesélünk és megvacsorázza a tápiját Lelle. Aki később érkezik jóval a megbeszélt időpontnál vagy lemondom vagy kivárja a sorát. Sokszor azon tűnődöm, hogy miért vagyok ilyen kiváltságos helyzetbe, hogy a hugom a legnagyobb segítségem, anyukám bármikor riasztható és a kapcsolatom a férjem családjával olyan belsőséges, legjobb-baráti.
Pilla, még a dokihoz akartam írni, hogy ez valóban elég fura, hogy az első találkozáskor megbíztatott minden jóval, aztán meg azonnal műtét. Ahogy írod, vidd el több dokihoz is, és ha mindegyik a műtétet javasolja, akkor arra van szükség, viszont az sem mindegy, hogy milyen körülmények közt, még ha 30 ezerbe is kerül.
Tusi! Néha engedd el magad! Hagyd többször másra a kicsit! Először csak rövid időre, aztán lehet tovább fokozni, kell a mamáknak is a kikapcsolódás. Mi tegnap a férjemmel kettesben indultunk délután vásárolni, neki ruhákat, amit gyűlöl, de azért elég jól le tudom nyugtatni, mert utálja, ha az első nadrág nem jó rá, kell várni a fülkére, nincs a méretében...stb. Olyan dugóba keveredtünk, hogy esély sem volt rá, hogy beérjünk a plázába, de a dugóban nagyon jót hülyéskedtünk, mint évekkel ezelőtt, amikor még ketten voltunk, sokkal jobb volt, mintha vásároltunk volna, vagy elmentünk volna vacsorázni.
Az elutasítással kapcsolatban pedig nekem az a véleményem, hogy nyilván a férfiaknak többször lenne kedvük, sőt inkább mindíg…de van ugye az, hogy jajjj egész nap a gyerek, a takarítás, a főzés, örülök, ha délutánra összekapom magam és általában mint a hulla úgy dőlünk ki, legalábbis én, de aztán belegondolok, hogy a férfnak sem sokkal jobb, hiszen egész nap dologzik, azért, hogy a családját eltartsa és bizony ő is fáradtan érkezik haza, szeretne meleg vacsorát, a gyerekkel játszani és a feleségét kényeztetni, viszont ha ilyenkor csak elutasítást kap, akkor elkezd egyre később hazajárni, kevesebbet foglalkozni a feleségével, a családjával, aztán pedig megjelenik a harmadik. Persze itt mondjuk nem három elutasításról gondolom, hanem a sokadik után és akárhogy is mondjuk, bizonygatjuk, hogy az én férjem nem, ő sosem, egyszer aztán ő is megunja. A kapcsolatok egyik mozgatórugója a szex, tetszik nem tetszik így van. Nyilván gyerkőccel már nem lehet annyit együtt lenni, mint gyerek előtt, főleg ahol a gyerek az apa helyén alszik vagy akár csak egy szobában, bizonyos szervezést igényel, de az meg már milyen. De azért a nőknek vannak bőven praktikái, taktikái, ötletei, csak használni kell és szabadjára engedni.
Na megyek, kezdem a mosogatást, mosást, főzést....
Olyan szar idő van, már tegnap sem jutottunk ki, most meg esik az eső, fúúúúúúúúúj de rossz.