Sziasztok! Szép havas napot mindenkinek!
Dezsi: szívem szerint megtörném a lányos topik csendjét egy pöckössel, ahogy Apacsék, és talán Katavirág
de majd meglássuk, úgyis meg fogjátok tudni, amint megtudom
Úgysem tudnám magamban tartani.
Csibe: drága Csibe, rettentően bosszant a dolog, hogy "úgy" bántak Veled, de fel a fejjel, és Apának igazat adok.. Nézz előre, mindig csak előre, hátra sose, s célod beteljesül, ha ugyan várni is kell rá még egy kicsikét! Egy cél hajt itt mindenkit!
Bella: én bizony pihengetek, tegnap is csak annyi időre keltem fel, míg kimentem wc-re, meg összedobtam hamar bundáskenyeret, mert vagy 1 hónapja nem tudtam azt enni, hisz' a kórházban nincs ilyen opció sajnos
És most ne tessék feladni.. Még nekem is élénkek az emlékek abból az időszakból, és bizony, nekem is az volt akkor az érzésem, hogy "Na, most jön meg", de nem, sőt, még a "fájdalom" is furcsa volt.. Olyan szokatlan, meg nem magyarázható.. Kitartást és türelmet kívánok Neked erre a pár napra!
Vizkrisz: örülök, hogy látlak, gratuka az eddigi eredményekhez, bízom benne, indulhattok a köv. ciklusban! Szorítok értetek!
Pandácska: ugyan nem nekem írtad, de én is megköszönöm a 4D-s linket, tegnap Apukával megnéztük őket, és eléggé kacsintgatok a 4Dgenesis felé
csak arra vagyok kivi, hogy utazhatok-e annyit, most még persze nem, majd decemberben, legfeljebb januárban..
Lanyané: bizony, Neked/Nektek kell döntened, nem az orvosnak, v. biológusnak, mi is annó a 3 embrike mellett döntöttünk, s bizony nagyon helyesen tettük, ha mind3-an meg szerettek volna maradni, azt is viseltük volna - minden áron, mennek a szurkok, hamarosan pedig már repülhetnek feléd is a babaragacsok..
Julika, g79: kismamik! hogy érzitek magatokat?
Remélem minden rendben van..
Katica: Fél 9 van.. gondolok Rád nagyon, ne izgulj, semmi baj nem lesz!! Szurkok a hamarosan bekövetkező randihoz
+++++++++
Heni: mesélj, hogy sikerült a reggel? Hogy érzed magad ma? drukkolok, hogy vágyaid beteljesüljenek
Zsani: Mi újság felétek??
Apacs/né: tessék nagyon jól pihenni köv. héten, mi is sokat gondolunk Rátok, a súly miatt ne izgulj, se Te, se a Párod, majd lemennek, higgyétek el, már a szülésnél jelentősen lecsappan, s utána hamar lecsúsznak mikor kergetni kell a két kis virgonckodót
Tud valaki valamit
Tibu-ról? Kissé hiányolom
Remélem minden rendben van Vele és a babókkal
Rólunk: megvagyunk, babazenét hallgatunk, amitől seperc alatt eltudnám bőgni magam, ma reggel megint volt egy 2-3 mp-es ficánkolás, ugyanott, ahol 8án, úgy fest, ott érzékenyebb a hasfal..
Azon gondolkodtam, hamarosan én megírom a történetünket, annyira kikivánkozik belőlem
tegnap este rá kellett jönnöm arra is, hogy nálam már kezdődik a fészekrakó ösztön..
Képzeljétek a mókuskám (akit február óta etetek az erkélyen - csak etetés!) itt fog telelni az erkélyünkön, tegnap elkezdett befészkelődni, talált egy izgis sötét helyet a kicsike, azon kívül ma reggel kétszer tiszteletét tette egy gyönyörű cinege
Bocsika a hosszért, de annyira jól esik mindezt leírni
Szép napot, még jelentkezek