Új privát üzeneted érkezett!

Heni: jó újra itthon lenni, kicsit még szokatlan a 3 hét kórházszag :lol: után, de jobb itthon, ami hiányozni fog, hogy odabent naponta 2x hallgattak szívhangot :roll: :D
Jól vagyok, még van "maszat", de kevéske..
Továbbra is fekszünk, csak most már idehaza..
Ne baj :) Főiskolát is felfüggesztem emiatt, halasztok, majd jövőre nekifutok..
Drukk a vérvételhez! Hogy érzed magad?

Kis*

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*:

örülök, hogy jól vagy/tok, gondolom jobb lesz otthon pihenni
már nagyon várom az eredményt, holnap tesztelek

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sok idő után újra beleolvastam. Hű mennyi izgalom!!!!

Sokszor érzem, hogy jó lenne forumozni, de nincs bátorságom, mert félek, hogy még mélyebbre sűlyedek magamba, vagy a semmibe.

Csibe!

Meglepődve olvastam, hogy nem volt stimu, én nem is tudtam, hogy ilyen is lehetséges. Hogy van ez? És az LH-s dolog? Akkor az UH a döntő? (remélem a titkos rendőrség nem ovassa, mert akkor aztán gondolkodhatnak!)
estike66

Kis-Csillag!
Üdv újra közöttünk! :lol: (az ölelés átjött :lol: )

Estike!
Itt pont az a jó, hogyha lesüllyedsz akkor itt mi mindannyian felemelünk!
Mesélj mi van Veled!!!! :lol: :!:
dezsina

Üdv drága Dezsikém :)
Meglepetésnek szántam magamat :wink:
Egyébként de. 11kor közölték, hogy csomagolhatok :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Tudom mindig eltünök de elég nehezen szedem össze magamat.

Pandácska szép a pocid.

Mindenkinek megy a szurok akinek kell++++++++++++++++++

Nálam semmi extra nem történt kivéve, hogy találtak két cisztát az egyik petefészkembe ezért nem lehetett elindítani nov elején a 3. lombikot, így már biztos, hogy csaj jövőre indulhat a harmadik lombik. Nov. 22-én talizok Krizsával aztán meglátjuk váltok-e vagy sem. Az egyik lombikos társam spontán teherbe esett három sikertelen lombik után. Vannak még csodák. Most újra reménykedem, hogy egyszer talán nekem is össze jön így vagy úgy.

:roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Kis-Csillag!
:lol: Nagyon örülök a meglepinek :D
Látom ám a neveket!!! Meseszépek :wink: :!:

Gizmix!
Üdv újra itthon!!! :D
hiányzol nekünk, gyere sürübben. Látod, velem sem történik semmi, de együtt drukkolok itt a többiekkel. Remélem eltünnek a cisztáid! És nagyon remélem, hogy januárban többedmagammal együtt mehetünk Veled együtt a köv. lombikra! :wink:
kitartás :arrow: :wink:
dezsina

Dezsi: köszönöm :roll:
Végre egy csapásra megszűnt a fiúnév-probléma :roll:
Szerencsére Apusnak is bejön a Zsombor név, de azért még kicsit megrágja :lol:

Gizmixx: fel a fejjel! Minden rendben lesz.. Míg most kórházban voltam, csak két olyan anyukával taliztam, akik lombikprogram után spontán estek teherbe :roll: Jönni fog az a Babó :roll: :D

Apacs/né: képzeljétek, most - az utolsó 8 napban, egy ikres anyuka volt a szobatársam :) jelenleg a 38. hétben jár :D
Ti hogy bírjátok? Hogy fekszenek a Babók?
Az osztályon most két ikres fekszik, egyik lombikos, másik inszemes, és mindkettőnek KV a babókája :D így nekik hajrá spontán szülés :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Gyönyörűségem :lol: :

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kb. 1567 g nagyon ficánka volt :D
Vendég

Pandus! Örülök, hogy látlak! Remélem most már minden rendben!
Tessék sokat pihenni :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis*, jajj de jó, hogy itthon vagy :D :D :D

Pandácska tényleg gyönyörű Dórka lányod :wink:

Gizmixxx fel a fejjel, egy cél lebeg mindnyájunk szeme előtt, hogy legyen babánk. És addig lombikozunk, amig sikerülni nem fog!!!!

Estike, azért nem volt stimum, mert az elöző stimulálás után annyi embriónk lett, hogy a fagyiba is jutott. Spontán ciklusba kapom majd vissza.

Kép

csibe
csibe32

Szép estét mindenkinek!

Kis*, örülök, hogy otthon vagy :D

Pandácska,
nagyon szép a kislányotok :D :D

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Hellóka!

8 termékenyült meg holnap délban kell telcsizni hogy hogy vannak a drágáim :D jajj nagyon izgulok :lol:
Nyulasz mindjárt itt a december,és mindjárt nő a pocid :wink:
Panda!Gyönyörű kis Dórababa,szép kis arca van,és Te is nagyon csinos vagy!ilyen egy dögös kismama :D
Heni remélem jól vagy4szerintem tesztelj reggel tutti ott lesz haloványan :wink:
Bellácska mindjárt neked hivatalos lesz hogy Kismami vagy :wink:
Katica drukk csütörtökre szerintem nekem meg akkor lesz beülti úgyhogy nekünk izgi csütörtökünk lesz,ne félj nem fogsz semmit érezni alukállsz majd,maj utána meg vigyázz a mozgásra nekem még ma is befájt de nem vészes.
Csibe szurkolok a babujitoknak fel fognak ébredni és mindjárt a pocidban lesznek,másikban olvastam hogy a palástfű tea segít a beágyazódásban nem tudsz erről :?: :D
Dezsiboszi :D :D :D

lanyané

Kis csillag jajj de jó annyira izgultam értetek,hiányoztál közülünk,remélem jól vagytok!pihikézz sokat és vigyázz a pocilakóra :D

lanyané

Sziasztok,
Heni mi újság, teszteltél?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Heni????? :?: :D

Lanyané!
Gratula! Talán még tesók is maradnak!!! :D

Pandácska!
Csodálatos kilányod van! Nagyon örülök Nektek!

Csibe!
Drukkok mennek!

Bella!
mai pozitiv energia küldésem:+++++++++++++++++++++++ :D
dezsina

HENIIIII!!! :?: :?: :?: :?: Nem káprázi a szemed :!: drukk drukk drukk

lanyané

Lányok!

Ne haragudjatok, de még kicsit húzlak titeket.
Az az igazság, hogy reggel későn keltem fel :oops: és sietnem kellett és már nem volt időm megcsinálni.
Tényleg bocsánat és még egyszer ne haragudjatok.
Holnap már igérem megcsinálom.
Aranyos tőletek, hogy így érdeklődtök.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Köszi lányok :D

Heni,
Akkor drukk holnapra++++

Lanyané,
Hu mennyi baba :D így tuti lesz fagyi is :D
Vendég

Heni!
holnapra mennek a drukkok! Így csak még erősebb lesz a + csík :lol:
dezsina

Köszi, hogy ilyen megértőek vagytok és ne haragudjatok mégegyszer

Panda:
köszi drukkot

Dezsina:
így van holnap már erőssebb lesz

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Kis* - de jó, hogy itthon! Vigyázz nagyon magatokra!!!!

Pandus- gyönyörűek vagytok! Mindketten! Te nagyon szép kismama vagy, Dóra lányod pedig formás, bájos pici lánykényt növekszik. Tessék rá nagyon vigyázni!!!!

Heni - nagyon-nagyon drukkolok, örülök, hogy ilyen kitartó vagy tesztelés terén. Hidd el, ez a sok várakozás segít abban, hogy egyértelműen +-nak lássuk az eredményt mindannyian! De főleg te!!!!!!!!!!

Lanyané - szép eredmények! Gratulálok! Drukkolunk nekik mi is itthonról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bella - mennek a drukkok, meg a sűrű imádság felétek is ám!!!!!!!!!!! :lol: Ez olyan kellemes izgalom, hálás vagyok érte nektek!!!!

Kép

Kép
julika79

Lanyané,
8 nem semmi!:) Remélem jut fagyiba is!:)

Heni,
Akkor holnap várjuk ám....
+++++++++++++++++++
Fáj még a hasad, vagy érzel valamit?

Kis*
Vigyázz magatokra!

Köszi mindenkinek a drukkokat!
Vendég

Julika:
nagyon aranyos tőled, amit írtál, köszönöm

Bella:
persze mindenképp jelentkezem
a hasam még fáj, talán még jobban mint idáig, de nem úgy mintha meg akarna jönni, csak hasonló, de mégis más
te hogy vagy?
mikor csinálsz teszt?

Lányok:
mitől lehet, hogy így fáj szerintetek? nem is egyfolytában fáj, hanem csak időnként, és nem teljesen olyan mintha meg akarna jönni, hanem csak hasonló
és az utazást is nagyon rosszul viselem, meg érzem, hogy nem is tesz jót
köszi a segítséget

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

meg úgy is érzem, hogy csak egyfolytábam feküdnék csak, mert úgy esik jól
csak, hát sajnos dolgozom
szeritem ma inkább a sulit is kihagyom, csak szenvedés lenne

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
nem tudom, félek tesztet csinálni, talán vasárnap
nekem fájdogál a hasam...
Vendég

Lányok!

Ok! Köszi, hogy vagytok és erőt adtok.
Most nem nagyon van időm írni, remélem este még tudok jönni otthonról.

Szép napot! :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Kis*! Örülök, hogy minden rendben. Otthon mégis csak más feküdni, nem igaz?

Pandácska! Mindíg úgy meghatódom ilyen édi babás képek láttán! Én is úúúúúúúúúúgy szeretnék!

Csibe!Remélem magukhoz tértek fagyikák! Nagyon drukkolok!

Akkor sem értem. Hogy-hogy nem kell stimú, én úgy tudtam, hogy egy minimális mindenképp kell. És miért nem mutattaa a peteérést az Lh teszt?

Lanyáné! A 8, az nagyon szép szám, ebből szépen lesznek fagyik. Kettőt szeretnél visszakapni?

Szalai heni, Bella! Beültetés volt? Azt következtettem.

Nálam történt egy pici előrelépés. Januárban megyek vagy a fagyikért, vagy kezdünk egy új stimut (ezt még nem döntöttük el), és addigra talán sikerül rendbe tenni a pajzsmirigy értékemet. Régen tudom, hogy baj van, rendszeresen jártam orvoshoz, aki tudott a babás vágyaimról, mégsem adott gyógyszert. Csak most, hogy cselhez folyamodtam. Felháborít, mégis kissé megnyugtat.
estike66

sziasztok!

rövid leszek.

mindenkinek mennek a drukkok+++++

tegnap éjszaka megkaptam a repiszurit, eléggé megszédültem tőle.
holnap lesz a punkció. várom, de ugyanakkor félek is tőle.

katica
katica30

Sziasztok :!:

Kiscsillag, vegre :!: Mar aggodtam.....

Heni-Bella :!: Izgulok ertetek :!:

Panda, a gyonyoruseged gyonyoruuuuuu :!: Hol csinaltak a 4D-t :?:
katavirag

Szép napot mindenkinek!

Heni, Bella: mennek a babaragik, drukkolok a tesztekhez nagyon!
Lanyané: hány embrikét kértek vissza?
Csibe: hogy ébredtek a kiscsibék? :wink: :D
Pandus: Dorka baba nagyon helyes, annyira aranyos, mikor "tán ásít" vagy amikor mosolyog, látni, hogy boldog odabent :roll: :D
Tessék sokat sokat pihenni..

Mi megvagyunk, jó itthon lenni, de olyan rumli van idehaza, alig bírom elnézni, de sajna muszáj.. Apus nem a takarításáról vált híressé :wink: :lol: :lol:
Cegénkém.. Látszik, mennyire megviselte őt is ez a 3 hét. De majd apránként helyrerázódunk..
Még mindig jön barna, nem tudom meddig fog tartani, de most már nagyon reménykedek.
Izgatottan várjuk a 29-i UH-t, ahol remélem a kis PindurPandur megmutatja lábaközit apunak-anyunak :lol: :lol: :lol:

További szép napot mindenkinek!
Ja! És holnap ha minden igaz, Tiszán innen havazni fog :roll: :D :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Katica!
Hatalmas drukk apának és Neked is! No para! Ne aggódj az altatástól, tudod ez egy kaland!!! :D
Nagyon szorítok értetek :!:

Csibe!
Mi újság? Ugye felébredtek mind? Irjál :!: :!: :!:

Estike!
Szuper!!! Akkor itt a helyed! Januárban egy csomóan megyünk! :lol: Hajrá!

Kis-Csillag!
kiváncsian várjuk, hogy mi lesz? Ez egy lányos topic, de vannak fiúk is :lol: :lol: :lol:
dezsina

Katica,
hajrá nagyon szorítok, ne aggódj észre sem fogod venni az egészet
Vendég

Sziasztok,

Nincsenek jó híreim, nem éledtek fel az embriók. Mondjuk az egyik elindult, de csak 30%-a éledt fel, minimum 50%-osnak kell lennie, hogy visszaültessék . Ez most nagyon megviselt :cry:, jobban mint a nem sikerült lombikok . Nagy valószinűséggel az volt a gond, hogy blasztók lettek lefagyasztva, vagy ki tudja. Valahogy kicsit felháborított az, ahogy ezt közölték,ezt majd holnap részletezem. Párom azzal vigasztal, hogy ha ezt nem élték túl, valószínűleg meg sem tapadtak volna.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Csibe, sajnálom ((((((Csibe))))))

Heni, akkor várjuk holnap a teszt eredményét

Bella, neked is mennek ám a megagigadrukkok +++++++++

Katica, holnaptól csak szép dolgokra szabad gondolni, nem idegeskedni....

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Csibe,
:( Ez tényleg nem jó hír. Kivi lennék hogy hogyan közölték :roll: mikor mehetsz a kövi lombikra?

Katica,
Holnapra mennek a drukkok nyugi nem lesz vészes az egész :wink:

Katavirág,
http://www.mamakalauz.hu/ Itt voltunk.
De szerintem ez a legjobb hely http://www.4dgenesis.hu/ 16 hetesen itt nézték meg a babát csak ajánlani tudom. Most azért nem ide mentünk mert messze van tőlünk (város másik oldala) és ilyen pocival nem akartam sokat mocorogni.
Vendég

Csibe nagyon sajnálom,hogy a kis eszkimók nem ébredtek fel,de ne keseredj el nemsokára minden jó lesz :!:
Kis csillag drukk a Kicsikének valami biztos van a lába közénél :D hármat szeretnénk vissza,azt mondta dokinéni megbeszéljük,tudod 25 vagyok nem nagyon dijjazta de hagy döntsem el én.ugye :?: :wink:
Katica holnapra drukk drukk jó sok sejtecske lesz nyugi!
Estike,igazából hármat de majd a doki jófejségén múlik,neked meg ezer drukk vagy fagyival vagy új stimuval ,de januárban,DEZSIVEL eggyütt kismamik lesztek :wink:
Julika ari vagy,vigyázz ám magatokra!
Heni holnapi zebrás tesztet dobd fel had gyönyörködjünk,nagyon érzem hogy minden oké lesz,és pihenj sokat érzed te ami jólesik ha egész nap csak feküdnél tedd azt,bizony ilyenkor fészkelődik ám be rendesen a drága/drágák.
Bella vasárnap a te Zebrás napod,tudod megbeszéltük hogy sikerül az első :wink: :D
Pandácska aranyos vagy,én is meglepődtem hogy ilyen sokan lettek,mára már csak 7heten vannak,de az is szupi,holnap kilenckor csörgök,hogy mikor mehetünk a manókért,és akkor azt is megmondják,hogy icsisek vagy maguktól is szerelmesek lettek :D
Jó éjt mindenkinek!

lanyané

Csibe!
kimonhatatlanul sajnálom :cry: Nagyon szorítottam Neked :cry:
Kérlek, próbálj felülkerekedni a veszteségeden, add ki a mérged, amiért megbántottak az érzéketlenek!!! ÉS készülj a kövi lombikra! Ölellek :wink:

Lanyané!
Reméljük mindenkinek jól sikerült a randi és három babót visszakaphatsz :) :wink: és a tesók aludhatnak a hidegben :lol:

Heni!
millió drukk holnapra!

Katica!
Gondolok Rád!!! :wink:

Bella!
egy kis esti +++++++++++++energia. :)

Mnzsani!
Mi újság Veled? Küldöm a +++++++++++++++++++ energiákat! :)
dezsina

Szióka!

Nem vagyok egy gyakran írogató tag itt, de olvasok – izgulok – örülök veletek :)

Kiscsillag!
Örülök hogy otthon vagy. Pihizgess csak … és vigyázz magatokra! Poci hogy alakul? (a súllyal meg ne törödj, majd lemegy ha kell … pl lurkó kergetéskor) Suli..majd! Ügyi vagy te :wink:

Heni!
Szurkok holnapra…de a megérzés sosem csal…kismami kell hogy legyél!

Pandácska!
Csini kismami vagy…és a kislányod, már most fotogén, gyönyörü :)

Gizmixx!
Jó téged is látni. :)

Lanyané!
Nyolcan vannak :!:…köztük kell hogy legyen a befutó(k). Szurkolok neked is!

Julika!
Hogy viseled a terhességet? Rosszullétek?

Csibe!
Öszintén sajnálom! Ne tessék elkeseredni nagyon! Majd…legközelebb :wink: Mindig tessék elöre tekinteni :!:

Puszi mindenkinek!
Holnap jövök zebrát nézni :)

Gina
Vendég

Sziasztok!

Sajnos nem volt módom már egy ideje jönni...se olvasni se írni...de már pótolom. :lol: Még nem olvastam el mindent úgyhogy majd később szólok hozzá a dolgokhoz :? .

Pandácska
Neked szorítottam innen a háttérből is. :D +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rólunk annyit, hogy volt már egy uh ebben a ciklusban a 12. napon, ott minden rendben volt. :) Holnap megyünk a 21. napon ismét ellenőrző u-ra.Remélem tud indulni a lombik a kövi ciklusban.

Most ennyi..a többit ha bepótoltam a lemaradásom. :D

Drukk mindenkinek!!! :D
vizkriszisback

sziasztok!

köszi a sok drukkot, ránk fog férni.

holnap fél nyolcra megyünk, a punkció fél kilenctől lesz.

jó éjt!

katica
katica30

Sziasztok,
Kis*, nagyon örülünk NEKTEK!!!! :lol: Vigyázzatok egymásra és ragaszkodjatok egymáshoz! Hidd el így rendben lesz minden! Nagyon ügyes és kitartó voltál eddig is. Nagyon sajnálom amiért ez történt Veled\Veletek. De remélem most már egy nyugottabb időszak következik! 8)
Lanyané… nagyon ügyik voltak a katonácskák :shock: :lol: … jó csábítók!!! Mi többbb Sikeres csábítók voltak. 8)
Pandácska, Dóra baba már kész kislány!!! Gyönyörű!! Csak így tovább!szépen növekedik. :lol:
Gizmi….Csibének igaza van… kitartás. A cél a fontos!
Heni, Párom a fürdőszobából is üzent Neked (és Mindanyiótoknak) hogy a fájások néha teljesen normálisok.. várja Ő is a teszt eredményét.
Bella, drukk ezerrel. Fel a fejjel és kitartás…
Csibe, Én nem mondom, csak gondolom azt amit a topictársak. Sajnos igaza lehet Párodnak. Az is igaz, hogy a fagyasztás 2 élű dolog. Igen a bizakodás után a padló nagyon rossz. Tudjuk. Tudjuk itt mindannyian. Csak a legjobbakat kívánjuk Neked és remélem, hogy megpróbálsz minél előbb előre tekinteni! Együtt érzünk VELED! :oops:
Katica, sok sikert és ügyesek legyetek! No para…!

Jövő héten (hétvégétől) pihenni megyünk, ezért nem tudom, hogy mikor tudunk fellépni, de nagyon sokat gondolunk Rátok! Őszintén mondom, hogy nap mint nap (bármelyikünk is lép fel és ír, vagy olvas) beszédtéma, hogy kivel mi történik…és az esti beszélgetésekben is lépten nyomon jelen vagytok...
Ja és napról napra nő a pocija… :shock: elérte a +10 kg.-ot :oops: kicsit féltem…Ja és a doki engedélyezte a napi 1-1,5 dl vörösbor fogyasztását :wink: …régen az hozta rendbe a vérképét…(vas). Szinte a középértékre lőte be…

SOK SOK ÖLELÉS MINDENKINEK!
Most megyek aludni, mert leestek a szemeim :roll: Üdv.
Apacs

Kép
apacs

Sziasztok,

Csibe,
igazán sajnálom. Amikor én is meghallottam a beültinél, hogy nem lehet nálunk fagyasztani én is elkeseredtem, de Krizsa doki nekem azt mondta, hogy nem a fagyasztásra gyúrúnk. Illetve mikor az öltözőben voltam az egyik hölgy mesélte, hogy nekik sem éledtek fel a fagyibabák. Hallgass a férjedre és itt a lányokra, biztosan van valami oka. Hajrá előre!

Katica,
drukkolok nagyon

Lanyané,
hát igen nem nagyon szeretnek 3-at visszaültetni, csak egy bizonyos kor felett, de a Te döntésed.

Vizikrisz,
Szoritok a következő lombik indulásáért! :D

Apacs,
vigyázzatok magatokra, jó pihensét kívánok nektek

Pandus,
Dóra baba egy tünemény!

Kis*,
pihenés, pihenés, pihenés

Gizmixx,
jó téged újra itt látni :D

Heni????????????????
++++++++++++++++++

Julika,
hogy vagy?

Köszönöm mindenkinek a biztatást, tegnap este eléggé elkeseredtem, mert úgy éreztem, hogy mindjárt megjön!
Vendég

Sziasztok! Szép havas napot mindenkinek!

Dezsi: szívem szerint megtörném a lányos topik csendjét egy pöckössel, ahogy Apacsék, és talán Katavirág :wink: de majd meglássuk, úgyis meg fogjátok tudni, amint megtudom :wink: :lol: Úgysem tudnám magamban tartani.
Csibe: drága Csibe, rettentően bosszant a dolog, hogy "úgy" bántak Veled, de fel a fejjel, és Apának igazat adok.. Nézz előre, mindig csak előre, hátra sose, s célod beteljesül, ha ugyan várni is kell rá még egy kicsikét! Egy cél hajt itt mindenkit! :oops: :roll: :D
Bella: én bizony pihengetek, tegnap is csak annyi időre keltem fel, míg kimentem wc-re, meg összedobtam hamar bundáskenyeret, mert vagy 1 hónapja nem tudtam azt enni, hisz' a kórházban nincs ilyen opció sajnos :lol: :lol: :lol:
És most ne tessék feladni.. Még nekem is élénkek az emlékek abból az időszakból, és bizony, nekem is az volt akkor az érzésem, hogy "Na, most jön meg", de nem, sőt, még a "fájdalom" is furcsa volt.. Olyan szokatlan, meg nem magyarázható.. Kitartást és türelmet kívánok Neked erre a pár napra!
Vizkrisz: örülök, hogy látlak, gratuka az eddigi eredményekhez, bízom benne, indulhattok a köv. ciklusban! Szorítok értetek!
Pandácska: ugyan nem nekem írtad, de én is megköszönöm a 4D-s linket, tegnap Apukával megnéztük őket, és eléggé kacsintgatok a 4Dgenesis felé :wink: csak arra vagyok kivi, hogy utazhatok-e annyit, most még persze nem, majd decemberben, legfeljebb januárban.. :roll:
Lanyané: bizony, Neked/Nektek kell döntened, nem az orvosnak, v. biológusnak, mi is annó a 3 embrike mellett döntöttünk, s bizony nagyon helyesen tettük, ha mind3-an meg szerettek volna maradni, azt is viseltük volna - minden áron, mennek a szurkok, hamarosan pedig már repülhetnek feléd is a babaragacsok..
Julika, g79: kismamik! hogy érzitek magatokat? :D Remélem minden rendben van.. :wink:
Katica: Fél 9 van.. gondolok Rád nagyon, ne izgulj, semmi baj nem lesz!! Szurkok a hamarosan bekövetkező randihoz :wink: +++++++++
Heni: mesélj, hogy sikerült a reggel? Hogy érzed magad ma? drukkolok, hogy vágyaid beteljesüljenek :!:
Zsani: Mi újság felétek?? :D
Apacs/né: tessék nagyon jól pihenni köv. héten, mi is sokat gondolunk Rátok, a súly miatt ne izgulj, se Te, se a Párod, majd lemennek, higgyétek el, már a szülésnél jelentősen lecsappan, s utána hamar lecsúsznak mikor kergetni kell a két kis virgonckodót :wink:
Tud valaki valamit Tibu-ról? Kissé hiányolom :roll: :oops: Remélem minden rendben van Vele és a babókkal :roll:

Rólunk: megvagyunk, babazenét hallgatunk, amitől seperc alatt eltudnám bőgni magam, ma reggel megint volt egy 2-3 mp-es ficánkolás, ugyanott, ahol 8án, úgy fest, ott érzékenyebb a hasfal..
Azon gondolkodtam, hamarosan én megírom a történetünket, annyira kikivánkozik belőlem :roll: tegnap este rá kellett jönnöm arra is, hogy nálam már kezdődik a fészekrakó ösztön..
Képzeljétek a mókuskám (akit február óta etetek az erkélyen - csak etetés!) itt fog telelni az erkélyünkön, tegnap elkezdett befészkelődni, talált egy izgis sötét helyet a kicsike, azon kívül ma reggel kétszer tiszteletét tette egy gyönyörű cinege :D
Bocsika a hosszért, de annyira jól esik mindezt leírni :)

Szép napot, még jelentkezek :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Heni!
:?: :?: :?:
dezsina

Csibe!
...rettentően sajnálom :cry: :cry: :cry: Sok erőt kívánok!
Ugye van még szalmátok?
Heni!
Remélem ma nagyon szuper hírekkel jössz!...teszt?
Katica!
Mára+++++++++++++++++++++++apának meg sok-sok fürge kisfickót!!!
Bella!
Már tényleg csak pár nap!Drukkkkkk!
Lanyané!
Mikor lesz az ET?Nagyon szorítok!
Zsani!
Remélem jól vagytok!
Kis-csillag!
Szuper,hogy végre otthon vagytok!Nem ér ám ijesztgetni!!!! :wink: :lol:
Pandácska!
Elképesztő!Csodálatos!
Dezsi!
Egyre töben leszünk januárra!...remélem nem én leszek a mumus...
Vendég

Lányok!

Pozitív lett, annyira boldog vagyok, legszívesebben kikiabálnám az egész világnak.
Köszönöm nektek, hogy így mellettem vagytok.
Kívánom mindenkinek ugyanezt az érzést.
Képzeljétek először egy clear blue tesztet csináltam, ami rögtön pozitív lett, utána nagy örömömben megcsináltam a kaális tesztet is, ami szintén pozitív lett.

Lanyané:
nagyok jók a megérzéseid
mennek neked is a drukkok

Katica:
gondolok rád ma

Csibe:
sajnálom, borzasztó lehet

Dezsina:
te annyi erőt adtál nekem, nagyon hálás vagyok neked

Bella, Zsani:
nagyon drukkolok nektek is

Most ennyi, majd még jelentkezem

A tesztet is megpróbálom majd felrakni majd este
Holnap már tudom legalább mire számítsak, kiváncsi leszek az hcg értékére

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok,

Kata drukk a leszíváshoz+++++++++++++

Heni, Bella, hogy álltok? Teszt?

Zsani?

Tegnapi történet következő:

A történet elejére és az igazsághoz hozzátartózik, hogy tegnap fél csapattal dolgoztak, távollévők között ott volt Kanyó is aki koordinálni szokta a dokim betegeit.
Szóval odaértünk, akartam adni a recepción a vizitdíjas papirt, és nem vették el, azt mondták, hogy majd beszélnek velünk. Ekkor valami rossz gondolat átfutott az agyamon, de átléptem a dolgon. 1 óra várakozás után jött a növérke és kérte a beültetésre várakozó betegek nevét. Hát én is jelentkeztem. Mondtam neki a nevemet és közölte, hogy ilyen név nincs a papiron, férjem látta a nevemet a papiron, de áthúzva és ezt közölte a növérkével is. Ő meg mondta, hogy akkor majd biztos beszélnek velünk. Megint ültem egy-másfél órát, majd hívott a dokim, hogy menjek be a szobájába beszélnünk kell. Közölte velünk, hogy sajnos nem sikerült a felengedés, ez a BMC-ben alig fordul elő ( ami végül igaz is), de mi éppen beleestünk 2-3%-ba akiknek nem sikerül felengedni. Mondtuk oké, hogyan tovább. Közölte, hogy új finanszanszírozás miatt a beültetés és a következő leszívás között minimum 4 hónapnak kell eltelnie. Ez így most leírva nem tünik vészesnek, de átélve igen idegtépő volt. Az ember annyi pénzt hagy a zsebükbe, legalább annyit megtehetnének, hogy ilyen esetben telefonálnak, hogy feleslegesen ne menjen be az ember.

Kép

csibe
csibe32

Heni gratulálok :D :D :D

Kép

csibe
csibe32

Heni!
HURRRRRÁÁÁÁ!!!!
...ezt Nektek:
Kép
Vendég