Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Kicsit eltűntem. :oops: Kitört rajtam a depi sajnos,úgyhogy menekülök itthonról.Vérnyomásom megint ugrál 160 fölé,szóval kissé gáz vagyok. :cry:

Timi:jobbulást Nektek!Hát,az én Bencém biztos nem hisztizne az oviért. :wink:

Andi kismami:gratula a kiskönyvedhez! :lol: Hányingerhez kitartás. :?
Hú,de jól tudnak esni ezek a szabad órák,tudom miről beszélsz!
Szóval,akkor én is konzervatív vagyok?Na,tessék!Engem meg állandóan kérdezgetnek lépten-nyomon,hogy mikor jön a 4. :evil: A védőnő is ezzel ugrat.

Egcsi:jaj,de édesek!!!!!! :lol: Nagyon hasonlít Bence Bercire.
Tényleg az eszembe sem jutott,hogy ott kint nem értenek magyyarul.Ezzel az internettel olyan,mintha itt lennétek közel. :lol:

Vera:hogy vagytok?

Orsi:meggyógyultatok már? :?

Na,futok Katáért,puszi Mindenkinek!

Anikó
vakili

Ja,majd küldök megint képeket,nem bírom ki,hogy ne mutassam meg Bencét motoros bőrdzsekiben. :lol:
vakili

Anikó :)
Hát a bőrdzsekis képet tényleg látni kell!!! :)

Andi :)
Gratula a kiskönyvhöz! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

KÉpeket elküldtem! :D
vakili

Sziasztok!

Anikó!

Megkaptam a képeket, hatalmas fiad van!!! Nagyon laza kiccsávó! :lol:

Egcsi!

Berciék csodaszépek! :D

Nem nagoyn tudok írni, Lilla beteg, tiszta hiszti-sírás egész nap. TEgnapra már azt hittem javul, de nem, estére ismét 39 fok fölött volt a láza, és vagy éjfélig le sem akart menni. Ma voltunk dokinál, dokinéni úgydöntött, hogy szuri. Kapott egyet reggel, meg majd kap este. Ha ettől függetlenül ismét felmenne este a láza, akkor holnap is kettő injekció. Ha nem, akkor meg szirup formájában kapja tovább. :?
De a reggeli szuri hathatott, mert jó a kedve, már kiszineztünk egy hatalmas képet, mondtam, hogy pihenjen egy kicsit, most szólt, hogy pihent eleget, színezzünk tovább. :lol:

Megyek is4

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Bőrdzsekis kép :D Naggyon vagesz! :wink:

Timi :)
Szegény Lillus :( Nem balhézott nagyon a szurinál? Jobbulást!

Ma megint suli, tegnap kiállításon voltunk,nem kellett hajnalban kellni. Kipreparált emberi testeket,szerveket néztünk. Érdekes volt, bár a magzati része kicsit megviselt. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Timi:szegény Lilla!MIlért kellett neki szuri,és milyen? :cry:

Egcsi:kiállítás :? Hát ez nekem nem való.

KÖszi a dícséretet kicsiny fiamra.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok :D

Csak beugrottam pár szóra, hogy ne tűnjek el nagyon, de nem igazán jutok ide.

Anikó
Bencus képei szuperek!! :D Annyira vagány! 8)
Depi :( Tessék rendbejönni! Az unokatesómnak egy homeós bogyi segített, Sedativ valami a neve, próbáld ki! Ő ha kicsit is érzi, hogy kerülgeti a depi rögtön elkezdi szedni és minden ok.

Egcsi
Képek nagyon édesek! :D

Timi
Jobbulást Nektek! Mi is nyűglődünk még, már nagyon elegem van! :evil:

Andi, Vera
Pussz :D

Na, tényleg csak ennyi voltam.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsi drága!

Igen,ezzel próbálkozom én is,remélem segít.SEDATIF PC a neve.
Sajnálom,hogy ilyen lassan javultok. :?

vakili

Helló Csajok!
Nincs nálunk semmi különös,csak bejelentkeztem,hogy ma is legyen legalább egy hozzászólás. :wink:

Voltam ma kozmikusnál,fodrásznál,aztán elmentünk a Kikába karácsonyi hangulatért.Jó volt kicsit kimozdulni.Valahogy olyan furcsa,hogy 45 nap múlva Karácsony. :roll:

Na,pussz:Anikó
vakili

Itt is vannak már karácsonyi cuccok a polcokon, de az igazi őrület majd csak a Hálaadás után kezdődik. 8)
Jövő szombaton randi Mickey-vel. :wink: Már nagyon várom....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi:nem csalódtam Benned! :lol: Hú,Disney-ért nagyon irigy vagyok!!!Berci tudja,hogy mentek? :D
Olyan gondban vagyok most már a karácsonnyal,a nagyok még mindig hisznek a Jézuskában,de az igények már egyre nagyobbak.Azt mondják,nem baj,ha drága,azért kérik Tőle,mert Neki nem kerül pénzbe. :? Igazából már játék nem is nagyon kell Nekik,legfeljebb Lego,de az is 20-25.000,ami Nekik való.Meg mobiltelefon,számítógépes játék,csupa filléres dolog..... :evil:

vakili

Sziasztok!

Timi!
Jobbulást :) S van egy közös ismerősünk a tanítóképzős osztálytársaid közt :) A Gergő és Máté anyuka :) óvitársak a gyerekek :)

Anikó!
fel a fejjel :)itt most is süt a napocska mosolyogjál :) még hisznek a Jézuskában :shock: nem semmi :) Bence mit fog kapni? talán nála meg lehet úszni olcsóbban :) Táncórákra jártok?
Bence nagyon vagány :) én meg túrtam micimackós rugit,meg Mírám megvetetett velem csillógós szoknyát :)

Egcsi!
Küldöm fénypostával Mírát is Jó?
Bence csak 1* kel éjszaka :shock: de jó ,Bálint pár napja éjfél-3-és ma speciel 5 :evil: és nem aludt vissza :evil: 1/4 7-kor keltettem Robit csináljon vele vmit mert kidobom a gyereket :lol: aztán szopizott kb. 1/2 óra múlva(mire lenyugodtam) és azóta az ágyában nézelődik :shock: S este 11-ig fent tudsz lenni? Basszus én mindig bealszok legkésőbb 1/2 10-kor és soha nem tudom mi lett a helyszínelők vége :oops:

Orsi!
Gyógyuljatok :) rég raktál képeket :) nincs véletlenül Dumbós keresztszemes mintád?

Manó!
Mi van veletek? Olyan régen írtál nekünk :(

Konzervatív kismama :)
tudom ismerős érzés :) soxor volt h. elaludtam Mírával együtt altatáskor :) Uh-ra mikor mész? Veronika tudja már?

Eszter,Mese,Rita életjelet kérünk :)

pusz megyek picit pihizni,ha hagynak :)
vera

KépKép
viranka

Sziasztok,

Vagyunk mi is, csak annyi minden történt!Aztán néha olvasgattam, de nem volt már érkezésem írni! :(

Voltunk 2 temetésen is, egy jóbarátunk ment el 48 éves volt :cry: és Eszti keriapjának az apukája, akit nagyon szerettünk! :cry:

Aztán elkapta hannus valakitől a náthát, és kínlódtunk 2-3 napot, de már szerencsére sokkal jobb!Kicsit még szívom a nózit, de már egyáltalán nincs bedugulva kap levegőt, és tudunk aludni is!Volt 1 borzalmas éjszakánk, az első amikor kijött a nátha.2 órát aludtunk egész éjjel :shock: :? Szegényt annyra sajnáltam ahogy kínlódik, és nem kap levegőt :( de tök hősiesen tűri az orrszívást :)

Mostmeg Eszti taknyosodott be, szerintem Hannustól kapta el, mert örökké szeretgeti, puszilgatja :)
De már elkezdtem adni neki az Oscillot így talán rendbejön ő is olyan hamar.

Szintén betegeknek én is jobbulást kívánok :!:

Karácsonyt már én is várom :) el is kezdtem az ajikat begyűjteni :wink: hogy ne az utolsó pillanatban kelljen!Azt nem szeretem mikor rohangászni kell még valamiért, főleg mostmár 2 manóval nemtom, hgy oldanám meg, ugyhogy időben kezdem :wink: :lol:

Disney Land, de jóóóóóó :) azért 1x én is megnézném :P Egyik barátunk most volt a Párisiba.Hozott a csajoknak kis ajikat.Hannusnak egy tök édes kis Minnie lányt, amire persze Eszti is lecsdapott egyből :lol: De Eszti kapott külön ajit is :P

Na, megyek el kéne kezdeni valami ebédfélét Kép
manóci

ráérek :)

Manó!
jobbulást a csajoknak :) nálunk ue. megy mint nálatok :) Míra szeretgeti Bálintot :) Ma reggel szól h. megigazítottam B feje alatt a lepedőt :shock: megyek B. feje feltámasztva a fejvédőre párnája alatta és vigyázállásba "fekszi" megrémült fejjel :) én úgy röhögtem szegénykén persze miután megállapítottam nincs semmi baja:)
Vmelyik nap meg sírt vmiért Bálint,Míra rászól:"fejezd be a hisztit Bálintka" kész voltam kitől hallhatja :)

Ma reggel amúgy majdnem a falra másztam hol az egyik hol a másik sírt/hisztizett :( de nem egyszerre egymást váltva :evil: apuka meg édesdeden aludt kb. 10 méterre :shock:

Karácsonyt én is várom,naptárak már készülnek,netet lesem és ajándékokat vadászok :)

és még mindig szakad a hó és látszik a földön is :) holnap lehet h. szánkóval megyünk óviba :)
Kép
Kép
pusz

KépKép
viranka

Vera,Ráérünk, ráérünk :wink: én épp most vasaltam ki egy hegyet, és a három kismajmom :lol: alszik!!!

Szeretgetés :lol: nagyon jó a kép rólatok :!:

Hóesésé. hurrrrrá Esztinek már le kellett hoznom a padlásról, mert ebéd előtt nem bírta ki és már kicsit koment a kertbe huzogatni :lol: megígértük, ha esik még mindíg du-ig és nagyobb leszz akkor ha ébred kimegyünk családostul szánkózni :lol: :lol: Hannus persze a babakocsiba velem!Ugyhogy megyünk is Kép
manóci

Talán itt az ideje, hogy lerántsátok a leplet a Jézuska személyéről. :D Tényleg minden baromi drága. :?
Berci tudja, hogy megyünk, ő volt az értelmi szerző. :wink:
Elhatároztam, hogy nem veszek rengeteg játékot karácsonyra, anyuék és a másik nagyszülőpáros is vesz valamit és már így is alig férünk a játékoktól. :roll:

Vera :)
Fent tudok lenni 11-ig, de minden délután alszok. 8) Arany életem van most, a szüleim rendezik a gyerekeket. :D
Jók a képek! :D Nem semmi beszólásai vannak a lányodnak. :lol:
Berci is szeretgeti Bencét, mikor kérdeztem, hogy ha megnő Bence, odaadja-e a játékait neki, azt mondta:"NEM! Akkor verekedek vele!" Szépen vagyunk.... :roll:

Manó :)
Jobbulást nektek! :)
Karácsonyi ajándékra csak ötletem van, még nem szereztem be semmit. :)
Temetések:Sajnálom :(
Képek? 8)

Hóesés :shock: Itt még mindig 25 fok van. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Látom már mindenki karácsonyi lázban ég. 8) MOndjuk a mai nap után nem is csoda, nálunk is óriási hó esett, hihetetlen nagy pelyhekben, olyan szép volt! :D Ki is mentünk, és Gergő nagyon élvezte, fel-alá szánkóztak az Apjával, de Flórának nem tetszett, mivel még esett a hó, állandóan megült a szempilláján, olyan hosszú neki, és vlsz e miatt nem szerette az egészet. Lerakni sem lehetett, pedig cuki kis hótaposója van, majd teszek fel képet. Használtan sikerült 1500-ért megvennem.
Mellesleg tegnap lemértem a lábukat és Flóráé akkorát nőtt, hogy kinőtte a cipőit. :shock: El is szaladtunk venni egy kis bundásat, szerencsére Nagyika is beszállt, de nem volt iszonyat, mert 6000 egy ilyen cipőért sajna manapság már nem számít soknak. :? Csak nekem sok pénz. :roll: Az a mázli, hogy nyár végén szandált is vettünk, így abból volt egy tartalék nagyobb, az most pont jó itthon, meg ha megyünk zenebölcsibe.
Gergővel meg az a szerencsém, hogy van egy barátnőm és a 6 éves fia kinőtt cipőit, ruháit nekünkadja és most is van 2 cipője, 2 csizmája és még nagyobbak is várnak a padláson, hogy belenőjjön. :D Rá nem is nagyon kell vennem!

Sajna a betegség még mindig nem távozott tőlünk, én tegnap már úgy nézett ki megmaradok és elmúlik a kór, erre ma délutánra iszonyatosan elkezdett fájni a torkom, félek, hogy megint tüszős mandulagyuszi, szóval ELEGEM VAAAAAAAAN! :cry: :(
Ja, és ha még ez nem lenne elég, tegnap éjjel elkezdett iszonyúan fájni a jobb csípőm, alig bírok ráállni a jobb lábamra, a derekamat is érzem, szóval kezdek teljesen leépülni.:shock:

Anikó
Az az, az unokatesómnak ez a bogyi szuper volt. Ő már rendesen antidepresszánson élt, és mikor annó nyáron találkoztunk vagy 10-15 kilóval több volt a gyógyszer miatt, én azt hittem először, hogy terhes, úgy meg volt hízva. :shock: Akkor rábeszéltem erre a homeós bogyira és az úgy rendbetette, hogy teljesen leállt a gyógyszerrel, lefogyott és újra tök jól érzi magát a bőrében minden tekintetben. :D Remélem Neked is beválik!
Jézuska: hát én tuti nem világosítanám még fel őket, az úgy a jó, ha maguktól jönnek rá. Valahogy csak megoldod, hogy nem kell a legdrágább dolgot megvenni. De tanulságos mindenesetre nekünk a jövőre nézve. :shock: 8)

Egcsi
Jó mulatást!! Én is úúúúgy mennék! De egyszer elviszem a gyerekeimet, ha majd nagyobbak lesznek, mert én még mindig gyerek vagyok és én is mindenre fel fogok ülni, az tuti! :wink:
Délutáni alvás: húúú, de irígy vagyok! :D

Vera
Édesek a képek, a sztorin meg akkorát nevettem!!! :lol: 8) Igen, hasonlóak nálunk is voltak, Gergő is benyúlkát a rácson, de szerencsére hamar abbahagyta. 8)
Az Apuka feje mellett üvöltő gyerekeken is jót röhögtem. 8) Ez van, egy anya a legkisebb rezdülésre is fent van, az apák meg... :P
Sajna keresztszemesem Dumbóból nincs, de bármilyen Mici mackós ha kell, csak szólj! :D

Manó
Részvétem! :(
Sajnálom a betegséget is, remélem hamar kijöttök belőle!!! Már nekünk is nagyon jó lenne!

Bocsi LÁnyok, de ennyitől már nagyon fáj a derekam, megyek.

Ja, még egy titkot elárulok. :wink:
Nálunk Anyukám nagy ajándékvadász, év közben ha lát valami jópofát, olcsót, akkor azt megveszi, van egy kis kosara, abban gyűjtögeti és ilyenkor nekiállunk bogarászni és a család nagy részének már meg is van belőle az ajándék. Közvetlen családtagoknak meg veszek, és én is már novemberben elkezdem, tényleg nem jó a végére hagyni.

Na, pusssz :D

Orsi

avocado

Manó!
igen tegnap pihi nap volt :) szombaton megcsináltam mindent amit szerettem volna :) vasalni is kivasaltam mindent :)
tegnap csak ablakból nézte áhítattal Míra a hóesést :) ma szánkóval mentünk óviba.én hülye tegnap megígértem ha reggelre lesz még hó... persze Ő mindent fehérnek látott,de mindig találtunk kicsi helyet ahol lehetett húzni meg jeges is volt az út :)

Orsi!
tüszős mandulagyuszira:
homeogene 9:komplex készítmény 3-4*1 tabletta
apis mellifica 15ch
mandulák rózsaszínes pirosak,duzzadtak a betegnek nyeléskor égő fájdalma van hideg folyadék csillapítja 3-4*5 golyó
Belladonna 15 ch:
mandulák égővörösek szárazak,nyeléskor szúró-szorító esetleg fülek felé kisugárzó fájdalom kíséri,magas láz,kipirult arc,száraz köhögés 3*5 golyó
hepar sulfur 15ch
torok nagyon fáj gennyes lepedék tüszök a garatban a mandulák felszínén.szálka volna a torokban érzés 2*5 golyó
mercurius solubilis 15ch
piros torok mandulákon kis fehér tüsző,v. összefüggő gennyes lepedék.rossz szagú lehelet bőséges nyálzás lepedékesen duzzadt,fogak lenyomatát megőrző nyelv.nyelés fájdalmas hideg-meleg érzékeny. 3*5 golyó
hátha segít vmelyik :)

Egcsi!
25 fok :) írigyellek érte :)

pusz

KépKép
viranka

Sziasztok!

Ma voltam a munkahelyemen,hogy megbeszéljük a továbbiakat,és holnaptól felmondtak.Tulajdonképpen számítottam rá,meg úgysem tudtam volna visszamenni 8 órában,de azért rosszul esett kimondani. :cry: De legalább szép végkielégítést kaptam. :lol:

Orsi:tessék most már meggyógyulni!!!!! :evil:
Nekem tegnap jutott eszembe a nagy hóesésben,hogy Gergőnek még nem kaptunk téli cipőt. :shock: Úgyhogy ma nyakunkba vesszük a várost.
Már én is elkezdtem a bevásárlást,vettem is Katának mérgező gyöngyöket. :evil: Vihetem vissza! :evil: :evil:
Nagyon szép dolog ez a Jézuska,de egyre nehezebb az illúzió fenntartása.

Vera:édesek a képek.Mírád nem semmi kiscsaj,olyan jókat derülök Rajta! :lol:
Csillogós rucik Katának is mennek. :wink:
Táncira járunk,dec.2-án lesz bemutató záróvizsga. :wink:
Kedvem egyik nap jobb,másik nap rosszabb.Lehet,hogy ez a munkahelyi bizonytalanság is bekavart.Már május óta húzódik. :twisted: Akkor kezdtem érdeklődni,hogy mire számítsak.

Egcsi:25 fok????? Irigy-irigy!!!! :?

Manó:részvétem. :(
Jobbulást Nektek is!

Na,megyek mert készülődünk cipővásárlásra:Anikó
vakili

Sziasztok!

Már megint csak két sorra futja. :? NEm vagyok formában, apa még nincs itthon (bár most írta, hogy indul). Lilla még "betegszabin" van, még be kell szednie egy adag gyógyszert, de már csütörtökön mehet oviba.

A mosógépem elromlott, kijött a szerelő, és egy ezresért megmondta, hogy vegyek újat. :?

Ez egyébként sem az én napom volt...

Puszi, most nem reagálok! Bocsika!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Ma voltam gégész dokinéninél és szerencsére "csak" gyulladás, úgyhogy megnyugodtam. A csípőm viszont már jobban aggyaszt, alig bírok ráállni a jobb lábamra, lépcsőn nem bírok vele felmenni, szóval sánta lettem. :? :( Csütörtökre kaptam időpontot az ortopédiára, voltam beutalóért a dokinéninknél és ő nem sok jóval kecsegtetett, mert ha gyulladás, akkor a szopival gáz lesz, de egyelőre erre nem is akarok gondolni. Majd rádörrenek a dokira, hogy ha antibika van olyan, amit lehet szopi mellett, akkor keressen nekem olyan gyulladáscsökkentőt, amit szintén lehet! Kész-passz! :evil:

Anikó
Cipő :?
Munkahely :evil:
Mérgező gyöngyök :evil: :evil: :evil:
De azért csak Neked :D :D :D :D :D :D :D Nehogy rossz kedved legyen! :wink:

Timi
Ajjaj! :( küldök pozitív puszikat, és reméljük a holnapi már a Te napod lesz! Elvégre 13, az szerencsét is hoz! :wink:

Vera
Én is ilyen vagyok, felelőtlenül megígérek dolgokat, aztán tépem a hajam. :roll: :wink:
Milyen kis ügyi vagy, ennyi mindent megcsinálni! Tegnap én is nagyon ügyködtem, vasaltam irtó sokat és porszívózás, felmosás, de még lett volna ezer dolgom és nem jutottam a végére. :?

Na, kiakadt a csípőm, mentem. Ja, Flórát ma a doki egészségesnek nyilvánította, de Gergő megint köhög. :? Egyszer csak vége lesz!:roll:

Orsi

avocado

Jó reggelt!

Orsi:ezek nem jó hírek! :? Vigyázz Magadra,egy anyuka nem dőlhet ki. :wink: Biztos lesz egy-két kedves szava a dokinak a szopi ügyében.Bence 10 hónapos volt,mikor tüdőgyulladást kaptam,és azt mondták,hogy elég nagy már,hogy abbahagyjuk.Egyik napról a másikra,mikor még szinte nem is evett mást,ráadásul Ő is beteg volt,és szinte csak a cicin élt.Nagyon csúnyán néztek rám. :evil:
Cipőt kaptunk Gerinek. :lol: És nem volt 6.000 FT.Én ezért szeretem a Deichmannt.

Timi:sajnálom,remélem a mai napod jobban sikerül. :?

Vera:elfelejtettem írni,Bencének biciklit szeretnénk karácsonyra fő ajándéknak. :D

Egcsi:hol vagy? Megittam a kávémat. :wink:

Puszi és szép napot!

Anikó
vakili

Hali,

Anikó,
Köszi a képeket, nagyon vagány benne Bence:) Mi is elrohantunk vasárnap du csizmáért ,szintén a Deichmannban kaptunk elfogadható áron olyat ami elvileg vízálló. Remélem már jobb a hangulatod. Én is ettől félek h ilyen leszek ha már otthon maradok a kicsivel. Egyszerűen nem nekem való az otthonlét. Késöbb szeretnél még dolgozni?

Orsi,
Jobbulást mindenkinek és mindenképpen kérd meg a dokit h nézzen olyan gyógyszert ami mellett lehet szoptatni. Nálatok Flóra szopizik még éjjel? Tegnap már én is elkezdtem néhány ajándékot megnézni és vettem díszeket az IKEA-ban.

Vera,
Nálatok egy szobában alszanak most mindketten? Hogy oldod meg h hátul is legyen szemed?:)Uh-val nem volt szerencsém mert múlt csütörtökre volt időpontom, oda is mentem de a doki sajnos nem ért ki Pestről. A héten újra próbálkozom. Manó már tudja, nem bírtam magamban tartani:) Időnként eszébe jut a tesója és ad egy nagy puszit a hasamra, nagyon édes.

Egcsi,
Én is inkább a 25 fokot választanám:)

Na folytatom a munkámat, pusz

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Anikó
Tegnap este Karcsi bekente a derekam is és a csípőm is azzal a krémmel, amit annó a nyakamra kaptam, mikor bedurrant és ma már fele annyira fáj, mint tegnap! Kopp-kopp! :D
Cipő: de jó! :D Én is szeretem a Deichmannt, csak sokszor ilyen kis méretben nincs igazán választék. :( De nyáron ott vettük Flóra cipőjét, amit most kinőtt és 3000Ft volt! És ugyanaz a cipő a Humanicban 10.000 volt! :shock: Magamnak is nyáron potom pénzért vettem tök jó papucsokat, tök elegánsak és 2.900 volt darabja!
Köszi a biztatást szopi ügyben, jól esik! :D Annó, mikor Gergővel övsömöröm volt, akkor is azt mondták, hogy abba kell hagyni a szopit, én sírógörcsöt kaptam és megmondtam a dokinéninek, hogy nem fogjuk abbahagyni, inkább nem szedem a gyógyszert. Erre annyira megsajnált, hogy addig kutatott, amíg talált olyan gyógyszert, amit lehetett szedni szopi mellett. Szóval csak akarni kell és lehet, de persze egyszerűbb a dokiknak azt mondani, hogy vége a szopinak. Hát nem! Én addig akarom Flórát szoptatni, amíg Ő akarja, ha 3 éves koráig, akkor addig.
Különben olyan érdekes, mert a délutáni szopiról simán leszokott magától, nem kérte én meg nem adtam és így már csak reggel és este cicizik, és persze éjszaka 2-3x. 8) (később utánaszámoltam Andinak és ez nem igaz, gyakorlatilag összesen van 4 szopi a reggel-este-éjszakai együtt.8) )

Andi
Szopizik még éjszaka, van hogy csak 1x, de van, hogy akár 3x is. De érdekes, hogy reggel felkeklés előtt szopizik egyet, aztán már nem kéri 8 körül, mint régen és délután sem kéri. Így végül is van reggel, este és 1-2x éjszaka, most, hogy utánaszámoltam. :D

Na, most ennyi, még nem fájok, addig hagyom abba. :wink:

Pusssz :D

Orsi

avocado

Hoztam 2 képet a gyerkőcökről, most csak ez van kicsinyítve.

Flóra és Berci, a Hugim kisfia:
Kép

Ez volt a dinokiállításon:
Kép

Puszi :D

Orsi

avocado

A fenébe! Az a mosógép mindig is szarakodott, emlékszem. :(

Orsi :)
Csípőd :(
Hosszú haja van a húgod kisfiának? Dinokiállítás :D Hát az Bercinek is bejönne. :wink:

Itt vagyok,na! 8)
Berci nem tud biciklizni, egyszerűen nem teker. :roll: Az már tuti, hogy Bence életéből nem marad ki a 3 kerekű, azon fog megtanulni pedálozni. :)

Olyan aranyosak ilyenkor a nagytesók. :D Az UH-ról mindenképpen számolj be! Olyan izgi! :D

Fáj a fülem már 2 napja. Huzatot kapott. Sajna gyógyszert is kellett bevennem,nem bírtam már a második éjszakát alvás nélkül. :?
Most rohanok suliba. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!

Én is itt, eddig olvasó üzemmód..
Vera,
ez csak egy pasas lehet, látom neked a csajos lendülethez szokottan új a pasid, nekem fordítva volt. LEvi nyöszörgött, türelmesen, Bünde meg síkít, én meg rohanok.. brrr... mikor hagyja már abba??
Mostanában éjfél körül csinálja, és ha beteszem a franciaágy közepére, boldog mosollyal az arcán elterül... háááttt...

Levi is megint elkezdett átjárni, pedig már kezdtem örülni.. van h még nem alszunk, ő már csoszog át.. mi meg csak nézünk, ez meg hova megy.. ő meg félálomban néz ránk, de azért megy.. olyan édi ilyenkor.

Orsi, Dínókiállítás :-)
hol is van ez? nem emlékszem.. van még egyáltalán?
Mi Tropikáriumban voltunk, Levit nagyon érdekelte, Tünde meg minden halacskánalk dumált, és sikongott, tapsikolt. Folyamatosan mutogatott, és mindenhol meg tudott kapaszkodni, pont jó helyen van ott a perem. Babakocsiba tevésnél meg ordított, h nem akar. Na de járni sem, bár 1 kézzel remekel, székkekkel is közlekedik, de egyedül azt nem. Levi is 15 hósan járt, van még a csajnak 2 hete..

ezt elküldöm, mert férj megjött Párizsból, épp, köszönök..
pusz
Mese
meske

Sziasztok!

Sajnálom, hogy így eltűntem, de annyi minden történik napközben, hogy mire a géphez jutok, már csak arra van időm, hogy megnézzem a leveleimet és dolgozzak.
Jól vagyunk, no betegség kop-kop-kop. Lili oviba jár. Nagyon szereti és minden nap dicséretet kap. :) Újabban csak szoknyában vagy ruhácskában hajlandó menni az oviba. Persze ráhúzzuk a meleg sínadrágot és kabátot és úgy megyünk, de az oviban szoknyában és harisnyában van. Nagyon élvezi és mindig ő választja ki miben menjen. :)
Kitti jól van. Sokat foglalkozok vele délelöttönként vagy elmegyünk zenebölcsibe vagy tornára. A legelső bilis eset óta már többször pisilt bele és kakilt is. :wink:
El nem tudjátok képzelni mennyire imádják az apjukat. :) Mikor megérkezik, hatalmas indiánüvöltéssel fogadják, nyakába ugranak és nem engedik még csak levetkőzni se. :lol: Ha sikerül is Endrének átöltöznie, utána is nyakában lógnak a lányok. :)
Kitti nehezebb eset, mert olyan hisztit tud rendezni, ha apja le akarja tenni, hogy csak nézünk. :shock:
El nem tudjátok képzelni, hogy mennyire rá kell figyelni, mert képes nem levegőt venni. :( Egyszer olyan hisztit rendezett, hogy nem vett levegőt, persze én nem hallottam és nem láttam semmit mert háttal állt nekem, és annyit láttam csak, hogy összeesik. :( Gyorsan odarohantam, felkaptam, láttam, hogy tiszta kék, és egy hiszti kellős közepén nem vesz levegőt. Annyira beleélte magát, hogy szó szerint fel kellett pofoznom, hogy levegőt vegyen. :( Borzasztó volt. Azóta nagyon odafigyelünk ha hisztizni kezd és lekötjük valamivel a figyelmét. :? Pedig egyesek szerint hagyni kéne hisztizni, de nem Kittit. :(
Na megyek is mert most kelt fel. Majd jövök még. :)

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Kép

Kép

Kép

Kép

Sziasztok! Próbálok már egyszer írni is, de agyilag szét vagyok hullva! Bocsika!

Na, azért röviden... :oops:

Megvettem a mosógépet, Bosch a szerencsés kiválasztott, ma hozzák. Ma már ment Lilla oviba. És ahogy nézem a délutánomat, egyszerre kell majd mindent csinálni. Ki kell kötni a régi gépet, várni az újat, elviszik a régit, Lilláért az oviba menni, és még Csengő nem aludt el, szóval nemtom időben ébred e...Ricsi meg jelezte, hogy nem tudja mikro végez...ááá

Vera!

Találkoztam szombaton a közös ismerősünkkel, ő is mesélte, hogy mire jöttetek rá. :D

Tényleg mennem kell!

Puszi Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

sziasztok!

na folytatom..
Levi néha reggelente közli, h nem akar oviba menni, néha nyöszi is lesz belőle, néha pityeredés, de megyünk.
No betegség.. takony az van folyamatosan
Őt nagyon szeretik, babusgatják a csajok (5 kicsi van a 6 évesek között) , terelgetik őket, ő meg basaként élvezi.. viszont nem ebédel bennt :x pár kanál leves, ha van kedve akkor megeszi az ételt, de sokszor néhány kanál kaja után abbahagyja. A mellette ülő csajszik etetik néha, azt elfogadja, de nem hajlandó enni.. A jó fene se tudja miért nem. Feladtam már, minden nap megbeszéljük, h kérlek egyél ebédet egyedül, olyan boldog lennék tőle, akkor mosolyogva mondja, h jó,de aztán..

Tünde a síkításon kívül egy angyal, kedves, puszit ad mindenkinek, cuppanósat is, de valamikor elakadhatott a lemez, mert néha az adsz egy puszira a tenyerét nyújtja ( és bele kell puszilni) eddig ez volt a "puszi". Most mikor milyen kedve van.
Ovi alatt hiányolja a bátyót, kérdezi a Levi ágyára mutatva, h "Lele?" Imádnak együtt játszani, és mostanában már megy a huzamosabb ideig bunyó nélküli együtt játszás is. Ami azért nagy szám! :?
(kivéve amikor nagy a csend, és épp a hálónkban a fiókjaimból pakolásznak.) Pár napja az egyik játék dobozban találtam 1 doboz torokfájásra való gyógyszert.. Beleugrott :roll:

Rita,
ez velem is megtörtént, a hiszti közepén NO levegő. Kékülő fej, anyukám úristen mit csináljak, a nagyim fejjel lefelé megrázott, és hopp, levegőt vettem. Háát, senkinek sem kívánom.

nekem is van egy friss rémsztorim:
hérvégén telefonálok, előtte boltosat játszottunk, pénztárgéppel, gyümölcsökkel. Tünde odajön a lábam alá, majd megmutatja nekem a szerzeményét. A szájában 1 kétforintos. (eszes valaki adta a Levinek a pénztárgépbe aprót) Ahogy a földről felnéz rám tátott szájjal, lecsúszik a torkán a pénz. Én dobom el a telefont, ő is megijed, felkaptam a hasánál fogva, kiköpte hála az égnek egyből. Volt nagy riadalom. :cry: de megúsztuk.

Orsi, az jó h van kitől beszerezhető ruhák, nekem Levinek mindent újat kell venni, és Tünde is utolérte a barátnőm 2 éves kislányát (80 as méret) Marad amit Levitől örökölt, meg némi új rózsaszín.. De jó ötlet, majd megkérdezek anyukát az oviban. Hátha..

Deichmannt én is szeretem, gyerek cipőket csak ott veszek, elefanten a kedvenc, de nőiből nem nagyon találok. Nyári papucsom van onnan, meg most néztem csizmákat is.. csak Tünde sikítozott h adjam oda neki, így meg nem lehet próbálni. Feketét szeretnék, és most a barna a menő úgy látom. Bezzeg annyira tetszenek az elefanten gyerekcipők, ha 36- os lenne a lábam. az áraik is jobbak. Nem tudjátok, osztrákoknál vannak nagyobb méretek is? mert itt is van néha, de alig.

Timi,
Lillád igazán szép kiscsaj, igazi nőcis a mosolya. Csenge is nagyon édi! Mosógép :? tavaly nekem is kellett vennem egyet. És megdöbbenve vettem észre h már nincs rajta fél órás mosás. A fene gondolt rá, h nem lesz. Nem néztem meg alaposan.. így jártam.

na mennem kell,
Mese
meske

Egcsi,füled :( remélem már jobban vagy!Tegyél rá meleg sót, az jó!Bár nem akarok okoskodni egy EÜ-isnek :oops: csak náluink bejött régen még nálam meg a nővéremnél! :wink:
De jó, hogy ott vannak a szüleid.Nekem is anyu olyan ritkán jön már, pl. most is úgy volt, hogy ma jön, de a nővérem fia beteg lett, és neki kell fogni a kezét :twisted: /11 éves/
Ma takarítottam, főztem, mostam, és kikészültem így hirtelen :cry: De ugye muszáj megcsinálni :?

Timi,mosógép :) azért klassz lesz az új, és a Bosch jó márka :wink:
A gyerekek egyszerűen GYÖNYÖRŰEK nem tudok mást mondani :) annyira szép mindkét csajszid :)

Mese,ez durva lehetett :cry: elhiszem, hogy megijedtél!Mondjuk Esztinek mi is adtunk aprókat 1-2-5 Ft.-osokat a kiskasszájába, de ő soha nem vett semmit a szájába,és ezért tudtam hogy megbízhatok benne, és adhatok!De azért más az ha nem vagyok benne biztos, hogy lehet!Hannánál egyáltalán nem lehet tudni mi lesz, lehet ő meg mindenevő lesz, és akkor tuti mindent dugdosni kell majd!Vannak olyan manók akik meg az orrukba, fülükbe is dugdosnak apró dolgokat!Szerencs ez is elkerült minket, Esztinél legalábbis :wink:

Rita,Tök jó, hogy minden ok. nálatok!Szoknya :) Eszti is imádja, de ő most nagyon divatosan nyomja, mert a hideg miatt nem engedem itthon úgy lenni, és a nadrágra veszi fel :lol:

Kitti,elég gáz :cry: nehéz az ilyet kezelni :!: Egyik ismerősömnek a gyereke ugyanígy hiszti közben nem vesz levegőt, de ő már ájult is el :cry: Elvitte dokihoz, és neki Affektív Apnoe-t állapítottak meg!nagyon durva mert azt javasolták, hogy vigyázni kell nehogy rosszul legyen, ha hisztizik, de így meg hogy nevelj gyereket?!Olykor ugye rájuk kell szólni, büntetni kell stb.stb.csak akkor meg baj lehet!De ha meg mindíg engedékeny vagy akkor meg nem lesz megnevelve a gyerek!Szóval nagyon nehéz ez :? Azért reméljük nálatok nem lesz ilyen súlyos a dolog!
manóci

Sziasztok!

Még nem értem a végére, de ezt most gyorsan...

Ha komoly a hiszti, és nem vesz levegőt a gyerek, akkor finoman a torkába kell fújni, ez beindítja a reflexeket, így levegőt vesz a gyerek.
annak idején a hugomnál jó lett volna tudni ezt a trükköt. Ő zuhanyt kapott még.:(

Helló!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Háát, úgy látszik senkinek nem tetszettek a képeim , pontosabban a gyönyörűségeim:( , de sebaj, az a lényeg, hogy nekem gyönyörűek! :D

Manó
Szia :(
Azért puszi :)

Mese
Szerintem kérdezd meg, mert nekem már 3 helyről is van így rucim, soha nem lehet tudni. Most is 3500-ért vettem egy csomó rucit, tök jókat, és egy cipőt 700-ért, pont jó lesz az udvarra sarazni, nem a szép lilát kell koszolni. 8)
Visítás: nálunk is megy, akaratos a kisasszony, én megpróbálom egyáltalán nem lereagálni és előbb-utóbb abbahagyja. NÉha jókat röhögök rajta, amikor ide-oda gurul és nézi a hatást. 8) De persze éjszaka idegesítő tud lenni. :?
Nálunk is ébred Gergő, van hogy többször is, 1x pisilünk amúgy meg van, hogy sír. :( Ja, és Flóra is köztünk alszik az első szopitól, az nálunk is 12 körül van. :?

Timi
Édesek a lányok! :D Még mindig azok a kék szemek!!:D
Mosódéphez gratula!

Rita
Sajnálom ezt a levegő dolgot. :( Remélem hamar elmúlik!
Apa üdvözlés: mintha az én gyerekeimet írtad volna le! 8) Nálunk is egyszerre ketten lógnak a nyakában és ha esetleg el akar menni wc-re és lehámozom róla Flórát, akkor jön a sírás ezerrel. :roll:

Egcsi
Hát igen, ilyen hosszú a drágám haja. Amióta megszületett csak nő, eleve óriási séróval bújt ki. Én már tuti levágtam volna , de a hugi sjanálja, mert alúl még loknis is neki. :roll: 8) És e miatt állandóan kislánynak nézik. :lol:

Bocsi mindenkitől, de most csak ennyire futotta, ma szó szerint egész nap rohantam, annyi nyugi volt közben , amíg a fodrász levágta a hajam. Remélem ez most kicsit jobb lesz, mint a múltkori, ez most egy új csaj, próba-szerencse. Mindenesetre első nézetben jónak tűnik és nem utolsó szempont, hogy egy ezressel olcsóbb is!

Orsi

avocado

Halihó! :)

Jó sokat írtatok! :D

A lányok gyönyörűek! :wink:
Mosógép :) Remélem jó vásár volt! :)

Mese :)
2 forintos :roll: Én is betojtam volna. :?

Teszek rá sót+ homeós fülcsepp, de egyenlőre még nincs túl jelentős változás. :?

Rita :)
Hiszti :shock: Nem semmi kiscsaj! 8)

Persze, hogy szépek a gyerekeid, azért mert nem, mondjuk.... :roll:
Berci is felébred néha hajnalban, akkor átjöhet az ágyamba aludni. 8)
Tényleg lányos az unokaöcskös. :)

A fülem még mindig fáj. :( Talán egy kicsit már jobb, de még messze van a tökéletestől. :?
Apjuk most hívott, hogy lehet, hétégén dolgozniuk kell. Nem örülnék neki, mert akkor ugrott Disneyland. :cry:

Pusszancs mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,
Ezek az apák már csak ilyenek:) Enyém is folyton keresztül húzza a számításaimat. Lefoglaltam egy szobát Sopronban nov 30-tól egy hétvégére mert lejár az ajándékba kapott üdülési csekk, erre most meg kiderül h vasárnap délelött el kell menjen Rómába, mert kiküldték a cégtől 3 napra. Most vagy elmegyünk egy nappal korábban ha el tud szabadulni mert nem akarom h elvesszen a csekk. Meghosszabbítani meg túl bonyolult. Remélem azért összejön nektek Disneyland:)

Nagyon szenvedek még mindig ettől a fránya hányingertől. Már nagyon várom h elmúljon. Du megyek az ultrahangra, szorítsatok h minden rendben legyen.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Drukk az UH-hoz! :wink: Remélem nem az az eset vagy, aki végig kínlódik a rókakomával. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Ok :D
Füledet nagyon sajnálom! :( Remélem hamar elmúlik, a fülfájás nagyon gáz tud lenni!
Apa munkája :? Remélem el tudtok menni!

Andi
Húú, hát ez nem túl jó, hogy még mindig ezzel küszködsz! Elhiszem, hogy már eleged van! :roll:
Hétvége: drukk megy, hogy összejöjjön!
Én is úgy tudnék örülni, ha valamilyen csoda folytán mostantól a pedagógusok is kapnának üdülési csekket, tuti mi is elmennénk egy hétvégére valahová kényeztetni magunkat! De egyszer összehozom valahogy a dolgot! Mondjuk megint elmegyek játszani a tv-be. :wink:

Nálunk semmi különös, ma megint hozott az egyik anyuka kinőtt rucikat, válogattam is ki tüneményeseket és tök aranyos volt, majd kifizetem január-februárban, amikor lesz rá pííz. Szóval így szuper vásárolni! :wink:

Na, mentem, muszáj lenne haladnom a hímzésemmel. :?

Puszi :D

Orsi

avocado

Orsikám, drága!én akartam írni, hogy milyen szépek a gyerekek, és Karcsi is tök aranyos apuka! :oops: :oops: :oops: :oops: de siettem, és elfelejtettem!Ne hari :wink: Tesód kisfia :) aranyos arcocskája van, de én is levágnám a haját.Hiába tetszene a lokni, mégiscsak egy fiú,nem?! :x

Egcsi,Jobbulást :!: Amúgy fülre még a Kövirózsa leveléből nyert levét hallottam,, hogy jó nagyon csepegtetni bele.Van egyáltalán kint Kövirózsa? :roll:

Andi,hányinger :( nem akarlak kiábrándítani, de nekem pl. 5 hónapig tartott Esztinél, Hannánál viszont Karácsonyra már nem volt :) Tehát bármi lehet!

Voltunk ma 4 hós oltáson, de nem kaptuk meg, mert kicsit még szörcsögünk!Majd 2 hét múlva, mondjuk én örülök :)
Viszont ma este elkezdtem adni neki a Sinlacot!Kicsi támogatás kell, mert csak 7dkg-ot hízott, és úgy gondoltam fölvetem a dokinéninek milenne, ha?! :roll: És mondta, hogy ok. végülis már majdnem 5.-ik hónapos, és elég kicsi, ugyhogy próbáljuk, hátha jobban meglódul a súlya!
manóci

Kövirózsa itt nem terem. Szerintem. 8) Kaktuszért viszont el tudnék ugrani. :D

A fülem tegnap óta sokat javult, már nem fáj, csak "érzem". :)
A jelenlegi állás szerint ok a hétvégénk. Ha holnap kavar a főnök, akkor behúzok neki egyet! :x Boti úgyis azt híreszteli rólam, hogy egy sárkány vagyok. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Pszichológus, családkonzulens édesanya vagyok. Négy éves ikergyermekeim egyike súlyos fejlődési rendellenességgel született, az ő fokozott ápolása, gondozása miatt munkámat itthonról végzem. Így elmondhatom, hogy elméleti tudásomat ugyan az egyetemen szereztem, de ikergyerekeim és a betegséggel járó teendők sok mindenre megtanítottak a gyakorlatban.

Gyerekneveléssel, családi gondokkal, párkapcsolati nehézségekkel, személyes jellegű problémákkal küzdő személyek bizalommal keressenek fel egy e-mailben, segítek megtalálni a jó megoldást és kivitelezni azt. Akinek egy kis bátorításra, problémáinak megoldásában segítségre lenne szüksége, de a távolság miatt, vagy bármi más okból kifolyólag nem tud személyesen keresni fel egy szakembert, annak ideális megoldás lehet az e-mail-en át történő konzultáció (pszichotanacs@freemail.hu). Lásd még: www.pszichologia.mlap.hu

A www.pszichologia.multiply.com oldalon ingyen letölthető anyagok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt: babazenék, gyerekzene, kifestők, rajzfilmek (angol, magyar), oktatóprogramok, könyvek, zene minden kornak... A feltöltés folyamatos, érdemes többször benézni.

üdvözlettel, Nisreen
nisreen

Orsikám,
mit nem mondasz! én is csak az utcsó képekre reagáltam, és gyorsan írtam, így van ami kimaradt :D de most tényleg, az a kisfiú inkább kislány, és elgondolkodtam 1 pillanatra h most akkor ki kicsoda.. persze Flórát felismerem (vicces, pedig sose láttam "élesben") így kisakkoztam hamar, h akkor a másik kisfiú :?

fiad is már 1 komoly kispasi, hihetetlen h hogy szalad az idő.
ja, nem válaszoltál a dinokiállításra.. :wink:

jam, és Rita lánykái is édik, és mindenkiééééé.. már aki tesz fel képeket, h lássuk is.. ÖÖÖÖöööö, most ezzel magamra húztam a vizes lepedőt.. megyek képekért... elhúztam...

Mese
meske

még1:

mit tanult Levi az oviban:
Ég a gyertya ég, el ne aludjék,
Aki lángot látni akar,
Hozzon még sok benzint!!!!!!!

nem akartam elhinni, ezt tanuljuk a 6 évesektől. :D ez így vicces, de ha komolyan belegondolok.. inkább nem..

Mese
meske

Sziaztok!

Orsolya!
Maga dilibogyót evett nov 14-én ???? Édik a gyerekeid,Flóra huncut szemeit meg imádom :) S h-p-ig estek 50%-ban eszembe jutsz mert van egy Bercel nevű óvitárs :)

Mese!
Mókás mondóka :) aztán még sem ...

Eszter!
Végére jutottál?

Manó!
Csajokról képek????Hannus már 5 hónapos lesz? de rohan az idő :roll:

Anikó!
Táncvizsga hogy sikerült? Attila mellett tudsz majd dolgozni nem?vagy az nem olyan jó?

Rita4
Nem semmi Kitti hisztije :shock: Lili még mindig élvezi a jazz balettet?

Kostyika!
Mi volt uh-on ???????? Mesélj kíváncsi vagyok :)
Nekem Bálinttal néha volt hányingerem de nem tartott sokáig :)
Igen egy szobában alszanak éjszaka :) Míra mivel félnapos ebésd után hazahozom nem alszik így este korán beáju és utána meg Bálint fürdetése jön :) Ha üvőlt sem ébred Míra mert olyan mélyen alszik.Éjszaka meg csak nyekereg Bálint én meghallom Míra alszik.Nappal ha legkisebb elalszik akkor ált. a mi ágyunkon csinálja mert akkor nincs nagytesó hogy kistesót piszkálja.Du. meg szigorúan kiságy.Max a kezemben elalszik és úgy teszem le.

Egcsi!
Füled?Apuka ugye nem dolgozott ma?

Míra kiskutya lett,van egy kisfiú a Levi(bölcsiből ismerik egymást) és nem bírják egymás buráját :) levi mindig azt mondja h. Miranda a Míra meg harapja.Csütörtökrön azt mondta h. jól fog viselkedni akkor kap majd az óvónénitől Gersemíra mackót(rajolva) és utána megveri Levit :shock: hát a verésből fenékbeharapás lett,de be is dagadt a kisfiúnak :shock: pénteken meg kéz- a kézben sétáltak :) ebből lesz a szerelem mondják az óvónénik :) :)
Bálintot változatlanul imádja,keét megfogva puszit ad és mondja nekli h. "Kézcsókára Bálintka" :) Ha egy pillanatra nem nézek rá felveszi és cipelné magával :shock: pedig reménykedtem h. nem bírja el aztán mégis :)

megyek mert gyümölcssalit szeretnék alkotni :)ű

pusz mindenkinek vera

KépKép
viranka

Hali,

Legnagyobb bánatomra már megint nem tudok beszámolni az uh-ról mert elmaradt. Már második hete. Hogy értsétek, Érden úgy van a rendelőben h heti egy napon két óra időtartamra jön ki egy orvos Pestről, pont a II-es klinikáról ahol szültem. Sajnos valami okból kifolyólag megint nem tudott kijönni ez az orvos. Múlt héten teljesen potyára odamentem, most legalább annyit elértem h felhívtak telefonon. De annyira felhúztam magam h elegem lett és inkább bejelentkeztem a klinikára bár első körben nem akartam bebumlizni Pesrtre mondván h itt is van. De ha ez ilyen megbízhatatlan akkor maradok a klinikánál. Sajnos a fejfájásom miatt egy speciális vérvételt is javasolt az orvosom, ezt sem tudják Érden megcsinálni csak Pesten. Hiába, vidéken lakom:) Szóval keddre kaptam időpontot Pesten, remélem akkor már tényleg összejön és akkor mesélek h mi volt.

Most csak ennyire futotta bocs mert fáradt vagyok.
puszi mindenkinek
A.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi,reméljük mined ok. lesz majd az UH-n, ha eljutsz végre!Igaz várni kell,meg távolság, de szerintem is csináltass minden vizsgálatot inkább a kórházban.az a biztos.Én is bejártam mindennel a MÁV-ba!De nyugodtabb is voltam, meg ott a saját dokd, stb.stb. :wink:

Mese, mondóka :( komoly!Inkább örüljek, hogy még nem járunk oviba?! :roll: Bár ami késik nem múlik, gondolom.

Vera, :) igen márnemsoká 5 hónapos a kis törpillám :)
Édes vagy, hogy hiányolod a képeinket, tényleg rég raktam.Akkor keresek gyorsan 2-őt! :wink:

Kép

Kép

Ez meg múlt hét vasárnapi, a hóesésben kicsit már szánkóztunk!Eszti kis barátnőjével :)
Kép
manóci

Mese
Bocsi, hogy elfelejtettem. Szóval a Természetrajzi Múzeumban voltunk a kiállításon, szerintem még mindig van. És van pedagógusoknak kedvezmény, pontosabban pedagógusigazolvánnyal ingyenes!!! :shock: :D Gondolhatod, hogy örültünk! :D
Szemek: köszi :D Hát én nem tudom a Hugi miért ragaszkodik ennyire a hosszú hajhoz a Bercinél, sajna anyukám is adja alá a lovat, pedig szerintem egy kisfiúnak ne legyen ilyen hosszú a haja, még ha szép akkor sem.
Annó nekem mindig rövid volt és ezért fiúnak néztek és úúúúúúúgy útáltam! :evil:

Vera
hu-hu-hu-húúúúú :D :lol: MÉg nem Orsolyáztál le eddig, ez most nagyon komoly! 8) Na, de tényleg dilibogyót ettem, és néhanapján kicsit szét vagyok esve, úgyhogy nézzétek el nekem légyszi! :roll: :wink:
Tegnap az oviban is úgy kiakadtam, aztán itthon gondoltam, hogy ciki lehetett, de akkor annyira úgy éreztem és nem bírtam magambantartani.

Tegnap volt ugyanis nálunk az ovis bál, amit idén először úgy rendeztek meg, hogy délután és szülő-gyerek együtt. Minden teremben mást lehetett csinálni, nagyon klassz volt. Flórát itthon hagytuk, hogy Gergővel lehessünk. Vettünk tombolát is, aztán kiderült, hogy csak 6-kor van a húzás. Mi ott voltunk már fél 3-tól, így fél 5-3/4 5 körül elmentünk haza, mert már Gergő is fáradt, mindent kipróbáltunk, szóval nem lett volna értelme nyúzni a gyereket a tomboláig. Kérdeztem, hogy tuti 6-kor kezdődik? Persze, mások is elmentek és azoknak is ezt mondták, nem fogják hamarabb elkezdeni, nyugodtan menjünk haza és jöjjünk vissza 6-ra. 3/4 6 után 5 perrcel értünk oda, a tombola már javában ment és az egyik ovistársunk anyukája elmenőben mondta nekem ( még akkor mentünk be a kapun), hogy "MÁr kihúzták a Gergő napocska jelét, de elrakattuk a nyereményt!". Biztos én vagyok a hüly és tudom, hogy mindent túlreagálok, de ezen annyira kiakadtam, legszívesebben elsírtam volna magam, mert én ott magyarázok szegény gyerekemnek út közben, hogy így fogunk nyerni, meg úgy fogunk nyerni, erre elveszik ezt az örömet tőle. :( Na mindegy, de mikor bementünk, akkor mondtam az ovónéniknek, hogy ha nem mondják tutira, hogy 6-kor kezdődik, akkor nem megyünk haza. Nagyon rossz érzés volt! :(
Aztán bent a teremben kiderült, hogy tök káosz van, óriási hangzavar, úgy próbálják kiabálni a kihúzott számokat, jeleket, szóval igazándiból semmiről nem maradtunk le, raádásul mikor látták, hogy megjöttünk,, akkor direkt mégegyszer kihúzták Gergő kedvéért a napocskáját és nyert egy macit, ami speciel nem tetszett neki, de azért elhozta Flórának. 8) És a poén, hogy az összesen 2 db tombolát vettem és mind a kettő nyert! Így Gergőnek is lett egy kis minikutyája. Szóval megvolt az öröme, nekem meg itthon lett lelkiismeretfurdalásom, hogy miért reagáltam túl a dolgot. :oops: :roll:

Manó
Édesek a lányok!:D

Andi
Sajnálom az UH-t, remélem Pesten végre sikerül!!

Na, most ennyire futotta.

Puszi mindenkinek:D

Orsi

avocado

Hi,

A pechszéria tovább folytatódik, tegnap bekreppált a kocsim, hengerfejes lett. Min 3 nap mire megcsinálják és legalább 30 e ft:( A lehető legjobbkor mivel holnap kell mennem Pestre. Csak 3x kell átszállnom. Az is gondot okoz hogyan jussak be a munkahelyemre. Ilyenkor döbbenek rá h mennyire függök a kocsitól.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi,szerintem nem reagáltad túl, vagyis lehet, hogy igen :lol: de én megértelek, mert én is ilyen túlfűtött vagyok néha!Főleg, ha annyira akarom, hogy jól siekrüljön amire épp készülünk, jobban tudok izgulni mint a gyerek :oops: :roll: :lol: De a lényeg, hogy azért csak nem maradtatok le a húzásról :wink: :lol:

Andikocsi :( ez mindíg rosszkor jön, tudod!!!De ne mérgelődj, valahogy csak megoldod.Férjed nem tud félútig legalább bevinni?Amíg nekem nem volt saját kocsim mi soxor csináltuk, hogy elvitt valameddig legalább, és hazafele, meg ha egyszerre végeztünk fölvett :wink:

Képzeljétek Hannus már négykézlábazik :) tökre nyomja fel a kis fenekét, és a térdén támaszkodik a kezével meg kinyomja magát.Annyira cukki!majd megpróbálom lefotózni :)
manóci

Sziasztok!

Megjöttünk! Szupi volt! Majd hozok képeket és bővebb beszámolót. :wink:

UH :roll: Majdcsak összejön már! :) Kocsid :(

Nagyon szépek a lányok! :) Hannus ügyes! Mi még hasra se fordulunk. :shock:

Néha én is kikattanok, ne is törődj vele! :D

Egcsi

Egcsi

Kép