Sziasztok
Látom már mindenki karácsonyi lázban ég.
MOndjuk a mai nap után nem is csoda, nálunk is óriási hó esett, hihetetlen nagy pelyhekben, olyan szép volt!
Ki is mentünk, és Gergő nagyon élvezte, fel-alá szánkóztak az Apjával, de Flórának nem tetszett, mivel még esett a hó, állandóan megült a szempilláján, olyan hosszú neki, és vlsz e miatt nem szerette az egészet. Lerakni sem lehetett, pedig cuki kis hótaposója van, majd teszek fel képet. Használtan sikerült 1500-ért megvennem.
Mellesleg tegnap lemértem a lábukat és Flóráé akkorát nőtt, hogy kinőtte a cipőit.
El is szaladtunk venni egy kis bundásat, szerencsére Nagyika is beszállt, de nem volt iszonyat, mert 6000 egy ilyen cipőért sajna manapság már nem számít soknak.
Csak nekem sok pénz.
Az a mázli, hogy nyár végén szandált is vettünk, így abból volt egy tartalék nagyobb, az most pont jó itthon, meg ha megyünk zenebölcsibe.
Gergővel meg az a szerencsém, hogy van egy barátnőm és a 6 éves fia kinőtt cipőit, ruháit nekünkadja és most is van 2 cipője, 2 csizmája és még nagyobbak is várnak a padláson, hogy belenőjjön.
Rá nem is nagyon kell vennem!
Sajna a betegség még mindig nem távozott tőlünk, én tegnap már úgy nézett ki megmaradok és elmúlik a kór, erre ma délutánra iszonyatosan elkezdett fájni a torkom, félek, hogy megint tüszős mandulagyuszi, szóval ELEGEM VAAAAAAAAN!
Ja, és ha még ez nem lenne elég, tegnap éjjel elkezdett iszonyúan fájni a jobb csípőm, alig bírok ráállni a jobb lábamra, a derekamat is érzem, szóval kezdek teljesen leépülni.
Anikó
Az az, az unokatesómnak ez a bogyi szuper volt. Ő már rendesen antidepresszánson élt, és mikor annó nyáron találkoztunk vagy 10-15 kilóval több volt a gyógyszer miatt, én azt hittem először, hogy terhes, úgy meg volt hízva.
Akkor rábeszéltem erre a homeós bogyira és az úgy rendbetette, hogy teljesen leállt a gyógyszerrel, lefogyott és újra tök jól érzi magát a bőrében minden tekintetben.
Remélem Neked is beválik!
Jézuska: hát én tuti nem világosítanám még fel őket, az úgy a jó, ha maguktól jönnek rá. Valahogy csak megoldod, hogy nem kell a legdrágább dolgot megvenni. De tanulságos mindenesetre nekünk a jövőre nézve.
Egcsi
Jó mulatást!! Én is úúúúgy mennék! De egyszer elviszem a gyerekeimet, ha majd nagyobbak lesznek, mert én még mindig gyerek vagyok és én is mindenre fel fogok ülni, az tuti!
Délutáni alvás: húúú, de irígy vagyok!
Vera
Édesek a képek, a sztorin meg akkorát nevettem!!!
Igen, hasonlóak nálunk is voltak, Gergő is benyúlkát a rácson, de szerencsére hamar abbahagyta.
Az Apuka feje mellett üvöltő gyerekeken is jót röhögtem.
Ez van, egy anya a legkisebb rezdülésre is fent van, az apák meg...
Sajna keresztszemesem Dumbóból nincs, de bármilyen Mici mackós ha kell, csak szólj!
Manó
Részvétem!
Sajnálom a betegséget is, remélem hamar kijöttök belőle!!! Már nekünk is nagyon jó lenne!
Bocsi LÁnyok, de ennyitől már nagyon fáj a derekam, megyek.
Puszi mindenkinek
Ja, még egy titkot elárulok.
Nálunk Anyukám nagy ajándékvadász, év közben ha lát valami jópofát, olcsót, akkor azt megveszi, van egy kis kosara, abban gyűjtögeti és ilyenkor nekiállunk bogarászni és a család nagy részének már meg is van belőle az ajándék. Közvetlen családtagoknak meg veszek, és én is már novemberben elkezdem, tényleg nem jó a végére hagyni.
Na, pusssz
Orsi