Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Egy gyors bekukk!!!Mielőtt készülődnék a munkába!!

Kép
Küldök mindenkinek egy frissen főtt ,habos kávét!!!Jó reggelt kívánok!!

Diadella!

Ez szörnyű hír!!Szegény kis babóca születése pillanatától csak szenvedéssel teli az élete!!Nehezen találok szavakat,ilyenkor a szívem szakad meg!!!
Tudod,amikor nekem is volt a vetélésem,én azzal nyugtattam magam,ez nem véletlenül történt!!Valamitől az égiek megakarnak kimélni minket,valami szörnyűségtől!!Most ez biztosan hülyén hangzik,de számomra a fájdalmat talán így enyhítette!!Persze azóta boldogság költözött a szívünkbe amitó elhatároztuk,hogy lesz majd egy gyönyörű öribabánk,akit imádni fogunk!!!

Kriszti!

Akkor Zolinak is bonyolódik az élete!!Sajna a mai világba nem igazán lehet pattogni,ha menni kell akkor muszály!!Ma én meg a nagy százasba megyek át,ugyanaz a cég, csak városon belül két boltja is van!!Kicsit furi lesz,ma új munkatársakkal találkozni,bár arcról sok mindenkit ismerek,hiszen vásárlóként sokszor megfordultam náluk!!Ma megint tanulgathatom itt mi, hol van!!Most mondják lesz eső és havazás a napokban!!! :cry:
Az írással én is úgy vagyok mint Diadella!Hót fáradtan már nem akaródzik!!

Köszönöm a gratulákat!!Ez a Tegyeszes jelentkezésre vonatkozik!!Már gondolkodtam csinálok két vonalzót!!!

Kép

Kép
dotti

Szép jó reggelt!!!

Dotti köszi a kávét!! Nagyon jól néz ki így korán reggel itt a topikban!! Koffeinmentesed is van? Én akkor olyat kérek szépen!! :) :) Jópár hónapja csak olyat iszok, mielött megkérdeznétek, hogy akkor minek iszom ... hááát csak az íze kedvéért, na és a feeling, hogy kávézom!! :)
Sztem nagyon jó, hogy csináltál mégegy vonalzót , mert így nyomon tudjuk követni a Gólyahíres jelentkezésedet is!
Egyébként a tegyeszes jelentkezésedet mikortól számítod? Amikor elküldted nekik a papírokat? Vagy mikortól?

Sajnálom, ha a tegnap esti történetemmel elszomorítottalak titeket, először le sem akartam írni, de aztán már nem bírtam magamban tartani, pláne miután Kriszti rákérdezett, hogy miért nem írok sűrűbben. Imádkozok a kis drágáért és gyújtok minden nap érte gyertyát :(
De nem szeretném, ha szomorúság költözne a topikunkba, hiszen olyan szuper csapat vagyunk, akik vidámságot, jókedvet hoznak egymás nehéz várakozással teli napjaiba!!
Na, látod Kriszti!! Igyekszem ám ..bepótolom a lemaradásomat!! :) :)

Halihóóóó anyucik!!! Merre vagytok?? Tessék szépen irogatni nekünk és ha van olyan képecske amit még nem láttunk egy párral meg is dobhatnátok minket!! Olyan szívesen gyönyörködünk a gyermekeitekben!!!!!

Ha téma kell, hát íme!! legyen a mai témánk itt is a Mikulás!!
Hiszen nagyjából 3 hét múlva érkezik !!
Kinek hogyan, mikor érkezik meg a Télapó és a kisgyermekek hogyan élik meg!!

Bimbócska
a tiétekre különösen kíváncsi sztem mindenki!!!
De mindenkiére kíváncsi vagyok!!!

Szép napot mindenkinek, én most nemsokára megyek dolgozni, napközben nem hiszem, hogy be tudok kukkantani, de hátha ... amikor hazaérek akkor sem lesz sok időm, mert jön a fodrászom és végre végre levágja a hajam, mert már nagyon megnőtt és nekem nagyon nem tetszik, és most hozzám képest "extrarövid" lesz!! :) :)
Vendég

Sziasztok!

A babáért mi is mondunk majd imát, bár a sorsunkat nem mindig mi irányítjuk (szerencsére).

Steiff köszi az Alfás infókat.

Köszönöm minden macska-gazdinak és macskátlannak is, hogy nem nézett hülyének, amikor írtam a sorokat. (Én ugyanis kiakadtam volna, ha más írja, és még nincs ilyen macskás tapasztalatom). Azóta is nagyon szeretgetjük őket, a lány második naptók oldott, vidám, lehet nyúzni, a fiú napról napra oldottabb egy kicsit, de még mindig rettenetesen fél. (bántalmazott macsek).

Ennyit róluk, de ez babás fórum, éljenek a már megszületett, és a már gondolatban megfogant és ránk váró babák.

Megpróbálok egy képet csatolni magamról valami babás társaságban.
fitgabi

Nem megy, mindig azt írja, hiba történt. Mivel tegyem kisebbé a kép méretét, hogy csatoni tudjam? Zip-pel sem sikerült.
fitgabi

Fitgabi: küldd át nekem, lekicsinyítem és visszaküldöm. :)

katalin.robitz@invitel.hu
rkata

Diadella! Kis info a tanfolyásról: az első nap nekünk szuper volt, egy csecsemőotthont vezető pszichológus hölgy tartotta, aki inkább beszéltetett minket és nagyon érdekes dolgokkal foglalkoztunk (veszteségek feldolgozása, stb.).

A második szombat nekem ezek után csalódás volt, ezt az a hölgy tartotta, aki nekünk a pszichológiai beszélgetést is (10 perc volt), ő nekem túl erőszakos, túl kategorikus volt, olyan dolgokat jelentett ki, amiktől néha a hajam égnek állt.

Nem mindig ők tartják, tehát egyáltalán nem biztos, hogy Ti is ezzel találkoztok majd.
csut79

Diadella!
Mi is Ágacskás tanfolyamon voltunk, és szuper volt mindhárom nap!
A cicusok kölcsön vanak, de bizonytalan ideig. Lehet, hogy végleg. (mintha nevelőszülők lennénk, nem örökbefogadók). és fantasztikus gondoskodni róluk.

Kata, mely a mail!
fitgabi

Elment a mail, köszi
fitgabi

Kép Kép Kép

Íme, a barátnőm kisfia és én.
Köszi Rkata a lehetőséget!
fitgabi

Sziasztok!

Most csak egy pár sor. A pici fiú, akiről tegnap írtam nektek, ma feladta a küzdelmet az élettel. :(
Majd késöbb még jövök.
Vendég

Diadella!
Őszinte részvétem a szülőknek és sok sok szeretetet egymás iránt!
A legrosszabb dolog az életben, ha elveszted a gyermekedet!
Sajnos én már megtapasztaltam. :(
simineni

Sziasztok!

Rég nem írtam,de mindig olvaslak benneteket :D

Diadella:Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Fitgabi:Jó látni téged :lol: ,mégha csak így fényképről is :lol:

Laura annyira aktív,hogy hihetetlen,még nem kezdett el mászni,de addig mozog,forog,amíg a szőnyeg egyik végéből a másikba kerül :lol: ,nagyon résen kell lennünk. :D Tolja fel a kis fenekét és löki magát,amerre sikerül. :D

Nálunk nyoma sincs hónak,de elég hideg van :? És lassan,de biztosan közeledik a Karácsony!

Ja,és meghívtak a suliba(ahol tanítok) Mikulás ünnepségre,kíváncsi vagyok Laura mit szól majd a Télapóhoz! :lol: :lol:

Mindenkinek szép estét! :D :D :D

Kép
csöpke

Szép estét!

Cicusos jelek: nekem úgy kezdődött ez a testem kívüli gyermekvárás, hogy 16-17 évesen volt egy babám, AKIT minden este rendesen lefektettem aludni, sok-sok éjjelen pedig azt álmodtam, hogy él. Felébredtem ellenőrizni.(nem változott: játék maradt). Nade: kb 3 éve, amikor az örökbebabánk született, elkezdett visszatérő álmom lenni, hogy a kapunk elé kis kosárban, úgy klasszikusan, letesznek egy csecsemőt, kis cetlivel, hogy szeress, vagy nevelj fel, ez változott. Ezek az álmok annyira élőek voltak, hogy többször lementem megnézni, mert a háló ablakából úgy láttam, mintha volna ott valami másféle árnyék.... Aztán van egy kutyánk, aki igazából az én kutyám, interneten láttam a képét és ordított, hogy gyere értem. Így lett. A menhelyen a gondozó állt ott eltátott szájjal, mert a kutya egyáltalán nem jött elő a kuckójából, amikor én odaértem, akkor pedig tiszta erőből bontotta a kerítést. Aztán berepült a kocsim ablakán egy lány nimfapapagáj. Persze, hogy maradt, holott nem terveztem madarat. Aztán 2 hónappal később a teraszunkra repült egy fiúnimfa.
Mióta itt a kicsi az is kiderült, hogy egyik kislányomnak nem lehet majd vérszerinti gyermeke. Soha nem volt barátja, tavaly lett egy kislány, akivel első perctől igaz barátok. Egy hete mondta el az édesanyja, hogy ő is örökbegyermek.
Mindenki meg lett itt próbálva. Sokan közületek azzal, hogy hosszú évekig kellett küzdenie a természettel, hogy megtalálja végül az ösvényt a gyermekéhez. Nekem öt gyermek kellett ahhoz, hogy megértsem, mit jelentenek a jelek, hogy tudjam, hogy az érzés, hogy van még gyermekem, honnan fakad. És ez így van rendjén.

Mikulás: este jön. Nem kínozzuk a kiskorúakat azzal, hogy éjjel lessenek az ablakban, ne lássanak semmit, majd a sok finomság mellől jó nagy veszekedések közepette rohanjanak isibe-oviba.
Nálunk a mikulás-ajándék a klasszikus: édesség, gyümölcs, virgács. Festeni szoktam arany és ezüst diót-mogyorót. A gyermekek az ünnepi hangulatot várják, a csodát, hogy terem valami a kisuvickolt csizmákba. Mindegy, mi van ott. Úgy intézzük, hogy legyenek szépen kirakva a csizmák (jó nagy kör már :P ) Rájövök hirtelen, hogy ajajajajajajaj, rendetlenség van odafent a gyerekszobákban, sörgősen össze kell kapni mindent, mert így megijed szegény öreg Mikulás. Elrohannak, én még éppen leszedem az asztalt, ezért maradok két percet még...ezután turbóra kapcsolok, megtöltöm a cuccal a csizmákat és jól hallhatóan feltrappolok, majd komótosan nekiállok teregetni. Néha szólok, hogy nézzenek már ki, mert nagyon ugatnak a kutyák, hátha Mikibá járkál, aztán mutogatunk néha felhőket is, hogy talán ott a szánkójának a nyoma látszik...aztán hallunk zajokat, ilyenkor már mindent. Végül valamelyik gyermeket leküldöm valamiért.... Innen eszement sikítozás mindenkinek, hogy nééééééé........... Aztán ki-ki természete szerint: vagy azonnal mindent megenni, vagy eltenni még. Korlátozás nincs. Az ilyenkor nagyon nem fair.
Amúgy ez az időszak a sütivel-csokival való feltöltekezés időszaka. Van, hogy ebédet sem főzök, mert minek. Belefér az évi két hét .

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

Diadella!
Fogd a kezüket, a te kezedet majd fogja ez a kis közösség. Nem tudom elképzelni, mit érezhetnek. Kívánom nekik, hogy találják meg lelkükben a békét és forduljanak minél előbb arccal az élet felé.

Részvétem.
Tündi

boldog napot, nevetést,
t.
bimbócska

diadella! Nagyon nagyon együttérzünk a szülőkkel. Hatalmas csapás ez.Nagyon nehéz lesz visszatérni a régi életbe. Az angyalkájuk vigyázni fog a szüleire.

Kép
ibi01

Sziasztok!!!

Diadella!!!
Fájdalomtól sajgó szívvel olvasom soraidat!Borzalmas lehet egy gyermeket elveszíteni!
Őszinte részvétem a családjának!!! :cry: :cry: :cry: Meggyújtottam egy gyetyát a kisfiú emlékére!!!
„… Ez a gyertya most érted égjen,
Ki fent laksz már a magas égben.
Ki vigyázol rám onnan fentről,
S lelkemhez szólsz a végtelenből.
Ez a gyertya most érted égjen,
Ki életed áldoztad értem,
Ki meghaltál a szeretet oltárán,
Pedig még oly fiatal voltál!...” Kép

Dotti!!!
Igen,Zolinak most pörgőssé vált az élete,ugyanis nagyon sok a munkája,és rebesgeti a főnöke a két műszakot,amíg nem végeznek a szántással és a vetéssel.Ugyanis a mezőgazdaságban ilyenkor nagyon nagy a hajtás,hogy minden kész legyen a nagy fagyok beállta előtt!!!
Ez eltart december elejéig,utána megy szabira,mint mondtam is!!
Majd a húzósabb időszak majd megint április körül kezdődnek!!!

Így sajnos sok programot lehet,hogy le kell mondani december elejéig!Még szomszédolni sem nagyon tudunk menni,mert mire hazaér,vacsorázunk,fürdünk,én netezek egy kicsit,majd szunya!!!

De,mint írtad is,ha muszáj menni,akkor muszáj!!Ha most nem csinálják meg,akkor jövőre nincs mit megművelni,hisz nem lesz termés!!Ez van!!!

Fitgabi!!!
Ha nem tudom,hogy neked nincs gyerkőcöd,akkor megesküdtem volna,hogy a Tiéd ez a gyönyörű kisbaba!! :P :P :P
Nagyon jól áll a kezedben!!

Most megyek,mert még fürdeni,és hajat mosni is kell!!

Puszillak Benneteket!!Kriszti Kép
kkriszi

Kedves Diadella!

Szomorúan olvastam a hírt.... Gyermeket elveszíteni hatalmas csapás. Őszinte részvétem a szülöknek!
Ha tudod add át, hogy van az Interneten egy oldal, ahol gyertyát lehet gyújtani, és lelki segítséget is ad talán...
www.angyalokszulei.hu
liza78

Diadella
Olvastam a barátnőd blogját. :cry:
Sajnos ezt én is átéltem, csak nálunk tovább tartott. Sokkal tovább. :cry: :cry:
Nagyon sajnálom őket, és átérzem a fájdalmukat.

Kép
petyaanya

Sziasztok!!

Átadtam, lányok. Rettenetes ami történt.
De szeretném ha többet nem is írnánk itt erről, mert sajnos ezen már nem lehet változtatni, ebbe bele kell törődni, ha egyáltalán bele lehet.
Köszi mindenkinek az együttérzést!

Szép jó éjszakát mindenkinek, holnap újjult erővel egy új és talán szebb nap vár ránk!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Diadella: Nagyon sajnálom. Egy kis csillag most odafent ragyog, s talán újra kezdi majd. :? :oops:
Kívánom, hogy szülei találjanak megnyugvást, és a szeretetük segítse át őket ezen a tragédián.

Bimbócska: Nagyon jó volt olvasni a Mikulás készülődését. :lol: Ez nagyon buli! :lol: Jövőre már Vikit is érdekelni fogja. :lol: A férjem egyik munkatársának bement az unokája a munkahelyükre, és kérdezte tőle a férjem- Nemsoká jön a Mikulás, várod már? Erre a kiscsaj: - Igen, 26-os lábam van! :lol: :P Nem tudom mire gondolt, hogy abba a csizmácskába már fér ajándék sok, vagy hogy elég nehéz lesz kisuvickolni... :P :lol: De nagyon ari volt! :lol: :P

Fitgabi: Nagyon jól a kezedben a kis lurkó! :lol:

KépKép
ancsúr

Csöpke: Azta már milyen kis akrobaták vagytok! :lol: Nagyon gyorsan nőnek ezek a kis lurkók! Viki is már 4 hónapos lesz. :shock: És mindjárt itt a karácsony. :shock: Nem rég még csak merész gondolat volt a lelkem, most meg már huncutkodik itt nekünk. :lol: :P Gondolom neked sincs sok időd mostanság. :lol:

KépKép
ancsúr

sziasztok! megint segitséget szertnék kérni. mi a 2. kerületben lakunk, itt szeretnénk örökbe fogadni, de a férjem még a szüleinél van bejelentve vidéken. van bármi jelentősége ennek? bejelentsem ideiglenesre a pesti lakásunkba?

továbbá: van -e bármi jelentősége annak, hogy az első házasságából lévő kiskorú gyermekét mi neveljük ugyan, viszont mivel anno a papírmunkát ellazsálták, a külföldön élő feleségénél van hivatalosan elhelyezve a gyerek (igy mi cslaádi pótlékot sem kapunk). nem túl rózsás vele a viszony, de elinditanánk a gyerek"átkérésést", ha ez bármiben könnyíti az örökbefogadást. ha tökmindgy, akkor hagyjuk...
előre is köszi a válaszokat!
mindenik

Mindenik: nem baj, ha megint én válaszolok? :) :)

Nem szükséges átjelenteni a férjedet, az én párom is csak pár hete jelentkezett át ide (ahol évek óta lakunk :) ), a gyermek leendő lakhelye szerinti Tegyesznél kell jelentkezni (és szintén a szerinti gyámhiv. adja ki az alkalmassági határozatot).

A második kérdés elég speciálisnak tűnik ahhoz, hogy itt kapj rá választ, szerintem hívd fel a gyámhivatalt.
rkata

köszönöm!
a tegyesz az városi, vagy kerületi szervezet? úgy értem, budapesti kp-ot keressek, vagy a kerületemben is van külön?
mindenik

Megyei, Ti a budapestihez tartoztok. A gyámhivatal viszont kerületi. Privi ment. :)
rkata

Sziasztok!

Nem akarok senkit megbántani a linkemmel, de kívánom, hogy itt mindannyiotoknak mielőbb szüksége legyen rá!!! :) :)

Van egy nagyon jó barátunk, nekik két örökkisfiúk van, úgyhogy van remény, esély. És vannak kisbabák akik rátok várnak! :)

Minden tiszteletem a tietek, hisz én "csak" kilenc hónapot vártam gyermekeimre, védőnőként, sokszor ajánlom a nemkívánt babák (jajj ez nagyon csúnya) anyukláinak a gólyahírt!

Sok szerencsét nektek, a babákhoz meg sok boldogságot!

[url]http:www.angolbabaruha.extra.hu[/url]

KépKépKép
bogyra

Így könnyebb lesz, valamit elszúrtam...

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Diadella!
Szörnyű!!! :evil: Gyászol a szívem!! Őszinte részvétem a családnak!Nem tudom,hogy fogják túlélni a kisbaba elvesztését!!

Fitgabi!
Hát én is azt hittem,hogy a te kisfiad ez a kis tünemény!!Nagyon jól áll a kezedben és reméljük nem is kell soká várnod,hogy majd a kisbabáddal együtt így legyetek megörökítve!!

Kriszti!
A határozat jött meg tegnap,november 08-i dátummal,azt gondolom minden benne van,rendes volt a gyámhiv.,de ha nem megyünk be akkor.................!!Na ma gondoltam Zolira,mikor esett a hó és a havaseső!!Beszéltem Gabikával aki,örömhírrel fogadott a sorszámunk 352!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon nagyon boldog vagyok!!Halad azért a sorszám!!!

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
dotti

Dotti!!!

Nagy-nagy gratula a határozathoz!!!!Na,és a sorszámhoz is nagyon gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:
Bizony-bizony fogynak a számok előttünk!!!

Sajnos ez nálunk nem nagyon sokat jelent,ha esik a hó,mert attól lehet szántani Zoliéknak,és ezért hozzák be a két műszakot,hogy éjszaka is lehessen menni!!Lehet,hogy már hétvégétől két műszakban mennek,és akkor apósomék(Zoli öccsével,aki szintén ott dolgozik) lesznek a váltótársuk!!!
Majdcsak befejezik a munkálatokat,és akkor többet lehet majd itthon!!! :P :P :P
A hétvégi programjainkat december elejéig valószínű,hogy ez miatt át kell szervezni!! :evil:

Diadella!!!
A hétvégén mentek a tanfolyamra ,ugye??Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz!
Majd várjuk az élménybeszámolódat!!! :P :P :P

Máskülönben a vonalzót már Te is készíthetsz a Tegyeszes jelentkezésetekről,mert onnantól már ketyeg az óra,és telnek a napok!!

Most figyelem,hogy már csak 40 nap van karácsonyig!!! :P :P :P

Rohan az idő,már mindjárt itt van!
Az oviban már készülnek a gyerekek a mikulásra,már tanulgatják a verseket,és az énekeket!!
Az oviba majd 4-én jön a télapó,aki műsoros előadással lepi meg a gyerekeket.A műsor után pedig kiosztja majd a csomagokat!!
Már nagyon várják a gyerkőcök!!!Mindig figyelik az ablakot,hogy hol kukucskál,mivel azt mondjuk nekik,hogy már leskelődik a télapó !!!

Közben az ovónők a gyerekek segítségével elkezdték készíteni a karácsonyi vásárra a díszeket,ajándékokat!
Már évek óta hagyomány az ovinkban,hogy december közepe fele karácsonyi vásárt tartanak,ahol a gyerekek által készített ajándékokat megvásárolhatják a szülők!!
Már lassan díszítik az ovit is csillogó villogó díszekkel,füzérekkel,karácsonyi rajzokkal stb.stb...
Olyan jó ilyenkor a hangulat!!
Az udvaron pedig egy nagy fenyőfa áll,amit ilyenkor fel szoktunk díszíteni!!!

Szóval már kezd karácsonyi hangulat lenni az oviban :P :P :P

Puszi:Kriszti
kkriszi

Sziasztok csajszik!! :)

Fitgabi! Tényleg nagyon jól áll a kezedben a babácska!!! Reméljük nemsokára a saját babucidat tarthatod így!!! :wink:
Az ágacskás tanfolyamot eddig mindenki dícsérte!! De a Pest megyei Tegyeszesre és azt mondták itt a lányok, hogy nagyon rendben van!! Ezért nem is variáltunk, és maradtunk a Tegyeszesnél.

Csut-Judit! Köszi a tájékoztatást! Akkor ezek szerint
/ mivel Te is pest megyei vagy/ nekünk is ugyanott lesz a tanfolyam ahol nektek... várom már nagyon!!

Csöpke!! Szóval Laura mutatványozik rendesen?? De édes lehet!! Reméljük, hogy tetszeni fog neki a Télapó!!! Majd kérünk beszámolót!! :wink:

Bimbócska! Nagyon szeretem olvasni amiket írsz! Meg, hogy egyáltalán még marad időd, erőd írni nekünk!!
Érdekesen ezek a jelek. Pláne a visszatérő álmok.

Ancsúr!!
Ez a történet nagyon aranyos! 26-os a cipőcskéje ... de ééédes!! :)

Dotti!!! Nagyon örülök a határozathoz!!! Szívből gratulálok!!!
Akkor már neked is van kétcsíkos teszted!! :wink:

Kriszti!! Igen, holnap után lesz a tanfolyam első része.
Azért az érdekes, hogy azt mondták, hogy 21 órás tanfolyam lesz és akárhogy számolok, a két alkalom 8-17 -ig az csak 18 óra, pláne, hogy állítólag már 16 körül vége is van... :roll:
Fantasztikus lehet ilyenkor az oviban dolgozni!! / bár nem csak ilyenkor!!/ majd Te is írj nekünk beszámolót a Télapó ünnepségről légyszi!! :)
Vonalzót csinálok .. ha rájövök, hogy hogy kell, ezt az egyet is nagy nehezen hoztam össze :) :)
Vendég

Nnnna, sikerült a vonalzó!! :)
Vendég

Szép jó reggelt!!!

Kelimoni Gergője!!!

Boldog,boldog ,boldog születésnapot,kívánjuk,hogy legyen még sok ilyen szép napod!!!
Ez a nap,más mint a többi,ezt Te is jó tudod.Másként kel fel reggel a nap,másként jár a hold.Köszöntünk,hát Téged,hamár így együtt vagyunk,ajándékul fogadd el vidám kis dalunk!!!Boldog,boldog,boldog születésnapot,kívánjuk,hogy legyen még sok ilyen szép napod!!!!

Sok boldog szülinapot kívánunk,a két éves nagyfiúnak!!!

Diadella!!!
Sikerült a vonalzód,gratula hozzá!!!

Szép napot mindenkinek,puszi Kriszti

Kép
kkriszi

Sziasztok!

Ancsúr: Igen,nekem is hihetetlen,hogy Laura itt van velünk. :lol: De naggggyon jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg leköti minden időmet ez a kis nyuszka,de nagyon élvezem ezt az elfoglaltságot :lol: :lol: :lol: Most a nagyszobában csináltunk neki egy nagy teret,ahol játszhat,de nincs elkerítve sehol,úgyhogy nagyon résen kell lennem,mert valami csoda folytán(mert meg nem mászik) eljut A-ból B-be pillanatok alatt. :lol: :lol: :lol:

Diadella: Én is kíváncsi vagyok,hogy mit fog szólni Laura a Télapóhoz :lol: ,szerintem nagyon fog tetszeni neki :lol: Iszonyúan érdekli minden és mindenki.

Szép napot mindenkinek! :D :D :D :D :D

Kép
csöpke

Sziasztok!!!

Én is nagyon sok boldogságot kívánok Gergőnek szülinapja alkalmából!!!!!

Merre vagytok csajszikák??
Kriszti mindjárt dobok egy privit!! :wink:

Holnap gondoljatok ránk ... tanfolyam!! :)
Vendég

Diadella!!

A privit visszadobtam a válasszal!!
A holnapi tanfolyamra megy a drukk!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi:Kriszti
kkriszi

Na akkor ha Ti így eltüntetek, majd én csinálok egy kis előhangulatot, a 20 nap múlva érkező Télapóhoz!!! :wink: :wink:

KépKép
Vendég

[b]
BOLDOG SZULINAPOT GERGŐ!
Sok Sok Boldogságot Neked és

Kép
móncsi+3

BOLDOG SZULINAPOT GERGŐ BABA!!!!!
SOK SOK BOLDOGSÁGOT NEKED ÉS KEDVES SZULEIDNEK!

Kép
móncsi+3

Gergő !!! Nagyon boldog szülinapot!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Dotti! Már csak jó párat alszatok és már teljesült is az álmotok!! :lol: :wink:

Kép
ibi01

Kép

Sziasztok lányok!

Bocsi de tegnap nagyon lusti voltam írni,ezért ma egy gyors bekukk még a munka előtt!

Milyen jó Mikulás és karácsonyi hangulatot varázsoltatok!!

Diadella!

Szupi lett a vonalzód!!Várjuk az élménybeszámolót a tanfolyamról!Biztos jó lesz!

Gergő!Boldog szülinapot kívánok!!!

Kép

Kanga mama!

Hol vagy???Remélem nincs semmi baj!!

Latimi!

Jelentkezz!Úgy eltüntél!

Puszi mindenkinek!Legyen szép a napotok!!

Kép

Kép
dotti

Kép

Gergő: Boldog szülinapot és névnapot kívánok!

KépKép
ancsúr

Jó napot mindenkinek!!!

Nagyon borús,és hideg időre ébredtünk!!Zoli elment dolgozni,én pedig elmentem anyukámékhoz,és kitekertem mamihoz is!!Jót elbeszélgettünk,hisz hétköznap csak telefonon érdeklődünk egymás felől!!!
Mire hazaértem egy kissé átfagytam,hisz biciklivel tekertem!!!
Brrrr!De hideg van,nem esik jól a hideg,de a hideg és a hó hozza el a télapót!!!A gyerekeknek mindig ezt mondjuk az oviban,így tudnak tájékozódni,hogy mikor is jön majd a télapó!!!!

Diadella!!!
Estére várjuk az élménybeszámolót a taliról!!!!

Ancsúr!!!
Már 4 hónapos a nagylányod??Hogy telik az idő,még most született!!! :P :P :P

További szép napot mindenkinek:Kriszti Kép
kkriszi

Sziasztok Lányok!
Ne haragudjatok, egy kicsit eltűntem... Nincs semmi baj, csak éppen nem történik semmi, így nincs mit írnom. De azért szorgalmasan olvaslak Benneteket.
MINDEN SZÜLI ÉS NÉVNAPOS topictársamat és gyermekeit szeretettel köszöntök és gratulálok! :lol:
kanga_mama

Diadella

Hát ezt nem kellett volna :):):):):)
Ezek szerint Zalán 20 nap múlva 1 éves :):):)
Úgy rohan ám az idő csak a várakozó oldalon túnik ám lassúnak

Naninga
naninga

Halihóóó!!!

Szuper volt a tanfolyam csajok!! Sok hasznos dolgot hallottunk. Bár magával az öf-fel kapcsolatban túl sok újat nem tudtak már nekem mondani :) De azért voltak érdekes kérdések. És volt egy pár akik már a kistesóért járják az utat, nekik már van egy örökbefogadott kislányuk, nagyon jó volt az ő tapasztalataikat hallani, ráadásul földiek :)

Megismerkedtem Ágival, ő a Gólyahíres fórumon újonnan irogató Ági, nagyon kedves, szimpatikus lány, hívtam őt ide közénk, remélem, hogy csatlakozik majd!!

Szép estét mindenkinek!!!

Naninga!! Ez így igaz!! Amíg nem foglalkoztatott az öf gondolta, nekem is gyorsan peregtek ám a napok!! :wink:

Kangamama!! Hogy haragudnánk már!!!

Na és akkor az elmaradhatatlan :) :)

Kép
Vendég

Kedves Lányok!
Gergő nevében nagyon köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok, hogy gondoltatok rá. :)
Cserébe szeretettel egy kép a szülinévnaposról. :)

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem, de iszonyat sok plusz meló van az oviban, és este még elolvasom amit írtok, aztán alszom! :)

Kérdeztétek, hogy ki hogy ünnepli a Mikulást. Nálunk általában apa függő, hogy hogyan dolgozik. Ha este megy dolgozni, csak reggelre jön a Miki, de ha reggeles, akkor általában este míg fürdenek jön a nagyputtonyos bácsi! :) Ne maradjon ki belőle ő sem! Nálunk általában csak csokit és mese könyvet hoz a Miki bá. Ja, meg persze virgácsot! :P Már nagyon várják a csajok!

És most a szülinaposokhoz szólnék!
Kedves Lola és Gergő!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánunk nektek, nőljetek nagyra és legyetek mindig nagyon boldogok!

Kép

kizsó

Egyszerre írtunk! :)

kizsó

Kelimoni!

Nagyon aranyos Gergő a szülinapi tortájával!!!
Hammm,de finom lehetett!!!

Kizsó!!!

De régen jártál már itt!!
Ilyenkor már nagy a készülődés gondolom nálatok is az oviban,úgy mint nálunk!!Készülnek a télapóra,majd utána pedig a karácsonyra!!
Kaphatnánk a lányokról képeket??Már régen láttuk Őket!!

Mindenkinek jó éjszakát!!!

Puszillak benneteket:Kriszti
kkriszi

Kelimoni!

Köszönjük a képet! Megnéztem a Gólyahíren is a képeket, nagyon édes Gergő ahogy tortázik! :)
Vendég

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?