Sziasztok!
Andi, nem semmi ez a kép!!!
Tényleg van némi közük egymáshoz
Direkt öltöztetted uganabba a ruhába Ronit a kép kedvéért, vagy véletlen volt?
Lányok, teljesen karácsonyi hangulatot ragasztottatok rám ezzel a sok karácsonyi képpel. Pedig ilyenkor én még nem is szoktam "hangolódni", nálam valahogy advenntel kezdődik a karácsonyi hangulat, mikor az első gyertyát meggyújtjuk, de most már én is elkezdek a dekoráción gondolkodni, hála nektek
Hogy mi lesz a fával, az jó kérdés....majd mindig Sárát fogjuk lesni, mit csinál, mikor akarja magára rántani. Én nem tudnék elképzelni műfenyőt, gyerekkoromban mindig plafonig érő fenyőfánk volt, én is sajnálom a fákat, hogy tönkremennek, de "önző" vagyok, és nem szeretem a műfenyőt.
Susy, ezeket akartam írni én is, amit Nircee írt neked, lehet, hogy most csalódott vagy, át kell magadban rendezni a dolgokat, és furcsa most kisfiúként gondolni a babádra, de mikor megszületik, attól a pillanattól az lesz a világ legtermészetesebb dolga, hogy ő a te FIAD. És egy percig sem fogsz azon gondolkodni, hogy nem kislány. Én valahogy mindig fiút képzeeltem első gyereknek, nagyon rég óta, talán azért, mert a rokonok, ismerősök körében nagyon sok a kisfiú, és velük voltam körülvéve, két keresztfiam van, és mikor megmondták, hogy lány, kicsit furcsa volt. De ezer fiúra se cserélném el az én rosszcsont-pannámat.
Tiop, Zsani nagyon édes a videón!!!Ahogy magyaráz, ééédi!Látom, nem zavarta, hogy kamerázod, Sára már hatszor kitépte volna a kamerát a kezemből ennyi idő alatt.
Pimpoka, sajnálom a cisztát, remélem, hamar megoldódik a dolog! Lelle nagyon nagylányosan fürdik a nagy kádban
Verna, Pimpoka, én meg azt nem tudom elképzelni, hogy autómata kocsit vezetek, és ne kelljen váltani. Igaz, még soha nem próbáltam, de furcsa lenne, ha nem kellene váltani.
Nircee, nem semmi Marci magassága, pont ma mondtam a férjemnek, hogy fel kellene rakni a falra egy mérőszalagot(valamelyik babás újságban volt), hogy könnyebb legyen megmérni Sárát, már nagyon rég volt megmérve. De majd megmérem nemsokára. Kíváncsi vagyok, hány cm.
Giga, nagyon csini a pocakod! És gratulálok, hogy ilkyen hamar ilyen otthonosan berendeztétek a lakást! Ez már otthon, nem is lakás:wink:
Szép délutánt nektek!
Katica