Új privát üzeneted érkezett!

Andibab: ugyanilyen rugink volt nekünk is, örököltük - de már kinőtte Lolo. Egyébként én is pontosan tudtam, hogy lány és hogy hogy fog kinézni, mielőtt megszületett volna. Mondtam is az apjának, mikor nevet választottunk, hogy egy barna hajú, barna bőrű, barna szemű csajszinak kell nevet találnunk. :)

Karácsony: én nem tudtam ellenállni, már megvettem a díszeket, meg egy csomó ablakdíszt is - Tescoban baromi olcsó volt. Aztán Apa is hazaállított egy csomó ablakdísszel, úgyhogy még a belső üvegajtókat is fel tudjuk dekorálni. Előnye, hogy Lolo nem éri el...
A fát asztalra rakjuk, és megfogadtuk, hogy idén valami komolyabb fát veszünk - utóbbi években magunknak csak az utolsó pillanatban vettünk valami olcsó lucfenyőt, olyan is volt, amit csak kétdimenziósnak csúfoltunk - tekintve, hogy csak két irányba nőttek az ágai. :) De idén mindenképp valami levelét nem hullató típus lesz, és mindenképp valami formás. Asztalra tesszük, aztán valahogy próbáljuk távol tartani szélvész kisasszonyt... ;)

Ja, egyébként ma volt ruhavásár, bocs, hogy nem szóltam senkinek, de nekem is 3/4 11-kor jutott eszembe, mikor postára indultam. Gyönyörűséges felsőket vettem Lolonak, meg egy harisnyát. Na látjátok, én pl. fiút szerettem volna eredetileg, aztán most nagyon élvezem, hogy lány, lehet öltöztetni! :)
Vendég

Piroska, én is igazságtalannak tartom, hogy kivágják a fákat, feldíszítik, az ünnep végén pedig kidobják! Senki ne sértődjön meg, nem ítélek el senkit, aki élő fenyőt állít, ez számomra is nagy dilemma. A műfenyőnek nincs igazi karácsony illata, a gyökeres általában nem éli túl a nyarat egy cserépben.. szóval nem könnyű okosnak lenni :? :roll:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Andi, nem semmi ez a kép!!! :lol: :lol: :lol: Tényleg van némi közük egymáshoz :wink: Direkt öltöztetted uganabba a ruhába Ronit a kép kedvéért, vagy véletlen volt?

Lányok, teljesen karácsonyi hangulatot ragasztottatok rám ezzel a sok karácsonyi képpel. Pedig ilyenkor én még nem is szoktam "hangolódni", nálam valahogy advenntel kezdődik a karácsonyi hangulat, mikor az első gyertyát meggyújtjuk, de most már én is elkezdek a dekoráción gondolkodni, hála nektek :wink: :lol:

Hogy mi lesz a fával, az jó kérdés....majd mindig Sárát fogjuk lesni, mit csinál, mikor akarja magára rántani. Én nem tudnék elképzelni műfenyőt, gyerekkoromban mindig plafonig érő fenyőfánk volt, én is sajnálom a fákat, hogy tönkremennek, de "önző" vagyok, és nem szeretem a műfenyőt.

Susy, ezeket akartam írni én is, amit Nircee írt neked, lehet, hogy most csalódott vagy, át kell magadban rendezni a dolgokat, és furcsa most kisfiúként gondolni a babádra, de mikor megszületik, attól a pillanattól az lesz a világ legtermészetesebb dolga, hogy ő a te FIAD. És egy percig sem fogsz azon gondolkodni, hogy nem kislány. Én valahogy mindig fiút képzeeltem első gyereknek, nagyon rég óta, talán azért, mert a rokonok, ismerősök körében nagyon sok a kisfiú, és velük voltam körülvéve, két keresztfiam van, és mikor megmondták, hogy lány, kicsit furcsa volt. De ezer fiúra se cserélném el az én rosszcsont-pannámat.

Tiop, Zsani nagyon édes a videón!!!Ahogy magyaráz, ééédi!Látom, nem zavarta, hogy kamerázod, Sára már hatszor kitépte volna a kamerát a kezemből ennyi idő alatt. :roll: :lol:

Pimpoka, sajnálom a cisztát, remélem, hamar megoldódik a dolog! Lelle nagyon nagylányosan fürdik a nagy kádban :D

Verna, Pimpoka, én meg azt nem tudom elképzelni, hogy autómata kocsit vezetek, és ne kelljen váltani. Igaz, még soha nem próbáltam, de furcsa lenne, ha nem kellene váltani.

Nircee, nem semmi Marci magassága, pont ma mondtam a férjemnek, hogy fel kellene rakni a falra egy mérőszalagot(valamelyik babás újságban volt), hogy könnyebb legyen megmérni Sárát, már nagyon rég volt megmérve. De majd megmérem nemsokára. Kíváncsi vagyok, hány cm.

Giga, nagyon csini a pocakod! És gratulálok, hogy ilkyen hamar ilyen otthonosan berendeztétek a lakást! Ez már otthon, nem is lakás:wink:

Szép délutánt nektek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Szantre
Nem Tescos újságot írtam, hanem Metrosat. De, ha a kutyátok széttépte, a neten is megtudod nézni a Tesco oldalán, az aktuális újságot.

Ichtus
Aranyos vagy, és aranyosak vagytok mindannyian. Biztosan igazatok van, hiszen ti már tapasztaltátok. Imádni fogom tudom, hiszen minden gyereket imádok.

Na megyek készülődök a dokihoz, fél 6- ra kell mennem.

Szép délutánt mindenkinek.

Kép
Kép
susytunder

Susy, tényleg, bocsi :oops:
Úgy látszik nagyon el akartam újságolni a 'kutya és az újság esetét'.. :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Ja, még a cisztára akartam írni, hogy nekem egy időben havonta volt petefészekcisztám, hol az egyik, hol a másik oldalon. Sajnos ez elég gyakori probléma, mérettől függően nem is nagyon foglalkoznak vele a dokik - illetve nekem kellett szednem annakidején fogamzásgátlót, hogy rendezze a helyzetet, és tényleg használt... gyanítom, hogy nem nagyon tudtam volna teherbe esni, ha akkor nem rendezzük... (ezért is érthetetlen számomra az a patikus, aki nem akar fogamzásgátlós árulni, hiszen van, hogy pont nem védekezésre kell, hanem a tervezett teherbeesés előkészítésére, a hormonháztartás rendbehozatalára... na mindegy, ő tudja...)
Vendég

Sziasztok!

Tiszta jó, hogy ilyen karácsonyi a hangulat már itt a fórumon! Én még nem kezdtem el díszíteni a lakást. Majd advent környékén. Az áruházakban is úúúgy utálom, hogy már november elején feldíszítik és szól a karácsonyi zene, hogy máris vásárolj ajándékokat!!! Hát én csak azért sem! Nagyon elüzletiesedett (szép szó...) ez a gyönyörű ünnep SAJNOS. :(
Az otthonában természetesen mindenki akkor kezdi el a díszítést amikor jónak látja (én is csak azért várok vele, mert most még élvezem egy kicsit a rendet, majd később kezdem el feltúrni a szekrényeket a karácsonyi díszekért... :wink: ).
Nálunk tavaly óta műfenyő van. Előtte pedig mindig élő fát vettünk, mert nekem a szívem szakad meg a rengeteg kivágott fa láttán. Ráadásul nagyon sokat nem is tudnak eladni. :cry:
Hogy mi lesz a fával, és a lánnyal, azt még én sem tudom. Majd kiokoskodunk valamit.

Andi!
Hát valóban lehet abban valami, amit anyukád mondott... De ki tudja... :wink:

Susy!
Én is fiúnak vártam Lilit. Aztán amikor kiderült egy kicsit csalódott voltam. De nem is igazán azért mert lány, hanem mert mindenhonnan azt hallottam, hogy az anyai megérzések így, meg úgy. És hogy biztosan fiú is lesz ha már én úgy éreztem. És amikor kiderült egy kicsit mintha azt éreztem volna, hogy ez nálam miért nem működött akkor? De ma már nem érdekel.
A kistesót is fiúnak érzem, de már nem mondom inkább (kivéve most :) ), mert mi van ha mégsem. Majd meglátjuk. Egyébként meg teljesen mindegy, a fő, hogy egészséges legyen!!!
Egy kis idő elteltével hidd el, hogy te is így fogod érezni.

Pimpó!
Nem jó hallani, hogy ilyen gondok adódtak nálad. Remélem hamarosan túl leszel rajta! Majd szólj ha megtudsz valami újat!

Kép
Kép
giga1

Nekünk eddig a macskáktól kellett félteni a fát. Most majd a lánytól is kell nemsokára. Nem baj, így szép az élet. :)

Pimpoka:
sajnálom, hogy nem baba volt! De remélem, nemsokára az lesz a következő dudor. :)

Szantre:
de a gyökereset ki lehet ültetni, nem?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jaj, mi sem tudjuk, mi lesz a fával Marci mellett, de ezért is csinálok én törhetetlen, "bababarát" díszeket. Persze állandóan néznem kell majd, le ne nyeljen valamit... :roll: Nekünk évek óta műfenyőnk van a családban mindenkinél, Anyuéké nagyon nagy és hihetetlenül gyönyörű (azt ki fogják kötni, hogy Cica ne dönthesse fel), a mienk viszont 150 Ft volt... Kéééépzelhetitek..... :oops: :oops: :oops: Olyan, mint egy rakéta. Még elég sok ág is van rajta, de olyan rövidek!!!.... Eddig jó volt nekünk, de most nem akarom, hogy Marci így lássa, viszont most annyira nincs pénzünk, hogy tuti nem veszünk újat. A férjem amúgy is olyan, hogy: "minek olyan dolgot venni, ami már van...." no comment.... Úgyhogy valószínűleg a nagyszüleim kölcsönadják az övékét, az is kb. 1,5 méter, de elég szép. A nagy ünneplés úgyis Anyuéknál lesz. Itt egy kép a fájukról, kicsit életlen, de azért látszik:

Kép Anyuék fája.

Kép Ez meg a miénk

Andibab,
nem semmi, mintha ikrek lennének a lányok!!!! :lol:

Kép
Kép
nircee

Csajok a gyökeres-cserepes fenyőt is ki lehet ültetni akár már januárban. A lényeg, hogy fokozatosan kell hűvösebb helyre tenni, hogy szokja a hideget. Kb. 3-3 nap mondjuk a pincében és valami fedett helyen. Aztán ha nem fagy pár napig simán ki lehet ültetni és jóóól meglocsolni. Ja, és később is, hetente locsolni kell ha nem csapadékos az idő. Mi már 5 éve így csináljuk és eddig mindegyik kis fánk megmaradt!! Jó rájuk nézni , mindig a karácsony jut az eszembe róluk. :D

Pimpo!
És nem látták milyen ciszta?? Lehet, hogy a következő mensivel el is múlik. Ezek úgy jönnek-mennek. Remélem minden okés lesz, majd értesíts minket.

Andi!
Ezek a csajok, mintha ikrek lennének. :shock:

Húú, mennem kell, bűzlik a pelus a csajszi alatt.

KépKép
tüccs

Hi!

Ichtus,
tök véletlen volt, amikor megcsináltam a képet Roniról, és feltettem a gépre, akkor jutott eszembe, hogy mintha lenne Bogiról is hasonló. Aztán amikor kerestem a karácsonyfa fényképét, akkor megtaláltam azt is. Anyut szoktam ilyen képekkel meglepni, ő szereti nagyon hasonlítgatni a csajokat.

Nircee,
én is ilyesmi műfenyőben gondolkodtam, mint az anyukádéké. De egyelőre csak nagyon drágán találtam... :cry:
andibab

Sziasztok,

most már a kedvem is jobb, köszönöm Neketek is a bíztatást. Amilyen szerencsés vagyok, nekem biztos nem fog felszívódni...
Holnap reggel kell mennem vérvételre, jó korán, 7-re.

Jaj én is kerestem tavaly karácsonyi képet és mérges is lettem, mert 40 hetes kismamaként kevesebb súllyal rendelkeztem, mint most....

Nekünk idén a karácsonyfán csakis szalmadísz és általám készített mézeskalács lesz.

Ez a tavalyi fa, nagyon szép volt és nagy, a képen valamiért olyan ritka.

Kép

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Andibab,
tényleg rohadt drága, Anyuék is kisebb vagyont fizettek érte! :evil:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!
Andibab!
Nagyon jó a kép a csajokról!Tisztára mintha ikrek lennének!Nállunk is ugyan így hasonlít a két csaj! :wink:

Fenyőfa!
Amióta eszemet tudom azóta mindég élő fenyőnk volt!Anyuék LUCFENYŐT szoktak venni(mindég olyan szép formásat találnak)mi pedig már 3-om éve vesszük NORMANNT-veszünk!Minden évben kikötjük,így nem tud feldőlni és biztonságban van mindenki!!!Persze így is kell figyelni Zsanira!A díszeket pedig úgy oldjuk meg,hogy a törékenyek kerűlnek középre és fentre!Alúl pedig vannak a műdíszek! :wink: Mi már 23-án este amikor a gyerekek elalszanak felszoktuk dísziteni a fát így amikor a gyerekek felkelnek reggel,már ott a meglepi a nappaliban!Húú de jó karácsonyi hangulatom van!Megyek be is teszek valami jó kis zenét! :D :wink:Ja és én is sajnálom a fát de mindennek megvan a maga szerepe!ez van ez az élet!!!!

Pilla!
Szép volt a házatok tavaly karácsonykor! :wink: :D

Mindenki fája nagyon szép!Mamának is mű van,de ő már magának nem vesz igazit!Én valahogy a műtől idegenkedem,avval nem igazi a karácsony! :? :oops: :roll:
ez a mama fája!
Kép
Ez anyuéké!
Kép
Ez pedig Öcsémé a szobályában!neki is mű!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Mennyi szép karifa! :wink:

Piroska, leginkább semmit sem szoktam sütni. Az az igazság, hogy karácsonykor a párom nagymamája, az anyja, és az én anyukám is elhalmoz minket sütivel. Így nincs értelme sütnöm, főleg, hogy én utálom az édességet.
Viszont minden évben ugyanaz a karácsonyi menü: halászlé, sült hal, sült kacsa, párolt káposzta, krumplipüre, sült krumpli, gombás kukoricasaláta, francia saláta. A desszert pedig gyümölcssaláta és joghurttorta (nem kell sütni). Ha van hozzá kedvem csinálok tojáslikőrt és kávélikőrt is.

Andibab, látszik a lányokon, hogy rokonok! :wink:

Pimpoka, hátha mégis felszívódik! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Na már nem is tudom mit írjak, nagyon elkeseredett vagyok. Fél 6- ra kellett mennem a Szentágothaihoz, olyan lelkes voltam, de a doki nem rendelt...volt ott egy nő, aki közölte velem, hogy a doktor úr nem rendel és a kórházban sincs. Kérdem én, miért nem szólt nekem senki, hogy ne menjek...pedig még a számom is elkérte. A régi doki 6 hónapig tévhitben tartott, a 4D- s ultrahang nem sikerült....olyan szerencsétlennek érzem magam :(
Miért nem sikerül nekem semmi elsőre?
Most azon gondolkodom nem lesz fogadott orvosom, majd szülök, ahogy szülök, keresek majd szülésznőt.
Valami rossz csillagzat alatt születhettem.

Szép estét mindenkinek.

Kép
Kép
susytunder

Kértél időpontot és nem volt ott az orvos? Felhívtad a dokit? :shock:
Vendég

Susy, szülésnél volt vagy hol?
Engem az asszisztens mindig felhívott, ha szülés vagy valami miatt elmaradt a rendelés.

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Kértem időpontot és nem volt ott. Nem tudom hol volt, telefonon nem lehetett elérni, hívtam. Aki ott volt azt mondta, hogy a kórházba sem tudom elérni, mert ott sincs. Telefonszámot kért tőlem, de senki nem szólt, hogy bármi közbe jött.
Nem tudom mit csináljak, próbáljam meg mégegyszer, vagy esetleg mást? :cry:
Tudtok még más orvost ajánlani?

Kép
Kép
susytunder

Susy,
Nagyon sajnálom!!!!! Nem tudom, mi lehetett, nekem nem ő a dokim, de ez olyan fura....
Szegénykém, elhiszem, hogy Magad alatt vagy, nem is tudom, mivel vigasztalhatnálak, úgy érzem, ezek csak üres szavak lennének. Most úgy megölelnélek!!!! :cry: :cry: :cry:
Vannak ilyen hülye időszakok az ember életében! :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
nircee

Nircee nagyon aranyos vagy! Tök jó, hogy ti vagytok. Ezért is kérdezlek titeket, hogy mit csináljak. A férjem azt mondta, hogy ezt a dokit úgy el kell felejteni, ahogy van, azért én nem vagyok ilyen kemény, de tényleg tanácstalan vagyok.
Ha alszok rá egyet, biztosan másképp látom majd a dolgokat.
susytunder

Susy nagyon sajnálom. :cry:
Én mindenképp felhívnám majd az orvost és tisztáznám ezt a helyzetet. Ha beszélsz vele úgyis érezni fogod, hogy maradj nála, vagy válassz mást.
Tudom, hogy most vacakul érzed magad, de ne keseredj el. Lesz ez még sokkal, de sokkal jobb is. Amikor már a kezedben tartod a kisbabádat, minden nehézséget elfelejtesz. :wink:
Vendég

Susy, nem tudom Gyömrőn hogy van a rendelés, van-e ott egyáltalán asszisztense, ha igen, és az asszisztens tudta a számod, akkor neki kellett volna felhívnia.
Szerintem érthető, hogy a doki, ha sürgős esethez hívják, nem kezd el telefonálgatni az összes páciensnek - ez az asszisztens feladata.
Én felelősségteljes és lelkiismeretes embernek ismertem meg Szentágotait, de szerintem, ha ezek után nem tudsz megbízni benne, tökéltesen megértelek.

Sajnálom, hogy ilyen sok rossz élmény ért mostanában.
Próbálj a kisbabádra koncentrálni és ne idegeskedj!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Susy sajnálom a dolgot, de azért beszélj előbb a dokival, hogy mi történt, miért nem volt ott, biztos van elfogadható magyarázat :wink: és fel a fejjel, ahogy Pilla írta lesz ez még sokkal jobb is :wink: most egy kicsit besűrüsödtek nálad az események
én a Bencét vártam és akartam nagyon kislánynak, de megkukacosodott menet közben :D :wink:

Pilla hatalmas karácsonyi hangulatot varázsoltál ide a fórumra a képekkel, már én is kitettem ezt-azt főleg mikulásokat egyenlőre, gyerkőcöknek az ablakmatricákat :D Bence meg is kérdezte mikor jön már a Télapó :wink:

Andi nagyon édik a lányok, azon a képen meg ahol egyformába vannak mint két iker :wink: végüli valami kis közük azért van egymáshoz :wink:
abban pedig biztos van valami amitt anno álmodtál, mert miután megtudtam, hogy fiam lesz engem is meglátogatott álmomban és láttam a kis arcát, szemét, száját :wink: ez nagyon érdekes és egy kicsit olyan misztikus is nekem, történt velem hasonló mikor a mamám meghalt és aznap álmomban eljött hozzám, elköszöntünk egymástól, végig bőgtem az éjszakát és annyira élethű volt az egész :roll: :( ki érti ezt :shock:

Mindenkinek nagyon szép karácsonyfája volt, mi is gondolkodtunk már a mű fenyőn, de még odáig nem jutottunk, hogy vegyünk, ami tetszene az baromi drága :x olcsót meg nem akarok venni, mert az meg béna :oops:
mi mindig a komódra tesszük a fenyőt és így nincs gond, hogy felborúl :wink:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Huh, próbáljalak követni benneteket!

Giga: jó, hogy újra vagy! Nagyon szép a lakásotok, olyan tiptop! Nálunk még egy csomó minden nincs a helyén,pedig lassan 1 éve itt lakunk, igaz mindig van vmi felújítás. Kicsit irígykedve néztem, hogy milyen csini kismama vagy :lol:

Pimpoka: remélem gyorsan fölszívódik a ciszta és nem lesz komolyabb baj!
Tök jó ahogy Lelle fürdik a nagykádban, ez a csúszásgátló nagyon jó ötlet!

Andi: égő, de én nem tudom megmondani, melyik Bogi és melyik Roni. Nagyon durván hasonlítanak nekem!

Susy: föl a fejjel, remélem tisztázni tudod a dokival a dolgot, rossz lehet ilyenkor orvost keresgélni.
Én sem éreztem abszolút anno, hogy mi lesz a neme. Egyszerűen lány volt a fejemben és kész. Azért lett volna gáz ha fiú, mert nem volt nevünk.

Verna: én meg pont dühöngök, hogy Lilinek mostanában fél-egy óráig tart mire elalszik. Már nem tudom, hogy mit csináljak, akármilyen fáradt nem akar aludni. Nagyon ügyes nagylányos Loló.

Én inkább nem rakok képet a tavalyi fánkról, olyan kis satnya volt szegény :oops: Mi is töveset szoktunk venni, hogy ki tudjuk ültetni, viszont nagyon kell rá figyelni, ha cserépben árulják, mert ált. levágják a gyökerét és ugyanúgy elpusztul szegény.

Én annyira béna vagyok díszítések terén, hogy az vmi eszméletlen :oops: pedig nagyon imádom őket.
Nálunk most tutira nagy fa lesz (a korábbiakhoz képest), mert nagy családi karácsony lesz nálunk, anyukám 8 év után most jön haza először külföldről, úgyhogy lesz ünneplés.

hm megyek mert megjött a férjem a kosarazásból.

murphyke

Kép
murphyke

Suzy!
Nagyon átérzem amit most érezhetsz és a csalódottságod is jogos. A helyedben még holnap reggel felhívnám, aztán ugyis érezni fogod a doki reagálásán, mit kell tenned.
Fogd fel átmeneti nehézségnek, aludj egy jót. Ha pedig kéred itt még jópáran tudunk dokit ajánlani. :wink:

KépKép
tüccs

Susy:
nekem is volt olyan, hogy nem volt bent, amikor mentem, mert közbejött neki valami, de amikor szültem, akkor a 35. érettségi találkozójáról óránként többször is felhívta az ügyeletes orvost, hogy mi van velem. Én amikor beszéltem vele utoljára, akkor beteg volt, nem tudom, azóta meggyógyult-e. Ha az asszisztense nem volt a helyzet magaslatán, ne okold miatta a dokit, szerintem ő nagyon rendes, én nagyon szerettem nála szülni. Sőt, nekem is volt egy nap, amikor már elkezdtem gondolkodni rajta, hogy nem is ő lesz az, de aztán csak nem váltottam és nem bántam meg.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska: még neked akartam megköszönni, hogy írtál Krisztáékról. Tudom mi volt a baj, csak a részleteket nem és nem akarom/tam zavarni őket.

Kép
murphyke

Verna:
szeretnék valamit kérdezni tőled, majd tedd már meg, légy szíves, hogy írsz, ha vagy! Ha lehet, telefonon kérdezném!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Susy:
szerintem is beszélj vele holnap és ha nem sikerül, akkor menj át másik dokihoz. Én nagyon sok jót hallottam Erdélyiről, meg a Toldiról, de aztán itt sok jó doki van, úgyhogy nem kell aggódnod. De szerintem a Szentágothaival sem lesz semmi gond. Mire megszülsz, addigra minden rendben lesz szerintem. De majd te érzed. Tudod, mit mondok én? Tedd azt, ami megnyugtat! Az a te utad! :)

Murphyke:
nincs mit! :)

Pilla:
én nem nagyon szoktam sütni karácsonyra, meg főzni se sokat, mert az utóbbi években mindig dolgoztunk látástól mikulásig, sőőőt karácsonyig :), úgyhogy nekünk az ünnepek csupa rohanás voltak. Eddig három munkahelyen dolgoztam, most vagyok először ennyit itthon, tehát most rá fogok érni sütni. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroskaaaa, azt te csak hiszed, hogy rá fogsz érni sütni.... :lol: :lol: :lol: Én tavaly szinte semmire sem értem rá, éjszaka csináltam a dekorációt, ajándékkisérőt, stb...főzésbe se nagyon tudtam besegíteni, mézeskalácsot sütöttem csak talán... :roll:

Na az idén másképp lesz, mert Szonja elbagarászik magának, és szívesen gyurmázik is a tésztákkal, úgyhogy most bátrabb vagyok...
Most keresgetem a menüt...Viszont már megtaláltam milyen dobozt csinálok a sütiknek amiket ajiba viszünk majd. :wink:

Pimpoka, én most valamit nem értek. Azt mondtad a múlt héten voltál Surányinál. És ma hol voltál? Ma is ott? Vagy akkor még nem látszódott a ciszta? Bocsi, de nem birom összerakni a sztorit... :oops:
Ja, és nekem az oviban mézeskalács és szalma díszek voltak a fán. Megbolondítva narancsszínű szalaggal. Következő évben haloványnak találtuk, és tettünk rá tojáshéjból Mikulásokat. Holnap lefotózom, és előkeresem. Tök jó...

Susy én is csak azt tudom mondani amit a többiek, hogy aludj rá egyet... holnapra okosabb leszel.

thenus

Sziasztok!
Kép
Susy!
Nem is tudom,hogy mit írjak!szegénykém nagyon rossz helyzetbe kerűltél ennél sz@rabb helyzett már csak az amikor a fogadott órvosod nem megy be a szülésre!!Annyi minden rosszat hallodtam már Szentágothairól,hogy én a helyenben nem is ő vele kezdtem volna a váltást!! :oops: Bocsi,de ez kiakart belőlem jönni!tudom,hogy neked ez nem hiányzott de akkor is szerintem ez így van!Nem akarom a saját dokimat fényezni,én csak a tapasztalatot mondom el!Nállunk 1X volt,hogy nemtudott bejönni a megbeszélt időpontra DE akkor elhúzodott a szülése és telefonon értesítette a rendelőt!Sajnos minket nem tudott elérni a nőcike,mert addigra mi már úton voltunk!Vagyis hát elért volna csak feleslegesen!Amikor pedig elindúlt a szülésem ő hívott vissza,mert nem vette fel egyből a telefont(műtött)! :!: Hívd fel ma és beszéljétek meg a dolgot!Ha nem bízól meg már benne akkor nem késő váltani!!!!!!! :!: :wink: NYUGI!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!:

Piroska!
Igaza van Henusnak ráérni csak akkor fogsz sütni,ha apa elvan a babával!!Tavaly én sem sütöttem csak mézeskalácsot!Idén viszont a szokásos bejgliket,mézeskalácsot tuti,hogy megsütöm!Zsani már nekem is elvan addig míg bekeverem a tésztát+megtőltöm a bejgliket!Mézeskalácsot pedig Anettel fogjuk elkészíteni,veszek szines gyöngyöket ,feldíszitjük és teszünk a fára is!!Már 1X csináltam és olyan szép volt!!előkeresem én is és lefotózom!!Tavaly az is elmaradt,csak sima mézeskalács volt! :( :oops:

Henus!

Kerzsd csak elő!Nagyon kíváncsi vagyok rá!!!!!!!! :wink:

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tiop

Pilla!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK AZ 1 ÉVES NAGYLÁNYKÁNAK!!
ez a nap...

talán még a csillagok is
ünnepelni mennek
ezüst-fehér Hold fényébe
szépen felöltöznek

tündér lányok víztükrére
hullámfodrot varrnak
szél úrfiak falevéllel
táncolni akarnak

milyen csodaszép ez a nap
ugye Te is érzed
mosolygós az egész világ
köszöntenek Téged

ma éjjel majd Rád találnak
csodatévő álmok
én addig is szeretettel:
Boldog szülinapot kívánok!

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Laura, boldog szülinapot! :lol: :lol: :lol:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Pilla!!! LajánakKép

Thenus, na a sztori: voltam múlthét csütörtökön Surányinál, akkor még nem látta a cisztát, csak, hogy a spirál nincs a helyén, valamint megállapította, hogy hormonvizságlat kell, gyors hízás, szőrösödés, pattanások...stb. De ő csak a kistarcsai kórházba tud elküldeni, ezért viszont nem autózok megint, így Miskolcon csináltattam meg. Kerestem itt is egy dokit, aki elküld, de mire ő leszedte a spirált, megvizsgált érzett valamit. Utána uh, aztán megint vissza a doki, majd mondta, hogy ciszta. Aztán délután elértem Surányit, mondta, hogy ez egy funkcionális ciszta, ami pillantok alatt kialakulhat és el is tűnhet, de ha még 3 mensi után is meglesz, akkor kell majd beavatkozni. Csak annyira megijedtem, még soha nem volt ilyenem, vagyis nem tudok róla és rögtön az lebegett előttem, hogy ez egy rosszindulatú daganat és nem lehet több kisbabám. De most már nyugis vagyok, ma reggel voltam vérvételen, kíváncsi leszek az eredményre.
De kíváncsi vagyok az ovis fára is![/b]

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Boldog szülinapot Lajának!!!! :)

Pimpoka: funcionális ciszta nem gáz, mondom, nekem nagyon gyakran volt! Szinte biztos, hogy Surányi fogigátlót fog javasolni (főleg az egyéb felsorolt tünetek tükrében), pár hónapnyi szedés rendbe tudja hozni a hormonháztartást! De a legjobb gyógymód amúgy a terhesség... ;) (Már ha tudsz így teherbe esni, úgyhogy előtte tényleg célszerű rendbehozni.)

Piroska: mindjárt átküldöm a számom e-mailben!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, igazán aranyosak és segítőkészek vagytok. Aludtam egyet a dologra, talán ha nem jön össze ennyi minden akkor én sem akadok ki ezen, de ez volt már a hab a tortán. Próbáltam hívni a dokit, többször is, de nem tudom elérni. Úgyhogy megpróbálok mást, a páromat is ez nyugtatná meg, mert szerinte rossz így indítani.

Boldog születésnapot kívánok Laurának!

És szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Pilla:
Boldog szülinapot Laurának! :)

Susy:
ha az nyugtat meg, akkor keressetek másik dokit szerintem is.

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT LAJA!!!!!!!

Kép

Susy,
Tiophoz hasonlóan én sem akarom fényezni az orvosomat (nircee is őhozzá jár, mindenben megerősíthet!) de nála korrektebb, felkészültebb, normálisabb orvossal még nem találkoztam! Én is Ronival terhesen kerültem őhozzá, és nem bántam meg egyáltalán, sőt! Amikor eljön az ideje a harmadik törpénknek, akkor is hozzá fogok menni. Igaz, hogy neki csak magánpraxisa van, de ez engem abszolút nem zavar, mert a kórházban rendelő dokik is kivétel nélkül az ember orra alá dugják előbb-utóbb a magánrendelőjük számát... Az is igaz, hogy nem egy gügyögős-lelkizős ember (bár ha szükségesnek látja, nagyon empatikus és gyöngéd módon tud a lelkeddel is beszélni!), nála a baba az első, és a baba érdekében nagyon szigorú is tud ám lenni a kismamákkal. Ő a Mátyásföld Klinikán rendel, Dr. Fábián István főorvos úr. Szerintem ha elszántad magad, érdemes lenne vele beszélned, csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkozni (persze nem mellékes, hogy a császár során megmentette az életemet, és a babámét is...)

Pimpoka,
nagyon sajnálom!!! De vigasztaljon az a tudat, hogy az én unokatesóm PCO-s volt, évekig azt szajkózták neki, hogy egyáltalán nem, vagy csak iszonyatos nehézséggel lesz gyereke, aztán amikor rászánták magukat a párjával a próbálkozásra, mindennemű "segítség" nélkül elsőre teherbe esett! Azóta már 2 gyereke van!
Nekem is voltak cisztáim, sőt, az egyikre azt mondta egy szakbarbár állat hogy petefészekdaganat, és műteni kell, sose lehet gyerekem, aztán szerencsére elmenetem egy másik dokihoz is. És bizony nekem is már 2 van... :wink: :D Fel a fejjel!!!

Üdv!
andibab

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat és a köszöntéseket! Olyan jó érzés olvasni, hogy BOLDOG SZÜLINAPOT! Jó, hogy vagytok nekem lányok!

Később jövök még...
Vendég

Lajának Boldog 1. Szülinapot!

Kép
murphyke

Sziasztok!

BOLDOG SZÜLINAPOT LAJÁNAK!!!!!

Karácsonyfa: Nekünk évek óta egy 2 méteres műfenyőnk van, és beviszek mellé egy pár fenyőágat az illat miatt.
Mi az Auchanba vettük leértékelve volt 6000 forint. (3 éve)
Karácsony után le szokták akciózni, tudom, hogy ez most nem aktuális, de jövő karácsonyra meg lehet venni.

Pimpóka: Sajnálom ami veled történt, nekem is többször volt cisztám, és ebből 2-szer azt hittem, hogy manó van a dologban, mivelhogy nem jött meg, de a következő havi mensivel mindig kitisztult! Úgy látszik ez a ciszta dolog már lassan népbetegség.[/quote]

Kép
tami2900

Boldog első születésnapot Laura!!!
Kép

Anita
Kép
Kép
wikyanya

Szia Anita, titeket is látni még? :wink:
Hogy vagytok? Milyen nagy már a Tibike is, boldog hófordulót neki utólag!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Lajának!!!! :D

Pimpoka!
Nyugi!! Nem lesz semmi baj. A ciszták nem lehetnek rosszindulatúak, csak a miomák. ( ha jól tudom). Nekem is volt már ilyen és elmúlt a következő mensivel. Sokszor az ember lánya észre sem veszi, mert nem jár minden hónapban dokihoz.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy rá-se-hederíts, de tényleg nem kell a legrosszabbra gondolni mindjárt. :wink: :wink:
Várjuk a fejleményeket!

Lenne 1 kérdésem. Dóri reggel-este tápszert kap, kb. 2 dl-et megeszik 1-1 alkalommal. Szerintetek emellett kell még d-vitamint is adnom ?? Ha jól tudom, akik tápszeresek, azoknak nem kell a d-vitamin csepp. :roll: :roll:

KépKép
tüccs

Lédi, Tusi, Jutta merre vagytok ?????

KépKép
tüccs

Sziasztok!
Laurának, boldog szülinapot!!!

Pimpoka, mindent értek. Az ovifáról sajna nincs fotóm, csak a Mikulásdíszről. A kifújt tojáshájból. MEg megmutatom tavaly milyen angyalkát készítettem ajándékkísérőnek tojástartóból. :wink:

Kép Tojásmikulás

Kép Angyalka

Ja és egy kép Szonjáról. Most vágtam le a haját elől, egy mozdulattal. :oops: Mintha csak a Zsidró szalonból lpett volna ki... :lol: :oops: Szegény gyerek. :wink: a csokit szerezte valahonnan
:roll:

Kép

thenus

Henus!
:lol: :lol: :lol: :lol: Már én is vágtam így le Anett haját!!Tiszta modern! :wink: :D
Nagyon jók a díszek!Mama is gyártott sokat ilyen angyalkákat,többek közt ezt is!Ezt tavaly csinálta!De előkeresem majd a kicsiket amit az ágakra raktunk!Sőt az oviba is vittünk és úgy örültek neki!
:P Velük díszitették fel a fát! :D
Kép
Zsani is szereti a csokit! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Pilla!
Boldog születésnapot Lajának!
Majd kérjük a képeket!

Tüccs!
Ez egy jó kérdés. Én erről nem is tudtam, hogy tápis gyerkőcöknek nem kell a D vitamin. :roll:
Én rendületlenül adom neki. De mondom, én nem tudtam róla...

Tök jók ezek a fák, meg a díszek is!

Sussy!
Hááát, nem irigyellek. Őszintén remélem, hogy mielőbb megoldódik a problémád! Majd írj, hogy hogy döntöttetek!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

LAURA, BOLDOG SZÜLINAPOT neked, kicsi lány!!!

Henus, nagyon szépek a díszek. A mikulást is te csináltad? Nem is lett olyan rossz Szonja frizurája, mint gondolod. Szerintem édes!!!Én is egy mozdulattal szoktam levágni, de nekem botrányosan szokott kinézni elsőre, és utána még három napig itt, ott vagdosok belőle, hogy normális formája legyen a hajának :oops: :lol: Látom, Szonja se m veti meg az édességet, akárcsak Sára. :roll:

Anita, tegyél fel gyerkőcökről képet, rég láttuk őket. Vagy majd holnap Viki szülinapos képeivel együtt :D

Susy, remélem, sikerül hamar megfelelő dokkit találnod.

Murphyke, küldtem privit.

Szép délutánt nektek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?