Sziasztok!
JImm
De jó, hogy újra elokerultél, és orulok, hogy minden rendbe veletek. Mindjárt megnézem a blogot is.
Betsy
Alig hiszem el én is, hogy hamarosan babázol.
Titi
Sajnálom Olivért, de majd csak megszokja. Mondom ezt én, akinek még szeptembertol sír a fiacskája reggelente oviba menéskor. De nyugtat az a tudat, hogy aztán egész nap szépen elvan, játszik a tobbiekkel, bekapcsolódik a foglalkozásokba, alszik, eszik. Csak ez a reggeli elválás megy nehezen.
Velem a helyzet a kov.
Bálint szerencsére jól van, már amennyire ezt letudom szurni a mozgásokból.
1 hete felfedeztem egy csomót a császárvágás alatt egyik oldalt. Hívtam a dokit, szerinte sérv /én is arra gyanakodtam/, de azt mondta, addig amíg nem fáj nagyon, nem kell bemennem. 19-én úgyis megyek, akkor majd megnézi. De ha tényleg sérv, pocakosan nem lehet vele semmit kezdeni, csak ha eros fájdalamaim lennének. Szerencsére csak néha fájogat ill. érzékeny egy picit, foleg ha sokat állok.
De ha sérv, akkor csak a mutét segíthet. Semmi kedvem szulés után visszamenni a kórházba mutétre. Mi lenne a gyerekekkel.
Mivel a férjem a sebészeten dolgozott /ápolóként/, ezért van még protekciója ott, ill. az egész kórházban. Ha sérv, akkor megpróbáljuk elintézni, hogy császár legyen, és akkor egy kalap alatt megcsinálnák. Bár én nem szívesen mennék megint császárra, de ez tunik a legjobb megoldásnak.
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de azért aggaszt a dolog.
Bálint szerintem most bukfencezik, mert nagyon eroseket ut, rúg.